manga_preview
Boruto TBV 07

A.S.P. 10 - Změny, proměny a přeměny

Všichni se okamžitě otočili po hlase a uviděli tak křečovitě se svíjejícího Sasukeho. Kia totiž využila jeho nepozornosti a probodla ho zezadu kunaiem. Odkapávala z něho pomalu krev a to tak šťastně, že přímo na Naruta, který vyskočil okamžitě čile jak rybička a rozpatlával si onu krev přes celý obličej.
Itachi zůstal stát jak solný sloup a zíral před sebe. Deidara začal na tom svým uměleckým díle tancovat břišní tance a zpíval si něco ve smyslu „A já jsem vítěz, ou jé!“. Kia nad Sasuem stála jako bohyně smrti, Tobi se šťoural v oku, Namiko se drbala jak pes a házela na kolemstojící blešky alá Shino, Sakura propukla v hlasitý pláč a objala Sasua tak, že mu ještě na onen svět pomohla a zbytek Konohy byl jak opařený.
Najednou Naruto ztuhl a vycenil zuby. Zavřel oči a když je znovu otevřel, duhovka se mu zbarvila do červena. Ozvalo se praštění, jak se mu prodlužovaly špičáky, ostřily nehty, čáry na tvářích se prohloubily a začala z něj unikat červená chakra, která ho obalovala a tvořila postupně ocasy. Nejdřív první, druhý, třetí… pomalu se schylovalo ke čtvrtému.
Kioko se nenechala zahanbit a měnila se také. Její duhovka byla slunečně žlutá, zuby tenké jako jehlice, nehty protáhlé a zúžené. I z ní unikala chakra, jasně žlutá. Obalovala ji jako bažina, s radostí se po ní plazila a tvořila ocasy. Jeden… druhý… třetí… čtvrtý… pátý…šestý, poslední. Jakmile přesně dotvaroval špičku, chakra se zježila a vytvořila tak napodobeninu srsti. Kioko táhle zařvala, vysokým tónem, který bodal do uší. V dáli oblohu přeťal blesk, který vzápětí následoval rachotivý hrom.
Itachi na to třeštil oči a pak k Namiko užasle šeptl: „Ona ovládá dokonalou přeměnu? Nemožný!“
„Jak vidíš, možný to je…“
„A dokáže se při tom ovládat?“
„Urgght… Prosímtě Itane, já jsem jí neviděla nějakejch patnáct let, ani jsem nevěděla, že je to Jinchuuriky a ty se mě na to ptej.“ Odsekla neúprosně Namiko.
Oba Jinchuuriky začali hrozivě mávat svými chvosty. Naruto se právě dotvořil čtvrtý ocas, kůže se mu strhala a chakra se mísila s krví. Po chvíli se na Kiu upíraly zlobné žhnoucí oči.
Jak si Namiko všimla, i v Kiočiném případě došlo na krev, která se mísila s chakrou. Nebyla však na tom tak hrozně, jako Naruto.
„Achjo… táhne se to jako uschlá žvejkačka… kdy už začnou?“ zívla Namiko a začala ve stoje klimbat.
Nakonec přecijen souboj začal. Naruto se s řvaným vrhl na chabou napodobeninu Raijuuho a pokusil se do Kiočiné kůže zaťat drápy. Chakra však tlapo-ruku odpružila a Kyuubik (miluju pracovní názvy xD) znovu vztekle zařval. Kioko se po něm ohnala. Takhle se drápkovali další půlhodinu. Nakonec na řadu přišli ocasy. Kia máchla tím svým, na kterém se vytvořilo ještě něco, co se podobalo chidori nagashi, akorát to bylo žluté a prudce s ním praštila Naruta. V jeho chakře se objevila malá prasklina a samotný Jinchuuriky odletěl pěkných pár metrů daleko. Bleskově se však zvedl a mohutnými skoky přiběhl zpět. Raijuu o krok ustoupil a Naruto tak svým chvostem trefil klimbající Namiko. Přímo do zad. Přesněji řečeno do pravé lopatky.
Namiko rychle otevřela oči a v tváři měla zděšený výraz. Pak jako podťatá spadla na zem.
„Nami? Nami?! NAMIKO!“ ječeli uniso Dei a Sasori a pokusili se k ní přiběhnout. Vzápětí však strnuli. S Namičiným tělem se totiž dělo něco zvláštního…
Vlasy se jí prodloužily a ztmavly, z brady jí vypadl piercing a skutálel se na zem, postava se ještě zmenšila (ehm… „první“ Nami měla sotva 160 centimetrů) a zútlila, obličej, krk, ruce, nohy a odhalené břicho měla posetá drobnými rankami. V levé části hrudi se jí navíc utvořila hluboká díra. Její oči se proměnily na černobílou tekutinu, která vytekla ven a zbyl jen prázdný důlek. Oblečení se rozpadlo na prach a nahradilo jej krátké tričíčko a šortky. Železná část její ochranné čelenky přesně v půli pukla.

Poznámky: 

No jo, ty přítulnice se mě nechtějí pustit... -.-'

4.77778
Průměr: 4.8 (18 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Pá, 2009-03-13 19:20 | Ninja už: 5830 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Ta poslední část... Stalo se to, čeho jsem se obávala nejvíc a to toho, že necháš zmizet Namiko Sad Chjo, radši jdu přečíst ten další díl, ať vím, co je dál Sticking out tongue

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Čt, 2008-06-26 09:19 | Ninja už: 6008 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

hehe ako vidím, snowinka mala dobrú náladu, keď toto písala Eye-wink
paráda Laughing out loud


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.