manga_preview
Boruto TBV 07

Vedro

Představte si vedro. Ne teplo. Ne horko. Dokonce ani parno. Vedro.
Vedro, které překročilo i ten poslední únosný stupeň, kdy se všichni, znavení a zalepení potem, pokouší držet svých běžných činností a všem okolo sebe oznamují „to je ale hic“. Zkrátka vedro k zbláznění.
Přesně takové vedro panovalo právě teď v Konoze.

***

První, kdo se zbláznil, byl očividně Kakashi, který se pokoušel donutit zpocený a znechucený Tým 7 alespoň k nějaké formě tréninku. Jeho snaha se, celkem předvídatelně, nesetkala s pochopením. Sasuke stál se založenýma rukama a co chvíli po něm vrhal vražedné pohledy. I když bylo těžké určit, jestli se tak netváří prostě proto, že mu teče pot do očí. Sakura, která se jako jediná na začátku pokoušela něco dělat, dokud se jí nezamotala hlava, teď seděla na zemi a zaujatě pozorovala jakýsi nesmírně zajímavý objekt, který mohla podle všeho vidět jen ona. A Naruto řval.
Kakashi obrátil pozornost zpátky k Icha Icha. Ale čím déle četl, tím menší chuť měl pokračovat. Zběžně přelétl pohledem další stránku. Na čele mu vyrazily nové kapičky potu a připojily se k těm stávajícím.
„Spalující city… horoucí láska… planul touhou… rozhicovaná…“ mumlal si pro sebe. „Třeba ledový klid by nebyl?“
„Kakashi-sensei,“ řval Naruto dál. „Tohle je týrání dětí, abyste věděl!“
„No dobře, dobře,“ mávl Kakashi unaveně rukou, „tak pro dnešek končíme. Dělejte si, co chcete.“
Zaklapl Icha Icha a chystal se ho strčit do kapsy, ale když spatřil titulek na obálce, V žáru vášně, znechuceně knížku odhodil. Už nějakou dobu se sám chtěl odebrat někam, kde bude dýchatelno. Naštěstí věděl o jednom perfektním místě.

***

Naruto stále ležel na místě, kam sebou plácnul po Kakashiho odchodu.
„Kolik je proboha stupňů?“ zafuněl.
„Půl druhý,“ odpověděla omámeně Sakura.
„Mhmm… ne vážně, kolik je stupňů?“ zeptal se znovu, stále se zavřenýma očima. Odněkud se ozvalo zašustění.
„Nemáš mapu? Ztratil jsem se v tvých očích.“
Naruto okamžitě stál na nohou. Sakura se začala dusit. Sasuke seděl opodál a podezřívavě zkoumal stránky odhozeného Icha Icha.
„Jako fakt?“ odfrkl si pohoršeně. „Na to se dá někdo sbalit?“
„Sasuke-kun, to bys neměl číst!“ vyjekla zděšeně Sakura.
Sasuke zalistoval tenkým svazkem. „Snažit se tě získat je jako snažit se dotknout hvězdy. Vím, že to nejde, ale stejně se musím snažit dál. Slyšíš to, Sakuro?“
Naruto jen tak tak zachytil dívčino bezvládné tělo. Sasuke se ušklíbl a zastrčil knihu do kapsy.
„Je tu strašný vedro, pojďme někam do chládku.“

***

Ukázalo se, že „jít do chládku“ není ani zdaleka tak jednoduché, jak se zprvu zdálo. Vzduch v rozpálených ulicích se vlnil. Horko sálalo i ze stěn okolních domů. Většina běžně chladnějších míst jako by zmizela z povrchu zemského a zbytek okupovaly rozličné skupinky občanů Konohy, které své teritorium zuřivě bránily.
Naruto hned na prvním místě zamířil do Ichiraku. Místo stínu a barových stoliček ho ale přivítalo třísknutí kovové rolety a zvuk otáčení klíče v zámku.
„Pusťte nás dovnitř! Zrádci!“ zabušil Naruto několikrát na vroubkovaný plech. „Určitě teď sedí vzadu v chlaďáku!“
Ani Sakuřin návrh vyzkoušet nemocnici nedopadl o moc lépe. Vlastně dopadl o dost hůř. Teuchi po nich alespoň neházel injekční stříkačky.
Sasuke nenavrhl nic, protože se opět začetl do Icha Icha. Vypadal podivně zaujatě.
Nakonec se rozhodli sledovat Kakashiho, protože vypadal, že má někam namířeno a navíc je jako jejich sensei určitě přijme.

***

„Naruto, já ti říkám naposled, že máte jít někam jinam,“ nesl se od vchodu Kakashiho hlas. Tsunade seděla u stolu, pila saké a doufala, že se nebude muset zvedat. Stačilo, když odsud při příchodu musela vyhodit Konohamara s tou jeho skupinkou. Neměla v plánu dovnitř pouštět kohokoli dalšího. Kromě chládku tu byl totiž i nedostatek místa. Nacházeli se v malé vybavené místnosti, zřízené v levé nosní dírce Sarutobiho hlavy.
„Ale já musím dovnitř. Vy mi nemůžete bránit! Jinak se stane něco strašnýho!“ řval Naruto venku. Tsunade si povzdechla a zamířila za příčinou hluku.
„Naruto!“ procedila mezi zuby a chytila ho za triko. „Snad je tu jinde místa dost, ne?! Nemusíte rušit zrovna tady!“
„Ale, Tsunade-baachan, já fakt musím–…“
„Naruto, přestaň mě štvát! Já se o tom nebudu dohadovat!“ odstrčila ho od sebe a zabouchla mu dveře před nosem. Má na práci důležitější věci.

***

„Všichni jsou to zrádci!“ nadával Naruto, zatímco šli po rozpálené cestičce směrem k jezírku za vesnicí, kde, jak doufali, konečně najdou klid. „Hej, Sasuke, nečti to pořád.“
„Ha?“
„To tě to fakt baví?“
Sasuke ani nevzhlédl od stránek. „Hrozně se do sebe zamilovali. Ona ho napřed nechtěla, ale pak si to rozmyslela. Potom si ale myslela, že ji podvádí. Jenomže se místo toho ukázalo, že je nemocný. Ona byla hrozně nešťastná, protože se bála, že umře. Pak se ale zjistilo, že tu nemoc má jeho sestra, a ne on. A pak sestra umřela a oni se vzali a měli dítě a psa a domeček se zahrádkou… Není to pěkný? To bych taky chtěl,“ poznamenal potichu.
Naruto se zastavil uprostřed kroku. Sakura byla naštěstí příliš zabraná do pozorování vlastní ruky, takže nic neslyšela.
„To máš z toho horka,“ rozhodl nakonec Naruto. „Musíme rychle k tomu jezírku. Než se stane něco strašnýho.“

***

Bohužel, ani u jezírka nepochodili. Už zdálky viděli, že místo okupuje jakási prapodivná skupinka. Na travnatém břehu seděl se zkříženýma nohama neznámý člověk s turbanem na hlavě, tmavými brýlemi a květinovým věncem kolem krku. O kousek dál stálo velké hliněné sousoší znázorňující cosi jako odvěký zápas člověka s netvorem.
„Čus, Naruto,“ promluvilo sousoší Kibovým hlasem.
„Hee? Co se ti to stalo?“
„Akamaru se vyválel v blátě. Napřed jsem mu šel vynadat, ale pak jsem si říkal, že by to možná mohlo na ten hic zabrat, tak jsem se místo toho přidal.“ Akamaru, kterému nános bláta vtiskl zcela nestvůrnou podobu, souhlasně zaštěkal.
„Aha, a zabralo?“
„Zabralo. Chvilku to bylo fakt bezva. Jenomže pak to na tom slunci zatuhlo… Ale pořád je to lepší než Shino,“ pokusil se kývnout směrem k osobě v turbanu. Naruto zamrkal. Napřed myslel, že si z něj Kiba střílí, ale dotyčný skutečně nesl některé Shinovy rysy a navíc okolo něj v pomalu se otáčejících soustředných kruzích poletovali parazitičtí brouci.
„Co mu je?“
„To je z toho horka. Odmítal si sundat tričko, i když se v tom děsně pařil, a když jsem ho nakonec donutil, tak už bylo pozdě. Začal blábolit něco o auře a o tom, jak je život krásný.“
„A kde je Hinata?“ ozval se najednou Sasuke. Na Narutův vkus zněl podezřele nevinně. Za jejich zády se ozvalo zabublání. Hinata stála uprostřed jezírka a nad hladinou jí vykukovaly jen oči a uši.
„Jé, čau Hinato, ty jsi jako hroch,“ pozdravil vesele Naruto.
„Snažit se tě získat je jako snažit se dotknout hvězdy. Vím, že to nejde, ale stejně se musím snažit dál,“ pozdravil vesele i Sasuke. Kiba se rozkašlal. Hinata zděšeně zabublala. Naruto to radši nechal být.
„Já jdu k tobě do vody, jo?“
Hinata opět vyděšeně zabublala a zčervenala až ke kořínkům vlasů.
„To nejde… ona je… víš co…“ přeložil Kiba. Naruto nevěděl co, dokud mu Sasuke neukázal kopičku oblečení ležící na břehu.
„Tak my počkáme, než se oblečeš, a pak se vykoupeme,“ navrhl Naruto a začal se otáčet. Kiba ovšem nesouhlasil ani s tím.
„To taky nejde. Ona se stydí vylézt z vody.“
„Proč? My se otočíme.“
„Vy možná. Ale já ne.“
„Ale já fakt potřebuju do vody! Tak my…“
Přerušilo ho Shinovo oznámení: „Přátelé, pojďte, vykouříme spolu dýmku míru.“
Sakura už seděla naproti němu a spokojeně se kolíbala ze strany na stranu. Naruto si nebyl úplně jistý, že zrovna teď chce kouřit dýmku míru. Daleko spíš se potřeboval namočit.
„Víš, Shino, neber to osobně, ale já bych teď radši–…“
„V tom případě radši odejdi. Šíříš negativní energii,“ pronesl Shino výhružně a jeho brouci začali zlověstně bzučet. Naruto popadl přikyvující Sakuru a i se Sasukem raději vyklidili pole.

***

Jako další se rozhodli vyzkoušet hokageho kancelář, kde se na všech oknech daly zatáhnout velké tmavé rolety a navíc, pokud si Naruto pamatoval, měla Tsunade ve stole kromě saké schovaný i větrák. A když teď vedení vesnice přesídlilo do Sarutobiho nosu, mělo by tam být i volno.
Bohužel po cestě museli projít přes polovinu Konohy. Teplota dál stoupala. Narutovi začínalo být nesnesitelně. Nutně se musel dostat do stínu.
„Ty, Sasuke, co to bylo s tou hvězdou? Ty balíš Hinatu?“ pokusil se zaměřit pozornost na něco jiného.
„Co? Jo, tohle… No, ne přímo Hinatu. Ale říkal jsem si, že se musím postarat o budoucnost svého klanu. Zamilovat se. Mít rodinu a děti a psa. Ale na to si musím sehnat dívku.“
„Aha, jasně. Takže ne nutně Hinatu?“
„Ne. Prostě nějakou krásnou. S dlouhým vlasem a štíhlým pasem. A se zářivýma očima…“ vyjmenovával zasněně.
„Stejně tě Hinata nechtěla,“ dodal Naruto po chvíli. Sasuke se zatvářil uraženě.
„To je kvůli Sakuře!“ zařval najednou. „Musí odejít. Vypadá to, že spolu chodíme. Pak když najdu tu s dlouhým vlasem a štíhlým pasem, tak si bude myslet, že jsem zadaný a budu bez šance… Pokud ji vůbec někdy najdu…“ dodal sklíčeně.
Sasuke naštěstí nemusel hledat dlouho. Sotva zahnuli za roh, otevřel se před nimi výhled na podivnou scénku. Uprostřed ulice ležel na zemi roztažený Shikamaru a nad ním se, každý z jedné strany, tyčili Chouji s Ino a přetahovali se o kropicí konev.
Sasuke okamžitě odstrčil Sakuru do boční uličky a se zářivým úsměvem zamířil k Ino. Ta ho ale úplně ignorovala. Místo toho z plných plic řvala na Choujiho: „Dej sem ten kropáč! Jestli mi ho nedáš, tak všechny umřou! To je chceš mít na svědomí?!“
Chouji se chystal zařvat něco v odpověď, ale když si všiml nově příchozích, nechal Ino být. Konev ale pevně svíral dál.
„Ahoj Chouji,“ pozdravil Naruto. „Co se to tu děje?“
Chouji se zatvářil neštastně. „Shikamaru se rozhodl, že se v tomhle horku odmítá hýbat. Nemůžeme ho dostat pryč. Jenomže když bude ležet takhle na sluníčku, tak z toho bude nemocný. Chtěl jsem ho aspoň zalít vodou, ale Ino mi odmítá půjčit TU KONEV!“ S posledními dvěma slovy prudce trhnul za zmíněný předmět.
Podařilo se mu ji vyrvat z Inina sevření, což pravděpodobně sám nečekal, a tak mu z ní sklouzla ruka. Konev vyletěla do vzduchu, opsala elegantní oblouk a rozlila se na zem.
„Nééééé,“ zakvílela Ino. „Moje květiny! Všechny moje květiny teď umřou! CO JSI TO UDĚLAL?!!!“ S řevem utekla pryč.
Sasuke se zatvářil zklamaně. „To jsi jí nemohl dát tu konev? Teď kvůli tobě vymře můj klan.“
Chouji zřejmě nebyl schopen unést tolik viny, kolik na něj bylo právě naloženo, a s brekem utekl opačným směrem než Ino. Sasuke zakroutil hlavou.
„To je z toho horka,“ poznamenal Naruto. „Co uděláme s Shikamarem? Fakt by tu takhle neměl ležet na slunci.“
Společnými silami ho zvedli na nohy a pomalu se vydali směrem k sídlu hokage. Sakura následovala pár kroků za nimi a cosi si pobrukovala.
„Nemůžeme jít rychlejc?“ postěžoval si Naruto. „Já už fakt musím do stínu.“
„Ty hele, Naruto, přestaň mlít nesmysly,“ zafuněl Sasuke vztekle. „Všichni tady musíme do stínu.“
„Jo, ale já fakt musím.“
Shikamaru pootevřel jedno oko a zamlumlal: „A vy víte kam se schovat?“
„No, jdeme do sídla hokage.“
„Tam nechoďte,“ varoval je, najednou úplně bděle.
„Proč ne? Co tam je?“
„Šílenci.“

***

Shikamara nechali na jeho výslovné přání ležet na ulici před sídlem a sami odhodlaně vstoupili do jámy lvové. Uvnitř bylo oproti výhni venku docela příjemně. Naruto si oddechl.
„Vypadá to prázdně,“ pronesl Sasuke s nadějí.
V ten okamžik se okolo prohnala smršť. Řvoucí a vířící změť chaosu, která rozsévala zkázu všude okolo. Po chvilce naprostého zmatení Naruto rozeznal Konohamarův hlas řvoucí něco o Tsunade, utlačování, pomstě, revoluci a nastolení nového řádu.
„Děti,“ usmál se šťastně Sasuke.
„Vražda tyrana není vražda!“ ječel zrovna Konohamaru a přitom oběma rukama čmáral po zdi křídou. „Jé, ahoj brácho.“
„Nazdar Konohamaru, co to tu děláte?“
„Vzpouru. Chceš se přidat?“
„Hmm… radši ne. Babča vás zabije, až to uvidí.“
„Takže nechceš. No, to nevadí.“ Obrátil se na Moegi s Udonem, kteří se poslušně zařadili vedle něj: „Za svobodu!“ Chystal se s řevem odběhnout dál, ale Naruto ho chytil za šálu a přitáhl zpátky.
„Ty, Konohamaru, můžem tu zůstat, že jo?“
„Jo, jasně. Ale radši ne moc dlouho, za chvíli tu vybuchne bomba,“ zašklebil se spiklenecky. Moegi nadšeně přikývla.
„Tak my půjdem radši nahoru.“
„Ne, to ne. Tam nesmíte!“
„Proč ne? Co tam zase je?“
„Šílenci.“

***

Nakonec tam stejně šli. Ještě když byli na schodech, otřásl spodním patrem výbuch. Záhy se ukázalo, že Konohamaru mluvil pravdu nejen o tomhle. Nahoře skutečně sídlili šílenci.
Naruto měl tým Gai rád, ale momentálně by je nejradši vyházel oknem. Začínal si připadat nepřirozeně vzteklý.
Za hokageho stolem seděl Neji, svíral balíček Tsunadiných karet, a už když vešli, vítal je slovy: „Přistupte blíže a popatřte svůj osud!“ Zároveň jim svým výrazem ale dával najevo, že dokud je ten osud v jeho moci, moc pěkný nebude.
Lee urval své zelené kombinéze rukávy a polovinu nohavic, okolo pasu si omotal řetěz a většinu obličeje a rukou si popatlal jakousi zelenou barvou. Ve vlasech měl zamotané okvětní lístky a na očích brýle, které až podezřele připomínaly ty Shinovy. Bouchal se do prsou a řval něco o Zelené šelmě.
TenTen při jejich příchodu seskočila z lustru. Růžovou halenku si zavázala na uzel těsně pod prsy a místo kalhot si oblékla krátkou sukni ježící se kunaii zhusta navlečenými na lanku.
„Co tu chcete? Běžte pryč!“ spustila zostra.
„Tebe,“ odpověděl Sasuke. „Snažit se tě získat je jako snažit se dotknout hvězdy. Vím, že to nejde, ale stejně se musím snažit dál.“
TenTen věnovala Sasukemu pohled tak vražedný, že by k němu za normálních okolností sám obdivně vzhlížel. Teď místo toho ale sklopil hlavu a zatvářil se nešťastně. „To byla poslední naděje. Zůstanu navěky sám. Už nikdy nenajdu svou dívku s útlým pasem.“
TenTen se je chystala vyprovodit ven, ale Naruto ji prosebně zarazil.
„Ne, počkej! My se potřebujeme jenom schovat před tím vedrem venku.“
„Ale tady jsme my!!!“
„Ale já už fakt musím být ve stínu!“ zaúpěl.
To očividně vyprovokovalo Nejiho. „A ty máš snad přednostní právo?! Už zase?! Ne!!! My jsme tu byli první, a kdo je první, má všechno! Takhle to v tomhle světě funguje, Naruto! Takže běžte jinam!!!“
„Ty to nechápeš… já fakt musím!“
Rozhostilo se ticho.
„Ty, Neji,“ ozval se nakonec Sasuke, „nemáš mapu?“

***

Uvnitř Sarutobiho nosu panovala vážná atmosféra. Ke společnosti se teď připojil i Jiraiya.
„Vesnice je v troskách, všichni se z toho horka chovají jako blázni. Rozdělili se na skupiny a válčí mezi sebou o místa, kde je chladno. Dospělí shinobi i studenti akademie. Jako by zešíleli. Musíme něco udělat. Takhle to nemůžeme nechat,“ shrnul ve stručnosti svá pozorování.
„A co s tím asi teď máme udělat?!“ ohradila se Tsunade. „Musíme počkat, než se trochu ochladí. Pak snad dostanou rozum. Kolik je tam proboha stupňů?“
„Třicet devět,“ informovala okamžitě Shizune.
Jiraiya zbystřil.
„Třicet devět?“
Shizune přikývla.
„Nebyl tu Naruto?“
„Byl. Snažil se mermomocí procpat dovnitř. Vyhodila jsem ho,“ odpověděla rázně Tsunade. „Jak to s tím souvisí?“
„Hodně. Ta jeho pečeť se z nějakého důvodu oslabuje horkem. Když teplota dosáhne čtyřiceti stupňů…“ Lusknul prsty. „Kyuubi začne prosakovat ven.“
„Jinými slovy, Naruto začne zuřit.“
„Přesně.“
„Takže on nekecal?“ zbledla Tsunade. „A sakra…“
„A sakra,“ potvrdil Jiraiya.
Všichni chvíli mlčeli.
„Čtyřicet stupňů,“ oznámila Shizune stísněně.
Zvenku se ozval řev.

***

O tři dny později Izumo s Kotetsuem opravovali rozebranou hlavní bránu, z níž se v záchvatu šílenství pokoušeli sestavit větrný mlýn.
„Ale vyvázli jsme z toho docela dobře.“
„Jo, naštěstí to díky té rozbořené Sarutobiho hlavě nikdo neřešil.“
„Chudák, vypadal, jak kdyby dostal pěstí.“

Poznámky: 

Inspirováno krásným počasím tohoto týdne. A jedním s tím velmi souvisejícím dílem Black Books. Laughing out loud
Mimochodem, současně s Narutovým pátráním probíhal i Orochimarův skvěle načasovaný útok na Konohu, kterého si ale nikdo nevšiml, protože jeho hadí geny zvítězily a on se těsně před branami rozmyslel a radši se začal vyhřívat na sluníčku.

5
Průměr: 5 (17 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Joshina
Vložil Joshina, St, 2018-08-01 13:39 | Ninja už: 3673 dní, Příspěvků: 252 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

Mám pocit, že za posledné dva dni ti tu pribudlo viac komentárov. Laughing out loud Neviem, či je to nejakým spôsobom zapríčinené Tajnou misiou, ale vem to čert. Vďaka tomu sa upozorní na veľa už starších prác, ktoré určite stoja za prečítanie.
Čo sa samotného diela týka, už len fakt, že si písala o Izumovi, je úplne dokonalý. Pretože... sakra, pozri sa na jeho úžasný úsmev! Z lásky A súhlasím s predchodzími komentármi, fakt tematické do tohto počasia. Laughing out loud
Každopádne... nedovolím si nepodotknúť môj obvyklý vtípek, keď Čech spomenie slovo "vedro"... áno, aj mne je kýbl! Laughing out loud

You can run, but you can't hide.

FC pre Katemu!
FC pre Karimao Toshiku!

Obrázek uživatele Akhara
Vložil Akhara, St, 2018-08-01 17:24 | Ninja už: 2627 dní, Příspěvků: 1368 | Autor je: Manga tým, Leeho závaží

Ten pocit máš asi proto, že je to tak. Laughing out loud Těžko říct, jestli to nějak souvisí s misí, ale rozhodně to svádí k tomu vás z toho trochu podezírat. Laughing out loud Ale který autor by si stěžoval, že si někdo čte jeho povídky? (...ale chodili mu tam lidi.) Laughing out loud
Izumo s Kotetsuem jsou bezva, to je svatá pravda, hlavně ve dvojici. Laughing out loud O těch by se dalo psát věcí. Například jsou perfektní jako mírně neschopné detektivní duo. Laughing out loud Nebo... Ehm, možná by bylo dobrý se tu přestat vykecávat a poděkovat za přečtení, že? Laughing out loud Tak tady máš kytičku Ino ti gratuluje!

Obrázek uživatele Боривітер
Vložil Боривітер, St, 2018-08-01 14:59 | Ninja už: 4162 dní, Příspěvků: 5832 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných ninjů

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.
 
Pardon za (pro některé možná lehce matoucí) změnu přezdívky, je dočasná. Ale hrozně se mi líbí ukrajinský název poštolky. Tedy srbská ветрушка taky není špatná.

Obrázek uživatele Duna
Vložil Duna, St, 2018-08-01 13:24 | Ninja už: 3259 dní, Příspěvků: 170 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Jak mi to připomíná poslední dny. Laughing out loud Kéž by tak zapršelo, já tím vedrem umírám!

Obrázek uživatele Akhara
Vložil Akhara, St, 2018-08-01 17:44 | Ninja už: 2627 dní, Příspěvků: 1368 | Autor je: Manga tým, Leeho závaží

Jé, další milý čtenář, jaká čest! Laughing out loud
Neumírej! Pusť si nějakej film... třeba Dobu ledovou, nebo Frozen, Titanic, Dobytí severního pólu,... Laughing out loud

Obrázek uživatele Duna
Vložil Duna, St, 2018-08-01 20:24 | Ninja už: 3259 dní, Příspěvků: 170 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Jéé! *slintá už jen nad představou ledu, načež se jí sliny okamžitě vypařují* Božíííííííííííííííííííí

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, St, 2018-08-01 12:58 | Ninja už: 5831 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

No, a jak to o rok později (a pár měsíců) skvěle sedí na současnou rozpálenou republiku, kdy má člověk pocit, že se rozteče jak zmrzlina. Pobavila jsem se, ne že ne. Laughing out loud

Obrázek uživatele Akhara
Vložil Akhara, St, 2018-08-01 13:29 | Ninja už: 2627 dní, Příspěvků: 1368 | Autor je: Manga tým, Leeho závaží

Jé, Sayoo! To je pravda, tenhle týden to vyloženě vybízí k napsání pokračování. Je to k nevydržení. Laughing out loud Ahoj v zimě. Laughing out loud *děkuje a s úklonami se zavírá do lednice*

Obrázek uživatele Боривітер
Vložil Боривітер, Út, 2018-07-31 19:50 | Ninja už: 4162 dní, Příspěvků: 5832 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných ninjů

Ech, jak já ty šílence chápu... taky bych z toho vedra blbla, kdybych ovšem měla chuť na nějakou složitější činnost, než ovívati se vějířem Laughing out loud Hezké a vtipné.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.
 
Pardon za (pro některé možná lehce matoucí) změnu přezdívky, je dočasná. Ale hrozně se mi líbí ukrajinský název poštolky. Tedy srbská ветрушка taky není špatná.

Obrázek uživatele Akhara
Vložil Akhara, St, 2018-08-01 13:19 | Ninja už: 2627 dní, Příspěvků: 1368 | Autor je: Manga tým, Leeho závaží

Vějíře jsou v tomhle počasí k nezaplacení, to je pravda. Laughing out loud A není jich nikdy dost, stejně jako takových milých komentářů. Takže tady máš jeden virtuální jako poděkování hihihi

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Čt, 2017-06-08 20:47 | Ninja už: 5163 dní, Příspěvků: 6215 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Znalec tisíce technik

Na úplnom začiatku ma napadla jedna epizóda Naruto SD, ale toto bolo nakoniec omnoho lepšie.

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele Akhara
Vložil Akhara, Pá, 2017-06-09 19:25 | Ninja už: 2627 dní, Příspěvků: 1368 | Autor je: Manga tým, Leeho závaží

Jo, to je pravda, tam taky bylo něco s horkem a s bazénem. Ale moc si to nepamatuju.
Lepší? Och, jsem poctěna. Laughing out loud Blbost je to úplně stejná Laughing out loud
Děkuji Smiling

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Po, 2017-06-05 14:08 | Ninja už: 5686 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Lepší povídku do tohoto vedra bych si nemohla vybrat. Eye-wink Navíc, když Black Books znám, díky příteli. Laughing out loud O to víc jsem se bavila a potila zároveň. Eye-wink
Jen mě tak napadlo má Konoha veřejný bazén? Akorát by tam asi byla hlava na hlavě. Skvělá povídka s úžasným dějem. Ty hlody, prostě pecka!!!

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Akhara
Vložil Akhara, Po, 2017-06-05 22:14 | Ninja už: 2627 dní, Příspěvků: 1368 | Autor je: Manga tým, Leeho závaží

Black Books jsou hrozně dobrý! Bernard je jedna z mých vůbec nejoblíbenějších postav (hlavně s akordeonem). Laughing out loud
Musí mít bazén. Ale ten určitě zabrali nějaký jouninové (třeba si tam Asuma s Kurenai udělali soukromou chvilku) a nikoho tam nechtěli pustit. Laughing out loud
Děkuju moc Smiling

Obrázek uživatele Kutulumototo
Vložil Kutulumototo, Po, 2017-06-05 10:18 | Ninja už: 2683 dní, Příspěvků: 582 | Autor je: Student Akademie

Tak tohle byla dokonalá povídka Laughing out loud Sasuke byl naprosto kouzelnej Smiling sakra vážně se ti povedlo udělat ze Sasukeho člověka. My jsme konečně objevili alespoň část z tajemství IchaIcha. Chudák sakura Sad dokonce by bral raději Nejiho než ji. No, zajímalo by mě jak by v takovém případě probíhalo zachraňování klanu Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud
Chudák Hinata, jestli v tom jezírku není doteď. Jinak opět naprosto bravurní. Píšeš nádherně. Nevím, jak mohla být povídka celá o vedru tak osvěžující Laughing out loud Děkuji byl to zážitek

Seznam FF

Tady Laughing out loud

Obrázek uživatele Akhara
Vložil Akhara, Po, 2017-06-05 11:13 | Ninja už: 2627 dní, Příspěvků: 1368 | Autor je: Manga tým, Leeho závaží

Takže Sasuke je člověk jenom, když zešílí z horka a ztratí většinu své osobnosti. Laughing out loud Myslím, že tajemství Icha Icha netkví úplně v dějové linii Laughing out loud Laughing out loud No, se Sakurou je to spíš jako s Ronem a Hermionou na tom vánočním plese – jeho vůbec nenapadlo, že by to taky šlo. A s Nejim by to šlo blbě (hlavně kdo ví, co on na to), ale v této fázi už asi Sasuke na klan rezignoval ve prospěch dlouhých vlasů. Laughing out loud
Pokud někdo nepřesunul Kibu jinam, tak tam bude věčně (nebo aspoň dokud neobroste řasama natolik, že bude bezpečný vylézt) Laughing out loud
Ach, děkuji, to mám radost. Smiling

Obrázek uživatele andaateikaa
Vložil andaateikaa, Po, 2017-06-05 09:53 | Ninja už: 2978 dní, Příspěvků: 337 | Autor je: Účastník Irukova doučování

"Ty Neji, nemáš mapu?" Laughing out loud tak to mě odrovnalo. Perfektní povídka! Pobavila jsem se.

Andaateikaa FF
"How sad would it be should laughter disappear." Undertaker

Obrázek uživatele Akhara
Vložil Akhara, Po, 2017-06-05 10:59 | Ninja už: 2627 dní, Příspěvků: 1368 | Autor je: Manga tým, Leeho závaží

Hahá! Fungovalo to! Laughing out loud Děkuju moc. Smiling

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Ne, 2017-06-04 20:32 | Ninja už: 2658 dní, Příspěvků: 2989 | Autor je: Gaarova tykev

Výborný fresh (najradšej mám pomarančový) Laughing out loud Sasuke a Icha Icha v praxi: "Ale říkal jsem si, že se musím postarat o budoucnost svého klanu. Zamilovat se. Mít rodinu a děti a psa. Ale na to si musím si sehnat dívku." Úžasná predstava Laughing out loud Kiba ako súsošie, Shino a fajka mieru a: „V tom případě radši odejdi. Šíříš negativní energii,“ Laughing out loud Orove hadie gény a slniečko, atď., atď. Smejem sa na príbehu, ale desím sa trópov, dúfam, že nebudú také dramatické, ako sme zažili a mnohí aj neprežili. Všetci vieme, že píšeš vycibrene a môžeme si len vychutnávať tvoju invenčnosť a štylistickú kreativitu Smiling

Obrázek uživatele Akhara
Vložil Akhara, Ne, 2017-06-04 22:50 | Ninja už: 2627 dní, Příspěvků: 1368 | Autor je: Manga tým, Leeho závaží

Chudák Sasuke se úplně zbláznil. Laughing out loud A zrovna, když teda ty holky začne shánět, tak si to všechny rozmyslí. I když neúspěch byl pravděpodobně z velké části ovlivněn tou strašnou hláškou. Laughing out loud
Už zase se opakuju, ale mám fakt radost, že tě to rozesmálo. Smiling
Jo, z toho horka mám taky hrůzu. Za mě nad tropy jednoznačně vede sníh. Laughing out loud
Moc děkuju Smiling
(A vidíš to, ani jsem si nevšimla, že mi tam zůstalo slovo navíc. Až z té tvé citace. Laughing out loud To je z toho přepisování. Díky.)

Obrázek uživatele Camelia
Vložil Camelia, Ne, 2017-06-04 19:44 | Ninja už: 4687 dní, Příspěvků: 1469 | Autor je: Pěstitel rýže

Tak tohle dílko miluji od začátku a dokonce. Nasmála jsem se jako za dlouhý čas. Perfektně vystižená slova, skvělý sloh. Zkrátka osvěžující super povídka. Skoro jako koktejl s ledem ve 39 stupních.
Klobouk dolů!
P.S.: Pobavily mě dokonce i tvé poznámky, a to se moc často nestává Laughing out loud

Ach ten sentiment...

Obrázek uživatele Akhara
Vložil Akhara, Ne, 2017-06-04 22:19 | Ninja už: 2627 dní, Příspěvků: 1368 | Autor je: Manga tým, Leeho závaží

No, pokud je jako koktejl s ledem ve 39°, tak jsem úplně nejspokojenější na světě Laughing out loud Mám hroznou radost, že se ti líbila. Smiling Děkuju.
P.S. Poznámky byly totiž původně součástí příběhu, ale pak mi to tam už přišlo tak nějak navíc, ale zase mi bylo líto toho Orochimara úplně odstavit. Takže tohle byl takový kompromis. Laughing out loud

Obrázek uživatele Camelia
Vložil Camelia, St, 2017-06-07 16:30 | Ninja už: 4687 dní, Příspěvků: 1469 | Autor je: Pěstitel rýže

Moudrý kompromis Eye-wink

Ach ten sentiment...

Obrázek uživatele Kakari
Vložil Kakari, Ne, 2017-06-04 19:20 | Ninja už: 5302 dní, Příspěvků: 2061 | Autor je: Ošetřovatelka Kakashiho smečky - specialistka na Pakkuna

Pobavilo a hodně! Bylo tam tolik perfektních chvilek, že ani nevím, kterou vybrat, včetně skvělého ukončení Smiling

Život je legrace! Pokud ovšem sdílíte jeho smysl pro humor.
FF

Obrázek uživatele Akhara
Vložil Akhara, Ne, 2017-06-04 22:12 | Ninja už: 2627 dní, Příspěvků: 1368 | Autor je: Manga tým, Leeho závaží

Jé, vážně? Tak to jsem moc ráda! Děkuju. Smiling
(Hmm, mě nejvíc bavil psát asi Kiba u jezírka Laughing out loud )