manga_preview
Boruto TBV 07

ナルト + フェアリーテイル... (01) - Prolog aneb Jak se to stalo


NARUTO + FAIRY TAIL

Jedná se o spojení dvou anime sérií – Naruto a Fairy Tail.
Takže by možná nebylo na škodu, kdyby ste si FT nejdříve zkoukli než se pustíte do čtení (alespoň několik desítek dílů xD). Není to ale podmínkou, protože vypůjčené postavy jsem dole popsala – údaje, které tak nějak do děje potřebuju.
_______________________________________________________________________________________

Na většině hodinách v Konoze právě odbila desátá hodina dopolední. Mnoho obyvatel vesnice již tedy bylo na nohou a plnili zadané mise, starali se o děti, trénovali, byli na akademii či se jen tak poflakovali. Avšak jedna peřina na posteli byla stále baculatá a zpod ní vykukovaly střapaté blonďaté vlasy. Člověk, kterému patřily, se akorát probouzel, takže velké zívnutí na přivítání nového dne, bylo akorát na místě. Blonďák se nakonec posadil a promnul si ospalé oči, aby lépe přivykl slunečnímu svitu.
Jakmile byl tedy absolutně vzhůru, vstal a namířil si to k bílé ledničce, která stála nedaleko od jeho postele. Dokořán ji otevřel a zaujatě hleděl dovnitř. Když jeho pohled našel konečně kořist, pro kterou si přišel, doširoka se usmál a krabičku s instantním miso ramenem sevřel v ruce a vyndal na stůl, který se nacházel před onou lednicí.
„Itadakimasu!“ řekl slušně, než se začal plně věnovat vyprazdňování krabičky.

Když dojedl, neuklidil jak se patří, ale nechal tam ty zbytky stát. Jenom si na bílé trenky s černým medvídkem a červenými srdíčky oblékl oranžové kalhoty a na nahou hruď zase černo-oranžovou mikinu. Poté si zavázal čelenku se znakem Listové vesnice kolem hlavy a nakonec si u dveří obul boty. Rozepnutý zamkl dveře a vydal se do rušné vesnice.
Mikinu si zapnul až před obloukovitou budovou s červeným znakem, do které se následně vydal. Pomalými kroky stoupal po schodech, vstříc vydobení nové S-rank mise. Ovšem není až tak zpupný, že by se nespokojil i s A misí.
Když už byl na posledním schodě, budova se začala mírně otřásat. Naruto tomu ale vůbec nevěnoval sebemenší pozornost a stále si v duchu broukal jakousi vítěznou melodii. Když však vešel konečně do budovy, otřesy nabraly na síle.
„Có?! Jakej drzoun?!“ vykřikl a ohnal se rukou dozadu, aby případně útočníka praštil či ho alespoň chytil. Když se však otočil o sto osmdesát stupňů, nikdo tam nebyl.
„Áu! Kdo to dělá?!“ vykřikl znovu, když ho opět cosi praštilo po hlavě.
Poté ho konečně napadlo podívat se nad sebe, kde si všiml několik dír od padající omítky.
„Aha,“ s úsměvem kýval hlavou, zatímco to pozoroval a potom se opět vydal ke svému cíli, absolutně ignorujíc rozpadající se budovu.
Jakmile se pod ním ale začala propadat i podlaha, konečně začal vnímat a uskakovat, případně se baletně vyhýbat následujícím troskám ze stropu. Alespoň do doby, než se vyhnul padající skříni, jejíž náraz udělal do podlahy velikou díru, která Naruta pohltila.

Pár chvil byl v bezvědomí, než se opět probral k životu. Ocitl se kdesi na podlaze mezi čtyřmi stěnami, plné pavučin a různého harampádí. Evidentně byl v nějaké tajné, dávno nepoužívané místnosti, která se nacházela někde pod budovou Hokage.
Byla by tu tma, nebýt modrého světla, které zářilo přímo uprostřed a pomalu se zvětšovalo. Konečně šlo rozpoznat, že se jedná o jakousi velikou zářící kouli.
Naruto na to vykuleně hleděl, než se odhodlal vstát, oprášit si šunky a vykročit vstříc neznámému, neživému návštěvníkovi.

MEZITÍM V JINÉM SVĚTĚ:
„Co si to řek?!“ křičel na celé kolo růžovovlasý kluk, zatímco pohledem propaloval svého oponenta.
„Vyhořelý pako!“ zopakoval mu stejně hlasitě černovlasý.
Oba na sebe vražedně hleděli, než jejich souboj došel k pěstím a kopům. Na Zemi v cechu s názvem Fairy Tail vládla neobvykle nepokojná atmosféra a každým okamžikem se zdála být horší. Důkazem byl ledový šíp, který akorát prorazil zdi cechu. Avšak nezůstalo to jenom u toho:
„Karyuu no Houkou!“
„Eise Maiku: Canon!“
Náraz ledového výstřelu a ohnivých plamenů způsobil, že se směr kouzel odklonil do všech stran, což mělo za následek zničení skoro celé budovy. Nejvíce to však schytala podlaha, která se rozpadla hned poté, co ke chlapcům přišel naštvaný mistr.
Natsu, Gray, mistr Makarov a dalších pár přihlížejících se tedy propadli pod cech. Padali černým prostorem a nestihli ani zareagovat, když je sežrala jakási modrá zář, jež se objevila těsně před tím, než dopadli a natloukli si nos.

***
Naruto se blížil k modré kouli a pomalu k ní natahoval pravou ruku. Avšak těsně před osudným dotykem ho zachránil další tvrdý náraz, když z koule vypadlo několik lidí… Naruto opět upadl do krátkého bezvědomí.
Když se konečně probral, chvíli mžoural po okolí. Jakmile se jeho zrak přizpůsobil tmě, jež tu vládla, neboť modré světlo zmizelo, zahlédl na jedné hromadě několik osob, které nikdy předtím neviděl.
Chvíli rozmýšlel koho má vzbudit, aby mu byla objasněna situace a nakonec se rozhodl pro modrou kočku.

Modré kotě se, po jednom z Narutových proplesknutí, zavrtělo a poté otevřelo své velké oči. Malý okamžik se díval klidně na svůj budíček než zpozorněl a začal vyšilovat a křičet dokola jedno slovo. Naruto na něj zmateně hleděl než mu došlo, že to promluvilo. Poté se neočekávaně role obrátily.
„Hele… Kdo ste?“ zeptal se po značné době, když konečně vstřebal fakt mluvící kočky.
„Já jsem Happy!“ oznámil kocour hrdě.
„To je hezký, ale já myslel celkově… jako i tamti!“ ukázal na hromadu z osob vedle nich.
„Á, Natsu!“ všimlo si kotě růžové kštice úplně vespodu pode všemi.
Blonďák opět nasadil nechápavý výraz dokud nezopakoval svou otázku: „Tak kdo ste? A odkud ste? Vidím tebe i je po prvý v životě a proto nechápu proč ste v naší vesnici… nebo spíš pod ní. Což mi připomíná, jak ste se sem vlastně dostali?!“
„Jsme mágové z Fairy Tail!“ pyšnil se Happy.
Tato odpověď však Narutovi na klidu a naprosto chápavém výrazu nepřidala. Vůbec netušil, co že to právě zažvatlal.
Happy tomu nadále už nevěnoval pozornost a soustředil se pouze na vylovení svého lidského přítele, „Natsu! Vstávej, vstávej!“
Jmenovaný otevřel po pěkné době oči a byl zhrozen váhou, jež tížila jeho záda a proto okamžitě vykřikl: „Co to kruci je?“
Naruto v tu chvíli přestal chápat úplně.
„Ten hajzl Gray! Je nemožný, že sem prohrál! …Kde je?! Kde je?!“ hulákal růžovovlasý a snažil se vyprostit zpod všech jeho přátel.
„Musíme všechny vzbudit… zdá se, že sme se ocitli na hodně divným místě,“ oznámil Happy současnou situaci.
Zdálo se, že tato slovo šla Natsuovi jedním uchem tam a druhým ven, ale když se dostal konečně ven, chopil se role budíčku:
„Ty pako! Vstávej!“ cloumal tělem černovlasého mladíka, se kterým se před pár chvílemi ještě pral, „Grayi! Vstávej, ty zmrzlej mozku!“
Díky těmto slovům se zmíněný konečně probral a první, co udělal bylo, že svého zachránce poctil pěstí do nosu. Natsu odletěl pár metrů dozadu, kde ho před nárazem o zeď zachránilo Narutovo tělo.

Modrý kocour mezitím budil malého starce, který se pro změnu válel úplně nahoře hromady, „Mistře! Vstávejte! Máme problém!“
Gray se tedy taky zapojil a ujal se buzení místo Natsua, který seděl vedle jakéhosi blonďáka a cosi tam s ním probíral. Poklekl ke hnědovlasé dívce a začal ji prstem dloubat do ruky, avšak marně.
„Bože! Ta má ale tvrdý spaní!“ začal po minutě ztrácet naději, „To má určitě z toho chlastu…“ dodal ještě se sklopenou hlavou.
Happymu se však na druhou stranu poštěstilo, jelikož se mu podařilo vzbudit mistra bez ublížení na jeho či na svém zdraví.
„To je Mystogan?“ byla mistrova první slova.
Happy i Gray zpozorněli a otočili se směrem, kterým mistr Makarov ukazoval, i když stále plně nevstřebali fakt, že sekundu poté, co se stařík probral, řekl něco takového.
„Cože? Tohle? A co tu dělá?“ opáčil Gray, když zahlédl zamaskovaného člověka.
„To je fuk… podíváme se pod masku!“ navrhl Happy a pomalými kroky se blížil ke spícímu tělu. Natahoval tlapku a už se chystal odkrýt zelenou látku na Mystoganově tváři.
„Ani to nezkoušej,“ ozvalo se zpod látky, což Happyho vyděsilo a Mystogan si tak zachránil svou utajenou identitu. Posléze se posadil a zkoumal okolí. Happy se raději rychle vrátil k mistrovi.
V tu dobu se taktéž probudila i hnědovláska, kterou budil Gray. Avšak když se zvedala, zakopla o čísi nohu a namířila si to zpět k zemi. Tentokrát ale na zadek. Pro majitele nohy to nebyl zrovna budíček, který by si přál a ještě k tomu zjištění, že se nachází pod sutinami, nebylo vůbec lepší. Naštěstí se brzy dostal ven.
„Kate?“ zvolala hnědovláska, když rozpoznala osobu, o kterou zakopla.
„Cano?“ vrátila ji černovláska.
Obě dívky si následně začaly povídat a moc nevěnovaly pozornost tomu, že jsou úplně na neznámem místě.

„Kde to sme?“ promluvil nechápavě mistr jakoby to byl právě on, kdo se teď probudil.
„V Konoze,“ odpověděl hlas, jež Makarov slyšel poprvé v životě.
„A to je kde?“ kladl další otázky na blonďákovu adresu.
„V Zemi Ohně,“ řekl stejně klidně, i když uvnitř byl vyčerpán neúnavnými otázkami.
Makarov nechápavě zíral na modrookého chlapce a pomalu otevřel pusu, aby kladl další otázky.
„Staříku, jsme v jinym světě,“ odpověděl mu tentokrát Natsu dříve, než stačil cokoliv říci.
Mistr tedy chápavě kýval hlavou do doby než vytřeštil oči, když mu informace doputovala do mozku.

Poznámky: 

Sice jsem první díl chtěla vydat až po tom, co udělám úvodní obrázek, ale ten můžu udělat i později xD
Tohle neplánuju mít nějak extra dlouhé... nějak tak 15-20 dílů s tím, že bude i další série s několikaročním posunem v čase xD Takže jen doufám, že to bude vydané, no... xD

Chtěla sem tam dát jako k Natsuovi, Grayovi, Happymu i Lucy a Erzu, ale protože je do děje nijak zvlášť nepotřebuju a hlavně by to bylo už moc postav, tak sem se rozhodla je vynechat... xD Snad to jejich fanouškům nebude vadit xD
Možná se to teď zdá, že tam bude moc přefairytováno, ale to je jenom takhle tenhle díl, kde jsou všichni pohromadě a je tam k tomu jenom Naruto... Pak to bude myslím jinačí Smiling
A do Humoru sem to dala proto, protože tam možná někdy něco trochu-vtipnýho bude... nebo alespoň se posnažím tam něco zapojit xDD

4.88889
Průměr: 4.9 (27 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, So, 2017-05-20 00:10 | Ninja už: 5830 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

V rámci prokrastinace hodlám číst! (Asi toho budu litovat, ale bude to stát za to!). Fairy Tail jsem už hooooooodně dlouho nečetla, měla bych to napravit, až budu mít čas (a vzpomenu si, kde jsem sakra skončila!). Tenhle crossover mě bude neskutečně bavit. Laughing out loud Na jednu stranu jsem ráda, že tam nemáš Lucy, její podobnost se Sakurou je do očí bijící. Postava Kate mě trochu zarazila, než mi došlo, že jde o OC. Laughing out loud Podobnost s Cornelií se mi neskutečně líbí (domysli si smajlíka se srdíčky v očích Laughing out loud).Snad je série dokončená, uvidíme, dneska už to zjišťovat nebudu.

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, So, 2017-05-20 14:28 | Ninja už: 4501 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Oh, děkuju za to, ano taky jsem ráda, že tam není Laughing out loud Nechce e mi o ní psát. Hehe, tak to mě těší, že se líbí schopnosti Laughing out loud jinak bohužel nastal zásek, ale určitě to budu dopisovat Eye-wink

Obrázek uživatele Ellasse Era
Vložil Ellasse Era, St, 2012-09-05 15:09 | Ninja už: 4427 dní, Příspěvků: 229 | Autor je: Prostý občan

V=a+yne skvel=z n=apad. Ja bz som na to nepri+sla a aj to spracovanie toho n=apadu je skvelé. Proste úžasná dielo.
P.S: trochu vadi, ze tam nie je Erza a Lucy

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, St, 2012-09-05 15:15 | Ninja už: 4501 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Mockrááát děkuju Smiling Jsem ráda, že se líbí Smiling
P.S. Omlouvám se Smiling... Opravdu sem měla verze, kde byly, ale jednoduše jsem musela omezit lidi z FT a protože je sem do děje fákt nepotřebovala, tak padly na řadu jako první Laughing out loud Smiling Snad to později vadit už nebude Smiling

Obrázek uživatele Ellasse Era
Vložil Ellasse Era, St, 2012-09-05 20:42 | Ninja už: 4427 dní, Příspěvků: 229 | Autor je: Prostý občan

Ale to nevadi! Robím si srandu Laughing out loud

Obrázek uživatele Sakura Sayuri Midori
Vložil Sakura Sayuri Midori, St, 2012-09-05 12:30 | Ninja už: 4567 dní, Příspěvků: 896 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

moc se mi to líbí *5*
btw: vadí (I´m fan of Lucy!!) (and Erza)

Já nikdy svoje slova neberu zpět, to je moje cesta ninji.

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, St, 2012-09-05 14:27 | Ninja už: 4501 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Laughing out loud No, já sem taky Erzina fanynka, ale uječenou Lucy moc nemusím Laughing out loud ale to je jedno Laughing out loud Jinak mockrát děkuju Smiling ...Možná si časem zvykneš, že tam nebudou Laughing out loud Ono se to tam pak trochu ztratí Laughing out loudSmiling

Obrázek uživatele Mullyda
Vložil Mullyda, Po, 2012-07-30 14:24 | Ninja už: 5092 dní, Příspěvků: 328 | Autor je: Pěstitel rýže

Ten nápad by zasloužil Cenu ale kdo ví jak si ještě povedeš?
Minimálně bude zajímavý jak si budou předvádět moc jedni druhejm.

Oculum pro oculo, Dentum pro dente et Malum pro malo.
Me-ni wa me-o, Ha-ni wa ha-o to Aku-ni wa aku-o.
Oko za oko, Zub za zub a Zlo za zlo.

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Út, 2012-07-31 16:00 | Ninja už: 4501 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Děkuju... i za koment a za přečtení Smiling
No, uvidíme... mám nápady, ale nevim, jestli se to tak bude líbit... no, uvidíme xD Smiling

Obrázek uživatele Bella Scarlet
Vložil Bella Scarlet, Po, 2012-07-30 13:03 | Ninja už: 4834 dní, Příspěvků: 129 | Autor je: Prostý občan

áách nééé.. proč tam neni Erzaaa Cry Sad.. ale co, nějak to přežiju Laughing out loud.. nic méně, spojit Naruto a Fairy Tail, je podle mě dost dobrý nápad a né proto, že to jsou moje nejoblíbenější anime Laughing out loud.. moc povedený díl, těším se na další a doufám, že bude co nejdřív Smiling

Ten, kdo neprojeví smutek, neznamená, že nemá srdce. Jen má více odvahy bojovat s osudem.
Bojuji za život, žiji pro smrt.

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Út, 2012-07-31 15:59 | Ninja už: 4501 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

No, Erzinku mám moc ráda, ale jak sem řekla, tak jí do děje nijak zvlášť nepotřebuju a kdyby tam byla jen tak, tak by tam bylo už moc postav, tak sem se to snažila omezit co nejvíc Laughing out loud
A moje to sou taky nejoblíbenější anime, takže proto to píšu Laughing out loud Sticking out tongue Smiling Mockrát jinak děkuju Smiling

Obrázek uživatele YuraYura
Vložil YuraYura, Út, 2012-07-24 22:37 | Ninja už: 4632 dní, Příspěvků: 185 | Autor je: Předseda třídy

Moja naj,naj,naj,naj,naj postava z Fairy Tail? Smiling
Práve si ma zabila Laughing out loud


Moje FF: http://147.32.8.168/?q=node/92768

Moje moto: "Netráp sa minulosťou! Nezaoberaj sa budúcnosťou! Ži prítomnosťou!!!"

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Út, 2012-07-31 15:58 | Ninja už: 4501 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Áj... moc se omlouvám Laughing out loud ale bez Natsua by to nešlo Sticking out tongue
Dílek pošlu dnes Eye-wink

Obrázek uživatele Sarah Nara
Vložil Sarah Nara, Pá, 2012-07-20 20:08 | Ninja už: 4685 dní, Příspěvků: 473 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Moje dve najobľúbenejšie anime dokopy? xD Dobre si to vymyslela! Laughing out loud Zatiaľ mi to nepríde nejak extra dobré, proste taká klasika ale keďže to bol prvý diel tak dúfam že ďalšie budú trochu na vyššej úrovni a chápem že teraz sa tam nedalo narvať moc vtipných scéniek a podobných vecí Smiling

~FC for mestekova~

Moje FanFiction

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Po, 2012-07-23 01:21 | Ninja už: 4501 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Laughing out loud Taky jsou to mé nejoblíbenější anime Laughing out loud eeemm... no, neplánuju tuhle povídku humornou, i když se posnažím tam něco zapojit, ale neřikám, že to bude v každé větě Laughing out loud ...A nevím... ale teď se cítím dost pod tlakem, páč můj nápad jak tahle anime spojit je takový... no, nevím, jestli se ti bude zamlouvat Laughing out loud No, uvidíme... Budu doufat, že nezklamu, ale nejsem si tím teď vůbec jistá ://
...A on to nebude myslím jen první díl, ale i druhý, páč i tam nebude nějaký velký posun v ději xD To začne až zhruba třetím... Smiling

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Út, 2012-07-17 11:52 | Ninja už: 4842 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Laughing out loud Cha Cháá, tak tahle povídka to je, mě to furt vrtalo hlavou :DD vůbec mi nedošlo, že bys už mohla mít dopsanej první díl Laughing out loud jelikož můj FT se vůbec nehýbe, ke všemu ho musím opět předělat xDDD
No byl to skvělej dílek a konečně se nám na scéně objevuje Kate Laughing out loud ta o které jsme měly tolik debat a nakonec z ní udělaly mistrovské dílo xDDD no myslím, že mi sedne jako Ay Smiling no už se těším na pokráčko Smiling Kakashi YES úchvatný, mocík těšení na další dílky Smiling

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Út, 2012-07-17 13:44 | Ninja už: 4501 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Laughing out loud Jo, jo Kate-chan Laughing out loud Naše mistrovské dílo je konečně na světě Laughing out loud ...Já tohle ve škole psala víc než Icha Icha, takže sem měla brzy víc dílů Laughing out loud Ale pak jsem se zasekla a psala jenom Icha Icha, protože sem tohle chtěla vydat až po obrázku, ale nevěděla sem, jestli to projde a bude to vydaný, žejo... ale teď to vím, takže se co nevidět do obrázku pustím Laughing out loud
Mě sice Ay pořád sedne víc, páč je to moje ďuďunka Laughing out loud nebo jak to říct Laughing out loud Ale Kate mám mnohem radši než třeba Sun, no Laughing out loud Jednoduše, obě je mám ráda, páč jsou to moje OC xDD
Snad příští dílky nezklamou, no... A jinak mooocinky kují Smiling Sticking out tongue

Obrázek uživatele ʭSasuke Uchihaʭ
Vložil ʭSasuke Uchihaʭ, Út, 2012-07-17 10:31 | Ninja už: 4324 dní, Příspěvků: 664 | Autor je: Recepční v lázních

Zábavný, jsem zvědavá jak to bude pokračovat. Smiling

- povídky, fanart, cosplay

Někdy prostě stačí věřit...
___________________________________________________________________________

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Út, 2012-07-17 13:41 | Ninja už: 4501 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Smiling Děkují za koment i za přečtení Sticking out tongue No, snad dobře xD

Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, Út, 2012-07-17 07:47 | Ninja už: 4522 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

Nemohla jsem se toho dočkat! Cháá! Konečně povídka, která by spojovala dvě takový úžasný anime! Laughing out loud A navíc od tebe, takové úžasné autorky.
Prvně jsem se tě chtěla zeptat, jak to že sedm ale pak jsem vytáhla ruky a začala počítat na prstech a hle! Je jich sedm:D
A líbí se mi Kate. Je sympatická Laughing out loud Kakashi YES
Začíná nám to opravdu dobře. Uvažovala jsem i nad tím v jakém světě to chceš vlastně dělat, ale pak mi došlo, že je to úplně jedno, jelikož se mi to bude líbit i tak Laughing out loud Smiling
Moc, moc a moc se těším na další díl. Smiling
A PS: Uctíváme Jashin-sama! Laughing out loud (S tou fotkou ještě strpenííí) Laughing out loud

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Út, 2012-07-17 13:40 | Ninja už: 4501 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Laughing out loud S tim počítáním si to zabila! Laughing out loud Původně jich mělo bejt devět, no Laughing out loud Ale protože má být víc Narutovská, než Fairytailská, tka sem ty dvě vymazala Laughing out loud Canu a mistra tam holt potřebuju, Natsu a Gray byli těmi zodpovědnými za ten teleport Laughing out loud Kate tam chci a Mystogana taky, ale toho tam zároveň potřebuju Laughing out loud A Happy? Bez něj by to nešlo Laughing out loud xD
A jsem ráda, že Kate-chan se ti zatím páčí... Sticking out tongue Smiling Uhůůů xD
No v jakém... Bylo mi jasné, že v Naruto světě, ale pak si udělaj takový malinký výlet... zřejmě Laughing out loud pokud to do tý doby nepozměním... xDD
Sticking out tongue A ano, uctíváme Jashin-sama! Sticking out tongue Kakashi YES - A já si počkám... přeci jen, kdo si počká, ten se dočká! Ale moc se těším! Smiling

Obrázek uživatele Hanaki
Vložil Hanaki, Po, 2012-07-16 21:16 | Ninja už: 4712 dní, Příspěvků: 156 | Autor je: Prostý občan

Sakra, holka, kam chodíš na ty nápady? Laughing out loud Protože... je to dokonalý!! Laughing out loud Fakt máš talent, líbilo se mi, jak na začátku Naruto uskakoval před omítkou xD To bylo fakt dokonalý, stejně tak to, jak se tam všichni z FT objevili Laughing out loud Jen tak dál Laughing out loud

Moje FF:
Dívka ze Zvučné, Prolog



Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Po, 2012-07-16 22:08 | Ninja už: 4501 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

xDDD Sem ráda, že se to aspoň trošku líbilo Laughing out loud Tohle mě napadlo po tom, co sem si FT tak oblíbila xD Plánovala sem tu sérii už dávno, ale vydala sem jí až teďka, mno Laughing out loud Smiling
Takže nakonec eště děkujůůůů! Laughing out loud

Obrázek uživatele kelina
Vložil kelina, Po, 2012-07-16 21:01 | Ninja už: 4704 dní, Příspěvků: 3 | Autor je: Prostý občan

Moc se mi to líbí! Fairy Tail znám, takže žádný problém.Je to originalní a vtipný, doufám že brzo přibude nový díl Laughing out loud

Kelina

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Po, 2012-07-16 22:06 | Ninja už: 4501 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Laughing out loud Super Smiling Aspoň někdo to bude číst... snad i později Laughing out loud Ano, díly budou chodit zatím pravidelně, páč jich pár napsaných mám Smiling A mocky děkuju Smiling

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Po, 2012-07-16 20:04 | Ninja už: 6007 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Po, 2012-07-16 22:05 | Ninja už: 4501 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka