manga_preview
Boruto TBV 09

Cestovatelka:Proč sakra já?! 01

V pokoji neznámé dívky
Byla temná noc, hvězdy svítily a v pokoji mladé dívky se děly prapodivné věci.Po pokoji se rozlilo bílé světlo a v malé místnosti se objevila tajuplná postava v dlouhém černém plášti a lehce cvrnkla do ležící osoby.Zajiskřilo to a osobě spadla do náruče jakoby vylepšená silueta ležící dívky.Znovu se objevilo bílé světlo a dvě postavy zmizely a pokoj se opět propadl do bezedné tmy.
Kdesi pod velkým stromem
Pod poměrně starým a velkým stromem spala mladá dívka.Kdyby se na ni podíval někdo z vás asi by si pomyslel, že určitě není normální.Na to odkud pocházela rozhodně nevypadala.Měla středně krátké, hnědé vlasy a vzadu jí z nich vyrůstaly 2 dlouhé prameny v gumičkách.Měla na sobě síťovanou košili a tričko podobné Sasukemu a dlouhé rozevláté tepláky.
Kolem ní stála skupinka vysokých mužů v černých pláštích.Jeden z nich, který měl modrou kůži už značně nervózně pochodoval kolem velkého stromu a v jednom kuse nadával na to, jak ta holka dlouho spí.
Když udělal 150té kolečko už to nevydržel, přišel k hnědovlásce a pořádně s ní zatřásl. Dívka otevřela oči a zamumlala:
„Mami, ještě chvilku, vždyť je sobota!“ když však otevřela oči,vypískla tak, že byl modrokožnatec nucen ji pustit a zacpat si uši. Samozřejmě, že ve vteřině jí došly všechny podrobnosti o její situaci:Je obklopena masovými vrahy, na neznámém místě a neví, co s ní zamýšlejí.A tolik otazníků to by bylo i na dospělého moc, takže ji nenapadlo nic jiného, než rychlostí zvuku vylézt na strom.Tam velmi pečlivě s pocitem alespoň o trochu většího bezpečí hodnotila situaci, ale největší šok ji čekal ,když se podívala na sebe :Uviděla sice naprosto u ní normální barvu vlasů, ale ten střih jí rozhodně ani zdaleka nepřipomínal ten svůj.Vypadala víc než podivně ,dokonce i šaty vypadaly jako z jiného světa.
„Co jste to se mnou ksakru udělali?!“ Zavrčela na ně.
„My nemůžeme za tvoji fantazii“ Prohlásil Kisame v domnění, že ona ví proč takhle vypadá.
„Cože?!Jak to myslíš?Za moji fantazii?!“Řekla dívka nechápavě.
„Samozřejmě, že....“Chtěl pokračovat Kisame ,ale Uchiha starší ho zastavil.
„Počkej Kisame, ona to neví.“
„Co nevím?!“Tázala se naštvaná dívka pořád ještě sedící na stromě.
„Tak slez dolů a my to vysvětlíme“ pokusil se vyjednávat Itachi.
„No dobře...“řekla nedůvěřivě dívka a slezla ze stromu.Uchiha se rozhlédl kolem sebe a ostatní dělali ,že ho ignorují.Povzdechl si a pustil se do vyprávění následků a důsledků této nemilé situace.
„No, vypadáš takhle, protože jsi se takhle vymyslela. Dostaly jsme tě sem tak, že jsme tě pomocí mého genjutsu donutili mě poslat na zem.Tam jsem oddělil tvoji fantazii od skutečnosti a proto vypadáš takhle. A přejděme k našemu hlavnímu problému. Tak tedy, v našem světě se poslední dobou objevují lidé z vašeho světa a my je nemůžeme dostat zpátky, sice se nám podařilo dostat všechny prozatím do skupinek do několika vesnic..“
„Ale za příchozími přeci zůstávají pootevřené vchody ne?“Přerušila ho dívka.
„To je právě náš problém:Ty vchody tam nejsou!“Jakoby do dívky v tu chvíli uhodil blesk.Ty vchody tam nejsou?!Buď si ze mně střílí, nebo tu máme vážnej problém!
„A co s tím mám dělat já?“Zeptala se s naivitou tříletého dítěte.Celá skupinka na ni upřela svůj nechápavý výraz, všem v tu chvíli proletělo hlavou: To taky neví?!
„Ehem tak jak se na tebe tak koukám, tak vidím ,že ty víš o svých schopnostech velký ho..houby ,co?“Dívka se na něj podívala s výrazem, který napovídal, že si myslí ,že se asi zbláznil buď on ,nebo ona.
„Aha.“ Prohlásil Itachi poté, co si prohlédl nechápavý obličej jeho posluchačky. Ohlédl se po svých „spolupracovnících“.
„V tom případě půjdeme do sídla Akatsuki a tam to probereme se šéfem!“ ukončil debatu Kisame.Celá skupinka až na dívku se rozeběhla směrem Akatsuki sídla.
„Hej moment!Já neumím lítat rychlostí světla jako vy!“ volala za nimi dívka.Celá skupinka se zastavila a hleděla na malou tečku na obzoru, která na ně rozčileně mávala.
„Fajn tak já tě vezmu.“ nabídl jí Zetsu.
„Ani omylem!Na masožravce nepojedu!Ještě bys mě sežral!“ zaprotestovala dívka.
„Hele jako nevybírej si!“ okřikl ji dotčeně Zetsu, ve kterém se podobně jako v Kisamem začaly vařit nervy s krví.Ale dívka si trvala na svém, tak ji Zetsu jednoduše vzal na záda i přes její protesty a vydali se na cestu do Akatsuki sídla.
V Akatsuki sídle,pracovna Peina
„JAK TO MYSLÍTE, ŽE ONA NIC NEVÍ?!“ zahřměl vůdce až se celé sídlo včetně členů vražednické skupiny, kteří se mu snažili šetrně sdělit, že ona vlastně nic neví nadskočilo.
„No, víte šéfe, ona tvrdí, že technicky není možný, aby měla moc, když o ní ani neví a odmítá nám to uvěřit.“ řekl trochu roztřeseně Sasori, který zde nedobrovolně figuroval jako vyjednavač.
„A co teď jakože máme dělat?!“ zeptal se už dost podrážděný Pein, který byl rudý zlostí.
„Já bych měl nápad.“ zvedl ruku Hidan.
„Hm?“
„No proč by někdo z nás nemohl jít s ní do jejího světa a tam ji trénoval?“zeptal se Hidan a prosebně se přitom na vůdce podíval.
„Zní to jako dobrý nápad, ale kdo?“ zeptal se Pein.
„No....Sakra!To nevím....“
„No Zetsu každopádně ne, ten uvidí kapku krve a nezná se.Ty Hidane, silně pochybuji, že bys odolal pokušení ji obětovat Jashinovi.Tobi je totálně neschopný, Kakuzu toho radši vynechám rovnou, Deidara....“
„Ne ,ani omylem ne! S tím třeštidlem já nikam nejdu ani kdyby mi za to platili!“
„Aha,Konan vám nedám a Sasori.....kde je?!“
„Utek.“
„Proč?“
„Tušil ,že na něj taky dojde.“
„Zatracenej dřevák!Tak zbývá už jen....Itachi.“ zkonstatuje vůdce a podívá se směrem, kde naposledy spatřil Itachiho. Itachi chrněl ,jak bylo jeho zvykem když ho něco nudilo ,ale tentokrát udělal chybu, že spal.
„Vidím, že Itachi nemá žádné námitky, takže je to vyřešeno!“ ukončil debatu Pein.
O několik minut později v dočasném pokoji našeho hosta
Dívka na tom byla podobně jako Uchiha starší-spala.Někdo zaklepal na dveře do pokoje.
„Dále...“ zamumlala dívka z polospánku.Dovnitř vkročil Tobi.
„Slečno-san, vzbuďte se!“ zatřásl s ní Tobi. „Šéf vám chce něco říct!“
„Ať si trhne nohou!Musím dodržovat spánek, nebo budu trpět nespavostí a pak ze mě teprv nebude žádnej váš bojovník.“ odbylo ho hnědovlasé stvoření.
„Ale slečno-san......“
„Vypadni Tobi a říkej mi Ariadna!“ vyhodila ho a lehla si zpátky.
V pracovně Peina,Tobi vysvětluje
„JAK TO MYSLÍ, ŽE NEBUDE VSTÁVAT?!Jako si myslí co?Že tohle je ubytovna?!“ ten randál Ariadnu vzbudil a ona teď ještě se zalepenýma očima vkročila do pracovny hartusícího Peina.
„Pane bože, proč tak vyvádíš?!Vždyť už jsem tady!“ řekla Ariadna naštvaně a posadila se na rozviklanou židli u Peinova stolu.
„No to je dost!Tak jsme se na poradě shodli na tom, že ty se vrátíš do svého světa a tam tě bude Itachi trénovat a poučovat o tvé schopnosti, je to jasné?“
„Něco jsi nedomyslel: kde bude bydlet?“
„No přece u tebe, kde jinde?“
„Nepřichází v úvahu : za prvé :nebudu mít v domě vraha.Za druhé:nemám místo.Za třetí:to je to poslední co bych potřebovala, aby rodiče zjistili,že mám v domě vraha!“
„Budeš se s tím muset smířit!“
„A proč?“
„Je to jednoduché: nechceš přijít o svůj svět!“
„Fajn přemluvils mě!“
„To rád slyším.“ Domluvil Pein a vítězoslavně se usmál.

Poznámky: 

Tak a je tu první díl.Prosím vás je to vůbec moje první FF, tak prosím buďte na mě hodní Smiling

4.864865
Průměr: 4.9 (37 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Martina-hor
Vložil Martina-hor, Út, 2016-07-05 15:32 | Ninja už: 4582 dní, Příspěvků: 1639 | Autor je: Tsunadin poskok

Mise L:tohle mě pobaví hned jak vidím název,číst to po šestý je sice trochu otrava ale vždy pobaví takže ta otrava zase zmizí což je fajn je to legrace a Tobi a Itachi nezklamali což jsem ráda je to opravdu dobře

6.9.2016 se narodil můj synoveček je to nejlepší den na světě

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Út, 2016-07-05 15:50 | Ninja už: 5191 dní, Příspěvků: 6232 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Uchazeč o ruku Mizukage

Martina-hor! Bolo by fajn, keby si čitala niečo nové, tak ako to stojí v pravidlách!!! Inak Misiu nedáš!
Účastníkom misie - berte túto sériu ako neobsadenú!

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele Karimao Toshika
Vložil Karimao Toshika, Pá, 2013-10-18 21:29 | Ninja už: 3860 dní, Příspěvků: 859 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Úžo žůžo Laughing out loud moc pěkný Smiling

Obrázek uživatele Baka - chan
Vložil Baka - chan, Po, 2013-02-04 12:11 | Ninja už: 4883 dní, Příspěvků: 112 | Autor je: Prostý občan

Ta dějová linka je super. Ne nadarmo je to zařazené do sekce humor. Smiling Jen si dávej pozor, někde máš lehké OOC. Smiling

Vlčí smečka – rodina má,
jedině ona a žádná jiná.

Poběžím pro ni,zemřu pro ni.
Ona je ta,jež mě chrání.

Vyjeme ve dne,vyjeme v noci,
my jsme totiž Konožští vlci!!

WAUUUUUUU!

Obrázek uživatele E-Fox
Vložil E-Fox, St, 2012-07-25 22:42 | Ninja už: 4294 dní, Příspěvků: 193 | Autor je: Pěstitel rýže

Hele fakt že dobrý Laughing out loud chudák holka, takhle ji budit Smiling Jdu na další a samozřejmě dávám 5 hvězdiček Laughing out loud

Obrázek uživatele Martina-hor
Vložil Martina-hor, So, 2012-04-28 18:11 | Ninja už: 4582 dní, Příspěvků: 1639 | Autor je: Tsunadin poskok

je to super fakt jsem se nasmála

6.9.2016 se narodil můj synoveček je to nejlepší den na světě

Obrázek uživatele Kioko Misaki
Vložil Kioko Misaki, Čt, 2012-01-12 13:12 | Ninja už: 5822 dní, Příspěvků: 625 | Autor je: Pěstitel rýže

Zajimave, sice bych to nepokladala za megasuper dilo, jelikoz m i prijde, ze jsou tam velice prehnane veci a hodne zmatene a zapletka je sice zajimava (jsem zvedava co z toho bude dal), ale v detailech mi prijde hrozne neoriginalni, ale na prvni povidku... Na to, ze je to tvoje prvni dilo, tak klobouk dolu, kdyz si vzpomenu na sebe, kdyz jsem nevedela, jak a co vlastne napsat... Pokracuj a zdokonaluj se, uz se tesim az u tebe najdu kvalitni a po vsech strankach zajimave a hodnotne dilo... Smiling

Obrázek uživatele Sanny-chan
Vložil Sanny-chan, Út, 2011-08-02 23:09 | Ninja už: 4695 dní, Příspěvků: 146 | Autor je: Pěstitel rýže

ze začátku jseem to trochu nechápala, ale pak už jo, bylo by podle mě lepší udělat 2 krátky na místo 1 dlouhého protože když jsem uviděla jak je to dlouhé moc se mi to číst nechtělo jinak to je hezké Smiling

Všichni na tomhle světě jsou praštěný. Už jako dětem ve školce nám měli říct, že všichni jsou cáklí. Aspoň bychom pak neměli blbý pocit, když sami dospějeme ve cvoky.

Je těžké být debilem, konkurence je příliš veliká... a proto budu raději magorem! :3

Obrázek uživatele Hanaki
Vložil Hanaki, Po, 2011-06-13 21:25 | Ninja už: 4741 dní, Příspěvků: 156 | Autor je: Prostý občan

To je suprácký!!!!
Nic lepšího a vtipnějšího jsem ještě neviděla!!!
SUPER!!!

Moje FF:
Dívka ze Zvučné, Prolog



Obrázek uživatele Mistletin Suisei Shirayuki
Vložil Mistletin Suise..., Út, 2011-06-14 18:37 | Ninja už: 5062 dní, Příspěvků: 75 | Autor je: Pěstitel rýže

Děkuji Smiling přiznávám, že jsem to už chtěla předělávat, ale když se vám to líbí, tak já to tak nechám Smiling

SuiseiShirayuki's anime, manga, reviews, recommendations, blogs and lists at Anime-PlanetAnime-Planet.com - anime | manga | reviews

Obrázek uživatele Akane
Vložil Akane, Čt, 2011-06-02 11:17 | Ninja už: 5263 dní, Příspěvků: 290 | Autor je: Pěstitel rýže

Tvoje první FF? Jdu se zahrabat. Je to úžasný! Rychle piš dál.

userbarz.com

userbarz.com

Free userbars


Akane podpis

Obrázek uživatele Mistletin Suisei Shirayuki
Vložil Mistletin Suise..., Út, 2011-06-14 18:37 | Ninja už: 5062 dní, Příspěvků: 75 | Autor je: Pěstitel rýže

Dík, na dvojce se už pracuje a už bude brzy hotová

SuiseiShirayuki's anime, manga, reviews, recommendations, blogs and lists at Anime-PlanetAnime-Planet.com - anime | manga | reviews

Obrázek uživatele Chameleonek
Vložil Chameleonek, St, 2011-05-25 14:42 | Ninja už: 4725 dní, Příspěvků: 37 | Autor je: Prostý občan

Kdy bude další díl? A je to docela hezký. Smiling

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!!

Obrázek uživatele Myslbek
Vložil Myslbek, Po, 2011-05-16 08:12 | Ninja už: 5076 dní, Příspěvků: 196 | Autor je: Prostý občan

No, je to takový všelijaký... Na to, že je to tvoje první FF je to dobrý, ale máš ještě hodně co zlepšovat Smiling Najdi si kdyžtak někoho, kdo ti ze začátku pomůže s přímejma řečma, celkově slohem a zkontroluje překlepy. Jestli chceš, tak ti s tím klidně pomůžu Eye-wink Jinak nápad dobrej. Nic podobnýho jsem ještě nečet. Těším se na další díl Smiling

Ať si myslíte, že něco dokážete, nebo nedokážete, pokaždé máte pravdu...
- Henry Ford

…hodina se skloubila s hodinou…
…a ráno zmizelo v plášti večera…
…protože nastal čas pro další den…
…ten dlouhý, slunečný den…
…kdy se nechtěně rozhodlo úplně všechno…
… a pak, po pár měsících…
…se rány otevřely znova…
…aby se mohly v průběhu let znovu zacelit…
…i přes to po nich vždycky zůstanou jizvy…
…a ty se nikdy nezahojí.

Hlupáčku...
story by Kimm-chan

Obrázek uživatele Mistletin Suisei Shirayuki
Vložil Mistletin Suise..., Út, 2011-06-14 18:34 | Ninja už: 5062 dní, Příspěvků: 75 | Autor je: Pěstitel rýže

Byla bych moc vděčná, kdybys mi pomohl Smiling

SuiseiShirayuki's anime, manga, reviews, recommendations, blogs and lists at Anime-PlanetAnime-Planet.com - anime | manga | reviews

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Ne, 2011-05-15 21:17 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Příběhů o obyčejných lidech v Narutu a obráceně je na konoze hafo. Tvůj nápad je však originální, takže jsme ho vydaly. Ovšem bude nunté udělat pár oprav. Eye-wink
Číslice piš slověm, dávej si pozor na překlepy a chybka v přímých řečech. Pak to bude Ó Ká a těším se na další díl. Eye-wink

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Mistletin Suisei Shirayuki
Vložil Mistletin Suise..., Po, 2011-05-16 14:29 | Ninja už: 5062 dní, Příspěvků: 75 | Autor je: Pěstitel rýže

Budu se snažit a uvidím, co se dá dělat Smiling

SuiseiShirayuki's anime, manga, reviews, recommendations, blogs and lists at Anime-PlanetAnime-Planet.com - anime | manga | reviews