manga_preview
Boruto TBV 09

Ty podvazky ti seknou, kámo! 05

Kapitola V - Co se děje ve sborovnách

Ostré světlo stolní lampy nemilosrdně pálilo chlapce do očí. Holou místností v suterénu budovy se rozléhaly zvuky kroků, jak Itachi netrpělivě přecházel sem a tam. Temari se hrozivě tyčila nad dvojicí mladíků a jednoho po druhém vraždila pohledem. Byla děsivá, přímo strašná. Sasukeho napadlo, že možná trauma způsobené sestrou zapříčinilo nevyrovnaný vztah k ženám u Gaary a Kankura, třebaže na každém se duševní utrpení podepsalo trochu jinak.
Ale na psychoanalýzu nezbýval čas. Ocitli se v krajním ohrožení. Jejich existence visela na vlásku tenčím než pavučina, kolem níž Temari šermovala mačetou.
„Infiltrace do dívčího internátu jako školní příprava? To je ta nepitomější výmluva, jakou jsem kdy slyšela,“ zamračila se a přimhouřila šedozelené oči, jako když kočka postřehne myší dírku.
„Ale vždyť vám říkáme pravdu!“ zvolal Sasuke zoufale. „No tak, Itachi, řekni jí něco!“
„Šetři je, Culíčku,“ zasmál se starší Uchiha. „Nelžou. Kdybys znala mého brášku, věděla bys, že by se v životě dobrovolně nepřiblížil k jakékoli ženě pod padesát let.“
„Kolik vás tu je?“ vyštěkla Temari ignorujíc Itachiho.
„Tři!“ pípl poslušně Gaara.
Sasuke se plácl do čela.
* * *
… Neji prudce kýchl. Hinata mu podala balíček kapesníků. „Asi někdo na tebe myslí,“ řekla. Bůhvíproč jej taková vyhlídka znepokojila. A vůbec, kde jsou Gaara se Sasukem?
Kdosi prudce zabušil na dveře pokoje.
* * *
Itachi si zatím prohlížel nehty se zaujetím srovnatelným jen se zapáleným pohledem Jana Husa. Temari vedla dál výslech. Sasuke se sice pokoušel klást odpor, ale všechnu jeho snahu Gaara zdařile bojkotoval. Kolaborant! Temari stačilo jen houknout a už jí bratříček všechno vyzvonil.
Někdy ho Sasuke opravdu nenáviděl.
„Na co ti pitomci mysleli?!“ horlila se Temari. „Rodiče nám svěří svoje dcery, aby je uchránili před chlípnými chlíváky! Jenže to nepočítali s tím, že se sem chlípní chlíváci vetřou v převleku s posvěcením od ředitelky!“
„Hej!“ ohradili se dvouhlasně chlapci proti nespravedlivému nařčení.
„Překvapuje mě, miláčku,“ zasáhl konečně Itachi, „že ze všech lidí na světě zrovna ty odsuzuješ chlípné chlíváky. To je dvojí metr, pamatuješ?“ Temari sice zrudla jako rajče, ale hbitě vrátila úder.
„Jenže můj otec neplatil nikomu horentní sumy, aby ze mě vychoval slušnou a hodnou dívku!“
„Všiml jsem si.“
* * *
… Dveře se pomalu se skřípěním otevíraly a úzký proužek tmy se postupně rozšiřoval. V černotě chodby se matně rýsovala postava nevítaného návštěvníka, na jehož oděvu se občas zaleskl odznáček. Mezi dvěma údery srdce si Neji uvědomil, že se jedná o Karin.
Dívka bez dovolení vkráčela do ložnice a hupsla na nejbližší postel, čímž zmařila Gaarovu hodinovou práci. Kývnutím hlavy pozdravila Hinatu. Ta se zatvářila zmateně a tázavě se ohlédla po Nejim. Co tu Karin dělá?
To by Neji také rád věděl.
Důvod nečekané návštěvy se dozvěděli vzápětí. „Co má Setsuko-chan s Itachim?!“ vyštěkla Karin zlomeným hlasem.
„Cože?“ nechápal Neji, zatímco kdesi vzadu v jeho hlavě zběsile blikala kontrolka.
„O čem mluvíš, Karin-san?“ zeptala se jemně Hinata a posadila se vedle zhrzené dívky. „Proč by měli spolu něco mít?“
„Viděla jsem je!“
„He?“ Hinata nenápadně kopla Nejiho do kotníku.
„Viděla jsem Itachiho, jak se drží se Setsuko za ruku! No, vlastně ji tahal. Setsuko se sice bránila, ale on ji odvlekl do suterénu. Nechci vás strašit… ale…myslím… že Setsuko touhle chvílí přichází o poctivost! Potřetí!“
Třebaže Karinino svědectví Nejimu připadalo velmi zmatené, přeci jen z něj pochopil, že se nachází ve velice prekérní situaci.
A velice prekérní situace vyžadovaly velice rychlý zásah.
Neji se vyřítil z pokoje jako tajfun.
* * *
Dveře sklepa, kde byl veden výslech, se rozlétly dokořán a dovnitř vběhla Ayumi. Temari vetřelce hbitě uzemnila vhodně umístěnou nohou a sotva se Neji sbíral ze země, už ho držela v zámku.
„Ani jsme ho nemuseli jít hledat…“
„A hele,“ uculil se Itachi. „Není to Hiashiho synovec?“
Oba mučitelé se po sobě ohlédli. Na jejich tvářích se rozhostila ďábelská grimasa. Temari se rozzářily oči.
„Kolik myslíš, že nám za fotky dají v Tokio Girl? Tvůj bratr je v jejich časopise pořád téma číslo jedna.“
„Představ si výraz Hiashiho Hyuugy až mu ukážeme jeho neteřinku!“
„A můj bráška získá deset hvězdiček z deseti na gaycrossdressers.com!*
„Ne…“ hlesla trojice. „To byste neudělali…“
„To si pište, že to uděláme,“ zašklebila se Temari.
„Protože jste všichni tři inteligentní… hoši, tak se podle toho samozřejmě zachováte, hm?“ pousmál se Itachi. „Uzavřeme takovou dohodu. Budete nás poslouchat, budeme vás tolerovat. Nebudete nás poslouchat… Myslím, že možné následky jsme si už vyjasnili.“
„Přísaháme!“
* * *
Později toho večera, když už se směli odebrat do bezpečí své ložnice, dolehl na ně konečně šok, jako kdyby si teprve teď uvědomili do všech důsledků, co pro ně znamená přítomnost jejich starších sourozenců ve škole.
Byla tu však jedna věc, kterou Sasuke nedokázal vyhnat z hlavy. „Gaaro?“
„No?“
„Co tady dělá tvoje sestra?“
„Učí.“
„A co učí?“
„Nechceš to vědět. Věř mi.“
Sasuke zbledl. „Ne… že ne…“
„Už si dělá doktorát,“ dodal Gaara.
„Ne…“ hlesl Sasuke.
„Etologie savců a mikrobiologie.“
„Přestaň…“
„Zkoumala faunu na Sahaře a na Gobi…“
„Mlč!“
„Angažovala se na založení botanické zahrady…“
„Gaaro! Přestaň strašit Sasukeho!“ okřikl ho Neji. „Vidíš, že se mu dělá špatně!“
* * *
Nazítří u snídaně panovalo zvláštní ticho a ani božsky připravený hemenex nedokázal zahnat zachmuřenou náladu. Gaara se sice cpal šunkou; pozorností však stále těkal mezi ní a dveřmi, kterými obvykle vstupovali do jídelny učitelé. Neji křečovitě svíral v ruce hrnek a Sasuke už nejméně minutu žvýkal jedno sousto. Byli jako na trní. Sotva se otevřely dveře, nadskočili, jen aby záhy zjistili, že to je Kakashi či Anko. Na chvilku se uklidnili, než se dveře otevřely znovu.
Brzy se objevila obávaná dvojice. Jídelna propukla v nadšené ovace, sotva dívky zahlédly Itachiho Uchihu. Ten doslova zářil. Kolem dokola rozdával široké úsměvy a tu a tam některé studentce i zamával. Temari stojící za ním protočila panenky, ale nepokoušela se ho krotit. Šla přímo ke svému stolu a přitom nenápadně hledala trojici chlapců. Přeci jenom, musela se ujistit, jestli se nechovají nepatřičně. Našla je. Neubránila se úsměvu, když si všimla jejich poděšených výrazů. Pcha, herci! Tihle by neobalamutili ani žáky ze zvláštní školy.
* * *
Po snídani dívky školou povinné usedly do tvrdých školních lavic a začaly se vzdělávat.
Hodina ekonomie se ukázala být spíše diskusním kroužkem, tedy alespoň dnes. Dozvěděly se něco nového o plzeňském pivu a poté, co Itachi zkontroloval, jestli je nikdo neposlouchá, slíbil třídě, že jim za osmdesátiprocentní úspěšnost v příštím testu dá ochutnat.
„Hlavně to neříkejte paní ředitelce, jinak na vás nezbude.“
„Populista,“ procedil skrz zuby Neji a Sasuke nenápadně přikývl. V tomto směru se oba přátelé shodli.
K Uchihově štěstí, hodina biologie na ně čekala až pozítří. Do té doby se mohlo stát nesčetně věcí. Jaderná katastrofa. Prudké globální oteplení. Meteorit spadnuvší Temari na hlavu. Morová nákaza. Cokoli. Sasuke se proto rozhodl zachovávat optimismus.
Třetí hodinu se stalo něco nečekaného. Kakashi sensei přišel na hodinu pouhých čtyřicet minut po zvonění. Třída jej za to odměnila tleskotem, neboť se jednalo o úkaz vzácnější než lochneská příšera. Zbylých pět minut se sháněl po třídnici. Ani tentokrát se jej nestihli zeptat, proč pořád nosí roušku.
Následovala dvouhodinovka výtvarné výchovy. Poněkud jednostranná, jelikož Konan sensei se kdysi dávno nadchla pro umění origami, kteréžto nadšení ji dodnes neopustilo. Z tohoto důvodu uměla většina studentek seskládat z útržku toaletního papíru Sochu svobody i se všemi detaily, přičemž jejich výkresy připomínaly svou úrovní práce dětí z mateřské školky.
Šestou hodinu měla třída angličtinu s Kurenai. Následovaly ji základy společenských věd, které přednášel Sarutobi Asuma, švihák čpějící levnými viržinkami. A když konečně zazvonilo na oběd a Gaara nakoukl do rozvrhu, s potěšením seznal, že pro dnešek je s učením konec.
„Co teď?“ povzdechl si Neji. „Máme spoustu času… Na zítřek jsme nedostali žádné úkoly.“
„Měli bychom se snažit víc splynout s okolím,“ řekl Gaara. „Co dělají holky odpoledne? Mohli bychom se k nim připojit.“
„Ne,“ zasténal Sasuke. „Jen to ne. Dostávám migrénu, jenom je slyším. Zůstanu na pokoji.“
„No tak, Setsuko, přece nechceš, aby si Temari-sensei myslela, že se tu jen tak poflakuješ,“ rýpl si Gaara. Mohl stejně tak dobře strčit hlavu do vosího hnízda. Než se nadál, už visel ve vzduchu za límec.
„Nes*r, Sabaku!“
„To bych prasknul.“ Vyplázl jazyk. Sasuke ho začal škrtit. „Pusť mě, ty d*bile!“
„Tak. Přestaň. S těma. Dementníma. Poznámkama!“
„To stačilo,“ prohlásil Neji a vhodně umístěným kopancem poslal oba chlapce k zemi.
„Nemáš náhodou zakázaný používat juuken kromě sebeobrany?!“
„Nestěžuj si, víš, za co to bylo,“ umlčel Sasukeho Neji. A aby se neřeklo, že nadržuje, kopnul také do Gaary. „A ty ho pro příště neprovokuj.“
„Děvčata?!“ ozvalo se za nimi zděšeně. „Jak se to k sobě chováte?!“
Byla to Shizune.
* * *
To odpoledne se sešli profesoři ve sborovně na pravidelný šálek čaje se sušenkami. Za přátelského rozhovoru se zde opravovaly písemky, připravovaly pracovní listy a vymýšlely nové nástrahy na intelekt studentek. Asuma, kterému Tsunade típla cigaretu o rukáv, se zatím klepal na židli jako ratlík. Chtěl zpátky svůj nikotin. „Baba jedna, ani špačka mi nedopřeje,“ brumlal si pro sebe, jakmile byla ředitelka mimo sborovnu.
Kakashi se zatím s veselým úsměvem proškrtával červenou propiskou skrz hromadu písemek. „Páni… Vypadá to, že vůbec neposlouchají, co jim o hodinách vykládám.“
„Nechci rýpat, Kakashi,“ ozvala se Kurenai, „ale kdy ses naposledy objevil na hodině?“
„Já na hodiny chodím. Třeba dneska.“
„Jo, to určitě,“ zachechtala se Anko. „Šel se mnou do hospody. Tam zjistil, že nemá prachy, tak se vymluvil, že přijde pozdě na hodinu. Zdrhnul a nechal mě tam i s účtem!“
„To nebylo moc džentlmenské,“ podotkl tělocvikář Gai. „Navíc… odkdy se chodí vyučovat pod parou?!“
„Itachi učí ožralej celá léta a jemu nic neřeknete!“ ohradil se Kakashi. Z opačné strany stolu se ozvalo podrážděné vrčení. Nikdo tomu nevěnoval pozornost.
„Já se neopíjím,“ prohlásil nonšalantně Itachi. „Já degustuji.“
„Jasně. Degustuje. Na kuráž,“ uchichtla se Anko.
„Co sis vlastně přivezl z dovolené, Itachi-kun?“ zeptala se Konan.
„Chlast!“ odpověděli profesoři sborově.
„Zvrhlíci,“ ucedil znechuceně profesor náboženství.
„Nebuď tak zapšklý, Hidane,“ klidnila ho Kurenai. „Dopřej jim trochu radosti.“
„Tekuté, těkavé, dvaapadesátiprocentní radosti s vůní švestek!“ zvolal Itachi.
„Slivovice? Ty jsi vážně přivez‘ slivovici?“ žasl Asuma. „Kdy nás pozveš?“
Vrčení nabylo na hlasitosti.
„Chtěli jsme to vypít dnes večer spolu s dámou mého srdce, ale když jinak nedáte…“ pousmál se Itachi.
„Držte konečně zobáky! Tady se nedá pracovat!“
Profesoři konsternovaně hleděli na Temari, která zběsile mávala jakousi opravenou písemkou. Byla celá pokrytá červenou. „Který neschopný hňup za mě suploval?! Kdo?!“
„Ale Culíčku, miláčku, přece bys netrhala kvůli takové maličkosti hlavy…“ chlácholil ji Itachi. Nakoukl do písemky. „Cože? Odkdy tukové buňky provádí fotosyntézu?!“
„Kdo napsal takovou blbost?“ zajímalo Konan.
„Setsuko Bando,“ zavrčela Temari. „Tak řeknete mi, kdo za mě suploval?“
„Shizune!“ odpověděli profesoři sborem.
„Volal mě někdo?“ zeptala se právě vstoupivší učitelka.
Atmosféra ve sborovně zhoustla.
* * *
Nebudu mlátit spolužačky, ať jsou sebeprotivnější. Nebudu mlátit spolužačky, ať jsou sebeprotivnější. Nebudu mlátit spolužačky, ať jsou sebeprotivnější…
„Kolik ti toho ještě zbývá?“ zeptal se Sasuke.
„Devadesát tři,“ povzdechl si Neji. „Gaaro?“
„Už to mám hotové,“zakřenil se Sabaku a začal si namotávat na prst lokýnky.
„Gaaro…“ protáhl varovně Neji. „To je podvod.“
„Co udělal?“ nechápal Uchiha.
„Jen se koukni.“ Sasuke se tedy podíval pořádně.
„To je geniální!“ prohlásil, když uviděl uhlový papír nenápadně zastrčený pod popsanou stránkou sešitu. „Můžu si to půjčit?“
„Mohl bych tě poslat do háje, ale nejsem sv**ě,“ řekl Gaara a natáhl k němu ruku s uhlovým papírem. Než si ho ale Sasuke stačil vzít, sebral ho Neji a s tichým brumláním o nestydatých podvodnících ho před Sasukeho zraky roztrhal na cimprcampr.
„Být tebou, tak celý měsíc nezamhouřím oka,“ zabručel Sasuke a s otráveným povzdechem se vrátil k psaní.
* * *
Shizune sebou nervózně ošila. Nelíbil se jí pohled, jakým ji propalovala Temari. Připadala si jako zapálená sirka blížící se nebezpečnou rychlostí k přetékajícímu kanystru benzínu. Nelíbily se jí ani popelavé obličeje kolegů, ani Itachiho chichotání. Všimla si písemky ležící na stole. Polkla.
Myslela si, že zadala písemku tak lehkou, že ani Setsuko z ní nemůže dostat známku horší než D. Zmýlila se. Kostrbaté, lehce dysgrafické písmo bylo proťato obrovským, rudě žhnoucím F.
„Že já se rozčiluju…“ povzdechla si Temari. Vzala si sušenku. „Je vidět, že polevily v pracovitosti. Hehehehe.“ Vzala si další. „Budou potit krev. Až s nima skončím, prasknou jim hlavy, za to vám ručím. Chachacha…“
„Miláčku, ty mě děsíš.“
„Sklapni.“ Itachi okamžitě poslechl.
„E-ehm,“ odkašlala si Kurenai. „Jak to vypadá u tebe, Kakashi?“
„Tři áčka, jedno béčko, ostatní dostaly déčka.“
„Co to?“ podivila se Shizune.
„Test ze středověké evropské literatury. Jediná, kdo má o tom nějakou páru, je Hinata. Ino a Sakura sedí po stranách, takže stačily opsat celou písemku. Karin sedí hned za ní a protože má brýle, moc dobře nevidí. Dostala béčko. Zbytek se k Hinatiným odpovědím nedostal.“
„Nemáš moc velkou důvěru ve své studentky,“ broukla Konan.
„Stojí oběma nohama na zemi,“ zabručela Temari. Itachi opatrně přikývl.
„Testy z literatury jsou na nic. Proč jim nezadáš zase slohovku? Posledně to byla psina.“ Itachi se zhrozil.
„Hmm…“ zasnil se Kakashi. „Asi máš pravdu, Anko. Jaké bude téma tentokrát?“
„Žádná slohovka nebude!“ zvolal Itachi. „Kakashi, já ti to zakazuju!“
„Temari, klidni si svého notorika.“
„Itachi, neštvi!“
„Díky, Tem.“
„Za málo, Kaka.“
„Tak co, Anko?“ vrátil se Kakashi k tématu. „Copak jim zadáme?“
„Něco velice sugestivního,“ zazubila se Temari.
„Miláčku, ne…“ zasténal Itachi.
„Jako zdroj inspirace mých studentek nemáš nárok na stížnost,“ utnul ho Kakashi. „Chce to něco s úchylným nádechem, něco, co holky pobídne k rozkvětu, k rozletu jejich spisovatelských dovedností… Něco karnálního, kde bují nejvíc mrzké pudy! Námět, který lze psychologicky rozvinout…“
„Noční návštěvník!“ zvolala Konan.
„Nedočkavost!“
„Rozdíly mezi mužem a ženou!“
„To je trapné, Gaii,“ protáhla uštěpačně Anko. „Co třeba prosté ‚Uchiha Itachi‘?“
„Hmmm…“ udělal Kakashi.
„Mám nejlepší téma,“ usmála se Temari. „Zvíře v nás.“
„Culíčku?!“
„Hohoho,“ uculil se Kakashi a hned si to zapsal do diáře.
* * *
Když se toho večera připravoval Itachi do postele, byl neobvykle zticha. K rozhovoru ho nepřiměla ani průsvitná noční košilka z černé krajky, která sotva sahala Temari pod zadek.
„Co je s tebou?!“ nevydržela plavovláska.
„Cítím se zneužitý,“ řekl Itachi a na protest zalezl pod peřinu.
„Fajn.“ Temari neměla jediný důvod zůstávat v nočním prádle, v němž by bez Itachiho perverzních aktivit zmrzla. Převlékla se proto do flanelové košile, za kterou by se nestyděla ani královna Viktorie.
„Hej!“ ozvalo se zpod peřin. „To vypadá hrozně!“
„Myslela jsem, že je ti to dneska jedno.“
„Vedle takového pytle přece nemůžu usnout!“
„Mám si to svléknout?“
„Eh…“
„Nemáš vůbec žádnou vůli. Dobrou!“
Nemusíme snad dodávat, že Itachi toho večera neusnul.
_______________________
* Název té stránky jsem si vymyslela. Až dodatečně jsem zjistila, že tento server opravdu existuje:D Ale nemyslete si, nic zajímavého (kromě odkazů) tam není.

Poznámky: 

Chlapci mají ponorku. Hohoho. Jak dlouho vydrží nátlak svých tyranských sourozenců? Bude Itachi inspirací? Jak dopadnou slohovky? A co na to Hidan?
Jestli mě nepřejede autobus, nesrazí mě bomba, nezabije Itachi, tak to všechno zjistíte!

5
Průměr: 5 (44 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Čt, 2016-10-27 21:40 | Ninja už: 5198 dní, Příspěvků: 6232 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Uchazeč o ruku Mizukage

Misia H: Inak zaujímavé, ako to tam máš popárované. Itachi pichá Gaarovu sestru, Nejiho sesternica má slabosť pre Gaaru. Čo nevidieť bude každý s každým príbuzný. Každopádne mi zatiaľ uniká, čo sa snaží Temari dosiahnuť.

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele Fumiko
Vložil Fumiko, So, 2013-04-06 21:49 | Ninja už: 4058 dní, Příspěvků: 15 | Autor je: Pěstitel rýže

celím dvoupatrovím bytem se ozívá řehot * čtu si tvoje FF *
potom příde mamka a opatrně se zeptá : Prosimtě si v pořádku ???
pak přijde sestra a prohlásí : Já vám říkala že se z toho naruta zblázní!!!!! a vy jste mi nevěřili!!!
Já: E-E-too....... * hrabu se z pod stolu ( ano stává se mi to často ) Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele Tory
Vložil Tory, Ne, 2013-03-31 16:44 | Ninja už: 4331 dní, Příspěvků: 788 | Autor je: Konohamarova chůva

Umírám smíchy Laughing out loud

[/hide]

Občas si tak večer ležím v posteli, dívám se na hvězdy a říkám si: Kde mám ku**a střechu?!
Tobiho syn je hodný chlapec! Ne! Tobiho dcera je ještě hodnější chlapec!! *by Somča Laughing out loud *
Gaiův táta: Sobečtí lidé jsou... jako kočky. Gai: A chlupatí lidé? Gaiův táta:Taky jako kočky. xDDD

Obrázek uživatele Aife
Vložil Aife, Čt, 2011-07-07 14:31 | Ninja už: 5461 dní, Příspěvků: 369 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Další díl na blogu! LINK

Obrázek uživatele jeremi
Vložil jeremi, Ne, 2011-07-10 20:59 | Ninja už: 5382 dní, Příspěvků: 711 | Autor je: Prostý občan

liší se nakonec nějak od toho tady na Konoze, já jsem to tam jen letmo projel, zdálo se to podobné, akorát mě do očí udeřil striptýz s tvrdým Eye-wink

we all make mistakes, let's move on

když máš deštník v prd*li, neotvírej ho
dva kuchaři, jeden host
nikdo neměl dost

Naruto timeline - časová osa událostí v Narutovi (snad se to někomu bude hodit Eye-wink)

Obrázek uživatele Aife
Vložil Aife, Ne, 2011-07-10 21:13 | Ninja už: 5461 dní, Příspěvků: 369 | Autor je: Utírač Udonova nosu

JÁ TO ZAPOMNĚLA OPRAVIT?! Hanba na moji hlavu... -.-
Na Konoze je to (doufám) opravené a necenzurované. Schválně, jestli to projde:OD

Obrázek uživatele Nara-chan
Vložil Nara-chan, Ne, 2011-07-10 19:26 | Ninja už: 5230 dní, Příspěvků: 46 | Autor je: Prostý občan

joo Laughing out loud ty si zlato ani nevíš jak sem se těšila Smiling já si nemůžu pomoct, ale já se hrozně těšim, až začne vyučování s Temari Laughing out loud už teď je mi Setsuky líto Laughing out loud tak jo budu tu vyhlížet další dílek Smiling


Obrázek uživatele Deidara O_o
Vložil Deidara O_o, Ne, 2011-05-29 11:33 | Ninja už: 5491 dní, Příspěvků: 46 | Autor je: Prostý občan

mám absťák potřebuju další díl je to fakt luxusní nejvíc !!! Smiling

ItDeiHid--Itachi, DEIDARA, Hidan :)aneb máme rádi sprosté lidi :DD

- Deidara is the best!!!

UMĚNÍ JE VÝBUCH!!! KATSU!¤

Mým úkolem je pomoct další generaci a dát jim dobrý příklad. Pro ně klidně s úsměvem položím život..." Jiraiya

"Nestojíš ani za to abych tě zabil. Bláznivý bráško." -Itachi

"Jako ninjové musíme jít za ideály listové a chránit je!" -Neji

"Jestli mě chceš zabít, opovrhuj mnou, nenáviď mě a žij si špatně... Uteč a opatruj svůj život. A jednou, až budeš mít stejné oči jako já, přijď za mnou." -Itach

"Ninjové, kteří porušují pravidla a předpisy jsou nazýváni špína, ale ti, kteří se nestarají o své společníky jsou mnohem horší než špína."-Uchiha Obito

"Tam kam odešel ho nemůžu následovat. Ne, je to jiné místo kam každý z nás jde. Nevím o vhodnějším osudu pro zlého ninju. "-Zabuza

Obrázek uživatele Catrin
Vložil Catrin, Pá, 2011-05-06 15:13 | Ninja už: 5729 dní, Příspěvků: 40 | Autor je: Prostý občan

Dočkala jsem se!! Jen kvůli týdle povídce chodím na FFka Laughing out loud skvělý, nevím jak to děláš Smiling) a těším se na další díl Smiling

Obrázek uživatele Aife
Vložil Aife, Út, 2011-04-19 15:46 | Ninja už: 5461 dní, Příspěvků: 369 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Děkuju za komenty:)

Chudák_Malý_šnek: Na to, že se tam Hidan objevil v jediné větě, zanechal velké následky, jak tak koukám:D

Nara-chan: Z Temari jde strach? Jak je to možné?! Vždyť je to tak laskavá, chápavá, milující učitelka, která by pro své žákyně strčila i ruku do ohně... Další díl bude po maturitě:P

Nyu: Sticking out tongue

Obrázek uživatele Nara-chan
Vložil Nara-chan, So, 2011-04-23 13:33 | Ninja už: 5230 dní, Příspěvků: 46 | Autor je: Prostý občan

ruku do ohně ? hmm já jí podezírám že by to bylo jen proto aby je mohla vytáhnout a znovu přezkoušet Laughing out loud ale třeba se mýlím Laughing out loud po maturitě ?? ale to je dlouhooo T_T no snad to nějak přečkám Smiling


Obrázek uživatele Deidara chan
Vložil Deidara chan, Čt, 2011-04-21 10:22 | Ninja už: 5577 dní, Příspěvků: 19 | Autor je: Prostý občan

no... snad to čekání nějak přežiju...

92% teenagerů poslouchá hiphop. Jestli patříš k zbylým 8%, přidej si tohle do podpisu

Obrázek uživatele Svitilka
Vložil Svitilka, Po, 2011-04-18 19:03 | Ninja už: 5647 dní, Příspěvků: 108 | Autor je: Prostý občan

Tedy, Hidan jako učitel náboženství mi skutečně vyrval čelist a mrštil s ní o podlahu Laughing out loud

Chodí šneček okolo, nekoukej se na něho...
Kdo se na něj koukne, toho šneček poslintá!!!

Obrázek uživatele Nara-chan
Vložil Nara-chan, So, 2011-04-16 14:09 | Ninja už: 5230 dní, Příspěvků: 46 | Autor je: Prostý občan

dokonalý = krátký Laughing out loud uteklo mi to strašně rychle Smiling je to naprosto skvělý .... z Temari de docela strach Laughing out loud kdy bude další díleček ??


Obrázek uživatele Nyako
Vložil Nyako, Po, 2011-04-11 19:19 | Ninja už: 4968 dní, Příspěvků: 528 | Autor je: Pěstitel rýže

Konečně to okomentuji i tu Laughing out loud ... Jako vždy famózní Aife-sama! Kakashi YES

zašít si názory bezpečně v ústa
bez slz se posadit na hrob a zůstat
je to fakt cynický, chce se mi zvracet
bojím se odejít, bojím se vracet

- paní archivová

Obrázek uživatele Tlačka
Vložil Tlačka, Ne, 2011-04-10 21:25 | Ninja už: 5165 dní, Příspěvků: 437 | Autor je: Tsunadin poskok

Áh, po dlouhé době je to naprosto super! Kakashi YES

Obrázek uživatele jeremi
Vložil jeremi, Ne, 2011-04-10 21:15 | Ninja už: 5382 dní, Příspěvků: 711 | Autor je: Prostý občan

tak přeci jen to tu vyšlo, už jsem začínal mít obavy Smiling
tenhle díl mi sice přišel trochu ve stínu těch předchozích (co takhle přidat trochu erotična Sticking out tongue Laughing out loud), ale zase pěkně navnadil na díl příští, už se těším

we all make mistakes, let's move on

když máš deštník v prd*li, neotvírej ho
dva kuchaři, jeden host
nikdo neměl dost

Naruto timeline - časová osa událostí v Narutovi (snad se to někomu bude hodit Eye-wink)

Obrázek uživatele Aife
Vložil Aife, Ne, 2011-04-10 21:51 | Ninja už: 5461 dní, Příspěvků: 369 | Autor je: Utírač Udonova nosu

No, po potížích, co jediná zmínka o možnosti postelových scén vyvolala dohady, mě to docela znechutilo... Původně měla být kapitola delší a košilatější (mnohem). Teď si říkám, že by pak asi neprošla. Další díl už bude cenzurovaný, protože hádat se, jestli je zmínka o posteli prasečina či ne, se mi už nechce...

Obrázek uživatele jeremi
Vložil jeremi, Ne, 2011-04-10 22:16 | Ninja už: 5382 dní, Příspěvků: 711 | Autor je: Prostý občan

já vím, to byla jen provakace (pardon), tu cenzuru ještě zvaž, to vyjde, jen to chce vybrat ten správný den na vydání Eye-wink

we all make mistakes, let's move on

když máš deštník v prd*li, neotvírej ho
dva kuchaři, jeden host
nikdo neměl dost

Naruto timeline - časová osa událostí v Narutovi (snad se to někomu bude hodit Eye-wink)

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Ne, 2011-04-10 23:40 | Ninja už: 6043 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Tse, tse Sticking out tongue Pekne na to ideš Laughing out loud


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Aife
Vložil Aife, Po, 2011-04-11 00:10 | Ninja už: 5461 dní, Příspěvků: 369 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Po, 2011-04-11 07:42 | Ninja už: 6043 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.