manga_preview
Boruto TBV 07

V perfektním světě - 6. část

Nebylo vidět na cestu. Vypadalo to, jakoby les odmítnul propustit byť jen jediný paprsek světla skrz listoví a těžké větve. Občas se ozval vzdálený skřek ptáka, ale jinak bylo vše zahaleno do ticha. Mohl by zde někdo být?
Stála tam ona. Dlouhé bloňdaté vlasy vlály ve větru, ve tváři nepřítomný výraz. A ty oči – propalovaly mě a hleděli až do nejmenších skulinek mého srdce. Její rty šeptaly: „Minato… Minato…“
Vztáhl jsem k ní ruce. Ale jakmile jsem se už téměř dotýkal její dlaně, najednou padla k zemi. Ležela na břiše a nehýbala se. Pak se obraz změnil.
Barva jejích vlasů náhle měla rudý nádech. Pomalu se pohnula a pak se jako zosobnění bohyně smrti posatvila proti mně. Už to nebyla ona, byla to… Kushina. „Nenávidím tě… Minato… Minato…“

„MINATO! Tak sakra otevři mi už!“
S trhnutím jsem se probudil. Byl to jenom sen… Hloupý sen… Ty dvě se vůbec ani-
„MINATO!“
„Vždyť už jdu!“ houkl jsem v odpověď. Hlas, který se tak hurónsky rozléhal po celém okolí patřil samozřejmě mému senseiovi, Jirayiovi. Mlátil do dveří, jako kdyby měl přijít konec světa a netvářil se zrovna příjemně.
„Co jsi tam prosím tě dělal? Bouchám tu na tebe už nejmíň deset minut!“ vyčetl mi prudce.
Jen jsem pokrčil rameny.
„Počkej… Nemáš tu nějakou holku?“
„Spal jsem, Jirayia-sensei.“ Odbyl jsem ho.
„Aha…“ Ale jak se zdá, příliš jsem ho nepřesvědčil.
Jako by to považoval za samozřejmost, sundal si boty a sunul si to do kuchyně. Pohodlně se rozvalil na židli u stolu a hodil po mě významný pohled.
„Tak fajn, co tu vlastně děláte?“ zeptal jsem se, jako bych netušil, o co mu jde. Samozřejmě, věděl jsem to až moc dobře.
„Když můj žák tak dobře vaří, proč bych si k němu nešel na snídani?“ zazubil se Jirayia.
Zvedl jsem oči v sloup. Úroveň mého vaření byla dost otřesná, ovšem když se sensei mohl najíst zadarmo, vždy toho využíval.
„Takže jste zase všechny prachy prochlastal, co…“ povzdechl jsem a šoural se do kuchyně připravovat proviant.
„No… Je pravda, že jsem včera potkal pár slečen a ehm… Zašli jsme někam a pak…“
„Detailů mě prosím ušetřete.“
Rozpleskl jsem na pánev vajíčka* a postavil vodu na čaj. Sensei si mezitím neznámo mi odkud vytáhl další lahev saké a začal z ní nenápadně upíjet. Ne dost nenápadně, protože jsem ho viděl.
Když jsem před něj postavil kouřící talíř plný žluté míchanice, začal jsem rozhovor.
„Já vím, co vás žere. A kvůli čemu se posledních pár týdnů chodíte opít…“
„Cho?“ Měl plnou pusu vajec.
„Štve vás to…“ Dramaticky jsem se odmlčel. „… že Tsunade má přítele.“
Ozvalo se hlasité prsk a kus žluté hmoty mi poprskal triko od pyžama, které jsem měl na sobě.
„To je blbost!“
Znuděně jsem sledoval své prsty, zatímco Jirayia se rozčiloval. Když jeho monolog plný nadávek umlkl, pokračoval jsem: „A vůbec, vy nemáte co dělat. Tsunade si našla přítele, Orochimaru nového žáka a vy… Chodíte po hospodách a očumujete slečinky v lázních. Měl byste dělat něco užitečného, sensei.“
Jirayia se zamračil. „Jen nemluv… Před dvěma rokama si se mnou do těch lázní chodil taky.“
Malinko jsem zrudl. Tohle říkat nemusel.
„A co bych vlastně jako měl podle tebe dělat? Šít na panenky?“
„No, kdysi jste říkal, že až zestárnete, budete psát knihy.“
„Ještě se necítím starý,“ Namítl suše a ládoval do sebe další vejce.
„Když myslíte,“ pokrčil jsem rameny.
Pak bylo chvíli ticho. Zdálo se, že přemýšlel. Nakonec se rozhodl pro odvetnou taktiku. „A co ty, Minato? Jak jsi na tom s holkama?“
„Pořád stejně,“ odvětil jsem.
„Vážně? Já totiž slyšel, že prý chodíš s Mitsuko…“ usmíval se šibalsky Jirayia.
„Znáte jí přece. Ta modrovlasá Hyuuga** by udělala cokoliv, aby se mnou mohla chodit a když se jí to nedaří, alespoň si vymýšlí.“
„Hm…“ Zdálo se, že Jirayiu už nenapadalo, jaké dotěrné otázky mi položit.
Najednou mi svitlo. „Jo… Vlastně něco jo. Budu se ženit,“ prohlásil jsem suše, jako by se jednalo o nějakou trivialitu.
Jirayia na mě chvíli šokovaně hleděl. „To mi říkáš… Jen tak? Takhle?“
„Jak jinak byste chtěl, abych vám to oznámil?“ Sensei moji poznámku ignoroval.
„A která je ta… hm… štastná?“ V jeho očích se zračil nefalšovaný strach.
„Neznáte ji. Pochází ze země vodních vírů. Jmenuje se Kushina.“
Chvíli bylo ticho. Pak řekl sensei s hrobovým výrazem: „Ty… Jsi ji zbouchnl, Minato?“
V tu chvíli jsem nevěděl, jestli se mám rozčílit, nebo rozesmát. Ale ten vztek ve mně začal mocně narůstat. Já si kvůli přání hokageho mám vzít úplně nějakou cizí holku… Která mě strašlivě nenávidí… A můj učitel, člověk, který je mi nejbližší, řekne tohle?
„Ne, sakra!“ vykřiknul jsem tak hlasitě, až Jirayia nadskočil. „Vůbec si ji vzít nechci! Ale dělám to kvůli tomu, protože… PROTOŽE JE TO PRO DOBRO VESNICE! Víte vy vůbec, co to znamená? Celej život jenom honíte ženský a pijete saké! A když se jediná ženská, co máte opravdu rád, zamiluje do někoho jinýho, co uděláte? Ochlastáte se ještě víc! Jo, to je vážně to nejlepší řešení!“
Mlčky na mě zíral. Cítil jsem se jako by můj vnitřnáí žár náhle vzplanul a vybouchl. Pak se můj pohled stočil na hodiny.
„Sakra… Přijdu pozdě na trénink,“ ucedil jsem a odběhl jsem se převléknout. Ale stále to ve mně ještě pulzovalo. Ten vztek… Měl jsem vážně chuť někomu nakopat zadek. Slyšel jsem kroky, a když jsem se oblečený vrátil zpět do kuchyně, sensei už tam nebyl. Odešel. A bylo mi to vlastně jedno – byl jsem na něj nesmírně naštvaný. Poklusem jsem vyběhl ven a jedním pohybem jsem zamknul dveře. Rychle jsem vyrazil na cvičiště…

„Jděte pozdě, sensei,“ řekl Kakashi.
„Vím to… Ehm… Rozbil se mi budík,“ vymlouval jsem se rozpačitě. Všichni tři mě pozorně sledovali. Obito s chápavým úsměvem, Rin se tvářila všelijak a Kakashi… No, ten přímo zuřil. Asi nemohl uvěřit, že jeho všechoschopný sensei může přijít později než Obito.
„No… Omlouvám se. Takže, co jsme dělali minule?“ pokusil jsem se to zamluvit. Ale moc dobře jsem věděl, že Kakashi si prohřešky a podobné věci až moc dobře pamatuje. Kdyby svoji paměť použil na justsu, to by teprve bylo něco…
Rin, milá a příjemná dívka, se usmála. „Minule jste nás seznamoval se zásadami sledování správných ninjů.“
„Hm… Tak v tom případě je čas na nějaké cvičení s chakrou!“ Rozhlédl jsem se po okolí. Standartní cvičiště, travnatý plácek, tři „památné“ kůly, vzadu věkovité duby. Tam začneme…
„Fajn, teď vás naučím koncentrovat chakru. Doteď jste se učili, jak chakru použít k vytvoření justu, ale při správné koncentaci se samozřejmě dá využít i jinak. Zezačátku je to lezení po stromech pouze s pomocí nohou, poté chození po vodě a podobnou koncentraci vyžadují i lékařská justu.“***
Rin mě poctivě naslouchala s přívětivým pohledem, Kakashi naopak pouze se skelným. Věděl jsem, že pouze předstírá, že mě poslouchá, ale ve skutečnosti mě ignoruje. Obito… No, u toho záleželo na rozpoložení. Tentokrát na mě doslova visel očima.
„Ukážete nám to, sensei?“ zeptal se plný nadšení.
„Jistě. Pojďme támhle.“ S těmito slovy jsem ukázel na hlouček stromů.

Provedl jsem jako vždy exelentí práci. S lehkostí jsem vyběhl až nahoru, do koruny, aniž bych se musel nějak zvlášť soustředit. Dostalo se mi dvou obdivných výkřiků a jednoho „Pch…“ Pro efekt jsem se postavil i hlavou dolů. Na to je třeba trochu víc soustředění. Podíval jsem se směrem ke keřům a najednou… Zahlédl jsem záblesk rudé. Proud vlasů se mihl mezi větvemi…
„Au!“
„Sensei! Jste v pořádku?“
„Minato-sensei!“
„Pch!“
Dopadl jsem na zadek. Abych nevypadal jako úplný idiot, prohlásil jsem: „A tohle se stane, když se předstanete soustředit.“
Obito horlivě přikyvoval, Rin se mi se všech sil snažila pomoci vstát a Kakashi zkoumavě sledoval místo, kam jsem předtím zíral.
Poté, co jsem se zvednul, jsem znovu pohlédl na to místo. Nikdo tam nebyl. Že by se mi to zdálo? Co by tady taky Kushina dělala… Při vzpomínce na ní se mi opět vybavil incident z rána a má špatná nálada byla zpátky. Otočil jsem se ke svým žákům. „Teď to zkuste sami. Vezměte si kunai a označte si, kam až nejvýš se dostanete."
Pak jsem se v klidu uchýlil do stínu dalšího stromu a začal vymýšlet ztížení pro Kakashiho a zlehčení pro Obita…

Ze zaslouženého odpočinku mě vyrušil výkřik. Bleskově jsem zkontroloval situaci. Nikomu se nic nestalo. Obito stále supěl dole, Rin byla už téměř nahoře, Kakashi… Tomu jsem vlastně dal to náhradní cvičení. Otočil jsem se. Běžela ke mně vysoká modrovlasá dívka. Tvářila se nesmírně štastně a ruce měla rozpřaženné.
„Minato! Minato!“ volala.
Můj přirozený 6. smysl, zvaný utíkací, mi radil co nejrychleji zmizet. Nestihnul jsem to. Dívka udýchaně přiběhla a bouřlivě mě objala.
„Já to věděla! Věděla jsem to!“ Z očí jí tekly slzy dojetí.
„Ehm… Co jsi věděla, Mitsuko?“
„Že mě miluješ! A že si mě chceš vzít!“
Ztuhl jsem. Ale náhle mi to došlo. Jirayia moc dobře věděl, jak se pomstít. Asi mi neodpustil, co jsem mu ráno řekl.
Odněkud se ozvalo hlasité „Pchh.“
„Ale Mitsuko…“
„Kdy se vezmeme?“ zářila radostí.
„Nevezmeme… Někdo si z tebe udělal legraci,“ vydechl jsem. Bylo mi jí líto.
Ztuhla. Opak se na mě nejistě podívala. „Ale… říkal to Jirayia-sama.“
Jak jí to jenom vysvětlit… „No… Slyšel jsem, že se vsadil s Orochimarem, že nějaké holce namluví, že si jí chci vzít,“ plácnul jsem.
„Pchhhhhh…!“
Mistuko se hystericky rozbrečela. „Takže… Takže… Takže on mi lhal?“
Jen jsem kývnul. Chudák holka. Už třikrát mě prosila, abych s ní chodil a já ji vždycky odmítnul. Ne, že by nebyla hezká, ale… Nezajímalo mě to. Neměl jsem na vztahové tahanice čas.
Slzy jí začali téct proudem. Rozpačitě jsem začal hledat kapesník, ale když jsem zvedl hlavu, už celá zrudlá pláčerm, hněvem a ponížením mizela mezi stromy. Ani jsem se jí nedivil. Taky bych co nejrychleji zmizel.
Pak jsem se otočil směrem ke Kakashimu, protože mi ta jeho „Pch“ dosti lezla na nervy. Pak jsem si uvědomil jednu věc – že tu Kakashi není. Cvičil o kus dál a naší rozpravu nemohl slyšet. Rin a Oito mezitím předstírali, že vůbec neposlouchali a usilovně se snažili vylézt nahoru.
Nikdo jiný tu nebyl.
Najednou mi ten „nikdo“ zaklepal na rameno.
„Hm… Minato?“
Za mnou stála ta růžovlasá dívkam se kterou jsem se potkal na misi. Sayu, myslím.
„Potřebovala bych s tebou mluvit,“ řekla.
„O čem?“
„O tomh- počkat.“ Otočila se a vrátila se tpátky ke keřům, ze kterých očividně vylezla. Slyšel jsem rozčilený šepot a nakonec jedno velké „Pch…“ Z keře se vynořila… Kushina, samozřejmě. A tvářila se, jako kdyby spolkla mísu žížal.

Poznámky: 

Jo, já vím. S děsným zpožděním. A s děsnou kvalitou. Že jsem tentokrát vynechala všechny řeči o "perfektním světě" a podobně. Jo... ale je to tu, ne? Laughing out loud
S tímhle dílem jsem měla děsnou potíž, nakonec jsem se osudově zasekla. Včera mi Tall řekl dvě věty a už je to tady! xD (ne, nebojte, nevydíral mě... Laughing out loud)
Vím, že se vám to nebude vůbec líbit. Ale víte co? Tentokrát se s tím smířím. Vím, že to není VPSáckký, ale jak nějaká trapná komedie. Jo, já vím... Ale hlavně, že je to tady. Slibuji, že příští díl bude lepší. Tohle je jen takový děsuplný můstek. Laughing out loud
Můj názor na tuto povídku bych nazvala pesimistická Takku, co k tomu má důvod. Tak teď ti nevím...

* No, vůbec netuším, co japonci mají k snídani, takže si pochutnávaj na vajíčkách.

** Jo, je to Hinatina máma... xD

***Bláboly. Chtěla jsem se kouknout na ten díl Naruta, ale zase jsem to sem chtěla dát ještě dnes. Takže jsem improvizovala... xD

4.6
Průměr: 4.6 (20 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Po, 2016-08-01 23:17 | Ninja už: 5831 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Mise L: Scéna s Jiraiyou byla moc pěkná, představitelná a uvěřitelná. Zato se slečnou Hyuugou byla ta scéna taková... suchá, postrádala větší šarm. Ach, jen škoda, že tu je minimum popisů. Ty by to vyzdvihly. Smiling

Obrázek uživatele IceSun685
Vložil IceSun685, Ne, 2010-09-12 18:30 | Ninja už: 5988 dní, Příspěvků: 934 | Autor je: Sluha v rezidenci klanu Hyuuga

Tak zase jsem jednou neměla nic lepšího na práci a četla jsem to zase znovu a upřímně nechápu, proč máš tak nízká hodnocení, ale hlavně nechápu, proč se v těch poznámkách pořád tak podceňuješ, vždyť píšeš skvěle. Smiling

Obrázek uživatele Tenny
Vložil Tenny, Ne, 2010-09-12 19:55 | Ninja už: 5793 dní, Příspěvků: 567 | Autor je: Prostý občan

Tomu tedy říkám absolutní povídková věrnost. Laughing out loud co se týče nízkých hodnocení - možná to bude těmi lidmy, co všude strkají 1 hvězdu, no.
A podceňování? Hele, psala jsem to před rokem, teď už si myslím něco jinýho. Ale vzhledem k tomu, že jsem to nikdy nedopsala, mám právo se podceňovat, ne? Laughing out loud
Hm... Mám chuť to dopsat. Ale nic neslibuju.

Obrázek uživatele IceSun685
Vložil IceSun685, Po, 2010-09-13 13:34 | Ninja už: 5988 dní, Příspěvků: 934 | Autor je: Sluha v rezidenci klanu Hyuuga

Kéž dá tvá múza, aby tě to nepřešlo. Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele Tenny
Vložil Tenny, Po, 2010-09-13 15:12 | Ninja už: 5793 dní, Příspěvků: 567 | Autor je: Prostý občan

Hahá! *tajemný smích*
Ale už nebudu spamovat u mojí povídečky. Uvidíš... Eye-wink

Obrázek uživatele IceSun685
Vložil IceSun685, Čt, 2010-07-15 09:20 | Ninja už: 5988 dní, Příspěvků: 934 | Autor je: Sluha v rezidenci klanu Hyuuga

Tenny, můžu se zeptat jestli se povídka vůbec někdy rozjede?
Já vím, že občas je těžké najít inspiraci, nebo po dlouhé době zase navázat, ale tohle je bez pokráčka už opravdu hodně dlouho. Sad

Obrázek uživatele Tenny
Vložil Tenny, Čt, 2010-07-15 10:01 | Ninja už: 5793 dní, Příspěvků: 567 | Autor je: Prostý občan

Popravdě řečeno, netuším... Zkoušela jsem navázat už nejmíň třikrát, ale prostě mi to nějak nejde. Snažím se, ale neslibuji nic. Jestli se na to definitivně vykašlu, nebo se budu dál pokoušet, se ukáže až po CKS (celokonoží sraz) . Potřebuji dát hlavu dohromady s Nefrites. Eye-wink
Když se mi to podaří, napíšu ti PMku, jestli chceš.

Obrázek uživatele IceSun685
Vložil IceSun685, Út, 2010-08-24 11:49 | Ninja už: 5988 dní, Příspěvků: 934 | Autor je: Sluha v rezidenci klanu Hyuuga

JJ napiš budu ráda. Eye-wink

Obrázek uživatele Avárt
Vložil Avárt, Út, 2010-06-15 15:26 | Ninja už: 5619 dní, Příspěvků: 785 | Autor je: Asistent pošťáka

Tak jsem na konci xD - trapná komedie to není, ale... mno, já se taky vždycky snažím psát jen jeden žánr, ale stejně se to nakonec vyvine v jiný - z tragédie je rázem komedie a naopak.

Obrázek uživatele Tenny
Vložil Tenny, Út, 2010-06-15 16:12 | Ninja už: 5793 dní, Příspěvků: 567 | Autor je: Prostý občan

Jo, však tohle je taky moje první povídka... Řekla bych, že je o viděť. Jestli chceš něco jednožánrovýho, tak jsem napsala jednu ultradepresivní a jednu rádoby vtipnou jednorázovku. Pokud se ti ještě chce něco ode mě číst a nejsi již totálně odrazená, tak si je klidně přečti.

Obrázek uživatele Avárt
Vložil Avárt, Út, 2010-06-15 20:49 | Ninja už: 5619 dní, Příspěvků: 785 | Autor je: Asistent pošťáka

Smiling hned to začnu louskat! (totálně odrazená určitě nejsem - znám mnohem horší autory, což mě učinilo dostatečně imunní Eye-wink)

Obrázek uživatele IceSun685
Vložil IceSun685, Ne, 2009-11-08 21:46 | Ninja už: 5988 dní, Příspěvků: 934 | Autor je: Sluha v rezidenci klanu Hyuuga

Bože to čekání mě zabije

Obrázek uživatele Byakko
Vložil Byakko, Po, 2009-10-26 20:21 | Ninja už: 5974 dní, Příspěvků: 826 | Autor je: Prostý občan

Náhodou! Mně se tahle povídka líbí! A rozhodně mi to nepřijde jako trapná komedie! Myslím, že je to dost povedené! Eye-wink

Obrázek uživatele Analia.....
Vložil Analia....., Po, 2009-08-31 22:31 | Ninja už: 5782 dní, Příspěvků: 26 | Autor je: Prostý občan

Kedy uz bude dalsi diel????ryhlo rychlo.....skvela FF....Laughing out loud

Obrázek uživatele Myia Hatake
Vložil Myia Hatake, Po, 2009-03-23 20:15 | Ninja už: 5634 dní, Příspěvků: 196 | Autor je: Prostý občan

"A tvářila se, jako kdyby spolkla mísu žížal." Laughing out loud Laughing out loud tohle mě teda dostalo na kolena... ale k samotnému příběhu. tenhle díl je trošku oddechovější od těch předchozích, protože ty si psala podle mě líp, ale tenhle je taky dost dobrej.... je to jen můj názor, takže na něj kašli a nevšímej si ho Laughing out loud ale chápu, že to pořád nemůže bejt napětí, ale sranda podle mě nikdy nikomu neuškodila, ne Laughing out loud

Anime závislost je Nana ^^ Ta, co chytne a jen tak nepustí.

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Čt, 2009-03-19 13:22 | Ninja už: 5967 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Tennyiny kritické poznámky - DELETE! Nekritizuj se, nemáš proč xD Čte se to skoro samo, člověku se úplně před očima odvíjí film. A že nebyly zmínky o perfektním světě - to přece nevadí Smiling

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele kushina-hime
Vložil kushina-hime, Út, 2009-03-17 16:01 | Ninja už: 5718 dní, Příspěvků: 504 | Autor je: Prostý občan

Hmmmm,Tenny tú PM-ku si si mohla ušetriť..xD Včera som to zbadala,no dostala som sa k tomu až teraz..xD Rozmýšlam nad tým,čo ti na to povedať,tento dielik bol síce slabší ako prechádzajúce,no na zahodenie vôbec nie je Sticking out tongue
čo sa týka Minata,je to dosť zaujímavé,kedže teraz sa tam objavila aj Kushina,myslím že nejaké ich "scénky" chýbať nebudú!xD*zase tie moje tipy Smiling *
Takže,myslím, že toto by bolo asi všetko,čo som chcela povedať Kakashi YES

Stále žijúca nostalgia a začiatky...
Pred konfliktom veľký múr padne,
ten veľký na smrť, smrť náhlu a oplakávanú,
narodený ako nedokonalý: väčšiu časť prepláve,
Územie blízko rieky sfarbené krvou.

Obrázek uživatele Kamie
Vložil Kamie, Po, 2009-03-16 20:14 | Ninja už: 5700 dní, Příspěvků: 761 | Autor je: Prostý občan

skunkovsky jsem se vrátila, skunkovsky píšu koment, jsem S.K.U.N.K
Dobře, tohle se mi líbí no a? Líbíííííííííííííí Eye-wink
Co bych jinýho měla napsat skunku? XD

Protože mi většinou zabijí postavy, které si oblíbím, tak už to nedělám. Ale Utakata byl prostě fešák!Laughing out loud

Obrázek uživatele Nefrites
Vložil Nefrites, Po, 2009-03-16 20:13 | Ninja už: 5890 dní, Příspěvků: 271 | Autor je: Prostý občan

Mně se tahle povídka hrozně líbí. A četla jsem jí XD! A ty bys už neměla dostávat záchvaty kašle, protože jsi dobrá. Moc dobrá. A já prostě nechápu, proč nám to nechceš věřit. Takže mazej a piš. Stejně krásně jako to umíš. Nebo líp. Já nejsem, kdovíjaká pisatelka nebo kritik. Jsem prostě obyčejnej čtenář... ale i tak, je to skvělý.

Obrázek uživatele Tall
Vložil Tall, Po, 2009-03-16 19:45 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 2469 | Autor je: Tsunadin poskok

Si geniální holka. Proč mám pocit že Minato ti jde asi tak třikrát líp než Kushina. Málem jsem poprskal monitor vajíčky, když jsem četl jak Jiraya poprska Minata prozměnu vajíčky. (Jíst u počítače se nemá.) To jak si to vyřešila! Perfektní. Příště pořádnou náruč přirovnání k PS, ale dneska to bylo dobré i bez toho.
Akorát scéna s Hyuugou byla slabší.

"Naděje je ječmen!"

Na to, abys poznal že svíčková je připálená, jí nemusíš umět vařit.
Po dlouhé době nová FF - Opakování.

Obrázek uživatele Tenny
Vložil Tenny, Po, 2009-03-16 20:03 | Ninja už: 5793 dní, Příspěvků: 567 | Autor je: Prostý občan

Mě to taky nějak přijde. xD A neboj, přirovnání budou. Nechtěla jsem je tam nějak násilně rvát...
Jo, neboj, příští díl bude dřív.
A to s tou Hyuugou bylo slabší protože jsem strašně spěchala. Možná to ještě poupravím. Eye-wink Ale spíš ne... xD
Jsem ráda, že se líbilo.