manga_preview
Boruto TBV 09

Psanec 7 - promiň Sakuro-chan

„Tak se na to podívej ty baka jedno blonďatý! Jdeš do písečný aby sis pomohl a nakonec to takhle zvoráš. Pomoc už byla jen kousek od tebe a ty pak řekneš něco, co tě úplně potopí! Nejen že ti písečná nepomůže, ale ještě tě zavřou do tmavý malý místnůstky a nechají tě užírat se ve vlastním svědomí a až sám sebe zavrhneš, tak tě předhodí listový! Tomu říkáš plán útěku?? Pokus jak se zachránit?? Vymanit se z něčí nadvlády?? Očistit své jméno?? Takhle ho neočistíš a ještě sám sebe pošleš do hrobu!! Jak jste vy lidé podivný? Proč to děláš? Chceš někomu pomoc? Proč? Každý sám za sebe, to je pravidlo jungle! Zabij, nebo budeš zabit! A ty, místo toho aby ses dostal do bezpečí a utekl hrobníkovi z lopaty, mu na ní sám naskočíš! Jak jsi podivný!“ Začala liška Naruta, sedícího na malé stoličce ve vězení deptat ještě víc. Asi jí nestačilo že se sám užírá, ale ještě mu to musela zhoršovat. On ale vypadal jako by mu to bylo jedno. Ať si kecá, jemu to situaci už nezhorší.
„Teď je na mě abych tě s toho vysekal, ach ty bláhový člověče.“ Začala se liška vzpírat a z Naruta se pozvolna začala uvolňovat Kyuubiho chakra. Blonďák to ale stačil zarazit dřív, než liška stačila cokoliv podniknout.
„Zůstaň si v kleci ty zpropadený démone, to kvůli tobě jsem v téhle kaši!“ Zapojil Naruto všechnu svou vůli a nedovolil démonovi vzepřít se.
„Říkáš že jsi v tom kvůli mně, ale nedovolíš mi ti pomoct. Jsi tak podivný!“ Řekla liška tajemně. Najednou Naruto uslyšel něčí kroky a před mřížemi jeho cely se objevil Gaara s Temari. Naruto na Gaaru pohlédl udiveně, Temari nevěnoval jediný pohled, ignoroval jí.
„Jsem rád že jsi se o nic nepokusil.“ Pousmál se Gaara.
„A mělo by to cenu? Nechci ublížit dalšímu příteli!“ Podíval se na něho Naruto smutně těma svýma modrýma očíčkama.
„Nekoukej se tak, nebo se snad rozbrečím.“ Odvrátil Gaara pohled od jeho, pak se ale vrátil. Naruto ucítil jak se mu zrychluje tep. Gaara se na něho podíval vražedně. Najednou ucítil nějaký podivný pocit a jeho tělo samo po kazekagem vyjelo. Gaara naštěstí zpozoroval že mu zrudly oči a stihl zareagovat dřív než se Naruto vůbec pohnul. Chlapec se ucukl zpět, převzal nadvládu nad svým tělem a odskočil do jednoho ze dvou rohů, sedl si na zem, dal hlavu mezi nohy a raději se na oba sourozence už ani nepodíval.
„Nepřipadá ti to jako přiznání?“ Podávala se usměvavě Temari na Gaaru. Ten jí ale nevěnoval moc pozornost.
„Už si pro tebe jdou.“ Řekl výhružně.
„Kdo?“ Cekl Naruto smutně.
„Sakura, Kakashi, Yamato a nějakej příslušník root.“ Řekla Temari, načež se na ní Gaara zamračil, asi to chtěl říct on.
„Sakura-chan?“ Vypípl smutně blonďák schoulený v rohu.
„Jo.“ Řekl Gaara a otočil se k odchodu. Temari samozřejmě odešla s ním.
---------------
Druhý den už vítal kazekage u vchodu do písečný tým z Konohy. Sakura mu nevěnovala jediný usměvavý pohled. Kakashi se tvářil zcela normálně, hlavou mu však lítalo plno myšlenek. Yamato se tvářil dosti udiveně, nechápal jak se mohl v Narutovi takhle splést. Příslušník Anbu root se tvářil bůh ví jak, jelikož mu nebylo vidět do tváře.
„Jakou jste měli cestu?“ Snažil se Gaara navázat přátelskou konverzaci. Nikdo mu ale neodpověděl.
„Kde je zajatec?!“ Přerušil ticho Anbu.
„A nechcete s námi ještě poobědvat? Určitě jste měli dlouhou cestu.“ Pousmál se na všechny Gaara.
„Ty sám moc dobře víš, jak je ta cesta dlouhá.“ Zamračila se na něho Sakura.
„Klid Sakuro, on za nic nemůže.“ Snažil se jí Kakashi uklidnit.
„Jistě že neodmítneme pozvání.“ Pokýval hlavou Yamato.
---------------
Po obzvláště chutném obědě si skupinka zašla pro zajatce. Naruto se už od začátku vyhýbal Sakuřiným pohledem. Nutno říct, že ona se mu do očí snažila neustále podívat a najít tam nějaký náznak, náznak čehokoli, přiznání či lítosti. On jí to však nedovolil. Před bránou Písečné se sešli opět navečer, Naruto se po celou tu dobu tvářil tak nevinně. Už všichni měli nakročeno k odchodu, když v tu Naruto ze sebe vydal prvních pár slov od doby, co Sakuru uviděl.
„Chtěl bych se rozloučit.“ Řekl smutně.
„Co?“ Podivila se Sakura.
„Chci se naposledy rozloučit s Gaarou.“ Podíval se smutně na Gaaru. Ten pokýval a Naruto se poté otočil na příslušníka anbu a natáhl ruce, na kterých měl pouta.
„Nerozpoutám tě, s tím nepočítej.“ Odbyl ho muž.
„Prosím, slibuju, že nic neprovedu.“ Anbu se otočil na Yamata.
„Ručím ti za něj.“ Pokýval na Anbu. Ten i přes menší odpor sundal Narutovi pouta. Ten se jen posmutněle usmál, přistoupil k Gaarovi a naposledy ho objal.
„Teď máš možnost Kyuubi, mi splatit svůj dluh!“ Pomyslel si Naruto a když pustil Gaaru, chlapec spadnul bez jakéhokoliv náznaku čehokoli k zemi.
„Cože?“ Podívala se na zem nechápavě Sakura. Kazekage ležel na zemi a kolem začala kapat krev. Naruto k nim všem stál zády a poté se otočil. Smutně se na Sakuru podíval pak jeho pohled směřoval k překvapenému Kakashimu. Ten už se připravoval do bojové pozice, když v tom padl k zemi. Sakura se ohlédla a spatřila za padlým senseiem Narutova klona, který si to teď mířil na ní.
„Mokuton!“ Zařval Yamato a sundal klona řítícího se na zkoprnělou Sakuru. Ta jen kulila oči, co se to tam děje. Yamato si ale přestal hlídat záda a doplatil na to. Sesunul se též k zemi, zásluho Narutova bunshina. Naruto se tomu všemu jen podle usmíval a házel si kunaí co držel v ruce. Najednou se mu ale nůž objevil u krku a on se jen udiveně ohlédl za sebe.
„Sakuro?“ Vydal ze sebe.
„Nechápu…to…nechápu…Naruto…já…já ti věřila.“ Řekla smutně dívka a ukápla jí slzička z oka na zem. Naruto v jejím sevření se však rozplynul a najednou se za ní ozvalo.
„Promiň mi to, Sakuro-chan.“ udiveně se ohlédla, Naruto jí chytil kolem pasu a poté už jen ucítila bolest v hrudi a uviděla Kunai ve svém břiše. Následně se sesunula.
Příslušník Anbu zaujal taktické místo v úžině mezi stěnou obklopující Písečnou. Viděl jak se Kazekage pomalu zvedá za nic netušícím Narutem a písek pomalu začíná obklopovat blonďatého devianta. Pak už byl slyšet jen ohromný řev a písek se rozplynul. Blonďák nikde, na zemi jen stopy krve.
„Jdi…do konohy, vyřiď jim že…že je po všem!“ Zaječel na zbabělého muže Gaara a opět se sesunul k zemi. Příslušník anbu uposlechl jeho slova a otočil se směr Konoha

Poznámky: 

Zamotává…zamotává Laughing out loud Tak co jak jste na tom Laughing out loud Copak z tebe bude teď Riko ??? Laughing out loud
Tak snad ste se zamotali víc jak u předchozí epizody Smiling tak co myslíte?? Myslíte že já sem se v tom ještě nezamotal Laughing out loud abych se přiznal tak ne Smiling jsem nad věcí.
Netti: jak sem ti říkal o té písničce, nevím jestli jí znáš, ale zpívá tam jak jednou spojí pěknou holku jednou zabije Smiling

4.91892
Průměr: 4.9 (74 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Poštolka
Vložil Poštolka, Út, 2021-03-23 10:39 | Ninja už: 4191 dní, Příspěvků: 5842 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných nindžů 

Mise pro V: Á, Naruto bude pokračovat v útěku, nemýlím-li se... předpokládám, že snad šlo o nějaké gendžucu. Ale zamotává se to pořádně, zamotává...

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, St, 2009-10-28 19:41 | Ninja už: 5530 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

i přes tento díl si prostě pořád myslím že je to divadílko

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Ne, 2009-02-08 19:08 | Ninja už: 5860 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Jo tos to pěkně zamotal. Koukej to pak pořádně rozmotat, abych se v tom mohla orientovat, jasný? Smiling

Obrázek uživatele Resa Hayko
Vložil Resa Hayko, Po, 2008-12-08 19:30 | Ninja už: 5900 dní, Příspěvků: 259 | Autor je: Prostý občan

pary ja te eliminuju to se dela delat mi v tom takovej gulas? Laughing out loud ale moc pekny to je Laughing out loud

Moje hokusy-pokusy:

Žeby další severočeský? XD http://147.32.8.168/?q=node/57641
7. severočeský sraz XD http://147.32.8.168/?q=node/63309
lidé lidem

Údělěm optimistů je zvedat pesimisty ze země... Ale když i optimista spadne na dno, kdo pak zvedne jeho?

Obrázek uživatele Dibla
Vložil Dibla, Ne, 2008-08-31 21:41 | Ninja už: 5808 dní, Příspěvků: 193 | Autor je: Prostý občan

Šmarjá, já už to nechápu. Snad to nějak rozmotáš.

Vééélký návrat, těšte se!
No tak hrozný to zas nebude, bude to jen spíš pokus o návrat a obnovení své dávno zašlé a nikdy nevzniknuvší slávy Laughing out loud.

K nakouknutí Smiling moje tvorba

Obrázek uživatele Liss.Shan
Vložil Liss.Shan, So, 2008-08-23 16:59 | Ninja už: 6016 dní, Příspěvků: 327 | Autor je: Prostý občan

pary pary.. a já si myslela že už to před tím bylo tzaotané Laughing out loud ne, ale je to super povídka Kakashi YES

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Pá, 2008-08-22 22:32 | Ninja už: 6037 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Tak pri tomto dieliku ma napadá kopec možností, prečo to robí, ale ja hádať nemusím, mne stačí to, že sa presuniem na ďalšiu časť xDD
Je to naozaj skvelé, drastický Naruto, podpichujúca líštička, mno fakt dobré Laughing out loud


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Pary7
Vložil Pary7, Pá, 2008-08-22 09:45 | Ninja už: 5864 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Recepční v lázních

Yamata no Orochitak to buď nehodnoť nebo já nevim Sad ale pravopis a já, to moc k sobě nejde Sad
Krian si piš že, ho sem písnu Eye-wink
Akitawa tak to sem zvědavej Smiling
San Inuzuka Démon kecá Smiling nevěřím mu Sticking out tongue
Uzumaki Naruto-san tobě to připadá jako sranda ??
Tak Arigatoo podruhé Smiling všem mooooc díky Smiling

[img][/img]

Obrázek uživatele Uzumaki Naruto-san
Vložil Uzumaki Naruto-san, Čt, 2008-08-21 21:58 | Ninja už: 5782 dní, Příspěvků: 62 | Autor je: Prostý občan

a jo je velka blbost ze by naruto udelal neco sakure.

Obrázek uživatele Uzumaki Naruto-san
Vložil Uzumaki Naruto-san, Čt, 2008-08-21 21:40 | Ninja už: 5782 dní, Příspěvků: 62 | Autor je: Prostý občan

hej!! ty me fakt privedes do Opavy,snad si jen delas srandu ale zatim ti to vychazi, snad to dopadne dobre.

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Čt, 2008-08-21 11:31 | Ninja už: 19840 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Zatraceně eště todle!!! xDDD To je fakt na houby já to nechápu ae Démon jo a nechce mi to říct!!! Puzzled Upír jeden!!! Laughing out loud (neřikej mu to!!! Sticking out tongue) Dobrý teda sem ráda že mám po ruce hned další díl jinak bych zničila další skříň!!! Eye-wink

Obrázek uživatele Akitawa
Vložil Akitawa, Čt, 2008-08-21 10:34 | Ninja už: 5839 dní, Příspěvků: 568 | Autor je: Prostý občan

XDDDlolXDD co k tomu říct víc, a já bych asik řekla.....že sem taky nad věcí, asik chápu ka míříš(to je zvláštní, ona většinou nic nechápe, ona úplnej mešugeXDD) No nic běžim na další Laughing out loud Kakashi YES !!

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, St, 2008-08-20 00:12 | Ninja už: 5919 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Asi podám návrh, aby bylo ještě jedno bodování za úpravu, protože nedat pět hvězdiček za tenhle příběh jen kvůli PŘÍŠERNÉMU pravopisu by bylo nespravedlivé. Ale má ubohá duše milovníka mateřského jazyka úpí na mučidlech při každém pokračování Sad a nejraději by vymazala všechny bodíky, které už máš (pokud by to ovšem bylo v její moci Eye-wink )

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Krian
Vložil Krian, Út, 2008-08-19 17:25 | Ninja už: 5841 dní, Příspěvků: 83 | Autor je: Prostý občan

Pary: tak az budes mit nazev tak ho sem pisni at vím jak tě nazývat...

Obrázek uživatele Pary7
Vložil Pary7, Út, 2008-08-19 12:28 | Ninja už: 5864 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Recepční v lázních

Alalinka tak teď si mě naštvala Sad Laughing out loud si předběhla netti Laughing out loud chudák, teď bude mít trauma Laughing out loud
Kubby13 hmm Laughing out loud tak tys mě nezklamal Laughing out loud Kakashi YES
jobek eh, já ti nevim, Naruto je v písku Laughing out loud zajímavej plán na sebevraždu Sticking out tongue
Krian Laughing out loud Nova 4ever Laughing out loud ale asi bych jí měl konkurovat Laughing out loud udělám si vlastní TV Laughing out loud asi pudu vymyslet název Laughing out loud tak ty tušíš ?? Smiling uvidíme Eye-wink
helgast dík
Gliamerder dík
Riko jelito Shocked měl bych se kouknout na net co nejhoršího se dá s jelitem udělat Evil muhuhe Laughing out loud otázky jsou na místě Smiling a čím víc jih budeš mít, tím víc tě bude zajímat jak to dopadne, a třeba to pak v tý liště nebude tak dlouho!!!! Evil
nettiex to nemáš chápat Laughing out loud plánovyný, to ti nepovím Laughing out loud fíha, vyjasnit to v příští epizodě Laughing out loud dobrej nápad Laughing out loud třeba to udělám Smiling
chinaski - dobrák od kosti
_l0v3_kAkAsHi_ zamotaný to má bejt Laughing out loud a já se vymotám v poho Eye-wink vim jak co bylo Smiling

[img][/img]

Obrázek uživatele love_kakashi
Vložil love_kakashi, Po, 2008-08-18 22:26 | Ninja už: 5826 dní, Příspěvků: 305 | Autor je: Prostý občan

cha! tak tohle je tak zamotany, ze jsem zvedava, jak se z toho vymotas xD
no.. tak honem pis pis xD tesim se Smiling

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Po, 2008-08-18 22:15 | Ninja už: 5906 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Skvělý díl... sice to moc nechápu, ale skvělý xD
Taky myslím, že to bude plánovaný... ale to se dozvíme někdy příště, ne? xD
Ta písnička... a jak se vlastně jmenuje? xD Fakt mi moc neříká, i když...

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Po, 2008-08-18 22:12 | Ninja už: 5996 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Jashin...tak teď jsem z toho úplně...jelito, jelikož jsem to tu tak dlouho měla na liště a nepřečetla to dřív xDD Tak kua vraždí Naruto nebo ne? Jsou vážně mrtvý? Spousta otázek a Rika chce odpověď muhehe xD čiň se Pary a piš xD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Gliamerder
Vložil Gliamerder, Po, 2008-08-18 22:05 | Ninja už: 5907 dní, Příspěvků: 1290 | Autor je: Prostý občan

Tak tohle bylo dobrý

Co dělám na tomhle místě? Každý občas potřebuje být sám - Nana Deviluke

Můj nejoblíbenější Opening s Naruta https://www.youtube.com/watch?v=kmL3EuiiWXM

Nesnáším Českou transkripci Japonských jmén, je to dost velká s**čka a připmíná mi to - proč dělat věci lehce, když to jde složitě.

Obrázek uživatele helgast
Vložil helgast, Po, 2008-08-18 21:52 | Ninja už: 6151 dní, Příspěvků: 388 | Autor je: Prostý občan

vynikajici dil..

Obrázek uživatele Krian
Vložil Krian, Po, 2008-08-18 21:20 | Ninja už: 5841 dní, Příspěvků: 83 | Autor je: Prostý občan

SUPER DÍÍÍÍL.... jak tak koukam a ctu asi tusim jak se to rozmota Eye-wink uvidi se vypada to zajimave Novo Laughing out loud

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, Po, 2008-08-18 20:50 | Ninja už: 5881 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

mno jo nádhera...beztak to bylo celý plán Gaari a Naruta Smiling

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele Kubby
Vložil Kubby, Po, 2008-08-18 20:02 | Ninja už: 5894 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Prostý občan

No ja tomu teraz už vôbec nechápem...ale bolo to super Kakashi YES ...moc sa mi to páčilo Smiling

Obrázek uživatele Alalka
Vložil Alalka, Po, 2008-08-18 19:45 | Ninja už: 5881 dní, Příspěvků: 1015 | Autor je: Prostý občan

zamotává? ani nápad...já teda vím o co jde Sticking out tongue
pěkný dílek, je to čím dál zajímavější a zajímavější
Kakashi YES
chjo, první koment, juchů