manga_preview
Boruto TBV 09

Sprostá slova

Milý deníčku,

dnes jsem se rozhodla pro radikální změnu v téhle pofidérní organizaci, páč mě to tu už pěkně ser- a jejda, teda štve. Dnes jsem se tedy rozhodla pro konec sprostých slov v téhle organizaci! Je to už pěkná řádka let, co to toleruji, ale poslední špetkou bylo, když se Deidarovi rozbila žehlička na vlasy a začaly mu hořet. Se sprškou peprných sprostých slov vyletěl ze svého pokoje a lítal po chodbě a vzbudil přitom Tobiho, kterému jsem tak pracně četla pohádku, aby už konečně usnul. No, Kisame samozřejmě jako ostatní vyletěl z pokoje a aktivně se snažil uhasit hořícího a vřískajícího Deidaru. Dopadlo to tak, že nám vyplavil celé druhé patro. Aby všemu ne bylo konec, Kakuzu se rozhodl Deidarovi vykrást pokoj a Tobi začal vřískat. Deidara poté, co jsme ho oživili a vyplivnul veškerou vodu, se vrhl po Kisamem a začal opět souboj ve sprostých slovech. Itachi přistihl Kakuzu, jak se plíží s úlovkem pod pláštěm z Deidarova pokoje a začala šarvátka opět doprovázená sprostými slovy. Sasori přiběhl pomoci Deidarovi již v začátku šarvátky a prskal přitom (převedeno bez sprostých slov), že se opět bude muset namazat nebo mu zreznou klouby. Hidan chmatl Zetsu a chtěl ho ukřižovat nebo co a obětovat ho Jashinovi. A to se samozřejmě neobešlo bez dalších sprostých slov. Do toho všeho přiběhl Pein a spustil tak, že by se za to nemusel stydět žádný profesionální dlaždič! Když se po šesti hodinách situace opět uklidnila, celá vzteklá jsem se vrátila do svého pokoje a začala přemýšlet nad způsobem, jak vyhubit v „Rozbřesku“ sprostá slova.

Každý zločinec si na něco potrpí. Na saké, artefakty, démony a v Deidarově případě na leccos dalšího (no comment). No, prostě řečeno každý má něco, ale zločin se motá kolem jedné velké věci, bez níž by nemohl zločin vzniknout a být podporován - a to jsou peníze! Každý zločinec si na ně potrpí... Bez nich by zločin nemohl být ani zorganizován. A tak mě něco napadlo!!!

Členové Akatsuki seděli v obývacím pokoji a Pein se roztahoval na pohovce. Někteří se dívali na televizi, listovali módními katalogy, leštili sbírku padesátníků, probírali jaký lak jim sedne k plášti a jedli brambůrky. Důvodem tohoto shromáždění byla Konan, která si s příchodem dávala na čas, a tak Deidara odtrhl oči od článku v časopise.
„Ksó, kde dop*dele ta Konan vězí?“ a otráveně se podíval ke klenbě, která vedla do obývacího pokoje. V tom však rázným krokem Konan vešla a něco v rukách táhla. Vypnula televizi, vzala časopis, vzbudila Peina a sebrala laky. Udivení členové vycházeli z míry nad jejím chováním. Tahle poslušná uklízečka a kuchtička Akatsuki měla ve tváři odhodlaný výraz a podivně se chovala. Začala něco montovat dohromady, z čehož se nakonec vyklubala magnetická tabule a magnety na ni připevnila papíry. Poodstoupila, vytáhla laserové ukazovátko a všechny přejela přísným pohledem.
„Je to už mnoho let, co tady spolu žijeme. Jestli se to tak dá nazývat. Ovšem, co je nejvíc zarážející je vaše sprška nadávek a sprostých slov, které jste se po dobu vaší existence naučili! Kdybyste v téhle disciplíně soutěžili na Olympiádě, tak byste si na sto procent odvezli zlato!!“
„Říkal tu někdo zlato??“ procitnul Kakuzu z leštění padošů.
Konan zrudla vzteky, posbírala padesátníky a vyhodila je otevřeným oknem ven, přímo do fontány se zlatými rybičkami.
„Néééé!!“ vyhrkl Kakuzu a chystal se skočit za nimi.
Hidan ho však na poslední chvíli zachytil a společně se Sasorim ho drželi, když se chtěl vrhnou proti Konan. Ta se vrátila opět k tématu.
„Jak jsem říkala! Situace je již opravdu katastrofální a tak jsem musela přejít k následným opatřením! Zbavit se sprostých slov je asi těžší než si odvyknou od drog, cigaret a alkoholu, a proto musíme mít nějakou motivaci pro to, abychom mluvili slušně. Dlouho jsem si s tím lámala hlavu, ale nakonec jsem na to přišla!“
A nadšeně přejela laserovým ukazovátkem na první obrázek, kde byl nakreslen panáček s bublinkou, ve které bylo napsáno „CENZURA!“.
„Takže, když někdo vysloví jakékoliv sprosté slovo, bude muset zaplatit... peněžitou pokutu!“
A přejela na druhý obrázek, kde byl panáček vyobrazen, jak dává do prasátka peníze. Všichni zločinci ztuhli šokem. Vytřeštěné oči, pusy dokořán, snad neschopní i dýchat. Konan se slastně podívala po ostatních, jak na ně její slova zapůsobila.
„Tím se vyřeší mimo jiné i jiné problémy. Ucpeme rozpočet, který klesá a nakoupíme speciální schránky pro Bijuu. Nějaké dotazy?“ zeptala se a rozhlédla se po obecenstvu stále neschopném vyslovit jediné slovo.
„No výborně. Těším se na vaši spolupráci. Začínáme odteď! Přeji příjemný zbytek dne.“
Sbalila si svoje saky paky a odporoučela se pryč. Ubohá mužská polovička (v tomto případě hrubě odhadem 90%) se dostávala s první fáze šoku.
„T-to nemyslí v-vážně, že ne?!“ dostal se jako první z šoku Zetsu, přesněji jeho bílá půlka. "Já s ní náhodou souhlasím,“ řekla černá a vysloužila si tím vražedné pohledy. „No, je to kruté, ale myslím, že bychom se vážně v používání těch sprostých slov měli omezit.“
„Ale klid! Vždyť ona nemůže být všude! Ona je jedna a nás je devět!“ rozchechtal se Deidara a ostatní se k němu z úlevou přidali.
V tom přicházel z vedlejší místnosti vánek. Naši členové se pootočili ke klenbě, když v tom do obýváku přiletěly divně zformované papírky. Jeden přiletěl těsně k Deidarovi a ten si všimnul, že je zformován do tvaru úst.
„To už mám také promyšlené!“ ušklíbla se ústa s Konaniným hlasem a Deidara strachy nadskočil.
Ke každému členovi se připojily jedny papírové ústa a jedno papírové ucho.
„Pánové, to je náš konec,“ prohlásil zatrpkle Hidan a Kakuzu se mu rozbrečel v náručí.

Ten den šli všichni pánové brzo spát. Ovšem vztekem z Konanina plánu utekla při výkřiku sprostá slova, a tak milí pánové už poznali způsob platby a jejich peněženky výrazně zchudly. Deidara se zrovna chystal dát si horkou koupel na uklidnění a napouštěl vanu, přilil pěnu a nasypal sůl na zklidnění. Chtěl se začít vyslékat, když ztuhnul. To ucho a ústa ho doprovázely dokonce i do koupelny!!! Nemohl tomu uvěřit. Vyšel z koupelny ven a zastavil se v ložnici. Ucho s ústy ho následovaly a vznášely se mu kolem hlavy. Deidara rychle skočil přes postel a s hlasitou ranou spadl na druhou stranu. Opatrně vykoukl zpod druhé strany postele. Ucho a ústa k němu opět přes postel zamířily. Deidara začal příšerně vřískat a obíhat dokola kolem svého pokoje. Poté rychle skočil do koupelny a zabouchl dveře. Slyšel šustění, jak se papír snažil vletět do koupelny skrz dveře. Deidara rychle zamknul a oddychl si. Už si sundal plášť a hleděl do zrcadla před sebou na svůj odraz.
„A dop*dele, musím si znovu vytrhat obočí!“ zaklel, a v tom spatřil něco strašného.
Listy papíru pronikly pod dveřmi do koupelny, a tam se opět zformovaly do své podoby.
„Deidaro, právě jsi porušil zákaz mluvení sprostých slov. Důsledek toho je, že budeš muset zaplatit pět stovek. Platba se uskuteční za chvíli.“

Itachi seděl na posteli ve svém pokoji a pohledem hypnotizoval ucho s ústy, které se vznášely asi třicet centimetrů od jeho obličeje. Měl toho dotírání dost. Prvně mu sem lezl Deidara a teď tohle!
„Kolikrát mám ještě opakovat, že mám rád své soukromí!“ zavrčel tiše a nespustil přitom oči z papíru.
Najednou ho něco napadlo. Vždyť je to jen ubohý papír!
Udělal rychle pečetě, mocně se nadechl a vychrlil na papír svůj Katon.

Kisame v kuchyni pil zásobu minerálek v plastu a prázdné pet láhve házel někam za sebe.
„Já se z toho po*eru! Už mě zase svědí žábry!“ a potáhl si límec od Akatsuki pláště, když se mu za zády ozval formální hlas Konan.
„Právě jsi porušil pravidlo o zákazu mluvení sprostých slov! Částka, kterou budeš muset zaplatit je pět set.“
Kisame se zlostně otočil a hodil po papíru petláhev s vodou. Ovšem minul. Na jazyku měl už další arsenál peprných slov, když si to nakonec rozmyslel. Zašmátral v kapse a vytáhl peněženku. Z přihrádky v peněžence se na něj smála jeho pětistovka. Kisame na ni smutně pohlédl a vytáhl ji. Papírová ústa už přilétla blíže, že zinkasují částku, když na ně Kisame vychrlil proud vody.
„Muhehe! Co zmůže otravný papír proti vodě? Rozpustí se!“ a dal se do zběsilého zločineckého smíchu.

Deidara právě v koupelně držel fén, který byl zapnut v elektrice.
„Nepřibližuj se! Mám fén a nebojím se ho použít!“ zakřičel a držel fén jako svou pistoli.

Kakuzu mezitím vytáhl z kůlny na zahradě lopatu a vybral si pěkné místečko mezi záhonky muškátů a začal kopat.

Ze svého okna Hidan pozoroval dění na zahradě, když uviděl, jak Kakuzu vychází z kůlny na nářadí a nese si lopatu. Zastavil se mezi záhonkem muškátů, rozhlédl se a zaryl rýč do země.
„Ten pitomec! On se chce zabít!“ vyhrkl a vyletěl ze svého pokoje na zahradu a skákal přes záhonky pelargonií, aby se co nerychleji dostal ke Kakuzovi.
Přeskočil poslední záhonek muškátů, vrhl se Kakuzovi na záda a vytrhl mu lopatu z ruky.
„Ty baka! Co si myslíš že děláš! Tímhle nikomu nepomůžeš!“ a s lopatou visel točícímu se Kakuzovi na zádech.
„Slovo pitomec a baka se řadí mezi sprostá slova. Hidane, tvoje částka na zaplacení čítá čtyři tisíce! Připrav se k platbě!“ vyhrkly rozezleně ústa na Hidana, který praštil Kakazu lopatou a ten stoupl do vykopané jámy. Přitom bolestně zavyl.
„Ty zas*anej idiotéééé!!! Co si o sobě myslíš, ty ha*zle jeden! Já tě na mou duši zabiju!!!“
„Můžeš mi děkovat! Teď to skončilo jen otřesem mozku, ale-“
„Zmetku, zlomil jsem si kvůli tobě nohu!!!“
„No dobře, tak ještě nohu, ale nebýt mě, tak jsi se normálně zabil!“
„O čem to, do p*dele, meleš!“ vyjekl Kakuzu a zároveň Konanin hlas z úst k němu přidělených mu účtoval částku deset tisíc.
„Jen si nemysli! Moc dobře vím, co jsi dělal! Kopal jsi si hrob!"
„Ty jedno pobožný hovado! Já si nekopal hrob! Já tam mám ukrytý padesátníky z druhý ninja války!!!“
„A sakra!“ vyklouzlo Hidanovi a upustil lopatu, která Kakuzovi dopadla na hlavu.
„Au!“ ozvalo se a Kakuzu klesl k zemi.
„Hej, Kakuzu, brácho, jseš celej?“ optal se Hidan, ale neozvala se žádná reakce. „Kakuzu?! Pomóóóccc! Zabil jsem Kakuzu!“ zařval Hidan a to už se k němu přes trávník řítil Zetsu.
„Co se-?“ začal, ale zarazil se při tom pohledu na tu tragédii. „On- On… Ony jsou mrtvé!!!“ zařvaly obě Zetsuovi půlky.
„Jak ony?“ nechápal Hidan a hleděl na Kakuzu.
„Ony! Kytky!!! Muškáty! Vy vrahové! Já vás sežeru! Zuzuzuzu!!!“
„Pomóóóccc! Zetsu mě chce sežrat!“ řval Hidan a utíkal před Zetsuem zahradou, co mu nohy stačily.

Leader vykoukl z okna a podíval se na tu podívanou.
„To je zase den!“ poznamenal sklesle a chtěl si jít na záchod přečíst noviny.
Přešel do kuchyně a najednou ho začaly studit nohy. Kuchyň byla po jeho kotníky vytopená a na vodní hladině plavaly pet láhve.
„Co je zase tohle!“ poznamenal a brodil se kuchyní dál.
Jeho papíráci mu byli v patách. Leader došel na záchod, dal prkýnko dolů, stáhnul kalhoty a lapnul. Ze země vzal včerejší noviny a začal v nich horlivě číst. Byl asi v polovině potřeby, když se ozvala zlověstná rána, která ho málem shodila z prkýnka. Šéf odtrhl zrak od novinového článku.
„Co je zas tohle?!“ řekl a chtěl se vrátit k novinovému článku, když se ozvalo: „Chcípni! Katon: Goukakyuu no Jutsu!!“ a na záchodové dveře se valila obří ohnivá koule.
Pein nestačil nijak zareagovat a v posledním okamžiku stihl před sebe dát jen ty noviny a zavřít oči.
„Cheche! Trefa!“ vyhrkl vítězoslavně Itachi a v tom se rozestoupil kouř a mu se naskytl nevšední pohled.
Dveře a kousek zdi byly totálně pryč a za dírou byl na záchodě jeho šéf s dírou propálenou v článku „Jak udržet nervy na uzdě!“. Plamínky ještě dohořívaly na novinách a překvapený výraz Leadera se při pohledu na Itachiho změnil ve vražedný. Všechny pearcingy se výhružně otřásly.

Milý Deníčku,

Dnes je konec prvního dne, kdy jsem zavedla poplatky za vyřčení sprostého slova. Musím přiznat, že je to velice efektivní technika, ale díky ní mám trochu strach, že se naše sídlo a nervy drahých poloviček neudrží pohromadě. Možná budeme vystaveni několika úmrtím a platbě za architekta, já jsem však připravena tuto oběť podstoupit.

Poznámky: 

Tak snad se líbilo ;)

4.87755
Průměr: 4.9 (49 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele lucy-anime
Vložil lucy-anime, St, 2009-06-10 18:56 | Ninja už: 5922 dní, Příspěvků: 153 | Autor je: Prostý občan

kráása... fakt perfektné.. leader si an záchode čítal noviny... Laughing out loud super Laughing out loud len taq dalej Laughing out loud hh

Obrázek uživatele Sukey Hosokoawa
Vložil Sukey Hosokoawa, Ne, 2009-03-08 19:56 | Ninja už: 5779 dní, Příspěvků: 1055 | Autor je: Pěstitel rýže

tak tohle byla nejlepší jednorázovka kterou sem četla a válela sem se na zemi smíchy

http://www.youtube.com/watch?v=sBWPCvdv8Bk&feature=related - 22 000 fotografií ukázalo nejkrásnější div světa v Rusku u města Kirkenes.

Obrázek uživatele Larten
Vložil Larten, Po, 2009-02-09 00:05 | Ninja už: 5837 dní, Příspěvků: 566 | Autor je: Prostý občan

Hej tohle je peckózní Laughing out loud to je úžasný, to je VTIPNÝ!!!! Laughing out loud jej, mě bolí čelisti, jak sem se furt smál, au, to ti nedaruju, Hami!!!!Laughing out loud

Moje NEJOBLÍBENĚJŠÍ FF - Extra long! 20th is coming! Finally! by Lilgaara
Njelepší FFkáři - hAnko, Lilithka, sorafay, Takari, Lilgaara, ... uf, to by bylo moc na dlouho, je jich fakt neskutečně moc! Laughing out loud
Jsem Hidanofil, Kibofil, Temarifil, Hinatofil, Gaarofil, Peinofil,... a věrný Jashinista xD

Obrázek uživatele Hamano Ayumu
Vložil Hamano Ayumu, Po, 2009-02-09 00:56 | Ninja už: 6174 dní, Příspěvků: 802 | Autor je: Prostý občan

Nééé!! Larten-san už i ty?? Laughing out loud Já se z té mojí smůly díky těm vašim prokletím a stíháním za vraždu snad v životě nevyhrabu Laughing out loud !!
Ale jestli to odnesla jen ta čelist, tak to máš ještě celkem dobrý Laughing out loud Moji rodiče by to přivítali u mě, aspoň bych si na ně nemohla otvírat moc hubu Laughing out loud Laughing out loud

Z láskyTak jo xD Dovoluji si dneškem sama sebe prohlásit za největšího Gaarofila na světě Laughing out loud
Já ho prostě M-I-L-U-J-I-!!!!!Z lásky

Vzdělání umožňuje člověku zlobit se nad věcmi ve všech koutech světa. (Můj případ xD )
Lež je velmi nekvalitní náhražkou pravdy, avšak jedinou, kterou se až dosud podařilo vynalézt.
Autor: Hubbard Elbert
.

Teprve když zdravý onemocní, uvědomí si, co měl.
Autor: Carlyle Thomas

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, So, 2009-01-31 18:52 | Ninja už: 5873 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Tak z tohohle vymře celá Konoha.cz! Prej: "Mám fén a nebojím se ho použít!" Laughing out loud Máš tam dobrý hlášky i situace, tohle prostě nemá chybu Sticking out tongue

Obrázek uživatele Ailen Shinestar Sakuro
Vložil Ailen Shinestar..., Pá, 2008-11-21 15:46 | Ninja už: 5853 dní, Příspěvků: 862 | Autor je: Prostý občan

Brý den... sem se vás chtěl zeptat, co máte společného s tou osobou, co pprávě odvážíme do blázince. Neustále se chechtá... moment... už nechechtá, už je pod kytičkama. xD Laughing out loud Báječný, Hami. Smiling


Dělej cokoliv, ale dělej to s úsměvem, protože bez toho to prostě nejde.

Obrázek uživatele Hamano Ayumu
Vložil Hamano Ayumu, Po, 2009-02-09 01:02 | Ninja už: 6174 dní, Příspěvků: 802 | Autor je: Prostý občan

Říkáte blodnýnka, milá, krásná, miluje koně?? Takovou pánové opravdu neznám, chtěla bych ji poznat, ale to už asi nepůjde co?? Laughing out loud
Jinak Ailenko Arigatouju!!!

Z láskyTak jo xD Dovoluji si dneškem sama sebe prohlásit za největšího Gaarofila na světě Laughing out loud
Já ho prostě M-I-L-U-J-I-!!!!!Z lásky

Vzdělání umožňuje člověku zlobit se nad věcmi ve všech koutech světa. (Můj případ xD )
Lež je velmi nekvalitní náhražkou pravdy, avšak jedinou, kterou se až dosud podařilo vynalézt.
Autor: Hubbard Elbert
.

Teprve když zdravý onemocní, uvědomí si, co měl.
Autor: Carlyle Thomas

Obrázek uživatele Kumiko--chan
Vložil Kumiko--chan, Út, 2008-10-28 23:51 | Ninja už: 5746 dní, Příspěvků: 1389 | Autor je: Prostý občan

*fláká se do xichtu a řehtá se na celý kolo*
geniální Laughing out loud naprosto skvělý, celou dobu jsem se řehtala Laughing out loud




2 roky... já už tu jsem 2 roky právě dnes 17. srpna 2010 :)

Obrázek uživatele Shiraa
Vložil Shiraa, Út, 2008-10-28 23:40 | Ninja už: 5975 dní, Příspěvků: 88 | Autor je: Prostý občan

je to skvělý, nemohl sem zadržež smích...hlavně na konci s peinem, fakt se ti to povedlo Smiling

Moje výplody fantazie (za komenty Vám budu velmi vděčný) Smiling
doufám, že se vám bude líbit moje poezie (a po komentech jsem opravdu lačný) Laughing out loud
Jsem tu pro Vás, Je mi to líto, Láska, Slib, Sen, Můj synu, Zpověď hrdiny, Tváří v tvář, Tuto cestu si zvolil...

Obrázek uživatele UzumakiKushina
Vložil UzumakiKushina, Út, 2008-10-28 23:00 | Ninja už: 5761 dní, Příspěvků: 350 | Autor je: Prostý občan

je to prostě skvělí


jsem 7. členem 11. konožské strážní divize
nejnovější FA:

Obrázek uživatele Sachi
Vložil Sachi, Út, 2008-10-28 22:42 | Ninja už: 5756 dní, Příspěvků: 66 | Autor je: Prostý občan

Tka to je fakt super xD lol rej "Nepřibližuj se! Mám fén a nebojím se ho použít!" to bylo nejlepší xD

Obrázek uživatele Ten_Ten
Vložil Ten_Ten, Út, 2008-10-21 18:52 | Ninja už: 5938 dní, Příspěvků: 398 | Autor je: Prostý občan

"Dnes byli nalezeni lidé přibližně ve věku 12-15 let mrtvý u počítače. Příčina smrti není jistá. Spekuluje se o udušení smíchem nebo uchechtáním se k smrti. Leželi u počítače, na kterým byl spuštěn akorát server Konoha.cz a nedodělaný úkol z Angličtiny."

http://www.zkouknito.cz/video_59020_hymna-yaoi-fanynek Aneb milujeme yaoi =3

TWINCEST FÜR IMMER!!!

Obrázek uživatele seia uchiha
Vložil seia uchiha, Čt, 2008-10-02 18:48 | Ninja už: 5950 dní, Příspěvků: 212 | Autor je: Prostý občan

paradne.....len keby si to rozdelila kustik viac na odstavce.....ale pribeh to bol supeeeeeeer................som sa zbierala zo zeme

Obrázek uživatele Insanity of Battle
Vložil Insanity of Battle, Čt, 2008-08-28 23:05 | Ninja už: 5744 dní, Příspěvků: 50 | Autor je: Prostý občan

hezký...když si představim peina jak dřepí na WC a kouká jak se na něho žene fireball proste nemuzu...

Obrázek uživatele Hamano Ayumu
Vložil Hamano Ayumu, Po, 2008-08-25 08:46 | Ninja už: 6174 dní, Příspěvků: 802 | Autor je: Prostý občan

Děkuji, děkuji Laughing out loud Jsem opravdu moc ráda, že se vám líbí a že píšete tak skvělé komenty Laughing out loud Můžu se prohlásit nejšťastnější dívku na konoze.cz Laughing out loud

Z láskyTak jo xD Dovoluji si dneškem sama sebe prohlásit za největšího Gaarofila na světě Laughing out loud
Já ho prostě M-I-L-U-J-I-!!!!!Z lásky

Vzdělání umožňuje člověku zlobit se nad věcmi ve všech koutech světa. (Můj případ xD )
Lež je velmi nekvalitní náhražkou pravdy, avšak jedinou, kterou se až dosud podařilo vynalézt.
Autor: Hubbard Elbert
.

Teprve když zdravý onemocní, uvědomí si, co měl.
Autor: Carlyle Thomas

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Po, 2008-08-18 09:47 | Ninja už: 6009 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Hehéé to je úžasný xDD Konan to vzala do svých rukou xDD Lol nejlepší byl Deidara...Mám fén a nebojím se ho použít! xD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Isharu Ai
Vložil Isharu Ai, Pá, 2008-08-15 14:20 | Ninja už: 5804 dní, Příspěvků: 21 | Autor je: Prostý občan

Hehehe. ja se budu řezat smíchy ještě hodně dlouho xD

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, Čt, 2008-08-14 19:58 | Ninja už: 5919 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Další, další!! To byl megální nářez, ještě teď se třesu smíchy xD

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Čt, 2008-08-14 13:25 | Ninja už: 19853 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Tak tohle bylo....... MEGÁLNÍ!!!!!!! Laughing out loud Papírový pusy a uši bych furt za zadkem mít teda nechtěla!!! Sticking out tongue Chudák Pein je mi docela líto!!! xDDD Fakt povedený!!! Eye-wink Smiling

Obrázek uživatele Hamano Ayumu
Vložil Hamano Ayumu, St, 2008-08-13 21:33 | Ninja už: 6174 dní, Příspěvků: 802 | Autor je: Prostý občan

Děkuji vám moc.
petricka-chan: Nobelovku?? Téda já se překonávám Laughing out loud Škoda, že jen v takových hovadinkách Laughing out loud

Z láskyTak jo xD Dovoluji si dneškem sama sebe prohlásit za největšího Gaarofila na světě Laughing out loud
Já ho prostě M-I-L-U-J-I-!!!!!Z lásky

Vzdělání umožňuje člověku zlobit se nad věcmi ve všech koutech světa. (Můj případ xD )
Lež je velmi nekvalitní náhražkou pravdy, avšak jedinou, kterou se až dosud podařilo vynalézt.
Autor: Hubbard Elbert
.

Teprve když zdravý onemocní, uvědomí si, co měl.
Autor: Carlyle Thomas

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, St, 2008-08-13 20:34 | Ninja už: 5908 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Zuzuzu Laughing out loud Je to skvělý xDDDDD Smála sem se a ještě pořád se směju Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele petricka-chan
Vložil petricka-chan, St, 2008-08-13 17:33 | Ninja už: 5836 dní, Příspěvků: 798 | Autor je: Prostý občan

Coooože?Já jsem se snad smíchy poto...Laughing out loud Teda nepřestala sjem se smát ani jednu minutu...Laughing out loud Fakt úžasná povídka...Laughing out loud Upřímně mám dost...Laughing out loud Za tohle by jsi měla dostat Nobelovu cenu protože je to vážně mazec...Laughing out loud

Obrázek uživatele Hamano Ayumu
Vložil Hamano Ayumu, St, 2008-08-13 16:01 | Ninja už: 6174 dní, Příspěvků: 802 | Autor je: Prostý občan

Děkuji lidičky jsem moooc ráda, že se to líbí... musímse přiznat, že při psaní jsem se také někdy pousmála Laughing out loud
klasna: Aspoň tamnejsi pohřbenej sám Laughing out loud Mě asi nikdy nepohřběj s takovým majetkem jako je notebook. Laughing out loud

Z láskyTak jo xD Dovoluji si dneškem sama sebe prohlásit za největšího Gaarofila na světě Laughing out loud
Já ho prostě M-I-L-U-J-I-!!!!!Z lásky

Vzdělání umožňuje člověku zlobit se nad věcmi ve všech koutech světa. (Můj případ xD )
Lež je velmi nekvalitní náhražkou pravdy, avšak jedinou, kterou se až dosud podařilo vynalézt.
Autor: Hubbard Elbert
.

Teprve když zdravý onemocní, uvědomí si, co měl.
Autor: Carlyle Thomas

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, St, 2008-08-13 13:45 | Ninja už: 5791 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Tohle... no prostě... nemám slova... mohla jsem se smíchy potrhat Laughing out loud To zaslouží medaili! Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Dibla
Vložil Dibla, St, 2008-08-13 12:22 | Ninja už: 5821 dní, Příspěvků: 193 | Autor je: Prostý občan

Dokonalý Laughing out loud

Vééélký návrat, těšte se!
No tak hrozný to zas nebude, bude to jen spíš pokus o návrat a obnovení své dávno zašlé a nikdy nevzniknuvší slávy Laughing out loud.

K nakouknutí Smiling moje tvorba

Obrázek uživatele klasna
Vložil klasna (bez ověření), St, 2008-08-13 12:11 | Ninja už: 19853 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

moc pozdě XD Laughing out loud už sem v hrobě XD Sticking out tongue ( s notebookem XD )díky tehle povídce se z tebe stane masový vrah

Obrázek uživatele Hamano Ayumu
Vložil Hamano Ayumu, St, 2008-08-13 13:32 | Ninja už: 6174 dní, Příspěvků: 802 | Autor je: Prostý občan

Nééé..jsem přeci ještě tak mladá Sad Nemůžu jít sedět za masové vraždy na doživotí Laughing out loud

Z láskyTak jo xD Dovoluji si dneškem sama sebe prohlásit za největšího Gaarofila na světě Laughing out loud
Já ho prostě M-I-L-U-J-I-!!!!!Z lásky

Vzdělání umožňuje člověku zlobit se nad věcmi ve všech koutech světa. (Můj případ xD )
Lež je velmi nekvalitní náhražkou pravdy, avšak jedinou, kterou se až dosud podařilo vynalézt.
Autor: Hubbard Elbert
.

Teprve když zdravý onemocní, uvědomí si, co měl.
Autor: Carlyle Thomas

Obrázek uživatele klasna
Vložil klasna (bez ověření), St, 2008-08-13 13:39 | Ninja už: 19853 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

mno ja byl taky mlady Sad a zemřel jsem XD a už ležim 2 metry pod hlíou Sticking out tongue

Obrázek uživatele Hamano Ayumu
Vložil Hamano Ayumu, St, 2008-08-13 10:14 | Ninja už: 6174 dní, Příspěvků: 802 | Autor je: Prostý občan

Lidi neblázněte vždyť já neumím ani první pomoc Laughing out loud
hAni: Narcisi nebo kopretiny o.k. Eye-wink
Sorynko: Děkuji, ale neumírej, taky budeš mít kytičky Laughing out loud
Všem ostatním děkuji, ale neumírej te mi Laughing out loud Kdo by to pak ty moje slátaniny četl Laughing out loud

Z láskyTak jo xD Dovoluji si dneškem sama sebe prohlásit za největšího Gaarofila na světě Laughing out loud
Já ho prostě M-I-L-U-J-I-!!!!!Z lásky

Vzdělání umožňuje člověku zlobit se nad věcmi ve všech koutech světa. (Můj případ xD )
Lež je velmi nekvalitní náhražkou pravdy, avšak jedinou, kterou se až dosud podařilo vynalézt.
Autor: Hubbard Elbert
.

Teprve když zdravý onemocní, uvědomí si, co měl.
Autor: Carlyle Thomas

Obrázek uživatele Evka-chan
Vložil Evka-chan, St, 2008-08-13 06:38 | Ninja už: 5832 dní, Příspěvků: 146 | Autor je: Prostý občan

Ježiši, to bola super Laughing out loud To by chcelo aj pokračovanie, ale to by si asi vyžiadalo mnohé obete na životoch Laughing out loud *rehlí sa a teraz sa už dusí, naberá červenú farbu a končí pod počítačom*

Byť debilom je ťažké... pretože konkurencia je veľká! Laughing out loud
Nikdy nehovor, že sa to nedá urobiť... pretože príde nejaký bblbec a urobí to! Laughing out loud
MY FF:Keď cigaretka zhasne , Výlet