manga_preview
Boruto TBV 10

Nitsuki 24 - Niki vs. Sharingan

Závěrečná 24ka. Je bez hosta ale i tak si myslím že je dost dlouhá Smiling. Psal sem jí 2 dny (3. už sem jí jen upravoval Laughing out loud) Laughing out loud takže jí berte jako takovej malej speciálek Smiling vždyť je to přece završení série Laughing out loud . Tak k dílu. Kakashi YES

„Co to je?“ Podivila se a zastavila na nejbližší větvi , aby se mohla pokochat krásou jednoho z Kyuubiho ocasů, blížícího se ke Konoze. Ani si toho nevšimla. Byla obklopena asi 5ti ninji ze zvučné. Za chvíli se vzpamatovala. Dřív než se stihla pořádně rozkoukat už na její tělo mířili ze všech stran kunaie .

„Skloň se!“ Ozval se něčí hlas. Niki jaksi nevěděla co by měla v tuto chvíli, kdy se na ní řítí asi 5 kunaí udělat, a tak uposlechla hlas. Chytla se za hlavu, zavřela oči a sklonila se co nejníže to šlo. Poté oči otevřela. Neznámá ninja s maskou a znakem konohy se nad ní skláněla. Vypadala mladě ale těžko říct, do tváře jí vidět nebyl.
„Jsi v pohodě?“ Zeptala se. (Schválně Smiling , víte kdo to je ??? Laughing out loud )
„Jo, asi jo.“ Rozhlídla se Niki kolem. Ninjove již nebyli mezi námi.
„Tak to je dobře.“ Usmála se dívka za maskou.
„Ty nejsi Anbu, že?“ podivila se bloncka.
„Ne.“
„Tak proč ta maska?“
„To ti může být jedno.“ Vypadalo to že se kunoichi namíchla.
„Jasně, jasně jen klid. Jsem ráda že ses tu oběvila.“
„Kdybys poslouchala a šla do krytu tak jsi nemusela mít taký potíže!“
„Já…já…já musím chránit vesnici.“ Ninja se pod maskou trochu podivila, poté popřemýšlela nad rodokmenem zachráněné dívky a byla v obraze Laughing out loud .
„Vím jak to myslí!“
„Vážně ?“
„Jo...Narutovo geny se v tobě nezapřou .“ Niki se usmála. Pak se podívala na dva obrovské kyuubiho ocasy mířící k vesnici.
„Málem jsem zapomněla.“ Ulekla se Niki. Ninja se jen usmála.
„Tak běž, budou tě potřebovat. Já se musím vrátit do krytu, ještě by si mohli všimnout že tam nejsem.“ Usmála se tajemná osoba a zmizela. (Víte? Jestli ne tak vás budu považovat za…eh…no…tak mi napište do komentíku kdo si myslíte že to byl Smiling to musíte uhodnout! Laughing out loud )

Niki se za ní jen ohlídla a rychle spěchala na místo kde právě bojovala Sakura. Vletěla tam s obrovským jekotem.
„Rasengan!“ Zařvala a modrou koulí poslala protivníka tam odkud přišel.
„Co tady děláš?“ Podivila se růžově ozářená Sakura.
„Jsem tu na pomoc!“
„Ty…ty….ty vůbec nemyslíš!“
„Mami, viděla jsem ty 2 obří ocasy! Vím že se blíží táta.“ Sakura se jen pousmála. Na příchod svého manžela se taky těšila.
„Tak dávej pozor!“
„Neboj.“ Ujistilo hyperaktivní dítě svou máti a začalo si hrát s náhodně kolemjdoucími nepřáteli vybíjenou. Jinak řečeno, po všech protivnících šla rasenganem a doslova je vybila. Ti šťastnější, kteří přežili, měli do konce svého života , veliké potíže s trávením a přáli si zemřít.
Kyuubiho ocasy se za lesem náhle zastavili, vypadalo to že Naruto s někým bojuje . Obě dívky na to zděšeně koukali. Plamen lišáka začal uhasínat. Ani jedné z nich se to nelíbilo.
„Zvládnete to tady?“ Hodila Sakura zděšený pohled po Kakashim a zbytku.
„Jasně, jen běžte.“ Odpověděl jeden za všechny Kakashi a kosil ninji s MPtrojkama dál. (čti zvučné Laughing out loud )

Niki byla na cestě ještě dříve než dostala odpověď. Sakura jí se strachem v obličeji doháněla. Niki ale vůbec nevypadala vystrašeně, spíše odhodlaně. Když obě myslím že můžu říct kunoichi dorazili na místo, měli úplně odlišné pocity. Niki byla odhodlaná, sledovala boj svého otce proti nějakému chlápkovi s červeným mráčkem na plášti. Byla přesvědčena že její otec musí vyhrát.
Na druhou stranu, Sakura, byla vyděšená víc než kdy jindy. Narutovým protivníkem byl jeden z posledních žijících Uchihů. Madara! Ta sv**ě která poštvala Sasukeho proti Konoze. Už proto si musí odpykat svůj trest! Za to že ho poštval proti rodné vesnici musí být potrestán.
Oba proti sobě stojící ninjove si nového obecenstva všimli. Naruto musel být rád že je vidí, Madarovi to bylo jedno. (Madara se stal vůdce Akatsuki poté co Naruto ve svých 18ti konečně pomstil Jiraiyovo smrt.)
Madarovi bylo jasný že ohněm proti ohni neuspěje. Tak se rozhodl vzít to přes zdánlivě nejslabější článek řetězu. S úsměvem na nezakryté tváři zaútočil Katonem na Niki. Nikdo nečekal tak nefér jednání a tak ani nikdo nestihli zareagovat. Ohromná ohnivá koule nerazila přímo na Niki. Ta si jen reflexivně zakryla obličej. Sakura se zděsila. Naruto to vzal sportovně, měl již 8/9 ocasů a byl na plno rozhodnut nakopat Uchihovy jeho ř**.
Když Madarovi konečně došel dech a hodil si do pusy winterfresh, koule uhasla a zbyl jen dým. Sakura opět dostala ten divný pocit, pocit něčeho nepředstavitelného. Něčeho nad míru silného, a nyní již věděla co to bylo. Po té co se rozplynul dým stála na místě velkého kráteru, do masa sedřená, krví potřísněná, do zlatova propečená a nehorázně naštvaná Niki, ozářená růžovou chackrou, která pomalu regenerovala její zranění, způsobené katonem.
„To tě bude mrzet!“ Zařvala, ale stále stála na místě!
„Heh, myslím že řetěz není tak slabý.“ Podivil se černovlasý Uchiha.
„Teď ti nakopu p*del Megero!“ Zpotvořil Naruto jméno vůdce Akatsuki, kteří v tuto dobu měli počet členů přesně 1. Zbytek byl již vyhlazen, nebo se od nich odpojil a rozhodl se založit vlastní clan, někde ohromně daleko. (Třeba náš Sasánek.)
„Zkus si to ty…ty…Narvuto!“
„To si piš že tě narvu do támhletoho kmenu…“ Ukázal blonďák na strom za Uchihou.
„Ne! Ten šmejd je můj!“ Zařvala Niki, a její oči se zbarvili do růžova.
„Haha, ty? Takový děcko? To těžko!“ Hodil rým Madara a usmál se.
Niki byla ještě víc odhodlanější než Naruto.
„Ty a tví ubohý rodiče zemřete mou rukou! Uchihi Madari! Nejsilnějšího shinobi na světě!“ Zasmál se zlověstně Madara, čímž jen přihodil uhlí do kotle, už tak rychle rozjetého vlaku.
„Zase! To už je dneska podruhé, kdy někdo urazil mou rodinu! Ty už nebudeš mít takový štěstí abys přežil!“ Začal se kolem Niki tvořit plášť stejně jako kolem Naruta a narostl jí jeden ocas .Že málo? I to stačí Kakashi YES . Sakura byla teď již přesvědčená že ten divný pocit, který měla, byl zapříčiněn Niki a ne Narutem. Blonďák se usmál, jeho dcera je téměř celá po něm.
„Dobře NITSUKI, je tvůj!“ Přikývl Naruto. Niki se s mírným úsměvem rozběhla proti Madarovi, ten stál jak přibytý. Vytáhl kunai a udeřil. Tlaková vlna ho nehoráznou silou narazila na kmen stromu. Poslední člen Akatsuki vyplivl krev.
„Co je ta holka zač?“ Podivil se a pohládl na svůj kunai, tedy spíše na to co z něj zbylo. V ruce držel jen rukojeť.
„Jsi připravená?“ Zeptala se Niki v duchu své nejnovější kamarádky.
„Ani nevíš jakou ctí mi bude zabít toho šmejda co zabíjel jinchuriki jen kvůli nám, démonům!“
Madara nastartoval svůj Mangekyou Sharingan. Vůbec neměl v úmyslu ho na začátku boje použít, ale ta holka ho donutila. Nikdy by to nečekal.
„Amaterasu!“ Zařval Madara. Niki byla obklopena černým ohněm, který se k ní rychle přibližoval.
„Tak co s tím uděláš teď?“ Zasmál se Uchiha. Sakura s Narutem stáli opodál a jen přihlíželi boji. V nejhorším byli připraveni do boje zasáhnut. Není však už pozdě?
Černý plamen byl k Niki čím dál tím blíž.
„Co to je?“ Divila se bloncka.
„To si myslí že nás tímhle dostane?“ Ozval se hlas. Niki náhle ucítila neuvěřitelný tlak, byl po celém jejím těle a chtěl ven.
„Co je zase tohle?“
„Uvolni se!“
„Dobře!“ Niki uposlechla démona a nechala proudit chackru. Růžová chackra se vyvalila z jejího těla a způsobila tlakovou vlnu. Oba hokage se chytili za kmeny stromu aby někam neuletěli Laughing out loud . Uchiha jen stál a přihlížel. Vlna byla tak silná že černé plameny doslova uhasila.
„Cože?“ Podivil se Madara. „Ta holka bude oříšek!“
„Ještě něco?“ Ozvala se podle Niki.
„Tohle nebyl můj nejlepší trik!“
„A kolik jih máš ještě v rukávu? Ty obyčejný pouťoví kouzelníčku??“ Usmála se provokativně blocka.
Niki se ocitla někde na skále, nebe bylo červený, bloncka nikdy nic takového neviděla.
„Vítám tě v mém světě!“ Usmál se Madara.
„Tvém? Hahá! Uděláme převrat!“
„To si nemyslím!“ Niki se náhle ocitla na nějakém pultu a byla přivázaná. Pohládla nad sebe. Nad celím jejím tělem bylo rozmístěno asi 6 nožů visících na lanech. (Něco jako gilotina) Madara přišel k tělu, vítězně se usmál, zatáhl za páku. Niki byla na 7 kousků. Ohromná bolest projela celím jejím tělem. Řev musel být slyšet po celém lese kde boj probíhal. Sakura se ulekla, věděla o co jde. Naruto ji chytil za ruku.
„To bude dobrý.“ Pohladil jí po vlasech. „Je to naše Niki! Ona na něco přijde.“ Utěšoval jí.
„Dobrý že? A tohle si teď užiješ 3 dny v kuse.“ Usmál se Madara. Niki se rozhlédla, všude kolem se viděla, všechny její kopie byli též připoutány. U každé stál Madara připraven spustit bolestivý proces. Což se taky stalo. Bolest byla 100x větší než posledně. Sakura se k Narutovi přitulila, začali jí téct slizy. Ty dopadali pomalu na zem. Naruto jí sevřel ještě pevněji, své dceři věřil více než komukoliv jinému.
Niki v ohromných bolestech přemýšlela.Ač to po Narutovi nezdědila, situace si to žádala.
„Je to genjutsu! Máma říkala že …Ááááu…eh…že to znamená že útočník propojil….ÁÁÁááuuu…na…naše chackry, pro zrušení….ÁÁÁááu…mu…musím zastavit tok své cha….Ááááu…chackry. To ale nepůjde.“
„A co mu jí dát víc?“ Ozval se tajemný hlas.
„Ááááu…ouu…jak to myslíš.“
„Chce chackru? Tak mu jí dáme, kolik chce, a i něco víc.“
„Áuuu…eh…tak dobře.“ Niki se začala soustředit. Místo toho aby tok své chackry zpomalila, ho spíše zrychlila. Uvolnila i svou růžovou chackru a všechnu se snažila hodit na útočníka. Madara měl zpočátku dojem že sílí, pak ho však rozbolela ohromnou bolestí hlava. Niki měla vyhráno. Teď to byl její svět! Madara bolestí hlavy ztratil kontrolu nad svými myšlenkami a tím i nad genjutsu. Zjednodušeně řečeno, Niki si prohodila s Madarou místo. Teď to byla ona kdo spouštěl tu bolestivou proceduru a ovládal tento svět.
Tentokrát začal řvát na celý les Uchiha.
„Co se tam děje?“ Podivili se přihlížející.
Madara místo toho aby se nechal mučit, byl přinucen techniku zrušit. Teď tam oba dva proti sobě stáli.
„Co…co…co si zač?“ Řekl jen s těží Madara. Byl spocenej, udýchanej a ještě stále ho bolela hlava a vlastně i celí zbytek jeho těla.
„Tvoje noční můra!“ Odpověděla stále růžově ozářená Niki.
„Dokázala to!“ Vykřikla Sakura.
„Je po tobě.“ Pousmál se Naruto. Ani na chvíli nepřestal pochybovat o svojí “malí“ holčičce.
„A teď tě dodělám!“ Niki na tom byla podobně jako Madara ale odhodlání jí nechybělo. Bolest, nervozitu a to je jasný že i strach schovávala za kamennou tváří.
„Kage bunshin no jutsi!“ Zařvala. Všechny ozářené klony věděli co mají dělat. Obklopili Madaru, uchytili ho za všechny končetiny a drželi.
Sakura věděla co pravděpodobně bude následovat. Naruto jen zvědavě přihlížel. Stále měl plášť ale jen s jedním ocasem, to pro jistotu, kdyby náhodou ho byla potřeba.
Niki začala tvořit jutsu, poodstoupila a s velkým řevem se rozběhla.
„Rasengan!“ Zařvala a pro větší efektivitu po Madarovi s rukou před sebou skočila. Oba proletěli několika kmeny stromů, Niki se nesla ve stínu svého protivníka. Po dopadu se jen vyčerpaně vyškrábala na nohy a podívala se na Madaru. Ten byl provrtán skrz na skrz, myslím že mu chyběla trávicí soustava. Jen tak tam ležel, bez ducha, bez jakéhokoliv náznaku života. Poslední člen akatsuki byl poražen malou 12náctiletou holkou.
„Nemáš urážet mou rodinu!“ Probodla ještě jednou Niki Madaru pohledem a skácela se na zem. Byli doslova vyšťavená, necítila ani jednu ze svých dvou chacker. Upadla do trávy. Naruto s Sakurou k ní ihned přispěchali.

Niki se probudila asi za 3 dny v nemocnici. Viděla své rodiče jak se nad ní sklánějí.
„Dobré ráno.“ Usmála se Sakura.
„Jak to dopadlo? Jak je na tom vesnice?“
„Všechno je v pohodě, klidně lež.“ Vydal ze sebe Naruto se šťastným úsměvem ve tváři. Za chvíli se do místnosti vřítil zbytek týmu. Co se stalo v lese věděli všichni ve vesnici. Naruto byl horší než drbny v každé správné vesnici… Laughing out loud
Konec 3. série

Snad se vám nezdá moc opovážliví aby Niki sejmula Madaru, ale podle mě si to zrovna on zasloužil. Tak a Nitsuki je za mnou Smiling doufám že se vám celá série líbila Smiling a že si přečtete i tu příští na kterou se Reazon těší asi už 2 týdny Laughing out loud . Bude se odehrávat za 4 roky. Našim hrdinům bude 16-17 let Laughing out loud a myslím že se ještě zasmějete Laughing out loud Tak zatím Dewamate a komentíky Eye-wink
PS: Nová série se tu možná objeví už zítra Smiling
Ps2: Tak kdo byla ta tajemná ninja, co pomohla Niki na začátku dílu???

Poznámky: 

Fíha, psát FF bez netu je celkem záhul Laughing out loud , když člověk neví přesnej název jutsu a nemůže se kouknout na konohu Laughing out loud díky bohu alespoň za mangu Laughing out loud .
Heh tak tenhle díl sem psal u stolu(což je asi normální Eye-wink ), v posteli (to je pro mě něco nového Smiling ) a co by mě nikdy nenapadlo tak i v autě před intersparem Laughing out loud (to považuji za unikát Laughing out loud Kakashi YES )

5
Průměr: 5 (43 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Nightmare moon
Vložil Nightmare moon, St, 2013-03-06 07:42 | Ninja už: 4420 dní, Příspěvků: 280 | Autor je: Konohamarova chůva

unnn... ze by ten mask. ninja byla nettiex?

Obrázek uživatele Kishi-chan
Vložil Kishi-chan, Ne, 2011-12-11 09:58 | Ninja už: 4724 dní, Příspěvků: 169 | Autor je: Prostý občan

winterfresh 4ever xD

Watakushi no namae wa Mangetsu Kishiko to moshimasu.
Watashi no shumi wa anime to manga desu.
Kaimono, tomodachi to kazoku ga suki desu.
Dozo yoroshiku, onegai shimasu. n_n

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, St, 2009-12-09 16:08 | Ninja už: 5589 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

bylo to strašně moc skvělé, nádherné ukončení téhle serie ... Niki bude budoucí hokáge ... a naruto a drbna? Laughing out loud super kombinace Laughing out loud ... bylo to vážně skvělé

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Čt, 2009-03-05 00:56 | Ninja už: 5920 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Gomennasai. Vím, že jsem nepsala u minulých dílů, možná i u předcházejícíćh sérií (tam to napravím Eye-wink), ale já tuhle sérii tal hltala, že jsem se od toho nemohla odtrhnout. I když byly díly krátké, tak měly mnoho zvratů a zlomů, které mě a určitě i ostatní ndachly. Tahle série mě nejspíš potěšila tím, že měla dílů přesně tak akorát. Ani moc ani málo, a to mi vyhovuje. Dobrý je i tvůj nápad s hosty, který dokáže pobavit Smiling Zasahují do děje a vlastně to vypadá, jako by se i oni dívali na anime, nebo četli mangu anebo, cožje asi nejlepší varianta, poslouchali pohádku od báječného vypravěče, jako jsi ty. Snad jedinou zápornou věcí na téhle FF jsou gramatické chyby. Ne třeba takové, které jsou vidět hned, jak se na povídku podívám, ale malinkaté... Třeba ti tam chybí na konci písmenko, nebo je konečné písmenko pozměněné... Tohle ale nemusí být také tvá chyba... Známe přece Word, že? (teda pokud s ním pracuješ) Opraví vše, na co přijde a i to, co nemá Smiling Piš skělé povídky dál, protože ty, ty máš opravdový talent vtáhnout čtenáře do děje... Laughing out loud

Obrázek uživatele Resa Hayko
Vložil Resa Hayko, So, 2008-12-13 19:31 | Ninja už: 5960 dní, Příspěvků: 259 | Autor je: Prostý občan

WOW...dosla mi slova (slovnik ma dovolenou Laughing out loud ) tak radsi letim na dalsi Laughing out loud

Moje hokusy-pokusy:

Žeby další severočeský? XD http://147.32.8.168/?q=node/57641
7. severočeský sraz XD http://147.32.8.168/?q=node/63309
lidé lidem

Údělěm optimistů je zvedat pesimisty ze země... Ale když i optimista spadne na dno, kdo pak zvedne jeho?

Obrázek uživatele Nemehlo-chan
Vložil Nemehlo-chan, So, 2008-11-29 17:00 | Ninja už: 5884 dní, Příspěvků: 71 | Autor je: Prostý občan

čauky parýýýýýýýýý!!chtěla sem se ti omluvit že sem ti během týhle FF nepsala u každýho dílu komentíky ale nemám na to čas bo píšu svou vlastnáí FF(dost si mě inspiroval)a tak tvoje příběhy stíhám číst jen tak tak..a stejně bych tam psala furt to samé dokola....protože o tvojich FF se nedá napsat nic jiného než že to bylo skvělé!!!(mohla bych sem psát plno synonym na slovo skvělé ale podle mě je to stejně furt na jedno brdo)..takže se prosím nezlob avěř že jsem "stálý čtenář"
teď du napsat kousek tý mý 1.nepovedený FF a pak du na tvoji další sérii!už se mocinky těším...tak papa

Obrázek uživatele Hlavinka
Vložil Hlavinka, Čt, 2008-10-02 18:43 | Ninja už: 5802 dní, Příspěvků: 129 | Autor je: Prostý občan

Naprosto úžasná FF nemám slov

Obrázek uživatele Zumaki
Vložil Zumaki, Po, 2008-08-25 10:17 | Ninja už: 5881 dní, Příspěvků: 211 | Autor je: Prostý občan

dokonalý!!!!!

Podpis byl upraven z důvodu nadměrné velikosti.

Obrázek uživatele Uzumaki Naruto-san
Vložil Uzumaki Naruto-san, Čt, 2008-08-07 21:16 | Ninja už: 5842 dní, Příspěvků: 62 | Autor je: Prostý občan

Fiha to byla dobra serie a konecne Madaru nekdo porazil a tesilo me ze to byla zrovna Niki.

Obrázek uživatele shun
Vložil shun, Pá, 2008-08-01 18:49 | Ninja už: 5808 dní, Příspěvků: 72 | Autor je: Recepční v lázních

musim ovšem dát že Madara dokáže své části těla posla do jiné dimenze a Naruto v něm prolýtával jako by nic jinak hustý

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, Po, 2008-07-14 16:30 | Ninja už: 6051 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

To už je konec? To je pech! No bylo to moc super a moc se mi tahle série líbila, už se těším na další!!!

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, St, 2008-07-02 16:15 | Ninja už: 6056 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Haháá xDD to je skvělý xD já se občas tak nehorázně tlemila...sice tam byly chybky (ano já být rýpal obecný xD), ale děj to naprosto překryje xD...a na další jdu zítra, jelikož ted jdu spát xDD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, Pá, 2008-06-27 17:22 | Ninja už: 5943 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

konečně Madaru někdo porazil opravdu Niki je po Narutovi a Sakuře

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Po, 2008-06-23 18:44 | Ninja už: 19900 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Tak to určo byla nettiex vsadim na to krk!!! Laughing out loud Sakra už se těšim na tu tvou další! Eye-wink Mno ae jestli se u toho taky budu takhle řezat tak to si rovnou du pro kosu!!! Laughing out loud Jinak tohle byla super FF!!!!!!! Eye-wink Smiling

Obrázek uživatele Pary7
Vložil Pary7, Po, 2008-06-23 18:48 | Ninja už: 5923 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Recepční v lázních

už je tady Sticking out tongue a první díl k smíchu neni Laughing out loud

[img][/img]

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Po, 2008-06-23 18:07 | Ninja už: 6097 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Madara dostal na frak, skvelé a od Niki Laughing out loud


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Akitawa
Vložil Akitawa, Po, 2008-06-23 14:07 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 568 | Autor je: Prostý občan

Že by Mikon??? Nebo Nettiex??? Nee Netti se jí bojíXD. Fajn nechávám se podat=)!!

Obrázek uživatele Pary7
Vložil Pary7, Po, 2008-06-23 15:35 | Ninja už: 5923 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Recepční v lázních

B je správně Sticking out tongue

[img][/img]

Obrázek uživatele Kubby
Vložil Kubby, Po, 2008-06-23 13:19 | Ninja už: 5954 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Prostý občan

No tak Super ukončenie...super perfektnej série...šup sem s dalšou sériou Smiling

Obrázek uživatele N-Jay-kun
Vložil N-Jay-kun, Ne, 2008-06-22 23:06 | Ninja už: 5879 dní, Příspěvků: 54 | Autor je: Prostý občan

me by zajimalo kdo je ta holka

Obrázek uživatele Pary7
Vložil Pary7, Ne, 2008-06-22 23:22 | Ninja už: 5923 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Recepční v lázních

jakou myslíš ??? Smiling tu nazačátku ? Laughing out loud to máte hádat podle její poslední věty Eye-wink ta hodně napoví Laughing out loud

[img][/img]

Obrázek uživatele Pary7
Vložil Pary7, Ne, 2008-06-22 20:54 | Ninja už: 5923 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Recepční v lázních

tak to lidi nemam páru Laughing out loud ani nevim o čem přesně bude Laughing out loud jediný co vim je věk a jak budou vypadat Laughing out loud

[img][/img]

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Ne, 2008-06-22 20:51 | Ninja už: 5966 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Super! Hehe, Megera alias Madara poražen Niki... no, to má za to, Uchiha jeden ***... Laughing out loud úžasná série...
Takže... zbývá jen - Hodně štěstí do další série! (Btw- jak se bude jmenovat?) Kakashi YES

Obrázek uživatele Akitawa
Vložil Akitawa, Ne, 2008-06-22 20:37 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 568 | Autor je: Prostý občan

Huráááá konečně je tady 24!!! Sem se celej výkend nudila!!! Jo a jak se bude jmenovat new série??????? Rychle sem s tou novou sérií=)!!!!!