manga_preview
Boruto TBV 08

MISS KONOHA 2008 - část 018

Na nebi zářil měsíc s hvězdičkama, v dálce zahoukala sova. Skoro ve všech domácnostech se rokovalo o Miss a Missákovi. Nikde však debata neprobíhala tak vášnivě jako v domě klanu Nara.
Hlava rodiny (rozumějte Yoshino) právě vyčítala oběma svým podřízeným neskutečnej brajgl v baráku.
„Zase není uklizeno! Když hrajete Shogi v hospodě, spíte nebo zíráte na mraky, tak vám to ještě občas projde! Jenže tentokrát jste zanedbali své povinnosti kvůli očumování holek!“
„Ale no tak, laňko moje, snad se tolik nestalo,“ pokusil se chabě bránit Shikaku.
„Mami, nebuď otravná,“ zamrčel Shikamaru. „Navíc nám nemáš co vyčítat. Kvůli tomu, že ses zakecala se sousedkama a rozplývaly jste se nad Sasukem, měli jsme s tátou k obědu jen instatní ramen...“
Po bouřlivé výměně názorů se však i problematická rodinka odebrala do ložnic, poslední okna zhasla, nad vesnicí rozestřela noc svá havraní křídla a celá Konoha usnula spánkem spravedlivých.
Celá? Ale kdeže...
Ulicí se tiše plížil malý černý stín. Zastavil se tuhle a támhle, kradmo se rohlížel, pořád ve střehu. Vyhýbal se světlu z luceren, tiskl se ke zdem...

ČTVRTÝ SOUTĚŽNÍ DEN, 6:00 ráno

“Hokage-sama!” křikl bezejmenný a naprosto bezvýznamný chuunin, když vrazil do šeré kanceláře. Sandaime ospale zamžoural, kdo že ho to v tak brzkou ranní hodinu otravuje.
“Hokage-sama,” vydechl znova uřícený ninja. “Ve dvou čtvrtích jsou domy počmárané grafitti!”
Třetí rozmrzele svraštil obočí: “Chjo... Zase Naruto...”
“Promiňte, pane, ale tentokrát to na něj nevypadá.”
“Jak to myslíš – nevypadá?”

Chuunin se rozpačitě poškrábal za uchem.
“Hm... Ve čtvrti Harajuku, hlavně kolem hospody Shinde Iru Shinobi, je nasprejované TEMARI JE KUS! A čtvrť Utsukushii zase září neonově růžovými nápisy PODPORUJTE SASUKEHO...”
Šedovlasý stařík se zhroutil na svůj pracovní stůl v záchvatu smíchu. Když odezněla první vlna křečí, Sarutobi se narovnal: “V Harajuku ať si čmárá kdo chce, co chce, horší to tam být stejně nemůže. Co se týče těch druhých nápisů, tipoval bych to na Ino nebo Sakuru... Anebo obě. Kdo to bude, do pr... háje, čistit, když se jim to nedá nijak dokázat?!”
Zamračil se a usilovně přemýšlel. Na zdi líně tikaly hodiny, po zemi se plazily stíny vrhané květináči s fialkami. Chuuninovi se zavíraly oči, začal klímat...
“Mám to!” zařval Třetí, až nebohý ninja v zelené vestě nadskočil. “Sežeň mi Ebisu a Konohamara. A Gaie!”

VE STEJNOU DOBU NA NÁMĚSTÍ U STÁNKU CATERINGU...

“Holky měly ale cool písničky na tu promenádu, co?” zívnul Shino.
Chouji zvedl oči od krájení papriky a přehlédl shromážděné Missáky: “Jo, jak to vlastně máte s hudbou vy?”
Ticho po pěšině... Nakonec se slova ujal jako obvykle Neji: “Nějak jsme se nemohli shodnout, tak máme každý svoji skladbu.”
“To bude maras,” zasmál se Shino a odehnal několik svých broučků od misky se salátem.

Malá ručička na radničním orloji stála na osmičce, velká se nezadržitelně blížila ke dvanáctce...

“Some people stand in the darkness
Afraid to step into the light
Some people need to help somebody
When the edge of surrender's in sight”

Náměstí bylo paralyzováno náhlým útokem na všechny smysly. Hudba z kultovního seriálu Baywatch plus Izumo a Kotetsu v rudých trenclích, to bylo víc, než mohli ubozí vesničané po ránu snést.
“Emo patka” vtrhla mezi diváky jak surfař na tsunami, oháněla se záchranným plovákem a mžourala skrz skla černých slunečních brýlí. Kotetsu skákal po molu ve snaze napodobit běžecký styl Davida Hasselhoffa alias Mitche Bucanana.

“Don't you worry
It's gonna be alright
Cause I'm always ready
I won't let you out of my sight”

Izumo z publika vylovil Ino a hodil si ji přes rameno. Blondýna pištěla a kopala, nic však nezmohla. Před vyděšenýma očima celé vesnice ji šílení moderátoři vhodili do kašny, aby ji v zápětí mohli zachraňovat.

“I'll be ready
I'll be ready
Never you fear
No don't you fear
I'll be ready
Forever and always
I'm always here”

Voda šplíchala na všechny strany, Ino se opravdu začínala topit. Kotetsu zakopnul o plovák, Izumovi uplavaly trenky...
Když Ino spatřila ty červený spoďáry vznášející se na hladině, zaječela, vyskočila z kašny rychlostí blesku a zmizela neznámo kam...
Kotetsu se mohl umlátit smíchy nad neštěstím svého parťáka, nakonec mu ovšem soucitně poskytl čas ke znovuoblečení. Takže zatímco emo konferenciér honil své plavečky kolem vodotrysku, střapatý uvaděč to na pódiu znova dynamicky rozjel.
“Hahahá! Záchranář zachraňuje svou pověst! No, abychom zapomněli na tuto neplánovanou komickou vložku, povíme si něco o dnešní disciplíně. Nejen ženy nám při promenádě v plavkách mají co nabídnout. I na vypracované mužské tělo je pěkný pohled...”
Děvčata v první řadě se neubránila škodolibému hihňání a ukazování prstem na “baywatcháka” s páskou přes nos. Sličný pan Hagane byl však nad jejich posměšná gesta povznesen, pouze na ně vyplázl jazyk...
“Takže zpět k tomu, proč tu vlastně tak brzo ráno šaškujeme – před námi je druhá soutěžní disciplína Missáka z Konohy 2008!”
Zmáčený, ale konečně už i na patřičných místech zahalený Izumo převzal slovo: “Máme tady menší změnu, dnes budeme výjimečně mlčet. A to proto, že si každý z našich krasavců vybral doprovodnou píseň, která o něm prozradí více než tisíc slov!”
Členové pobřežní hlídky se poroučeli z pódia, aby uvolnili místo prvnímu z “krasavců”. Všichni s napětím očekávali, kdo to bude, když zazněly první tóny tklivé písně Bittersweet Symphony. Na molu se objevil Hyuuga Neji v šedých bermudách protkaných stříbrnými nitkami. Rozvlnil se jako zhypnotizovaná kobra před flétnou zaklínače hadů. Pomrkával fialkovýma očima, jakoby mu do nich někdo vysypal celou sklápěčku písku, skákal jako stokilová baletka... Při každém kroku pohazoval hřívou dlouhých vlasů a rukou usměrňoval neposedné prameny nad čelem. Paní a slečny, fascinovány jeho uhrančivým zjevem, se kývaly do rytmu a z vysoka kašlaly na vyřehtanou mužskou část diváctva.

"No change, I can't change
I can't change, I can't change
But I'm here in my mind
I am here in my mind
But I'm a million different people
from one day to the next
I can't change my mind...”

Když utichl melodický hlas Richarda Ashcrofta, na pódium vhopkal Rock Lee v zelených (jak jinak) kraťáscích a zaujal typickou pózu vyjadřující sílu mládí. A pak...

“Everybody was kung-fu fighting
Those cats were fast as lightning
In fact it was a little bit frightning
But they fought with expert timing"

Zelený blesk z Listové začal machrovat se svým taijutsu – kop, úder, blok, výskok, úder, dvojitý kop s otočkou, atakdále, atakdále...
“Jachá!” zajásal předseda poroty a od samé radosti si zapálil dvě cigarety zaráz. “Konečně něco, co můžu hodnotit!”
Kurenai ho sjela nevraživým pohledem, který jasně říkal “měl-by-ses-krotit-na-takový-pubertální-výlevy-už-jsi-přece-jen-trochu-starej”.
Tak Asuma nešťastně típnul obě cigára a se smutným povzdechem schoval do kapsy zapalovač.
Mezitím Lee domachroval a zmizel jak pára nad hrncem.

Missky v první řadě se žduchaly a hádaly, kdo přijde jako další. Ino se vehementně dožadovala Sasukeho, zatímco se ji Sakura pokoušela shodit ze židle. Temari brebentila cosi o Gaarových ultra-sexy spoďárech, Tenten s Kin zase řešily, jakej asi bude mít Kankurou make-up. Noriko a Hinatě to bylo celkem putna, i když se docela těšily na Kibu.
Nakonec se svým tipem vyhrála blondýna z písečné, protože po schodech důstojně vystoupal její mladší bratříček za doprovodu sugestivní písně Until We Touch the Burning Sun...

“When I open the door and look upon the haze
I can see a million eyes and the way they're gazing at me
Walking through the misery
Surrounded by the things that I don't want to see

I can feel the hopeless pain,
and it's driving me insane
And today I'll make a promise
Just to break it by tomorrow

We will never learn
We will never turn
Our eyes to the world
Where the pain is reality
We will never see
We'll never believe
Until we touch the burning sun”

Ploužil se po molu jak znuděná zombie s výrazem manekýna, který čekal oblek od Armaniho a místo toho předvádí montérky...
Při každé otočce se “roztomile” ušklíbl do publika (chtít po něm úsměv, to už by bylo moc) a naprosto nechápal, proč všichni instinktivně ucouvli.
Trpělivě čekal, až dozní jeho “veselý” song, aby se mohl vrátit ke své tykvi... Než se však stihl odporoučet do zákulisí, Anko, s upřímností sobě vlastní, okomentovala jeho vystoupení.
“Vy dva kašpaři,” otočila se na rádoby záchranáře I+K, “se tady můžete nakrucovat jak chcete. Pak přijde tenhle sexy zrzek v černých kraťáskách nazdobených plamínky v barvě svých vlasů a strčí vás do kapsy. Škoda, že není trochu starší... Ach, ty konvence...” A mlsně se olízla (od koho to asi má...).

Táhlou melodii brzo nahradila rozverná taškařice od fantastického multifunkčního mnohojazyčného skladatele, textaře, zpěváka, muzikanta a vůbec skvělého člověka – Manu Chao! Všechny překvapilo, že si tuhle píseň vybral věčně otrávený a nevýrazný týpek Shikamaru. Nara junior se vyhoupl na krabicové molo v trenýrkách, které si zřejmě vypůjčil z nejbližšího armádního skladu. Ino uznale hvízdla: “Páni, chlapec se vyzná. Army styl je v kurzu! Maskáče go, go!”

“me gustan los aviones, me gustas tú
me gusta viajar, me gustas tú
me gusta la mañana, me gustas tú
me gusta el viento, me gustas tú
me gusta soñar, me gustas tú
me gusta la mar, me gustas tú
que voy a hacer - je ne sais pas
que voy a hacer - je ne sais plus
que voy a hacer - je suis perdu
que horas son, mi corazón”

Nara senior si v publiku zhnuseně odfrknul: “To bych nečekal, že se kvůli těm ženským takhle znemožní... Jsou to sice krásná a něžná stvoření... ale zrušit culík...”
Rozprostovlasatělý Shikamaru se snažil vrtět do rytmu a nějak divně šilhal směrem do první řady. Holky se jedna po druhé překvapeně otáčely...
“Jáj, tak už chápu, proč si vybral tuhle věc,” vydechla Noriko.
“Tak nám to vysvětli, slečno vševědoucí,” ušklíbla se Sakura. “Ty snad umíš španělsky?”
“Že váháš, co to tu máte za školy? U nás v Mlžné se učíme tři jazyky hned od první třídy!”
machrovala dotázaná. “Ale člověk ani tak nemusí rozumět textu. Stačí sledovat trajektorii jeho pohledu. Temari a Kin na sobě nejspíš mají nakreslený terče,” dodala a propukla v hlasitý řehot.
Shiki sebou přestal mrskat, způsobně se uklonil, ještě stihl mrknout na Temari (nebo na Kin?) a opustil pódium.

Obraz hopkajícího jelínka vystřídalo efektní entrée mladého muže ve fialových trencličkách. Postavil se, sklonil hlavu a pokorně vyčkával. Náhle odněkud přilítnul kopačák, Kankurou ho perfektně zpracoval kolenem a začal s ním žonglovat za doprovodu hymny fotbalového mistrovství v Koreji (2002). Diváci šíleli, někteří vřískali nadšením, jiní smíchy, každopádně to všechny zaujalo. Jen Jiraiya se snažil všechny vztekle přeřvat: “To sis, ty antivlastenče, nemohl vybrat nějakou naši písničku?!”
Hinata nevěřícně poulila Byakugan: “Kdo by to do toho věčně zamračenýho suchara řekl?”
Temari se pousmála: “Je toho hodně, co o naší rodině ještě nevíte.”
Když Kankurou dokončil poslední sérii hlaviček, tak jako pistolník tasí kolt, sáhl bleskurychle za ucho a vyčaroval fialovou fixu. Načmáral na balón svůj umělecký hieroglyf a podal míč překvapené Kurenai.
“Šplhoun,” okomentoval jeho čin Gaara.
“Řiťolez,” přisadil si Sasuke.

Následoval Kiba, který asi jako jediný pochopil smysl promenády v plavkách. Nejspíš to bylo jeho nadáním pro pohyb a hudebním cítěním, které v něm pěstovala a rozvíjela sestra Hana.

“Relax don't do it
When you want to go to it
Relax don't do it
When you want to come
Relax don't do it
When you want to suck to it
Relax don't do it
When you want to come
Come-oh oh oh

But shoot it in the right direction
Make making it your intention-ooh yeah
Live those dreams
Scheme those schemes
Got to hit me
Hit me
Hit me with those laser beams”

Každý jeho pohyb, každá otočka i gesto rukou mělo svůj smysl a přesně zapadalo do rytmu písně. Malé Missky v první řadě nenápadným trháním hlavou a kopáním pod sedadly upozorňovaly jedna druhou na drobné žilky, které vystoupily Hinatě kolem očí.
Navíc výběr Kibových plavek byl naprosto geniální – kombinace tmavě modré a tyrkysových kůstek na boku nohavic...
“Dřív se říkalo – čím víc proužků, tím víc Adidas... Po dnešku se toto pořekadlo mění – čím víc kostí, tím víc Inuzuka,” zašeptal Kotetsu Izumovi, načež se oba skáceli ze židlí.
Mladý ninja si naposled prohrábl střapaté hnědé vlasy a vyprovázen bouřlivým potleskem seskočil z mola.

Pak se náměstím rozezněla skladba s všeříkajícím názvem – Poslední Mohykán... a na pódiu se zjevil ON! Idol ženského pokolení, hezoun všech hezounů, metrosexuál k nakousnutí, nejvíc cool a nejlepší evendžr, princ Krasoň z Konohy... Uchiha Sasuke!
Ze začátku předvedl něco mezi polonézou a předsmrtnou křečí, pak mu ale divně zčervenaly oči a začal se pohybovat naprosto jinak. Urýpaná Noriko šťouchla do své kamarádky: “Hele, nepřipomíná ti to trochu Kibovo vystoupení?”
“Sharingan!”
vypískla Hinata.
“Trapnej kopírák!” zaprskala Kin znechuceně, ale pak se začala hihňat. “Má jediný štěstí, že nezkopíroval Kankura. Představte si Sasukeho, jak se svým zapšklým ksichtíkem kope do mičudy!”

Náhle oblohu rozčísl blesk, ozvalo se vzdálené dunění a spustil se dokonalý liják. Sandaime Hokage se vrhl na pódium a zahřměl hlasitěji než blížící se bouřka: “Rychle! Všichni běžte do tělocvičny! Schováme se před deštěm a stejně... Musím vám něco důležitého sdělit!”

Poznámky: 

Ehm... Sorry za délku, ale já už to snad ani neumim napsat krátký. Laughing out loud

Ilustrační videa, jako vždy:
Baywatch
Neji - The Verve - Bittersweet Symphony
Lee - Kung-fu Fighting
Gaara - Thunderstone - Until We Touch the Burning Sun
Shikamaru - Manu Chao - Me gustas tú
Kankurou - FIFA World Cup 2002 Corea Main Theme
Kiba - Frankie Goes to Hollywood - Relax
Sasuke - The Last of the Mohycans Theme

Plus překlad Me gustas tú ;)

4.935185
Průměr: 4.9 (108 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yukiko Satoru
Vložil Yukiko Satoru, St, 2020-12-02 00:45 | Ninja už: 1240 dní, Příspěvků: 47 | Autor je: Pěstitel rýže

Mise PM
Tak se přiznávám, že v tohle díle jsem se moc nezasmála, byl to spíše takový oddychový dílek, ale když jsem došla až k tomu, jak je popsán Sasuke, tak jsem se začala tak řehtat, že se divím, že jsem nevzbudila staříky. Prej Krasoň z Konohy... Lol, já tady umřu. Takový boží dílo. Fakt pecka.

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Pá, 2016-07-08 08:55 | Ninja už: 5185 dní, Příspěvků: 6231 | Autor je: ONLINE, Moderátor, Editor fóra, Uchazeč o ruku Mizukage

Misia L: Držíš latku vysoko, len ťa ľutujem pre kopírovanie toľkých textov, ktoré som aj tak nečítal. Sticking out tongue vynahradím to niekedy aspoň tým, že si pozriem tie odkazy. Pekný kus práce a ako vidím, na záver sa nám možno rysuje aj nejaká záhada ako príjemné spestrenie.

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele Nix
Vložil Nix, Pá, 2012-03-09 11:17 | Ninja už: 5596 dní, Příspěvků: 232 | Autor je: Prostý občan

"do pr... háje", tak to mi pripomenulo Shreka 2 Smiling

Naruto is over, rejoice!

Obrázek uživatele EdElric31011
Vložil EdElric31011, Čt, 2011-09-15 12:33 | Ninja už: 4625 dní, Příspěvků: 93 | Autor je: Prostý občan

Že princ Krasoň z Listovej!!! Ja nemôžem Laughing out loud

Obrázek uživatele Naruto Uzumaky7
Vložil Naruto Uzumaky7, Po, 2011-01-17 17:05 | Ninja už: 5241 dní, Příspěvků: 364 | Autor je: Prostý občan

Cim vic pruhu, tim vic Adidas! Super!!!

Obrázek uživatele Kakari
Vložil Kakari, Út, 2010-06-22 21:18 | Ninja už: 5324 dní, Příspěvků: 2061 | Autor je: Ošetřovatelka Kakashiho smečky - specialistka na Pakkuna

Opět skvost, ale stejně mě nejvíc dostala ta Shikakova hláška na adresu Shikamarova zločinu proti Narovské důstojnosti Laughing out loud

Život je legrace! Pokud ovšem sdílíte jeho smysl pro humor.
FF

Obrázek uživatele Hyenka なつみ
Vložil Hyenka なつみ, Út, 2010-06-01 18:37 | Ninja už: 5157 dní, Příspěvků: 227 | Autor je: Prostý občan

Krásně napsané, líbí se mi, že jsi i ke každému Missákovi přiřadila písničku, obzvlášť ta, co měl Kankuro mě dostala. Laughing out loud Laughing out loud Vážně skvěle napsaný! Kakashi YES ^^

Itami no Sekai!

Obrázek uživatele None-kage
Vložil None-kage, St, 2009-06-03 21:06 | Ninja už: 5553 dní, Příspěvků: 561 | Autor je: Prostý občan

LOL super songs !


Fullmetal PANIC- Asi nejlepší anime co sem viděl Eye-wink

Obrázek uživatele Svitilka
Vložil Svitilka, Pá, 2009-01-16 21:11 | Ninja už: 5634 dní, Příspěvků: 108 | Autor je: Prostý občan

ty songy fakt sedí Laughing out loud docela jsem se pobavila při představě toho vždyvážného suchara Nejiho, jak se nakrucuje na Bittersweet symphony...xD a Me gustas tú jsem zase po dlouhé době slyšela, na základce jsme to zpívali ve španině Laughing out loud ty vzpomínky spolu s představou Izuma a Kotetsu v rudých trenclích dávají dohromady opravdu superhypermegavražednou kombinaci xD

Chodí šneček okolo, nekoukej se na něho...
Kdo se na něj koukne, toho šneček poslintá!!!

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Pá, 2008-12-26 01:14 | Ninja už: 5708 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Chybí tomu Naruto, ale ty jsi autor, ale jinak každá písnička vystihuje Missáka Eye-wink

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Kioko Misaki
Vložil Kioko Misaki, Čt, 2008-12-18 23:10 | Ninja už: 5816 dní, Příspěvků: 625 | Autor je: Pěstitel rýže

Och, škoda že jsi nedovolila (teda Neji nedovolil) zúčastnění Naruta v soutěži Missák Konoha, s jeho jedinečným stylem vše předělat v něco úplně jiného by to bylo ještě vtipnější, ale stejně je to ÚŽASNÉ

Obrázek uživatele Furika
Vložil Furika, Čt, 2008-12-18 15:42 | Ninja už: 5730 dní, Příspěvků: 239 | Autor je: Prostý občan

Čím víc proužků, tím víc Adidas... Po dnešku se toto pořekadlo mění – čím víc kostí, tím víc Inuzuka. Tak tohle na mě bylo moc, jsem zhroucená na stole a směju se jak.... Laughing out loud

Obrázek uživatele nikon
Vložil nikon, Čt, 2008-08-28 18:19 | Ninja už: 6137 dní, Příspěvků: 288 | Autor je: Prostý občan

škoda že tam není Naruto, celkem by mě zajímalo co ten by asi mohl dělat?? Laughing out loud

Obrázek uživatele T.a.r.a.n.e.e
Vložil T.a.r.a.n.e.e, Po, 2008-07-28 16:55 | Ninja už: 5895 dní, Příspěvků: 1099 | Autor je: Pěstitel rýže

Rozprostovlasatělý Shikamaru a princ Krasoň z Konohy mě dostali...+samozřejmě celej tenhle díl!!

一度に心の中で本物の願望があります、そしてその願望和津沿いです...そのときあなた和本物の明らかにされていない脳l族をみつける。
"When there is a true desire in your heart and that desire is strong...that is when you find the real strength that even you did not know you had." (Orochimaru-sama)




PS: Ano, to na tom avataru jsem já.

Obrázek uživatele Andulaa
Vložil Andulaa, Pá, 2008-07-25 12:38 | Ninja už: 5792 dní, Příspěvků: 98 | Autor je: Prostý občan

Kankura mne dostal:D..tohle je zatim best povidka co sme cetla:D

Obrázek uživatele Shinay
Vložil Shinay, St, 2008-07-23 11:32 | Ninja už: 5804 dní, Příspěvků: 129 | Autor je: Recepční v lázních

kdy bude další?!?! já už se na tom stávám krapet závislá!!Laughing out loud Ne je to fakt super!! Smiling

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, St, 2008-07-23 11:43 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

*kašli, kašli* hAninka má něco jako... Misskokrizi. Laughing out loud Nějak mě ta potvora múza nechce nakopnout, zasekla jsem se na druhé stránce 19.dílu a nemůžu se hnout. Ale zkouším to rozhýbat poctivě každej den, fakt. Smiling

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Shinay
Vložil Shinay, Pá, 2008-07-25 12:18 | Ninja už: 5804 dní, Příspěvků: 129 | Autor je: Recepční v lázních

Laughing out loud no jo krize je krize

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Út, 2008-07-22 14:11 | Ninja už: 5771 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Princ Krasoň z Konohy... ou jé, ty jsi fakt živel Laughing out loud A až bude víc času, zkouknu si ty videa, ať je z povídky ještě větší zážitek. Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Shinay
Vložil Shinay, Po, 2008-07-21 22:28 | Ninja už: 5804 dní, Příspěvků: 129 | Autor je: Recepční v lázních

další další další!!!! jsi fakt super!!! jen tak dál

Obrázek uživatele Fridd Hyuuga
Vložil Fridd Hyuuga, Po, 2008-07-21 20:12 | Ninja už: 5965 dní, Příspěvků: 62 | Autor je: Prostý občan

Prepáčte, ale nestíhal som na záchod ! Od smiechu som nemohol ! Laughing out loud

Bosaaakovo 4ever !!!!!!!!!

Obrázek uživatele také to škvrnité
Vložil také to škvrnité, Po, 2008-07-21 10:07 | Ninja už: 5776 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

mno..ta čať kde kotetsu a jeho partak zachranovali ino ma vazne dostala...uuuzasneeee...a aj super vyber pesniciek

Cheetah2 sa premenovala na "Také to škvrnité"

Živtoné motto: Či už leješ mlieko do sita, alebo do pohára, výsledok je ten istý- ROZLEJEŠ! Tak sa s tým neser a napi sa z krabičky Eye-wink Laughing out loud


Neuznávam Jashina, uznávam Pomelo
Hrdá členka ZUUACFL xD
Som totálne sivo/bielo-vlaso filná: Kakashi-filná, Chika-filná, Toushiro-filná, Hidano-filná, Black Star a Soul Eater-filná, Zero-filná...

Obrázek uživatele Miya-chan
Vložil Miya-chan, So, 2008-07-19 18:58 | Ninja už: 5926 dní, Příspěvků: 55 | Autor je: Prostý občan

když sem to začala číst, skácela sem se už u první věty a asi 21krát sem si poprskala monitor.. hej, nekecám XD já chci pokráčko..! prosím! smutně koukám! ty ho musíš napsat!! xD

Obrázek uživatele Ookami Hime
Vložil Ookami Hime, Pá, 2008-07-18 09:45 | Ninja už: 5990 dní, Příspěvků: 456 | Autor je: Prostý občan

Tak to je hafo, jen jedno ti musím vytknout: s tím Sasukem to už trošku přeháníš (blbcem jedním)

Obrázek uživatele martina ibiachi
Vložil martina ibiachi, Ne, 2008-07-13 18:46 | Ninja už: 5790 dní, Příspěvků: 84 | Autor je: Prostý občan

pokracko, pokracko, pokrackO!!!!!!
jw to uplne ale uplne uzasne

[URL="http://www.theotaku.com/quizzes/view/335/who_is_your_naruto_fighting_partner%3F"][/URL]

Obrázek uživatele Motofoko
Vložil Motofoko, Čt, 2008-07-10 21:04 | Ninja už: 5926 dní, Příspěvků: 930 | Autor je: Prostý občan

URAAAAAA !!! Tak konečne dorazila k nám ďalšia časť !!! Chceś ma uchechtať k smrti ? Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Ja teraz nemám času ani zbla, ale toto som si nemohol nechať ujsť ! Z 10 bodov dávam 100 ! Ten Kankuro...Laughing out loud Izumo a Kotetsu Laughing out loud Koniec, asi sa zadrhem od smiechu Laughing out loud

Sorry, boys and girls, verím, že máte humor pre zmysel...

Obrázek uživatele Teny
Vložil Teny, St, 2008-07-09 10:17 | Ninja už: 5977 dní, Příspěvků: 208 | Autor je: Prostý občan

á nemám slov fák bych sem chtěla něco napsat ale nějak mi to nemyslý...je to moóóóóc hezus

Obrázek uživatele IamShy.Not_Scared
Vložil IamShy.Not_Scared, St, 2008-07-09 01:31 | Ninja už: 5799 dní, Příspěvků: 406 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

Ještě! Ještě! Víc! Víc! 19!!!!

"And the wild regrets, and the bloody sweats, none knew so well as I: for he who lives more lives than one more deaths than one must die."
Má FF série,Aktuální (<---lol) díl: 18


Obrázek uživatele Dogcum
Vložil Dogcum, St, 2008-07-09 01:01 | Ninja už: 5912 dní, Příspěvků: 40 | Autor je: Prostý občan

Super duper,
jak HipHoper.
hAnko ty jsi prostě nej,
žádnej švindl jen se směj!

Obrázek uživatele stajan
Vložil stajan, Po, 2008-07-07 10:36 | Ninja už: 5872 dní, Příspěvků: 254 | Autor je: Prostý občan

Celou sérii jsem přečet jedním dechem a ještě teď se tlemim jak idiot.....Je to úplně skvělý ale myslim že další tvoje příběhy si nehcám na zítra protože při týhle sérii sem s z toho řehtáni natáhnul břišní svaly.....