manga_preview
Boruto TBV 09

Nový život - 4

čtvrtá část je tu!!! Laughing out loud

Když Sakura odešla a Hinata se už trochu vzpamatovala, otočila se na Naruta.
"Naruto-kun? Kde budu ale spát?" zeptala se ho Hinata a rozhlédla se po pokoji. Naruto se zarazil. Na tohle ještě nepomyslel.
"No,tak ty budeš spát na posteli a já na zemi." navrhl Naruto ale Hinata ho zamítla.
"Ale to přece nejde! Jsem u tebe na návštěvě tak budu spát na zemi já." řekla rázně Hinata, ale Naruto jen zakroutil hlavou.
"V žádném případě!" řekl. Takhle se dohadovali ještě dobrou půlhodinu než se konečně dohodli, že budou spát na jedné posteli. Hinata měla ze začátku námitky, když ale zjistila, že se dá postel rozložit souhlasila.
"Jéé já mám hlad." zanaříkal Naruto. Hinata se usmála a odešla do kuchyně. Naruto se vydal za ní ale Hinata ho od tam tud vystrčila.
"Ne až to bude hotový! Nech se překvapit!" oznámila mu Hinata a vykázala ho z kuchyně. Naruto si povzdech ale neodporoval a šel pryč.
"Hmm. Tak já se mezitím umyji." pomyslel si Naruto a vyndá si ze skříně ručník plus světle modré kraťase a bílé tričko.
Hinata se mezitím činila a uvařila pořádnou večeři. A jelikož doma vařila pro celou rodinu, uměla dobře vařit. Nachystala jídlo na stůl a šla se po Narutovi podívat.
"Naruto-kun! Večeře je hotová." křikla Hinata.
"Jo hned jsem tam!" zavolal nazpátek z koupelny Naruto a Hinata se radši klidila dál. Za pár minut byl Naruto opravdu venku a zamířil přímo do kuchyně. Tam mu div nevyletěli oči z důlku.
"Ehm no. Vypadá to asi hrozně a no nebude to asi chutnat o nic líp ale - " začala se rychle omlouvat Hinata, ale Naruto ji přerušil.
"Vypadá to naprosto úžasně!" řekl Naruto a usmál se na ni. Hinata se také usmála a oba se posadila naproti sobě a Naruto začal jíst. Hinata se na něj s obavami dívala, když se zarazil hned po prvním sousťě.
"Hin?" ozval se Naruto potichu. Hinata znervózněla.
"A-ano?" řekla nejistě. Naruto se na ni vážně podíval a Hinata už se obávala nejhoršího když tu se najednou Naruto usmál.
"Je- je to naprosto výborné!" vykřikl a pustil se znovu do jídla. Hinata také začala jíst a na tváři ji hrál malý úsměv.
"Jsem moc ráda, že ti chutnalo, Naruto-kun!" řekla mu po večeři a dala se do umývání. Naruto ji ale zastavil, že to udělá a že se může jít mezitím umýt.
"Dobře." přikývla Hinata a zamířila stejně jako předtím Naruto do koupelny. Vysvlékla se a oblečení dala do pračky k Narutovým věcem a věcem co právě koupily. A zapnula ji. Poté si napustila vanu horkou vodou a lehla si do ní.
"Jé, to je příjemné!" zašeptala Hinata a zavřela oči a hned na to usnula. Probudilo ji až zaklepání na dveře.
"Hin?!Jsi v pořádku?" vykřikl starostlivě Naruto. Hinata se lekla a trhla sebou.
"C-co? Ano jsem v pořádku. Proč?" zeptala se ho přes dveře udiveně Hinata.
"Protože jsi už tady asi hodinu." oznámil ji Naruto. Hinata se lekla.
"Hodinu?" pomyslela si. Zvedla se.
"Dobře, už jdu." oznámila mu a vylezla z vany. Už sahala pro oblečení ale zjistila, že žádné nemá.
"To snad ne!" vykřikla Hinata.
"Co se stalo?" vyhrkl Naruto a vletěl do koupelny. Zavládlo hrobové ticho. Hinata se vytřeštěně dívala na Naruta. A Naruto? Ten na ni zíral jak na boha. Ale pak se vzpamatoval a zrudl, jako rajče až se z něj kouřilo. Okamžitě se otočil, vysvlékl si tričko a podal ho Hinatě. Ta po něm sáhl roztřesenou rukou a beze slova si ho od Naruta vzala. Ale o něco se zahákla a ztratila rovnováhu. Sáhla před sebe a tím pádem sebou strhla i Naruta, ten neudržel rovnováhu a spadl na ni.
"Au!" postěžovala si Hinata ale když otevřela oči, které při pádu zavřela nejraději by je ani ne otevírala. Naruto se na ni rozplácl jak žába. Toto už ale Hinata nevydržela a omdlela.
Když se Naruto z toho pádu vzpamatoval dostal málem šok když zjistil, že leží na Hinatě, která je dočista nahá až na to triko, které ji zakrývalo jen to nejnutnější.
Naruto celý zčervenal a chtěl rychle odejít ale když zjistil, že Hinata omdlela zvedl ji, ale velmi opatrně aby ji nesklouzlo tričko a odnesl ji do pokoje. Tam ji položil na postel a přikryl ji. Sám si lehl vedle ale zády k ní a pokoušel se usnout. Stále ale před sebou viděl Hinatu v koupelně.
"To byl trapas." pomyslel si Naruto ale chtě nechtě se usmál.
"Ale musím uznat, že Hinata je fakt hezká!" pomyslel si ale když si uvědomil na co právě myslel zarazil se.
"Ježiši já už jsem jak ten Ero-senin." pomyslel si zděšeně a začal se napomínat. Hinata se mezitím vzbudila. Sedla si a otřásla se.
"Tady je ale zima." pomyslela si a už si chtěla jí pro něco teplejšího, když si uvědomila, že za prvé není u sebe v pokoji, za druhé nic na sobě nemá a za třetí, že vedle ní leží Naruto. Měla co dělat, aby zase neomdlela ale překonala to a zvedla to triko, které ji předtím Naruto dal. Oblékla si ho. Bylo ji až po kolena ale čím delší tím lepší. A zalezla si zpátky do postele ale nemohla usnout. Zapnula Byakuugan a zjistila, že Naruto také nespí.
"Um ... Naruto-kun?!" zašeptala nesměla Hinata a třásl se jí hlas.
"A-ano?" vykoktal Naruto. Hinata si prohrábla vlasy.
"No jestli … jestli by tato "příhoda" co se před tím stala nemohla zůstat mezi námi." řekla potichu Hinata a znovu zčervenala, když si pomyslela, že ji Naruto viděl. Naruto se také začervenal.
"D-dobře." souhlasil a trochu otočil hlavu aby na ni viděl a usmál se. Hinata mu úsměv oplatila.
"Díky!" řekla a zavřela oči. Naruto se už chtěl odvrátit ale najednou uviděl, že Hinata se celá třese.
Přemýšlel, že ji půjčí ještě něco na sebe ale jelikož se všechno pralo neměl nic. Hlasitě polkl.
"Co jiného my zbývá pokud nechci aby nachladla." pomyslel si Naruto a když se ujistil, že Hinata už spí objal ji a přitiskl k sobě.
"Ježiš! Doufám, že mě za to nezabije. Kdyby to byla Sakura tak bych ji asi nechal i zmrznout! Za ty boule by to opravdu nestálo. Jen doufám, že Hinata taková není." pomyslel si Naruto a pokusil se usnout. Stále to ale nešlo. Jako by ho něco tížilo, nějaký pocit, který jen čekala na objevení a nedovolil mu usnout dokud si ho Naruto nepřizná. Podíval se na Hinatu a usmál se.
"Vypadá tak roztomile když spí!" pomyslel si Naruto zasněně a odhrnul ji vlasy z obličeje. Hinata se najednou pohnula a protože byla asi v domnění, že Naruto je plyšák, nebo její deka. Natáhla ruce a objala ho okolo krku. Naruto se na ni vyjeveně díval.
"To by mě zajímalo, co se ji asi zdát." pomyslel si Naruto a tiše se zasmál. Ale pak mu úsměv pohasl.
"Hmm. Myslím, že už vím co je to za pocit. Já ... ji asi miluji." pomyslel si Naruto a mírně zčervenal. Usmál se, ale byl to smutný úsměv.
"Ale jí se líbí asi někdo jiný." zašeptal Naruto a objal ji pevněji. Položil si tvář do jejich vlasů a konečně ho přemohl spánek.
Když se ráno Naruto probudil ještě stále objímal Hinatu a ta spokojeně oddychovala. Smutně se usmál a opatrně vstal. Oblékl se a šel do kuchyně udělat snídani. Napadlo ho, že udělá ramen ale překonal se a udělal rýži a ovoce k tomu. Ještě uvařil čaj a už jen čekal až se Hinata vzbudí.
Za pět minut byla Hinata vzhůru a snažila se rychle najít něco na oblečení. Našla ho na šňůře.
Rychle ho sundala a oblékla se. Spokojeně vydechla, když konečně cítila hřejivou látku na své kůži.
Rozhlédla se po pokoji, ale když Naruta nikde neviděla vydala se do kuchyně. Tam ho uviděla sedět u okna kde smutně hleděl dolů na ulici.
"Ehm! Naruto-kun." upoutala na sebe pozornost a Naruto se trhnutím postavil. Vyplašeně se rozhlédl kolem sebe, když ale uviděl jenom smějící se Hinatu uklidnil se a pokusil se o úsměv. Hinata si sedla ke stolu a začala jíst. Naruto ji napodobil a také si sedl ke stolu. Zavládlo mezi nimi hrobové ticho, které přetrvalo až do doby kdy oba dojedli. Hinata vstala.
"Bylo to moc dobré, Naruto-kun." řekl Hinata a už chtěla odejít ale Narutova ruka ji zadržela. Otočila se na něj, a zmateně se na něj podívala.
"Naruto-kun? Děje se něco?" zeptala se ho tiše Hin. Naruto zakroutil hlavou, kterou měl pořád skloněnou takže mu dlouhé vlasy zakrývali oči. Hinata chtěla znovu promluvit ale Naruto ji umlčel polibkem. Hned na to se ale odtáhl a obešel ji. U dveří se ale ještě zastavil.
"Chci jen aby jsi věděla, že pro mě nejsi jenom kamarádka." řekl tiše Naruto a ani tentokrát se na ni nepodíval. Hinata se dívala na dveře a stále přemýšlela co se stalo.
"Že ... že by mě přece jenom miloval?" pomyslela si Hinata a na tváři se ji objevil malý úsměv.
"Dobře! Dneska večer mu také řeknu co cítím!" pomyslela si bojovně Hinata. Ale najednou se zarazila.
"To ne! Sakura!" vykřikla přes celý dům Hinata až se Naruto ve vedlejší místnosti lekl a také se zděsil.
"Hin! Musím rychle na cvičiště!" křikl Naruto a objevil se ve dveřích kuchyně. Hinata na nic nečekal. Popadla zbraně a s Narutem se tryskem rozběhla na cvičiště. Sakura už tam na ně čekala a neměla moc dobrou náladu.
"Sakuro!" křičela na ni zdálky Hinata a ještě víc přidala. Sakura se za hlasem otočila a když viděla jak k ní tryskem běží Hinata a Naruto musela se usmát. Ale asi metr od ní Hinata a Naruto zakopli a spadli zároveň na zem. Sakura se začala smát.
"Myslím, že rozběhat se už nemusíte! Tak začneme rovnou." řekla Sakura a snažila se uklidnit.

4.93496
Průměr: 4.9 (123 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Aki Uchiha
Vložil Aki Uchiha, Ne, 2018-07-01 14:37 | Ninja už: 4928 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

"Misia L3" Mne sa tak nehorázne páčia tie ich malé nehody, kde sa pekne krásne natiahnú jeden na druhého či na zem. Laughing out loud Séce si myslím, že sa jej Naruto vyznal skoro, ako aj ona to ma už v pláne.Takže si myslím, že to nebude príliš dlhá séria,ale aj tak horím nedočkavosťou, čo si na tých dvoch všetko prichystala.

Obrázek uživatele Ewe-chan
Vložil Ewe-chan, Ne, 2012-06-03 18:33 | Ninja už: 4352 dní, Příspěvků: 38 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Zatím sem ještě dál nečetla, ale tohle je fakt perfektní!!! Smekám!!! Laughing out loud

Tsubasa wa yume, soshite sora e! - Mé sny mi dávají křídla, a s nimi vzlétnu ke hvězdám!

Obrázek uživatele Hinata - sama
Vložil Hinata - sama, Pá, 2011-09-16 09:14 | Ninja už: 4627 dní, Příspěvků: 109 | Autor je: Prostý občan

wau ... no tak toohle to jááá nemáám slov ... moooc hezkýý Smiling

Bez práce nejsou koláče, ale bezva život. Sticking out tongue
moj spoločný blog s kamoškou: http://wwwnasnarutosvet.blogspot.com/2011/09/taakze-pre-zaciatook-by-som...
moja prvá FF-ka: séria, romantika Smiling .... Najlepší priateľ alebo láska? Z lásky1Z lásky --- http://147.32.8.168/?q=node/90764
Nie je dôležité vyhrať, dôležité je nas*ať toho, kto Ťa porazil!!! Laughing out loud

Obrázek uživatele Chinese Ashio
Vložil Chinese Ashio, Pá, 2011-07-29 21:59 | Ninja už: 4656 dní, Příspěvků: 455 | Autor je: Recepční v lázních

krasa....Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud xoxo

Obrázek uživatele Chinese Ashio
Vložil Chinese Ashio, Pá, 2011-07-29 21:59 | Ninja už: 4656 dní, Příspěvků: 455 | Autor je: Recepční v lázních

krasa....Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud xoxo

Obrázek uživatele Myslbek
Vložil Myslbek, So, 2010-06-26 15:44 | Ninja už: 5077 dní, Příspěvků: 196 | Autor je: Prostý občan

tahle část je moje nejoblíbenější Laughing out loud

Ať si myslíte, že něco dokážete, nebo nedokážete, pokaždé máte pravdu...
- Henry Ford

…hodina se skloubila s hodinou…
…a ráno zmizelo v plášti večera…
…protože nastal čas pro další den…
…ten dlouhý, slunečný den…
…kdy se nechtěně rozhodlo úplně všechno…
… a pak, po pár měsících…
…se rány otevřely znova…
…aby se mohly v průběhu let znovu zacelit…
…i přes to po nich vždycky zůstanou jizvy…
…a ty se nikdy nezahojí.

Hlupáčku...
story by Kimm-chan

Obrázek uživatele Nesi
Vložil Nesi, Ne, 2010-02-07 19:22 | Ninja už: 5373 dní, Příspěvků: 84 | Autor je: Prostý občan

pěkný

Obrázek uživatele Amael
Vložil Amael, Po, 2009-09-28 10:56 | Ninja už: 5486 dní, Příspěvků: 819 | Autor je: Prostý občan

ůžasnééééé, to je naprosto skvělé, prej: kdyby to byla sakura, tak ji asi nechám zmrznou Laughing out loud to nemá chybu Smiling a to s tou koupelnou je sugoi

Obrázek uživatele Sawoi-sama
Vložil Sawoi-sama, Ne, 2009-08-16 11:04 | Ninja už: 5502 dní, Příspěvků: 183 | Autor je: Prostý občan

tu na Konohe sa nikdy nenudím Laughing out loud toľko super spisovateľov a spisovateliek... Laughing out loud a čo sa týka tohto tak sa musíš uspokojiť iba s piatimi hviezdičkami... Laughing out loud

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away

"I always knew looking back on the tears would make me laugh, but I never knew looking back on the laughs would make me cry."

"When one door closes, another opens; but we often look so long and so regretfully upon the closed door that we do not see the one that has opened for us."

Obrázek uživatele NaruHina13
Vložil NaruHina13, Ne, 2009-08-09 18:16 | Ninja už: 5379 dní, Příspěvků: 86 | Autor je: Prostý občan

hahaha tak to je nej lepsi pribeh co sem cetla te je nej wow kdyby to bylo sfilmovany a nebo asmon jako manga paaani Laughing out loud

Obrázek uživatele Ithorak
Vložil Ithorak, Pá, 2009-05-01 16:09 | Ninja už: 5578 dní, Příspěvků: 341 | Autor je: Prostý občan

Super super a super...tvé FF jsou ty nejlepší které jsem kdy četl. 5 hvězdiček

Žádné příběhy, které si o mně lidé vyprávějí,
nemohou změnit to, kým jsem doopravdy.
- Luke Skywalker

kulturistika a fitness |
Sportovní výživa, posilovací stroje

Obrázek uživatele janka
Vložil janka, Ne, 2009-03-29 14:33 | Ninja už: 5515 dní, Příspěvků: 3 | Autor je: Prostý občan

paani to je uzasny pribeh moc by som cela aby to aspom obcas bolo take romanticke aj v mange Smiling len tak dalej Eye-wink

Obrázek uživatele Fin
Vložil Fin, Pá, 2009-03-13 20:51 | Ninja už: 5594 dní, Příspěvků: 108 | Autor je: Prostý občan

super příběh,i když chování postav nesedí na jejich povahu,ale neco takového v maze chybí....paráda

Obrázek uživatele Lord Fery-San
Vložil Lord Fery-San, Pá, 2009-02-27 20:00 | Ninja už: 5771 dní, Příspěvků: 187 | Autor je: Prostý občan

No parada lepší to snad ani být nemohlo Smiling

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Út, 2008-11-04 17:00 | Ninja už: 5860 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Páni Laughing out loud Fakt hezká povídka, jen to bude chtít opravit ty chyby, i když mi nevadí (Přece je to jen lepší bez chyb, ne? Smiling)

Obrázek uživatele Minnato
Vložil Minnato (bez ověření), St, 2008-08-20 18:02 | Ninja už: 19840 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Super..!!! NaruHina!!! SUper!!! Naruto umí vařit !!! Super!!! vychlamaná Sakura!!! SUper!!Nahá Hinata!! Super!! Naruto rudý jako rajče !! Super!'!!

Obrázek uživatele Sunny_Yuuki-a.k.a.-goforit
Vložil Sunny_Yuuki-a.k..., Čt, 2008-08-14 16:16 | Ninja už: 5955 dní, Příspěvků: 344 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud co dodat, jednoducho SUPEEEEEEEEEEEEER

Povie mi niekto, čo je zlé na tom, že som naivná?
To, že verím, že v každom z nás je niečo dobré?
Alebo to, že verím na šťastné konce?
To, že verím v naozajstnú, pravú lásku?
Alebo čo?
TAK MI, SAKRA, NEBERTE SNY, VIERU A NÁDEJ! Ďakujem :)
Ja totiž realitu nevidím nie preto, že som slepá, ale preto, že ju nechcem vidieť.

Jo, a Zaki rulez Laughing out loud
Higurashi no Naku Koro ni, pravdepodobne najlepšie anime, aké som kedy videla

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, So, 2008-07-19 00:59 | Ninja už: 5991 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

Hezký!

Obrázek uživatele NarutoUzumaki-HinataHyuuga
Vložil NarutoUzumaki-H..., So, 2008-07-05 20:08 | Ninja už: 5774 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

dobry bylo ta scena v koupelne ,,Naruto na ni koukal jako na boha´´

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!!

Obrázek uživatele JapanMomusu
Vložil JapanMomusu, Ne, 2008-07-06 21:06 | Ninja už: 5800 dní, Příspěvků: 222 | Autor je: Prostý občan

Presne bolo tu SupER ta scena v kúpelni.... Sticking out tongue
A good bolo tiež to ako jej dal tu pusu.....idem na dalsí diel Laughing out loud

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, St, 2008-05-21 18:59 | Ninja už: 5933 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

tak 5 je na cestě!! ted jenom musíte počkat až se aktualizuje! Laughing out loud doufám, že vás tato správa těší!!! Smiling

Obrázek uživatele Autobahnführer
Vložil Autobahnführer, St, 2008-05-21 20:10 | Ninja už: 6028 dní, Příspěvků: 105 | Autor je: Prostý občan

ARGH doufam ze to bude jeste dneska aktualizovany... nebo se mi neco stane.... >< Laughing out loud

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, St, 2008-05-21 17:40 | Ninja už: 5933 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

už mám polovinu! Ještě tu druhou a můžu to sem dát! Smiling

Obrázek uživatele Autobahnführer
Vložil Autobahnführer, St, 2008-05-21 18:02 | Ninja už: 6028 dní, Příspěvků: 105 | Autor je: Prostý občan

Tak sup sup Sticking out tongue at uz to je Laughing out loud

Obrázek uživatele Autobahnführer
Vložil Autobahnführer, St, 2008-05-21 14:05 | Ninja už: 6028 dní, Příspěvků: 105 | Autor je: Prostý občan

Mno i kdyz sem si rikal ze Sakiro s tou nedockavosti prehani asi se pridam Laughing out loud Uz se nemuzu dockat dalsiho dilku ....

Obrázek uživatele Darkness 4you
Vložil Darkness 4you, St, 2008-05-21 13:54 | Ninja už: 5865 dní, Příspěvků: 427 | Autor je: Prostý občan

vodúúúú!!!horím nedočkavosťou Laughing out loud som pomaly závislý od nového dielu


Nakŕmit pleas
jo a odporúčam si pozrieť "Trik se špičatým kloboukem" Laughing out loud

Obrázek uživatele hrabošík-san
Vložil hrabošík-san, St, 2008-05-21 13:59 | Ninja už: 5866 dní, Příspěvků: 319 | Autor je: Prostý občan

tak se priznam no...sem absolutne zavisly a potrebuju dalsi davku!!! xD


no nečumte a klikejte! Laughing out loud doufám že mně nechcete naštvat -__-

Obrázek uživatele Hermelín
Vložil Hermelín, Út, 2008-05-20 22:36 | Ninja už: 5822 dní, Příspěvků: 6 | Autor je: Prostý občan

Paráda jedna z nejlepších povídek co jsem kdy četl.
Pospěš si s další kapčou.
Je to fakt super.

Obrázek uživatele hrabošík-san
Vložil hrabošík-san, Út, 2008-05-20 15:28 | Ninja už: 5866 dní, Příspěvků: 319 | Autor je: Prostý občan

hmmm mela by sis pospisit...sorry ale musel sem te popohnat Laughing out loud na tuhle povidku by ses mela soustredit nejvic je jedna z tvych nejlepsich:)


no nečumte a klikejte! Laughing out loud doufám že mně nechcete naštvat -__-

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Po, 2008-05-19 20:10 | Ninja už: 5933 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

Myslím, že zachvíli půjdeš pod kytičky Sakiro!!! Laughing out loud