manga_preview
Boruto TBV 09

Nový život - 5

.Tak po dlouhé době je tu další díl povídky Nový život! x) Doufám, že se bude líbit! x)

"Jsem naprosto hotová!" vykřikla Hinata a spadla do trávy. Už asi čtyři hodiny trénovala taijutsu a hod zbraněmi. Do toho posilovala a běhala, byla totálně vyčerpaná ale i šťastná, že ji její přátelé pomáhají. Sakura se usmála a lehla si vedle ji a Naruto se také přidal.
"Co kdyby šla Hin do našeho týmu?" zeptala se po chvíli Sakura a tím Narutovi a Hinatě vyrazila dech.
"Cože?" vykřikla Hinata a převrátila se na břicho. Sakura se na ni podívala a také se převrátila.
"No jestli by jsi nechtěla do týmu 7. Jsem tam jenom já a Naruto. Protože Kakashi včera odešel zpět do ANBU. Takže kdyby proti tomu Tsunade a Naruto nic neměli bylo by to super, ne?" vysvětlila Sakura. Hinata se zamyslela.
"No bylo by to skvělé, ale nevím jestli s tím Naruto bude souhlasit." řekla sotva zřetelně Hinata a nervózně se podívala na Naruta, který až do teď nepromluvil.
Naruto stále přemýšlel nad Hinatou.
"Je dobře, že jsem řekl, že ji mám rád víc jak kamarádku? Líbím se ji vůbec? A nebo se jí líbí někdo jiný?!" ptal se sám sebe zamyšleně Naruto. Smutně se zadíval na oblohu a povzdechl si.
"Naruto? Naruto!" křikla mu Sakura do ucha až se Naruto lekl a zděšeně nadskočil.
"Co je?" zeptal se zmateně Naruto. Sakura se na něj zamračeně podívala.
"Jak co je? S Hinatou tady na tebe mluvíme a ty nic! Už pět minut to zkoušíme!" křikla na něj Sakura a připravovala se mu jednu vrazit. Hinata ji ale v čas zarazila.
"Klid Sakuro! To je v pohodě!" uklidnila ji Hinata ale na Naruta se nepodívala. Stále byla zaskočená z toho co ji ráno řekl a přemýšlela jak mu říct, že k němu cítí to stejné. Naruto si to ale vyložil jinak.
"Zase se na mě nepodívala. Je to jasný! Má mě jen jako kamaráda." pomyslel si Naruto smutně a otáčel se k odchodu.
"Dřív než odejdeš, Naruto! Si poslechni co jsem navrhla!" zarazila ho Sakura přísně a Naruto se radši bez řečí posadil.
"Poslouchám." řekl nepřítomně Naruto. Sakura si povzdechla a vysvětlila mu o co jde. Byla ráda, že Naruto konečně poslouchá a tak se i mírně usmála.
"Tak co na to říkáš?" zeptala se ho nedočkavě.
"Jo, souhlasím." řekl Naruto s úsměvem.
"Skvělé! Já se přece v bitvě nevzdávám, tak proč bych se měl vzdát v lásce!" pomyslel si Naruto a usmál se.
"Naruto? Čemu se směješ?" zeptala se ho zmatená Sakura. Naruto se ihned vzpamatoval.
"Já jen tak. Jsem rád, že Hinata budu u nás v týmu." řekl Naruto a to Sakuře stačilo. Přikývla.
"Dobře, tak já to jdu oznámit Tsunade." řekla a zmizela v oblaku kouře. Hinata a Naruto zaraženě hleděli na místo, kde zmizela. Bylo to už po druhé kdy jim udělala něco podobného a oba to docela štvalo.
"No myslím, že bychom už také měli jít." vysoukal ze sebe Naruto. Hinata jen kývla a oba se zvedli. Naruto se otočil k odchodu ale Hinata ho zadržela.
"Naruto-kun?" řekla sotva slyšitelně Hinata, ale Naruto ji i přesto slyšel a zastavil se na místě.
"A je to tady! Teď mi řekne, že o mě nemá zájem a že se jí líbí někdo jiný!" pomyslel si smutně Naruto a sklonil hlavu.
"Tak a je to tady! Teď mu prostě řeknu, že se mi líbí a že ho miluji! Do toho Hin!" křikla na sebe v duchu Hinata a nadechla se.
"Naruto-kun, já ... já tě mám ráda, jako ..." začala Hinata, ale v polovině ji selhal hlas.
"Takže, přece jenom má ráda někoho jiného!" pomyslel si smutně Naruto a už se chytal odejít, ale zastavil ho Hinatina slova.
"Miluji tě!" křikla Hinata a zčervenala jak rajče. Naruto vykulil oči a pomalu se otočil.
"M-myslíš to vážně, Hin?" vysoukal ze sebe namáhavě Naruto a trochu zčervenal. Hinata kývla. Naruto se doširoka usmál a všechny jeho pochybnosti byly pryč. Rozběhl se k ní a objal ji.
"Hin! Moc tě miluji! A jsem moc rád, že ty mě taky!" řekl Naruto a rozbrečel se štěstím. Hinata se usmála a také ho objala. Po chvíli se od něj odtáhla a políbila ho. Naruto na nic nečekal a vracel ji to i s úroky. Naruto se na chvíli odtrhl a přemístil je na louku nedaleko Konohy. Hinata se kolem sebe rozhlédla.
"Naruto-kun! Je tu nádherně!" zašeptala Hinata a usmála se na něj. Naruto ji úsměv oplatil a povalil ji do trávy, kde ji začal lechtat. Ale Hinata si to nenechala dlouho líbit a začala lechtat ona jeho. Tak to tam blbl až do večera, když se na obloze objevili první hvězdy. Lehli si vedle sebe do trávy a dívali se na tu nádheru.
"Hin?" ozval se po nějaké době Naruto a podíval se na Hinatu.
"Copak?" zeptala se ho Hinata a pohled mu opětovala. Naruto trochu zaváhal ale přece jenom se zeptal.
"Jsi šťastná?" zeptal se ji potichu. Hinata se usmála a políbila ho.
"Jako nikdy v životě!" zašeptala a znovu ho políbila. Naruto se usmál.
"Tak to jsem strašně moc rád. A ještě mám jednu otázku." řekl Naruto šťastně.
"Jakou?" zeptala se ho Hinata a doufala, že je to co si myslí.
"Nechtěla by jsi se mnou začít chodit?" vysoukal ze sebe nesměla Naruto a mírně zčervenal. Hinata nemohla být šťastnější.
"Ano! Moc ráda!" souhlasila Hinata a dala mu pusu na tvář. Naruto utrhl pomněnku co rostla nejblíž a dal ji Hinatě do vlasů.
"Moc ti to sluší." řekl Naruto a usmál se. Hinata se také usmála a schoulila se u něj. Za nějakou chvíli usnula a Naruto ji jemně hladil po vlasech.
"Konečně jsem šťastný! Jen škoda, že tu nejsou moji rodiče. Moc bych jim chtěl Hinatu představit." pomyslel si Naruto. Podíval se na oblohu a usmál se a přemístil sebe a Hinatu k němu domů. Poté ji vzal do náruče, uložil ji do postele a sám si vedle ní lehl.
"Sladké sny, Hin." zašeptal Naruto a políbil ji na čelo. Za nedlouho také usnul.
.......
Hinata se probudila ráno jako první. Podívala se na Naruta a musela se usmát. Opatrně vstala aby ho neprobudila a zamířila do koupelny. Tam se vykoupala a oblékla do čistého oblečení. Když byla hotová zamířila do kuchyně.
"Hmm .. tak co udělám dneska?" pomyslela si Hinata.
"Ah, už vím!" řekla vítězoslavně a připravila domácí ramen. Vůně z kuchyně probudila Naruta a vytáhla ho z postele. Když se objevil v kuchyni, rozhlédl se kolem aby zjistil co tady tak voní. A když spatřil ramen na stole a Hinatu jak chystá hůlky a čaj musel se usmát.
"Tak takhle by mohla vypadat moje rodina." pomyslel si šťastně Naruto a potichu došel k Hinatě. Ta si ho zatím nevšimla a dál chytala snídaní. Naruto se dostal za ní a objal ji okolo pasu. Hinata se trochu lekla ale když zjistila, že je to Naruto uklidnila se a usmála se na něj.
"Tak co? Jak se ti líbí můj speciální domácí ramen?" zeptala se ho Hinata a Naruto se podivil.
"To jsi udělal ty?" podivil se Naruto a Hinata mu na to kývla. Naruto se usmál a sedl se na židli.rozdělal hůlky a trochu ochutnal. Hned na to se zarazil, vstal a došel k Hinatě. Hned na to ji vášnivě políbil.
"Je to ten nejlepší ramen, jaký jsem kdy jedl!" řekl Naruto a hned na to se vrátil zpátky k ramenu. Hinata se také posadila na židli a šťastně se dívala na Naruta jak doslova hltá svou porci. Když Naruto dojedl Hinata byla teprve v polovině.
"Nem-" začal Naruto a Hinata pouze přikývla a ukázala na velký hrnec. A když tvrdím velký tak tím myslím fakt velký! Naruto se k němu přiřítil a nabral si plnou misku. Rychle ji do sebe naházel a ještě dvakrát si přidal. Hinata mezitím dojedla a umyla nádobí. Naruto už také mezitím konečně dojedl a spokojeně se protáhl na židli.
"Tak tohle byla ta nejlepší snídaně jakou sem kdy jedl!" řekl Naruto a mrkl na Hinatu.
"Jsem moc ráda, že ti chutnalo, Naruto-kun!" řekla šťastně Hinata a chtěla ještě něco dodat ale z toho ji vyrušilo zaklepání na okno. Neváhala ani na chvíli a zmizel v druhé místnosti. Naruto přešel k oknu a otevřel ho. Za ním uviděl stát nějakého ANBU.
"Co potřebuješ?" zeptal se ho se zájmem Naruto. ANBU mu podal obálku.
"Tohle posílá Hokage-sama. Byla vám přidělena nová mise s Haruno Sakurou a Hyuuga Hinatou. Je to mise typu A až S. Více nevím." vysvětlil mu ANBU.
"Díky moc." poděkoval mu Naruto a zmizel v domě, stejně jako ANBU na parapetu.
"Máme misi, Hin." oznámil ji Naruto, když vešel do pokoje kam zmizla. Hinata vyšla z poza rohu a došla k němu.
"A co je to za misi?" zeptala se ho vážně.
"No je to prý mise typu A až S a půjdeme tam ještě se Sakurou. Tsunade asi uznala nás tři jako tým, což je úžasný!" vysvětlil ji Naruto a oba se usmáli. Naruto rozdělal dokument a začetl se do něj. Úsměv mu zmizel z tváře a vystřídal ho smutek, obavy a odhodlanost.
"Co se stalo Naruto? O čem je ta mise?" zeptala se ho opatrně Hinata. Naruto sklonil hlavu.
"Je to záchranná mise! Na záchranu Sasukeho!" řekl potichu Naruto a zadíval na z okna. Hinata mu položila ruku na rameno a povzbudivě se na něj usmála.
"Neboj se! Tentokrát ho zpět přivedeš a mi se Sakurou ti pomůžeme." slíbila Hinata a objala ho. Naruto byl v ten moment vděčný za to, že je Hinata u něj.

4.968
Průměr: 5 (125 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Aki Uchiha
Vložil Aki Uchiha, Ne, 2018-07-01 14:46 | Ninja už: 4928 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

"Misia L3" Tak táto dvojka je vážne super. Nielen ich charakter, ktorý je bohovský a skvelý, ale aj ich stvárnenie je dokonalé. Už teraz Hinata a Naruto tvoria rodinu, aj keď si to asi ešte oni sami ani neuvedomujú. Som zvedavá na záchrannú misiu, a čo sa počas nej odohraje, alebo či sa do toho ešte nejakým spôsobom nezamotá rodina Hyuga.

Obrázek uživatele Hinata - sama
Vložil Hinata - sama, Pá, 2011-09-16 09:27 | Ninja už: 4627 dní, Příspěvků: 109 | Autor je: Prostý občan

wau naozaj krááááásne !!! Smiling

Bez práce nejsou koláče, ale bezva život. Sticking out tongue
moj spoločný blog s kamoškou: http://wwwnasnarutosvet.blogspot.com/2011/09/taakze-pre-zaciatook-by-som...
moja prvá FF-ka: séria, romantika Smiling .... Najlepší priateľ alebo láska? Z lásky1Z lásky --- http://147.32.8.168/?q=node/90764
Nie je dôležité vyhrať, dôležité je nas*ať toho, kto Ťa porazil!!! Laughing out loud

Obrázek uživatele Chinese Ashio
Vložil Chinese Ashio, Pá, 2011-07-29 22:10 | Ninja už: 4656 dní, Příspěvků: 455 | Autor je: Recepční v lázních

omg, nesmejte sa ale....no ked som citala ako si naruto pomyslel ze tak by mala vyzerat jeho rodina skoro som sa od stastia rozplakala! hlupe, viem....ale je to taky krasny pribeh! zasa 5*!!! Laughing out loud xoxo

Obrázek uživatele Amael
Vložil Amael, Po, 2009-09-28 11:09 | Ninja už: 5486 dní, Příspěvků: 819 | Autor je: Prostý občan

ah, už zas ten sasuke, ten se na*ere všude, ale jinak ůžasný Smiling

Obrázek uživatele Sawoi-sama
Vložil Sawoi-sama, Ne, 2009-08-16 11:12 | Ninja už: 5502 dní, Příspěvků: 183 | Autor je: Prostý občan

100 hviezdičiek z desiatich... Laughing out loud

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away

"I always knew looking back on the tears would make me laugh, but I never knew looking back on the laughs would make me cry."

"When one door closes, another opens; but we often look so long and so regretfully upon the closed door that we do not see the one that has opened for us."

Obrázek uživatele NaruHina13
Vložil NaruHina13, Ne, 2009-08-09 19:19 | Ninja už: 5379 dní, Příspěvků: 86 | Autor je: Prostý občan

kdyby tam bylo tech hvezdicek vic dala bych tu nejvetsi pac to je uuuuuuuža fakt moooc povedený Laughing out loud

Obrázek uživatele Lord Fery-San
Vložil Lord Fery-San, Pá, 2009-02-27 20:01 | Ninja už: 5771 dní, Příspěvků: 187 | Autor je: Prostý občan

Neznám u tvýFF jiné hodnocení než 5 hvězdiček kvality

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, So, 2008-12-20 13:11 | Ninja už: 5933 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

Arigato!! Eye-wink

Obrázek uživatele tune-yarder
Vložil tune-yarder, Ne, 2008-12-21 03:12 | Ninja už: 5608 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

Eye-wink

Obrázek uživatele tune-yarder
Vložil tune-yarder, Pá, 2008-12-19 00:51 | Ninja už: 5608 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

jsi genius hinata-sempai !! sem tvuj velkej fanousek... Smiling strasne se mi líbí tvé FF

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, So, 2008-11-22 00:21 | Ninja už: 6183 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

Super díl jako obvykle

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, St, 2008-08-20 18:24 | Ninja už: 5933 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

Není za co! jsem ráda, že se ti ... vám líbí!! Laughing out loud

Obrázek uživatele Minnato
Vložil Minnato (bez ověření), St, 2008-08-20 18:08 | Ninja už: 19840 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

hinata-sempai - Arigato za tuhle serii je užasnáá

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, So, 2008-07-19 01:08 | Ninja už: 5991 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

Kawaiiiiii!!!

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Po, 2008-07-07 16:36 | Ninja už: 5933 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

Díky moc!!! =)

Obrázek uživatele NarutoUzumaki-HinataHyuuga
Vložil NarutoUzumaki-H..., So, 2008-07-05 20:20 | Ninja už: 5774 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

další super díl od tebe si opravdu nejlepsi skoda že by to tu někdo nezfilmoval to by bylo lepší

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!!

Obrázek uživatele JapanMomusu
Vložil JapanMomusu, Po, 2008-07-07 15:35 | Ninja už: 5800 dní, Příspěvků: 222 | Autor je: Prostý občan

Pravda Laughing out loud škoda že to nesfilmovali Sticking out tongue
to by bolo super....teším sa na další diel....Smiling
Hinata-sempai robí naj FF

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Ne, 2008-05-25 20:29 | Ninja už: 5933 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

no to není jistí ale už se na něm pracuje .... zatím mám polovinu Smiling

Obrázek uživatele Darkness 4you
Vložil Darkness 4you, Ne, 2008-05-25 20:21 | Ninja už: 5865 dní, Příspěvků: 427 | Autor je: Prostý občan

juuuu tak super no... kde to bude veselé všetko je OK Smiling tak kedy bude new diel?


Nakŕmit pleas
jo a odporúčam si pozrieť "Trik se špičatým kloboukem" Laughing out loud

Obrázek uživatele cucka-sk
Vložil cucka-sk, Ne, 2008-05-25 13:37 | Ninja už: 5816 dní, Příspěvků: 3 | Autor je: Prostý občan

hmm ale budes cakat dos dlho oni to tak predlzuju a nato si dos dlho pockas

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Pá, 2008-05-23 20:56 | Ninja už: 6037 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

po takej dllllllllllllhej dobe konečne pokračovanie Laughing out loud...super, dúfam, že na pokračovanie nebudeme tak čakať Eye-wink


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Sakurina ♀
Vložil Sakurina ♀, Pá, 2008-05-23 20:51 | Ninja už: 6008 dní, Příspěvků: 32 | Autor je: Prostý občan

Super dílek ...rychle pokráčko

Obrázek uživatele Darkness 4you
Vložil Darkness 4you, Pá, 2008-05-23 14:22 | Ninja už: 5865 dní, Příspěvků: 427 | Autor je: Prostý občan

prečo mám ten pocit, že Hin alebo Naru cez túto misiu umrie...alebo bude unesený a ten druhý umrie pri záchrane toho uneseného Sad prosím ťa nezabíjaj ich


Nakŕmit pleas
jo a odporúčam si pozrieť "Trik se špičatým kloboukem" Laughing out loud

Obrázek uživatele hrabošík-san
Vložil hrabošík-san, Ne, 2008-05-25 13:35 | Ninja už: 5866 dní, Příspěvků: 319 | Autor je: Prostý občan

hinata sempai ma rada happy endy ta nedokaze psat smutne...teda aspon myslim...Laughing out loud


no nečumte a klikejte! Laughing out loud doufám že mně nechcete naštvat -__-

Obrázek uživatele Sakiro
Vložil Sakiro, Čt, 2008-05-22 13:38 | Ninja už: 5828 dní, Příspěvků: 340 | Autor je: Prostý občan

No Suuupeeer!!!!

Konečně jsem se dočkal a ještě nejsem pod zemí:-D

Už teď hořím nedočkavostína další díl!!!!Laughing out loud

http://s1.katsuro.cz/woo.php?id=18378
http://s1.tanoth.cz?kid=ANBU , PLS Klik jedinej....
http://147.32.8.168/?q=node/40389
http://147.32.8.168/?q=node/48065
Prosim podivejte se na tyto 2 FF,pise ji fakt nadana fanfictionarka Laughing out loud Pls a taky o komentiky k jejim FF Dikes ,lidi

Obrázek uživatele hrabošík-san
Vložil hrabošík-san, Čt, 2008-05-22 13:25 | Ninja už: 5866 dní, Příspěvků: 319 | Autor je: Prostý občan

jako vzdy supr ale akorat se mi tenhle dil zda trochu slabsi a mas tam vic hrubek Smiling ale je to stejne dobry:)


no nečumte a klikejte! Laughing out loud doufám že mně nechcete naštvat -__-

Obrázek uživatele Hermelín
Vložil Hermelín, Čt, 2008-05-22 12:35 | Ninja už: 5822 dní, Příspěvků: 6 | Autor je: Prostý občan

Paráda honem další díl.

Obrázek uživatele Darkness 4you
Vložil Darkness 4you, Čt, 2008-05-22 07:05 | Ninja už: 5865 dní, Příspěvků: 427 | Autor je: Prostý občan

je to fakt super...ešte sa ani poriadne nevydal tento diel a ja už chcem ďalší Laughing out loud to vieš žijem Novým životom(ako poviedkou Smiling )


Nakŕmit pleas
jo a odporúčam si pozrieť "Trik se špičatým kloboukem" Laughing out loud

Obrázek uživatele Skorp1k
Vložil Skorp1k, Čt, 2008-05-22 00:14 | Ninja už: 6009 dní, Příspěvků: 152 | Autor je: Prostý občan

Ho ho ho zase jedno ze tvych BoMbA dil Eye-wink jen tak dal Smiling

Obrázek uživatele Lady Kazekage
Vložil Lady Kazekage, St, 2008-05-21 22:20 | Ninja už: 5821 dní, Příspěvků: 204 | Autor je: Prostý občan

KKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAWWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIII-rychle dalsi dielik