manga_preview
Boruto TBV 09

II. Panika se šíří

„Dovolali jste se na urgentní příjem nemocnice v Konoze, co si přejete?“
„Tady Uzumaki Naruto. Prosím pošlete ihned lékařku Sakuru do kanceláře Hokageho, mám tu vážně nemocného.“
„Sakura bohužel nemůže přijít, od rána sem přivážejí spoustu lidí, co mají různé zažívací a nervové potíže a některé případy jsou opravdu vážné. Vypadá to na nějakou otravu či co.“
„Ano, ale může jí přece někdo zastoupit. Potřebuji tady nejlepšího zdravotníka, byl otráven i stínový hokage Uchiha Sasuke, víte snad, co to znamená!“
„Vy mi nerozumíte – Sakura leží v nemocnici, její stav je vážný, nemůže Vám...huž…po…c…“ telefon zachrčel a oněměl.
„Haló? Haló, jste tam?!“ Naruto zkusil vytočit číslo znovu, ale telefon byl hluchý. Nemožná předpotopní interní technika! Položil sluchátko a horečně přemýšlel. Nejdřív musí varovat lidi. Znovu přiložil sluchátko k uchu a zadal známé číslo.
„Ano, drahý?“
„Hinato? Díky bohu, že jsi to vzala!“
„Co se děje? Právě jsem…“
„Jsou děti v pořádku?“
„No… ano… Boruto šel do školy a Hima si tu kreslí. Co se stalo?“
„Za žádnou cenu nesmíte pít vodu z vodovodu, je to jasné? Ani z ní vařit, prostě nic. Je otrávená! Poslouchej mě – musíš varovat lidi, Shikamaru tu není, jsi první, komu volám. Sasuke se asi taky napil, musíš mi pomoct ty. Varuj všechny, které můžeš, ano?!“ Naruto vychrlil do telefonu veškeré informace. Ještě, že jsou zvyklí snídat všichni čtyři ráno mléko.
„D…dobře, zavolám Sakuře a …“
„Sakura je taky nemocná. Zkus zavolat Ino, ať se spojí se všemi, s kým může. Ať nikdo nepije vodu z kohoutku! Miluju tě!“ Zavěsil a chvíli neuroticky tiskl sluchátko pevně k telefonu. Pak ho dal rychle znovu k uchu.
„Tady hokage, kód…“ zahrabal ve věcech v šuplíku, „ kód 8562325“. Vyhlašuji krizový stav III. stupně v celé Konoze, jde o neznámý jed ve vodovodním řadu. Vyrazte okamžitě a zastavte vodu u zdrojů. Spojte se s nemocnicí a školou. A okamžitě zatkněte Orochimara!“
Zalitoval, že si kdy přál, aby dnes ještě někdo zaťukal. Co se to, pro boha živého, děje? Myšlenky mu letěly hlavou jako splašené. Co dřív? Znovu přešel místnost, sklonil se k Sasukemu a ujistil se, že dýchá. Byl bledý jako smrt. Nezbývalo, než ho nějak dopravit k doktorům vlastními silami. Podložil mu hlavu dlaní a opatrně ho posadil. Opřel si ho o hruď, pomalu se natočil a přehodil si jeho paži zezadu kolem krku. Jak záhy zjistil, na zádech ho nemohl nést, protože bez jedné ruky měl těžiště úplně mimo, a nemohl by se pohybovat rychle. Nezbylo, než ho vzít do náruče. S heknutím se zvedl. „Tak nevím, jestli jsem já u toho stolu zlenivěl, nebo jsi ty ztloustl!“ Pronesl nahlas, ale do smíchu mu rozhodně nebylo. Pohled mu padl na květináč, který míjel cestou ke dveřím vedoucím na terasu. Kytka ležela zvadlá na hlíně. Polkl a rychle vyběhl ven.

Na náhorní plošině nad Konohou fičel silný vítr. Slunce sice svítilo, ale na květen bylo celkem chladno. Přímo nad srázem pozorovaly rozlehlou kotlinu dvě postavy skryté ve stínu vysokého balvanu. Vesnice už zdaleka nebyla tak zelená jako kdysi, nyní jí dominovala, kam jen oko dohlédlo, barevná změť střech a komínů a do dálky se táhnoucí radiála železnice.
„Jaký je stav ve vesnici?“ Zeptal se muž zahalený v kapuci svého společníka předstíraje, že se soustředí na krásný výhled.
„Chaos. Polovina lidí je v nemocnici, druhá polovina se o ně stará. Bohužel Hokageho se odstranit nepodařilo. Musel jsem trochu změnit plán.“
„Jak se hokage zachoval?“
„Podle očekávání. Určitě pošle všechny primárně zabránit škodám. Pak se ANBU zaměří na mě.“ Odpověděl dotázaný nevzrušeně. Náhlý poryv větru mu vmetl dlouhé vlasy z týlu do tváře. Nevšímal si toho.
„A ten shinobi, co ovládá časoprostorové techniky?“
„Máte dva dny.“
„Než zemře?“
„Než se probere.“
Neznámý v kapuci se prudce otočil a chytl muže před sebou hrubě za oděv u krku. „Domluvili jsme se ale, že je zneškodníš! A ty zatím jednoho uspíš a druhého necháš vyklouznout úplně! “
Vítr se utišil. Muži chvíli stáli úplně bez hnutí a dívali se jeden druhému do očí. Pak první z mužů pomalu uvolnil stisk, nechal ruce klesnout a o krok ustoupil.
„Mám sssvé plány a nikdo mi nebude nic nařizovat!“ Zasyčel napadený tiše skrz zuby. „Pokud se vám to nelíbí, neměli jste za mnou chodit.“
„Dostal jsi zaplaceno!“
„Kašlu na peníze. Uchiha je ze hry a vesnice ochromená. Být vámi, nepromarním šanci, protože druhá taková nebude.“ S těmi slovy se dlouhovlasý muž otočil a zašel za balvan. Když za ním druhý z mužů vyběhl, byl pryč. Jako by se rozplynul.
„Sakra!“ zahalený neznámý kopl do prvního kamene před sebou.

Naruto si krátil cestu do nemocnice po střechách. Bylo to nepohodlné, když nesl takovou zátěž, ale jak se ukázalo, normální cesty byly plné pološílených lidí, co se na něj vrhali ve snaze doptat se informací nebo domoci se pomoci. Kdyby se s každým zastavil, nedorazil by tam nikdy. A Sasuke nevypadal vůbec dobře. Na chvíli zastavil na jakési terase, aby nabral dech. Cítil, že se Sasukeho dýchání zrychlilo a stalo se mělčím a nepravidelným. V duchu si představil toho slizáka Orochimara, jak ho vlastnoručně škrtí a dusí!
„Sasuke?“ Přejel příteli rukou po čele, aniž by skutečně čekal odpověď. Byl zpocený a studený. Neváhal a vyrazil znovu na cestu.
Čím víc se blížil k nemocnici, tím větší chaos panoval pod ním v ulicích, a tím menší rozruch svou přítomností budil. Nemocnice byla doslova v obležení. Narutovi blesklo hlavou, že ho měl někdo z personálu už dávno informovat, tohle nemohlo vzniknout za poslední hodinu. Ale nebyl čas přemýšlet nad disciplinárním řízením. Posledním dlouhým skokem se dostal na plochu heliportu a v příští vteřině rozrazil zády postranní skleněné dveře. Vřítil se přímo do obrovského zeleného dekoltu.
„Co to tu vyvádíš, chlape?!“ Obořila se na něj blondýna.
„J-jé, bábi Tsunade! Vás zrovna potřebuju.“ Naruto vybalancoval rovnováhu a pochytal Sasukeho dřív, než nějaká jeho část dopadla na podlahu.
„Naruto? Nemáš být v kanceláři? Co je Sasukemu? Snad to taky není otrava?“
„Právě. Vůbec se mi to nelíbí, prosím, podívejte se na něj!“
„To bych ráda, ale není kde, pacienti už jsou i na chodbách a odpočívadlech a stále se valí další.“
„Co rentgen? Sklad? Výtah? Něco, co se nepoužívá…“
Tsunade se krátce zamyslela. „ Pojďme do jídelny!“
Narutovi na okamžik vyvstaly před očima rámenové nudle a přemýšlel, proč by je měli zrovna teď jíst, ale pak překotně vyrazil za Tsunade, směr bufet. Tsunade rázně rozrážela nahromaděné vozíky s léky i nemocnými, kteří všichni vypadali více či méně podobně jako Sasuke. Tu a tam někdo vykřikl, když spatřil hokageho, ale jinak si jich nikdo v tom blázinci nevšímal. Propletli se dvěma patry a snad tisícovkou lidí, než dorazili k malé jídelně pro zaměstnance, která byla ještě zamčená. Tsunade neměla klíč, tak jednoduše dveře vykopla a rozsvítila. Při pohledu na spoře poblikávající bzučící žárovky se zamračila. Tohle se rozhodně nedalo považovat za vhodný operační sál.
„Polož ho tady na ten stůl. Rozepnout košili, vyhrnout rukávy!“ nařídila v poklusu hledajíce za pultem něco, do čeho by nalila vodu. „Musím skočit ještě pro roztok. Zatím se podívej po nějaké dece, na konci chodby vlevo je prádelna.“ S těmi slovy vyběhla ze dveří. Naruto poslechl, položil opatrně Sasukeho na velký jídelní stůl a vyjukaně se rozhlédl po místnosti. Tyhle situace neměl rád. Zranění a nemoci byla oblast, ve které byl naprosto neužitečný. A zrovna jemu se teď musí ve vesnici přihodit něco takového. Místnost měla zatemněná okna. Rychle vytáhl žaluzie a vpustil do prostoru ostré denní světlo. Vrátil se k příteli a udělal vše, co mu bábi Tsunade přikázala. Sasuke se ani nepohnul. Byl ledový, musela mu být pěkná zima.
„Ještě deka.“ Vzpomněl si a rychle zamířil ke dveřím, kde se opět srazil s přibíhající Tsunade.
„Prosím vás, že nezemře?! Tolik jsme toho už přežili, nemůže ho přece zabít blbá voda!“
„Voda?“ Tsunade položila na stůl plastovou přepravku a upřela na Naruta vážný tázavý pohled.
„Jo, ráno přišel do kanceláře a upadl do bezvědomí. Hned po něm přišel Orochimaru a řekl mi, že omylem otrávil vodu v potrubí celé Konohy.“
„Je otrávená voda ve vodovodu?! A udělal to Orochimaru? He…, tak to zcela jistě nebyl omyl! Každopádně to je zásadní informace, musím to hned nahlásit vedení nemocnice. Už pracujeme na rozborech krve nemocných a hledáme toxickou látku, ale pokud je v tom namočený Orochimaru, může být situace opravdu vážná. Je to…blázen.“ Tsunade se konečně podařilo rozmotat v přepravce zbytečně dlouhou kanylu a teď se rozhlížela, kam by šlo zavěsit pytlík s čirou tekutinou.
„Už jsem zařídil, aby nemocnice byla o stavu informovaná, a voda se taky řeší. Pokud by to nebyla nehoda, proč by mě Orochimaru přišel sám varovat?“
„To opravdu nevím. Je nebezpečný, nevypočitatelný. Vždycky byl.“ Tsunade zavěsila háček s fýzákem na přistrčený věšák. S rychlostí a obratností dlouholetého praktika zavedla jehlu do Sasukeho předloktí a napojila kanylu. Vzala lepicí pásku a přilepila jehlu i kanylu k paži a pak celou ruku důkladně ke stolu.
„Proč ho přivazujete?“
„To je jen pojistka, aby si to nevytrhnul, kdyby se náhle probral. Máš tu deku? Potřebuje teď hlavně zahřát.“
„Hned pro ni skočím!“ Naruto málem převrhl židli, jak vystřelil ven.
Tsunade se zhluboka nadechla a vydechla, aby se uklidnila a soustředila. Pak přiložila ruce na pacientovu obnaženou hruď. Mezi prsty jí zasvítila zelená chakra. Cítila srdce, jak rychle bije v mírné arytmii. Tok chakry byl naopak velmi zpomalený stejně jako u ostatních pacientů. A cítila i děsivý vnitřní chlad, který je příznačný pro otravy z jedů, ale objevuje se i u pacientů, kteří se rozhodli boj o uzdravení sami vzdát. Věřila, že v případě Sasukeho to bude ten první případ, příznaky otravy byly víceméně shodné se všemi vážnými případy z dnešního rána.
Naruto přiběhl celý zadýchaný s obrovským balíkem dek, který sotva vlekl.
„Myslím, že dvě by stačily.“ Usmála se Tsunade a stáhla ruce zpět.
„Jak je na tom?“ Dožadoval se Naruto odpovědi.
„Nevalně. Ta arytmie se mi vůbec nelíbí. Ale propláchnutí organismu by mělo zabrat. Vezmu mu krev na rozbor, ale vypadá to na to samé, co postihlo ostatní. Ať už je to cokoliv, tak to nejdřív naředíme. A pak se to pokusím zneutralizovat, ale to musíme nejdřív vědět, s jakým toxinem máme tu čest. V laboratoři na to zatím nemůžou přijít, je to něco složitějšího, než většina obyčejných látek.“
Naruto se žuchnutím upustil deky na zem. „Takže se hned neprobere?“ Zeptal se sklíčeně.
„Nejspíš ne.“
„...může zemřít?“
„Nic není jisté.“
Naruto zdvihl tlustou deku a zakryl s ní Sasukeho až po bradu. „Dobře. Půjdu zpátky do kanceláře, musím teď zařídit spoustu věcí. Děkuju, Tsunade, a prosím, dohlídněte na něj. Kdyby se cokoliv stalo, dejte mi vědět!“ S těmi slovy se otočil a zamířil k východu. Ve dveřích se ještě zastavil a otočil. „Tohle mu neprojde, o to se postarám.“

Poznámky: 

Ech, při čištění ve složkách jsem narazila na jednu nedávno napsanou povídečku. Původně jsem v příběhu nechtěla pokračovat, ale jak jsem si to četla, napadlo mě pokračování. Myslím, že je to dáno momentální tvořivou múzou, která přiletěla a obsadila uvolněné místo po opadlém celoročním stresu Smiling. Musím jí využít, ale předpokládám, že další pokračování bude zase za dlouho nebo vůbec. Jsem sama pro sebe také naprosto nevypočitatelná Laughing out loud.
PS: Zatím mě nenapadl vhodný název pro obě části, třeba příště...
PSS: Pokud mám něco špatně přednastavené, prosím o opravu, sériovku jsem zatím žádnou nepsala. Díky Smiling

5
Průměr: 5 (4 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele suiken
Vložil suiken, Pá, 2020-12-18 01:01 | Ninja už: 3945 dní, Příspěvků: 2754 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Dosť dobré to bolo len škoda ze to bolo také vážne. Ta prvá časť sa mi zdala vtipná. Aspoň ten Orochimaru.

Obrázek uživatele suiken
Vložil suiken, Čt, 2020-12-17 18:37 | Ninja už: 3945 dní, Příspěvků: 2754 | Autor je: Utírač tabulí na Akademii

Ja som nikdy FF veľmi nečítal. Eeh. Vie mi niekto poradiť ktorá je prvá časť? Odkaz prosím? Smiling

Obrázek uživatele Akhara
Vložil Akhara, Čt, 2020-12-17 19:00 | Ninja už: 2654 dní, Příspěvků: 1369 | Autor je: Manga tým, Leeho závaží

Úplně na konci povídky, těsně nad hodnocením, je odkaz na předchozí (a v tomhle případě i první) díl. Smiling

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Po, 2020-12-14 21:15 | Ninja už: 2684 dní, Příspěvků: 3008 | Autor je: Metař Gaarova písku

Ešteže sa Naruto kdesi dovolal a zdvihli mu, tu sa ani také nedialo Sad Katastrofický scenár, čo nás stále strašia, sa naplnil, aj Sakura ľahla ladom. Hin s varechou je vždy k dispozícii, práve som rozmýšľala v súvislosti s Borutom, že jediná ništ nerobí, len varí a upratuje, ešteže nie je ako kisňa a drží si figúru Laughing out loud Takže teraz je aspoň poverená varovať ľudí. Páni, hokage má kód, aby mohol vyhlásiť krízový stav a zatýkanie Wow, tak tohle je vážně krutě hustý!! Základ je ratovať Sasukeho, však čo by si bez neho počal, je to preňho najbližšia bytosť. Hehe, to sa ti podarilo, keď bral Sasana do náručia: „Tak nevím, jestli jsem já u toho stolu zlenivěl, nebo jsi ty ztloustl!“ Kakashi YES Jésušu, mňa by zložili tie zvädnuté kvety, to som háklivá OMG! Vážně nevím, co dál... Hmhm, žeby Oro bol v styku s Karou a či kto to je? V posledných dňoch som sa dostala k dokumentom a čo stále hlásam, že tvorcovia vychádzajú z reality, tak je to fakt, aj tá pliaga, čo nás tu terorizuje, bytosti živiace sa naším strachom a pod., ale radšej sa nejdem rozvášňovať Tak teď ti nevím... V chaose sa dá činiť kadečo, ako si aj napísala. Oro je prešibaný, toto ho presne vystihuje: „Mám sssvé plány a nikdo mi nebude nic nařizovat!“ Zasyčel napadený tiše skrz zuby. „Pokud se vám to nelíbí, neměli jste za mnou chodit.“ Orochimaru ^.^ Kdežeby si znivočil Sasukeho aj Naruta, však sú pre neho dôležití a má k nim citové väzby. A nikdy nebol na peniaze. Sláva, že Cunade je funkčná Jump! Raz darmo, stará garda vydrží viac a vždy sa vynájde. Presne rovnaká situácia, nevie sa presne, čo pliaga je, a preto je aj problém s liečením. Veľmi dobre si urobila, noledi, že si tento aktuálny námet nenechala v ľade a pokračuješ Jump! Ja si myslím, že názov sedí a netreba s ním nič robiť. Oročimaru je v takýchto situáciách perfektná postava, dá sa vystrčiť ako hlavný podozrivý, ale všelikto sa za neho môže skrývať. Zaujímalo by ma, kto je hráč, ak ťa teda budú múzy obletovať a dočkáme sa pokračovania. Vďaka Ino ti gratuluje!

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, Út, 2020-12-15 22:51 | Ninja už: 3879 dní, Příspěvků: 7444 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Těšila jsem se na tvůj milý (a superdlouhý) komentář Smiling! Díky za názor, jsem ráda, že jsem tě pobavila a potěšila. Tak nějak je to určitě odraz současné reality (chaos, strach), určitě je v tom velký kus touhy po starých dobrých Naruto časech. A zároveň cítím, že se mi líp kreslí a píše z pohledu současné generace, současného dění, než se vracet úplně do minulosti. Mám pocit, že to tak je i v realitě, že stará generace neskutečně "drží" Laughing out loud, kam se my mladí na ně hrabeme.
Ohledně Ora - nevím, zda má nějaké citové vazby, myslím, že jich jako osobnost vůbec není schopen. Vnímám ho pořád jako toho záporáka z prvních dílů, kde si člověk nemohl být jistý absolutně vůbec ničím, kde šel sobecky přes mrtvoly jen za svým cílem. Uměl hrát, uměl skrývat, uměl udržovat lidi při tom, že je největší kamarád, spojenec, žena, nyní dokonce tatík, hehe Laughing out loud, ale nevěřím mu nic z toho.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, St, 2020-12-16 20:19 | Ninja už: 2684 dní, Příspěvků: 3008 | Autor je: Metař Gaarova písku

Však som sa aj pár dní na ten komentík chystala hihihi A ono to je vždy tak, že čosi vstúpi do cesty a otvoria sa nové obzory, tak aj v tomto prípade som narazila na špecifickú problematiku, však stále len bádam a bádam. Tá staršia generácia prežila veľa, takže by som to videla tak, že ani sa nedrží minulosti, ale čerpá z nej silu. Minule boli u mňa známi a manželka nepoznala verzatilku, tak jej manžel celý nadšený, že nech jej ju ukážem. Opatrujem totiž kadečo z rôznych domácností, dokonca aj tanečné poriadky svojich ženských predkov. Oro je vymakaná postava a Kiši dosť čerpal z kadejakých výskumov a mýtov, asi má dajakých poradcov, alebo prostredníctvom neho zverejňujú informácie a čakajú, aké budú reakcie, alebo cítia psiu povinnosť verejnosť informovať. Tiež treba brať do úvahy japonskú mentalitu a tradície. Ten had či plaz hrá v mýtoch veľkú rolu a od našich kybernetikov a robotikov viem, že najväčší problém je stabilita, akurát Japonci stále špekulujú nad humanoidom. Génové inžinierstvo a celá plejáda súvisiacich aj zdanlivo nesúvisiacich odborov je na nekonečnú diskusiu. Vírusmi sa dá meniť DNA, ten tuším Boro sa volal v Borutovi je krásny príklad a úplne normálne sa experimentuje, čoho sme svedkami (prasačí, netopierí, slepačí, opičí, atď., atď.) To, čo stváral Oro, sa vraj deje bežne, sú dokumenty aj na kongresoch sa debatuje, aj Kabuto len do seba čosi stále pchal, aby mal väčšiu silu a viac vydržal. No etika sa proklamuje, ale pre koho? Podľa mňa Oro city mal, potom sa úplne oddal svojej méte a zas sa po skúsenostiach, najmä Itačiho pričinením (obdivujem tvoj avatar Úpa boží!!! ), akosi prebral a prehodnotil. Tiež si myslím, že mu záležalo na Cunade, leeen, on nerád prehrával, keď ani Džiraija svojím neodbytným dvorením neuspel. A tými zmenami tiel bol asi úplne hormonálne rozhádzaný. Sasuke ho vôbec nerešpektoval, len tiež využíval, ale ctil jeho znalosti a schopnosti, tak sa Oro v ňom dajako vzhliadol, možno sa v jeho životnej ceste videl. Naruto zas so svojou charizmou a neochvejnou vernosťou k Sasukemu Ora tiež inšpiroval, lebo on také nezažil. No, rečnila by som a rečnila, len nechcem zas spisovať memoáre a zaťažovať server, ale Oro je reálna postava, samozrejme štylizovaná. Ja by som nedokázala nikomu ublížiť, ale to som ja, ty a iní naši známi aj neznámi a musíme žiť s vedomím, že tento svet je polarizovaný čím ďalej tým viac. Preto treba písať, kresliť, rečniť, čosi konať, aby "tí" vedeli, že sa nedáme len tak prevalcovať Kakashi YES

Obrázek uživatele Poštolka
Vložil Poštolka, So, 2020-12-12 11:23 | Ninja už: 4188 dní, Příspěvků: 5842 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných nindžů 

Jé, pokračováníčko! Ale zase to končí otevřeně Shocked

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, So, 2020-12-12 14:06 | Ninja už: 3879 dní, Příspěvků: 7444 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Díky, no jo, zase jeden z příběhů, který by si člověk přál prožít s našimi hrdiny, ale nevím, zda mi bude dopřáno na něj přijít Smiling.

PS: Opraveno Eye-wink.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, St, 2020-12-09 21:16 | Ninja už: 5190 dní, Příspěvků: 6231 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Uchazeč o ruku Mizukage

Síce ti nevidím do hlavy, že ako to bude pokračovať, ale čo takto OTRAVA. Naruto smutny
Mimochodom, miesto heliportu by som radšej dal airship port alebo niečo také. Tee-hee

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele noleda
Vložil noleda, St, 2020-12-09 21:58 | Ninja už: 3879 dní, Příspěvků: 7444 | Autor je: Editor všeho, Editor obrázků, Samuraj

Hm, zatím se to okolo Otravy točí, ale jestli to bude základní téma, to nevím Bad...
Co je airship? Já si matně vybavuju, že v nějakém díle Boruta jsem tam heliport viděla. Ale i kdyby ne, tak v mé povídce ho zkrátka mají. Bude to jen další z mnoha nelogičností jako drátový telefon, počítače a vedle toho meče, atd....

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránce Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA

KURZÍK KRESBY

NARUTO ANTISTRESOVÉ MALOVÁNKY a NARUTO PEXESOVÁ HRA - odkazy na stažení ZDE

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Čt, 2020-12-10 09:56 | Ninja už: 5190 dní, Příspěvků: 6231 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Uchazeč o ruku Mizukage

Vzducholoď. V čase Narutovho kagovania majú vzducholode, telefóny aj počítače (čiže vlastne žiadna nelogickosť). Tak ma napadlo, že by si to ešte mohla nazvať hoci aj hikoportom (vzducholoď je v japončine hikoosen) - ale potom by si asi musela v poznámkach vysvetliť, čo to slovo znamená, lebo to nie je vôbec zrejmé.

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...