manga_preview
Boruto TBV 07

Dej si pozor na to, co není

Seděla jsem za mřížemi a dívala se do matně osvětlené chodby. Nikdo po ní nešel. Dusivé ticho mi lezlo až do morku kostí. Slyšela jsem každý tep svého srdce, každý nádech a výdech, každou myšlenku. Kdybych věděla to, co vím teď, kdyby mi to někdo řekl, nemusela jsem tu sedět. Vyšetřovací stanice v Konoze byla nechvalně proslulá. Věděla jsem, že půjdu pod ruce samotnému Ibikimu, ale nakonec jsem usoudila, že mi je to jedno. Můj život tímto skončil a už nezáleží na tom, co se mnou bude.

Kroky se ozvaly dřív, než jsem si to stihla uvědomit. Byla jsem ponořená několik dní v absolutním tichu a i když jsem je slyšela, nebyla jsem schopná je hned zařadit. Všechny svaly se ve mě napjaly navzdory tomu, že jsem chtěla být klidná a uvolněná. Nešlo to, cítila jsem příliš velkou nespravedlnost. Ptala jsem se neustále sama sebe, proč zrovna já. Kroky se přiblížily a já se vtiskla do rohu. Jako by mi to mohlo nějak pomoct. Svázané ruce jsem natáhla před sebe co nejvíc to šlo. Ve výsledku to muselo působit komicky.
„Vstávej,“ řekl bez výrazu. Nedokázala jsem se přinutit. Hrála jsem si na hrdinku a teď jsem se choulila před jeho slovy. Opovrhovala jsem sebou. Dveře cely se otevřely a někdo mě popadl a vytáhl na nohy. Odvedli mě do osvětlené místnosti. Nikde nebyl stín, kde bych se mohla schovat. Byla jsem nervózní. Klaply dveře a já zůstala v místnosti sama. Nebylo v ní nic. A když říkám nic, myslím tím opravdu nic. Jen bílé stěny a spoustu světla.

Odněkud se ozval hlas a já ztuhla. To on všechno zavinil, to on. Rozbrečela jsem se, posadila na podlahu do rohu a pažemi objala kolena. Chtěla jsem být co nejmenší a neviditelná. Nechtěla jsem vůbec existovat. Nechtěla jsem se narodit. Cosi mě hodilo doprostřed a zvedlo do vzduchu. Kolem mě začala proudit čakra, bylo to jako tenkrát poprvé. Vracely se mi vzpomínky. A s nimi i síla.

Bylo mi čerstvých dvacet, myslela jsem si, že mi patřil svět. Jako obyčejná dívka bez rodičů jsem neměla moc možností, nikdo mě nikde nechtěl, ale já se konečně dokázala vymanit ze všech výchovných systémů a dětských domovů. Pamatuji si tu svobodu, kterou jsem cítila, když jsem byla daleko za městem. Byla jsem volná jako pták, mohla jsem konečně roztáhnout křídla. Ano, ta křídla, která jsem schovávala po celý svůj život, aby si ze mne děti nedělaly legraci. Jednou jsem je někomu ukázala a zanechalo to trvalé šrámy na mé duši. A nejen děti, ale i dospělí uměli být velice krutí.

Stála jsem na vrcholku hory, kterou jsem na své cestě přecházela. Kolem mě byl jen mrazivý vzduch, který mě v jednu chvíli přestal řezat do tváří. Prudce jsem roztáhla ruce, zaklonila hlavu a vydala dlouhý pronikavý skřek. A roztáhla křídla. Dravčí křídla, tvořená zvláštním druhem čakry, která vykreslovala každé pírko. Vlasy mi divoce vlály ve větru a já se nekontrolovatelně smála. Byla jsem šťastná. Nikdy jsem neměla sklony k riziku, ale najednou mě přepadla strašná chuť vrhnout se dolů. Vyšplhala jsem na ten nejvyšší výběžek a v dalším okamžiku jsem se již řítila střemhlav dolů. A v posledním okamžiku, přesně ve chvíli kdy jsem se prstem jemně dotkla vodní hladiny, jsem vzlétla. Divoce jsem se smála a můj smích byl slyšet na míle daleko.

Dole pode mnou se objevil stín, ale nikde nikdo. Otočila jsem se a uviděla tajemnou postavu. Seděl si jen tak ve vzduchu, ale po chvíli zviditelnil svá čakrová vlákna. Měl stejná křídla jako já.
„Kdo jsi?“ zeptala jsem se.
„Tvůj druh,“ odpověděl.
„Druh?“
„Jsme stejného druhu, nikdo kromě nás nemá taková křídla,“ objasnil.
„Aha,“ nevěděla jsem, co mám na to říct. Měla jsem pocit, že už mě chce zase někdo svázat.
„Proletíme se?“ navrhl a já přikývla. Nevěděla jsem, co mám dělat a doufala jsem, že dokážu při nejhorším rychle uletět.
„Co máš teď v plánu?“ zeptal se.
„Proč se ptáš zrovna na tohle?“ nemohla jsem pochopit, že se nezeptal na to, jak jsem ke křídlům přišla nebo tak něco. Zřejmě o tom všem hodně věděl.
„Ani nevím, nejspíš si najdu nějaké místo, kde budu moct volně žít,“ odpověděla jsem popravdě.
„Chceš jít se mnou?“ vztáhl ke mě ruku.
„Nevím, neznám tě,“ byla jsem opatrná, ale dlouho mi to nevydrželo. Byl stejný, jako já a to mě k němu lákalo. Konečně bych nebyla tak osamocená. Konečně mě někdo bral jako sobě rovnou.

Seděli jsme na větvi a jedli syrového zajíce. Za celý rok, který jsem s ním byla jsem ho neviděla jíst nic tepelně upraveného. Choval se jako dravec. Pil z horských potoků, lovil drobnou zvěř a používal k tomu pouze svou čakru. Dokázal ji zformulovat do podoby drápů. Učil mě postupně pracovat s čakrou i moudrosti dravců. Jedno mi však zatajil.

Křídly jsem bila do zdí a ačkoliv nebyla z masa a kostí, nechávala na stěně krvavé šrámy. Zoufale jsem se snažila vymanit ze sevření toho, co mě drželo uprostřed. Rychle a přerývaně jsem dýchala, na zem pomalu dopadaly mé slzy. Má křídla tepala vzduch do stříbrných vírů, bolest mého hlasu zvonila dlouhé vteřiny v ozvěnách. Rozcuchané vlasy mi vlály do všech stran a uštvaný výraz se usadil v mé tváři.
Najednou se všechno zpomalilo, několikrát jsem máchla křídly na prázdno a padala dolů k zemi. Mé tělo vydalo tlumený zvuk. Místností se rozhostilo nekonečné ticho. Nikdo dlouhé minuty nepřicházel. Byla jsem sama. Opuštěná a zrazená. Moudřejší. A umírající...

5
Průměr: 5 (10 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Út, 2017-12-26 22:53 | Ninja už: 5830 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Četla jsem to snad v den vydání, ale doteď jsem to nestihla okomentovat. Gome. Laughing out loud Jsem šílený fantasta, takže by mě příběh o dívce s křídly velmi, velmi zajímal. Smiling Povídka je to pěkná a vzbudila ve mně dost pozornosti na to, abych vyžadovala hlubší příběh. Už jenom díky tomu konci!

Obrázek uživatele Havraní princezna
Vložil Havraní princezna, Čt, 2017-12-28 12:55 | Ninja už: 2627 dní, Příspěvků: 458 | Autor je: Odborník na Icha Icha

Jsem moc ráda, že ses přesto vrátila a okomentovala jsi to. Eye-wink Příběh o dívce by měl být, jen to bude jiná dívka. A, hmmm mm, jestli dopíšu volné pokračování... jsem trochu na rozpacích, no, tak uvidíme. Smiling
Moc ti děkuji za komentář. Smiling

Aktuální povídka: Už zase rostou - Napsaná v březnu 2021
Aktuální série: Doba, kdy kvetou nejhezčí květy - psané v roce 2021
Seznam všech FF: Zde
Můj blog

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, So, 2017-12-16 10:14 | Ninja už: 5686 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Možná to bude znít jako klišé, ale tvoje povídka mi hodně tvým stylem připomněla Lovecrafta, kterého teď hltám, kvůli jedné deskovce... taky nastínil hodně pozadí, ale to důležité nechával na čtenáři, aby si vytvořil vlastní obraz. Tady je to stejné. Jak je hlavní hrdinka učena jedním způsobem, ale žije tím druhým. Dokonce jsem snad pochopila to nejdůležitější o co ses tady pokusila. Všechno má svoje následky, někdy o nich přemýšlíme a někdy ne. A jak psala Akhara tím jedním slovem si dala povídce tvar. Moudrost, to podstatné, co uniká nám všem, pochopíme zpravidla něco, až když je příliš pozdě cokoli měnit. Kdybychom znali budoucnost, změnili bychom minulost a přítomnost a tím znovu přetavit budoucnost...
Tyhle řeči mi moc nejdou. Ale líbí se mi jak je povídka postavená. Každé slovo doplňuje to druhé a celek je tím komplexní. Snad bude pokračování, které by mnohým potvrdili jejich domněnky.
Krásné dílo. Zanechalo to ve mně pocit přemýšlet nad jistými otázkami. Díky.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Havraní princezna
Vložil Havraní princezna, Po, 2017-12-18 23:04 | Ninja už: 2627 dní, Příspěvků: 458 | Autor je: Odborník na Icha Icha

Moc ti děkuji za krásný komentář. Ze všech napsaných komentářů tenhle asi nejvíce rozumí niancím a myšlenkám textu. Jinak jsem moc ráda, že ses ke mě vrátila, mohu-li to tak říct? Tvé komentáře mi chyběy. Smiling
Ještě jednou ti děkuji.

Aktuální povídka: Už zase rostou - Napsaná v březnu 2021
Aktuální série: Doba, kdy kvetou nejhezčí květy - psané v roce 2021
Seznam všech FF: Zde
Můj blog

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, St, 2017-12-20 11:02 | Ninja už: 5686 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Až tak? To jsem poctěna. Smiling
Ano, až opadne shon kolem Vánoc, dočtu vše od tebe a ostatních. Udělám si večer s tvými povídkami. Smiling
Není vůbec zač. Eye-wink

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Havraní princezna
Vložil Havraní princezna, St, 2017-12-20 18:17 | Ninja už: 2627 dní, Příspěvků: 458 | Autor je: Odborník na Icha Icha

Normálně mě asi nejlépe chápe Akhara, ale tady vedeš jednoznačně ty. Eye-wink

Už se moc těším na tvé komentáře, budeš-li je psát. Smiling

Aktuální povídka: Už zase rostou - Napsaná v březnu 2021
Aktuální série: Doba, kdy kvetou nejhezčí květy - psané v roce 2021
Seznam všech FF: Zde
Můj blog

Obrázek uživatele Sabaku no Tanaris
Vložil Sabaku no Tanaris, So, 2017-12-16 09:32 | Ninja už: 4019 dní, Příspěvků: 1473 | Autor je: Propadlý student Akademie

Wow, bolo to strašné zaujímavé, pútavé...až by som si priala o tejto postave vedieť viac. Krásne opísané pocity a situácie, až mi ústa normálne padali. Každé jedno slovo v tom texte ma bavilo. Som nahnevaná na toho jej krajana, ktorý ju okašlal a je mi ľúto jej. Sad

Inak predstava krídel z chakry je interesujúca a popravda ani mňa taká konina ešte nenapadla. hihihi Super! Kakashi YES

Nádherné. Eye-wink Sabaku je uveličená.

Navštívte stránku Zakázaného ovocia! --> Z láskyZ láskyZ láskyZ lásky

Môj Wattpad https://www.wattpad.com/user/SabakuNoTanaris - čítajte príbehy aj mimo Naruta práve tu!
Blog Sabaku no Tanaris a Mestekovej www.sameta.blog.cz/

Obrázek uživatele Havraní princezna
Vložil Havraní princezna, Po, 2017-12-18 23:00 | Ninja už: 2627 dní, Příspěvků: 458 | Autor je: Odborník na Icha Icha

O tom to je, že chceš vědět víc. Jsem moc ráda, že tě to takto zaujalo. No jo, pocity, ty mi jdou, ale napsat kloudný příběh... Laughing out loud (Pokud se ti vážně líbily ty pocity, tak ti doporučím poslední dva díly Hanae - 12 a 13.

No, můžu prozradit, že ještě jedné postavě dám křídla. 'sice to bude úplně jiná postava, ale také tě to může bavit.

Moc děkuju. Smiling

Aktuální povídka: Už zase rostou - Napsaná v březnu 2021
Aktuální série: Doba, kdy kvetou nejhezčí květy - psané v roce 2021
Seznam všech FF: Zde
Můj blog

Obrázek uživatele Sabaku no Tanaris
Vložil Sabaku no Tanaris, Po, 2017-12-18 23:16 | Ninja už: 4019 dní, Příspěvků: 1473 | Autor je: Propadlý student Akademie

To, že začnem čítať Hanae...nad tým som premýšľala už dlho, ale ja som sa mala dostať k Tanci iluzí a ešte k mnohým veciam sa chcem dokopať, ale nejak človek je ubehaný a nemá kľud. Ja osobne vyše píšem, než čítam a to ma mrzí...lebo je tu kopu skvelých diel. Smiling

Dúfam, že sa k Hanae raz dostanem. Z lásky

EDIT. jejda. Prepracovanosť. Toto mala byť odpoveď k tomu tvojmu komentu pod mojím. Sad Gome.

A.// Přesunuto.

Navštívte stránku Zakázaného ovocia! --> Z láskyZ láskyZ láskyZ lásky

Môj Wattpad https://www.wattpad.com/user/SabakuNoTanaris - čítajte príbehy aj mimo Naruta práve tu!
Blog Sabaku no Tanaris a Mestekovej www.sameta.blog.cz/

Obrázek uživatele Havraní princezna
Vložil Havraní princezna, Út, 2017-12-19 15:27 | Ninja už: 2627 dní, Příspěvků: 458 | Autor je: Odborník na Icha Icha

Však v pořádku, nechci ti nic vnucovat. Smiling (Měla jsem na mysli pouze ty dva díly. Je mi jasné, že člověk na to potřebuje čas.) A jestli teď chceš číst něco jiného, je to naprosto v pořádku.
Můžu tě uklidnit, mám to stejně. Taky radši píšu než čtu. A souhlasím, je to velká škoda, mít čas jen na jedno nebo druhé... Tak teď ti nevím...

I já doufám. SmilingZ lásky

Aktuální povídka: Už zase rostou - Napsaná v březnu 2021
Aktuální série: Doba, kdy kvetou nejhezčí květy - psané v roce 2021
Seznam všech FF: Zde
Můj blog

Obrázek uživatele Sabaku no Tanaris
Vložil Sabaku no Tanaris, St, 2017-12-20 10:49 | Ninja už: 4019 dní, Příspěvků: 1473 | Autor je: Propadlý student Akademie

Ja sa k tomu raz dostanem! Laughing out loud Neboj sa, nič nevnucuješ. Toto dielko sa mi veĽmi páčilo, takže ma to nakopne aj k čítaniu Hanae. Smiling Z lásky

Aku, ďakujem za opravenie chyby Smiling

Navštívte stránku Zakázaného ovocia! --> Z láskyZ láskyZ láskyZ lásky

Môj Wattpad https://www.wattpad.com/user/SabakuNoTanaris - čítajte príbehy aj mimo Naruta práve tu!
Blog Sabaku no Tanaris a Mestekovej www.sameta.blog.cz/

Obrázek uživatele Havraní princezna
Vložil Havraní princezna, St, 2017-12-20 10:53 | Ninja už: 2627 dní, Příspěvků: 458 | Autor je: Odborník na Icha Icha

Tak to mě velmi těší. hihihi

Aktuální povídka: Už zase rostou - Napsaná v březnu 2021
Aktuální série: Doba, kdy kvetou nejhezčí květy - psané v roce 2021
Seznam všech FF: Zde
Můj blog

Obrázek uživatele Kutulumototo
Vložil Kutulumototo, St, 2017-12-13 11:57 | Ninja už: 2683 dní, Příspěvků: 582 | Autor je: Student Akademie

Jee mě je hlavní hrdinka povědomá svými chakrovými křídly Laughing out loud ale pšššš Eye-wink
Jinak mi to připomnělo sérii Hradební mýty. Sad takový smutný osud hlavní hrdinky Sad ale zato moc pěkně napsaný. Určitě bych si ráda přečetla něco víc, třeba v další povídce, protože teď jsi vykreslila hrozně moc zajímavý příběh a já bych chtěla vědět jak dopadl Laughing out loud

Seznam FF

Tady Laughing out loud

Obrázek uživatele Havraní princezna
Vložil Havraní princezna, St, 2017-12-13 19:19 | Ninja už: 2627 dní, Příspěvků: 458 | Autor je: Odborník na Icha Icha

Kdybys to nenapsala, tak by mě to nenapadlo. Ale vážně ji to hodně připomíná. Laughing out loud

Je tam víc otázek než odpovědí, to je pravda. A nejsi jediná, koho by zajímalo víc věcí kolem. Původně jsem to nechtěla tak smutné, ale nějak to z toho vyplynulo...

Aktuální povídka: Už zase rostou - Napsaná v březnu 2021
Aktuální série: Doba, kdy kvetou nejhezčí květy - psané v roce 2021
Seznam všech FF: Zde
Můj blog

Obrázek uživatele akai
Vložil akai, Út, 2017-12-12 01:08 | Ninja už: 5627 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Asumův zapalovač

Je to hezké. je to hodně pocitové, což tomu za mě obojí přidává i ubírá - na jednu stranu mám ráda, když si z povídky odnesu v paměti ten pocit, na stranu druhou by se mi osobně líbilo trošku víc rozvést i samotný příběh. (Ale možná je to jenom mnou, že mi tady připadá až příliš mnoho neznámých:))

you wanetd it; chtěla jsi to… tak si sakra nestěžuj!
Tanabata je svátek přání. A tak se ho pokouší najít; třeba i na dně flašky saké.

„What a world we live in, to see such unique idiots…?”

Obrázek uživatele Havraní princezna
Vložil Havraní princezna, Út, 2017-12-12 17:48 | Ninja už: 2627 dní, Příspěvků: 458 | Autor je: Odborník na Icha Icha

Děkuji. Tady jde o ty neznámé, o to, že tam nejsou. Normálně to víc rozvádím, ale tady jsem to chtěla napsat nějak takhle. (Což neznamená, že se to musí nutně líbit všem.)Trochu koketuji s myšlenkou napsat na to volné pokračování, ale nevím.

Aktuální povídka: Už zase rostou - Napsaná v březnu 2021
Aktuální série: Doba, kdy kvetou nejhezčí květy - psané v roce 2021
Seznam všech FF: Zde
Můj blog

Obrázek uživatele Akhara
Vložil Akhara, So, 2017-12-09 11:39 | Ninja už: 2627 dní, Příspěvků: 1368 | Autor je: Manga tým, Leeho závaží

To to ještě nikdo kromě Aku neokomentoval? To jsou věci... Laughing out loud
Strašně se mi líbí, jak je to napsaný. Hlavně ta část od poloviny dál. Má křídla tepala vzduch do stříbrných vírů je skvělý. A odstavec o tom, jak letí, je úplně jako živej. Člověk skoro slyší fičet vítr.
Ta postava mě fakt zaujala. Tím, jak se ve snaze najít svou přirozenost potácí mezi extrémy... Mezi přílišnou kontrolou a přílišnou nespoutaností. Ale hlavně tím "dravčím" konceptem. Připomíná mi to ty hlásky ve tmě u Hanae. Taková zvláštní fantastika, která vlastně není tak úplně fantastická. Mám z ní hrozně zvláštní pocit a fakt se mi líbí.
Taky mi to zasazení do Naruta přijde trochu násilný, omezující. Myslím, že by klidně mohla fungovat úplně samostatně.
Způsob vyprávění v náznacích a střípcích se k tomu všemu hrozně hodí. Vyvolává to spoustu otázek, na který člověk nikdy nedostane jasnou odpověď.
Ten konec je zvláštní. Spoustu věcí prostě nechává být. Chcete závěr, vyřešení, odpovědi? Smůla. Laughing out loud Ale zároveň tím slovem moudřejší uzavírá a řeší úplně všechno.
Ta povídka se dá vykládat tolika způsoby... Tentokrát si z ní beru hledání identity, ale jsem zvědavá, co to bude, až si ji přečtu příště.

Jenom si možná dej pozor na frekvenci slova "jsem". Je to sice pomocný sloveso a v minulým čase se mu zkrátka moc vyhnout nejde, ale občas se dá vynechat (jako jsi to na pár místech už udělala) a občas se zkrátka musí opsat. Tady už mi to přijde fakt hodněkrát a u mě to má třeba takovej efekt, že mi ta povídka připadá vyprávěná takovou trošku neumělou, "dětskou" optikou. Nevím, jestli jsi to tak chtěla nebo ne. Laughing out loud

Obrázek uživatele Havraní princezna
Vložil Havraní princezna, Ne, 2017-12-10 23:43 | Ninja už: 2627 dní, Příspěvků: 458 | Autor je: Odborník na Icha Icha

Ano, ta podobnost s Hanae není čistě náhodná. Jak ses mi zmínila ve zprávě, že tě tenhle styl baví číst, tak jsem ho zkusila znovu. (A pro tebe. Smiling )
Je to násilné pro tenhle úryvek. V momentě, kdy si domyslíš dalších několik kapitol to přestane být násilné. Tahle povídka je o tom, aby si ji čtenář přečetl a pak si domýšlel a přemýšlel. Smiling
Strašně ráda píšu tak, aby si to čtenář mohl přebrat a vybrat si z toho to, co chce a potřebuje. A když si ji přečte podruhé, aby ji vnímal zase jinak.
Uznávám, mám několik slov, která nadužívám. Snažím se dávat si na to pozor, ale tenhle text jsem psala hodně pocitově. Úplně takhle jsem to nechtěla, ale hlavní hrdinka je tak trochu ještě dítě (duší) a dívá se na svět do široka rozevřenýma očima, takže mi to zas tolik nevadí. Ale asi bych měla nejspíš někoho požádat, aby mi dělal betareadra. Laughing out loud

Aktuální povídka: Už zase rostou - Napsaná v březnu 2021
Aktuální série: Doba, kdy kvetou nejhezčí květy - psané v roce 2021
Seznam všech FF: Zde
Můj blog

Obrázek uživatele Akhara
Vložil Akhara, Po, 2017-12-11 23:00 | Ninja už: 2627 dní, Příspěvků: 1368 | Autor je: Manga tým, Leeho závaží

No, já vážně nevím, jak ti tenhle styl sedí, a jak to připadá jiným lidem, ale mě vážně zaujal ze všeho nejvíc. Smiling
Je to hloupý, ale ať čtu, jak čtu, já tam ten zbytek prostě nevidím. Obávám se, že mě jako čtenáře přeceňuješ. Laughing out loud Myslíš, že bys mohla ještě upustit nějaký vodítko?

Obrázek uživatele Havraní princezna
Vložil Havraní princezna, Po, 2017-12-11 23:09 | Ninja už: 2627 dní, Příspěvků: 458 | Autor je: Odborník na Icha Icha

Sedí mi. Protože já jsem strašně moc citově založený člověk. Takže je to jako bych psala vlastní duší. Je to jakoby poezie v próze. A jsem ráda, žes´ mě na tuhle cestu navedla, alespoň chvíli po ní půjdu. Smiling

Ten zbytek tam v podstatě nemáš vidět. Ten si máš domyslet tak, aby to začalo dávat smysl. (Snad jsem to napsala smysluplně a pochopitelně, protože to mi někdy vážně nejde. Smiling )

Aktuální povídka: Už zase rostou - Napsaná v březnu 2021
Aktuální série: Doba, kdy kvetou nejhezčí květy - psané v roce 2021
Seznam všech FF: Zde
Můj blog

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Čt, 2017-12-07 19:13 | Ninja už: 5620 dní, Příspěvků: 2346 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Výborně, máme tu úplně první příspěvek do výzvy!
Někdy si myslíme, že konečně víme, že známe a máme, ale ono je to jinak. A pak jsme šokovaní, šokovaní i tím, jak moc to bolí. Naše nepojmenovaná hrdinka to poznala na vlastní kůži. Škoda, že o ní nebylo víc; uvítala bych i větší zapasování do Naruta (tím nemyslím, že nesmíte využívat OC), sice to začátek a Ibiki trochu navodili, ale pak se to s křídly svezlo jiným směrem. Ale hlavní myšlenku tématu jsi vyjádřila dobře a zřetelně Smiling

P.S.: Pro všechny autory, tady beru, že to tak autorka jednoduše chtěla, ale nemusíte ffku pojmenovávat dle tématu, vlastně jen lepší, když se bude jmenovat jinak než zadání, ať se orientujeme Smiling

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele Havraní princezna
Vložil Havraní princezna, Čt, 2017-12-07 20:20 | Ninja už: 2627 dní, Příspěvků: 458 | Autor je: Odborník na Icha Icha

Já jsem první? Sice jsem to tušila, ale vidět to takhle napsané... Smiling

No, pro mě to tam je zapasované hodně, i když to není na první (a možná ani druhý a třetí) pohled vidět. Bez Naruto-světa bych nemohla použít čakru ani systém... uznávám, je to dost krátké na to, aby se tam projevilo všechno, co jsem chtěla.

Název "Dej si pozor na to, co není" není jen pro hrdinku. Je i pro vás čtenáře. Jde o to, si čtenář musí domyslet, co není psáno a řečeno a číst mezi řádky víc, než kdy jindy. Smiling
(Původně jsem to chtěla pojmenovat jinak, ale tady se mi to prostě k tomu hodilo. Smiling )

Aktuální povídka: Už zase rostou - Napsaná v březnu 2021
Aktuální série: Doba, kdy kvetou nejhezčí květy - psané v roce 2021
Seznam všech FF: Zde
Můj blog