manga_preview
Boruto TBV 08

Poslední z klanu Akame XXXIV. - Kocourova smrt

Akame3.png

Stála před stolem Hokage, obě mlčely. Tsunade si ji dlouze a pátravě prohlížela, ruce založené pod bradou. Touazuki začínala být nervózní. Provedla snad něco? Po několika napjatých minutách prolomila žena za stolem tíživé ticho. S trhnutím se pohnula, jako by jí za tu dobu ztuhly všechny svaly, a pak si odkašlala.
„Můžeš mi vysvětlit, jak je možné, že si naši radní vyžádají speciálně tebe do další mise?“ mračila se na ni Tsunade.
„Mám vnitřní kouzlo, kterému nikdo neodolá?“
„Přestaň s vtípky. Mluvím o vážných věcech. Nezahrávej si! Danzou je na tebe zaměřený a ty ho ještě popichuješ.“
„Dělám jen, co je potřeba.“ Tsunade na ni vrhla poslední nasupený pohled, než jí podala složku.
„Nechtěla jsem tě na téhle misi. Není to tím, že bych nevěřila tvým schopnostem, ale tahle záležitost zasahuje do politiky daleko víc, než bych si přála. Věc musíme v tichosti vyřešit a uklidnit situaci. Pamatuj si jedno. Nejde o to, najít pravdu, chceme zachovat mír.“ Podala Touazuki desky dřív, než se do nich stihla podívat. Ozvalo se zaklepání, do dveří vešly další dvě osoby. První mohutná postava, Ibiki. Za ním se krčil Shikamaru s rukama v kapsách.
„Tady jsou tvoji dva společníci, misi vede Ibiki.“ Touazuki se s obavami podívala na hrozivě vyhlížejícího muže a usmála se.
„Dlouho jsem vás neviděla, jak se vám daří?“
„Měl jsem se dobře do té doby, než jsi na mě promluvila,“ zabručel.
„Konečně máme společnou misi,“ nadšeně poplácala Shikamara po zádech. Ten se zmohl jen na hluboký povzdech, který by se spíše hodil k stoletému starci.
„Vaším úkolem je vyšetřit smrt kocoura, který patřil feudální paní.“
„Tohle je ta delikátní politická situace? Umřela kočka? Jak může smrt kočky ohrozit mír?“
„Nebuď hloupá! Samozřejmě že nejde o hloupou kočku. Jde o to, jak zemřela. Podle všeho chcípla potom, co sežrala jídlo pro feudální paní. Dostali jsme za úkol najít traviče, že šlo o jed, máme již potvrzeno.“ Samozřejmě že mají. Touazuki sama pracovala s jedním vzorkem kočičí krve, konečně dostala odpověď na otázku, proč museli zkoumat vzorky ze zvířete.

Štěstí se na ni usmálo, konečně se mohla dostat blíž k feudálnímu pánovi, a navíc dostane příležitost setkat se s Kenjim. Vítězoslavně se culila a sledovala přitom mohutná záda jejich průvodce. Ibiki se od nich držel dál a oni od něho rovněž. Pak její dobrá nálada zmizela. Prudce se zastavila, jako by narazila do neviditelné stěny. Shikamaru udělal ještě několik kroků, než se na ni otočil. Ibiki po chvilce vycítil, že ho nikdo nenásleduje.
„Co se stalo?“
„Nic, co by se mělo dít,“ zaculila se Touazuki, naoko bezstarostně. Ibiki se na ni zamračil. Byla si jistá, že jí nevěří, přece jen odhalování lží a získávání informací byla jeho práce. Protentokrát to však nechal být.
„Pokračujeme,“ zavelel a vyrazil. Tou cítila, že se právě ocitla v nemalém průšvihu. Jeden z mála lidí, kteří byli Kenjiho schopni identifikovat, právě kráčel několik kroků před ní. Musí nějak zařídit, aby se ti dva nepotkali. Proč věci nemůžou jít podle plánu? Vždycky se vyskytne nějaký zádrhel.

Feudální sídlo ji překvapilo. Vždycky si říkala, že se v něm nachází spousta přepychových pokojů, ale takový luxus nečekala. Skoro měla strach došlápnout na drahé koberce.
„Tohle bych teda uklízet nechtěla,“ prohlásila, když se rozhlédla po spoustě třpytivých zbytečností. Bolela ji ruka jen z představy, že by je všechny musela leštit. Vůbec to tu bylo celkově hodně nepraktické.
Jenže pochybovala, že by tady feudální paní pobíhala s hadrem v ruce. Na to tu byla spousta služebnictva. Neuvěřitelné, jaké množství lidí potřebuje jeden člověk k životu. Hned poté jí došlo – tihle všichni jsou podezřelí. 
Domem je prováděl pán, který vypadal, jako by spolkl pravítko. Příliš se s nimi nebavil, jen je stroze požádal, aby jej následovali a rozhodně na nic nesahali. Tou s velkou námahou potlačila nutkání vypláznout na jeho záda jazyk. 
Dovedl je do rozlehlé místnosti s několika polstrovanými křesly. Tam je nechal dobrou půlhodinu čekat. Tou trochu doufala, že jim nabídnou alespoň čaj.  Konečně se otevřely dveře a dovnitř vešli tři muži. Posadili se do křesel a chvíli spolu tiše rozmlouvali. Vůbec jim nevěnovali pozornost. Shikamaru, Tou a Ibiki si vyměnili pohledy. Všechny je napadla stejná myšlenka. Stojí tu o nás vůbec někdo?  Touazuki si všechny tři staříky prohlédla. Kdy přijde ten feudální pán?
„Dobře, takže jste dorazili,“ skřípavým hlasem konstatoval tupě vyhlížející muž. 
„Ano, pane, Hokage-sama nás vyslala, abychom pomohli vyřešit váš problém.“
Muž vydal podivně skřípavý zvuk, něco mezi povzdechem a zanaříkáním.  Z obou stran se k němu naklonili dva přísedící a šeptali mu do ucha.
„Morino Ibiki, a ty jsi z klanu Nara. Tu malou ale neznám.“ Opět proběhl šepotavý rozhovor.
„Ty jsi Akame? Nemyslím si, že bych tě znal nebo mi bylo tvoje jméno povědomé,“ pronesl znuděně.
„V tom případě se budu muset postarat o to, abyste si moje jméno dobře zapamatoval,“ řekla Tou hlasitěji, než měla v úmyslu. Stařec projednou odhodil svůj tupý výraz a v očích se mu objevilo překvapení. Vydal přidušený jíkavý zvuk, trochu jako osel, což mělo představovat smích. Ibiki dal Tou herdu do zad. Shikamaru se ušklíbl.
„Omlouvám se za ni, je trochu drzá, ale svoji práci odvede dobře.“
„Není se za co omlouvat. Myslím, že se mi líbí. Dobrá, už na vás nemám víc času. Moji pobočníci vám dají další podstatné informace.“ Pak prostě vstal a odešel.
„Tohle byl feudální pán,“ vypadlo z Tou.
„Ano, copak jsi ho nikdy předtím neviděla?“ Jen zavrtěla hlavou. Právě se zhroutila její naivní představa o představiteli jejich země. Vždy si myslela, že je to někdo podobný Hokagemu. Silná a moudrá osobnost. Někdo, kdo se dokáže bleskově rozhodovat a zachránit situaci a zároveň je schopný vlastníma rukama porážet nepřátele. Jenže teď se dívala na tupé stvoření, které je slabé na duchu i těle. Jak může mít nula jako on v rukou osudy tolika lidí? Je lehce ovlivnitelný, nemá svobodnou vůli. Kdokoli jej může přesvědčit o svých záměrech a přetáhnout na svou stranu. Možná by to měla považovat za svoji výhodu, ale zároveň to bylo ohrožení pro všechny. Kdyby tady teď byl Sasuke a viděl to. Jejich spor o sílu a moc by patrně nabral zcela jiný směr. Feudální pán by jim předvedl, jak zcela neschopný člověk může být nejdůležitější osobou v zemi. Ne svojí zásluhou, svým úsilím nebo nadáním, prostě proto, že mu všechno spadlo do klína. Jen díky nějaké zvyklosti, díky tomu, že se dobře narodil.

Přidělili jim pokoj. Jeden pro všechny, na rozdíl od zbytku sídla jejich místnost byla skromně zařízena. Jen postele a police na uložení věcí. Z chodbičky jim udělali provizorní kancelář s potřebným vybavením. Dostali složky všech zaměstnanců. Tou se zděsila. Naštěstí si Ibikiho vzal stranou jeden z pobočníků feudálního pána. Rychle proběhla složky. Kenji byl ještě zarostlejší a působil ještě sešlejším dojmem než posledně, ale poznala ho. Rychle jeho složku stopila.
„Tou, co vyvádíš?!“ zabručel Shikamaru.
„Pak ti to všechno vysvětlím, ale teď to prosím neřeš.“
„Ach jo, s ženskými jsou jen samý problémy.“
„Neházej mě do pytle s ostatníma holkama!“
„Máš pravdu, s tebou jsou ještě větší.“
„Tak vidíš.“ Ibiki se vrátil. Shikamaru se natáhl na podlahu a civěl z okna.
„Pusť se do práce,“ pobídl ho.
„Hmm, vždyť pracuji,“ zahučel Shikamaru a zavřel oči. Ibiki se na oba podíval a v duchu proklínal Tsunade, co mu to poslala s sebou za zoufalce.
Vzhledem k tomu, že Shikamaru byl v hlubokém zamyšlení a promýšlel všechny možné varianty vražedného spiknutí, nudná práce pročítání složek zbyla na Tou a Ibikiho. Na druhý den měli povolenou audienci u feudální paní. Také dostali povolení k výslechům zaměstnanců.
„Divím se, že se ještě Země ohně nepropadla do země, když tomu velí takový ubožák,“ utrousila Touazuki a prohlížela si složku korpulentní kuchařky.
„Ticho, o takových věcech se nemluví!“ pronesl Ibiki výhružně a v celé děsivé výšce se tyčil nad Tou.
„Vždyť tu jsme jen my.“
„Tady tě může poslouchat kdokoli a kdekoli, takže pozor na pusu.“
„Dobře, už nic nevhodného neřeknu.“
„Pche,“ ozvalo se z rohu. Shikamaru se zřejmě probral k vědomí.
„Ty vstaň a pojď nám pomoct.“ Jeho tón byl natolik výhružný, že donutil i chorobného lenocha vstát a začít něco dělat. Pravda, znuděný výraz v jeho tváři pomalu uspával i Touazuki.

Za okny se setmělo, a tak museli rozsvítit lampu, jak se zdálo, šetřili na nich ve všem, dokonce i na žárovkách. V mdlém světle nebylo skoro nic vidět.
„Kdybych řekla něco o nedostatečném osvětlení a poškození zraku, bylo by to považováno za drzost?“ Ibiki zvedl hlavu a chtěl jí něco odpovědět.
„Měli ochutnavače,“ zahuhlal Shikamaru. Hlavu měl položenou na předloktí, takže jeho slovům nebylo skoro rozumět.
„Cože?“ okamžitě upoutal Touinu pozornost. Vzala mu složku. Ibiki se jí díval přes rameno. Na fotografii byla mladá dívka se světlými vlasy a jasně modrýma očima. Podle dokumentů tady pracovala jako ochutnavač víc než deset let. Bylo jí přes čtyřicet, ačkoli vypadala sotva na dvacet.
„To mění celou situaci,“ prohlásil Ibiki, „jestli je v pořádku, znamená to, že travičem musel být někdo z těch nejbližších k feudální rodině.“
„Zajímalo by mě, jak chcete obvinit feudálního pána z pokusu o vraždu jeho manželky.“
Ibiki jen zavrčel, Shikamaru stále ještě nezvedl hlavu. Možná znovu usnul.
„Nebudeme nahlas vynášet nějaké soudy, aniž bychom znali odpovědi.“
Ozvalo se zaklepání na dveře. Tou ztuhla, v duchu si pomyslela, že si pro ni nejspíš přišli a chtějí jí vyříznout jazyk za její drzost. Ve skutečnosti to byly jen dvě služky, které jim donesly jídlo. Tou valila oči na obrovskou hostinu. Na jídle teď rozhodně nešetřili.
„Páni, tolik jídla. To všechno můžeme sníst,“ radovala se.
„Ano, většina lidí teď chodí na jídlo mimo palác. Pořád máme přebytky.“
„Asi začnu dezertem,“ vrhla se na misku s anko a s chutí se začala ládovat, jen se za služebnictvem zaklaply dveře. Teď tu nebyl Kakashi, aby ji peskoval za to, že sladké není zdravé.
„Jsi si jistá, že to chceš jíst?“ zeptal se Shikamaru.
„Samozřejmě, vy snad nemáte hlad?“
„Víš, že tady řádí travič a vzhledem k tomu, že my se ho chystáme chytit, jsme první na řadě?“
„Žádný strach, jsem vybavená,“ odpověděla Tou s plnou pusou a ukázala na řadu lahviček v popruhu, který jí křížil hrudník, „a další mám v batohu. Když budete mít zvláštní pocity, dejte vědět.“
„Dokážeš vyléčit všechny otravy?“ ptal se nevěřícně Ibiki.
„Samozřejmě že ne, ale travič použil snadno dostupný jed, který vyléčit zvládnu.“ Po těch slovech se oba dva pustili váhavě do jídla.

Po přečtení všech dokumentů Ibiki rozhodl, že půjdou spát. Zatím nemohli nikoho vyslýchat, a tak vlastně v tuhle chvíli neměli co na práci. Tou si zamluvila postel nejblíž ke dveřím. Tiše vyčkávala, než se začalo ozývat chrupání. Pak vstala a opatrně se plížila k Ibikimu. Vzala si svítilnu a zkoumala jeho výraz.
„Co děláš?“ ptal se Shikamaru. Tou doufala, že už spí.
„Nic, prosím tě. Je celkem cool s těma jizvama,“ pronesla.
„Tyjo, pojď se podívat na ty na hlavě. Jeho hlava vypadá jako měsíc,“ právě mu svítila na lebku.
„Jsi blázen, až se probudí, tak tě zabije,“ poučoval ji, ale šel se taky podívat.
„Co myslíš, že mu udělali?“ ptal se Shikamaru.
„Možná použili jeho hlavu jako odpaliště míčků při golfu. Trochu to vypadá jako díra po řízku.“
„Blbost,“ nesouhlasil Shikamaru.
„Tak jo, to by stačilo.“ Tou zhasla baterku a odcházela.
„Kam jdeš? Nemáme přece vycházet ven.“
„Musím na záchod.“
„Vždyť ten je hned tady vedle,“ odporoval ji Shikamaru.
„Jenže má moc slabé stěny a všechno je slyšet až sem.“
„Cože, takže když jsem byl vevnitř, tak vy jste...“ vyděsil se.
„Přesně tak,“ potvrdila Tou.

Pomalu se kradla chodbou až ven do zahrad. V dokumentu se psalo, že zatím byl Kenji přidělený k úpravám v zahradě. Ubytovaný byl rovněž v zahradním domku až skoro u obranné zdi. Potřebuje s ním mluvit, vyptat se ho, co zatím vypozoroval. Možná by jim mohl vnést trochu jasno do případu otravy kočky. Když nad tím Tou přemýšlela, bylo jí kocoura líto. Tolik konožských geninů trávilo čas jeho chytáním. Většinou to byla jejich první mise. Teď je tomu konec. Neposedného kocoura už nikdo honit nebude.

Poznámky: 

Hola hej jsem tady Laughing out loud to bylo ale dlouhé čekání Smiling tak jestli se někdo z vás těšil na pokračování - tak tady je.
A opět veliké poděkování strize za opravu Laughing out loud

5
Průměr: 5 (6 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Akumu
Vložil Akumu, St, 2021-03-24 18:35 | Ninja už: 1714 dní, Příspěvků: 87 | Autor je: Propadlý student Akademie

Mise Pro V: Tajemství krve bylo vyřešeno a Tou vyráží na novou misi do paláce feudálního pána. Alespoň bude mít možnost promluvit si Kenjim, až na to, že Ibiki trochu komplikuje celou situaci. Hlavně jestli Kenji něco ví.

Obrázek uživatele Havraní princezna
Vložil Havraní princezna, Út, 2017-11-14 21:30 | Ninja už: 2653 dní, Příspěvků: 458 | Autor je: Odborník na Icha Icha

"Nejde o to, najít pravdu, chceme zachovat mír." Tahle věta mě z toho příběhu zaujala. Je v ní tolik pravdy a zároveň má člověk chuť ji vyvrátit. Vždyť přece na pravdě záleží. Líbí se mi ta myšlenka a strašně ráda bych ji tam viděla mnohem více rozpracovanou. Smiling

Jinak Ibiki je strašně cool týpek, co ten si musel prožít. Obdivuji ho, že má s nimi, hlavně s ní, trpělivost, ale nejspíš jsou spolu ještě krátce. Tou je může lehce dostat do problémů. Jsem zvědavá, jak se zachová Shikamaru, určitě přemýšlí, proč tou ukradla jednu složku.

Krásné zpestření večera, moc se mi to líbilo. Eye-wink

Aktuální povídka: Už zase rostou - Napsaná v březnu 2021
Aktuální série: Doba, kdy kvetou nejhezčí květy - psané v roce 2021
Seznam všech FF: Zde
Můj blog

Obrázek uživatele Kutulumototo
Vložil Kutulumototo, St, 2017-11-15 16:04 | Ninja už: 2709 dní, Příspěvků: 582 | Autor je: Student Akademie

Děkuji mnohokráte Laughing out loud
Ibiki je prostě nejhustší Smiling já myslím že musí mít spoustu trpělivosti, když provádí výslechy. Pravda, Tou je trochu oříšek Laughing out loud
Shikamaru je naštěstí dobrý kamarád Eye-wink
Děkuji ještě jednou Laughing out loud

Seznam FF

Tady Laughing out loud

Obrázek uživatele Havraní princezna
Vložil Havraní princezna, St, 2017-11-15 20:53 | Ninja už: 2653 dní, Příspěvků: 458 | Autor je: Odborník na Icha Icha

Rádo se stalo, jsem moc ráda, že Tou pokračuje. A těším se na další díly s Ibikim a Shikamaruem. Ti dva jsou prostě týpci. A Tou je týpka. Laughing out loud Eye-wink

Aktuální povídka: Už zase rostou - Napsaná v březnu 2021
Aktuální série: Doba, kdy kvetou nejhezčí květy - psané v roce 2021
Seznam všech FF: Zde
Můj blog

Obrázek uživatele Akhara
Vložil Akhara, Čt, 2017-11-09 22:42 | Ninja už: 2653 dní, Příspěvků: 1369 | Autor je: Manga tým, Leeho závaží

Nová Tou, nová Tou. Jupííí!
Ten Ibiki... achjo, toho bych chtěla potkat naživo Laughing out loud A v kombinaci s Shikamarem tvoří úžasnej tým. Taková studnice pozitivní vitality. Laughing out loud
Koukám, že Tou je na to uklízení docela vysazená. To má asi ta Kakashiho strana v genech. Laughing out loud
Nejvíc se mi líbí, jak Shikamaru nemusí nic dělat, protože přemejšlí. Takový rozdělení práce bych taky chtěla. Laughing out loud
U tý scény s jídlem úplně vidím Asterixe a Obelixe. Řeklo se tři kousky. Laughing out loud
Byl to zahradník... Což je teda v tomhle případě Genji. Ehm... že by se chtěl tej kočce vážně pomstít? Laughing out loud

Obrázek uživatele Kutulumototo
Vložil Kutulumototo, Út, 2017-11-14 19:25 | Ninja už: 2709 dní, Příspěvků: 582 | Autor je: Student Akademie

Juuuu další nadšený čtenář.
Já bych ho taky chtěla potkat naživo Božíííííííííííííííííííí
Je prostě vycepovaná od Kakashiho Laughing out loud nejen že má kurz balení, ale ještě průpravu v uklízení.
Laughing out loud takže Tou je takový Obelix Laughing out loud
Neee zahradník ne Laughing out loud ten z toho musí vyjít s čistým štítem.
Třeba chtěl a třeba ne Laughing out loud
Děkuji za komentík Laughing out loud

Seznam FF

Tady Laughing out loud

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Čt, 2017-11-09 22:55 | Ninja už: 2684 dní, Příspěvků: 3005 | Autor je: Metař Gaarova písku

V prvom rade musím povedať, že moooc chýbaš, Kutul Hrozná tragédie... Ale Tou poutierala naše, teda moje, slzy Úpa boží!!!
Ooo, radní si vybrali špeciálne Tou na misiu a Tsunade sa to nepáči hihihi Určite má vnútorné čaro, lebo ani my jej neodolávame Z lásky Tou sa tuším školila v technikách komunikácie, ako zdolávať problematické situácie. Jej dobré snahy však nemajú žiadaný úspech, Ibiki láskavosťou neprekypuje a Shikamaru je otravný až hrôza Ehh... jasně... hehe... Ooo, mačka bola otrávená namiesto feudálovej manželky. Ale naša Tou sa vytešuje, lebo sa jej plní túžba dostať sa k feudálovi a prehovoriť s Kenjim, len Ibiki je hrozba, pretože ho pozná. Prepychové sídlo, ako inak, že? a túžba vyplazovať jazyk, len Naruto ako duševná podpora chýba Laughing out loud Pohostinní teda nie sú, keď ani čaj neponúkli nindžom po dlhej ceste. Hehe, starý osol Tou nepozná, ale tá sa nedá: „V tom případě se budu muset postarat o to, abyste si moje jméno dobře zapamatoval,“ řekla Tou…“ čím sa páprdovi zapáčila, z ktorého sa na jej prekvapenie vykľul feudálny pán Wow, tak tohle je vážně krutě hustý!! „Právě se zhroutila její naivní představa o představiteli jejich země.“ Nuž myslím, že mnohí sú naivní, čo sa týka mocenských štruktúr. Tiež ma zaujalo, že jej nabehol do mysle Sasuke, ale však Tou je mimoriadna bytosť, ktorá vidí súvislosti, tak určite si pamätá ich zásadný spor, ktorého nepochopenie Sasana doviedlo do nešťastia: „Jejich spor o sílu a moc by patrně nabral zcela jiný směr.“ Ubytovanie biedne, treba všetko preštudovať a tím zúfalcov nie je práve vzorom spolupráce. S jedlom to bolo skvelé, Tou je ozaj vybavená pre všetky prípady Laughing out loud Tá musí vyzerať ako partizán, len nemá opásané náboje ale protijedy a jedy hihihi Matička skákavá, ešte skúma aj Ibikiho lebku, a že taký majster sa pri tom nezobudil, je čudné Hehe... Tiež neznášam tenké steny na spoločných záchodoch. Nuž uvidíme, čo Tou vydoluje z Kenjiho a ako dopadne vyšetrovanie smrti misijného kocúra. Skvelý príbeh ako vždy a naša Tou v tvojom podaní nemá konkurenciu Z lásky Ino ti gratuluje!

Obrázek uživatele Kutulumototo
Vložil Kutulumototo, Út, 2017-11-14 19:21 | Ninja už: 2709 dní, Příspěvků: 582 | Autor je: Student Akademie

Jaj ty roníš slzy Sad mám teď trochu víc věcí na práci, takže se k psaní FF tolik nedostanu Sad
Tak snad aspoň malá náplast v podobě další kapitoly Smiling
Touino školení v komunikaci bych v poslední době potřebovala Laughing out loud
Jistě Tou se musí postarat, aby fenudální pán byl na její straně Laughing out loud třeba někdy v budoucnu se Sasane budou diskutovat na téma síly a moci Smiling
Mistr se ani vzbudit nemohl Eye-wink to až příště Ja to nebyl
Děkuji mooooc za srdíčka a kytičku Laughing out loud jsem ráda, že se ti Tou tak líbí.

Seznam FF

Tady Laughing out loud

Obrázek uživatele Kompot
Vložil Kompot, St, 2017-11-08 18:34 | Ninja už: 4261 dní, Příspěvků: 500 | Autor je: Sluha v rezidenci klanu Hyuuga

Jej, to jsem tušila, že to nedopadne moc dobře Nevím, co jsem si dal, ale bylo to vážně silné! Ale Tsunade naštěstí neodhalila pravou podstatu věci.
Ahá, tak to byl ten důvod! Laughing out loud Dobře zahráno. Nemyslela jsem si, že to bude zrovna krev kočky, ale dalo to podmět skvělé zápletce.
Hm, Ibiki a Shikamaru. Zajímavá kombinace.
Jo, mít velkej barák je super věc. Mít tam spoustu pitominek a každou blbost už tak super není, znám to od sebe Laughing out loud Ale se sluhy by se žilo.
Jo, je fakt, že feudální pán země Ohně vypadá fakt divně Laughing out loud Je snad ještě horší než ty páprdové z vesnice a to je co říct Laughing out loud
(zajímalo by mě, jestli je ta zmínka o Sasukem nějak podstatná Laughing out loud)
A začíná se to zamotávat. Ochutnavač vyvázl, kdežto kóča ne. Zvláštní.
Hihi, Ibibi nestačí valit oči, že je Tou tak schopná holka Laughing out loud Dala bych si do nosu s ní, ňami Božíííííííííííííííííííí
Pff, hlava na odpal míčků, dobrá úvaha, k Tou to přesně sedí. Jsem fakt zvědavá, jestli se s Kenjim potká, a kdo je vlastně vrahem čičiny. Moc povedený díl Smiling

Obrázek uživatele Kutulumototo
Vložil Kutulumototo, Út, 2017-11-14 19:12 | Ninja už: 2709 dní, Příspěvků: 582 | Autor je: Student Akademie

Zatím to Tou u Tsunda procházá Laughing out loud zatím. Ibiki a Shikamaru akční dvojka Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud
Já bych rozhodně nechtěla velkej barák Laughing out loud ani kdybych měla sluhy. Špatně se tam udržuje optimální teplota a vlhkost Laughing out loud
Feudální pán vypadá jak stará babička Laughing out loud
Ibiki to nemá lehké, no-
Děkuji moc Laughing out loud

Seznam FF

Tady Laughing out loud

Obrázek uživatele Akhara
Vložil Akhara, St, 2017-11-15 22:58 | Ninja už: 2653 dní, Příspěvků: 1369 | Autor je: Manga tým, Leeho závaží

Třeba to s tou kočkou mají podobně jako Zaklínač s Klepnou. Laughing out loud

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Út, 2017-11-07 20:28 | Ninja už: 5646 dní, Příspěvků: 2348 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Těšil. Moc těšil. Ach bože, tak ráda zase Tou slyším. Možná už jsem to jednou říkala a budu se opakovat, ale stále platí - balzám pro mé unavené oči.
Chudák Tora to má za sebou... Já se stejně divila, že ji dosud někdo při těch nekonečných odchytávacích akcích neuškrtil tou její mašlí, aby ji už příště nemusel lovit xD Ale aspoň si kočičák odpočine od své strašné paní (pokud v budoucnu neklepneš i ji).
Skvělé postřehy nad Ibikiho hlavou! Pobavily.
A rovnou říkám, že se těším i na pokračování Smiling

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele Kutulumototo
Vložil Kutulumototo, Út, 2017-11-14 19:06 | Ninja už: 2709 dní, Příspěvků: 582 | Autor je: Student Akademie

Aku: Jejda to je krása takové nadšení. Určitě pro Toru vystaví pomník Laughing out loud Určitě bude v kočičím nebi svobodnější než u své paničky.
Prostě Ibiki Laughing out loud
Děkuji moc Laughing out loud mám radost.

Seznam FF

Tady Laughing out loud