manga_preview
Boruto TBV 10

Super Sestry 49

Tokime : Včera jsem se definitivně rozhodla, zůstat v Konoze. Jen nevím, jestli to bylo správné rozhodnutí. Díky Hokage jsem se vykroutila z povinosti nazývané „přátelé a já“. Přidělila mi dům, za který ji později budu muset platit nájem. Dostala mě pryč od všech zvědavých očí s výmluvou, že musím ještě do nemocnice na kontrolu atd.. Nevadilo mi, že se budu muset zapojit do toho dění okolo, jako poznat ostatní, spřátelit se s nimi, zvyknout si na kolektiv, na okolí a všechno společné s životem zde, ale co mě opravdu namíchlo, bylo s kým jsem to pro zatím musela trpět... Yoru! Byl všude, v obýváku, kuchyni, u mě v pokoji, no prostě všude. Jeho přítomnost mě vytáčela a ještě víc mě štvalo to, že na každém kroku se mi snažil věšechno vysvětlit. Z toho, co jsem poslouchala, je to opravdu můj otec a už chápu vlastně i všechno ostatní, jelikož mluvil i v noci a přes zdi je všechno slyšet. Jen jsem byla prostě naštvaná. Byla jsem naštvaná na to, že nás vůbec opustil, jenže zase chápu, že oni taky potřebovali pomoct. Ale nejvíc mě žralo to, že na mě zaútočil. Opravdu mě to se*e. Otec jeden ….. mám takovou chuť mu vynadat do kre*énů, jenže.. No vlastně to můžu udělat, pořád si myslím, že to je ten magor, co se do všeho se*e. Nepříjdu si jako jeho dcera a asi to tak nikdy ani nebude.
Seděl vedle mě v obýváku. Chtěla jsem ho odkopnout na druhou stranu pohovky, ale stejně by se vrátil.. jako bumerang
„Jak to vzala Meshiki?“ zeptala jsem se, ačkoliv mi sestra pořád v hlavě tkvěla jako „ta, které pořádně nevěřím“.
„No, líp jak ty, jenže jí jsem nenapadl a vážně nezranil,“
„No jo, to totiž otcové většinou nedělaj,“ poznamenala jsem. Chtěl něco namítnout, ale nakonec si to nechal pro sebe.
„Neměl bys bejt pořád jen se mnou. Měl bys jít taky někdy za ní,“
„No teď asi ne, když jsem ti byl přidělenej jako osobní stráž,“ trochu se pousmál. Zavrčela jsem. Bylo mi jasný, že se budu muset dneska vydat do ulic. Nechtělo se mi, ostatní už nejspíš vědí, že jsem ztratila pameť, tipuju, že jim to řekli po tom včerejším fiasku. Jenže se mě budou stejně vyptávat a tak dále a tak dále.
„Půjdeme už?“ zeptal se.
„Půjdeme?“
„No ven,“
„Spolu?“
„No víš jak.“ Jo věděla jsem jak, já budu bloudit ulicema a on se za mnou bude nenápadně plížit, jak originální. Radši už jsem mlčela a z povdechem se šla přezout.
Venku bylo hezky, ale na mě poměrně dost lidí. Sledovala jsem vytrýny a snažila se vyhnout jakémukoliv povědomému pohledu ze sešítku přátel. Když v tom... ananasová hlava, ten s kterým mam složitý vztah. Přilepila jsem se k jednomu „obchodu“ a snažila se krýt. Prošel okolo mě a na chvilku se zastavil. Přimrzla jsem a modlila se, ať jsem neviditelná. Nevím, jestli jsem získala nadpřirozenou schopnost, ale šel dál. Jenže pohled přes sklo do místnosti, ze které jsem musela vypadat velice komicky, se mi nevyplatil, jelikož na mě zíralo několik zmatených očí. A skoro všechny jsem poznala. Vyběhli ven a nalepili se na mě. Nevěděli, co říct, ale jeden z nich začal.
„Opravdu si nás nepamatuješ?“
„Ne, ale ty jsii.. Kiba, že?“ snažila jsem si vybavit jména u danejch obličejů. Kývl. Bingo, jedna nula pro mě. Byla mezi nimi i moje sestra. Držela se v ústraní, ale přesto jsem ji zahlédla.
„Moc si nám chyběla,“ řekla ...Tenten?
„Všem?“ zvedla jsem obočí a letmo mrkla na sestru. Trošku se zarazili.
„Jistě, že všem,“ zapojil se ten s tlustým obočím. zastavila jsem se pohledem u tmavovlásky, která mi nepřipadala vůbec povědomá. přišla jsem k ní blíž a snažila se najít jakýkoliv náznak poznání. ona dělala nejspíš totéž.
"A ty jsiii?" naklonila nechápavě hlavu.
"No jasně," ukázala jsem na ní. "Ty jsi byla u mého probuzení,"
"No jasně," taky na mě ukázala. "Tokime!" prohlásila.
"Nevimkdo!" prohlásila jsem zase já.
"Ayano!" prohlásila za mě. Podívali jsme se na reakce ostatních, ale těm to nejspíš přišlo velice uhozené.
"A ty?" podívala jsem se na hnědovlásku u ní.
"Hitomi," řekla. Trošku jsem od ní popošla, vypadala děsivě. Hleděla na mě tak prázdně, ale zároveň jsem měla pocit, že mě jen jeden pohled může zabít. Nikdo už nic neříkal. Věděli, že jsem jejich kamarádka, ale zároveň také ne a mě to bylo putna. V mé hlavě to byli neznámí lidé. Je možné, že dříve jsem s nimi byla blízce spojena, ale momentálně ani jednoho z nich neznám, teda až na Meshiki.
„No nic, vidím, že nám to tu nějak vázne,“ usmála jsem se. „Tak tedy půjdu,“ vykročila jsem zpět do ulice. Kdosi mě chytl za paži, otočila jsem se a spatřila Kibovu zdrcenou tvář.
„Nechoď,“ zašeptal. V bloku byl zapsán jako můj dobrý přítel, jenže v závorce, což jsem nechápala. V očích měl bolest, něco ho moc trápilo. Možná to, proč byl v závorce a nebo taky ne. Chytl mě za obě ruce. Nadechl se a chtěl něco říct, jenže jeho pohled ztuhl a sledoval cosi za mnou, ostatní taktéž. Když jsem se otočila stál tam teeen.. Shikamaru.
„Noo jasně,“ šla jsem k němu a chytla ho okolo ramen. „To je ten muj komplikovanej vztah, copak asi budeš zač,“ smála jsem se a snažila se uvolnit situaci, bohužel to nepomohlo, dokonce bych přísahala, že se to ještě zhoršilo. Shikamaru zkoprněle koukal před sebe. Jediný, co mě donutilo se taky tak divně netvářit, byl Yorům smích z povzdálí.
„Dobrá, požaduji vysvětlení,“ pustila jsem ho a všechny přejela pohledem.
„Je to jednoduchý,“ Meshiki se odpružila od zdi a přišla blíž. „Shikamaru byl před našim únosem tvým přítelem,“ evidentně si libovala v tom, že ví víc než já. Uvědomovala jsem si, že by něco takového mohlo nastad. Že bych zde mohla mít přítele, jen jsem nevěděla, kdo by to mohl být. Takže Shikamaru. Otočila jsem se na něj.
„Promiň... Ale já si tě prostě nepamatuju. Takže je ti nejspíš jasný, že tě teď nemiluju. Je možné, že to dřív bylo jinak, ale momentálně k tobě nic necítím. Vážně se ti omlouvám“ řekla jsem mu do očí. Cítila jsem se příšerně, ale chtěla jsem, aby věděl, jak na tom je. Aby si momentálně nedělal naděje. Nic neřekl, pouze si dal ruce do kapes a odešel pryč. Ještě chvilku jsme ho pozorovali v dáli, a poté se vrátili do přítomnosti.
„Jaks mu mohla něco takovýho říct!“ vylítla Sakura a s napřáhlou rukou ke mně zamířila. Nebránila jsem se, nejspíš jsem si to zasloužila. Přivřela jsem oči a čekala. Jenže výhled mi zatarasila postava. Yoru stál přede mnou a držel Sakuru za ruku. Ta na něj zděšeně hleděla. Sáhla jsem mu na rameno.
„Nech toho,“ tiše jsem zabrblala. Pustil ji. Připadala jsem si jako princezna, co má svou ochranku, která ji na slovo poslouchá, až na šatičky, prostředí a způsoby.
„Omluvtě mě,“ sklopila jsem hlavu a mířila pryč od nich.

Meshiki : Tokime odešla pryč. Měla jsem příležitost promluvit si s Yoruem. Chtěl se za ní vydat, ale já ho zastavila.
„Počkej Meshiki, musím..“ chytla jsem ho za obličej a namířila si ho k tomu svému.
„Potřebuju s tebou mluvit, tak se mi taky trochu věnuj,“ evidentně ho to mírně zasáhlo. Chtěl mít čas i na mě, jenže musel hlídat Tokime. Ale ona to bez něj určitě přežije. Neji se k nám přidal.
„Co kdybychom se trochu prošli, jenom na chvilku, pak za ní budeš moct,“ navrhla jsem. S povzdechnutím souhlasil a vydal se s námi ulicemi.
„Tak co jste chtěli?“ zeptal se. Šťouchla jsem do Nejiho, ten si před něj stoupl. Yoru si ho nechápavě přeměřoval.
„Pane Yoru..“ začal Neji.
„Prosim tě, neříkej mi pane Yoru, připadám si moc staře,“ zasmál se. Nejspíš netušil, co ho čeká.
„Dobrá... Yoru, tímto vás žádám o svolení k našemu sňatku,“ polkl. Yoru se trochu usmál.
„Co prosím?“
„Žádám vás o ruku vaší dcery,“ orosil se. Yoruovi všechen smích z obličeje zmizel. Místo toho se mu obličej začal tvarovat v naštvanou grimasu. Čekala jsem, kdy mu začně vycházet pára z uší. Měl zavřené oči a zuby mu skřípaly. Neji byl nervózní jako nikdy. Když Yoru oči otevřel, byly celé černé. Pak se v nich objevily bílé zorničky a okolo nich bílý kruh. Vyděsilo mě to, ať šlo o cokoliv, bylo to smrtelně nebezpečné.
„Onigata,“ zavrčel. Onigata? To nemyslí vážně. Četla jsem o té technice, ale myslela jsem, že už není nikdo na zemi, kdo by jí ovládal. Je nesmysl, aby můj otec ovládal tak mocnou oční techniku, vždyť je to Kekkei Genkai. Jenže ten pohled, je to přesně to, o čem jsem četla. Přece by to na Nejiho nepoužil. Udělal krok k němu. Ale ano, použil. Začla jsem se třást. A najednou Yoru propukl v smích.
„Měl ses vidět kámo,“ smál se dál. Udělala se mi kapak u čela. Držel se za břicho a prskal všude kolem.
„Byls podělanej až za usima,“ nepřestával. Neji si povzdechl.
„Tipuji, že je to souhlas,“
„A ty.. vážně jsem si myslel, že si ucvrnkneš,“ podíval se na mě a držel si ústa rukou, aby zamaskoval alespoň částečně jeho nekonečný smích.
„Jo, jo, to by stačilo,“ odkopla jsem ho pryč od nás.

Yoru : Když už mě neviděli, narovnal jsem se a šel pomalým krokem. Tak svatba. Moje dcera se bude brát. Není to pro mě snadný, ale nechci jí bránit ve štěstí. Pokud cítí, že je to ten pravý... Jsem rád, že si našla někoho tak blízkého, někoho, koho miluje. Ale Tokime, nevím, co budu dělat. Takhle jenom ubližuje sobě i svým blízkým, jenže pokud zlomím pečeť, může zemřít. Nechám volbu na ní... Čím vším si budou muset ještě projít, než budou šťastné?. Meshiki už je možná na konci a bude jenom šťastná, alespoň v to doufám....

Poznámky: 

Smiling Hojky.. Opožděně je tu další díl, promiňte, ale nebyl čas* .. Tákže tentokrát se nám projevily všechny tři postavy, jak Tokime a Meshiki, tak i Yoru. Neji to přežil xDD a Tokime ke svým přátelům necítí žádné spojení. Kdo ví, jak to dopadne? Laughing out loud já, jelikož už mam proplánovanej konec :DD Jako vždy jsem vděčná za každej koment a hvězdičku Smiling
*PS : Lidi, mám špatnou zprávu.. alespoň pro mě špatnou. Zjistila jsem, že nebudu vůbec nic stíhat. Čtyřikrát v tejdnu budu domu přijíždět v půl sedmý, jenže mam spousty domácích prací a úkolů. Taky bych se měla někdy věnovat svému přítely Laughing out loud. Učitelé nás upozornili, že je dost možné, že to nebudeme psychicky zvládat xD blbý Laughing out loud No ale k věci = Takže ačkoliv nerada, nejspíš teď na nějakou dobu Super Sestry utnu. Ačkoliv se to třeba nezdá, je to pro mě velice těžké rozhodnutí. SS jsou pro mě strašně moc... Pokusím se teď, když ještě těch prací není až tak moc, ještě něco napsat, ale tipuju, že potom už to bude skluz... Ale vážně slibuju, že se pokusím je psát, co to půjde Smiling

4.833335
Průměr: 4.8 (18 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Mitora
Vložil Mitora, Čt, 2013-02-14 21:59 | Ninja už: 4296 dní, Příspěvků: 807 | Autor je: Tsunadin fackovací panák

Yoru zabil. Chudák Shikamaru Laughing out loud

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Čt, 2013-02-14 22:32 | Ninja už: 4909 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

xD Yoru dycky zabije xDD děkuji Laughing out loud

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Mitora
Vložil Mitora, Pá, 2013-02-15 08:25 | Ninja už: 4296 dní, Příspěvků: 807 | Autor je: Tsunadin fackovací panák

To jo Laughing out loud

Obrázek uživatele Tory
Vložil Tory, Po, 2012-10-29 20:47 | Ninja už: 4363 dní, Příspěvků: 788 | Autor je: Konohamarova chůva

chudáček Shikamaru Sad A ten Yoru na konci xD zabil Laughing out loud

[/hide]

Občas si tak večer ležím v posteli, dívám se na hvězdy a říkám si: Kde mám ku**a střechu?!
Tobiho syn je hodný chlapec! Ne! Tobiho dcera je ještě hodnější chlapec!! *by Somča Laughing out loud *
Gaiův táta: Sobečtí lidé jsou... jako kočky. Gai: A chlupatí lidé? Gaiův táta:Taky jako kočky. xDDD

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Út, 2012-10-30 17:56 | Ninja už: 4909 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Laughing out loud Yoru je prostě zlatíčko, to je jasné Laughing out loud

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Kimi_Uchiha
Vložil Kimi_Uchiha, Po, 2012-09-10 11:51 | Ninja už: 4458 dní, Příspěvků: 186 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Jéé..Laughing out loud Konečne nový diel.Laughing out loud Som sa úplne tešila ako to všetko vyriešiš..Sticking out tongue Laughing out loud A je to úplne super..Laughing out loud Myslím že si všetko dobre premyslela..Laughing out loud Ale ten Yoru na konci to úplne zabil..Laughing out loud Som sa nemohla prestať smiať..Laughing out loud Laughing out loud A boli tam všetci pokope..Laughing out loud Bolo to proste úžastné..Laughing out loud Nemám slov..Laughing out loud Laughing out loud Len ma mrzí že túto FF pozastavuješ..Sad ja to škoda ale zase chápem že máš moc učenia a tak..Laughing out loud Ale dúfam že bude čoskoro nová časť..Laughing out loud
PS: Nech sa ti v škole daríí..Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Po, 2012-09-10 20:36 | Ninja už: 4909 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Děkuju ti moc Kim Smiling Jsem ráda, že to chápete, jelikož s tim mam prostě hrozný nervy a obzvlášť s dojížděnim atd.. Smiling No uvidíme jak budu stíhat, snad někdy příští tejden výjde další díl o víkendu bych mohla mít trochu času Smiling No Yoru prostě, to je teď moje jasná jednička, takovýhle anime postavy jsou pro mě ideální a on je prostě žůžovej, což je divný, když ho vlastně stvárňuju, ale takhle to já prostě beru Laughing out loud jakoby si dělal sám, co chce Laughing out loud Moc si mě potěšila Smiling Děěěkuji Smiling

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Ne, 2012-09-09 23:53 | Ninja už: 4568 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Užasný díl... Ayano, Toki a Hit to zase totálně zabily xDDD zbožňuju tu trojku prostě Laughing out loudLaughing out loud Taky mě zabilo, jak si to Toki napochodovala k Shikovi Laughing out loud To bylo mocné, i když to potom bylo zase smutné :// Mno co... snad se to vylepší... Byl to opět dokonalý, přímo famózní dílek... Kakashi YES Laughing out loud
A musím teda říct, že mě fááákt moc mrzí, že nebudeš teď stíhat, páč se na SS těším vždycky strašně moc Sad Mno, ale chápu to nestíhání, takže s tím už asi nic nenadělám, ale prostě škoda Sad Snad teda dílek v blízké době přibude (v takové, kdy budeš stíhat samozřejmě xD)... Každopádně se budu těšit!! Smiling Kakashi YES

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Po, 2012-09-10 11:18 | Ninja už: 4909 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Smiling Jsem ráda, že pro mě máš pochopení, jelikož jsem z toho všeho opravdu ve stresu Laughing out loud Jo holky jsou fajne Laughing out loud No Shiki chudák dostal dobrou pecku, jelikož to asi zabolelo, ale mě zase štve to, že se o ní později už moc nezajímal, i když v srdíčku to bylo asi jinak, no Smiling Uvidíme, jak se to vyvrbí, ale ještě se tam pořádně neukázali naši dva bratři¨= Yoruovo synové, teda ten jeden je nevlastní, no Laughing out loud mám s nima jsté plány, ale zatím nevím, jak je zprovoznit Laughing out loud Děkuju moc Smiling

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, Ne, 2012-09-09 21:02 | Ninja už: 4589 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

Néé... To není možné, to nemůžeš udělát! Já vím, že to není tvoje vina, že za to nemůžeš, ale prostě... Sad( Ale tušila jsem, že se ta novina bude týkat tohohle, ale v koutku duše jsem doufala, že to tak nebude...
... Ale jinak k dílu.. Laughing out loud Byl skvělý, parádní, no prostě úžasnej na entou, moc se mi líbil! Smiling Kakashi YES
Sakra, já vím, že to říkám furt, ale ten Yoru je takovej sympaťák. Laughing out loud Ale když ona je to prostě pravda! Laughing out loud A je to super tatínek (až na nějaké drobnosti noo). :DD
Ten Neji, jak ta technika, já úplně Cože? A pak Ty vo*e! Laughing out loud To bylo moc prostě. :DDD Řezala jsem se jak idiot. Laughing out loud
V dnešním díle se nám zase mihly ty dvě trupky. :DD Sme holt dobré no. Laughing out loud
Ta Tokča, jak mu to řekla tomu Shikovi, bylo mi ho líto, ale tak řekla pravdu aspoň... Ta Sakura! Bych jí dala! Laughing out loud Do rypáku pořádně... Laughing out loud
...Takže parádní dílek, moc a moc, moc a moc se mi líbil, těším se na další! i když... Laughing out loud Smiling Paráda prostě. Smiling

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Po, 2012-09-10 11:14 | Ninja už: 4909 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Děkuju moc Hit, moooc mě to potěšilo Smiling Já vím, já vím, ten Yoru, taky o něm musim pokaždý někde napsat jakej je to sympaťák Laughing out loud Takej prostě .. kdyby byl mladší, tak šup sem s nim :DDD Aaano opět byly na scéně naše nové dámy Laughing out loud noo dámy.. Laughing out loud No joo.. ta technika, ještě s tím musím něco vymyslet Laughing out loud Bude to něco hustýýýho :DDDD
Děkuju moc za koment Kakashi YES
K SS´= Jo a uvidíme, snad s nima úplně neskončim Sad ..

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Rikki
Vložil Rikki, Ne, 2012-09-09 20:44 | Ninja už: 4721 dní, Příspěvků: 457 | Autor je: Prostý občan

co já budu dělat? co já budu sakra dělat? Laughing out loud budu sedět, znuděná, napjatá, znuděná a čekat kdy zase přidáš díl Laughing out loud nejspíš začnu žít jako normální člověk, a můžeš za to ty! Laughing out loud
Díl super, chvílemi jsem se smála jak nikdy Laughing out loud ten konec mě dobil úplně nejvíc, já nevim jak to děláš Laughing out loud

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Po, 2012-09-10 11:09 | Ninja už: 4909 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Laughing out loud Normální život rozhodně nezačínej Laughing out loud To nesmím dopustit, co by to pak bylo za život Laughing out loud No jsem ráda, že se ti to líbilo a doufám, že sem další díly ještě nějak dokopu Laughing out loud Děkuji mockráát Smiling

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..