manga_preview
Boruto TBV 08

Děti noci 08-Menší zvrat

„Co to děláš!‘‘ zakřičel na něj výhružně, až se tomu nedalo věřit. Sasuke byl na rozdíl od něj klidnější. Tentokrát zněj šel opravdu strach. Naruto tím vůbec nebyl vyvedený z míry, ba naopak jízlivě se usmál a opral se o zeď. Hinata se od něj hodlala vzdálit, ale Naruto ji zachytil za vlasy a přitáhl si ji k sobě.
„Neboj rozdělím se s tebou,‘‘ usmál se přejel ji přes pas. Nemohl už se dočkat, skoro se klepal nedočkavostí. Tuhle radost mu překazil Sasuke.
„Pusť ji!‘‘ zuřil Sasuke a chystal se udeřit mu jednu ránu, ale zastavila ho tmavovlasá dívka. Oba dva nechápali a odstoupili od ní.
„Nechci abyste se kvůli m prali,‘‘ vzlykla. Sasuke od ní ustoupil , sám si musel přiznat že to trochu přehnali, ale na rozdíl od něj se Naruto tvářil potěšeně. Měl rád když jeho oběť vzdorovala.
„Chytrá holka,‘ pousmál se krátce a za loket ji přitáhl k sobě.
„Ale tentokrát se opravdu se spolu prát budeme, neříkal jsem ti, že si nemáš stoupat mezi mě a mnou oběť,‘‘ pohlédl tentokrát výhružně na Sasukeho. Ten už pomalu vycítil menší nebezpečí, ale i přesto se nechtěl dopustit, aby se té dívce něco stalo.
„Nech toho!‘‘ křikl na něj, aby upoutal jeho pozornost, jelikož byl právě v agonii radosti. Přitáhl dívenku blíž k sobě a hladově ji přejel přes odhalený krk. Ta se pod jeho dotykem zachvěla strachem, to ani netušila, co s ní zamýšlí.
„Jsi cvok,‘‘ křikl na něj Sasuke a odtrhl od něj dívenku. Přitiskl ji k sobě a tvář ji raději schoval. Třepala strachy, nejspíš to pro ni musel být velký šok.
„Jdi pryč!‘‘ zakřičel na něj Sasuke a s dívenkou se k němu otočil zády a vydal se s ní pryč. Hinata se k sobě přitiskla a nechala se jím vést.
Naruto zůstal na místě, nikdy v životě ho nenapadlo, že mu bude Sasuke odporovat, myslel si že ho má pod kontrolou. Mýlil se.

„Kde bydlíš?‘‘ zeptal se Hinaty a když mířili k křižovatce, chtěl jít původně němu, ale na druhou stranu se chtěl vyhnout další potyčce. Hinata pozvedla hlavu pohlédla mu do tváře.
„Teď doprava a po sto metrech doleva a tak na té ulici bydlím,‘‘ řekla tiše a znovu schovala hlavu do jeho mikiny. S ním se cítila v bezpečí, i když ho vůbec neznala.
„Tak a teď kam?‘‘ zeptal se Sasuke, když dorazili na určené místo.
„Ten bílí dům až v zadu,‘‘ řekla tiše a znovu se k němu přitiskla.
Pomalu došli k domu, Hinata vzala klíče a odemkla dveře. Doma naštěstí nikdo nebyl takže, šel dovnitř i Sasuke. Ten se zastavil hned na prahu.
Prostornější dům za svůj dosavadní život ještě neviděl, všude drahé obrazy a vázy, podlaha byla tam vyleštěná, že v ní mohl vidět i vlastní odraz, kdyby mohl. Oslepen tou nádherou si ani neuvědomil, že mu tmavovlasá dívenka zmizela z dohledu. Rozhlédla se kolem sebe, až ji uviděl jak po schodech míří do druhého patra.
Rozběl se za ní, cestou ale dál pozoroval nádheru tohohle domu.
Dohnal ji až u pokoje, pomalu vstoupil do ni. Tentokrát už pokoj nezdobili drahé koberce a váhy, prostě jen normální pokoj.
„Už je ti líp?‘‘ zeptal se ji a posadil se vedle ni na postel. Hinata chvíli mlčela, tedy spíš se červenala, protože byl opravdu blízko.
„Nemáš teplotu,‘‘ zeptal se znovu a přiložil ji ruku na rozpálené čelo, přitom se k ní ještě víc přiblížil. Hinata zrudla ještě víc a raději odvrátila pohled jinam. Ještě chvíli a její tvář by se podobala rajčeti.
Sasuke poznal, co je příčinou jejího zrudnutí, a raději se vzdálil, ne však pryč z jejího domu. Stále ji hrozilo velké nebezpečí, větší než dokázala představit.
„Kdy se vrátí tvoji rodiče?‘‘ zeptal se, když už její obličej dostal normální barvu. Hinata mlčela jen pozvedla hlavu a trochu se starostmi mu pohlédla do tváře.
„Dneska určitě ne,‘‘ řekla tiše, i když si nebyla jistá, co má vlastně v plánu. Snad né tu zůstat.
„Aha.. to není moc dobrý, budu tu muset zůstat,‘‘ řekla rozhodně a rozhlídl se po pokoji, kde by mohl když tak přespat. Hinata nejistě pozvedla hlavu, sice ji pomohl, ale nedokázala z přesností určit, co má ve skutečnosti s ní v plánu. Nijak ji nepřišlo jako dobrý nápad nechávat tu někoho, koho nezná.
„Myslím že už to zvládneš,‘‘ řekla rozhodně s chystala ho vyhnat z pokoje, nejenže se chtěla převléct. Se Sasukem to nepochopil a dál stál na místě.
„Podívej, zahráváš si s něčím velkým,‘‘ varoval ji. Hinata se chvíli zamyslela, snad nebude na škodu mít tu společnost, stejně tu večery trávila sama.
„Tak dobře..‘ řekla i když nerada.

Den se chýlil ke konci, Sasuke se mezitím stihl obhlédnout celý dům, a najít klíče od všech dveří, které samozřejmě našel. Ale i tak se mu dům zdál málo zabezpečený.
Hinata si mezitím dělala úkoly na další den, i když byl pátek. Chtěla jen strávit mít času v Sasukeho společnosti a taky přijít na jiné myšlenky. Sasuke v tu chvíli seděl na gauči a sledoval vypnutou televizi. Měl rád klid, ale jakmile se přiháčkovala k televizi Hinata s miskou popcornu s tou myšlenkou se musel rozloučit.

4.894735
Průměr: 4.9 (38 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Dardes
Vložil Dardes, So, 2010-01-30 17:07 | Ninja už: 5296 dní, Příspěvků: 267 | Autor je: Prostý občan

Kdy bude pokráčko? A jestli máš nějakou stránku kde jsou všechny tvoje FF a jednorázovky, tak jestli by si mi mohla dat adresu. Budu se těšit na pokráčko, hodně štěstí Smiling

Obrázek uživatele Trash
Vložil Trash, Ne, 2010-01-03 14:35 | Ninja už: 5580 dní, Příspěvků: 54 | Autor je: Prostý občan

Jop, dobré to bylo, ale kapku krátké. Laughing out loud

Jak nejde o život jde o h***o! Smiling

S blbcem se zásadně nehádám, protože bych mohl klesnout na jeho úroveň, kde by mě mohl převálcovat svými vědomostmi.

Obrázek uživatele Hagiku Biseki
Vložil Hagiku Biseki, Pá, 2010-01-01 20:40 | Ninja už: 5801 dní, Příspěvků: 442 | Autor je: Tsunadin poskok

Nevím proč všichni Naruta litujou, vdiť žrádla kráči po světě dost.
P.S.1: A jinak to bylo dobrý, uvidíme co bude dál! Laughing out loud Eye-wink
P.S.2: Skontroluj si písmenka!

FF BY HAGIKU
YURI FAN Ano i já jsem Yurifanista Kakashi YES Smiling



Máš niečo čoho sa chceš zbaviť, alebo naopak niečo hladáš, tak neváhaj a pridaj sa do fb skupiny Anime a Manga Burza! Kakashi YES
http://www.facebook.com/groups/478036032208994/

Obrázek uživatele Syrinox
Vložil Syrinox, Čt, 2009-12-31 12:39 | Ninja už: 5313 dní, Příspěvků: 511 | Autor je: Prostý občan

To je fakt boží!! Už aby tu byl nový díl!! XD Chudák Naruto, přišel o večeři a ani si to nemohl užít. XD

Obrázek uživatele Rawera
Vložil Rawera, Út, 2009-12-29 19:04 | Ninja už: 5327 dní, Příspěvků: 208 | Autor je: Prostý občan

naruto prisiel o veceru XD no som zvedava ako sa to bude vyvijat medi nimy Kakashi YES tesim sa na pokracko


Obrázek uživatele Deva
Vložil Deva, Út, 2009-12-29 18:36 | Ninja už: 5473 dní, Příspěvků: 615 | Autor je: Prostý občan

je to zajímavý

6 let. Satane drž se!
Hluboký citát nutný k zapamatování a užití- "Huhl" (dle názoru mistra Kulhánka)
I AM THE ONE WHO WILL ESTABLISH PEACE AND ORDER. - Sage of the six paths, a taky naruto v jedné úžasné povídce v angličtině http://www.fanfiction.net/s/7972210/1/He-Who-Will-Establish-Peace-and-Or...

Obrázek uživatele UzumakiFenris
Vložil UzumakiFenris, Út, 2009-12-29 01:10 | Ninja už: 5454 dní, Příspěvků: 345 | Autor je: Utírač Udonova nosu

povedený xD a hezký =) tesim se na pokráčko =)