manga_preview
Boruto TBV 09

Ve spárech smrti 26: Nápad

Chvíli mi trvalo, než jsem si to všechno uvědomila. Na vteřinku mě zachvátila panika, ale obrnila jsem se a donutila se ke klidu. Rychle jsem se proměnila, plně zaklonila hlavu a novýma očima pak zhodnotila situaci. Od země mě oddělovalo pouhých pět metrů. Prudce jsem trhla celým svým tělem a převrátila se - o vteřinku později jsem dopadla nohama na zem, čelem ke vchodu do místnosti, načež jsem okamžitě vzhlédla.
Čekala jsem Peina. Čekala jsem ten jeho zuřivý obličej, spirály v očích... Proto mě pak velice překvapilo, když jsem namísto jasně zrzavých vlasů spatřila černé a místo rozzuřeného pohledu klidný výraz.
Proměnila jsem se zase zpátky. I v lidské podobě jsem však byla lehce přikrčená, napjatá. Připravená bojovat. Nebo snad utéct?
„Není ti nic?“ zavolal na mě seshora Deidara.
„V pořádku,“ zamumlala jsem nepřítomně. Pak jsem si se zarudlými tvářemi odkašlala. „Ehm, potřebuješ něco... Itachi?“
Pár minut na mě civěl, poté krátce střelil pohledem nahoru ke stropu, k Ulízancově hlavě - která mlela tak hlasitě a neúnavně, že jsem ji už vůbec nevnímala - a nakonec zase zabodl svůj pohled do mě. Maličko jsem se při tom zachvěla. Jeho oči mě v té chvíli znervózňovaly daleko víc než ty Peinovy.
„Ne,“ pronesl tak tiše, že jsem ho určitě slyšela jenom já. Poté se mlčky vydal kolem mě, načež zmizel v chodbě vedoucí k našim pokojům.
Musela jsem si oddechnout. Zvedla jsem hlavu a zadívala se nahoru na Deidaru. Vypadalo to, že celou tu dobu neustále pracoval, ale podle tlukotu jeho srdce jsem poznala, že jen přidal na tempu, aby to tak vypadalo.
„Mám ti pomoct?“
„To je dobrý, už to skoro bude,“ zamumlal a naplnil puklinu dalším jílem.
„Dobře.“ Otočila jsem se, popadla do rukou kýbl s vodou a cáry hadrů. „Hned jsem zpátky,“ pronesla jsem a vykročila k tmavé chodbě. Po chvíli jsem dorazila do koupelny. Rozsvítila jsem si, vylila špinavou vodu do odpadu a cáry hodila do koše, stejně už k ničemu nebyly. Když jsem se narovnávala, zavadila jsem pohledem o zrcadlo, přičemž jsem se musela zastavit. Po chvíli překvapeného civění mi z úst uniklo zasténání. Už jsem totiž zase vypadala jako... jako... Upřímně, pro tohle neexistoval dost vystihující výraz. Tričko i kalhoty samá díra a krev, stejně jako můj obličej, paže, zbytek těla...
S klením jsem se svlékla a hodila zničené oblečení do umyvadla. Náhradní jsem totiž měla ve svém pokoji, který byl momentálně docela daleko. Pak jsem si rychle vlezla do sprchy, abych ze sebe smyla zaschlou krev. Jelikož byla voda studená, šlo to hladce, ačkoli mě potom nesnesitelně bolela hlava a zuby mi hlasitě drkotaly o sebe.
Nikde po ruce nebyl ručník, takže jsem musela zůstat tak, jak jsem byla. Po celou tu dobu, co jsem máchala a drhla oblečení v umyvadle, jsem se zoufale modlila, aby nikdo nepotřeboval na záchod nebo do sprchy.
Už jsem byla téměř hotová, zbývalo jen šaty pořádně vyždímat, když vtom cvakla klika a dveře se otevřely. S výkřikem jsem upustila mokrou látku a otočila se. Vteřinku nato jsem si přála zemřít. Přímo přede mnou stál Itachi, očividně stejně překvapený jako já. Prohlédl si mě zvláštním pohledem, při kterém jsem prudce zrudla. Rukama jsem se pokusila zakrýt jistá choulostivá místa, ale při doteku jsem ucítila něco zvláštního... Nevěřícně jsem sklopila oči. Od hrudi až po stehna mé tělo pokrývala tolik známá hnědočervená srst. Vyjukaně jsem na sebe zírala. Proměnila jsem se asi vlivem emocí, jelikož jsem to vědomě vůbec nepostřehla.
Zvedla jsem oči, do tváří se mi zase nahrnula krev. Itachi na mě mlčky hleděl. Pak mi v hlavě přecvaklo. „O-omlouvám se, už jsem skoro hotová,“ zablekotala jsem, rychle se otočila k umyvadlu a zuřivě začala ždímat mokré oblečení. Poté jsem se do něj nasoukala, ignorujíc, že z něj ještě kapala voda. Se skloněnou hlavou jsem pomalu prošla kolem Itachiho, který mě sledoval nicneříkajícím pohledem.
Jakmile jsem byla na chodbě, dveře se s cvaknutím zavřely. Vteřinku jsem jen tak stála, načež jsem se vyřítila po chodbě jako blesk. Těsně před obývákem jsem se zastavila. Bylo mi tak trapně, že jsem cítila, jak ze mě - respektive z mokrého oblečení - vlivem do ruda rozpálené kůže stoupala pára. Když jsem se pak jakž takž uklidnila, proměna ustoupila. Stále se mi však klepaly ruce. Celou tu scénu jsem si znovu přehrála v hlavě, po čemž jsem opět zrudla. V duchu jsem se okřikla a přinutila se na to nemyslet.
Po pár okamžicích ze mě nervozita začala opadávat. Natáhla jsem ruce před sebe a zpozorovala, že už se tolik neklepaly. Skvělé, takhle Deidara nic nepozná. Ještě jsem si zkusila pár hlubokých nádechů a výdechů, načež jsem s klidnou tváří vstoupila do místnosti.
Blonďák seděl na jedné z židlí a povídal si s Hidanovou hlavou. Neustále se chechtal, zatímco hlava pěnila vzteky. Jakmile mě zahlédl, zmlknul, načež se s rudými tvářemi odvrátil a odkašlal si. Nechápavě jsem se prohlédla. V jeden okamžik jsem pak zbledla a začervenala se. Jak se na mě totiž za běhu nalepilo oblečení, tak teď hezky centimetr po centimetru opisovalo křivky mého těla. Zavřela jsem oči, zhluboka se nadechla a v klidu od sebe odlepila stále ještě mokré tričko i kalhoty.
Deidara si znovu odkašlal. „No, tak ten strop už je hotovej. Ale furt je tu jeden problém, s kterým si nevím rady...“
„A to?“ opáčila jsem udiveně.
Blonďák výmluvně pohlédl na zuřící hlavu a krvavé zbytky v rohu. Vzdychla jsem a pak se zamyslela. Hidanovo tělo jsem zřídila takovým způsobem, že mi přišlo nemožné ho znovu dát dohromady. Muselo by se to dělat po milimetrech a i když jsem Kakuza moc důvěrně neznala, věřila jsem, že na tohle by neměl nervy. Ten by nad tím ani nepřemýšlel, natož aby to zkusil. A pochybovala jsem, že tu byla ještě nějaká další šikovná sešívačka. Já to totiž dělat nehodlám.
Lhostejně jsem pokrčila rameny. „Tak to bude hlava Hidan, no. Myslím že před ním všichni nepřátelé utečou, jen co ho uvidí. Anebo si s ním naopak hezky začutaj...“
Deidara zaklonil hlavu a z plných plic se rozesmál. Hlava se naopak pustila do dalšího řevu. S překvapením jsem zjistila, že už ztratila svůj předchozí elán.
Pohlédla jsem do rohu a chvíli zamyšleně pozorovala zbytky. Poté jsem k nim pomalu přistoupila a prohlédla si je zblízka. Nebyly v zas tak špatném stavu... A vtom mi hlavou probleskl ďábelský nápad.
„Deidaro? Už vím, co bychom s tím tělem mohli provést.“
Blonďák na mě nechápavě pohlédl.
Otočila jsem se na něj a podle se ušklíbla. „Budeme na to ale potřebovat kunaie. Jo a taky kuráž... Spoustu kuráže...“

Poznámky: 

Ehm... xD Rači to ani nebudu komentovat... x/ xD

4.869565
Průměr: 4.9 (23 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Ne, 2016-08-21 19:58 | Ninja už: 5205 dní, Příspěvků: 6232 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Uchazeč o ruku Mizukage

Misia L: Až aj mňa samého prekvapilo, ako sa mi páčila tá časť v kúpeľne. Prišlo mi to celé také nesmierne ľudské - zjavne v kontraste s predošlým trhaním a tak. Ale vidím to tak, že sa na Hidana znova šije nejaká kuleha.

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, Pá, 2009-11-27 22:40 | Ninja už: 5542 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

Pardon jestli se zpozdi dalsi dil Ve sparech smrti a Zelezne kunoichi, pravdepodobne je nestihnu v nedeli vydat jelikoz nejsem u svyho notasku a nemam k dispozici ani internet... x/ Takze asi budou v pondeli. x) Pripadne se zase omlouvam. - -

Obrázek uživatele Syrinox
Vložil Syrinox, Po, 2009-11-23 18:12 | Ninja už: 5333 dní, Příspěvků: 511 | Autor je: Prostý občan

Super by mě zajímalo co se stane příště!!!!! Já mám absťák na další díl!!!! Už se těším!!! XD

Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, Po, 2009-11-23 22:13 | Ninja už: 5542 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

Příště se stane...
No, nechte se překvapit. xP xD Ae myslim že se celkem pobavíte. x)

Všem moc děkuju. ^^

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, Ne, 2009-11-22 21:10 | Ninja už: 5549 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

no teda Laughing out loud todle nemá chybu Smiling
nádherný Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Ne, 2009-11-22 20:54 | Ninja už: 5931 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Viz poznámka autora: já taky ne xD

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!