manga_preview
Boruto TBV 09

Za rouškou tmy 08:Plán odhalen!

Itachi skryt v houští sledoval jak mu ti ANBU odnáší Naruto společně s tou dívkou do Konohy. Na jednu stránku se mu i ulevilo, takhle bude v bezpečí jak před Sasukem tak i před samotnou Akatsuki. Když teď už ho možná neuvidí a vrátí se mu paměť, pořád nebude schopen ho předat na vycucnutí Kyuubi. Stále k němu choval nějaké city, když si stále nebyl jistý jaké. Když mu Naruto naprosto zmizel z dohledu, začal uvažovat o tom, zda je to správné. Kdo ví, co s ním dál bude.
Pomalu se vymotal z houští a vydal se plíživým krokem po jejich stopách, nebyl ovšem sám, jakmile se v houštím kousek od něj něco pohnulao, začal mírně pochybovat, o tom, že jsem ti ANBU sami.
Horší by však bylo, kdyby doličná osoba byl například Sasuke.
Proto se raději zastavil vytáhl z pod pláště několik shurikenu, bez váhaní je hodil do stále se pohybujícího keře. Něco to zasáhlo, bylo slyšet jen zaúpění. Itachi se vítězně usmál a ihned utíkal pro svůj úlovek.
Na místě našel jedině kunai a kaluži krve, to co trefil už tu nebylo.
„Vážně si myslíš, že mě může kunai nějak zranit,‘‘ ozvalo se nad jeho hlavou. Tmavovlasý muž znovu vytáhl kunai z pláště a vyčkával. Díky tmě nebyl schopen zahlédnout protivníka, jakmile mezi větvemi stromů zahlédl dvě rudé oči. Radostně se usmál.
„Nikdy mě nenapadlo, že se budeš jako zbabělec schovávat ve tmě,‘‘ usmál se radostně Itachi a čekal na reakci svého bratra. Ve větvích zašustělo a postava zahalená v plášti se snesla na zem.
„Nikdy mě nenapadlo, že budeš tak moc zastávat svého nepřítele,‘‘ usmál se tentokrát radostně Sasuke a vytáhl z pouzdra svou katani, byl naprosto připraven tentokrát jej zničit. Ale stalo se něco co přinejmenším nečekal. Itachi se naprosto klidně posadil na kámen kousek od něj a opřel se o kmen stromu.
Sasuke nechápal jeho reakce, čekal jak bude radostně bojovat, ale on neměl vůbec žádné nadšení, že bude moct konečně jej zničit.
„Když jsi ani nedokázal uhnout tomu kunai, jak můžeš teď se mnou bojovat,‘‘ podotknul a ukázal na Sasukeho poraněnou paži. Opravdu zranil ne trošku. Z pláště mu odkapávala krev a vypadal celkově tak zmoženě.
„Áá.. copak s tebou ta ho udělala, sotva se udržíš na nohou,‘‘ zašklebil se Itachi a s potěšením sledoval jak se začíná Sasuke nafukovat vzteky.
„Jak vidím, ak ta holka musí být pěkně divoká,‘‘ pokračoval dál. Tentokrát už to nevydržel Sasuke. Vytáhl z pláště kunai a vrhl ho po sedícím bratrovi. Ten ho lehce odrazil. Jeho mlčení mu dalo jasnou odpověď.
„Nemusíš odpovídat, je mi to vše naprosto jasné, akorát jsem si myslel, že chceš nejprve náš klan očistit od toho zlého a pak teprve začneš rozšiřovat populaci. Zmýlil jsem se v tobě, ale znám tvůj plán. Teď se musíme rozloučit,‘‘ usmál se a zmizel v oblaku kouře.
„Kruci, jen klon,‘‘ zuřil Sasuke a naštvaně hodil kunai na místo, kde před chvíli seděl.

„Kde to jsem?‘‘ zamžoural blonďák do ticha, které ho oplývalo. Bylo mu překvapivě tepleji než ve skrýši, kde byl s Itachim, jelikož si z počátku myslel, že je tam. Ale i postel byla mnohem lepši. Aniž by nějak řešil, kde vlastně je, překulil se na bok a klidně oddychoval. Naplno si využil toho tepla a pohodlí, které mu tohle místo poskytovalo. Dveře se ale otevřeli a do místnosti vešli dvě osoby. Naruto opatrně otevřel oči, jen malinko, aby to vypadalo, že stále spí. Jednu osobu okamžitě poznal, to byla ta dívka, která mu tenkrát pomohla, ale druhá osoba mu byla stále neznámá.
„Myslím že ztratil paměť,‘‘ řekla Sakura pohlédla starostlivě na vyšší blonďatou ženu. Ta jen přikývla. Obě přišli k jeho posteli a začali si ho prohlížet. Naruto dobře věděl, že už to dlouho nevydrží, nebylo mu to zrovna příjemné. Proto se jen protáhl se překulil se na druhý bok. To už oběma připadalo trochu podezřelé. A tak sáhla Sakura k nejúčinnější zbrani. Pořádně ho plácla po hlavě. Naruto polekaně nadskočil a chytil se za bolavou hlavu.
„Co to do tebe v jelo, to jako normálně lidi biješ,‘‘ křikl na ni a posadil se. Stále se na ni zlobil, přece není normální někoho bezdůvodně bít. To se tak moc provinil.
„Naruto...já..‘‘ začal koktat. Vůbec ji nenapadlo, že ztratil paměť.

4.939395
Průměr: 4.9 (33 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Hammerofskill
Vložil Hammerofskill, Ne, 2009-10-18 20:40 | Ninja už: 5589 dní, Příspěvků: 137 | Autor je: Prostý občan

Pokracko pls Laughing out loud

Obrázek uživatele TerHa
Vložil TerHa, Ne, 2009-10-18 19:12 | Ninja už: 5308 dní, Příspěvků: 1 | Autor je: Prostý občan

Super, už se těším, co mu hce říct

Obrázek uživatele kejt
Vložil kejt, Ne, 2009-10-18 19:10 | Ninja už: 5524 dní, Příspěvků: 554 | Autor je: Prostý občan

mo pěknej dílek Laughing out loud opravdu krása Laughing out loud