manga_preview
Boruto TBV 07

NFFORPG - Svět Shinobi


Shinobazu je označení, které vzniklo dávno v minulosti. Kdysi označovalo skupinu nukeninů, kteří opustili své vesnice, aby se mohli hnát za svými vlastními cíli. Stali se tak svými vlastními pány a pracovali jen sami pro sebe, neohlížeje se na následky. Shinobazu byli obávaní a nebezpeční, neboť za sebou zanechávali pouze zkázu a bolest.
Dnes se tak lidově označují skupinky ninjů stejného statusu, čili ti, co nespadají pod žádnou vesnici, i když se nemusí vždy jednat o nebezpečné nukeniny, nýbrž například jen o pouhé poutníky či ex-ninji, co se jen rozhodli pověsit své staré řemeslo na hřebíček.


.

Tým Tamaki

Vypravěč - ichi
Volných míst v týmu - 1
Kde tým hraje - fórum




Tým Shi

Vypravěč - Swreck
Volných míst v týmu - 0
Kde tým hraje - fórum






Hourousha neboli tuláci. Sem bude vaše postava přidělena hned po schválení, dokud se oficiálně nepřidá k nějakému týmu. Spadají sem rovněž postavy zmražené.


.






Aktuality, sdělení:

5.5.2020 - Doplněno info k týmům zda nabírají nové členy, kdo je jejich vypravěčem, a kde hrají.


Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Kitabatake
Vložil Kitabatake, Út, 2023-12-12 13:48 | Ninja už: 2698 dní, Příspěvků: 217 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Pěstitel rýže

Yoshito
Tým Tamaki
sídlo rodiny Fujibayashi

Hluboký povzdech doplnil o letmé zavření očí - dával tím okatě najevo svou trpělivost a zároveň fakt, že ani ta není neomezená. Neplánoval však Hikari do jejího plánu vstupovat. Ostatně, pokud strážného správně odhadl, mohla její strategie vést k zisku poměrně dosti užitečných informací. Jakékoliv reálie o zdejších poměrech očima stráže přišly vhod.
"Dáte si ještě někdo čaj...?" prohodil v plén střídmým, odměřeným tónem. Nenápadně se tak pokusil podpořit mužovu výřečnost v jejich prospěch.

Obrázek uživatele Jaden
Vložil Jaden, So, 2023-11-25 14:00 | Ninja už: 5872 dní, Příspěvků: 3462 | Autor je: Editor všeho, Moderátor, Ichiny trojky

Hikari
Tým Tamaki
Bylo vidět, že se začal Manabu držet zpátky, ale Hikari se nehodlala nechat jen tak odbýt.
„Já tam dole byla. Sou to obyčejný cely! Fakt netušim jak maj udržet jakýhokoliv schopnějšího shinobiho, ale váš boj,“ namítla, načež pokrčila rameny a strčila si do pusy kus tempury.
Kdyby na něj moc tlačila, bylo by to nápadné, takže se vrátila ke hraní nezájmu a doufala, že tenhle ukecaný strážný se nakonec prokecne sám, a nebo tomu nějak pomůže Yoshito.


Obrázek uživatele ichi
Vložil ichi, Ne, 2023-11-19 22:06 | Ninja už: 6092 dní, Příspěvků: 2187 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Jadenovo osobné Icha icha

Sídlo rodiny Fujibayashi

Nezuma
„To musíš mít docela starý informace,“ oznámil muž. „Tohle už se nějakou dobu používá na ninja otroky. Mají ho na svědomí právě tady Fujibaya…,“ rozmluvil se o nejnovějším modelu restriktivního zařízení, jenže Nezuma ho okamžitě vzal za slovo a pokusil se si tu věc sundat.
Výkřik byl sice tlumený, ale ne natolik, aby nepřilákal pozornost. Navíc se zvuk v prostorných chodbách nesl.
„To tam někdo se*e, nebo co?“ ozval se jeden hlas.
„To bych mu radil, aby jen sr*l,“ odvětil mu druhý.
Zpoza rohu vyšli dva muži ve stejnokroji vězeňské stráže a zastavili se až před dveřmi. Jeden z nich nahlédl do cely a povzdychl si. „Zase šikanuješ nováčky, Seijune?“ pronesl unaveně, nejspíš k muži v druhé cele. „Hej, mladej, teď to nechám bejt, ale ještě jednou a přikročíme k trochu drsnějším poutacím opatřením,“ oznámil a oba dva znovu odešli.
***
„Heh,“ zazubil se Manabu. „moc mě těší váš zájem o připravenost stráží, ale neměla byste se náhodou starat o sebe?“ odvětil tónem, který v sobě skrýval varování. Muž rozhodně nebyl žádné tintítko. I navzdory uniformě bylo vidět, že je urostlý a minimálně fyzicky velmi zdatný.
„Z našeho podzemí se jen tak někdo nedostane, nemusíte se bát.“


Obrázek uživatele Kitabatake
Vložil Kitabatake, Pá, 2023-10-27 06:54 | Ninja už: 2698 dní, Příspěvků: 217 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Pěstitel rýže

Yoshito
Tým Tamaki
sídlo rodiny Fujibayashi

Sliznici dutiny ústní zalil další doušek zelenkavé tekutiny; chuťové buňky v reakci na to vyslaly do Yoshitova mozku poměrně příjemný senzorický vjem - rodina Fujibayashi musela vskutku oplývat slušným kapitálem, když si mohla dovolit servírovat strážím takovýhle čaj. Bylo to však celkem logické, spokojený strážný má mnohem větší šanci býti loajálním vůči svému zaměstnavateli. Tento výřečný muž však Yoshitově šestému smyslu připadal poněkud... podezřelý.
"Moc ho nedráždi. Při troše štěstí za chvíli vypadneme a budeme se moct opět věnovat práci," pravil nezaujatě. Slova, jež mu vyšla z úst, však měla ještě jeden účel.

Obrázek uživatele Jaden
Vložil Jaden, So, 2023-10-21 00:05 | Ninja už: 5872 dní, Příspěvků: 3462 | Autor je: Editor všeho, Moderátor, Ichiny trojky

Hikari
Tým Tamaki
Hikari se pod brýlemi zamračila. S tím chlapem bylo těžké pořízení.
Na druhou stranu, to co říkal přece jen něco znamenalo. Už nějakou dobu přemýšlela o tom, jak se rodině Fujibayashi dařilo udržovat navenek tak přívětivý, uhlazený dojem, zatímco jejich sídlem proudilo nemalé množství uživatelů chakry. A po Nezumových slovech se z myšlenky stala starost.
„Nejseš nějak moc laxní na to že máte plný podzemí nukeninů?“ ušklíbla se Hikari a přeměřila si strážného pochybovačným „pohledem“.
„Chtěla bych tě vidět při ňáký vzpouře...“


Obrázek uživatele stan.com
Vložil stan.com, Čt, 2023-10-19 19:08 | Ninja už: 3477 dní, Příspěvků: 810 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Nezuma Suzuki
Tým Tamaki
Sídlo rodiny Fujibayashi
"Tobě toho moc neujde co?" pravil pobaveně a přimhouřil oči# což druhý zajatec nemohl vidět, "Nechal jsem se chytit schválně, abych to tady vyloupil," prohodil a schválně formuloval slova tak, aby neprozradil své komplice a vyznělo to spíš tak, že je to celé naplánované.
"víš co, cena na moji hlavu je dost velká na to, aby lidi přinutila chytit mě živého a já se tak dostanu přímo doprostřed sídla... ," vysvětlil svou taktiku a svou brilanci pokazil povzdechem, "akorát jsem nepočítal s obojkem. No, ale víš co udělá krysa pro svobodu, když ji nedáš jiné východisko? Klidně si přehryže nohu" prohodil tiše, sroloval kus vězeňského oděvu, pevně ho skousl a pokusil se proměnit. K vězni dolehl ztlumený výkřik bolesti, když obojek zareagoval ma chakru a vyslal do Nezumova těla proud. Mladík se ale nevzdával a pokusil se o to podruhé. Musel se odtud dostat za každou cenu.

Obrázek uživatele ichi
Vložil ichi, St, 2023-10-18 21:48 | Ninja už: 6092 dní, Příspěvků: 2187 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Jadenovo osobné Icha icha

Sídlo rodiny Fujibayashi

Nezuma
když se Nezuma vybavoval s Kvíkem, muž se uchechtl.
„Tenhle obojek?“ poklepal na ten svůj. „Kdybych to věděl, už bych tu nebyl. Tedy… Vím, že je možnost si ho sám sundat. Nemusíš to ale přežít a zku*veně to bolí.“
Krátce se odmlčel. „Když mi řekneš, proč jsi tu skončil, povím ti tajemství o tom, jak obojek funguje.“
***
Hikari a Yoshito
Muž před sebou zlehka zamával rukama. „Teda vy jste pěkně vostrá, slečno. Jsem Manabu a patřím ke strážným. nic důležitýho. Je tu pěkná nuda, takže každá nácštěva je takový povyražení. I když velitel tvrdí, že nuda je naším cílem, heh,“ zazubil se.


Obrázek uživatele stan.com
Vložil stan.com, Ne, 2023-10-15 18:51 | Ninja už: 3477 dní, Příspěvků: 810 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Nezuma Suzuki
Tým Tamaki
Sídlo rodiny Fujibayashi
"Tsech," ofrkl si nesouhlasně. Nejčistější duše, to zrovna. Ten týpek byl úplně mimo, když si tohle opravdu myslel. Jisté svinstvo se prostě nedalo jen tak umýt a Nezuma se této představy nehodlal jen tak vzdát. On tady byl ten špatnej a nikdo neměl právo ho obhajovat. Nemělo však smysl hádat se s tím chlápkem, "Jo, to si dokážu představit,"
prohodil po chvíli, kterou potřeboval na ovládnutí zlosti. Poté ale zaslechl ťapkání a pousmál se, "Takže?" optal se polohlasem Kvíka, který se protáhl pode dveřmi.
"Jedna cesta nahoru, pokud seš člověk, dveře jsou nějak divně vošéfený a otevřou se přiložením packy," podal hlášení hlubokým hlasem a vyběhl na mladíkovo rameno, kde se uvelebil.
"k čertu... ," zaklel tiše a povzdechl si. S tím obojkem nepočítal a všechno se tím komplikovalo. Možná že... , "Zapomeň," oznámil Kvík, když Nezumovi oči zabloudili k latrýně a mladík rezignovaně svěsil ramena.
"Jen tak mimochodem," zvýšil trochu hlas, aby bylo jasné, že mluví na svého souseda, "nevíš jak se dá sundat ten hloupej obojek?"

Obrázek uživatele Kitabatake
Vložil Kitabatake, Čt, 2023-10-05 15:26 | Ninja už: 2698 dní, Příspěvků: 217 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Pěstitel rýže

Yoshito
Tým Tamaki
sídlo rodiny Fujibayashi

Yoshito platil za výtečného herce, nebylo tedy divu, že i přes nelehké podmínky ve své roli zdařile pokračoval.
Než však stačil cokoliv udělat, prolétla kolem Yoshitových uší Hikařina znělá slova. V tu chvíli se jen s dalším hlasitým povzdechem - aniž by slídilovi věnoval byť jen letmý pohled - pomalu narovnal v zádech, aby měla jeho parťačka na muže dobrý výhled. I když ho nepotřebovala.
"Ta holka má pravdu," podpořil suše její slova a opatrně upil čaje.

Obrázek uživatele Jaden
Vložil Jaden, Ne, 2023-09-24 18:07 | Ninja už: 5872 dní, Příspěvků: 3462 | Autor je: Editor všeho, Moderátor, Ichiny trojky

Hikari
Tým Tamaki
Sídlo rodiny Fujibayashi
Nebyla si jistá, jestli odtažitost byla správná volba. Co když to toho muže odežene, než z něj stihnou něco dostat?
Když ztichl, Hikari také chvíli jen mlčky jedla. Nic neříkal, ale ani se neměl k odchodu, takže měli ještě šanci. A ani on se evidentně nehodlal jen tak vzdát, čehož Hikari hned využila.
„A ty seš sakra kdo že seš tak zvědavej? Co se třeba představit nebo tak něco, ha!?“ osopila se na muže Hikari a ukázala na něj hůlkami, když se narovnala na židli a vyklonila se zpoza Yoshitova levého boku.


Obrázek uživatele ichi
Vložil ichi, Ne, 2023-09-24 17:42 | Ninja už: 6092 dní, Příspěvků: 2187 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Jadenovo osobné Icha icha

Sídlo rodiny Fujibayashi

Nezuma
Muž se uchechtnul. „Lidi, co o sobě mluví jako o záporácích a uznávají, že něco podělali, jsou většinou ty nejčistší duše,“ odvětil a zněl, jako kdyby u toho mávnul rukou.
„Já? Nedal jsem si pozor. Nějakou dobu jsem sabotoval zásobování do sídla Kobayashi. Očividně jsem je fakt dost prudil,“ oznámil.
Konečně se také ozvalo drobounké ťapkání, které bylo v takovém sklepě naprosto normální. Čas od času sem prostě nějaká ta krysa zabloudila.

Hikari a Yoshito
„Ooo, pán je tajemný,“ zakřenil se muž. Ani ho však nenapadlo si odsednout. Na nic víc se jich ale také už nezeptal. Prostě se pustil do své porce a uculoval se. Nakonec to nevydržel. Nejspíš šlo o zdejší drbnu. „Kdopak to poctil návštěvou našeho pána?“


Obrázek uživatele Kitabatake
Vložil Kitabatake, Pá, 2023-09-22 19:00 | Ninja už: 2698 dní, Příspěvků: 217 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Pěstitel rýže

Yoshito
Tým Tamaki
sídlo rodiny Fujibayashi

V okolí stolu, u nějž se nacházela dvojice v přestrojení, se ozvalo neskrývané povzdechnutí.
Aniž by odvrátil pohled od nazelenalé hladiny v hliněném kalíšku, jal se Yoshito narušitele odehnat vhodně volenými slovy.
"To je kolem tak málo prázdných stolů...?" zchladil svým tónem tamější atmosféru, která byla už tak poměrně napjatá.
Zvědavost příchozího muže se mu vůbec nezamlouvala, na druhou stranu však mohlo jít o zdroj cenných informací. Rozhodl se tedy posečkat na jeho odpověď - a dal si zatraceně záležet, aby mu nevěnoval ani letmý pohled.

Obrázek uživatele stan.com
Vložil stan.com, Čt, 2023-08-10 00:33 | Ninja už: 3477 dní, Příspěvků: 810 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Nezuma Suzuki
Tým Tamaki
Sídlo rodiny Fujibayashi - Vězení
"Ishikawa Goemon," vyslovil ono jméno s pobavením a na vteřinu se odmlčel, aby si svá slova lépe promyslel, "to byl alespoň pravý hradina. Já jsem jenom další šmejd. Záporák který akorát jednoho dne zjistil, že má svědomí a že je mi na zvracení ze sám sebe," přiznal své nejhlubší pocity neznámému. Bylo to všechno strašně hloupé. Hikari se chtěl svěřit jako první, až by nastala ta správná chvíle a teď to celé pokazil kvůli... komu vlastně?
"no a když už si tak hezky povídáme, ty jsi zavřenej proč?" optal se zdvořila a začal se nožem šťourat v obojku na krku. Nic nebylo tak dokonalé, aby se toho nešlo zbavit. Očima přitom zabloudil ke škvíře podedvermi. Kde byl Kvík?

Obrázek uživatele Jaden
Vložil Jaden, Út, 2023-08-01 17:15 | Ninja už: 5872 dní, Příspěvků: 3462 | Autor je: Editor všeho, Moderátor, Ichiny trojky

Hikari
Tým Tamaki
Sídlo rodiny Fujibayashi
Nebylo to k ničemu. Nikdo na její doslech se nebavil o ničem relevantním, ať už ohledně Ayaky, nebo situace Nezumy.
Yoshitovo setrvání v roli i formou jakou s ní mluvil ho proto na malý okamžik podvědomě namíchlo.
„Ne, nic víc neříkal...“ odvětila, načež ztichla. Přidal se k nim totiž nějaký chlápek.
Hikari, opět ve své roli, si uvědomila, že to co by z ní teď vyšlo by bylo asi dosti hrubé, čímž by potenciální zdroj informací spíše odehnala, než využila, a proto si raději rychle strčila do pusy pořádné sousto, aby měla důvod proč zůstala z ticha, a doufala, že se výzvěd ujme ve své „cool“ roli Yoshito. Ona se dál soustředila na okolní rozhovory, kdyby náhodou někomu něco ujelo.


Obrázek uživatele ichi
Vložil ichi, Ne, 2023-07-23 20:40 | Ninja už: 6092 dní, Příspěvků: 2187 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Jadenovo osobné Icha icha

Sídlo rodiny Fujibayashi

Nezuma
Muž za zdí se uchechtl. „Ani jedno. Prostě jsi mi zkazil jeden projekt, tak jsem si tě trochu proklepnul. Koukám že i kluzkýho hada jednou lapí,“ odvětil už daleko méně zapáleně. „Nepřišlo mi to ale tak pravděpodobný. Vlastně jsem ti docela fandil. Takovej Ishikawa Goemon, v tý hrozný žumpě,“ dodal. Všem bylo jasné, že tím nepěkným označení myslel Naganoharu.

Hikari a Yoshito
Nádobí pro personál sice zažilo daleko lepší časy, ale bylo čisté a stále funkční. Na každém stolu také stál velký džbán plný vlažné zelenkavé tekutiny. Po vystavení chuťovým pohárkům mohl Yoshito naznat, že jde o zelený čaj nižší kvality. Byl však docela chutný a lehce slazený.
Lidé okolo si nové dvojice vůbec nevšímali. Viděli, jak je přivedl jeden z nich. Poskytování jídla doprovodu boháčů, kteří se tu čas od času objevovali, bylo v tomto sídle zjevně úplně v pořádku.
Jeden chlapík si však nemohl pomoct. Nejspíš šlo o takový ten upovídaný typ extroverta. Jakmile si všiml dívky s mladíkem, ihned se k nim měl. „Tak jak to jde? Pán má další návštěvu?“ zazubil se a nalil si čaj.


Obrázek uživatele Kitabatake
Vložil Kitabatake, Pá, 2023-07-21 00:00 | Ninja už: 2698 dní, Příspěvků: 217 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Pěstitel rýže

Yoshito
Tým Tamaki
sídlo rodiny Fujibayashi

Lokty se opřel o desku baru, na němž očima zapátral po volném - a pokud možno čistém - kalíšku.
"Hmm..." zabručel na znamení souhlasu s Nezumovým výrokem a chopil se prostého hliněného hrníčku. Nebyla to sice forma umění, které by přespříliš rozuměl, i tak se mu však nepříliš umně zhotovený kus nádobí zamlouval. Po všech těch nevšedních věcech, které zažil, přišla trocha "obyčejnosti " vhod.
"Nic konkrétnějšího nemáš...?" dotázal se, aniž by vypadl ze své role. Zároveň se porozhlédl kolem, aby doplnil Hikařinu schopnost o vizuální vjemy. Kalíšek naplnil studenou, zelenkavou tekutinou.

Obrázek uživatele stan.com
Vložil stan.com, Út, 2023-07-04 14:33 | Ninja už: 3477 dní, Příspěvků: 810 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Nezuma Suzuki
Tým Tamaki
Sídlo rodiny Fujibayashi - Vězení
Dveře se zaklaply a Nezuma zůstal sám, "auuu," zaskučel tiše a z podřepu pomalu přepadl na bok, kde se schoulil do klubíčka. Nyní tu nebyl nikdo, před kým by musel hrát siláka a na okamžik se poddal všem ranám které v posledních několika hodinách utržil.
Byla to opravdu jen chvilička, protože se z vedlejší cely ozval hlas, jenž ho jmenovitě oslovil. Mladík zpozorněl a zvedl se na nohy, "spíš bych řekl, že sláva v mojí profesi je trochu... jak bych to řekl, kontraproduktivní," zašklebil se pro sebe a pokoušel se zařadit si hlas do seznamu známých tváří, nebo lidí co okradl, "o kolik jsem obral tebe?" optal se, jako by to byla jistá věc, "nebo seš snad jeden z těch lovců lidí, co si na mojem chycení pokazili pověst?" hádal a opřel se o stěnu sousedící se svým novým kamarádem.

Obrázek uživatele Jaden
Vložil Jaden, Ne, 2023-06-25 09:57 | Ninja už: 5872 dní, Příspěvků: 3462 | Autor je: Editor všeho, Moderátor, Ichiny trojky

Hikari
Tým Tamaki
Sídlo rodiny Fujibayashi
Se znuděným výrazem a rukama založenýma ledabile za hlavou se nechala spolu s Yoshitem zavést do jídelny.
Tam si vzala na talíř něco smaženého spolu se sklenicí studeného čaje a opřená loktem o bar natočila hlavu na Yoshita. Přesně něco takového delikventi tak jedí, ne?
„Mám z toho špatný pocit,“ řekla svým normálním tónem hlasu, držící si svůj hraný výraz.
„‚Možná máme problém‘... je co mi stihl říct,“ přetlumočila Yoshitovi Nezumovu zprávu, co jí pošeptal, než ho zanechali v cele.
Mezitím, co se bavili, napínala Hikari svůj sluch, snažící se zachytit cokoliv, jakýkoliv rozhovor, co by jim mohl nějak pomoci.


Obrázek uživatele ichi
Vložil ichi, Čt, 2023-06-08 20:03 | Ninja už: 6092 dní, Příspěvků: 2187 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Jadenovo osobné Icha icha

Sídlo rodiny Fujibayashi

Hikari a Yoshito
Muž se zašklebil nad Hikařiným výrazivem a chováním. Vlastně ani nechápal, jak mohl někdo jako ona získat místo osobního strážce. Působila impulzivně a nepředvídatelně. Bylo ale možné, že mozkem téhle dvojice byl mladík vedle ní. A ona byla svaly. To by dávalo smysl.
Raději nechal svoje myšlenky být. Nebyl placen od toho, aby přemýšlel. Na to by musel dostávat o dost víc.
Proto je zavedl zpět do výtahu a sídlem se dostali až do jídelny pro zaměstnance. Tam je odkázal na malý bar, kde si mohli nabrat jídlo, které zbylo od oběda.
***
Nezuma
Z vedlejší cely se skrze zeď ozvalo uchechtnutí. „Čekal jsem na den, kdy chytí slavného Nezumu z Naganohary,“ prohlásil mužský hlas teatrálně. „Došlo ti štěstí?“


Obrázek uživatele Kitabatake
Vložil Kitabatake, Po, 2023-05-29 00:34 | Ninja už: 2698 dní, Příspěvků: 217 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Pěstitel rýže

Yoshito
Tým Tamaki
sídlo rodiny Fujibayashi

"Ano, prosím," odpověděl způsobem, jenž působil nezaujatě, zároveň však i uctivě. Mezitím po očku sledoval eskapádu, kterou jeho nově nabytí kolegové před zraky stráže předváděli. Musel uznat, že jim role sedly - dost podobným způsobem, jako sedla Hikařina pěst na Nezumův podbřišek.
"Pojďme, nesmíme ztrácet čas - každá vteřina promarněná s tímhle budižkničemu znamená ušlý zisk," okomentoval Yoshito situaci hlasem chladným jako zimní vánice. Chtěl tím odvést pozornost od Nezumy. Netušil sice, co ti dva vymysleli, ale trocha vhodně zvolené diverze nikdy nebyla na škodu.

Obrázek uživatele stan.com
Vložil stan.com, Út, 2023-05-09 06:21 | Ninja už: 3477 dní, Příspěvků: 810 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Nezuma Suzuki
Tým Tamaki
Vězeňská cela
Nezuma se lehce zachvěl, když mu Hikari přiložila ruku na hruď a pohlédl dívce do tmavých skel brýlý. Hikari musela, více než kdokoliv jiný, cítit jak se mu přitom rozbušilo srdce a zatajil dech. Když začala jemně sjíždět bříšky po jeho místy zohyzděné kůži pochopil co přijde.
Rána ho poslala na kolena a přinutila ho kašlajíce drhnout čelem o podlahu. Krom bolesti však cítil i známý chlad čepele, kterou obratně zakryl, když si sevřel bolavé místo.
"Možná máme problém... ," zašeptal tak tiše, aby to nemohl slyšet nikdo normální a jedním z prstů zaklepal nehtem o kov obojku. Nezuma moc dobře věděl co jsou tyhle obojky zač a opravdu nečekal, že nějaký sám dostane. To, že používal chakru nevěděl prakticky nikdo a on se rozhodně snažil, aby to tak zůstalo. Nebyl tedy důvod, aby si myslel, že mu obojek nasadí. No, ale stalo se. Otázkou tedy bylo, dokáže se odtud dostat i s tím krámem na krku, nebo ho nějak sundá?
Ve stejné pozici zůstal ještě chvilku poté, co zaklaply dveře místnosti, načež vstal a začal detailně prozkoumávat svůj obojek. Než se vrátí kvík, měl ještě nějaký čas.

Kvík se mezitím toulal komplexem a sbíral všechny užitečné informace a teoretické možnosti nezumova útěku. Čas od času musel využít svou techniku, aby se podhrabal pod zavřenýma dveřma, ale vše dělal s největší obezřetností.

Obrázek uživatele Jaden
Vložil Jaden, Po, 2023-05-08 23:27 | Ninja už: 5872 dní, Příspěvků: 3462 | Autor je: Editor všeho, Moderátor, Ichiny trojky

Hikari
Tým Tamaki
Sídlo rodiny Fujibayashi
Interakce mezi Yoshitem a Nezumou se obešla bez Hikařiných postřehů. Přeci jen neměla mladíkovi jizvy jak vidět, a na Nezumovu nejapnou poznámku zareagoval rychleji Yoshito.
Počkala proto, až s krysím mladíkem budou Yoshito se strážným hotoví, načež se sladce usmála a vykročila k němu.
„Já...“ řekla ostýchavě, skoro až stydlivě, a váhavě Nezumovi přiložila dlaň na hruď, po které mu sjela bříšky prstů až na břicho.
„sem mimo tvojí ligu ty lůzrrre!“ přešla z něžného doteku ve tvrdý úder pěstí tak, jak to uměla snad jen ona, a poslala tak zlodějíčka bez dechu na kolena, prohnutého bolestí.
Se smíchem poté opustila celu i s Yoshitem a strážným.
Kromě další podlitiny zanechala Nezumovi na břiše ale ještě jednu věc. Onen druhý nůž, co po nich předtím hodil, který Hikari využila k jeho zastavení, a který předtím také sebrala z podlahy.
Pevně doufala, že se mu k něčemu bude hodit.
Soudě podle toho, co se dozvěděla pomocí svého sluchu, byla ta cela vážně dobře zabezpečená. Nezuma byl ale v útěcích dobrý, a jeho techniky na toto velmi praktické. Až moc praktické.
Klan Fujibayashi musel s ninji a jinými lidmi, ovládajícími bezpočet technik manipulace chakry, pracovat na denním pořádku. Jak to dělali, že jim podobní vězni jako Nezuma neutíkali...?
Ze zamyšlení ji vytrhl strážný.
„Jo, proč ne,“ odvětila ledabyle, zívla si a protáhla se.
Měla o Nezumu strach, ale v tuhle chvíli jí nezbývalo nic jiného, než věřit v jeho schopnosti.
A kromě toho, nebyl na to sám, pousmála se v duchu Hikari. Byl tu s ním Kvík.


Obrázek uživatele ichi
Vložil ichi, Po, 2023-05-01 18:58 | Ninja už: 6092 dní, Příspěvků: 2187 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Jadenovo osobné Icha icha

Tamaki Sakamoto
Náhodný kolemjdoucí bavič
Sídlo rodiny Fujibayashi
Poté, co skupinka odešla, se Tamaki nechal dovést až k bossovi klanu Fujibayashi. Sluha mu pokynul ke dveřím a muž vstoupil. V prostorné, dobře větrané kanceláři se nacházely dvě osoby. Muže Tamaki očekával.
Fujibayashi Kazuki se moc neměnil. Ačkoliv mu táhlo na čtyřicet, stále si zachovával vzhled dvacetníka, který si užívá svého života v blahobytu a penězích.
Rudovlasá žena, která stála u otevřeného okna a usmívala se jako sluníčko, musela být rozhodně baronka. Ninju však zarazila jedna věc. V jejích zelených očích zahlédl krátký záblesk hněvu.
„Zdravím vás, Kazuki-dono,“ uklonil se teatrálně. „Jsem rád, že vás mohu konečně osobně potkat. Je to pro mě velká pocta.“
Hnědovlasý muž vstal od stolu a přešel rovnou k muži. „Také jsem rád, že se nás rozhodl navštívit někdo z tak důležitého klanu. Tamaki, že? Slyšel jsem, že jste nám přivedl dárek.“
***
Strážný sledoval černovlasou dívku. Její delikventské výstupy ho znovu a znovu nutily přemýšlet nad dnešní mládeží.
„Nech si ty silácký kecy, nemám tu na tebe čas,“ přidal se k Yoshitovi a vyčkal, až se Nezuma konečně svlékne. Pak mu nasadil obojek a zamknul jej v cele. „Co vy dva?“ otočil se k Hikari s Nezumou.
„Vyvedu vás ven a pak vás zavedu do jídelny?“


Obrázek uživatele Kitabatake
Vložil Kitabatake, St, 2023-04-19 13:12 | Ninja už: 2698 dní, Příspěvků: 217 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Pěstitel rýže

Yoshito Yarui
Tým Tamaki
sídlo rodiny Fujibayashi

Cesta do útrob pevnosti Yoshitovi připadala nekonečná. Obrazovou paměť měl skvělou, sklepní prostory však působily téměř uniformě a nebylo se tak moc čeho chytnout. Navíc neměl ani možnost malovat a zanést tak své postřehy na papír...
Znervózňoval ho i fakt, že Hikari nemůže svým zrakem nijak přispět, i když by ho asi nepřekvapilo, kdyby měla v rukávu nějaký užitečný trik na mapování prostor.
Bez jediného nahlas vyřčeného slova následoval strážného až do cely a mlčky od něj převzal Nezumovo nové oblečení, které následně hodil mladíkovi na zem.
"Mlč, nebo svlíknu já tebe..." pravil s klidným výrazem psychopata v obličeji, "...z kůže. Kyselinou."

Obrázek uživatele stan.com
Vložil stan.com, St, 2023-04-19 11:42 | Ninja už: 3477 dní, Příspěvků: 810 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Nezuma Suzuki
Tým Tamaki
Sídlo rodiny Fujibayashi
Nezuma šel odevzdaně, jako někdo, pro koho byla kyselina na zádech právě ten zlomový bod odporu. Přesto však bedlivě študoval cestu, aby mu neunikl žádný detail.
Když čtveřice vyšla z výtahu, z nohavice Nezumovi bleskově vyběhl Kvík a zmizel ve stínech. Načasované to bylo tak, aby ho nikdo nezaznamenal, ale u Hikari si Nezuma nikdy nebyl jistý.
Rozvázaná pouta odhalila do krve sedřenou kůži od jejich krutého zacházení. Když však začal Yoshito krysího mladíka svlékat, počalo se odhalování mladíkova tvrdého života. Spleť jizev byla do jeho kůže vepsána, jako kniha utrpení a Nezuma stál a bez hnutí sledoval Yoshitovo oči. Několik jizev na stehně vypadalo, že si je musel udělat mladík sám, protože to bylo osm zářezů těsně vedle sebe a vedle nich znak pro paměť, jako kdyby si takto mladík něco jen zaznamenal.
Když došlo na nalezení nože, jen pokrčil rameny a bez protestů si ho nechal sebrat. Byl to ale dobrý důkaz toho, co by se stalo strážnému, kdyby se ho snažil odvézt sám.
"Nechceš se svlíknou taky, kotě?" neudržel se nakonec, když si nandaval prosté oblečení a ještě naposledy si musel do Hikari rýpnout. Přitom si ale dával pozor na to, aby mezi nimi byl jistý odstup.

Obrázek uživatele Jaden
Vložil Jaden, Ne, 2023-04-16 13:17 | Ninja už: 5872 dní, Příspěvků: 3462 | Autor je: Editor všeho, Moderátor, Ichiny trojky

Hikari
Tým Tamaki
Sídlo rodiny Fujibayashi
Nezumova snaha o útěk tímto skončila, což bylo dobře. Hikari si v ubližování mu nijak nelibovala, i když se to tak nemuselo zdát.
Jeden ze strážných se je jal zavést do zdejšího žaláře.
Dívka na Tamakiho volání jen zareagovala vztyčeným palcem, načež strčila jejich vězně do ramene, aby ho přinutila k pohybu.
Teď přišla chvíle, kdy musela dávat maximální pozor na detaily. Soustředila se na každičký zvuk a odraz zvuku, co mohla, aby v duchu zmapovala kudy šli a mohla si to přiřadit k plánu, co jim Nezuma popsal a nakreslil do hlíny.
Chyták přišel v podobě výtahu. Někdo, kdo neviděl, si mohl jen těžko přečíst označení pater, která míjeli.
Hukot klesajícího výtahu se naštěsti změnil vždy, když minuli vstup do patra, takže mohla Hikari odpočítat počet pater alespoň takto.
Cela, do které je strážný vpustil, neměla mříže, nýbrž solidní dveře. Černovláska zapochybovala, jestli se odsud dovede Nezuma skutečně dostat, ale nezbývalo jí nic jiného, než mu věřit, a zároveň mít otevřenou mysl, aby mohli jakékoliv díry v jejich plánu kompenzovat improvizací.
Prohledání a převlečení Nezumy do vězeňského mundůru nechala na Yoshitovi. Otáčet se ani nemusela. Za prvé tím dávala najevo svou svrchovanost související s její rolí, a za druhé byla slepá.
Čas využila raději ke zmapování místnosti a identifikování potenciálních možností útěku, kterých by si člověk jinak nemusel všimnout.
„Ty modřiny se mu moc pěkně vybarrrvily~“ hvízdla posměšně Hikari. Skutečný smysl hvízdnutí byl ale v důkladném zmapování cely a jejího okolí pomocí takto vytvořené zvukové vlny.


Obrázek uživatele ichi
Vložil ichi, So, 2023-04-15 19:37 | Ninja už: 6092 dní, Příspěvků: 2187 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Jadenovo osobné Icha icha

Tamaki Sakamoto
Náhodný kolemjdoucí bavič
Sídlo rodiny Fujibayashi
Ačkoliv Hikari přehrávala, Yoshito svou roli zvládal naprosto bravurně, takže i chování dívky bylo uvěřitelné. Její přesnost dávala najevo, že tohle rozhodně nedělá poprvé. Konečně mě Tamaki pocit, že jeho parťáci nejsou jen ztracené děti.
Kdyby alespoň nebyl Yoshito Yarui. A pokud se mu potvrdí i dívčina identita, ušil si na sebe pořádný bič.
„Oooi!“ přiložil si ruku k ústům, jako by sděloval nějaké tajemství, „nezapomeňte ještě prohledát!“
Strážný konečně vydechl. Vědomí, že dovnitř vpustil neovladatelný živel, mu na chvíli byhnal vzduch z plic. Tamakiho ochránci však vypadali schopně. Ta holka byla sice trochu vadná, ale očividně se uměla prát.
Raději proto sebral z uzamčené vitríny svazek klíčů a pokynul trojici, aby jej následovala.
Společně prošli několika chodbami až k výtahu jedoucím do sklepa. Ten se nacházel o několik pater níž a vypadal, jako kdyby ke zbytku sídla ani nepatřil.
Šlo o prostorný komplex chodeb, který působil skoro jako bludiště. Jednotlivé cely neměly mříže, ale pevné dveře bez oken. Muž je do jedné z nich zavedl a zamkl za nimi.
„Prohledat a převlíct,“ oznámil těm dvěma.


Obrázek uživatele Kitabatake
Vložil Kitabatake, Čt, 2023-04-13 22:11 | Ninja už: 2698 dní, Příspěvků: 217 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Pěstitel rýže

Yoshito Yarui
Tým Tamaki
sídlo rodiny Fujibayashi

Radost z úspěšného zadržení Nezumy střídala obavy z toho, co bude následovat. Situace ho donutila vyložit na stůl část karet ze své ruky. Uklidňoval ho snad jen fakt, že má ještě pár es v rukávu, kterými může své potenciální nepřátele odrovnat - i když by preferoval mírové řešení.
Spokojeně přikývl, když dal zlodějíček najevo, že další podobnou levárnu nechystá. Ukradeného nože si doopravdy nevšiml, což mu bylo výhodou, poněvadž ani nemusel hrát, že nic neviděl.
"Ukážete nám cestu?" oslovil se vší slušností jednoho ze strážných. Nemělo smysl je dráždit.

Obrázek uživatele stan.com
Vložil stan.com, St, 2023-04-12 15:34 | Ninja už: 3477 dní, Příspěvků: 810 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Nezuma Suzuki
Bolest ustoupila, ačkoliv popálené místo bylo stále podrážděné a nepříjemně pálilo a Nezuma přestal hrát bolest. Prkeně ztuhl, když dostal varování a odevzdaně přikývl. Pokud si ale myslel, že to bude všechno, nejspíš zapomněl na sadistickou povahu Hikari, která si neodpustila dva pořádné kopance, po kterých se schoulil do polohy plodu a pokoušel si chránit hlavu. Nezuma byl poté násilím vytažen na nohy, kde naprosto odevzdaně, ač trochu shrbeně, čekal.
Nůž, který ukradl ho studil na kůži a mladík se v duchu usmíval. Opravdu ho tohle všechno bavilo, i když tu bolest si mohly jeho kolegové zase odpustit, stejně jako Hikari to přehrávání. To byl nejlepší způsob, jak by je mohli prokouknout. Alespoň že ten malířskej otrok hrál svou roli dobře.

Obrázek uživatele Jaden
Vložil Jaden, So, 2023-04-01 11:28 | Ninja už: 5872 dní, Příspěvků: 3462 | Autor je: Editor všeho, Moderátor, Ichiny trojky

Hikari
Tým Tamaki
Sídlo rodiny Fujibayashi
Nůž přibodl lano k zemi a znemožnil tak Nezumovi útěk. Mladík se tak propadl policí pod oknem na zem, kde se začal svíjet bolestí z poleptaných zad.
Hikari chvíli jen mlčky stála, naslouchající mladíkovu úpění, zatímco se její myšlenky ubíraly k Yoshitovi.
„... Yarui...!“ zatnula pěsti.
Celá tahle akce se naštěstí obešla bez komplikací. Dvojice zmocněnců potvrdila Tamakimu jejich přijetí, načež jim hnědovlásek na oplátku nabídl služby svých ochránců jakožto dozorců nad Nezumou.
„Ii ne! (Supr!) Doufala sem že si do toho pytle srrra*ek budu moct ještě párrrkrát čutnout!“ pronesla Hikari s posměšným úšklebkem a prokřupla si klouby zatnutých pěstí, načež se vydala k jejich uprchlíkovi, během čehož po cestě uvolnila nůž z lana.
Nesměla kvůli tomuto zjištění vypadnout z role!
„Horrra, horrra! (No táák, no táák!) prošla kolem Yoshita a dvakrát nakopla Nezumu do žeber.
„Vstávej šmejde! Deš bručet!“ popadla ho za límec a vytáhla ho násilím zpátky na nohy.
„Oi, kudy?!“ ohlédla se hlavou poté na dvojici u kartotéky a křikla po nich.