manga_preview
Boruto TBV 08

Ta, co jen objeví a zmizí 03-Zvláštní to člověk!

Ráno jsem se probudila brzy, nevěděla jsem kolik je hodin nebo jestli slunce už vysvitlo. Poznala to, protože on tu stále byl a spál v křesle zakrytý dekou, které z něj pomalu padala. Posadila jsem se a chytla jsem ji. Zakryla jsem ho, ale on se probudil. Ucukla jsem sebou a trochu jsem se od něj vzdálila. Dobře jsem věděla jak jsou někteří lidé nevrlý, když jsou probuzení. On takový nebyl. Jen se protáhl a mlčky vyrazil ke koupelně, kde se ovšem nezamknul. Udivila jsem se jako by ani nevěděl, že jsem tu. No, co bylo to lepší, než kdy na mě byl naštvaný. Za chvíli se ozvala tekoucí voda. Nejspíš se šel jen vykoupat. Začali mě napadat různé věci, které jsem po úvaze raději odložila na jindy. Mohl mi udělat cokoli. A tak jsem jen čekala, kdy konečně vyleze. Čas se vlekl, začala jsem být netrpělivá. Jen jsem měla divný pocit. Třeba se mu něco stalo. Nějakou chvilku jsem ještě přemýšlela, zda mám jít za ním. Nakonec jsem se rozhodla, že to udělám. Pomalu jsem uchopila kliku a otevřela. Na prahu jsem se zastavila, nebyla to zrovna vhodná chvilka. Seděl na vaně s ručníkem kolem pasu a obvazoval si ránu na rameni. Vypadalo to docela ošklivě a taky amatérsky zavázané.
Přemýšlela jsem zda mám na sebe upozornit nebo raději tiše zmizet. Moje zvědavost však zvítězila a já jsem vykročila k němu.
"Už jsi vzhůru?'' zeptal se mě znenadání a otočil hlavu ke mě. Lekla jsem
se, ale nevypadal nijak ani mu moje přítomnost nevadila. Právě naopak. Na tváři mu pohrával úsměv. Úsměv jsem mu s chutí oplatila, ale zaujalo mě něco jiného než jeho úsměv. Byl to veliký škrábanec vedoucí mu přes je hruď. Trochu jsem se zalekal, rána nevypadala moc dobře. Byla už nějakou dobu stará, ale pořád vypadala škaredě. Nejspíš si ji ani neošetřil.
"Nebolí tě?´´ zeptala jsem se ho opatrně. Nechápal o čem mluvím a tak se proti mě postavil. Znejistila jsem , byl o hlavu vyšší než, připadala jsem si jako malý brouk, kterého může kdykoli rozšlápnout.
"Myslela jsme tu jizvu.'' špitla a sklopila jsem hlavu. Zastavil se. Trochu ho to udivilo, ale pak se jen usmál. Pozvedla hlavu a usmála jsem taky.
"Ani nevíš jak.'' podotknul a odešel z koupelny. Chvíli tam stála a čekala.
"Donesu ti nějaké oblečení v tomhle můžeš chodit.'' Ozmánil mi a aniž by čekal na odpověď. Opravdu to byl zvláštní člověk. Ale byl ke mě milý,alespoň někdo. Dál jsem se tím nechtěla zabývat a tak jsem si napustila plnou vanu. Hupsla jsem dovnitř a užívala jsem si dokud mě nevyrušilo naléhavé klepání.
Pomalu jsem vylezla a omotala jsem si ručník kolem těla. Pomalým krokem jsem vykročila ke dveřím. Klepání sílilo, začala jsem být nejistá.
Uchopila jsem kliku a pomalu jsem otevřela. Na prahu nestál Sasuke, ale Kabuto. Netušila jsem, co tu dělá a on zas netušil, co tu dělám já. Několik málo minut jsem na sebe mlčky hleděli, dokud nás nevyrušil Sasuke se stejným výrazem jako jsme měli oba dva. Kabuto se usmál a otočil se k němu.
"Nevěděl jsem, že si sem někoho vodíš.'' podotknul jedovatě. Ve to začalo pomalu vřít. Považoval mě za malou couru. Ale to mu nedaruju. Chtěla jsem mu jednu vrazit, ale Sasuke zareagoval rychleji. Popadl ho za límec a odvedl ho za dveře, ještě mu zamkl před nosem. Udiveně jsem ho sledovala, měla jsem strach, že se vrhne ještě na mě. Neudělala to jen mi podal šaty.
"Děkuji.'' špitla jsem a vzala si od něj šaty. Neděkovala jen za šaty, ale i za to, že mě bránil. Odešla jsem zpět do koupelny. Začala jsem se oblékat, ale vyrušil mě hlas. Nebyl Sasuke a tak nakoukla klíčovou dírkou. Sasuke seděl v křesle a uraženým obličej a poslouchal nějaké poučné řečičky od muže s hadí tváři. Jen jak ho zahlídla začalo to ve mně vřít, měla jsem chuť vyletět z dveří a jednu mu vrazit. Nakonec jsem se však udržela.
"Proč ji sem taháš?!'' ptal se ho oslizlým hlasem Orochimaru a pomalu vykročil k němu. Sasuke neodpovídal, jen měl na tváři stále ten uražený pohled. Vypadalo to jako by ho vůbec nevnímal.
"Proč ne, to není tvoje věc!'' odpověděl mu arogantně a dál si ho nevšímal.
"Tvoje arogance mě začíná bavit,'' usmál se vydal se pryč. Na prahu se zastavil.
"Víš co s ní máš dělat,'' řekl a Sasuke jen usmál. Tentokrát věděl o co se jedná. Ale já taky, jednalo se o mě.

4.914285
Průměr: 4.9 (35 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Út, 2017-07-04 01:04 | Ninja už: 2680 dní, Příspěvků: 3005 | Autor je: Metař Gaarova písku

„Misia L2:“ Najprv prišiel úradovať Kabuto, a potom Orochimaru. Zarazilo ma, že Sasan má nejakú úlohu voči Akio, možno sa pred ňou len pretvaruje. No uvidíme, kam príbeh budeš smerovať a čo Oro zas spriadol za kulehu Smiling

Obrázek uživatele Yooooo
Vložil Yooooo, Po, 2016-02-29 21:57 | Ninja už: 3037 dní, Příspěvků: 19 | Autor je: Recepční v lázních

Mise V
Pardón, že spamuji,ale musím okomentovat každou (:'C) kapitolu, týhle série, takže... Teď vyméšlet jak okomentovat každou část. Je to super příběh, jakmile jsem začala číst hned mě to vtáhlo.

Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Po, 2016-02-29 22:04 | Ninja už: 5185 dní, Příspěvků: 6230 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Uchazeč o ruku Mizukage

Tak to neurob a ja ti z fleku neuznám misiu. Len ďalej provokuj!

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, So, 2009-07-25 11:17 | Ninja už: 5819 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

Mooooc moc pěkná série, hodně jí vděčím Smiling Jsem ráda, že je na konoze Laughing out loud

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling

Obrázek uživatele Danii
Vložil Danii, Pá, 2009-07-24 18:49 | Ninja už: 5389 dní, Příspěvků: 463 | Autor je: Prostý občan

Hezká a zajímavá série . Pravda jak říkal můj kolega valinor : že je v ní strašně moc pravopisných chyb, ale mě osobně to nevadí, protože povídky od tebe jsou jednoduše úžasné a sem tam nějaké chyby si pro sebe když to čtu opravím, takže mi to vůbec nevadí . Moc krásné dílo, díky že si to napsala . Alespoň jsem mohl nějak zabít čas Laughing out loud

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, Pá, 2009-07-24 18:52 | Ninja už: 5727 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

Já vím mám s tím velkém problém a moje korektorka nějak nestíhá Laughing out loud Ael moc děkuji Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele Vllk
Vložil Vllk, St, 2009-07-15 22:48 | Ninja už: 5529 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Prostý občan

pěkný Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Obrázek uživatele Haruka Kasumi
Vložil Haruka Kasumi, St, 2009-07-15 21:02 | Ninja už: 5394 dní, Příspěvků: 401 | Autor je: Prostý občan

ta série vypadá zajímavě, ale je v ní strašně pravopisných chyb

Můj deviantART
Teidu

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Miley Cyrus na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystala skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu, pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!