manga_preview
Boruto TBV 07

Pan chůva 004-No jo...to ty geny

Při pomyšlení na to, že jsem jí vlastně povolil, jsem měl o sobě jisté pochybnosti. Snad se mnou nezačíná nijak manipulovat? Nebo jsem vážně tak lehkomyslný, že při pohledu do jejího výstřihu ztrácím vědomí nad svým uvažováním? Ovšem nebyla to věc, které mě nejvíc zneklidňovala. Nejvíc mě zneklidňoval fakt, že ležím v půl čtvrté na posteli a přemýšlím. Největší gól byl, že jsem byl střízlivý. A to je co říct.
Líně jsem se převalil na bok a začal jsem pomalu upadat do říše snů. Jakmile jsem zavřel oči, někdo se mnou zatřásl. Polekal jsem se a zprudka jsem se posadil. Chtěl jsem otevřít oči a světlo mě na malou chvíli oslepilo, tedy než si na to zvykly moje oči. Protáhl jsem se a hledal jsem toho člověka, který mě probudil.
„Co tu děláš?" položil jsem té osůbce otázku, na kterou jsem od ní nepotřeboval odpověď, jakmile mi skočila malá blonďatá holčička do postele bylo mi to jasné.
„Kolik vůbec je?‘‘ zívnul jsem podal si budík ze stolku. Ručička stále ukazovala půlnoc, od té doby co s ní mrsknul o zeď. No alespoň už tak protivně nezvonil. Stále jsem čekal na to, jestli některá z osob, které se nacházejí v téhle místnosti, promluví. Ticho se rozléhalo celou místností.
„Kolik je?‘‘ otázal jsem se osoby před sebou trochu naléhavěji. Přišla ke mně a posadila se na roh mé postele.
Na otázku mi stále neopovídala, ale konečně jsem ji viděl do obličeje. Krásné zelené oči a dlouhé růžové vlasy, tohle byla Sakura. A tak blízko. Začalo to se mnou dělat divy.
„Jak to, že ještě spíš?" vynadala mi Sakura a odhrnula závěsy z oken, až do mého pokoje vniklo ještě víc světla. Tohle na mě bylo moc, a tak jsem raději schoval obličej pod peřinu. Za chvíli ji ze mě stáhla a hodila po mně oblečení. Připadal jsem si jako bych se vrátil o několik let zpátky do doby, kdy mě takhle z postele tahala máma. Ta měla na rozdíl od Sakury pochopení pro člověka, který celou noc přemýšlel.
„No tak, dělej,‘‘ pobídla mě. Měl jsem jí už plné zuby. Ženská v domě je to nejhorší, co může člověka potkat. Je to o to horší, když je ta ženská schopná srovnat jedním úderem dům se zemí.
„Jo, už jdu mami,‘‘ osekl jsem a posadil jsem se na roh postele. Chvilku jsem nic nedělal, čekal jsem až si ona uvědomí, že potřebuji trochu soukromí na převlečení. Pochopila a zmizela s malou holčičkou v náručí.
„Aby ses nezbláznil, já už jsem toho viděla...‘‘ odsekla potichu a zabouchla za sebou dveře. Baba jedna protivná. Nejraději bych se to vykašlal, protože jestli bude to malý jako Naruto, tak ho vyženu.
Oblékl jsem se a vyrazil jsem za nimi. Po cestě mě však smetla ta malá holčička. Zapotácel jsem se, ale nakonec jsem to ustál.
„Jejda, jestli to bude tak hyper, tak to vyhodím," ušklíbl jsem se, ale jí to tak směšné nepřipadalo. Pomalu jsem se začal obávat o své zuby. Posadil jsem od ní co nejdál. Čekal jsem na nějaké pokyny nebo na nějaké prášky na její uklidnění.
„Tak budeme pryč nakonec jen dva týdny,‘‘ oznámila mi. Já jsem měl co dělat, abych se udržel na židli. Tak radostnou zprávu jsem dlouho neslyšel.
„To je dobře, ne?‘‘ zeptal jsem se, jako bych snad čekal nějakou tu zradu. Podle jejího obličeje se dalo poznat, že něco není v pořádku. Trochu sebou cukla. Já jsem pomalu začal přemýšlet, co na mě šije.
„Ne nic, jen mi není dobře.‘‘ zkusila to na mě obvyklou výmluvou každé ženy, u ní to však vypadalo mnohem věrohodněji, když s sebou nosila dalšího potomka. Doufal jsem, že nebudu muset hlídat i to druhé.
„No, neměla by ses tak namáhat,‘‘ poradil jsem jí, ale bylo by lepší, kdybych to ani neříkal. Začala dostávat narudlou barvu, ovšem ze vzteku.
„A ty bys neměl pít a děláš to. Ne, chlastáš dál!‘‘ podotkla a já začínal mít pocit, že se snad budeme hádat. No po ránu jsem trochu nevrlý. Nastalo dlouhé ticho, dokud do mé kuchyně nepřiletěla ta malá raketa. Sakura si ji posadila na klín a konečně se se mnou dala do řeči.
„No, nechám ti tu nějaké její věci, oblečení, hračky a podobně. Nebudeš to mít těžké, ale musíš se jí pořád nějak věnovat, unavit ji, jinak se nevyspíš," Hmmm.. trochu radostná zpráva. Zabavit. Tohle slovíčko můj slovník bohužel neobsahoval a neměl jsem v žádném případě v plánu ho tam přidávat a denně ho používat.
„Možná bude trochu zbrklejší,‘‘ pokračovala a já měl pocit, že jsem si do domu přivedl naklonovaného Naruta. No, geny jsou sv**ě. Snad to přežiji.
„Neboj, zvládneš to," dokončila svoji přednášku. Já měl krajní podezření, že jsem něčemu nerozuměl. Já že si poradím? Sotva se postarám o sebe a teď se mám starat o dítě.
„No snad to zvládnu," řekl jsem a pousmál jsem se na malou holčičku. Úsměv mi oplatila, alespoň něco dobrého.
„No, nejspíš vám půjdu nakoupit, nechtěl bys jít s námi?" navrhla mi a já rád souhlasil. Být s ní sám je určitě skvělé.
Vyrazili jsme tedy. Bylo příjemné jít jednou na vzduch a střízlivý. Měl jsem zároveň i strašný absťák. Prsty se mi klepaly, nedokázal jsem ani jít rovně. Věděl jsem, že jedinou mou záchranu je alkohol. Počítal jsem, že hned jak odejde Sakura, začnu zase nasávat. To bude něco.
„Sasuke, jsi v pořádku?" zeptala se mě. Konečně jsem se vrátil do reality. Možná bych měl zamířit do nějakého baru, ale když byla Sakura se mnou, netroufl jsem si na alkohol ani pomyslet.
Ovšem jakmile zmizí, budu zase nasávat jako předtím.
„Jo, jo, jsem,‘‘ odpověděl jsem jí kostrbatě. Usmála se a přiblížila se blíž ke mně. Měl jsem z toho radost, vypadalo to, jako by byla moje žena. Jen jsem doufal, že nás neuvidí Naruto.
Šli jsme dál, celu cestu jsem měl skvělou náladu. Měl jsem všechno, co jsem chtěl, už chyběla jen flaštička něčeho ostřejšího a byl bych ten nejšťastnější člověk na světě. Radost mi však zkazila ta malá blonďatá obluda, když se mi připletla pod nohy. Neudržel jsem rovnováhu a spadl jsem na zem, při vší smůle jsem sebou stáhl na zem i Sakuru. Dopadla naštěstí na mě a dokonce i s úsměvem. Už to pro mě nebyla malá obluda. Koukal jsem Sakuře přímo do výstřihu. Nejspíš ji budu mít nakonec rád. Tu dobrou zprávu mi překazila hned druhá zpráva, obluda zmizela.

4.857145
Průměr: 4.9 (42 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Palantir
Vložil Palantir, Ne, 2016-02-07 15:09 | Ninja už: 5163 dní, Příspěvků: 6215 | Autor je: Moderátor, Editor fóra, Znalec tisíce technik

Misia V: Hmm. Aj jej dcéra, čo ju držala v náručí toho už veľa videla? Laughing out loud Hneď od začiatku ju nazývať obludou asi nebude zábezpekou začiatku krásneho vzťahu, ale asi sa nakoniec ukáže, že sa mýlim, však? A zasa úraduje ten Sakurin výstrih. Smiling

Nové FF: Ďalšie dieťa, Klietka, CSI KONOHA: Sobášny podvod?, Fajka ; aktuálna séria: Krvavá hmla 01 - 03,
ostatné nájdete aj s popismi na - Poviedky značky PALANTIR Smiling Fan-mangy:
To nestihnem; Dnes neumieraj!; Vlasy...

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Po, 2009-03-16 17:56 | Ninja už: 5706 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

Sasík je úchyl, jako vždy,malé děcko je hyper,přesně jako Naruto a Sakura možná trochu naivně věří Sasíkovi, co víc si přát Laughing out loud ? parádní díl,třepu se na další Laughing out loud

Obrázek uživatele anja-chan
Vložil anja-chan, Ne, 2009-03-15 19:37 | Ninja už: 5670 dní, Příspěvků: 265 | Autor je: Prostý občan

tak uz sa tesim na to ako bude mala blondata obludka skakat po sasukem. dufam ze sa s nou skamarati a budu fajn kamarati a ze vdaka nej prestane pit. inac ako sa vola? nie som si totiz ista ci to bolo spomenute v minulych dieloch.


Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, Ne, 2009-03-15 19:39 | Ninja už: 5705 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

Jméno bude v dalším díle:D

Obrázek uživatele anja-chan
Vložil anja-chan, Ne, 2009-03-15 19:59 | Ninja už: 5670 dní, Příspěvků: 265 | Autor je: Prostý občan

tak to som teda zvedava.


Obrázek uživatele Temiko-chan
Vložil Temiko-chan, Ne, 2009-03-15 13:13 | Ninja už: 5627 dní, Příspěvků: 89 | Autor je: Prostý občan

No to se povedlo! Sasuke a alkoholik to je něco co se jentak nevidí xD

Team 7? Tak to mám jasnou představu. SasuNaru spolu a Sakur(v)a mrtvá! xD Muhehe. Gomen příznivcům, ale já jí prostě nemám ráda! Důkazem nechť mi je moje průkazka v ASK! Nějak se mi s**e mezi Saskeho a Naruta. Jenom si poslechněte to: ,,Sasuke-kuun" -_-' Nevim jak vy, ale mě ten tón vytáčí. Shonen-ai 4ever!!! SasuNaru 4ever!!!(Njn já jsem hrozný prase, ale když oni jsou spolu tááák kawaii. x3) Deidara 4ever!!!(MY lowe!) Akačci 4ever!!!...

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, Ne, 2009-03-15 08:51 | Ninja už: 5797 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

Sasuke a chlast to je dvojka....sakura je taky super!

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling

Obrázek uživatele ...Sakura...
Vložil ...Sakura..., So, 2009-03-14 19:44 | Ninja už: 5593 dní, Příspěvků: 152 | Autor je: Prostý občan

Jééé...
Bylo to hrozně hezký!!!
Nemůžu se dočkat dalšího dílu.