manga_preview
Boruto TBV 08

Kam s tím malým...: kapitola 9: Začínám už vidět myšky...

Tak! Další díl po dlouhé době, tak ať se líbí. Kdyby ne, tak napište Eye-wink

Krysa?!
Naruto pomalu ale jistě rostl… No, vlastně rostl dost rychle. Nebo se mi to alespoň zdálo. Vynahrazoval si u mě ty roky, kdy byl malý prcek a objevoval svět, jenž se neměl koho optat… Nevíte, co tím myslím?!
No, abych vám to trochu osvětlila… Když přišel za mnou, byli mu asi ty tři roky. Do té doby s nikým nebyl tak dlouho. Nemluvil s nikým tolik, jako se mnou…
Poprvé začal s otázkami „Co? To?!“. Bylo to roztomilé. Snažil se ihned všechno vykoumat. No dobře, přiznávám, občas mi to lezlo na nervy. Ale to jen když se třikrát denně zeptal „Co?“, ukazujíce na kočku sousedky (vedle nás bydlela taková buclatá paní), i když ji tam vídal už asi půl roku…
Vcelku mě to unavovalo… A to jsem netušila, že složitost otázek bude čím dál tím větší… Potom začalo „Jak?“. To bylo obzvlášť pikantní slovo, jelikož mě často nenapadaly odpovědi, jimž by rozuměl… Když ukázal na ninji, stojící vzhůru nohama na větvi při tréninku a se zvědavým pohledem vyslovil své milované “jak“… Sice kývnul, že můj výklad pochopil, ale kývnutí znamenalo jasné ne…
„Proč?“ přišlo taky, to mu bylo něco přes čtyři, ale s tím už nebyl ani takový problém (byl problém ale jak už to přebít nemohlo)… Navíc upřímně, pomohla mi i má fantazie…
Ano, možná až do teď si myslí, že ve spížkách bývají velcí a strašlivý duchové =snaha odradit ho o instantního ramenu- křoupal ho i bez vody---fuj…

Krysička…
Asi jsem se ještě nezmínila o tom, že jelikož jsem byla teď něco jako jeho “poručníkem“, chodili za námi každý rok kontroly, zda je vše v pořádku… A samozřejmě¨, o té první mi nikdo neřekl…
Bylo takovéto chladné a přesto slunečné jarní ráno. Já se při snídani probírala ze spánku četbou novin. Naruto, sedící proti mně, dojídal poslední kousek chleba a přitom si listoval v barevné dětské knížce.
Ospalost se mě vůbec nechtěla pustit… Jak by taky ano, když byl chlapec poslední dobou v noci čím dál častěji náměsíčný (Dneska skákal po posteli a mám pocit, že jsem zaslechla i něco jako „Jsem vevelka …“). To pak asi rozumíte, že nebylo zrovna snadné ho nějak tak uklidnit…No, hlavně jsem musela uklidňovat sebe…
Zamyšleně a omámeně jsem hleděla před sebe. Už jsem byla zvyklá, že se na mě Naruto každým momentem obrátí a začne se ptát, co je na tom a tamtom obrázku. Dnes jsem se ale významně víc nemohla donutit k jakékoli mozkové aktivitě…
On na sebe nenechal čekat a netrvalo to dlouho…zvedl knížku před sebe a prstíkem ukázal na obrázek.
„Co?“ řekl se zvědavým pohledem…
Otřásla jsem se, jako by mě polil ledovou vodou a s nepřítomným výrazem jsem si prohlédla tu zelenou skvrnu na obrázku…
„To je… To je brokolice“ vyslovila jsem znalecky…
„Br-lokolice?!“ podíval se na mě, ve tváři se mu blýsknul údiv.
„Jo, brokolice, to je zelenina. Taková zelená a hnusná…“ pokusila jsem se ho co nejrychleji odbýt a vzpružit se alespoň kávou…
„Proč?“ vyslovil další dotaz. Chvilku jsem na něj hleděla a přemýšlela, jak mu vysvětlit jeho dotaz.
„Proč?“ zeptal se za nedlouho znovu.
„Já…Já nevím Naruto“ řekla jsem rozmrzele „prostě a jednoduše je to zelenina. Je hnusná a zelená a nějakej blbec ji tam dal, protože nevěděl, co roupama dělat…“ vydala jsem ze sebe ospale a zároveň otráveně.
Naštěstí mu má odpověď postačila, protože kdyby ne, rozhodně bych to poznala… To bych si pak celý den neskočila ani na záchod.
Za chvilku odhopsal někam jinam, nejspíš si hrát…
Seděla zrovna jsem v kuchyni, pomalu se probírala a přemýšlela o nesmrtelnosti chrousta, když mě z této veledůležité činnosti vyrušil prudký zvuk zvonku.
Jen neochotně jsem se zvedla a s jistým mručením se odploužila ke dveřím. Vůbec mě nenapadalo, kdo by to mohl být a tak jsem nejdřív jen lehce otevřela dveře…
Když jsem vykoukla ven, div jsem nevyjekla hrůzou.
Před dveřmi stál jakýsi muž, no vlastně ne jakýsi, ten z úřadu hokáge, který mě byl otravovat na začátku mého hlídání Naruta a vedle něj stála jakási mladá žena, jenž se na rozdíl od něj na mě mile pousmála.
Pootevřela jsem dveře a hodila po udivený výraz. Žena na mě promluvila jako první.
„Vy musíte být Hiroshi Namida, je to tak?“ vydala ze sebe přívětivým tónem.
„Ehm…Ano.“ Řekla jsem stále zmateně sledovala oba dva….
„Tady Rakujóa už znáte z předchozí návštěvy a já jsem Yjune Asahi, jsem z úřadu, jenž se stará o případy dětí… er.. jako je Uzumaki…“ usmála se na mě nesměle. Já na ni ale hodila další natvrdlý výraz, takže se pokusila mi to vysvětlit znovu.
„Vám to Hokáge neřekl?“ podívala se na mě podiveně.
„No, já a tady Rakijo kontrolujeme… Ehm, kontrolujeme stav… no a vlastně prostředí ve kterém dítě vyrůstá…“ vykoktala a nervózně sepjala ruce.
Udiveně jsem zvedla obočí a pevně jsem stiskla rty, aby mi nespadla čelist na zem.
Tak oni na mě posílají dozor?! Prolétlo mi hlavou a ty dva jsem pozvala dál, stejně neochotně, jako asi před rokem jinou dvojici z úřadu.
Nejprve mě požádali, abych je provedla po pokojích. Neumíte si představit, jak jsem byla naštvaná, že mi o tom nikdo neřekl. Připadala jsem si strašně trapně, když si prohlíželi můj byt (no, hlavně ten nepořádek) a šmejdili okolo mých a Narutových věcí. Úplně mě usadilo, když si za chvilku žena vytáhla deníček a začala si něco zapisovat.
Že by připomínky?!
Vskutku, bylo to víc než trénink sebeovládání s mým bývalým senseie.
Křečovitě jsem koktala popisy místností. Nervózně jsem ukazovala hračky a podobné věci a v duchu se modlila, aby to nebylo nic závadného…
Procházely jsme místnostmi, až jsme se tak nějak ocitly v kuchyni. Ihned jsem se samo sebou omluvila za neumyté nádobí a začala ukazovat i ty nejzbytečnější věci, jen abych to nějak zakecala. Potom nastal trapný moment ticha, jak mi přestávala fungovat fantazie. Slečna, teda aspoň myslím, že to byla slečna, se ke mně za chviličku mírně spiklenecky naklonila a optala se, jestli nemůže nahlédnout i do ledničky.
Ještě víc jsem znejistěla. Na moment se mi před očima začaly míhat vzpomínky na to, jak jsem otevřela dveře od ní a vypadalo na mě asi tucet plyšáků, nasáklých jakousi blíže neidentifikovatelnou tekutinou, načež okolo mě začal poskakovat Naruto a pokřikoval nadšeným tónem „Plekvapení!“.
Stále zaražená jsem kývla a nechala ji, ať si tu lednici klidně otevře. Hrdlo se mi sevřelo, že bych nevykoktala ani to promiňte, ale naštěstí pro mě, žádné překvapení se nekonalo. Více nežli přehnaně zkoumavým pohledem si žena prohlédla její obsah, znalecky pokývala a potom společně s mužem odkráčela do obývacího pokoje. Já jsem je samozřejmě následovala a přemýšlela, jestli je sem poslal Třetí, abych se čirou náhodou nenudila…
Žena na mě mluvila stále tím tišším, avšak zároveň pevným hlasem, přičemž měnila tón a artikulovala, jako by mi vyprávěla pohádku.
„Myslím, že jsme se tady s kolegou dohodly, že je prostředí více nežli vynikající“ Vyslovila a přitom se ani neotočila ke svému druhovi, jenž však od teď zákonitě a jistě musel mít stejné mínění, když to řekla ona. I když se mu ve tváři mihlo to „My jsme se dohodly?!“, mlčel však a dokonce občas přikyvoval.
Mě spadl kámen ze srdce, ale znovu mě pohltil další zával děsu, když řekla, že by si s chlapcem taky měla promluvit, i když je to jen malé dítě.
To si dělají snad srandu? Neberou to nějak moc vážně? Co si ten Sandaime myslí? Hirosi Namida = bordelář a tyran?! Vířily mi domněnky hlavou.
„Eh… No… Jistě…“ Vypravila jsem ze sebe i přes své pravé myšlenky a vešla do pokoje, kde jsme již chlapce při „prohlídce“ mého domu potkali.
„Naruto?“ vyslovila jsem, ale nedostalo se mi žádné odezvy. Naruto byl natolik zabrán do té dětské čajové soupravičky (no jo, já vím, klasika), že od ní nedokázal ani odtrhnout oči. Znovu jsem ho rázně oslovila a potom mu vysvětlila, nač ho teď chystám.
„…Jo… A prosím tě… Teta Namida by byla ráda, kdybys nevyprávěl o bubácích ve spížce a podobných věcech…“ vyslovila jsem téměř pološeptem. On jako vždy přikývl mě nezbývalo nic než doufat.
Sice mě požádali o to, abych u rozhovoru nebyla. Jenom jsem na to pokrčila rameny a oni si Naruta odvedli do vedlejší místnosti.
Nevěděla jsem, jak mám jednat. Měla jsem strašná nutkání se začít smát na celé kolo, jelikož mi to přišlo jako úplná hloupost. Byla jsem si jistá, že si ze mě Třetí vystřelil.
Ale co, napadalo mě, nechám je dělat svoji práci, za blby jsou tu oni…
Vše nejspíš proběhlo hladce, takže když vyšli s Narutem z pokoje, žena se mile usmívala.
„Myslím, že všechno je v naprostém pořádku. Já i můj kolega jsme s tímto spokojeni.“
Oddychla jsem si a už to vypadalo, že budu mít pokoj, když tahle Yjune s jistou učitelskou káravostí pronesla, že mi chybí nějaká zelenina v potravinách…
Jakmile to však zaslechl Naruto, jenž se po nás nechápavě koukal a mrkal tou svou tmavou modří, a nejspíš měl touživé nutkání něco říct, začal znenadání pištět, až mi z toho zaléhaly uši.
„Néé, zeleninu né! Zelená a hnusná! Zelená a hnusná! A blbá!“ vykřikoval a já myslela, že mě omejou. Žena na mě hodila zmatený úsměv, jako by čekala na nějaké vysvětlení.
Stihla jsem vykoktat něco jako „Děti jsou děti“ a začala ho chytat po bytě, jelikož to Naruto nejspíš pokládal za vrchol zábavy a se smíchem obíhal nábytek, rozmístěný všude po pokoji.
Ti dva se na sebe podívaly, už ani nevím jestli pohoršeně či jenom zaskočeně, rozloučili se se mnou a zmizeli raději pryč…
I já bych tenkrát raději zmizela. Asi za týden mi přišel vzkaz od Hokágeho, v němž mě pozdravoval, chválil a také se zmínil, že zpráva, kterou podali ti dva mu přišla velmi zajímavá.
Hm, co tam asi napsaly… Proběhlo mi hlavou.
No, nezbývalo mi nic, než nad tím jen mávnout rukou… Dějí se i větší trapasy…Uklidňovala jsem se. A měla jsem pravdu.

4.973685
Průměr: 5 (38 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Ivanitko
Vložil Ivanitko, Út, 2018-07-10 23:26 | Ninja už: 4206 dní, Příspěvků: 2118 | Autor je: Editor všeho, Manga tým, Tatér prokletých pečetí

MISE L3: Jsem čekala, že na konci z Naruta vypadne něco peprnějšího Laughing out loud Laughing out loud To by se podivili, kdyby zopakoval některá Nanamina slova. Nicméně, kam se nám Nami ztratila, když v anime Naruto žije sám? Že by ji utrápil k smrti? Laughing out loud

Obrázek uživatele DokuDoki
Vložil DokuDoki, Čt, 2010-06-10 14:27 | Ninja už: 5214 dní, Příspěvků: 110 | Autor je: Prostý občan

milujem (ta) !!!!! Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud
este, este, este!
ja mam tiez rozpisanu poviedku, kto sa staral o naruta, ale to nie je ani zdaleka tak suprove ako TOTO !!!!!!

Obrázek uživatele Katotoka
Vložil Katotoka, Čt, 2010-06-10 14:42 | Ninja už: 5858 dní, Příspěvků: 1137 | Autor je: Prostý občan

Děkuju ^^. Ale nevím, jak to bude s pokračováním. Nějak jsem psaní Naruta povídek nechala... I když ne třeba navždy, protože myšlenky mám, ale už... už to asi nebude stejný Sticking out tongue

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Čt, 2010-06-10 15:09 | Ninja už: 5896 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Což ale není důvod, abys to ještě nezkusila Eye-wink

Obrázek uživatele DokuDoki
Vložil DokuDoki, Pá, 2010-06-11 20:11 | Ninja už: 5214 dní, Příspěvků: 110 | Autor je: Prostý občan

Obrázek uživatele zukatoka
Vložil zukatoka, St, 2010-02-24 17:50 | Ninja už: 5238 dní, Příspěvků: 148 | Autor je: Prostý občan

dál DÁL DÁL dělej šupitoperésto ""rve si vlasi"" já cu vědět jak to dopadne HAJAKH............... !!!!!!!!!!!! ""řve""!!!!!!!!!!!!!!!

Obrázek uživatele Katotoka
Vložil Katotoka, Čt, 2010-02-25 14:55 | Ninja už: 5858 dní, Příspěvků: 1137 | Autor je: Prostý občan

Hrubek je u mě jak nasetých, na to spolehni Eye-wink XD
Děkuju Smiling

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Čt, 2009-07-02 18:37 | Ninja už: 5896 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Lidi, který otravují nemá nikdo rád. Při přečtení jejich komentáře akorát člověk obrátí oči v sloup a pomyslí si "Ale jo, furt... žiši, tak snad počkáš, ne?!"
Takže raději otravovat nebudu a to co si myslím, (to jest - chci další dílek! xD) sem nenapíšu xD

Obrázek uživatele Katotoka
Vložil Katotoka, Čt, 2009-07-02 19:51 | Ninja už: 5858 dní, Příspěvků: 1137 | Autor je: Prostý občan

Já vím, že jsem příšerná, ale co naděláte...
Jsem teď prostě na trošku jiný vlně X-X XD

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, So, 2009-02-14 02:24 | Ninja už: 5639 dní, Příspěvků: 2348 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Potom začalo „Jak?“. To bylo obzvlášť pikantní slovo...
Sice kývnul, že můj výklad pochopil, ale kývnutí znamenalo jasné ne…

Tohle jsou super věty, možná se asi někdo podiví, proč jsem si vybrala zrovna tyhle, ale mě fakt rozesmály Laughing out loud super povídka, vždycky mě zajímalo, jak Naruto žil před akademií a i když je tohle fanfiction a ne pravda, tak je to moc zajímavý a fakt krásný (až jsem si to musela šoupnout do oblíbených Smiling )

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele Katotoka
Vložil Katotoka, So, 2009-02-14 11:33 | Ninja už: 5858 dní, Příspěvků: 1137 | Autor je: Prostý občan

Mooc děkuju! Ani nevíš, jak mě těší, když se moje FF někomu líbí Laughing out loud

Obrázek uživatele Thanan
Vložil Thanan, Čt, 2009-01-15 20:13 | Ninja už: 5633 dní, Příspěvků: 117 | Autor je: Prostý občan

Je to super, těším se na další senzační dílek Smiling

Obrázek uživatele Katotoka
Vložil Katotoka, Pá, 2009-01-16 17:07 | Ninja už: 5858 dní, Příspěvků: 1137 | Autor je: Prostý občan

To jsem moc ráda Eye-wink

Obrázek uživatele Kazumi
Vložil Kazumi, Po, 2008-11-17 15:21 | Ninja už: 5797 dní, Příspěvků: 248 | Autor je: Prostý občan

proste uuuzasny Laughing out loud

Obrázek uživatele Ten_Ten
Vložil Ten_Ten, Út, 2008-11-04 20:33 | Ninja už: 5914 dní, Příspěvků: 398 | Autor je: Prostý občan

Fakt pěkný!!! Tohle jsem už jednou četla a tak mě jenom udivuje, že sem tu ještě nedala koment.

http://www.zkouknito.cz/video_59020_hymna-yaoi-fanynek Aneb milujeme yaoi =3

TWINCEST FÜR IMMER!!!

Obrázek uživatele Tomon
Vložil Tomon, So, 2008-08-09 16:40 | Ninja už: 5755 dní, Příspěvků: 1689 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

krásně psané, dobře promyšlené a taky z toho co jsem zatím četl opravdu originální, doufám že budeš pokračovat.

Obrázek uživatele Katotoka
Vložil Katotoka, Po, 2008-08-11 14:46 | Ninja už: 5858 dní, Příspěvků: 1137 | Autor je: Prostý občan

Jinak... Moc děkuju lidem, kteří jsou(i přes všechen ten nečas) odhodlaní a čtou moji povídku... A že se jim líbí! Protože, lidi, ani nevítek, jakou mám z toho radost Smiling
PS: Jj, pokračovat budu Eye-wink

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, Po, 2008-07-21 23:54 | Ninja už: 5980 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

Bájo! Jako vždy naprosté mistovské dílo.

Obrázek uživatele Katotoka
Vložil Katotoka, Út, 2008-07-22 16:54 | Ninja už: 5858 dní, Příspěvků: 1137 | Autor je: Prostý občan

Díky Smiling
Jsem fakt ráda, že se ti to líbí Eye-wink

Obrázek uživatele Alea
Vložil Alea, Ne, 2008-07-20 20:07 | Ninja už: 5924 dní, Příspěvků: 950 | Autor je: Prostý občan

mě to děsně baví Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud: ,,Zelenina neee! Zelená a hnusná! A blbá!" XDDDDDDDDDD jezusky Laughing out loud kam na to chodíš? Laughing out loud

Obrázek uživatele love_kakashi
Vložil love_kakashi, Pá, 2008-07-18 21:14 | Ninja už: 5815 dní, Příspěvků: 305 | Autor je: Prostý občan

toe vazne super povidka.. originalni, proste skvely Laughing out loud mooc se tesim na pokrackoo Smiling

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Čt, 2008-07-17 16:59 | Ninja už: 19829 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Tohle a nelíbit se???!!! Shocked Kdo to řekl já mu snad ukousnu za*ek!!! Sticking out tongue Sem tam se sice objeví pár chybiček ae to vůbec neva nejsme přece Bohové!!! Eye-wink Rozhodně bych nechtěla malýho Naruta honit po pokoji už jenom při tý představě mi stojí vlasy!!! Laughing out loud Je to moc příjemný čtení jen tak dál!!! Smiling

Obrázek uživatele Pary7
Vložil Pary7, Čt, 2008-07-17 13:23 | Ninja už: 5853 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Recepční v lázních

Tak to bylo pěkný Kakashi YES já nevim brokolici sem v životě neměl ale všichni řikaj že je hnusná Laughing out loud heh Laughing out loud

[img][/img]

Obrázek uživatele Siboka
Vložil Siboka, Čt, 2008-07-17 13:03 | Ninja už: 5801 dní, Příspěvků: 58 | Autor je: Prostý občan

Ja mám brokolicu rada...som divná čo

Obrázek uživatele Katotoka
Vložil Katotoka, So, 2008-07-19 11:01 | Ninja už: 5858 dní, Příspěvků: 1137 | Autor je: Prostý občan

Ale ne, já mám zase ráda špenát, tak co Eye-wink

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, St, 2008-12-03 16:25 | Ninja už: 5896 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

No, s tím názorem na brokolici souhlasím Laughing out loud Dokonalá kapitolka... tohle je vážně skvělá povídka... Kakashi YES

EDIT - Katy.. kdypak bude další? xD

Obrázek uživatele Katotoka
Vložil Katotoka, Čt, 2008-12-04 17:12 | Ninja už: 5858 dní, Příspěvků: 1137 | Autor je: Prostý občan

Já ti nevim. Nějak jsem se sekla. Asi je to tím školním rokem Puzzled
Navíc teď jsem si trošku vychýlila páteř Laughing out loud , takže... Budu se snažit to udělat... někdy. Jejda, teďka z toho mám depku

Obrázek uživatele ConcepT
Vložil ConcepT, Čt, 2008-07-17 00:23 | Ninja už: 5753 dní, Příspěvků: 36 | Autor je: Prostý občan

Dobrý Kakashi YES


">PeinKakuzuTobiZetsuDeidaraKisameItachi UchihaHidanSasori

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Čt, 2008-07-17 00:21 | Ninja už: 5908 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Pozorovat tvýma očima vyrůstat toho malého čertíka je úžasný zážitek. Moc a moc a moc se mi to líbí, hvězdičko Laughing out loud

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Katotoka
Vložil Katotoka, Čt, 2008-07-17 08:08 | Ninja už: 5858 dní, Příspěvků: 1137 | Autor je: Prostý občan

Eye-wink Tak to mě těší Smiling