manga_preview
Boruto TBV 07

Výměna KAGE I.

Nějak se stalo, že jsem vymyslela takovouhle ulítlinu a myslím, že by to nemusela být až tak příšerný, ale posuďte sami. Je to první díl a bude povětšinou parodie, ale později se objeví i akce a i romantika bude. Snad jen horor se nekoná. Pěkné čtení Eye-wink

Bylo krásné letní odpoledne, sluníčko pražilo, že by se na asfaltu vajíčka smažit dala, na obloze ani mráčku (Shikamaru byl mírně rozladěný, páč přišel o svou oblíbenou činnost) a ve vesnici ani živáčka – všichni rozumní byli vyplácnutí u vody (nejvíce to oceňoval Jiraiya alias Zvrhlý poustevník a s očima navrch hlavy sledoval dění z obzvlášť hustého šípkového keříku).
No, a ti méně rozumní dál neúnavně pracovali na zapsání se do Guinessovy knihy rekordů. Hádáte kdo to jest? Tddptm... A správná odpověď je… Lee a jeho nejmilovanější senseie, Gai. Huňaté obočí vytrvale bouchal, kopal, skákal, házel kunaie a potil se ve svém sexy šik zeleném oblečku, až měl pod sebou takovou louži, jako by mu praskla plodová voda nejméně od čtyřčat.

Ale nebyl jediný, kdo plnil své každodenní povinnosti místo hraní s ostatními spadla lžička do kafíčka, 2 strážní seděli na hlídce u brány a s nadějí čekali i na ten nejmenší závan větru. Kotetsu si zrovna utřel propocené čelo do kapesníku a záhy ho vyždímal do přistaveného kýblu, po takto vyčerpávající akci se otočil na svého společníka, který výjimečně nespal a optal se ho: ,,Co to tam sepisuješ?“
Izuma se ani nenamáhal zvednout oči od papíru, zamyšleně si poklepávajíc tužkou do spánku vysvětlil příčinu své aktivity: ,,Píšu stížnost na ministerstvo ohledně vykořisťování zaměstnanců. V těchhle podmínkách se nedá pracovat, ne bez klimatizace a neplatí nám ani úrazové pojištění.“
Kotetsu souhlasně přikývl.
,,Až to budeš mít, taky to podepíšu a nezapomeň se zmínit o těch neproplacených přesčasech.“
Izuma ukázal perem na svého přítele ála tys na kápl a připsal další odstavec.

Kotetsu nezúčastněně sledoval proletující včelku Máju, která měla na noze připevněný pylem narvaný košíček a s jazykem na vestě se snažila doletět do o pár metrů dál vybudovaného úlu (přírodní vložka Laughing out loud). Pozorovateli bylo hned jasné, že takovýto přetěžký úkol nemůže naše kamarádka dát, a taky že ne, zbývalo už pouhých pár mávnutí křídly, když včelka zachrčela ,,vodu“, načež padla k zemi, kde se následně usmažila na rozpáleném asfaltu.
,,U Ichirakových připálených nudlí, to vedro se nedá vydržet. A ten smrad. To je smrad, že by člověk padl. To musej tu žumpu vyvážet zrovna dneska?“ postěžoval si Kotetsu mlátíc hlavou do knihy návštěv.
V tom Izuma zavýskl radostí, ukázal nešťastnému parťákovi sesmolený dopis, zastrčil ho do obálky a mírně se stydíc začal vysvětlovat, že dnes opravdu žumpu nevyváží, ale že si pouze na chvilku vyzul boty.

I u vody bylo celkem veselo, Kakashi si ve stínu četl nově vydaný román Daniely Steelové (změnil autora s úmyslem zaměřit se i na ženské hlavní hrdinky), Chouji si zrovna dával svou už dnešní dvaatřicátou svačinu a s piknikovým košem zabíral 3,5 lehátka, Naruto chytře převtělený v sexy jutsu se snažil přesvědčit Sakuru, že je sestřenice Ino, která si zapomněla opalovací krém a že ji namaže, když ji (mu) půjčí ten svůj.

Kiba si hrál s Konohamarem a Moegi na Hledá se Nemo, zatímco Akamaru se poněkud vzdálil do hlubších vod, aby se nepozorovaně vyvenčil, ale nevšiml si, že ho ze břehu pozoruje Neji s aktivovaným byakuganem. Kurenai s Anko dováděly ve výřivce a Asuma s Irukou soutěžili v házení žabek.

Ale vraťme se k našim trpícím hlídačům, kteří už se vzdali veškerých nadějí v podobě zmrzliny, ledové tříště, průtrže neexistujících mračen, příchodu doby ledové a oddaně čekali na chlápky z další směny s výrazem na tváři vyznačujcícm – život je krátkej a posranej jak schůdky od kurníku.
Asi kolem páté hodiny odpolední se u nich zjevil jakýsi muž v černých kraťasech a žlutém přiléhavém tričku, hlavu měl plešatější než vykvašenej Dan Landa a představil se jako Ikubito Zamněňovač, doplahočil se do Listové ze země Leknínů a dožadoval se meetingu s hokage.
Kotetsu se dobrovolně nabídl, že neznámého dovede do hlavní budovy, neboť si jeho kolega opět a bez upozornění sundal botky.

Vešel do kanceláře, po chvíli se znovu objevil na chodbě a pokynul Zamněňovači, aby vstoupil. Ten tak neprodleně učinil.
Představil se krásné blond ženě a spustil nacvičený monolog.
,,Vážená Tsunade-sama, pracuji pro organizaci nazvanou Za změnou pro lepší svět. Tato organizace provádí výzkum vlivu titulu KAGE a byli bychom nesmírně potěšeni, kdyby se této akce zúčastnila i Konoha, jakožto nejsilnější ves ze země Ohně. Jedná se o výměnu nejsilnějších osob v několika vesnicích na 10 dní a samozřejmě za to poskytujeme náležitou odměnu, což je 50.000,- plus každoroční předplacenou návštěvu cirkusu a pořádání letních metalových festivalů.“

Tsunade byla štěstím bez sebe, svolala se rada a po dvou hodinách argumentů, překřikování, hlasování, Tsunadiny rány do stolu a dvojici pohlavků se nejvyšší usnesli a na návrh přistoupili (přece jen pro ten lepší svět, i když všichni ve skrytu duše věděli, že Listová nutně potřebuje nějaké finance, jelikož už 3 měsíce dluží společnosti Rund za vývoz popelnic).
Ikubito Zamněňovač byl výsledkem potěšen a oznámil hokage, že za čtyři dny se má vyměnit s kazekagem z vesnice Písku (ano, je to Gaara).

4.931035
Průměr: 4.9 (29 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Po, 2019-01-07 23:05 | Ninja už: 2658 dní, Příspěvků: 2989 | Autor je: Gaarova tykev

„Misia 3S:“ Kto by si nerád niečo neprečítal od našej rozprávkarky Alalky? Úpa boží!!! Som celá uveličená, že som našla takú milú sériu k téme misie Jump! Nebo bez mráčikov ozaj Šikamarovi nepraje. Dobrý nápad s pražením vajíčok na asfalte, v tých trópoch to vyskúšam u nás na balkóne hihihi Zvrhlý pustovník sa v tom šípkovom kríčku môže aj popichať, hlavne, že bude mať námety pre svoje romány a možno je jeho písanie len krycí manéver pre Diagnózu F65.3 – Voyeurizmus Laughing out loud Neviem, či si naše zelené šelmy nepodcenila, Gai by si určite trúfol na viac než štvorčatá Hihi, vše je v pohodě Naši dvaja strážnici sú vďačný pár na komédiu. Tiež by sme mali písať sťažnosti, teraz je v móde až do Štrasburgu:,,Píšu stížnost na ministerstvo ohledně vykořisťování zaměstnanců. V těchhle podmínkách se nedá pracovat, ne bez klimatizace a neplatí nám ani úrazové pojištění.“ Nya! Chudák včielka Maja, taká tragická smrť Hrozná tragédie... A tá žumpa Ehh... jasně... hehe... Pri vode je teda tiež veselo. Úžasné prirovnanie, to si zapamätám: „život je krátkej a posranej jak schůdky od kurníku.“ Laughing out loud Zem Leknínov (u nás Leknová, alebo Lekien) musí byť prekrásna Božíííííííííííííííííííí Jej vyslanec Ikubito Zamněňovač má úchvatné poslanie. Možno by sme výmenu hláv mali tiež realizovať, to by bol asi riadny cirkus, ale našu blond Sanninku zmena za lepší svet nadchla aj s odmenou Mrk Parádne presvedčila baranie hlavy radných. Takže ide vymeniť Kazegageho. Vytešujem sa, čo sa bude diať a ako sa zas pobavím Jump!

Obrázek uživatele Alalka
Vložil Alalka, Út, 2019-01-08 00:01 | Ninja už: 5852 dní, Příspěvků: 1015 | Autor je: Prostý občan

Jéé, jak jsi tohle v té tisícovce povídek našla? To jsem moc ráda, že to oprášíš Smiling myslím, že by ses mohla i celkem pobavit, tohle ujetý dílo patří mezi ty zdařilejší.

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Út, 2019-01-08 01:20 | Ninja už: 2658 dní, Příspěvků: 2989 | Autor je: Gaarova tykev

Ňúrala som sa v Palantirovom odkaze a ponachádzala som kadečo nepoznané, hoci tu zlatokopčím už dosť dlho Laughing out loud Sama sa čudujem, že som túto sériu nekomentovala, lebo tvoje dielka poznám, asi ma kopli múzy, nech počkám na vhodnejší čas a nevystrieľam si všetky tromfy hihihi Prebehla som jedným očkom viac kapitol a vrhla som sa do diela, lebo fakt si vynikajúco a tvojím špecifickým štýlom nastavila všetkým postavám krivé zrkadlo (Kráľovstvo krivých zrkadiel) Kvítek sakury Človek sa potrebuje aj odviazať, uvoľniť, osviežiť sa, pookriať, však žijeme realitu dostojevčiny a mohlo by nás bez odľahčenia aj picnúť hihihi

Obrázek uživatele Izanagi
Vložil Izanagi, Po, 2010-03-01 22:46 | Ninja už: 5659 dní, Příspěvků: 541 | Autor je: Prostý občan

Hej tak to je masakr, Hodne dobra povidka musim rict. A dost dobre napsana. Jen tak dal Smiling

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Čt, 2009-08-20 20:09 | Ninja už: 5831 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Jak to tak vypadá, mě unikla velmi humorně napsaná povídka. *BAKA Sayo!*
Každopádně, jsem ráda, že jsem na to i tak narazila, protože... za a) Je to dodělaný a za b) Můžu ti na konci napsat méga komentář xD
Takže já už se tu nebudu zdržovat a jdu se dobrovolně umlátit smíchy. Eye-wink

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Ne, 2009-03-08 21:08 | Ninja už: 5620 dní, Příspěvků: 2346 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Chudák Shikamaru, ani ty mraky už mu nepřejí Smiling no pohled á la tys na to kápl, vyzuté boty, Neji šmírující Akamara a spousta dalších věcí... Prostě GENIÁLNÍ!!! Laughing out loud Smíchy se tady řežu a nemůžu přestat Kakashi YES

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele Mike-W
Vložil Mike-W, Ne, 2008-12-28 16:46 | Ninja už: 5721 dní, Příspěvků: 60 | Autor je: Prostý občan

Nádhera, nádhera, až na těch pár chybyček, no překliky... No nechám toho, úžasný povedený, už se těším jak to dopadne dál...

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Ne, 2008-10-05 20:42 | Ninja už: 5748 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Je to víc, než zajímavý. Takže já jdu na další Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), St, 2008-06-25 17:16 | Ninja už: 19811 dní, Příspěvků: 9579 | Autor je: Prostý občan

Sakra sakra sakra!!!!!!! Laughing out loud Sem se furt řezala jak potrefená vlčice!!!!! xD I jenom tenhle koment mi trval 10 minut!!! Sticking out tongue Laughing out loud Kruci tak to sem hóóódně zvědavá jak to bude dál!!!!! Eye-wink
život je krátkej a posranej jak schůdky od kurníku - jop tak tohle bylo ještě účinnější jak atomovka!!! Laughing out loud Nemusim vypisovat všechny ty otřepaný argumenty o tom jak je to suprový že ne???!!! Eye-wink

Obrázek uživatele Alalka
Vložil Alalka, St, 2008-06-25 12:34 | Ninja už: 5852 dní, Příspěvků: 1015 | Autor je: Prostý občan

Všem moc děkuju, pokráčko by bylo,ale to přepisování je ...aj aj Smiling

Obrázek uživatele Darkness 4you
Vložil Darkness 4you, St, 2008-06-25 13:15 | Ninja už: 5836 dní, Příspěvků: 427 | Autor je: Prostý občan

juu ďalšia metalistka Laughing out loud Laughing out loud ja si to s Tsunade vymením... tú zoo nech si nechá


Nakŕmit pleas
jo a odporúčam si pozrieť "Trik se špičatým kloboukem" Laughing out loud

Obrázek uživatele Ayanne
Vložil Ayanne, St, 2008-06-25 11:51 | Ninja už: 5837 dní, Příspěvků: 364 | Autor je: Pěstitel rýže

teda, necekala sem ze to bude tak dobry, smeju se smeju a... a smeju se Laughing out loud
pokracko delej!!! Laughing out loud

Obrázek uživatele Akitawa
Vložil Akitawa, St, 2008-06-25 11:02 | Ninja už: 5810 dní, Příspěvků: 568 | Autor je: Prostý občan

XDXDsupeer!!!Nechtělabych bejt v kůži Kotetsua, když si Izuma zul botičkyXD. Jinak rychle pokráčko prosím=)!!!

Obrázek uživatele Thinnka
Vložil Thinnka, St, 2008-06-25 10:04 | Ninja už: 6037 dní, Příspěvků: 77 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud Famózní! Hrozně tě obdivuju! Tolik vtipů bych tam vecpat nedokázaza Smiling. A ten Naruto s tim opalovákem XD. Jen tak dál Smiling.

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, St, 2008-06-25 09:56 | Ninja už: 6008 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

hahaha ty si dobrá Laughing out loud jemine, chudáci moji dvaja miláčikovia, len nech tú petíciu spíšu Laughing out loud
ale sakra, u Ichirakových připálených nudlí, prečo sa na tom nemôžem prestať smiať? no teším sa na pokračovanie a na tú zámenu Eye-wink


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.