manga_preview
Boruto TBV 07

Minatův odkaz 10

Část devátá - TADY

Část desátá - BUDU VÁS NÁSLEDOVAT. (Konec)

Ležel a pomalu začal vnímat zvuky kolem sebe. Něčí hlasy … Nedokázal je rozpoznat. Ani se mu nechtěly otevírat oči. Chtěl ještě spát, ale ty hlasy ho probudily. Počkat … To byl Shikamaru? A tamto … Lee? A Neji? Rozhodl se přemoct nechuť a pomalu zvedal víčka. Okamžitě si však tvář zaclonil rukou, protože ho oslepila záře.
„Pro-probouzí se!“ uslyšel Hinatin hlas.
Naruto začal rychle mrkat, aby si přivykl na denní světlo. Až se obraz vyjasnil, viděl, že leží v nemocnici. Ta zářivá bílá barva společně s obrovským oknem mu k lepšímu zraku zrovna nepřidávala. Musí navrhnout Tsunade, aby to tu nechala nějak barevně vymalovat. Třeba oranžově. Pomalu se posadil a podíval na lidi, kteří ho přišli navštívit. Byli tam všichni jeho přátelé. Bylo hezké vědět, že někomu na něm záleží. Počkat … Nebyli tam všichni … Sakura ani … Ani jeho matka. Proč, proč nepřišla? Byl si jistý, že by určitě přišla, kdyby tu byla. Snad … Snad to všechno nebyl jenom sen. Jenom pitomý sen, který mu vehnal spoustu naděje a potom se musel probudit do reality! To ne …
„Aaah, Naruto …no konečně, mysleli jsme, že budeš spát ještě dva dny!“ neodpustil si Shikamaru. Naruto si uvědomil, že tu není sám, a nemůže se věnovat jenom svým myšlenkám. Navíc když … Navíc když to byla všechno jenom představa. Hnaly se mu slzy do očí, dokázal je však zastavit. Nebude před nimi brečet. Stejně by nechápali proč pláče, když ho šli potěšit.
„Shi …“ hrdlo měl stále sevřené. Předstíral, že dostal záchvat kašle.
„Takže ty jsi ještě ke všemu nachlazený, Naruto-kun?“ podivil se Lee.
Naruta napadla jedna myšlenka. Kdyby to nebyl jenom sen, proč je tedy v nemocnici?
„Co .. Co se mi stalo?“ zeptal se opatrně.
Neji se ušklíbl. „Jediné, co jsme zaslechli, bylo, že jsi se vrátil zraněný z mise.“
Aha, pomyslel si Naruto zoufale, takže to všechno bylo z předchozí mise se Sakurou a Kakashim senseiem. Tak přecejenom to byl sen. Zažeň slzy, dattebayooo!
„A … A Sakura-chan?“ uvědomil si.
„Ta tu byla před chvílí, ale musela jít ošetřovat do vedlejšího pokoje,“ pokračoval Neji.
„Neboj, ona příjde,“ usmál se zlomyslně Shikamaru.
Naruto se na něj vyčítavě podíval.
„Hej! Vy mě v nemocnici máte rozveselit, ne si ze mě utahovat, dattebayo!“
„Když já nemůžu přestat,“ dobíral si Shikamaru. „Ale stejně, musí to být strašná otrava tady jenom ležet. Hrozná otrava …“
Všichni v místnosti se zasmáli.
Shikamaru zase začínal. „Možná ještě větší, než hrát s Leem šachy …“
Lee překvapeně vyvalil oči.
„C-cože? Dovolím si protestovat! Náhodou jsem tě naposledy skoro dostal, Shikamaru-kun!“
„Vážně? Myslíš tentokrát, když jsem ti v šestém tahu vzal královnu a v devátém už byl konec hry?“
Lee pokrčil své velké obočí.
„Vždyť říkám, že to bylo SKORO …“
Naruto se zamyslel. Ještě že on s Shikamarem nikdy nehrál. Vlastně ani neumí pravidla. Možná ho je jeho máma může naučit … Počkat … Vždyť přece žádnou svou mámu nepoznal. Nikdy …
Do pokoje se najednou se vztekem přiřítila Sakura.
„Hej! Vždyť jste ho vzbudili! Všichni ven, honem! Potřebuje ještě spát!“ zavelela a začala všechny vyhazovat. Sice ne doslova, dost se to tomu ale blížilo.
„Naruto, příjdu až ti bude líp,“ špitla mezi rámem dveří a potichu je zavřela.

Naruto byl zase sám. Venku slyšel jenom cvrlikot ptáků. Bylo dobře, že Sakura přišla, protože teď už to nemohl zastavit. Slzy mu stékaly na nemocniční přikrývku a vpíjely se do ní. Sice chtěl být sám, jedna osoba by s ním ale mohla být.
„Sakra!“ zaklel potichu. „Já ty sny nenávidím! Dávají jenom tolik naděje a potom … Potom …“
Sevřel mezi prsty deku. Znovu si lehl a zabořil obličej do polštáře. Byl zklamaný. Zklamaný a smutný. Všechno mohlo být tak fajn! Jak si jenom mohl myslet, že jeho otec byl Yondaime? Ale bylo to tak reálné … Tak bolestivě reálné. Pocítil v srdci prázdno. Jak rychle mu něco tak moc ublížilo. Vlastní představivost. Náhle uslyšel někoho znovu otevírat dveře a rychle odvrátil svou uslzenou tvář.
„Běž pryč. Teď tu nikoho nechci, sakra!“ nedokázal se udržet.
„Naruto? Co se děje?“ uslyšel říkat důvěrně známý hlas. Rychle si otřel oči a otočil se. Stála tam! Kushina! Nebyl … nebyl to jenom výmysl jeho fantazie! Doopravdy se na něj usmívala.
„Ma-mami?“ rozzářil se.
„Naruto. Zdálo se mi to, nebo jsi brečel? Co se stalo?“ zeptala se jeho matka starostlivě a přešla k jeho posteli. Posadila se a hladila ho po vlasech. Naruto se cítil zase šťastný. Jak ho mohla napadnout taková pitomost? Že by ona, Kushina Uzumaki, byla jenom výplod jeho spánku? Teď ale doopravdy poznal, jak mu přilnula ke srdci. Když celý život nikoho nemáte a potom někdo přijde a otevře vám svou náruč, snadno ji přijmete. Už ji ale nedokážete nikdy pustit. Nikdy. Tvoří vaši součást. Tak to Naruto cítil. Teď začala nová kapitola jeho života. Šťastnější. A taky … Taky měl přece teď tu sílu! Kyuubi, to černo v jeho nitru, zmizelo!
Usmál se na Kushinu.
„Ale nic. Vůbec nic se neděje,“ hlesl a zabořil se hlouběji do postele.
„Proč jsi tu nebyla předtím-ttebayo?“ zeptal se trochu s výčitkami. Kushina se zasmála.
„Byla jsem ve vedlejším pokoji. Ještě nejsem úplně zdravá, a když Sakura na chvíli odešla, musela jsem tě jít navštívit.“
Aha … Tak takhle to bylo … „A ostatní-“ začal Naruto, Kushina však vytušila co chce říct.
„Ostatní o mě vědí. Tvoji kamarádi si to nemohli odpustit.“
No jo, Kiba, pomyslel si chlapec. Kiba nikdy neuměl držet jazyk za zuby.
„A mají namluveno, že šlo o misi.“
„Namluveno?“ pokrčil čelo Naruto.
Kushina se usmála.
„Ano, Tsunade by totiž neprošlo, že jsi jenom tak zabil někoho, kdo ohrožoval vesnici, a tak z toho dodatečně udělala misi obtížnosti A.“
Naruto se zazubil. Všechno bylo tak, jak má být.
„Potom jim to všechno řeknu-ttebayo … Ale až potom …“ zívl. Kushina pochopila a odešla zpátky do svého pokoje. Sama se potřebovala prospat. Teď už není potřeba nikam spěchat. Konečně bude mít, po šestnácti letech, klid. Klid a rodinu.

Bylo právě poledne. Naruta nebavilo ležet v nemocnici a tak se převlékl a odešel. Nikomu ani nedal vědět, že odchází, už to tam ale nemohl vydržet a nesehnal jedinou ošetřovatelku. Nebo spíš, ani se mu nechtěla hledat. Vykračoval si ulicemi Konohy a usmíval se na všechny, které potkal. Šel se naobědvat. Po nudlích se mu už stýskalo. Najednou se zarazil a podíval se na horizont. Z kteréhokoli místa ve vesnici šla vidět tahle skála. Skála, na níž byli ti, pro které byla Konoha víc, než jejich život. Ti, kteří se o svou vesnici starali s obrovskou láskou. To byl jeho sen. Ukázat všem, že on na to má. Má na to, ochránit všechny z Listové. Že on není ten malý hloupý kluk se zapečetěnou liškou. Že on je Naruto Uzumaki. Usmál se.
„Všichni jste zemřeli pro budoucnost,“ zašeptal si sám pro sebe, „a v té budoucnosti budu já. I já se budu snažit vás následovat. Budu se snažit, abych vyplnil vaše sny. Sny o míru, který vydrží. Dattebayo!!“

Z přemýšlení ho vyrušil něčí výkřik.
„Narutooo! kam si myslíš že jdeš?“
Sakura se k němu hnala s vraždícím výrazem. Chlapec čekal, že zase bude mít o pár modřin navíc, nic se ale nestalo. Sakura k němu došla a usmála se.
„Mohl jsi mi alespoň říct, že jdeš pryč.“
Naruto sice nechápal, co se děje, byl ale rád, že pro dnešek vyvázl zdravý. Nikdy nepochopil jak zdravotnice může tak brutálně zraňovat lidi.
Sakura se nepřestávala usmívat. Už ji nic netížilo. Tehdy v jeskyni, tehdy to poznala. Uvědomila si, že Naruto není jenom její kamarád. Že on je pro ni něco víc. Záleželo jí na něm. Hodně. Litovala toho, že mu předtím nedala žádnou šanci. Teď se snažila všechno dohnat.
„Hele, Naruto,“ oslovila ho a trochu se přitom začervenala, „nechtěl … Nechtěl bys jít dneska se mnou na ramen? Já bych to zaplatila …“
„No jasně! Dattebayo, tohle se nedá odmítnout!!“ odpověděl chlapec nadšeně.
Byl sice ještě zmatenější než předtím, chápal ale, že jí zřejmě není tak moc lhostejný, jak si myslel. Konečně dostal šanci.
„Jdeme?“ zazubil se a chytl ji kolem pasu. Sakura se usmála. Naruto si najednou vzpomněl na Zvrhlého poustevníka … Co že to říkal? Aha! ... Sjel rukou opatrně trochu níž. To už bylo na Sakuru moc.
„Shanarooo!“ nedokázala se ovládnout. „Ty nudle platíš ty!“
Naruto ležel zmlácený na zemi. Vždyť se to mělo ženám líbit?
„Asi si budu muset ještě chvíli počkat …“ přemýšlel v duchu a zvedl se, aby Sakuru dohnal.
„Stejně je dneska krásně,“ pomyslel si a vzal ji alespoň za ruku. „Dattebayo!“

***
*Věnováno památce Minata Namikaze :)*
***
Tak, konečně jsem to dopsala Smiling Původně to měl být jeden díl Laughing out loud
Jinak všem strašně moc děkuju za komentáře Smiling Moc si toho vážím a sem strašně ráda, že jste tenhle příběh četli :)

***
Pokračujeme !!! Laughing out loud
První díl povídky navazující na Odkaz, se jmenuje Minatova povinnost

***

4.953705
Průměr: 5 (108 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Atreides
Vložil Atreides, Čt, 2013-07-11 10:07 | Ninja už: 5501 dní, Příspěvků: 271 | Autor je: Student Akademie

Tak povídka dočtená a musím říct že to jedna z nejlepších co jsem kdy četl a to mi věřte že já už jsem jich přečetl hodně. Už ta předpovídka byla vynikající a potom už to rozhodně nebylo horší. Pocity jednotlivých postav a hlavně Naruto jsou skvěle napsané. Dost mě pobavil taky Jiraiya u Tsunade. Ale abych to ukončil. Tahle povídka se mi líbila hodně a neváhám dát jí 5 z 5 hvězdiček.

"War. War never changes..."

Obrázek uživatele Kishi-chan
Vložil Kishi-chan, Pá, 2011-07-22 18:47 | Ninja už: 4635 dní, Příspěvků: 169 | Autor je: Prostý občan

úžasně píšeš a ten konec xDD

Watakushi no namae wa Mangetsu Kishiko to moshimasu.
Watashi no shumi wa anime to manga desu.
Kaimono, tomodachi to kazoku ga suki desu.
Dozo yoroshiku, onegai shimasu. n_n

Obrázek uživatele Kákůška
Vložil Kákůška, Ne, 2011-03-13 18:00 | Ninja už: 4784 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Prostý občan

Miluju povídky z Minatem a vůbec i Kushinou Laughing out loud Tahle...tahle byla ta nej!!!!!!!!

Obrázek uživatele Joanne
Vložil Joanne, Út, 2010-06-15 13:10 | Ninja už: 5490 dní, Příspěvků: 815 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Tak sem na konci Smiling
Když Naruto byl v nemicnici a myslel si, že to vše byl jen sen, myslela jsem, že to psychicky nezvládnu. Takže musím říct, že je to úžasný konec Smiling
Na jeden díl Laughing out loud, tak to si horší než já, jelikož jsem chtěla sedmidílnou povídku dát na dva díly Laughing out loud...Ale takto to bylo rozhodně lepší Smiling
Celkový pocit z povídky?...Husí kůže a tělo plné optimismu Smiling
Krásné...Ty věty, jednoduché a úžasně čtené Smiling a pocity z toho vyzařovaly Smiling

Hledat štěstí v maličkost dala jsem si za úkol - a jde mně to.

Obrázek uživatele Nairobi
Vložil Nairobi, St, 2009-11-18 19:17 | Ninja už: 5390 dní, Příspěvků: 442 | Autor je: Prostý občan

Ou, naprosto úžásná povídka Minato ! Laughing out loud
Akorát nemám moc v oblibě pár Naruťák x Sakura Laughing out loudSmiling, ale nijak extra mi to nevadí Smiling.
Zhltla sem to se zájmem, obdivem, napětím, údivem a bůh-ví-čím ještě Laughing out loud. No prostě úžasný příběh, vůbec nechápu, jakto, že umíš takhle dokonale psát:-) !!
Okamžitě skočím i na tvoje další dílečka, protože tohle bylo vážně naprosto úžasný ! Eye-winkSticking out tongue

..Cause it’s love, it’s love, it’s love, it’s love, it’s loving, yeah Z lásky

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Čt, 2009-09-17 17:43 | Ninja už: 5501 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

prostě bomba nemělo to chybu

Obrázek uživatele UtaRon
Vložil UtaRon, Út, 2009-07-07 11:57 | Ninja už: 5503 dní, Příspěvků: 29 | Autor je: Prostý občan

1-9 BRUTÁLNE DOBRÉ

10 KONIEEEC NIEEE CRYYY

Idem rozhryzt dalsiu seriu sra ak to pisem nespisovne ale

som Psychicky rozbyti z tej poveidky Uplne super Laughing out loud Futon Katon :rasen shuriken xD

Obrázek uživatele Ahiru
Vložil Ahiru, Po, 2009-04-20 22:38 | Ninja už: 5490 dní, Příspěvků: 4 | Autor je: Prostý občan

Tak tohle byl fakt mazec! Úplně úžasný! Fakt píšeš dobře! Myslím, že kdyby to viděl Kishimoto, tak by napsal nějaký speciálek, popřípadě by z toho TV Tokio mohla udělat nějaký filler... Laughing out loud Ne, bylo to fakt dobrý, místama to fakt dokáže i rozbrečet...Smiling

Obrázek uživatele Kaori n_n
Vložil Kaori n_n, Čt, 2008-11-20 18:53 | Ninja už: 5713 dní, Příspěvků: 641 | Autor je: Prostý občan

Fůůů Tak jsem to zhltla, když nepočítám tu pitomou procházku do krámu, jedním dechem! Vážně, četlo se to absolutně samo a místy sem se aj zadusila, jak jsem nedýchala *zuřivý záchvat kašle* xD No... četla jsem to s takovým nadšením, že jsem nestihla napsat ani pořádný komenty, takže se trochu, když dovolíš, rozepíšu. Smiling
Povídka je to vážně úžasná a originální, už první díl byl strhující a nechápu, jak jsi mohla myslet že by se z TOHO dal udělat jen jeden díl! xD Líbí se mi tvůj styl psaní *nezabíjet za to, že na tu povídku narazila tak pozdě! TT_TT*, takže se co nevidět vrhnu na tvoje další příběhy, protože tohle bylo naprosto, už mě nebaví, jak se pořád opakuju, neschopná vymyslet něco novýho, DO-KO-NA-LÝ!!!! ^.^
Arigato za tuhle povídku n_n

_______________
Jsem hrdým členem FC Naruta, FC Sasoríííka n_n, FC Minata a FC Kobylky v pyžámku
FC Kishimoto Masashi xD

Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars

Motta: Nejdříve skoč, potom přemýšlej, co dělat. xD
Smrt je jen vykoupení do nového života...
Tím se řídím já!!

Jáááj seznam mých FeFes xDD

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Po, 2008-11-17 09:38 | Ninja už: 5831 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Takže sen z toho nebyl? To je dobře,páč by se mi nelíbilo, kdyby to byl jenom sen Smiling Hezky napsaný

Obrázek uživatele akai
Vložil akai, Út, 2008-11-04 14:50 | Ninja už: 5627 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Asumův zapalovač

tvoje povídky jsou všechny úplně bezva:)

you wanetd it; chtěla jsi to… tak si sakra nestěžuj!
Tanabata je svátek přání. A tak se ho pokouší najít; třeba i na dně flašky saké.

„What a world we live in, to see such unique idiots…?”

Obrázek uživatele Lief
Vložil Lief, Po, 2008-11-03 20:30 | Ninja už: 5654 dní, Příspěvků: 118 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Tohle je prvni FF serie co jsem tu cetl a je opravdu uzasna Smiling Opravdu napsala jsi to moc pekne klobouk dolu Smiling

...

Obrázek uživatele Kazumi
Vložil Kazumi, Ne, 2008-11-02 21:20 | Ninja už: 5778 dní, Příspěvků: 248 | Autor je: Prostý občan

moc pekne

Obrázek uživatele Kumiko--chan
Vložil Kumiko--chan, So, 2008-10-11 23:36 | Ninja už: 5704 dní, Příspěvků: 1389 | Autor je: Prostý občan

naprosto úžasné, už tomu chybí jen živý Minato Cry




2 roky... já už tu jsem 2 roky právě dnes 17. srpna 2010 :)

Obrázek uživatele ElNino
Vložil ElNino, Pá, 2008-10-10 21:30 | Ninja už: 5652 dní, Příspěvků: 362 | Autor je: Prostý občan

Je to velmi velmi velmi pekne a fakt je to super len tak dalej uz sa tesim na pokracovanie

!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obrázek uživatele Bibike
Vložil Bibike, Út, 2008-10-07 16:06 | Ninja už: 5656 dní, Příspěvků: 137 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Je to velmi velmi velmi pekne a fakt je to super Laughing out loud len tak dalej Laughing out loud uz sa tesim na pokracovanie Laughing out loud

Obrázek uživatele Ironhide
Vložil Ironhide, Čt, 2008-09-25 11:42 | Ninja už: 6032 dní, Příspěvků: 3261 | Autor je: Admin v důchodu , Erokage

Gomen že sa Ti k tomu dostávam až teraz. Avšak musím Ti povedať že to čakanie stálo za to. dokonalosť tejto poviedky sa nedá vyjadriť slovami a preto Ti len skladám obrovskú poklonu...

Ironhide aneb Iron, Ero-kage, Šibe-kage, Baka-kage, Nevinnosť-sama, Fairon, Iron D. Absint, Al-kage... By Strigga: Mudr. Ironhide

Všichni povinně přečíst PRAVIDLA VKLÁDÁNÍ FA!!!

Vážne už 10 rokov???

Obrázek uživatele Izumi Hitari
Vložil Izumi Hitari, Út, 2008-09-23 19:53 | Ninja už: 5714 dní, Příspěvků: 60 | Autor je: Prostý občan

no ja myslela ze chcipnu smichy u tech poslednich vet ,,,,,,,,,,,,,,, sakura snicm bude chodit???mohl(a) by si napsat pokracko a to se bude tikat narusaku pls Smiling

Obrázek uživatele Leenoha
Vložil Leenoha, So, 2008-09-20 17:30 | Ninja už: 5851 dní, Příspěvků: 79 | Autor je: Prostý občan

je to super pribeh ale este som nepocul veeeeeeeeeeeeecsiu blbinu ako je to ze naruto chdi so sakurou a nie s hinatou a sakusa chodi s narutom miesto sasukeho no proste super a hrôzua

Obrázek uživatele L350
Vložil L350, So, 2008-09-20 17:57 | Ninja už: 5707 dní, Příspěvků: 269 | Autor je: Prostý občan

Preco by malbyt naruto s hinatou, a sasuke so sakurou? nemozes s istotou povedat jak to bude. Nojo. Inak super to je!!!!

Edit podpisu.

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, So, 2008-09-20 17:37 | Ninja už: 5866 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Každý má svůj názor, ne? Eye-wink
Já zase neslyšela větší blbinu než žes to nikdy neslyšel/a xDD Vždyť je to známá věc xDD
Ale díky Laughing out loud

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Kakashibest
Vložil Kakashibest, Po, 2008-09-01 21:12 | Ninja už: 5796 dní, Příspěvků: 99 | Autor je: Prostý občan

Super!!! Si druhý(á) Masashi Kishimoto!

čekujte moj last.fm profil lidičky
http://www.last.fm/user/Srna22

Obrázek uživatele Kakashi1225
Vložil Kakashi1225, St, 2008-08-20 11:52 | Ninja už: 5890 dní, Příspěvků: 68 | Autor je: Prostý občan

Píšeš vážně dobře....ustanovuju tě mojí druhou nej spisovatelkou Smiling

Celý život hledáme dokonalost...a jen málokdy ji najdeme. Někdy ji ale máme před nosem, i když nám ukazuje záda. A jen těch vzácných případech se otočí..
Fandím ti, Riků..mám rád blázny Laughing out loud

Obrázek uživatele bulko47
Vložil bulko47, St, 2008-08-20 11:51 | Ninja už: 6070 dní, Příspěvků: 164 | Autor je: Utírač Udonova nosu

ten koniec je najlepší ... Smiling

Obrázek uživatele Lali
Vložil Lali, Čt, 2008-08-14 10:32 | Ninja už: 5726 dní, Příspěvků: 501 | Autor je: Prostý občan

Úžasný


Komu nešibe s námi, tomu s největší pravděpodobností šibe s někým jiným... Smiling

Obrázek uživatele Tatsu
Vložil Tatsu, St, 2008-08-13 08:27 | Ninja už: 5708 dní, Příspěvků: 748 | Autor je: Recepční v lázních

to bylo boží fakt hustý

Obrázek uživatele Zumaki
Vložil Zumaki, St, 2008-08-13 04:26 | Ninja už: 5792 dní, Příspěvků: 211 | Autor je: Prostý občan

ooou to bylo hezounké! Minata i naruta mam fakt ráda a číst o nich jak jsou takhle štastni je přímo božské! Smiling

Podpis byl upraven z důvodu nadměrné velikosti.

Obrázek uživatele Nightwatcher
Vložil Nightwatcher, Út, 2008-08-12 15:38 | Ninja už: 5760 dní, Příspěvků: 64 | Autor je: Prostý občan

Hééééé? Laughing out loud Handuubjlujé?... Laughing out loud Teda...... já nemam slov... Laughing out loud

Obrázek uživatele Aryen-nyan
Vložil Aryen-nyan, Čt, 2008-08-07 19:01 | Ninja už: 5760 dní, Příspěvků: 186 | Autor je: Prostý občan

Tááákže Minato,tohle bylo tak nádherné,přenádherné Smiling Ja nemám slov, Myslím že tebe bych hodnotila na nejlepší eFeFkářku roku ( nemělo to působit jako diskriminace vůči ostatním spisovatelům ^^) Prostě tu můžu dlouho mluvit, ale myslím že to vyjádří jedno velkéé ARIGATOUUUU !!!

Nyaa

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Ne, 2008-08-03 19:34 | Ninja už: 5866 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Ještě jednou vám všem strašně děkuju za to, že jste tu moji první slátaninu vůbec četli Smiling
Pokračování dávno žije (a už je i dopsaný Laughing out loud) - Minatova povinnost, odkaz je kousek výš Smiling
Samr: No ... Asi to bude hodně těžký ... Zvlášť pro Minata xD

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco