manga_preview
Boruto TBV 08

Minatův odkaz 8

Část sedmá - TADY

Část osmá - Umřít?

Černá tma. Černá jako nejtemnější noc. Jako nejtemnější minulost. Tak vypadala Kyuubiho duše. Duše, která mizela u Anděla smrti. Řinula se z Narutova nitra a ječela hrozným křikem.
Naruto cítil ohromnou bolest. Málem ztrácel vědomí. Obraz před očima se mu rozdvojoval, ale stále viděl svého otce jak provádí zakázanou techniku. Jeho matka klečela na zemi a všechno pozorovala. Vypadala sklesle. Zachytila pohled svého syna. Soucitně skrčila obočí. Věděla, jakou musí pociťovat bolest a trápilo ji to. Naruto chtěl zvednout palec, aby jí ukázal, že je všechno v pořádku, ale neměl dost síly pohnout rukou. Všechno se zamlžovalo a Naruto vyčerpaně sklopil víčka. Stále slyšel křik. Ten však pomalu utichal. Chlapec se přemohl a ještě jednou otevřel oči. Podíval se na svého otce a ten zas na něj. Minato se povzbudivě usmál.
„Zvládneš to, dosáhneš svého snu,“ zašeptal potichu Hokage, zatímco se soustředil na vyjímání. Naruto se z posledních sil zazubil, ale vzápětí mu hlava sklesla dolů. Hlasy utichly. Mdloby byly silnější než jeho touha vidět ještě jednou svého znovu nalezeného otce.

Ticho. Nic se neděje. Chlad? Tma? Kde jsem? Co se to děje? Proč cítím stále tu bolest? Ten tlak? Aha. To Kyuubi. Je vyjmutý. Ale kdo … Už si vzpomínám! Můj táta. Byl tady. Viděl jsem ho! Pomohl mi … Spolu s mojí matkou. A potom … Potom jsem omdlel. Počkat! Co je s mámou? Vypadala tak vyčerpaně. Musím se probudit! Musím sebrat sílu a pohnout se! Cítím, že něco je špatně! Dattebayo!

Naruto pomalu otevíral oči a otáčel se na bok. Zrak se mu znovu zostřil. Bylo po všem. Jeho otec už zmizel. Temný Kyuubi také. Na stěnách jenom tiše plápolaly ohně z pochodní. Břicho ho pořád bolelo, ale bolest postupně mizela. Chlapec se namáhavě posadil a držel si místo, kde kdysi bývávala pečeť. Jeho nohy i ruce byly strašně slabé. Podíval se tam, kde naposledy klečela Kushina. Už tam ale nebyla. Naruto se prudce otočil a uviděl ji sedět opřenou o stěnu. Těžce oddychovala a byla bledá. Její oči pomalu ztrácely lesk.
„Mami!“ vykřikl chlapec. Uvědomil si, co se děje. Lhala mu. To jutsu bylo doopravdy tak náročné, jak říkal ten podivín v lese. Umírala. Předala všechnu svou chakru Minatovi na uskutečnění té techniky, až jí nezbyla žádná životní energie. Konečně se objevila, a tak rychle by měla odejít?
„Mami, vydrž! Prosím!“
Pomalu si stoupl na nohy, ale ty ho ještě neudržely a Naruto se sesunul na kolena. Odplazil se až k ní. Síla se mu obnovovala, pomalu, ale jistě. Ji však stejně jistě opouštěla. Kushina se podívala na svého syna.
„Naruto, promiň. Už to nezvládnu.“

Kushina odcházela. Cítila to. Věděla, že to takhle dopadne. Ale udělala to, co chtěla. Vykonala svůj úděl a další úděl byl odejít. Sice právě našla své dítě, nemohla to ale ovlivnit. Už nemohla pohnout rukou, aby naposledy pohladila Narutovu tvář. Alespoň se na něj usmála. Tím úsměvem naděje, který teď však žádnou naději neukazoval. Pokrčila čelo. Píchalo ji u srdce. Dívala se Narutovi do očí. Něco jí říkal, ale neslyšela ho. Jenom viděla, jak pohybuje ústy. Třásl s ní, ale ona to nevnímala. Vypadal zničeně. Bylo jí ho líto. Ty jeho oči … Stejná modř, jako Minatova. Minato. Její láska. Znovu ho dneska viděla. A zase odešel. Tak moc ji to bolelo. Ztratila smysl života. Od okamžiku svého odchodu z Konohy žila pro dvě věci. Pro setkání s Narutem, a pro znovuoživení Minatovy duše. Ta ale byla zase pryč. Svíralo jí to. Cítila, jak jí tečou slzy po tváři. Nic z okolního světa už však nevnímala. Pomalu, pomalu sklápěla víčka a nechávala se odnést tmou. Obklopovala ji stále větší temnota. Věděla, kam jde. Jde za svým manželem. Konečně bude zase s ním. S láskou jejího života. Tak moc se těšila. Tak moc … Náhle se jí v myšlenkách vynořil jeho obličej. Ten, který viděla asi před půl hodinou. A jeho poslední slova, než odešel.
„Miluju tě. Někdy spolu zase budeme.“
V duchu se usmála. Už jdu, už jdu … Obraz však pokračoval.
„Ale ne teď. Teď se musíš postarat o našeho syna …“
Kushina si to najednou uvědomila. Tohle jí řekl taky. Ale proč? Vždyť už udělala to, co měla. Ale byl to její syn. Byl to někdo, koho milovala skoro tak moc, jako Minata. Její dítě, její krev. Uzumaki. Zvládne to tu sám? Doopravdy? Vzpomínky ji odnesly do dnešního odpoledne. Naruto se usmíval.
„Mami?“ řekl. „Já jsem tak rád, že tu jsi. Dattebayo! Jsem tak rád, že jsem tě poznal-ttebayo. Teď mě budeš učit, že jo? Ukážeš mi všechny Uzumaki triky. Už se strašně těším. Konečně mám zase mámu. Nikdy jsem ji ostatním moc nezáviděl, protože jsem nevěděl co to je, mít někoho tak blízkého-ttebayo. Teď už to ale vím. Sice teprve chvíli, ale to stačí na to, aby mi to ukázalo, že už bych tě nedokázal ztratit. Dattebayo!“
Tma ji pohlcovala stále hlouběji. Doopravdy chce tolik odejít za Minatem? Ale co Naruto? Vždyť … Ona je pro něj důležitá. Už mu pomohla, ale musí mu pomáhat dál. Stát za ním, a sledovat jeho úspěchy. Pomoct mu plnit jeho sny. Protože tím, že je splní, splní i ty Minatovy. Minato už sice zemřel, ale Naruto žije. A ona musí žít pro něj! Nemůže to jenom tak lehce vzdát! Musí se znovu nadechnout! Stahovaní do hlubiny přestalo. Kolem se začalo objevovat znovu světlo.
„No tak, Kushino!“ pomyslela si. „Žij!“

Zavřela oči. Doopravdy zavřela oči.
„Mami, mami, dýchej-ttebayo. Prosím, dýchej!“ zakřičel Naruto v panice. Řinuly se mu slzy. Náhle pocítil ve svém srdci prázdno.
„Mami, dattebayo, ty se musíš nadechnout!“
Lehce s ní zatřásl, už ho však neslyšela. Na tváři měla ještě vlhko od pláče. Naruto necítil její tep. Odešla. Už tu s ním nebude. Ztrácí všechny důležité osoby ve svém životě. Jeho nejlepší přítel odešel. Jeho otec, kterého poznal, se znovu ztratil pouze do vzpomínek. A teď i jeho matka? Ne … Nemůže. Naruto se posadil vedle ní, a položil na ni hlavu. Její tělo už nejevilo žádné známky života. Jenom tak ležel, se zavřenýma očima, slzy mu stékaly po tvářích a myslel na ni. S touhle smrtí se nesmíří jenom tak snadno. Nemůže.

Najednou mu někdo otřel slzu, která právě stékala dolů. Chlapec rychle zvedl hlavu. Doopravdy, usmívala se! Jeho matka! Žije! Vypadala vyčerpaně, ale šťastně. Její úsměv znovu dával naději.
„Promiň …“ zašeptala s námahou.
„Promiň, že jsem tě málem opustila. Teď tu budu s tebou. A už tě neopustím.“
Naruto se okamžitě napřímil. Byl neuvěřitelně šťastný.
„No jasně, mami! Dattebayo!“
Jeho matce však z úst vytékal proužek krve. Dostal znovu obavy.
„Vydržíš to ještě-ttebayo? Já přivedu-“
„Naruto?“ uslyšel chlapec za svými zády. Otočil se. Byla tam Sakura. Vypadala trochu vyděšeně, když si však uvědomila co se děje, okamžitě si k nim klekla na zem.
Naruto na ni nevěřícně zíral.
„Sakuro-chan? Jak jsi nás našla ... A vůbec… Jak jsi věděla, že-“
Sakura se na něj podívala a usmála se. Začala s léčením jeho matky.
„Nevím proč, ale poslední dobou jsem měla divný pocit. Že se něco děje. Potom se objevila tvoje máma a najednou jste se oba ztratili. Šla jsem za Tsunade-sama a ta mi řekla celou pravdu. Taky mě navedla na tohle místo. Sama řekla, že léčitel tady bude asi zapotřebí … Když jsem viděla vchod do jeskyně, bylo mi jasné, že jste tady. Až sem mě zavedly hlasy … Popravdě, měla jsem strach, že někdo už umřel …“
Naruto se zase usmíval, jako vždy. Dal si ruku za hlavu a postavil se. Sakura se stále soustředila na léčení.
„No, všechno dobře dopadlo, dattebayo! A díky tobě ještě dopadne, Sakuro-chan!“ řekl.
Sakura se usmála. Měla dobrý pocit, že vykonala něco, co ostatním pomohlo. Podívala se na Naruta. Záleželo jí na něm. Ani nevěděla proč, ale chtěla, aby byl šťastný.
Ten se teď však znovu trochu zamyslel a pokrčil čelo.
„Všechno ti řeknu pozdějc, ale ještě si to musím s někým vyřídit.“

***
Já nejsem vrah Laughing out loud
Pokračování - Síla

4.89796
Průměr: 4.9 (98 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Kishi-chan
Vložil Kishi-chan, Pá, 2011-07-22 18:58 | Ninja už: 4656 dní, Příspěvků: 169 | Autor je: Prostý občan

Bóóóže....to bylo nádherný...sem brečela xDD

Watakushi no namae wa Mangetsu Kishiko to moshimasu.
Watashi no shumi wa anime to manga desu.
Kaimono, tomodachi to kazoku ga suki desu.
Dozo yoroshiku, onegai shimasu. n_n

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Po, 2011-03-14 22:26 | Ninja už: 5522 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

nádhera, nádhera, nádhera Smiling píšeš prostě nepopsatelně, je to záživný, procítěný a člověk se od toho nemůže odtrhnout, hlavně piš dál stejnětak jak já dál pokračuju ve čtení, tvých vynikajících povídek

Obrázek uživatele Kaori n_n
Vložil Kaori n_n, Čt, 2008-11-20 19:22 | Ninja už: 5734 dní, Příspěvků: 641 | Autor je: Prostý občan

Tak to mi nedělej! Už jsem myslela, žes jí vážně zabila! T_T ALe je to, opět, dokonalý n_n A ty její pocity na začátku! *tiše závidí* taky cu takhle psát T_T :)
________________
Jsem hrdým členem FC Naruta, FC Sasoríííka n_n, FC Minata a FC Kobylky v pyžámku
FC Kishimoto Masashi xD

Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars

Motta: Nejdříve skoč, potom přemýšlej, co dělat. xD
Smrt je jen vykoupení do nového života...
Tím se řídím já!!

Jáááj seznam mých FeFes xDD

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Ne, 2008-11-16 18:18 | Ninja už: 5852 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Dobře, že nejsi varh Smiling Vrah by stal ze mně, kdyby se jim něco stalo, ale to by pak asi nebyly další FF, že? Laughing out loud

Obrázek uživatele Tatsu
Vložil Tatsu, St, 2008-08-13 09:02 | Ninja už: 5729 dní, Příspěvků: 748 | Autor je: Recepční v lázních

to bylo moc pěkňoučké jen tak dál

Obrázek uživatele Blackness
Vložil Blackness, Út, 2008-08-12 12:05 | Ninja už: 5746 dní, Příspěvků: 302 | Autor je: Prostý občan

dokonale,famozne,uzasne,nenormalne,krasne, a smutne Smiling

Obrázek uživatele DaimondDog
Vložil DaimondDog, Ne, 2008-07-06 00:38 | Ninja už: 5815 dní, Příspěvků: 195 | Autor je: Prostý občan

moc moc pekne ...

Obrázek uživatele Nia
Vložil Nia, Po, 2008-06-30 21:04 | Ninja už: 5778 dní, Příspěvků: 360 | Autor je: Utírač Udonova nosu

úžasný, úžasný, úžasný, prstě úžasný Smiling

Obrázek uživatele SaBaKu_No_GaaRa_
Vložil SaBaKu_No_GaaRa_, Čt, 2008-06-26 16:10 | Ninja už: 6004 dní, Příspěvků: 80 | Autor je: Prostý občan

mazééc×Dmálem ysem bulela×D u wšech dílů×D

Obrázek uživatele Linhe-san
Vložil Linhe-san, So, 2008-06-14 17:20 | Ninja už: 6247 dní, Příspěvků: 324 | Autor je: Prostý občan

Slzička sa skotúlala po mojej tvári...Síce iba jedna, ale predsa. Krása.

Obrázek uživatele ExequiaS
Vložil ExequiaS, Čt, 2008-05-22 21:34 | Ninja už: 6009 dní, Příspěvků: 155 | Autor je: Prostý občan

Suprove pises...pekny tema..dobre se to cte...atd takovych veci bych nasel hodne Laughing out loud...pekny FF

Obrázek uživatele Jak3
Vložil Jak3, Ne, 2008-05-18 22:09 | Ninja už: 5997 dní, Příspěvků: 49 | Autor je: Prostý občan

Já nejsem vrah Laughing out loud - hustý Laughing out loud

Itachi Fan Pictures, Images and Photos
Naruto-Akatsuki Pictures, Images and Photos
There is a Hell, believe me, I've seen it. There's a Heaven, let's keep it a secret.

Obrázek uživatele nikakola
Vložil nikakola, Po, 2008-05-12 19:02 | Ninja už: 5874 dní, Příspěvků: 50 | Autor je: Prostý občan

No to je dobře, že nejsi vrah:D

Obrázek uživatele Akiyoshi-do
Vložil Akiyoshi-do, Čt, 2008-04-17 20:41 | Ninja už: 6117 dní, Příspěvků: 133 | Autor je: Prostý občan

Ja nemám...nemám slov!

Je to skvelé...a i keď je môj koment stručný, myslím, že dokonale vystihuje môj pocit z tejto časti Smiling

stop trollin man!

Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, Čt, 2008-04-17 20:38 | Ninja už: 5875 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

nádhera jinyý slovo snad ani neekzystuje pro tenhle příběch.
Jeto zajímavější než Once upon to my připad anereální ale todle je reální a už mě nebaví furt ty samí páry jako NaruHina a SasuSaku to už není zajimaví ale NaruSaku to zajímaví moc se těšim na další dilů ikdyby měl bejt dil tak já si počkám

Obrázek uživatele Arya
Vložil Arya, Čt, 2008-04-17 17:15 | Ninja už: 5883 dní, Příspěvků: 88 | Autor je: Prostý občan

krásny príbeh...viac k tomu asi ani netreba dodať
________________________________________________
Forbidden love- https://konoha.cz/?q=node/23624

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Ne, 2008-04-13 18:12 | Ninja už: 5988 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

úžasný...žádné jiné slovo není...s tím překonáním Once upon je to dost reálný, protože Once upon mě už od 20. dílu nějak přestalo bavit...klidně mě za to sežerte, ukamenujte, už nikdy ode mě nic nečtěte, ale já nejsem zvyklá jít s davem...jen proto, že se Once upon líbí půlce Konohy neznamená, že já to nutně musím tvrdit taky...tohle je prostě víc můj šálek čaje Smiling jen tak dál

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Po, 2008-04-14 15:10 | Ninja už: 5887 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Dekuju ti strasne moc, Riko Smiling
Sem strasne rada, ze to, nad cim prosedim celkem dost casu, se nekomu libi Smiling Hlavne kdyz chci do budoucna delat neco s psanim, tak sou pro me takovyhle komentare strasne dulezity a moc mi pomahaj ^^
Takze diky jeste jednou Smiling

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, Ne, 2008-04-13 17:24 | Ninja už: 5954 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

No nevim, co napsat. Jsem ohromen. Bylo to fantasický. Říkám to pořád, že zdejší konkurence je nad mé síly a tohle mi to jenom potvrdilo.

Obrázek uživatele Kimi-chan
Vložil Kimi-chan, Ne, 2008-04-13 16:51 | Ninja už: 5898 dní, Příspěvků: 25 | Autor je: Prostý občan

Úžasnýýýýýý !!! Doufám, že se Naruto a Sakura dají dohromady Smiling

Obrázek uživatele Flying_Nikass
Vložil Flying_Nikass, Ne, 2008-04-13 11:51 | Ninja už: 5879 dní, Příspěvků: 309 | Autor je: Prostý občan

Super zase jsi nezklamala... =) Při Kushihihě umírání mi vlhly oči. Fakt! Bylo to tak dojemné, ale ještě není konec! Musej to natřít tamtem dvou debilům a Naruto se taky musí dát dohromady se Sakčou =)

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Ne, 2008-04-13 12:07 | Ninja už: 5887 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Jj presne tak xDD
Dekuju ti strasne moc ^^

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Ne, 2008-04-13 11:17 | Ninja už: 5887 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Dekuju vam vsem moc moc a moc ^^
Nevim jestli se mi to jeste podari natahnout, protoze od zacatku mam vidinu urcityho pribehu, ale mozna bych tam mohla neco doplnit ... Uvidim jak to pude Laughing out loud

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, So, 2008-04-12 21:06 | Ninja už: 5875 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

nádhera to je prostě úžasnej príběch
ale chtělo byto co nejdřív pokráčko
ps:a udělej aspon 2 až 3 kapitoli prosím arigato....

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, So, 2008-04-12 17:19 | Ninja už: 5900 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

Dúfam, že tie otázniky sú tam kvôli tomu, že to nekončí.

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, So, 2008-04-12 13:58 | Ninja už: 5898 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Nádhernej příběh... skvělý, úžasný, super... a navíc (a doufám že se mi to nezdá Smiling ) jsem objevila i prvky NaruSaku...
Navíc je to psaný i celkem reálně, takhle by se to mohlo (nebo spíš mělo Smiling)stát i v seriálu...
Nevím, jak vy, ale v mých očích tohle překonává i Once Upon A Time, což je jedna z nejkvalitnějších povídek tady...

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Ne, 2008-04-13 11:15 | Ninja už: 5887 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Minata byt fanousek NaruSaku Sticking out tongue Laughing out loud
Ja ti dekuju, za tenhle komentar sem strasne moc rada, fakt ze jo Smiling Moc sem se snazila, aby to nejak odpovidalo tomu Narutovskymu realu, a sem moc rada, ze to nekdo potvrdil Smiling
No jinak s tou Once Upon A Time - Strasne moc diky!!!
Ani nevis jak si me timhle potesila xD

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, So, 2008-04-12 20:24 | Ninja už: 6016 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

No myslim, ze zrovna to nejak moc neprekona, ale na stejne nebo podobne urovni by tento přiběh byt mohl.

Obrázek uživatele Kubby
Vložil Kubby, So, 2008-04-12 14:08 | Ninja už: 5886 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Prostý občan

Presne tak, proste nádherný príbeh

Obrázek uživatele Skorp1k
Vložil Skorp1k, So, 2008-04-12 12:51 | Ninja už: 6001 dní, Příspěvků: 152 | Autor je: Prostý občan

Sad a zrovna v tom nejlepsim, ale uz se tesim na dalsi a doufam ze tu bude brzo Smiling a jinak moc peknej dilecek Smiling