manga_preview
Boruto TBV 09

Po čtyřech letech zpět! Mise! - 12 Sasuke je zpět!

Hojky lidičky! Smiling Tak jsem dneska napsala 12 díl a jsem aji tak hodná že, vám ho sem dám už dneska. Ale není opravenej takže zase tak bude hafo chyb!!! Laughing out loud No jo no .... tak hezké čtení Eye-wink

Naruto, Neji, Sakura a Gaara běželi lesem a snažili se dohnat ostatní.Běželi sice už skoro celý den ale nikde nezastavovali.Chtěli u nich být totiž co nejdřív.Neji se už těšíl na TenTen a Naruto na Hinatu. Trochu se o ni i bál ale věděl že, je dost silná aby se ubránila nepřátelům.A navíc je Hyuuga, všichni členové klanu jsou silní a Hinata není vyjímka.Ale přesto se o ni stále trochu bál.
Sakura a Gaara se mezitím potichu bavili.
„Gaaro já … já bych ti chtěla něco říct!“vyhkla ze sebe Sakura a po tváři ji stekla kapička potu. Gaara se na podíval a přikývl.
„Já bych ti taky chtěl něco říct.“řekl nervozně Gaara a radši odvrátil pohled.
„Víš Sakuro ..... já no mám tě rád ....“Sakura po těch slovech ještě víc znervozněla. „Ale …“nechápavě se na něj podívala. Gaara se tedy nadechl a pokračoval. „Ale není to tak že, tě miluju. Jsi pěkná a líbíš se mi ale láska to není. Promin.“omluvil se ji a podíval se ji do očí. Sakura se na něj usmála.
„Abych řekla pravdu tak jsem na to stejně. Jsi milý, přáteský a hezký Gaaro .... mám tě ráda ale nemiluju tě.“vysvětlila mu Sakura. Gaara ji usměv opětoval.
„Uff tak to jsem rád. Bál jsem se že, tě nejak zraním.“oddechl si Gaara a zasmál se. Sakura se k němu přidala. Naruto a Neji se na ně otočili a přemýšleli co se jim asi stalo.Ale nakonec to nechali být a vrátili se myšlenkami zase k oběma dívkám.

Mezitím Hinata, TenTen, Kakashi, Kushina a Yuu byly asi 5 kilometrů od Konohy když tu najednou na ně zautočil Orochimaru.Všichni se okamžitě postavili před Yuu jen Hinata nic nedělala a hleděla na Orochimara.Kakashi se na ni nechápavě podíval.
„Děje se něco Hinato?“zeptal se ji potichu a zkoumavě si ji prohlížel.
„Ne nic se neděje.“odpověděla mu Hinata a postavila se před ně.
„Kakashi-sensei bežte s ostatníma do vesnice a dovedte tam Yuu v pořádku. Já ho zdržím co nejdýl to půjde nebo ho rovnou zabiju.“ vysvětlila Hinata a dál se upřeně dívala na Orochimara.Ten se na ni jen nechutně usmál.
„Takže ty si myslíš že, mě dokážeš porazit, maličká?“zasyčel na ni slizce Orochimaru a usměv se mu ještě víc rozšířil.
„Ano. Ale já si to nemyslím … já to VÍM!“vykřikla Hinata a rozběhla se na něj.Ale ještě se stihla otočit na Kakashiho „No tak už bežte!“ zakřičela Hinata a znovu se obrátila na Orochimara.Kakashi jen kývl a s ostatními běželi dál. Všichni o ni měli strach ale také věděli že, Hinata se tak lechce nevzdá a není vůbec slabá takže Orochimaru bude mít co dělat.

Bojovali už dvě hodiny a oba už byli vysílení.Měli také mnoho zranění.Hinata měla probodlé levé rameno a pravá noha ji strašně krvácela.Už myslela že, brzo odpadne ale stále se tomu bránila a bojovala dál.Ani Orochimaru na tom nebyl nejlíp.Měl několik hlubších povrchových zranění ale ty nejhorší co mu Hinata způsobila byly ty vnitřní.Jen tak tak stál na nohách ale nijak to na sobě nedal znát a znovu se na Hinatu rozběhl.Ta nechtěla zůstat pozadu a tak se také rozběhla s kunaiem v ruce. Najednou ale Orochimaru začal dělat pečetě na zakázané jutsu které, ale Hinata v životě neviděla. Zastavila se a čekala co se stane.Najednou se Orochimarovi v ruce začala formovat katana.Ale ne ledajaká.Byla celá bílá až na její rukojet ta byla černo – oranžová.Hinata se na to užasle dívala že, ani nepostřehla že, se na ni Orochimaru znovu rozběhl.Jen tak tak stačila uhnout ostří Katany ale ta ji přece jenom zajela do ramene.Až bolestí vykřikla a zhroutila se na zem.V ráně ji nepříjemně pulzovalo.Chytla se za ruku ale nejednou jako by stratila v rukou cit, vlastně v celém těle.Bezvládně se opírala o strom a nenávistně na Orochimara zahlížela.
„Co jsi mi to udělal?!“zeptala se ho těžce Hinata.Orochimaru se na ni znovu slizce usmál.
„V té kataně je parazilující jed který, stačí jen nepatrná kapka toho to jedu a nepohneš se celou hodinu.Ted te můžu bez problému zabít.“vysvětlil ji Orochimaru a začal se dábelsky smát.Ale nejednou před Hinatu někdo skočil.
„To ti nedovolím!“vykřikla ta postava a vytáhla svoji katanu. Orochimaru na tu postavu bezvýrazně hleděl ale pak zakroutil hlavou.
„Věděl jsem že, plánuješ zradu Sasuke ale že, budeš bránit tady tuhle?“zeptal se ho povýšeně Orochimaru a podíval se na Hinatu která, to nechápavě sledovala.Sasuke se na ni také ohledl a povzbudivě se na ni usmál.
„Neboj bude to v pořádku.“uklidnil ji Sasuke a znovu se ohlédl na Orochimara.Ten se na něj jen potměšile šklebil.
„O tom pochybuju Sasuke. Ale ted mě omluvte musím odejít ale nebojte se náš zápas ještě neskončil.Akorát to dokončíme později.“ozval se Orochimaru a zmizel.Sasuke ještě pár minut zůstal ve střehu ale nakonec usoudil že, je opravdu pryč a přešel k Hinatě.Ta měla zapnutý Byakugan a zamračeně hleděla někam na pravou stranu.
„Už je pryč?“ozval se Sasuke a tak ji vyrušil z koncentrace.Hinata zrušila Byakugan a podívala se na něj.Nakonec se ně něj usmála.
„Jo už jo.A díky za záchranu.Kdyby jsi Sasuke nepřišel tak nevím co by ze mě zbylo.“poděkovala mu Hinata a usmála se na něj.Sasuke se na ni také nepatrně usmál.
„Aaale pro holku mého nejlepší přítele bych to udělal klidně znovu.“vysvětlil ji Sasuke a opřel se vedle ni o strom. „Počkám tady s tebou, jo?Než tudyma ten idiot půjde.“řekl posměšně Sasuke.Hinata se na něj nepatrně zamračila.
„Není to žádný idiot, baka!“odpovědela mu na to ostře Hinata.Ale nakonec se uklidnila.
„Sasuke vrátíš se s námi až Naruto a ostatní příjdou zpět do Konohy?“zeptala se ho opatrně Hinata a po očku se na něj podívala.Sasuke se zamyslel.
„Ano, vrátím se.“řekl rozhodně Sasuke a podíval se někam do neznáma. Ale najednou se na Hinatu otočil.
„Hin dala jsi ten dopis Narutovi?“ Hinata skpila hlavu a zavrtla s ní.
„Ne. Omlouvám se ale nebyla příležitost.Ráno jsem byla tak unavená že, jsem na to zapomněla a pak jsme se rozdělili ale hned jak příjde tak mu ho dám.“omluvila se mu zahanbeně Hinata.
„Dobře.“souhlasil Sasuke a nasalo mezi nimi ticho.Každý byl ponořen do vlastních myšlenek.
Asi po půl hodině je vyrušilo křupnutí větvičky.Hinata okamžitě aktivovala Byakugan a rozhlédla se po okolí Sasuke si zase stoupnul před ni a vytasil katanu.Oba byli ve střehu ale zarazili se když ucítili čtyři známé chakry.Hinata se tím směrem podívala a chvíli ty postavy sledovala než konečně poznala Naruta, Sakuru, Gaaru a Nejiho.Štastně se usmála.
„Narutooooo.“zakřičela nahlas Hinata.Všichni se zarazili ale jediný Naruto se tryskem vydal po jejím hlase.
„Hinnnnn!“odpovědel ji na oplátku Naruto a vyběhl na tu mýtinu kde právě se Sasukem Hinata byla.Naruto proběhl kolem Sasukeho jako vítr a mířil si to rovnou za Hinatou.Sasuke udiveně zíral před sebe ale nakonec se otočil a uviděl Naruta a Hinatu ve společném obětí.Smutně se nad tím pousmál a přemýšlel jaké by to bylo mít taky někoho takového.Někoho kdo mi bude oporou a bude mě milovat takového jaký jsem.Někoho za koho bych byl položit i svůj život.Z jeho úvah ho vyrušil až nepříjemně známý hlas.Hlas velmi známe dívky.
„S-sasuke?!“zašeptala Sakura za jeho zády a překvapeně se na něj dívala.Sasuke se otočil a uviděl tam stát Gaaru, Nejiho a .... „Sakuro?“zašeptal také překvapeně Sasuke a prohlédl si ji.Poznal že už to není ta malá holčička, ne ted je to už žena „Hmm je o moc hezčí.“pomyslel si Sasuke.
Prolížel si ji velmi pozorně.Měla černé vysoké boty, černé kratasy a na nich připnutou světle ružovou minisukni.Pak měla červené tričko bez rukávů a na něm znak klanu Haruno a na rukách černé rukavice.Ted se zaměřil na obličej.Měla stále stejné růžové vlasy které měla dlouhé zhruba po ramena a v nich uvázanou čelenku se znakem konohy.Byla opravdu moc hezká.Sasuke se ji podíval do očí.To co v nich uviděl ho trochu zaskočilo.Byla to nenávist a smutek ale i radost ale nejvíce v nich převažovala hluboká láska.
Sakura mu jeho pohled opětovala ale to co uviděla v jeho očích ji torochu zaskočilo.Už nebyly tak chladné a nepřístupné jako dřív.Ted byly přátelské a .... plné lásky.Jejich kontakt ale nakonec vyrušil Naruto.
„Sakuro! Potřebuju tě tady!“křikl na ni Naruto a Sakura ač se ji moc nechtělo obešla Sasukeho a zamířila k Hinatě.Jakmile ji uviděla okamžitě se dala do léčení.Mezitím k nim přišli i Gaara, Neji a Sasuke.Sasuke se jen divil jak moc se Sakura změnila.
„Od kdy umí léčit?“pomyslel si překvapeně a podíval se na Sakuru.Sakura si byla jeho pohledu vědoma ale nedala na sobě nic znát a tak se Sasuke otočil na Naruta který si právě četl nějaký kus papíru.sasukemu hned došlo že, je to ten jeho dopis tak se trochu zapotil.Nevěděl co tomu Naruto řekne ale vědel že, tak to je lepší než aby mu to říkal slovně. Naruto zvedl hlavu a pohldem vyhledal Sasukeho a pak mu naznačil že, si s ním chce promluvit. Sasuke kývl a odešel kousek stranou a čekal až k němu Naruto příjde.
„Ze všeho nejdřív ti chci říct že, tě rád vidím Sasuke a děkuju ti že, jsi pomohl Hin.“poděkoval mu Naruto. Sasuke na něj -vytřeštil oči.
„On mi děkuje?!“ pomyslel si úžasle sasuke a čekal co přijde dál.A než se stačil rozkoukat lečel na zemi, protože od Naruta jednu schytal.Ublíženě se na něj podíval.
„Za co?“zeptal se ho Sasuke a přtom si držel tvář která mu rychle otekla.Naruto jen pokrčil rameny.
„No to já jen na přivítanou a taky za to že, jsi mi to nebyl schopen říct do očí a musel jsi to psát na nějakej blej papír.Prej ....“začal Naruto.

Mílý Naruto
Nevím jak bych měl začít. V těhle věcech se moc nevyznám ale pokusím se to co nejlíp napsat.
Takže pokud zrovna teď čteš tento dopis tak jsem utekl od Orochimara a chystám se vrátit do Konohy. Ale jen pokud mě tam ještě bude někdo chtít a pokud ne … no tak jen chci abys věděl že, jsi vždycky byl můj nejlepší přítel a všechno to trápení co jsi kvvůli mě prodělal mě opravdu mrzí.A pokud se ještě vídáš se Sakurou tak jí prosím řekni že, jsem ji měl vždycky miloval ale nechtěl jsem si to přiznat.
Tak to je asi vše jo a ještě pozdravuj Kakashiho.Díky moc!
Tvůj nejlepší přítel Uchiha Sasuke.

Sasuke se na něj podíval.
„Když já fakt na takový věci nejsem.“řekl Sasuke a zadíval se do země.Naruto na něj hleděl s otevřenou pusou.Takového Sasukeho ještě nikdy neviděl ale byl za to rád.
„Ta je v pořádku.“uspokojil ho Naruto a natáhl k němu ruku.Ten ji s radostí přijal a Naruto mu pomohl na nohy.Spolu se pak vydali za ostatními.
„Tak co bude Hin v pořádku?“zeptal se Naruto starostlivě Sakury.Ta se na něj podívala a usmála se.
„Neboj.Je jen trochu vyčerpaná.“uklidnila ho Sakura.Naruto ji usměv opětoval.
„Díky moc Sakuro.“poděkoval ji a obrátil se k ostatním. „Dobře, takže chci vám něco oznámit.“začal Naruto a všichni se na něj podívali.
„Tady Sasuke mi právě řekl že, by se s námi rád vrátil zpátky do vesnice.A já s tím souhlasil.Zadruhé se tady na noc utáboříme a trochu si odpočinem.“oznámil jim Naruto.Všichni kývli a začali rozbíjet stany.Sasuke jen zíral na to jak se jeho přátelé změnili.
„Jsem ráda že, jsi se vrátil Sasuke.“ozvalo se podruhé za dnešek.Sasuke se otočil a hleděl na usmívající se Sakuru.Také se na ni usmál.
„Já taky.“přiznal Sasuke a už se chtěl otočit ale Sakura ho chytla za ruku.
„Počkej.“zastavila ho a přiblížila se k němu.Když už byla těsně vedle něj tak ho políbila a pak obejmula.Sasuke na to zíral jak z jara.
„Sakuro?“zeptal se trochu rozpačitě Sasuke.
„To jen aby jsi nezapoměl že, mé city k tobě jsou stále zde.“zašeptala mu do ucha a poté odešla.Sasukemu chvíli trvalo než mu došlo co se děje ale pak z něho byl ten neštěsnější člověk na zemi.

By Hatake: Opět úprava drobných nedostatků jinak skvělé povídky :)

4.89091
Průměr: 4.9 (110 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele ArigatoDF
Vložil ArigatoDF, Po, 2014-01-20 20:31 | Ninja už: 3758 dní, Příspěvků: 25 | Autor je: Pěstitel rýže

Zajímavá povídka, určitě se pustím do dalších dílů, jen s tím Sasukem to je trochu narychlo a mohlo se to více rozvést, ale budiž no Smiling Smiling

Můj sen je sen a ten kdo tvrdí, že sny jsou od toho, aby se plnily, tak ten lže víc, než samotné peklo.

Tuto větu vytvořila camelia, v povídce Když andělé pláčou.Proto mé uznání.

Ne každé zlato třpytívá se,
ne každý, kdo bloudí, je ztracený.
Stáří, když silné je, neohýbá se,
mráz nespálí hluboké kořeny.

Z popela oheň znovu vzplane,
ze stínů světlo vzejde náhle;
až zkují ostří polámané,
nekorunovaný zase bude králem.

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, So, 2010-09-25 22:29 | Ninja už: 5538 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

hezké moc moc pěkné

Obrázek uživatele Ryo Krieger
Vložil Ryo Krieger, Út, 2009-07-14 13:46 | Ninja už: 5465 dní, Příspěvků: 148 | Autor je: Prostý občan

good Laughing out loud

Obrázek uživatele DeiDenda
Vložil DeiDenda, Út, 2009-04-21 21:16 | Ninja už: 5525 dní, Příspěvků: 209 | Autor je: Prostý občan

úžasné!Ja málem pukla smíchy jak Naruto vrazil pěstí Sasukemu a ten jejich rozhovor!



Obrázek uživatele Lord Fery-San
Vložil Lord Fery-San, So, 2009-02-28 14:53 | Ninja už: 5779 dní, Příspěvků: 187 | Autor je: Prostý občan

Ja se o chyby moc nezejimam ale o ten pribeh a ten je krasny moc pekny opet Smiling

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Út, 2008-09-02 16:18 | Ninja už: 5869 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Jo. Natočit, napsat mangu... Laughing out loud To je taková lovestory, zajímavý děj. Jen mám jednu výtku. I po úpravě Hatake to má chybky. Takže... pozor na to!

Obrázek uživatele Insanity of Battle
Vložil Insanity of Battle, Po, 2008-08-25 18:30 | Ninja už: 5740 dní, Příspěvků: 50 | Autor je: Prostý občan

do japonska s tim....xD

Obrázek uživatele Minnato
Vložil Minnato (bez ověření), Po, 2008-08-18 13:43 | Ninja už: 19849 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

mno to je prostě parááááááda

Obrázek uživatele Sunny_Yuuki-a.k.a.-goforit
Vložil Sunny_Yuuki-a.k..., Čt, 2008-08-14 14:15 | Ninja už: 5964 dní, Příspěvků: 344 | Autor je: Prostý občan

vazne, posli to Masashimu, ze v Narutovi ma byt toto a potesis veela ludi Smiling

Povie mi niekto, čo je zlé na tom, že som naivná?
To, že verím, že v každom z nás je niečo dobré?
Alebo to, že verím na šťastné konce?
To, že verím v naozajstnú, pravú lásku?
Alebo čo?
TAK MI, SAKRA, NEBERTE SNY, VIERU A NÁDEJ! Ďakujem :)
Ja totiž realitu nevidím nie preto, že som slepá, ale preto, že ju nechcem vidieť.

Jo, a Zaki rulez Laughing out loud
Higurashi no Naku Koro ni, pravdepodobne najlepšie anime, aké som kedy videla

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, Pá, 2008-07-18 00:40 | Ninja už: 6000 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

Moc hezký lovestory:D

Obrázek uživatele kasumi-chan
Vložil kasumi-chan, St, 2008-04-16 16:09 | Ninja už: 5890 dní, Příspěvků: 266 | Autor je: Prostý občan

pekné,pekné... teším sa na ďalší Smiling

Obrázek uživatele Gliamerder
Vložil Gliamerder, Po, 2008-04-14 16:15 | Ninja už: 5916 dní, Příspěvků: 1290 | Autor je: Prostý občan

pěkny to je

Co dělám na tomhle místě? Každý občas potřebuje být sám - Nana Deviluke

Můj nejoblíbenější Opening s Naruta https://www.youtube.com/watch?v=kmL3EuiiWXM

Nesnáším Českou transkripci Japonských jmén, je to dost velká s**čka a připmíná mi to - proč dělat věci lehce, když to jde složitě.

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Po, 2008-04-14 09:12 | Ninja už: 6046 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

he he, tak ten list bol dobrý, zaujímavá predstava, ako to Sasuke píše:)) dobrá poviedka:))


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Skorp1k
Vložil Skorp1k, So, 2008-04-12 12:38 | Ninja už: 6018 dní, Příspěvků: 152 | Autor je: Prostý občan

Je to peknoucky Smiling uz se tesim na dalsi Smiling

Obrázek uživatele Ookami Hime
Vložil Ookami Hime, So, 2008-04-12 11:42 | Ninja už: 6006 dní, Příspěvků: 456 | Autor je: Prostý občan

Supeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Natočit!

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, So, 2008-04-12 10:32 | Ninja už: 6191 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

pěkný příběch
už aby tady byl další díl