manga_preview
Boruto TBV 08

Zápisník Naruta

Už prešiel takmer rok od Sasukeho odchodu. Aj keď som ti sľúbil ho nájsť, stále sa mi to nedarí.

Občas jsi plakala.
Tak jsem se trápil.

Veľmi na mrzelo, že sľub, ktorý som ti vtedy dal, som ani po roku stále nedodržal. Pamätám si to, ako by to bolo včera. Ako si ma o to žiadala. Ako si prosila, aby sa Sasuke vrátil. Pretože ti na ňom záleží. No záleží je asi slabé slovo. Bola si do neho zamilovaná - stále si. Aj keď som sa snažil ťa zaujať, nikdy som nebol stredom tvojho záujmu. Dokonca ani okrajom. Keď niekto spomenie meno Sasuke. No...

Vypadáš tak šťastně.

Stále som si hovoril „Čo na ňom vidí?“ Ničomu som vtedy nerozumel, pretože som v ňom videl konkurenciu. Vedel som, že kým je tu Sasuke, tak ja pre teba budem iba vzduch. Nech som sa snažil akokoľvek ťa zaujať. Nevšímala si si ma.
Teraz už prešiel rok. Stále sme ho nenašli. Síce sme už dospeli, ale city sa nikdy nezmenia. Ani tie tvoje k Sasukemu. No bohužiaľ ani tie moje smerom k tebe. A to je zničujúce. Náš Tím má už iba dvoch členov.

Jsi vedle mĕ.
Smĕješ se.

Nie je to Sasuke, vedľa koho si. Aj keď by si si to asi priala viac. Ja viem. Aj keď si mi raz vravela, že si na Sasukeho zabudla. A že ti už nezáleží na človeku, ktorý sa takto zachoval. Neveril som ti. Hovorila si to iba preto, aby som sa netrápil. No to, čo si povedala, bolelo ešte viac. Trápilo ma to ešte viac, ako by si len mlčala. Vedel som totiž, že to nemyslíš vážne. A že mi to hovoríš len preto, aby si ma zastavila.

Byla jsi to přece ty!

Ty, ktorá mnou na Akadémií - ale aj po nej - pohŕdala. Mala si ma za paka, za idiota. A teraz hovoríš, ako ma miluješ?! Nie. Musí to byť lož. Som si istý, že ma nemiluješ. Možno sa tvoje city ku mne zmenili. Ale nie natoľko, aby si ma milovala. Berieš ma iba ako kamaráta. Bolelo ma, keď si povedala tie pekné slová. Vedel som totiž, že to nemyslíš vážne. Tieto slová mali patriť predsa Sasukemu a nie mne! Nebrala si ohľad na to, že ťa mám stále rád.

U koho jsem v takové chvíli hledal sílu,
abych překonal svou jedinou slabost.

Popravde už ani sám neviem. V tej chvíli som sa cítil zvláštne. Myslím si, že práve Hinata bola tá, ktorá bola vtedy pri mne. A možno mi aj niečo hovorila. Ale naisto to neviem. Bol som vtedy tak ponorený do myšlienok, že som o ničom nevedel.
Aj keď je už Sasuke dlho preč, ty sa tváriš stále rovnako. Neukazuješ navonok svoje trápenie. Viem, že kdesi vo vnútri plačeš. A možno plačeš celé noci. No držala si to v sebe. Nikdy si pred nami neuronila ani len slzu.

Byla jsi tak nevinná.
Byla jsi tak hodná.

Bola si tak dobrá dokonca aj na mňa. Aj napriek tomu, že ešte pred pár rokmi by mi to ani len nenapadlo.
Teraz tu na tieto riadky píšem slová, ktoré by som sa ti neodvážil povedať do očí. Zrejme by som dostal ďalšiu nakladačku ako vždy. Päsťou do tváre alebo tak...

Byla jsi to ty.

Aj keď som ti to nikdy nepovedal. Bola si tou, ktorá mi dobíjala energiou. Nech už si ku mne bola akákoľvek. Moje city k tebe sa nikdy nezmenili. Nikdy. Vždy, keď sa trápiš, chcel by som ťa silno objať. Objať a šepnúť ti do ucha, že všetko bude v poriadku. Chcel by som tvoje slzy smútku premeniť na slzy šťastia. Aby si sa vždy len usmievala. Stačí, ak sa na mňa usmeješ a môj deň je hneď oveľa krajší. Dobíjaš ma energiou a odvahou. Áno, si to práve ty.
Často som počúval, že neviem, čo je to láska, pretože nemám rodičov. Blbosť. Nie je to o tom, či ich máš alebo nie. Každý má v sebe niečo, čo ho donúti ľúbiť. Nech už je akýkoľvek.

Chci se s tebou setkat.

Len tak sám. Ja a ty. Len my dvaja. Aby som mal konečne odvahu ti povedať všetko. Všetko to, čo som ti nikdy nepovedal. A ty by si sa usmiala. Aspoň trochu. A možno by si ma aj objala. Ako v mojich snoch o tebe. Spolu by sme ležali v tráve, a dívali sa na mraky. Viem, znie to sentimentálne. Ale byť s tebou, čo i len chvíľu sám, ma robí tým najšťastnejším na svete.
Zaujímalo by ma, či aj ty máš niekedy také sny. Sny so mnou. Možno aj máš. Len mi to nechceš povedať. Možno zo strachu. Možno z toho, že si nerozhodná. A možno tvoje srdce bije pre nás oboch. Aj mňa aj Sasukeho. Ale ty si možno nahováraš, že pre neho viac.
Možno na mňa naozaj občas myslíš.

V nocích,
po celou dobu.

Veď prečo by si sa so mnou potom bavila a zároveň mi nadávala, aký som idiot. Možno aj ja mám niekde hlboko vo vnútri teba miesto. Len sa to snažíš potláčať. Potláčať a hnať na povrch len city k Sasukemu.
V deň, kedy sa rozhodneš pátrať po ňom na vlastnú päsť, ťa chytím za ruku a poviem, že ťa nenechám ísť samú. Nikdy by som ťa nepustil samú vrhnúť sa do nebezpečenstva. Pocit, že sa už nevrátiš, ma nenechá spať ani sekundu. Aj keď ťa milujem, radšej obetujem svoj život. Len aby si ty bola šťastná.

Byla jsi to ty.

Bola si to práve ty, ktorá ma prosila, aby som Sasukeho doviedol späť. Ten okamih budem mať navždy pred očami. V ten deň si veľmi plakala. Neviem, čo sa stalo noc pred tým. Ale viem, že ti musel Sasuke veľmi ublížiť. Nie len svojim odchodom. Určite ti povedal niečo, čo ťa ranilo, mrzelo. No napriek tomu si ma s plačom žiadala, aby som ho doviedol späť. Priam si naliehala. Nemohol som pre teba urobiť nič viac, nič menej, len ti to sľúbiť. Bol som odhodlaní doviesť ti Sasukeho späť aj za cenu, že jedného dňa si ťa miesto mňa vezme. Robil som to pre tvoj úsmev aj za cenu môjho smútku. Veď zamilovaný človek robí pre šťastie toho druhého všetko.
Kým ťa mám, necítim sa tak sám, akosom sa cítil kedysi.
Pamätáš sa, ako k nám prvý krát prišiel Sai? Od začiatku si ho nemala rada. Bolo tu veľa dôvodov. Ale ten najhlavnejší pre teba bol ten, že príchodom Saia navždy zhasla nádej. Nádej v to, že Sasuke sa vráti a budeme ten starý Tím 7. To, že Sai prišiel do nášho Tímu, ťa muselo veľmi zraniť. Vedieť, že je to náhrada za Sasukeho, musela byť veľká záťaž na tvoje city. Bol to akýsi nenápadný signál, že Sasuke sa už nikdy nevráti.
Chudák Sai. Stále si ho mlátila. Ale aspoň si sa smiala.

Tak jsem se taky smál.

Bolo to zábavné. Ale aj uvoľňujúce sledovať, že konečne to nie som ja, komu uštedríš “jednu za ucho“. Veď pravdupovediac, aj mňa občas štval.
Možno tento zápisník jedného dňa nájdeš. A prečítaš si všetko to, čo tu je napísané. Možno si ho prečítaš a zistíš, čo som k tebe cítil. A čo som sa ti neodvážil povedať.
Možno jedného dňa, až tu už nebudem, si ho budeš so slzami v očiach čítať. Prial by som si, aby si si to prečítala. Veľmi by som si to prial. Aby konečne moje city k tebe vyšli na povrch. Aj keď len takto...
A možno sa ešte aj po tom, čo tu už nebudem, stretneme.

V nocích,
po celou dobu.

Poznámky: 

Môj príspevok do misie je hotový.Prajem pekné čítanie. Dúfam, že sa vám bude páčiť.
Do príbehu som si vybrala song: Shippuuden Ending 11: Kishidan - Omae dattanda (Byla jsi to ty)

4.8
Průměr: 4.8 (5 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Po, 2019-08-12 21:44 | Ninja už: 5852 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Tyhle deníčkové zápisky mě moc baví, pokud nejsou načaté tím klišé "Milý deníčku". Jsem ráda, že jsi se toho vyvarovala. Je to tak jemně podané, nenásilné, až jsem se musela usmívat. Smiling V tomto ohledu je mi Naruta nesmírně líto, ten zoufalý milostný trojúhelník byl značný už na začátku. Sasuke se Sakurou jsou pár, který si není souzen a přesto skončili spolu... Logika mi to nebere, ale bohužel i v realitě existují takové dysfunkční vztahy. A tak mi nezbývá nic jiného, než jen doufat, že se Naruto nakonec do Hinaty skutečně zamiloval a jeho první láska nakonec otupěla. Smiling

Obrázek uživatele Uzumaki clan
Vložil Uzumaki clan, Út, 2019-08-13 22:00 | Ninja už: 2190 dní, Příspěvků: 573 | Autor je: Leeho závaží

Moc dík... Ja som si síce denník písala ale nikdy som nezačína la vetou "milý denníček"... Prišlo mi to klišé, alebo trápne alebo... Neviem nemala som potrebu to písať Smiling

Obrázek uživatele Shi-chan
Vložil Shi-chan, St, 2019-07-10 10:16 | Ninja už: 4928 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Hlídač Gaiovy želvy

Prosté a přitom velice milé a procítěné. Kakashi YES Krásné zakončení.
P. S. Obzvlášť v té slovenštině to zní moc hezky - přijde mi, že se k takovýmto dílkům hodí o něco víc než čeština, má takové lepší výrazy. Laughing out loud

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Út, 2019-07-09 14:18 | Ninja už: 2679 dní, Příspěvků: 3003 | Autor je: ONLINE, Metař Gaarova písku

Napísala si mi z duše, čo si myslím aj ja Kakashi YES Komentujúci predo mnou zvýraznili myšlienky, s ktorými súhlasím, takže sa nejdem rozpisovať. Snáď ten denník nenájde Hinata hihihi Ale ona si je asi vedomá, že je na druhej koľaji Stydím, stydím, stydím! Myslím, že všetci sú obete Sakurinej bipolárnej poruchy Tak teď ti nevím... Sai ju hneď prekukol, aká je falošná, mal predsa Danzóovu školu Kawaii jako Kyuubi! Napadlo ma, že možno aj preto noví autori v Borutovi sploštili charaktery "staršej" generácie Puzzled Ale FF sa ti podarila ozaj bravúrna, vďaka Ino ti gratuluje!

Obrázek uživatele Uzumaki clan
Vložil Uzumaki clan, Út, 2019-07-09 15:43 | Ninja už: 2190 dní, Příspěvků: 573 | Autor je: Leeho závaží

Aj ja díki za pochvalu Stydím, stydím, stydím!

Obrázek uživatele Klose
Vložil Klose, Út, 2019-07-09 11:11 | Ninja už: 2508 dní, Příspěvků: 142 | Autor je: Pěstitel rýže

Moc pěkné dílko. Hezky se ti podařilo vystihnout Narutovi pocity. Úplně z toho čiší zoufalství. Kdy si uvědomuje, že Sakura bude mít Sasukeho vždycky radši než jeho, ale zároveň jí nedokáže přestat milovat, a tak aspoň doufá, že se třeba plete, a jednoho dne její city k němu převládnou. Děkuji za zpříjemnění začátku dne Laughing out loud

Obrázek uživatele Uzumaki clan
Vložil Uzumaki clan, Út, 2019-08-13 21:58 | Ninja už: 2190 dní, Příspěvků: 573 | Autor je: Leeho závaží

Nie je zač. Som rada že vďaka mojej FF-ke máš lepší deň Smiling

Obrázek uživatele Rahzel
Vložil Rahzel, Út, 2019-07-09 11:14 | Ninja už: 2318 dní, Příspěvků: 745 | Autor je: Student Akademie

Krásne spracované.
Mám rada zápisníky a čo do nich srdce vleje. Podarilo sa Ti sformulovať viacero veľmi živých myšlienok.
Nie je to Sasuke, vedľa koho si. Aj keď by si si to asi priala viac. Ja viem.

Bolelo ma, keď si povedala tie pekné slová. Vedel som totiž, že to nemyslíš vážne. Tieto slová mali patriť predsa Sasukemu a nie mne! Nebrala si ohľad na to, že ťa mám stále rád.

Celé tieto odstavce:
Aj keď je už Sasuke dlho preč, ty sa tváriš stále rovnako. Neukazuješ navonok svoje trápenie. Viem, že kdesi vo vnútri plačeš. A možno plačeš celé noci. No držala si to v sebe. Nikdy si pred nami neuronila ani len slzu.

Nech už si ku mne bola akákoľvek. Moje city k tebe sa nikdy nezmenili. Nikdy. Vždy, keď sa trápiš, chcel by som ťa silno objať. Objať a šepnúť ti do ucha, že všetko bude v poriadku.
Zaujímalo by ma, či aj ty máš niekedy také sny. Sny so mnou. Možno aj máš. Len mi to nechceš povedať. Možno zo strachu. Možno z toho, že si nerozhodná. A možno tvoje srdce bije pre nás oboch. Aj mňa aj Sasukeho.

V deň, kedy sa rozhodneš pátrať po ňom na vlastnú päsť, ťa chytím za ruku a poviem, že ťa nenechám ísť samú. Nikdy by som ťa nepustil samú vrhnúť sa do nebezpečenstva. Pocit, že sa už nevrátiš, ma nenechá spať ani sekundu. Aj keď ťa milujem, radšej obetujem svoj život. Len aby si ty bola šťastná.

Robil som to pre tvoj úsmev aj za cenu môjho smútku. Veď zamilovaný človek robí pre šťastie toho druhého všetko.

Veľmi rada by som sa tejto inšpirujúcej misie tiež zúčastniť. Snáď mi to časovo vyjde a pôjde mi to tak dobre ako Tebe. Eye-wink
Z nejakého, mne neznámeho dôvodu, mi v komentári dáva rôzne veľké písmená. Je to mätúce, ospravedlňujem sa.

Obrázek uživatele Uzumaki clan
Vložil Uzumaki clan, Út, 2019-07-09 11:16 | Ninja už: 2190 dní, Příspěvků: 573 | Autor je: Leeho závaží

To je v pohode Smiling
A držím ti palce pri písaní Smiling

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Po, 2019-07-08 19:29 | Ninja už: 5641 dní, Příspěvků: 2348 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Ano, takhle nějak jsem si představovala, že využijete text písničky. A tys ho využila opravdu krásně, citlivě na něho navazuješ. Opakuju; žasnu, jak rychle jsi to zvládla napsat, taková chuť psát je strašně fajn Smiling

Zrovna dva dny zpátky jsem koukala na nějaké díly Naruta, starší i novější, a Naruto tam opakoval, jak moc Sakuru miluje, i když ví, že je to jen jednostranné. Byl to sice filler, 235. díl Shippuudenu, ale krátce před válkou, a v podstatě tam říkal to, co taky oficiálně ve válce potvrdil, když se ho ptal Minato na děvče aneb jak Naruto poukázal na Sakuru... Pak jsem koukala na Madarův boj proti Týmu 7 a tam Sakura sama poznamenala, že jejímu opravdu ošklivému probodnutí nevěnoval Sasuke ani jediný pohled, neprojevil starost, zda je Sakura v pořádku, prostě si šel po svém. Tím nechci poukazovat na nějakou jeho necitelnost, jen jednoduchý nezájem. Hinata s Narutem jsou krásný pár, ale prostě... to, cos napsala, mi funguje o moc víc. Je to něžné Smiling

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele Uzumaki clan
Vložil Uzumaki clan, Po, 2019-07-08 22:57 | Ninja už: 2190 dní, Příspěvků: 573 | Autor je: Leeho závaží

Ďakujem. Kakashi YES
áno, keď som to písala myslela som práve na diely kde Naruto myslel na Sakuru....
Sama som prekvapená ako sa mi to podarilo. Ale ja keď s niečím začnem, chytí ma "múza" a tak píšem a píšem Laughing out loud
Neustále som si počítala počet slov, a postupne pridávala vety a slová pomedzi to, čo som už mala...
A výsledok je toto. ďakujem za super misiu...... ,a som rada že sa ti páči.