manga_preview
Boruto TBV 08

Poslední z klanu Akame XXX. - Mei

Akame3.png

Bylo po dešti, na stromech ještě visely kapky. Dívka uháněla lesem a vlhkost se přitom chytala na její šaty. Byla úplně promočená a vyděšená. Držela se za břicho a mezi prsty jí prosakovala krev. Zpomalovala. Nepřátelé ji pomalu doháněli, ztrácela síly příliš rychle, chakra byla skoro na nule. Neměla tušení, co se stalo s ostatními členy jejího týmu. Doběhla k útesu, pod kterým divoce vířila řeka. Nezaváhala, neměla jinou možnost. Skočila dolů. Dravý proud ji okamžitě uchvátil, nemohla s ním bojovat. Zmítal jí, nebyla si jistá, jestli je nahoře, nebo dole. Pokoušela se udržet hlavu nad hladinou. Pak přišel náraz. Uhodila se do hlavy o kámen ve vodě a upadla do bezvědomí.

Když se znovu probrala, s překvapením zjistila, že není mrtvá. Cítila teplo a sucho, určitě se neválí nikde na vodním dně. Vzduchem se vznášela podivná trpká vůně. Otevřela oči a pohnula se. Bolest byla menší, než si naposledy pamatovala, její tělo jen ovládla obrovská únava.
„Už jsi vzhůru, malá?“ promluvil na ni ženský hlas. V jejím zorném poli se objevila mladá žena. Byla nádherná. Pravděpodobně jedna z nejhezčích žen, jaké kdy viděla. Tmavé oči a světlá pleť. Dlouhé stříbrné vlasy měla spletené do copu. Usmívala se na ni. Vyzařovalo z ní teplo a pohoda. Člověk dostal chuť stulit se jí na klíně s vědomím, že od něho odežene všechny bolesti světa.
„Můj manžel tě našel na břehu řeky. Vyděsila jsi nás. Mysleli jsme si, že to nepřežiješ, ale teď jsi v pořádku.“ Naklonila se k ní blíž a pohladila ji po hlavě. Ucukla. Ozvalo se vrznutí dveří a kroky. Po ženině boku se objevil muž. Položil jí ruku kolem pasu.
„Ospalec se probudil.“ Měl hluboký, příjemný hlas. Nemohl být větším kontrastem ke své manželce. Byl vysoký a mohutný, ona proti němu vypadala ještě drobnější. Měl tmavé, skoro černé vlasy a tmavší odstín pleti. Navíc působil o hodně starší. Oči měl zakryté brýlemi. Nemohla je vidět.
„Sundej si tu parádu, ještě našeho hosta polekáš,“ řekla mu se smíchem. Muž poslechl.
„Akame,“ vydechla překvapeně, když uviděla jeho oči. Matně si je pamatovala z vesnice, když byla ještě malá.
„Já jsem Toshiro Akame a tohle je moje žena Anda. Ale nevíme, kdo jsi ty.“ Naznačil jí, že by bylo slušností se představit.
„Já jsem Terumi Mei ze skryté Mlžné,“ odpověděla. Byla přesvědčená, že jakmile se dozví, co je zač, zabijí ji. Pokud bude mít štěstí, jen ji vyženou.
„Těší nás. Je hezké vidět někoho z mé staré vesnice,“ řekl bez jakékoli zášti v hlase, jako by mu to opravdu udělalo radost.
„Půjdeš se najíst s námi, nebo ti to mám donést sem?“ zeptala se jí Anda.
„Dojdu ke stolu.“ Nechtěla vypadat jako úplný slaboch.
Zuřivě zhltla všechno, co jí předložili, a ani se nezamyslela nad tím, že je v domě jednoho z největších travičů. Jídlo bylo dobré a ona byla hladová. Cítila, jak se jí vrací síly a slabost trochu ustoupila. Pak dostala hrnek čaje. Seděla s nimi u stolu a nevěděla, co jim povědět. Připadalo ji trapné sedět tam jen tak. Jenže ticho přerušil pláč. Překvapeně se podívala k otevřeným dveřím.
„Naše Touinka tě chce pozdravit,“ usmála se na ni Anda. Zašla do vedlejší místnosti a přinesla malý řvoucí uzlíček a bez zaváhání ho položila hostovi do náruče.
„Tohle je naše dcera Touazuki,“ Mei ji nemotorně držela a překvapeně na ni valila oči. Miminko přestalo plakat.
„Touazuki, tohle je Mei,“ pokračovala Anda dál, jako by snad tomu dítě mohlo rozumět. Prohlížela si malé stvoření ve svých rukou. Připadala jí zvláštní. Na hlavě měla chomáče stříbrných vlasů a připomněla jí tím odkvetlou pampelišku. Prohlédla si její oči. Měla je světle šedé.
„Nemá červené oči,“ podivila se Mei.
„Ne, má je stejné jako moje matka,“ řekla jí Anda.
„Hodně lidí si myslí, že se Akame rodí s červenýma očima. Ale není tomu tak. Je vysoce nepravděpodobné, aby se podobný gen přechovával u všech členů po celé generace. Navíc po přilití nové krve. Každý Akame se rodí s vlastní barvou očí. Do jednoho roku, než se dovyvine imunita, jsou naočkováni první dávkou látky pro získání odolnosti k jedům. Teprve tehdy duhovka změní barvu.“

Mei zůstala v malém domku skoro čtrnáct dní. Jednak potřebovala nabrat síly na zpáteční cestu, ale hlavně se nedokázala přimět odejít. Bylo jí tam neskutečně dobře, připadala si, jako by tam byla doma. Užívala si Andiny vlídné, až mateřské přítomnosti a zamilovala si její vlídné a vstřícné chování. Naslouchala Toshirově moudrosti. Jenže sama věděla, že musí odejít. Ohrožovala je svojí přítomností, kdykoli se mohli objevit lidé z Mlžné pátrající po ní. Sami se vystavovali riziku, když léčili lidi z blízké vesnice.
Stmívalo se a Anda zpívala Touazuki písničku, jako každý večer.:

Spi, mé dítě, spi tichounce
já pohoupám tě lehounce
černá noc teď spolkne nás
přichází už temnot čas

Zlé věci tu číhají
co kradou duše potají
jen zavři oči, můžeš spát
s mámou nemusíš se bát

Než přijde zase svítání
od všeho tě uchrání
až nastane nový den
vše špatné bude jenom sen

Mei si pobrukovala s ní. Za tu dobu se ji už také naučila. Počkala, než dítě usne, a pak se s nimi rozloučila. Oba jí připomínali, že je může kdykoli navštívit. Věřili jí, mohla je přece kdykoli odhalit ve vesnici, ale neměla to v úmyslu. Její návrat byl drsný. Nemohla srovnat zážitky posledních dní s realitou v Mlžné. Nebylo tu nic z oné hřejivé atmosféry. Tady cítila jen úzkost a strach. Stále častěji hledala možnost vrátit se do malého domku.

„Zdravím, Ando,“ zahalekala Mei, když vcházela do dveří. Anda byla v kuchyni a připravovala jídlo. Mezitím opravovala dětské věci, které ležely rozložené na stole.
„Mei, ráda tě vidím,“ usmála se na ni žena a šla ji přivítat. Nabídla jí čaj a pak ji poslala na zahradu, kde byl zbytek rodiny. Mei si všimla, že i přes úsměv ve tváři vypadá smutně.
„Toshiro, jsem zase tady.“ Muž seděl na lavičce a pozoroval holčičku, která zaujatě zkoumala trávník.
„Vítej, přisedni si sem.“ Posunul se, aby uvolnil místo. Touazuki právě hmátla po něčem, co viděla. V ruce se jí objevil velký černý brouk. Chvíli ho zkoumala a pak ho strčila do pusy a snědla. Mei se ušklíbla.
„Víš, je zvláštní, jak ty brouky najde. V trávě vůbec nejsou vidět. Ona prostě jen pozoruje a pak je uloví,“ řekl udiveně Toshiro. Vůbec se nepozastavil nad tím, čím se právě jeho dcera krmí. Oba se na ni zadívali. Tou opět seděla bez hnutí a pak chňapla po dalším.
„Touazuki, pojď pozdravit Mei.“ Holčička zvedla hlavu. Podívala se na návštěvu a pak se k ní nadšeně rozeběhla.
„Mei,“ konstatovala, když dorazila až k ní.
„Správně,“ pochválila ji a z donucení přijala brouka, kterého od Tou dostala. Hned ho zase pustila na svobodu. Tou našpulila pusu a čekala. Mei se nejdřív ujistila, že nikde nezůstala broučí nožička, a pak pusu přijala a posadila si ji na klín. Oči už měla červené, i když odstín o trochu odlišný od jejího otce. Holčička byla okamžitě zaujatá jejími dlouhými vlasy.
„Anda dnes vypadala smutně.“
„Včera jsme se pohádali. Vypadá mírumilovně, ale když je v ráži, jde z ní strach,“ usmál se Toshiro.
Mei zajímalo, co se stalo, ale nechtěla být vlezlá. Nakonec jí to řekl sám.
„Chtěl jsem po ní, aby napsala do vesnice a požádala o přijetí. Myslím, že by ji i Touazuki přijal Hokage zpátky. Jenže o tom nechtěla ani slyšet.“
„Chce zůstat s tebou.“
„Chce, a nejspíš bych nebyl proti. Samozřejmě bych pro ni chtěl hezký dům a klidný život. Tedy klidný v rámci možností života shinobi. Jenže smířil jsem se s tím, že budeme pořád prchat. Do doby, než přišla Touazuki. Neměla se nikdy narodit,“ řekl smutně. Mei se na něho vyděšeně podívala. Podobná slova od něho nečekala.
„Nechápej mě zle, Mei,“ řekl jí a natáhl se přitom pro dcerku a vzal ji do náruče. Ta pozornost přesunula k náhrdelníku na jeho krku. On ho okamžitě otočil, aby se nedostala k červenočerným kuličkám. I když se o to vehementně snažila.
„Miluji obě celým srdcem. Jenže když se Anda rozhodla opustit vesnici a připojit se ke mně, měl jsem jednu podmínku. Nebudeme mít děti, jen v případě, že by se situace změnila a já nebo ona jsme se mohli vrátit do vesnice. Byla tehdy mladá a asi si neuvědomila, co slibuje. Časem se situace změnila. Nechal jsem se uprosit, taky jsem chtěl mít nějakého potomka a Touazuki je naše největší štěstí. Jen jsem na malou chvíli zapomněl, jaký život jsem pro ni nachystal. Nikdy si nebude moci hrát s ostatními dětmi, najít si kamarády. Nebude mít skutečný domov. Je z ní psanec, a to ještě nosí plínky. Kdyby se někomu z nás cokoli stalo, kdo se o ni postará?“
„Já bych se o ni postarala,“ ujistila ho Mei. Toshiro se na ni usmál.
„Žiješ v Mlžné, víš, co by s ní udělali, kdybys ji tam přivedla.“
„Nechci tam už žít. Chci odejít,“ odpověděla trucovitě.
„Mei, to nemůžeš, věř mi, život nukenina není jednoduchý. Navíc na tobě a tvé generaci leží těžké břemeno vesnici změnit. Když se o to zasadíš, třeba se jednoho dne budeme moci vrátit a Touazuki najde domov. Spoléhám na tebe.“
„Dobře, až se vrátíte, vezmu ji jako svoji učednici.“
„Beru tě za slovo, ale myslím, že to nebudeš mít jednoduché.“ Touazuki ztratila zájem o otcův náhrdelník a zkoumala let ptáků, kteří ve vzduchu chytali potravu.
Anda se právě pokoušela krmit Touazuki, která jídlo neustále odstrkovala a stále dokola opakovala „fuj“.
„Touzinko, proč hamáš broučky a nechceš si vzít nic, co ti udělala maminka?“ pokoušela se jí vnutit další sousto.
„Fuj,“ řekla Tou a pevně sevřela rty, aby se jí nikdo nepokusil vnutit jídlo násilím. Pak ji posadila na zem, jenže místo hraček malou Akame zajímaly spíš můry poletující kolem lampy.
„Nepřišla jsi sem jen tak,“ zeptal se jí Toshiro. Mei se odmlčela a zkoumala svůj hrnek s čajem.
„Přišla jsem vám říct, že pomalu začínají tušit, kde jste. Nebude trvat dlouho a někdo se objeví u vás.“
Anda a Toshiro si vyměnili pohled.
„Už jsme uvažovali o přesunu. Budeme nějakou dobu v pohybu, aby nás nemohli vysledovat. Chceme odejít ze Země Vody.“
„Kdybyste neléčili lidi, nepoutali byste na sebe zbytečnou pozornost,“ vyčetla jim Mei. Nechtěla, aby je jejich dobrosrdečnost dostávala do problémů.
„My pomůžeme každému, kdo to potřebuje, tak to prostě je. Vždyť ani ty bys nejspíš nežila,“ řekla jí Anda a usmála se na ni.
„Já vím, jen mě štve nespravedlnost vůči vám. Měli byste dál žít ve vesnici a pomáhat ostatním, jak chcete.“
„Proto potřebujeme, aby ses ty vrátila,“ připomněl jí Toshiro.
Bylo to naposledy, co je Mei viděla. Dostala od nich několik krátkých zpráv o tom, jak se mají a jak Touazuki roste, ale nic určitého. Skrývali se. O několik let později viděla Mei Toshira. Jeho mrtvolu přinesli do vesnice. Vnímali to jako úspěch. Akame mrtvý nebo živý – přínos pro vesnici. Zkoumali všechny jeho lektvary i jeho tělo. Hledali tajnou knihu, která zmizela. Když od něho získali, co potřebovali, zakonzervovali ho, aby mohl být kdykoli podroben dalším testům. Mei se hnusilo nedůstojné zacházení s někým, koho si tolik vážila. První věc, kterou udělala ve svém novém úřadu, bylo pohřbení jeho těla. Sice by si určitě přál ležet vedle své ženy, ale zatím to nebylo možné. Jednou snad, až se celá situace uklidní. O Touazuki neslyšela několik dlouhých let. Nebyla si jistá, co se s ní stalo. Až jednou jí přišel dopis, který oznamoval její přítomnost v Listové. Anonymní udavač napsal, že tam žije od svých pěti let u svého strýčka. Ve vesnici je skrytá i tajná kniha klanu. Mei se hnusil člověk, který ten dopis napsal. Chtěl jí ublížit. Doufal snad, že pro ni vyšle tým, aby ji přivedl do vesnice. Ne, ani ji to nenapadlo. Jen poslala dopis vedení vesnice, že je u nich Touazuki vítána, ale nic nepožadovala. Třeba se někdy bude chtít vrátit sama od sebe, aby poznala svoji minulost. Netrvalo dlouho a mladá Akame o sobě dala vědět znovu. Tentokrát prostřednictvím nové Hokage, která poslala výzvu k odstranění všech smrtících jedů z výbavy shinobi a zároveň připojila i nový typ protijedu. Mei se usmála. V gestu spatřovala odkaz jejích rodičů.

„Zdravím, dlouho jsem tu nebyla,“ řekla Mei k náhrobku.
„Mám teď hodně práce, takže se sem dostanu málokdy, ale to neznamená, že bych nevzpomínala. Snažím se vést vesnici správným směrem a to dá práci. Dnes jsem se zastavila, abych ti něco řekla. Jeden můj pobočník, Ao, myslím, že jsem ti o něm vyprávěla. Má implantované to speciální oko a občas ho to celkem zmáhá, je to někdy trochu náročné, když není rozený Hyuuga. Ale to je teď vedlejší. Občas jezdí do jedné vesnice, aby zregeneroval svoji chakru. Právě se odtamtud vrátil a nebudeš věřit, co mi vyprávěl. Vesnice měla nějaké problémy, prý se všichni otrávili. A víš, kdo jim pomohl? Tvoje Touazuki! Přišla do vesnice a lidé se uzdravili. Lidé tam o ní hezky mluví a jsou jí vděční. Jen jsem ti to chtěla říct, abys věděl, že můžeš být na svoji dceru pyšný. Jednou ji sem určitě přivedu, aby tě taky mohla pozdravit. To ti slibuji. Teď zase půjdu, ale vrátím se. Když se dozvím něco nového o Touazuki, budu ti vyprávět.“ Mizukage položila k náhrobku květinu a odešla.

5
Průměr: 5 (7 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Akumu
Vložil Akumu, St, 2021-03-24 17:57 | Ninja už: 1709 dní, Příspěvků: 87 | Autor je: Propadlý student Akademie

Mise Pro V: Rychlý pohled z perspektivy Mizukage. Tak Mei znala Touiny rodiče? Tak teď už se nedivím, že z Mlžné přišlo to pozvání. Třeba se tam někdy Tou podívá, alespoň pozdravit svého otce, když už nic jiného.

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Po, 2017-08-21 22:10 | Ninja už: 5706 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Stejně jako u Wiery, moc se omlouvám, že jsem nečetla, ale měla jsem a stále mám mějak moc povinností a hlavně práce, sama to víš nejlíp jak to chodí, to víš, ty prázdniny. Sad Dokonce nestíhám číst i na mobilu...
Smutný to byl díl, ale zase plný naděje, že se Tou dozví celou pravdu a pak bude uznávána. Snad. Uvidíme.
Mei se ukázala jako citlivá a chápající žena, možná proto chce manžela tak moc, protože chce vztah, který spolu měli rodiče Tou...
Letím na další...
Jofuku pro tebe :-)

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Kutulumototo
Vložil Kutulumototo, Čt, 2017-08-24 09:58 | Ninja už: 2704 dní, Příspěvků: 582 | Autor je: Student Akademie

Laughing out loud to vůbec nevadí. Já vím jak jsou prázdniny hektické Laughing out loud a taky Vánoce a Velikonoce Laughing out loud
Jj smutný díl Sad dlouho jsou ho plánovala a nakonec i napsala. Tou bude mít v Mei velkou oporu Laughing out loud
Moc děkuji za komentář a kytičku

Seznam FF

Tady Laughing out loud

Obrázek uživatele Akhara
Vložil Akhara, Út, 2017-08-01 15:25 | Ninja už: 2647 dní, Příspěvků: 1369 | Autor je: Manga tým, Leeho závaží

Můžu se jenom připojit k ostatním, to byl vážně moc hezký díl. Krásný a smutný, i když Tou tam už jako malinká vnáší i humorný prvek. Ty to vždycky zvládneš tak krásně spojit dohromady.
Hrozně se mi líbí, jak je každá kapitola v trošku jiným duchu, v jiným žánru. Vždycky je něco trochu jinak, něco novýho, vždycky je nad čím přemýšlet.
Snad se Tou někdy setká s Mizukage, a jejím prostřednictvím tak trochu i s rodiči. Smiling
Když jsem poprvý propásla příležitost, tak ti musím tu ukolébavku pochválit aspoň teď. Je zároveň nesmírně děsivá a nesmírně něžná, úplně stejně jako Touina minulost. To je opravdu trefný pojítko. Škoda, že nevím, jakou má melodii. (Ale jestli je aspoň trochu jako ta ruská z toho odkazu, tak je to fakt mazec. Laughing out loud )
Odkvetlá pampeliška Laughing out loud To je geniální. A k broukům nemám co dodat. Laughing out loud
Takže Tou viděla ty barvy už předtím, než ji otrávili?
Já jsem tak strašně ráda, že píšeš zrovna tady a že jsem tím ten příběh vůbec objevila. Laughing out loud Děkuju za něj. Smiling
(Tím "fuj" mi zase úplně připomněla Lottu. Očividně jsem tou knížkou poznamenaná. Laughing out loud )

Obrázek uživatele Kutulumototo
Vložil Kutulumototo, St, 2017-08-02 10:17 | Ninja už: 2704 dní, Příspěvků: 582 | Autor je: Student Akademie

Laughing out loud děkuji ti moc Laughing out loud a jako pokaždé se divím, co všechno v povídce najdeš Eye-wink
Setkání Tou a Mei už mám vymyšlené a hrozně se na něj těším. Děkuji za pochvalu Smiling co mi to taky dalo, protože já na poezii nejsem. Každopádně ukolébavka je pro Tou hodně významná. Kdybych byla hudebně nadaná, tak ti můžu poslat k ukolébavce noty, ale protože nejsem musela jsem jí přirovnat k oné ruské písničce Laughing out loud
Ano Tou vidí barvy od narození. Po mučícím jedu získala jen odolnost vůči bolesti.
A já jsem tak strašně ráda za krásné komentáře, které dostávám Laughing out loud
Co dodat, některé knihy nás poznamenají na celý život.

Seznam FF

Tady Laughing out loud

Obrázek uživatele Kompot
Vložil Kompot, Po, 2017-07-31 23:49 | Ninja už: 4256 dní, Příspěvků: 500 | Autor je: Sluha v rezidenci klanu Hyuuga

Páni, nový díl, juhů!
Už když jsem si ho všimla na Hlavní stránce, přemýšlela jsem, o čem tato kapitola bude, protože měla zajímavý název. A nezmýlila jsem se, když jsem doufala v (budoucí) Mizukage Smiling
Mei jsi dala moc krásnou minulost, spojenou s malou Touazuki a jejími rodiči. A znovu se mi v mysli mihla Bílá smrt, konkrétně při „My pomůžeme každému, kdo to potřebuje...". Asi to už z hlavy nevyženu Laughing out loud
Moc se mi líbí, že Mizukage je pro Tou taková teta nebo aspoň vzdálená dobrá příbuzná. Smiling Ale když si povídala s jejím zemřelým otcem, měla jsem rozpoluplné pocity Sad
No a pak Tou a brouci. Bože, ty vždycky hodíš takovou perlu Laughing out loud Laughing out loud A přitom to zpočátku všechno vypadá tak nevinně! Laughing out loud
Kapitola byla moc hezky napsaná (co se gramatiky týče), až mě to překvapilo. Nechápej mě špatně, měla to být pochvala Laughing out loud
Jestli budou další díly takhle převratné, jsem napnutá už teď Smiling

Obrázek uživatele Kutulumototo
Vložil Kutulumototo, St, 2017-08-02 10:08 | Ninja už: 2704 dní, Příspěvků: 582 | Autor je: Student Akademie

Ano Mei Laughing out loud další skvělá postava, kterou mám ráda. Pravda trochu jsem si poupravila běh událostí a Mei je Mizukage o něco dřív. Přesně tak, Tou má mocnou tetku Laughing out loud však toho taky využije.
Ty brouci to byl opět takový momentální nápad.
Moc děkuji a gramatika je v pořádku jen díky pomoci striggy, protože mi celý díl opravila Laughing out loud jenže jsem jaksi asi neodeslala poděkování. Takže veškerý vděk patří jí.
Moc ti děkuji Laughing out loud za komentík

Seznam FF

Tady Laughing out loud

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Po, 2017-07-31 21:57 | Ninja už: 2678 dní, Příspěvků: 3003 | Autor je: Metař Gaarova písku

Konečne nejaké potešenie v tomto hicovom pekle Smiling Kutul, ty s našou Tou ste ozaj radostníci Z lásky Veľmi krásne si opísala život v rodine a záchranu Mei, ktorú mám tiež rada. Toshiro a Anda sú úžasní ľudia aj rodičia. Tou ako odkvitnutá púpava v očiach Mei musela byť rozkošná Smiling Uspávanku si vymyslela prekrásnu Kvítek sakury A ako papala chrobáky Laughing out loud Aj si nám vysvetlila, ako je to s očami v klane Akame. Pekne od Mei, že sľúbila postarať sa o Tou v prípade núdze. Chudák Mei nemala šťastie na mužov, aj keď mne sa páčil Ao Smiling Mlžná musela byť ozaj peklo na zemi, keď aj Mei chcela zdrhnúť, ale našťastie sa neskôr stala Mizukage. Hrozné, čo stvárali s nebožtíkom Toshirom Hrozná tragédie... Dojala si ma scénou pri hrobe, ako pekne a citlivo sa Mei porozprávala s dušou svojho priateľa. Som zvedavá, keď príde za otcom Tou a snáď sa Mei podarí k manželovi pochovať aj Andu. Kutul, môj vrelý vzťah k tvojej sérii a tebe ako človeku a skvelej autorke vyjadrujem zakaždým a znova ho môžem len zopakovať Ino ti gratuluje!

P.S. Dajako blbne odkaz, pozrela som sa na predchádzajúci diel a späť mi ukázalo, že stránka neexistuje Sad

// K P.S.: Ah, takže jsem se zrovna trefila do druhého poslaného a smazala ho xD Nenapadlo mě se podívat, zda je předchozí díl aktualizovaný. Opraveno, ať už je to vše v pořádku ^^ Akumakirei

Obrázek uživatele Kutulumototo
Vložil Kutulumototo, St, 2017-08-02 10:02 | Ninja už: 2704 dní, Příspěvků: 582 | Autor je: Student Akademie

Laughing out loud to je opět tak krásný komentář Laughing out loud vždycky mě potěšíš. Mei mi totiž připadá, jako takový světlý bod v kruté Mlžné a říkala jsem si, co ji k tomu asi vedlo? No, a rozhodla jsem se to zapracovat do série Smiling Tou byla prostě svá už od narození. A má rovněž velmi vřelý vztah k hmyzu.Mei se určitě postará o to, aby oba její milovaní byli zase spolu.
Moc ti děkuji za krásnou pochvalu a kytičku Laughing out loud
Jofuku pro tebe :-) taky posílám kyti

Seznam FF

Tady Laughing out loud

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Po, 2017-07-31 19:40 | Ninja už: 5640 dní, Příspěvků: 2348 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

Krásná kapitola. Mei je má oblíbená postava, tak jsem si velmi ráda užila i část o ní.
Je smutný pohled na pronásledované z nesmyslného důvodu řešení původu... místo aby se hledělo na jejich samostatné skutky, přesvědčení a charakter. Tou měla skvělé rodiče, milovali ji a podporovali její originalitu. Bylo mi líto jejího otce. Potěšilo mě, jak se pak Mei zachovala. A taktéž mě těší, že má nad sebou Tou takovou mocnou ochranou ruku Smiling
Vždycky to nerada píšu, přijde mi to ohrané, ale je to pravda - těším se na příště! ^^

Editorská: Jen do budoucna pozor při odesílání; asi jsi klikla vícekrát, díl se proto odeslal dvakrát. Chvilku jsem koukala, jestli mi to nehází chybu, abych ti omylem nesmazala celou ffku, ale vážně byly dva Smiling Stačí se pak po odeslání ffky mrknout do Moje příspěvky, jestli je vše v pořádku; případně když se stane, uživatel může takto nechtěný příspěvek sám smazat.

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele Kutulumototo
Vložil Kutulumototo, St, 2017-08-02 09:55 | Ninja už: 2704 dní, Příspěvků: 582 | Autor je: Student Akademie

Akumakirei: Děkuji moc Laughing out loud za komentář a hlavně za opravu. A taky se omlouvám za komplikace, které jsem způsobila Sad
Vůbec jsem si nevšimla, že to tam je dvakrát. Mě se to totiž občas stane i u komentářů, nějaká chyba ve spojení Smiling
Touiny rodiče byli skvělí, ale i když o ně přišla má kolem sebe spoustu dalších. Ano i Mei, která se v příběhu ještě objeví.
Já myslím, že to není ohrané, pokud se člověk vážně těší Laughing out loud udělalo mi to radost.
Děkuji

Seznam FF

Tady Laughing out loud