manga_preview
Boruto TBV 08

Třídeňák 1.díl

V 6 hodin ráno.
"Cože, teprve 6 hodin? Vždyť odjíždíme až v 9:52 a sraz je až 9:30 a já můžu spát až do osmi, tak proč mi teď zvoní budík? Vždyť jsem si ho ani nenastavila," říkám naštvaně a ospale. Najednou uslyším kroky a je mi jasný, že mamča už je taky vzhůru.
"Jé, dobré ráno, zlato, tak ty už si vzhůru, jo?" ptá se mě až příliš energicky mamča.
"Hmm. Jo, jsem, jo, jsem vzhůru," odpovím.
"Co se děje? Zníš, jak kdyby jsi vstávala špatnou nohou."
"Nic se neděje, vůbec nic, jen se chci zeptat, mami, nevíš náhodou, proč mi zvoní budík v šest hodin ráno?" ptala jsem se.
"No, radši sem ti ho nařídila, protože vím, že máš problém vstávat přesně, když ti budík zazvoní, tak jsem ti ho radši nařídila na šestou," odpověděla mi s úsměvem a v tu chvíli jsem si říkala, kde se v ní sakra bere ta dobrá nálada a energie.
"To ano, to přiznám, že vstávám vždy později, ale o deset minut ne o dvě hodiny," říkám už fakt docela naštvaná a otrávená.
"No, bála jsem se, že nevstaneš, ale ber to pozitivně."
"Mami, já jsem vzhůru v šest hodin ráno. Co je na tom pozitivního?"
"No, můžeš si třeba pro jistotu ještě jednou zkontrolovat věci, jestli máš všechno nebo ostříhat ty tvoje drápy na rukou a nohou," říká rázně mamča.
"C-cože? Jaký drápy, já si nehty stříhala včera," řekla jsem dotčeně.
"To můžeš říct, ale rozhodně to tak nevypadá" odvětila mi a v tu chvíli jsem se nezmohla na nic víc než na ni koukat s otevřenou pusou a vykulenýma očima.
"No, nekoukej jak deb*l a něco dělej, když už jsi vzhůru," řekla mi a odešla.
"Bože, proč. Já se chtěla jen vyspat, když už jsem mohla spát do osmi," mluvila jsem si sama se sebou. Nicméně jsem teda vstala a šla jsem si teda ty nehty alespoň opilovat pilníkem, když už jsem teda vzhůru. Rovnou jsem si ještě dobalila nějaké věci a pak jsem celou hodina a půl nic nedělala, jen koukala do blba, protože usnout už mi fakt nešlo a fungovat jsem začala až v těch osm, což byl původní čas mého vstávání.

V 9:10 na nás už čekala babička, aby vzala mě a mamču a mou kamarádku Ino, pro kterou jsme jely, protože neměla nikoho, kdo by ji odvezl. V 9:15 jsme tedy nabraly mou kamarádku a jely na nádraží, na místo srazu.

Dorazily jsme tam v 9:25. V 9:30 přišla naše kamarádka Sakura a v 9:40 naše další kamarádka Hinata. V tomto složení jsme byly v chatkách. Čekaly jsme tam až do desíti, protože vlak měl zpoždění. V 10:05 už všichni seděli ve vlaku a byli jsme připraveni vyjet. V 11:00 jsme přestupovali na druhý vlak, který měl taky zpoždění, ale naneštěstí celých 20 MINUT, takže fakt hezký začátek výletu.

V 11:45 jsme vystupovali z druhého vlaku a pak přišla moje nejmíň oblíbená činnost, chození, a museli jsme od nádraží dojít k našemu kempu.

Ve 12:05 jsme dorazili do našeho kempu, potom jsme asi dvacet minut čekali, než senseiové zařídí klíče od chatek. Já a moje kamarádky jsme měly původně mít stejné chatky jako ostatní, ale nakonec jsme měly chatku se senseiema, protože jsme takové ty hodné. Byla to vlastně jedna taková větší chata, kde byly dva pokoje, ale nějak nás to spolubývání se senseiema neovlivnilo, protože nás neslyšely, když jsme tam třeba dělaly blbosti atd., spíše nám to vyhovovalo, protože jsme tam měli soukromí a jeden bonus, kterej se prokázal jako fakt užitečnej. Měly jsme totiž záchody, jakože fakt vlastní záchody a sprchu, takže jsme nemusely na sociálky. (Jak málo stačí k mojí radosti.) No, a pak jsme si vybalovaly a po skončení toho náročného procesu jsme šly ven si hrát s míčem. Byla tam síťka, basketový koš, ping pong a hřiště pro děcka, takže se tam člověk snadno zabaví.

Jak jsme si tak házely s míčem na koš, přišli za námi kluci ve složení Lee, Neji, Sasuke, Shikamaru, Chouji a Naruto. Ti byli docela normální a dalo se s nimi bavit.
"Hej, holky! Můžeme se k vám přidat?" ptá se Naruto.
"Jasně, proč ne," odpověděla Sakura a Hinata okamžitě zrudla.
"J-jasně, jen pojďte," přidala koktavě.
"Jasně, bude sranda," řekli jsme já a Ino zároveň.
"Super, tak jdeme, kluci," vykřikne Naruto.
No, a tak jsme si tam tak hráli basket. Kluci samozřejmě vyhráli (hajz***é) a zanedlouho jsme slyšeli, jak nás volá Kurenai sensei, abychom se sešli, protože jdeme na procházku (zatraceně).
"Tak pojďte, holky," řekla jsem a rozběhla se k ostatním.
"No tak, Drago, počkej na nás," volaly na mě holky.
"Tak přidejte, já se divím, že jsem se vůbec rozběhla, původně jsem měla v plánu si po basketu zalézt do chatky a zůstat tam do večeře."

Po deseti minutách jsme se sešli všichni a šli na procházku do obchodu. No, a jak jsme tak šli, najednou slyšíme výkřik, proto se s holkami otočíme a vidíme Leeho, jak tam šíleně pobíhá kolem.
Trochu mě to překvapilo, protože obvykle šílí míň, ale běžela jsem za učitelkami a cestou jsem slyšela jak Lee furt vykřikuje: "ANAKONDA!!! POMOC!!!"
"Co se to děje?" ptala jsem se Anko.
Senseiové jenom zakroutily hlavami: "Lee se bojí slepýše."
Já jsem na to jenom řekla: "Aha," a odešla jsem za holkami. Pak jen slyším kluky, jak nevěřícně kroutí hlavami a říkaj Leemu: "Vážně, vo*e, vážně?"

Došly jsme do obchodu, koupily si jídlo, sladkosti, brambůrky a pití a vyrazily zpátky.

Když jsme dorazily, tak jsme si jenom daly věci do chatek a šly ven si s klukama zahrát přehazku. Tentokrát byly týmy smíšené. Složení: tým 1 - Sasuke, Shikamaru, já, Ino, Naruto, tým 2 - Chouji, Lee, Sakura, Hinata, Neji. Potom se k nám ještě přidali Shino, Kiba a Tenten, ale to už jsme si víceméně jen házeli, protože by v jednom týmu bylo více hráčů. Každopádně vyhrál tým, ve kterém jsem byla já a Ino, ale vyhrály jsme jen o bod.

Pak jsme museli jít pro dřevo na oheň, to byla docela sranda, jelikož na nás senseiové skoro nekoukaly, tak jsme se rozhodli se jim tak trošku schovat.
"Holky, neměly bychom už vylézt?" ptá se starostlivě Hinata.
"Ne, ještě ne, ale když už jsme tady, mohly bychom vzít nějaký to dřevo, je ho tady celkem dost," říká Sakura.
"Souhlasím," přitakala Ino.
"No, tak dobře," nakonec ze sebe dostala Hinata.
"Tak pojďme na to," zavelela jsem.
O pět minut později.
"Počkejte! Slyšíte to?" zařvala Hinata.
"Jo. Je to divný zvuk, co?" snažila jsem se o úsměv, ale nešlo to.
"Radši půjdem, holky," rozhodla Ino.
"To neříkej dvakrát!" řekla jsem a rychle jsem vyrazila vpřed, táhnoucí za sebou obří větev a holky běžely hned za mnou.

Pak už jsme jenom lámaly větve na oheň, udělaly si párky, buřty, prostě znáte to, a pak šli spát, ale ještě chvíli jsme si povídaly.
"Ty vado, holky, ten zvuk mě dneska fakt docela vyděsil," přiznala jsem.
"To mě taky, zvláště když už se začalo stmívat," oznámila Sakura.
"To jo, mě taky, ale stejně bych se tam ještě jednou podívala, ale za světla," řekla Ino
"C-cože," vylekala se Hinata.
"Jo, já taky," řekly jsme já a Sakura najednou. Jenom Hin nějak mlčela.
"No tak, Hin, neboj, všechno bude ok," uklidňovala ji Sakura, "půjdeme tam za světla."
"D-dobře," řekla nakonec.
"Ok, domluveno, teď už ale půjdeme spát. Tak dobrou," řekla Ino.
"Dobrou."
"Dobrou."
"Dobrou."

Poznámky: 

Tohle je první díl mé první série. Tohle bude třídílová série o mém třídenním výletě se školou. Dala jsem na radu Senpai-sama a napsala něco z mého okolí nebo prostě co jsem zažila.
Role:
Já-Draga
Moje kamarádky:Sakura, Ino, Hinata a trochu TenTen
Kluci co jsou v pohodě:Sasuke, Shikamaru, Chouji, Lee, Neji, Naruto, Kiba, Shino
Senseiové:Kurenai a Anko
Blbci:Suigetsu, Juugo, Karin, Tayuya, Kimimaro, Kidomaru
(Ani nevím proc jsem vsechno píšu, když jse tam nejspíš stejně vsichni neobjeví, co už)
Každopádně doufám, že se vám to líbilo.

5
Průměr: 5 (2 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, St, 2017-06-21 10:19 | Ninja už: 5706 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Vím, že začátky nejsou lehké a je těžké psát do detailů a přesně vystihnout charakter postav tak, aby ti seděli do příběhu. Sama jsem zažívala to stejné než se jsem vybrousila svůj styl psaní.
U tebe vidím jistý potenciál, kdyby ses zaměřila více na detaily než popisu času, byla by povídka o dost čtivější a lepší. Smiling Jen můj pohled. Ovšem stačí se jen vypsat a zkoušet to dál. Ty to zvládneš. Stačí si jen víc věřit a sem tam si něco přečíst, abys měla ještě větší rozhled, co se stylu psaní týče. Smiling
Jinak piš dál.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Draga Maraka
Vložil Draga Maraka, St, 2017-06-21 13:41 | Ninja už: 2500 dní, Příspěvků: 73 | Autor je: Prostý občan

Děkuju moc. No jo no začátky opravdu nejsou lehké, ale teď už jsem poslala druhou část tak snad bude lepší.

Můj blog:Draga Maraka

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Út, 2017-06-20 23:12 | Ninja už: 2678 dní, Příspěvků: 3003 | Autor je: ONLINE, Metař Gaarova písku

Teším sa, že som ťa inšpirovala, keďže si sa obávala, že či by si dokázala napísať vlastnú FF a nielen preklady Smiling Príbeh by bol oveľa zaujímavejší, ako píše aj Aku, keby si sa menej venovala času a viac napr. vzťahom Smiling Nejako viac opísať charaktery kamarátov, kto je komu sympatický a kto nie. Sú to nindžovia a len tak vydesiť by sa nemali, sú predsa trénovaní na boj s nebezpečím, aj keď vieme, že Naruto sa bál duchov Laughing out loud Výlet je dobrá idea pre rozvinutie rôznych situácií. Myslím, že sa úspešne rozpíšeš, každé začiatky sú o hľadaní vlastnej tváre a nikto múdry z neba nespadol Smiling Držím palce a teším sa na pokračovanie Smiling

Obrázek uživatele Draga Maraka
Vložil Draga Maraka, Út, 2017-06-20 23:19 | Ninja už: 2500 dní, Příspěvků: 73 | Autor je: Prostý občan

Díky moc. Druhá část se teď píše tak doufám, že sem nevleze mamča měla bych docela velkej průšvih, kdyby zjistila, že jsem ještě vzhůru.
A to s tím vyděšením jsem taky úplně nedomyslela no.

Můj blog:Draga Maraka

Obrázek uživatele Akumakirei
Vložil Akumakirei, Út, 2017-06-20 20:11 | Ninja už: 5640 dní, Příspěvků: 2348 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Prostý občan

FFku tedy vydáme a uvidíme, jak s ní budeš pokračovat Smiling Zkus z ní opravdu vytvořit fanfikci odehrávající se alespoň trochu v Naruto světě, jak jsme avizovaly, přestože dle tvých slov jen poklidném. Životem se inspiruj, to je dobře, ale Narutem ve velké míře dolaďuj.
Pokud by se to nevyvíjelo jako fanfikce, ale klasická povídka pouze s Naruto jmény, celou sérii bych ti bohužel přeřadila na externí blog a pokud bys chtěla, měla bys možnost ji dopsat s tím, že by se publikovala tam.
Jinak na prvotinu dobré, zkus třeba ještě ty popisy, omezení přesných časů, pozornost jiným detailům, jak jsem říkala, a bude to pěkné Smiling

.Seznam FF, Poslední FF: Šampioni těžké váhy | Na kočku a na myš | Rozkaz zněl jasně | Bohům padají z talířů drobky
. • V noci jsou všechny kočky černé.
.Some days, some nights...

Obrázek uživatele Draga Maraka
Vložil Draga Maraka, Út, 2017-06-20 20:30 | Ninja už: 2500 dní, Příspěvků: 73 | Autor je: Prostý občan

Dobře budu se snažit, aby to bylo co nejlepší a hlavně víc jako v Naruto světě.

Můj blog:Draga Maraka