manga_preview
Boruto TBV 07

Na první pohled a na první střetnutí 6.díl

Byl pět minut po půlnoci. Aiko seděla na parapetu a brečela. Pořád si přehrávala, jak viděla Yamičinu krev, která kolem jejího těla značila veliký červený kruh. Nemohla si odpustit jak ztratila Akiru potom Raie a teď i ji. Když byla jedna hodina ráno tak se Aiko rozhodla jít radši spát, aby zapomněla alespoň na chvíli. Tak se teda zvedla a šla do postele. Lehla si a zavřela oči. Po pěti minutách pořád nemohla usnout. Zkoušela všechno. Počítala ovečky, ale když je počítala, tak napočítala asi do jednoho miliónu a pokračovalo by to i dále. Tak přemýšlela, jak usnou. Jediné, co ji napadlo, bylo vzít si jednu knížku, co jí dala babička. Vždycky ji uspávala. Tak tedy vylezla z postele a šla k té jediné poličce v celém tom malém bytečku, kde byli knížky. S mokrýma očima přejížděla po názvech knížek, až našla tu, co hledala. Jmenovala se Příběh odvážného draka. Sedla si na židli, kterou měla vedle sebe. Knížku otočila na stranu sto padesát osm a položila ji na stůl. Opřela si hlavu o ruce a začala číst. Tak po deseti minutách kdy už měla dávno spát. Zavřela knížku a hodila ji na postel. Vstala a šla ke dveřím. Otevřela je. Vešla na chodbu a šla ke vedlejším dveřím, kde bydlel Naruto. Očekávala, že tam bude i Sasuke. Stoupla si před ně. Nadechla se. Chytla kovovou kliku a rychle otevřela dveře. Ovál ji studený vítr, který byl zároveň tak příjemný. Trochu jí to uklidnilo.

Rukou hledala vypínač od světla. Když ho našla, místnost se zaplnila světlem. Její oči si pomalu ale jistě zvykaly. Jak si zvykla, tak hledala ty dva. Naruta našla hned, jelikož ležel naproti dveřím na posteli. Přišla k Narutovi a zařvala mu do ucha, ať vstává. Ale ovšem ten to nějak nevnímal. To Aiko naštvalo. Šla do koupelny. Popadla kýbl, co tam uviděla na zemi se povalovat a napustila do něj studenou vodu. Potom šla zase k Narutovi, ale tentokrát na něj vylila studenou vodu, co měla v kýblu. Ten se tak lekl, že vyskočil z okna. Aiko se za ním dívala, jako by viděla poprvé svojí sestřenici s elektrickou kytarou. Pak se vzpamatovala a šla hledat to stvoření, které se jmenovalo: Sasuke. Hledala ho tak půl hodiny, až nakonec uslyšela hlas, který patřil samozřejmě Sasukemu, protože Naruto byl momentálně mimo byt. Mluvil ze spaní a bylo to něco ve smyslu: „Vezmeš si mě Aiko?“ Aiko trošku zrudla. Potom zatřepala hlavou a vydala se po hlase. Jak ho našla, nemohla uvěřit vlastním očím. Ona ho totiž našla pod postelí.
Zařvala mu do ucha „Vstávej!“ Jak to Sasuke uslyšel, tak rychle otevřel oči a chtěl si sednout, ale byl tu jeden problém. Jelikož Sasuke byl pod postelí, tak jak se zvedal, udeřil se do hlavy a spadl zpátky na zem. Ani ne za minutu se mu na tom místě objevila obrovská boule. Aiko jen nevěřícně zatřepala hlavou. Nechala Sasukeho ať se vzpamatuje a šla k oknu. Vyklonila se z okna a hledala toho idiota Naruta. Jelikož byly tři hodiny ráno, takže byla ještě tma a hlavně zima, zašla si k sobě pro baterku. Jak se vrátila zpátky do Narutova bytu přešla rovnou k oknu. Naklonila se, rozsvítila si baterku a hledala.

Našla ho pod oknem, nebo spíše něco co vypadalo jako vajíčko na pánvičce, neboli… Placka. Raději si sedla na postel. A čekala na ty dva koumáky, jak se vzpamatují.
Čekala takových pět minut, než se vzpamatovali. Prvně se vzpamatoval Naruto. Vylezl zpátky do svého bytu a za chvíli se vzpamatoval i Sasuke.
"Hele Naruto co se tu stalo?" zeptal se Sasuke, podíval se na něj a přitom si hladil bouli na čele.
"Mě se neptej. Já se teď vyškrábal z venku." Odpověděl mu Naruto.
"Aha." řekl nechápavě Sasuke.
"Tak už jste tady, tak vám něco musím říct." řekla Aiko a vstala ze země.
"Cože?!" zeptali se oba dva udiveně.
"No, ale pojďte k nám,“ řekla Aiko, „tedy ke mně," opravila se.
Oba dva kluci kývli, vyšly ze dveří společně a šli společně s ní do jejího bytu.

Sedli si do tureckého sedu na zem a poslouchaly co jim Aiko chce říct. Aiko spatřila na klucích, že už má spustit. Tak se nadechla a spustila.
"No tak za prvé bych byla ráda, kdybyste mi sehnali knížku, která se jmenuje Různé chakry v těle ninji. A za druhé měli byste vědět, že jednou jak nám bylo dvanáct let tak sem se skamarádila s klukem, který se jmenoval Rai. Vždycky mě rozveselil, když mi bylo smutno, nebo mi se vším pomáhal. Až do dne kdy přišel Akira. Ten den se odehrálo všechno. Smutek, radost, starost, zklamání a tragédie. Začalo to, když jsme si s Yami hráli na louce mezi motýli. Chytali jsme je. A tehdy přišel poprvé do našich životů. Když ho Yami spatřila, tak se okamžitě zamilovala, jako vždy. Akira přišel k Yami a zeptal se jí, jestli s ní nešel na zmrzku. Yami jako vždy souhlasila. Mně se to nezdálo. Ale nechala jsem to být, protože se mi taky líbil. A jak odešli tak sem trochu osmutněla. Ptala jsem se sama sebe pořád dokola, proč se mě nezeptal. Po pěti minutách mě to přešlo, ten stesk. No a lehla jsem si do trávy. Za chvíli za mnou přišel Rai a lehl si do trávy vedle mě. Zeptal se, proč jsem tak nešťastná. Ale já ho nevnímala. Trochu se naštval, vstal a odcházel. A v tom sem se vzpamatovala. Zvedla jsem se a běžela za ním. Volala jsem na něj. Ať počká. Ale on nezastavoval, spíš zrychloval. Tak sem taky zrychlila. Až sem na něj zase zařvala, ať už konečně stojí. A on se nakonec zastavil. Otočil se na mě a zeptal se proč sem taková. Já mu odpověděla, že sem se asi zamilovala. Rai se mě zeptal do koho a já mu na to odpověděla, že mu to nechci říct. Tak jsme se začali hádat. Dokuď sem mu neřekla, ať už konečně vypadne, že ho nechci už v životě nikdy vidět. Zarazil se. Otočil se ke mně zády. A řekl mi "Jsem to ale blbec proč sem se zamiloval do takové holky, která mi řekne, ať už vypadnu." Když to dořekl, tak utíkal, co nejrychleji ode mě pryč. Zarazil mě tím. Po tváři mi stekla první slza, za ní následovala druhá a potom sem dostala panický pláč.
Spadla jsem na zemi. Pořád jsem brečela, měla jsem pocit, že vybrečím jeden nový oceán. A na jednou uslyším výbuch. Zvednu se. Podívám se směrem, kde jsem ho slyšela. Zamrzla jsem. Tím směrem utíkal i Rai. Doufala jsem, že se tomu vyhnul. Pro jistotu jsem k tomu výbuch běžela. Něco ve mě mi říkalo, že to Rai nepřežil, ale já jsem tomu nechtěla věřit. Tak sem doběhla až k místu, kde se ozval výbuch. Děsem se mi podlomili kolena. Spadla jsem. Viděla jsem lidi, kteří leželi na zemi. Zranění nebo mrtví. Očima jsem hledala Raie. Nenašla jsem ho. Oddychla jsem si. Ale štěstí netrval dlouho. Přiběhl ke mně jeden ninja a říkal mi "Je mi to moc líto" věděla jsem, co tím myslí a začala jsem brečet dostala jsem hysterický řev. Pořád sem se vinila za to, že sem ani ne před půl hodinou řekla Raiovi ať vypadne. Nic jsem v té chvíli nevnímala. Ani sem si nevšimla, že mi ninja medici dávají iněkci na uklidnění. Už v životě jsem nebyla taková jako dřiv." dořekla Aiko a začala brečet.

"Ale jak jsme byli na tom ramenu, tak nám řekla Yami úplně něco jiného." řekl zmateně Naruto.
"No Yami trochu lhala, věděla, že sem se za Raiovu smrt vinila dlouho. Tak to nechtěla zmínit." řekla Aiko s brekem.
"Aiko-cháán! Hlavně už nebreč! To bude dobrý." uklidňoval jí Sauke.
Aiko se jen na Sasukeho pousmála.

Poznámky: 

Tak a je to tady!! Laughing out loud Po dlouhém přesvědčování mé kolegině E-Fox. Jsem to konečně napsala. Pište prosím komenty. A doufám, že se bude líbit. Laughing out loud A jo příští díl píše E-Fox Laughing out loud

4.81818
Průměr: 4.8 (11 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Боривітер
Vložil Боривітер, Po, 2019-04-01 22:11 | Ninja už: 4162 dní, Příspěvků: 5832 | Autor je: Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných ninjů

Mise VH: Bohužel z toho tak úplně necítím tu tragédii. Může to být jen moje nevnímavost, když plním misi na poslední chvíli a čtu rychle. Ale když si Aiko doslova „užívá“, že může někoho mlátit jako v minulé kapitole, nebo na něj chrstnout vodu, trochu to tlumí dojem z toho, že zrovna přišla drastickým způsobem o sestřenku. Asi je to ale jen druhá strana mince toho, co se mi líbilo - tedy že jsou holky trhlé. Taky se mi moc nezdá, že Jumičinu vraždu v Listové nikdo neřeší, i když to asi není pro příběh podstatné.

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.
 
Pardon za (pro některé možná lehce matoucí) změnu přezdívky, je dočasná. Ale hrozně se mi líbí ukrajinský název poštolky. Tedy srbská ветрушка taky není špatná.

Obrázek uživatele -Sayuri Rin-
Vložil -Sayuri Rin-, Ne, 2012-12-16 13:18 | Ninja už: 4296 dní, Příspěvků: 232 | Autor je: Pěstitel rýže

Krásný a taky smutný je to hrozná škoda byla to taková dobrá komedi ale dobře se to vyvíjí je to napínavý!!!!!!!!!!!!!!!! Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele Tory
Vložil Tory, Ne, 2012-12-09 17:48 | Ninja už: 4296 dní, Příspěvků: 788 | Autor je: Konohamarova chůva

Mám to celé přečtené, a jednoznačně palec nahoru!!! Kakashi YES Rychle pokratšování!!! Laughing out loud

[/hide]

Občas si tak večer ležím v posteli, dívám se na hvězdy a říkám si: Kde mám ku**a střechu?!
Tobiho syn je hodný chlapec! Ne! Tobiho dcera je ještě hodnější chlapec!! *by Somča Laughing out loud *
Gaiův táta: Sobečtí lidé jsou... jako kočky. Gai: A chlupatí lidé? Gaiův táta:Taky jako kočky. xDDD

Obrázek uživatele Aiko Rin Yumichiki
Vložil Aiko Rin Yumichiki, Ne, 2012-12-09 19:10 | Ninja už: 4260 dní, Příspěvků: 206 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Mockrát ti děkuju Laughing out loud A další díl podle mě bude asi rychle Laughing out loud

V životě je spousta překážek a strachu musíš se jim postavit čelem.
http://aikoandsayuri.blog.cz/
Síla ptáka je ve křídlech, síla člověka je v přátelství!
30.7.2012

Obrázek uživatele E-Fox
Vložil E-Fox, Út, 2012-12-11 11:31 | Ninja už: 4266 dní, Příspěvků: 193 | Autor je: Pěstitel rýže

Jako můj díl bude rychle? Hm... to bude no Laughing out loud

Obrázek uživatele E-Fox
Vložil E-Fox, So, 2012-12-08 20:06 | Ninja už: 4266 dní, Příspěvků: 193 | Autor je: Pěstitel rýže

Jak jsem už říkala, mohlo to být delší Smiling ale jinak dobrý Laughing out loud Sice, mno, ještě si to budu muset hodněkrát přečíst, abych pochopila, jestli to, co říkala Yami v Ichiraku byla pravda, nebo ne, protože na to mělo navazovat moje pokračování... no řekla bych, že jsem to zatím pochopila tak, že Yami řekla svůj příběh a Aiko svůj Laughing out loud Eye-wink snad se nemílím a jinak, jsem zvědavá, co máš s tou knihou v plánu... to mě tedy dooost děsí, co zas vymyslíš :DDDD ale v dobrým děsí Laughing out loud