manga_preview
Boruto TBV 09

Super Sestry 46

Meshiki : Bylo dopoledne a já už měla všechny věci sbalené. Byla jsem připravena odejít z nemocnice. Konečně, už mě unavovalo, pořád se tady zdržovat. Neji mi nesl tašku a já se pomalu vláčela chodbami. I když už jsem byla v pořádku, stále mi nebylo zrovna do smíchu. To jak se teď Tokime chová, je mi … odporné. Je to ode mě sobecké, ale prostě jenom její představa mě teď vytáčí. Nemůže za to, ale... nemůžu to vydržet, navíc díky nově nalezeným informacím jsem jak klubko nervů. Co mám dělat? Chci svou sestru zpět, místo ní mám teď nového tatíka, o kterém nemám ani páru, co přesně dělá, co dělal dřív, jaký je, a tak dále a tak dále, všeho je teď strašně moc. Prošla jsem okolo Tokiminých dveří. Věnovala jsem jim krátký pohled. Je za nimi, je za těmi dveřmi a přemýšlí, jak se nás zbavit...

„H-hepčíí,“ Tokime si právě listovala notýskem od Yorua s informacemi o jejích bývalých přátelích. „Na zdraví,“ dodala a nezaobývala se tím, kdo na ni právě myslí.

...Nechápu, jak se mohlo něco takového stát. Kdy dostala pečeť? Po mém odchodu? Nebo už když jsem tam byla, jen se mi o tom nezmínila? Dorazili jsme na sesternu, kde byla Sakura.
„Tak já teda jdu Saky!“ zavolala jsem jejím směrem. Sakura mi věnovala starostlivý pohled a poté ke mně přišla.
„Meshiki, nevíš, co je s Tokime, vůbec mě k ní nechtějí pustit a to je to pacient.“ Ani mě k ní už nepustí, navíc já sama bych k ní teď radši nechodila. Usmála jsem se.
„Brzy bude v pořádku, pouze je stále vyděšená a plachá. U Akatsuki to není žádná sranda, jen jí nech čas, ona si zase zvykne,“ dala jsem všechno do toho, abych zněla věruhodně.
„Tak to jsem ráda,“ úsměv mi oplatila. „Tak dneska odpoledne i s ostatníma?“
„Právě mě propustili z nemocnice,“ vzdychla jsem.
„Dobrá, dobrá, nechci tě nutit, já jen že..“
„Dobrá, jen mi dej později vědět v kolik,“ odbyla jsem ji a zamířila k východu. Neji celou dobu nepromluvil. Ano, nebyl až tak moc výřečný, ale docela mě to začalo děsit. Nad čím tak přemýšlí? Jak na tom jsem? Moje nervy? Nějaká mise? Nebo snad Tokime? Nevěděla jsem to a ani jsem nevěděla, zda to vědět chci. Venku byl přímo božský vzduch. Nasála jsem ho celým svým tělem. Připadala jsem si nejbáječněji za celé dva možná tři uplynulé měsíce a možná i víc. Protáhla jsem se a zaměřila se na Nejiho. Chvíli jsem ho jen mlčky pozorovala, vypadal, že je mimo tento svět. Pohled zaměřený na domy v dáli, ústa sevřená v úskou linku, tvář byla bledší než obvykle a oči měl jaksi zatřené, v jednu chvíli mi dokonce připadalo, že přestal i dýchat, ale za okamžik se jeho hruď znovu zvedla.
„Jsi v pořádku?“ zeptala jsem se opatrně. Nereagoval.
„Haló, je ti něco Neji,“ zamávala jsem mu rukou před obličejem. Prkrát zmateně zamrkal a potom svůj pohled zaměřil na mě.
„Já.. teda, jsem v pořádku, jen nad něčím přemýšlím,“ chytl mě za ruku a zamířil do ulic.
„Přemýšlíš? A nad čím?“ nenechala jsem ho to zanést pod deku.
„Tak různě,“
„Můžeš být konkrétnější?“
„Ty a Tokime..“
„Někdo tady mluvil o Tokime?“ objevil se před námi Kiba. Ale ne, zrovna on. Neví, že se Tokime zcvokla a začala nás brát jako nepřátele, teda jasně... pečeť, pečeť. Nesmí se to dozvědět nikdo, krom těch co u toho byli. Co mu mám asi nakecat?
„Ne, jen jsme si tak povídali, asi máš nějaký bludy Kibo,“ zasmála jsem se. Podíval se na Akamara a potom si mě chvíli nepřátelsky přeměřoval, ale nakonec se taky začal smát.
„Asi jo,“ podrbal se a usmál na svého věrného přítele. „No nic, rád jsem vás viděl, alespoň že seš v pořádku Mesh,“ ještě mi daroval opravdu zvláštní pohled a s úsměvem se rozběhl ulicí. „Tak odpoledne!“ ještě zavolal. To tam bude celá Konoha? Nejspíš se tam sejdou všechny týmy. Došli jsme do sídla Hyuuga klanu přesně na oběd. Věci jsem si uklidila do svého nového pokoje, který mi darovla Hiashi, prý se nesluší a patří, abychom byli s Nejim spolu v jednom pokoji, abych měla své vlastní soukromí. To si tada vzpomněl brzo, ale tak chápu to, předtím mě neměl v lásce, teď když ví, co zvládám a jak se vyznám, mě přijal dobře. Pokoj byl ale poloprázdný, stěny bílé, vše vypadalo moc uměle a bez špetky vkusu, jakoby zde nepřebývala ani kapička života. Vydala jsem se dolů naobědvat. Neji tam ještě nebyl, ale Hinata a Hiashi ano. Když mě spozorovali, mírně znervózněli, ani se jim nedivím. Nějaký ten čas jsem pobývala u Akatsuki a navíc jsme tu před mým unesením nechali pěkný nepořádek z oslavy našich narozenin. Ale tak co, to už se mě přece netýkalo, byla jsem unesená prohoba. Kývla jsem na pozdrav a přisedla si. Jejich nová hospodyně, jestli se tomu dá tak říkat, slovo „služka“ by bylo možná přesnější, ke mně přistoupila a zeptala se, zda už chci poobědvat. Usmála jsem se na ni a stoupla si.
„Udělám si to sama,“ jakoby se něčeho zalekla.
„Ne, ne, ne, to není správné, já vám jídlo donesu, jen se posaďte,“ trošku mě postrčila. S nepříliš velkým nadšením jsem si znovu sedla. Nejspíš je v sídle Hyuuga klanu naprosto nepřípustné udělat něco sám. Přišlo mi, že se to tady změnilo. Dřív bych si tady něco dala a vše by bylo v pořádku, služky se starali pouze o lidi z klanu, o mě ani pohledem nezavadili. Něco mi tu nesedí. Podívala jsem se na Hinatu, ale ta se jen přikrčila a sčervenala.
„Už jsme se dlouho neviděli,“ řekl Hiashi.
„Ano, už je to nějaká doba,“
„Nevypadáš nejlíp,“
„Děkuji.“ jak milé komplimenty si nech na později. Do místnosti vešel Neji, stále vypadal zamyšleně. Jsem ráda, že jsme se nedostali na předchozí téma alis já a Tokime. Nechtěla jsem o ní přemýšlet natož mluvit. Ano, mám ji ráda, je to moje sestra, ale pro teď s ní nepotřebuji být v kontaktu. Přisedl si ke mně a zahleděně pozoroval stůl.
„Když už jste zde oba dva, mohu začít..“ promluvil k nám Hiashi. Nechápavě jsem se na něj podívala. Vypadal vážně, to se mi nelíbí.
„Je tady něco, o čem bych si s vámi rád promluvil a týká se to vaší budoucnosti,“ mají Hyuugové v zálibě protahování?
„Už jste přemýšleli o svatbě?“ zeptal se. Tak v tom to je, služky vědí, že bych se měla brzy řádně připojit do rodiny. Neji na něj vytřeštil oči. Nevím, jestli mě zaskočila víc jeho otázka nebo to, že se Neji probral.
„Jak to myslíte?“ nedalo mi to.
„Tak jak to říkám,“ vrátil mi.
„Nemyslíte, že jsme ještě dost mladí?“
„Já jsem se ženil ve vašich letech,“ nedal se odbýt.
„Ale..“ chtěla jsem dále odporovat, ale Neji mě chytl za ruku.
„Dobrá, popřemýšlíme o tom, to ti slibuji,“ zvedl se a šel se mnou ven. Skvělý ani se ke mně nedostal můj oběd a už jsem zase venku, ke všemu s dalšími informacemi, které mě naprosto zmáhají. Svatba? Miluju Nejiho a už mě to také napadlo, ale nejsme opravdu moc mladí? Nevidím v tom jiný problém než věk.
„Jemu nemůžeš odporovat, chápu, že se ti do svatby nechce, ale to že jsem mu řekl, že o tom popřemýšlíme, mu bude alespoň prozatím stačit,“ řekl.
„Kdo říká, že se mi do svatby nechce?“vypadal zmateně. Páni, je zábavný vidět ho dvakrát do dne vykolejenýho.
„Tak proč jsi... To myslíš vážně?“
„Ano, jen mi příjde jako překážka náš věk,“
„Nemusíme svatbu uspořádat hned, může to být třeba až po tvých osmnáctých narozeninách,“
„To je pravda, nejdřív jsou dva stejně pouze zasnoubení a nezaleží na tom jak dlouho, svatba může být třeba až v den mých narozenin,“ usmála jsem se. Byla jsem vážně nadšená, nevěděla jsem, jestli z plánů na svatbu, čí toho, že si s Nejim budeme ještě blíž nebo dokonce toho, že budu řádně patřit do rodiny, ale rozhodně jsem byla šťastná.
„Ale ještě je brzy na to plánovat den svatby, stále ještě nejsme zasnoubení a je toho spousta před námi, takže na plánování prozatím úplně zapomeňme a věnujme se tomu, co se musí udělat v brzké době..“
„A to je?“ zvedla jsem obočí.
„A to je Yoru“ ztuhnula jsem. Jak to myslí Yoru? Co tím naznačuje?
„Hokage mi všechno řekla, tím se mi spousta věcí objasnila.“
„No tak když to víš, tak v čem je problém?“ stále jsem nechápala o co mu jde.
„K naší svatbě... potřebuji svolení tvého otce...“

Tokime : Byla jsem vzhůru už od vysvitnutí slunce, takže jsem měla čas na přemýšlení. Jenže to mi vůbec nepomáhalo, akorát mi dělalo v hlavě ještě větší guláš než jsem měla. Projížděla jsem si fotky mých „přátel“ z Konohy a snažila se na něco vzpomenout, ale nešlo to, prostě jsem si je nepamatovala. Ale podle obličejů už jsem si nekteré zapamatovala, ale některé jsem si taky dost pletla. Jelikož nebylo co dělat, tak jsem nic nedělala... Sem tam jsem jukla do notýsku, ale jinak jsem se znuděná převalovala na posteli. Stále jsem uvažovala o útěku, ale nevěděla jsem, kam bych měla utéct, nevěřila jsem jak Konoze, tak jsem přestala věřit i Akatsuki. Tak proč se přemýsťovat od jednoho nepřítele ke druhému. Už jsem se nemohla dočkat obědu, i když jsem zajatec, věřím, že mě neotráví, potřebujou moje vzpomínky a jídlo mi tu přišlo vcelku dobré. Ale místo ANBU mi přinesl oběd Yoru. Ježiši, ten musí bejt taky všude.
„Už děláš i v kuchyni?“rejpla jsem si.
„Taky tě zdravím,“ posadil se na židli vedle postele a jídlo mi podal. Byly to zapečené těstoviny s bůh ví čím, ale voněly úžasně. Nejdřív jsem opatrně ochutnala. Byly teplotou přesně akorát, což mi vyhovovalo. A chutnaly … báječně. Byly vážně úžasný, v tu chvíli bych se jich klidně udusila. Vzbuzovalo to ve mně takový zláštní pocit. Což bylo ještě divnější.
„Když si byla malá, milovala jsi je,“ evidentně se bavil tím, jak hltám. „Koukám, že ti to zůstalo,“ usmál se. Přestala jsem jíst a podezřívavě si ho přeměřila.
„Jak to můžeš vědět?“
„Říkal jsem ti, žes tu vyrůstala,“ obhájil se, ačkoliv já si něco takového prostě nepamatovala. S „hmm“ jsem se znovu pustila do těstovin. Když už byl talíř naprosto prázdný, podala jsem mu ho a roztomiloučce se na něj usmála. Vypadal trošku zaskočeně.
„Ty chceš ještě?“
„Hihiii,“ zakývala jsem na souhlas. Zasmál se a zavrtěl hlavou.
„Už je to zase ta moje nenasytná Tokime,“ zabrblal si pro sebe. Nechala jsem to plavat. Nevím, jestli mezi námi byl dřív nějaký přátelský vztah nebo ne. Ale pro teď je to můj nepřítel, navíc nemůžu jistě věřit tomu, že jsem zde dřív vyrůstala a krásně žila. I když mi to tvrdí, může to být jen lest, jak si mě získat, takže budu otevřená novým informacím ohledně mé minulosti, ale neříkám, že budu všem věřit. Za chvíli Yoru přišel s další várkou jídla a já mohla spokojeně pokračovat. V tu chvíli jsem byla spokojená, uvidíme, jestli mi to vydrží na celý den, ale pro teď se tedy pokusím spolupracovat.
Když jsem dojedla, Yoru odešel a vrátil se až za pár hodin, ale s ním i Hokage a ten šedovlasej chlápek, co tu byl už při mém prvním probuzení v Konoze... myslím, že se jmenuje Jiraiya, ale nejsem si jistá. Každý se někam usadil. Hokage na židli proti mně,Yoru na stůl vedle mě a onen šedovlasý muž na parapet u okna. Jejich pohledy ke mně směřovaly tak intezivně, že bylo těžké před nimi uhýbat.
„No myslím, že můžeme začít,“ prohlásila Hokage. „Tak nám tedy pověz, co všechno si pamatuješ,“
„Myslím, že začnu tím, jak mě v Konoze otrávili ...“

Poznámky: 

Hoj, hoooj Smiling Tak lidi, myslím si, že je to jeden z nejdelších dílů za poslední dobu, i když třeba se mýlím, mám krátkou paměť Laughing out loud Nakonec jsme se k těm konožákům úplně nedostali, takže příštěě... no Meshiki by se se všemi měla sejít a popovídat a Tokime půjde konečně za Inoichim. No ani nějak nevím, co k tomu napsat, možná jen to, že na tu svatbu jsem nepomyslela ještě dneska ráno, to až když jsem začala psát mi tam sama nějak skočila, což na psaní obdivuju = z mého promyšleného dění, se nakonec stane úplně něco jiného, díky čemu musím svou vizi opět předělat XDD takže jako vždyy - Děkuju za každý koment a hvězdičku Smiling

4.8125
Průměr: 4.8 (16 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Mitora
Vložil Mitora, Čt, 2013-02-14 21:01 | Ninja už: 4274 dní, Příspěvků: 807 | Autor je: Tsunadin fackovací panák

Můžu se zase opakovat? Jestli jo Super díl jestli ne Ještě lepší díl. (Narážka na Tory: Neřeklas mi že jsi zabila Peina...) Laughing out loud

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Čt, 2013-02-14 22:30 | Ninja už: 4887 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

xDD Ona to dlouho tajila xDD v maskování je nepřekonatelná xDD ale to určitě víš Laughing out loud moc děkuji Smiling

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Mitora
Vložil Mitora, Pá, 2013-02-15 08:23 | Ninja už: 4274 dní, Příspěvků: 807 | Autor je: Tsunadin fackovací panák

Pořád dokola opakovala že zabije Sasukeho ale Peina? To ne Laughing out loud

Obrázek uživatele Tory
Vložil Tory, Ne, 2012-10-21 17:14 | Ninja už: 4341 dní, Příspěvků: 788 | Autor je: Konohamarova chůva

Svatba!!Super Laughing out loud A Tokime je chudák ale už je na tom líp Laughing out loud Jdu zabít Peina!! KATSU!! Muhahaha a je mrtví, dobře mu tak!

[/hide]

Občas si tak večer ležím v posteli, dívám se na hvězdy a říkám si: Kde mám ku**a střechu?!
Tobiho syn je hodný chlapec! Ne! Tobiho dcera je ještě hodnější chlapec!! *by Somča Laughing out loud *
Gaiův táta: Sobečtí lidé jsou... jako kočky. Gai: A chlupatí lidé? Gaiův táta:Taky jako kočky. xDDD

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Ne, 2012-10-21 17:54 | Ninja už: 4887 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Laughing out loud No svatba... potřebovala bych urychlit děj, jelikož už vim konec a docela ráda bych se k němu už chtěla dopracovat Laughing out loud Jinak teda gratulace k výhře nad Peinem Laughing out loud

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Po, 2012-08-20 00:35 | Ninja už: 4546 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Úžasnééééééé Tokí Laughing out loud Ach... jak já se na to těšila! Laughing out loud Ani nevíš! Laughing out loud Sice mě mrzí, že se tam moc nestalo... ano, svatbáá! Laughing out loud A většinou, když někdo píše o svatbách, tka mám takový divný pocit a moc se mi to nepáčí, ale tady mi to absolutně nevadilo Laughing out loud vypadalo to tak sladce Laughing out loud prostě si úžasná spisovatelka, o tom žádná Sticking out tongue Takže prostě zase nedočkavě vyčkávat na další dílky... jáj, moc, moc se těším Laughing out loud Konožáci tam budou... yay! Laughing out loud Sticking out tongue

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Po, 2012-08-20 00:41 | Ninja už: 4887 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

xDDD Muhehe, no když mě se to vdycky tak hezky protáhne xDD Až z toho sama nemůžu :DDD ... Děkuju mockrát Laughing out loud No svatba je sice zajímavá zpráva, ale bude opravdu až za dlouho, takže vaše těšení může vyprchat xDDD jsem ráda, že přesto, že to byl díl nudný a o ničem, se ti to líbilo Laughing out loud

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Angel_Of_Death
Vložil Angel_Of_Death, Pá, 2012-08-17 21:12 | Ninja už: 4347 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

Co napsat, co napsat.... Laughing out loud Prostě další úžasný díleček Smiling Ta svadba mě opravdu překvapila (myšleno v dobrém slová smyslu Laughing out loud) a jsem na ni moc zvědavá Laughing out loud Chtěla bych být přitom a vidět ten Yoruův výraz Laughing out loud A Tokime... Jak to asi s tou její minulostí dopadne? Laughing out loud

Jinak jak už jsem psala skvělí dílek Laughing out loud Myslím si, že nebudu moct spát pokud nevyjde další Laughing out loud

Nevím jak dlouho a kam budu padat, ale vím, že když padnu, vstanu, oprášim se a půjdu dál!!!
Mnohokrát děkuji Narutovi a taky stránce Konoha.cz! Bez nich by jsem totiž nespoznala množstvo výjimečných a skvělích lidí!

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, So, 2012-08-18 11:42 | Ninja už: 4887 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Laughing out loud Ale určitě jo, budeš moct spát Laughing out loud Ale už se na něm dělá Laughing out loud Jo a vážně to bude takové shrnuté, protože, kdyby měla popisovat všechno, co si pamatuje, tak by to bylo na strááášně dlouho Laughing out loud No jsem moc ráda, že se ti to líbilo Smiling Jinak se taky strašně těším na to, jak bude Yoru reagovat na jejich svatbu xDD teď je to snad jedna z věcí na kterou se těšim nejvíc Laughing out loud mockrát děkuju za komentík Smiling

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Kimi_Uchiha
Vložil Kimi_Uchiha, St, 2012-08-15 12:53 | Ninja už: 4436 dní, Příspěvků: 186 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Jéé..Laughing out loud Diel sa mi strašne páčil..Laughing out loud a som dosť rada že som ti stihla napísať koment..Laughing out loud pretože toho teraz moc nestíham..Sad ale k tomuto dielu..Laughing out loud je úžastný..Laughing out loud fakt sa ti podaril..Laughing out loud a tiež som bola rada že bol dlhší..Laughing out loud takže len tak ďalej..Laughing out loud Laughing out loud už sa strašne moc teším na ďalší diel..Laughing out loud Laughing out loud rýchlo ho napíš..Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Čt, 2012-08-16 11:50 | Ninja už: 4887 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Laughing out loud Jo, znám, taky jsem teď dost zaneprázdněná... Koukám, že délka vám vyhovuje Laughing out loud No dobrá, moc děkuju za komentík a já se pokusím sem dát další díl v čas Laughing out loud

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Rikki
Vložil Rikki, Út, 2012-08-14 22:04 | Ninja už: 4699 dní, Příspěvků: 457 | Autor je: Prostý občan

jé svatba? já tam chci Sad klidně i za číšnici, je mi to fuk Laughing out loud
díl byl skvělej a navíc v něm byla, mnou chtěná, Tokime. Těším se na její minulost, těším se na svatbu, sakra, těším se nějak moc Laughing out loud strášně moc se mi líbila tahle věta : Jelikož nebylo co dělat, tak jsem nic nedělala... Laughing out loud Laughing out loud bože, ty mě nepřestaneš udivovat Laughing out loud a zapečené těstoviny...mmm... mňam! dneska jsem je měla k obědu Laughing out loud

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, St, 2012-08-15 11:50 | Ninja už: 4887 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Sakra, tak za ty těstoviny tě zabiju xDD mám na ně strašnou chuť Laughing out loud Noo... pokud je to opravdu tvé veelké přání, tak tě na svatbu šoupnu, ale byla bys tam vážně jen jako vedlejší křovíčko xDD doufám, že nevadí :DD ale tak na svatbu je ještě brzo myslet, jak řekl Neji, jelikož ta bude až za delší dobu... Nobude tam tak nějak shrnuto, co si Tokime pamatuje, ale všechno nepoví a zbytek zjistí Inoichi Laughing out loud myslím.. Laughing out loud Noo takže děkuji za koment a za čas, který nad povídkou strávíš Laughing out loud

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Rikki
Vložil Rikki, St, 2012-08-15 13:47 | Ninja už: 4699 dní, Příspěvků: 457 | Autor je: Prostý občan

hele, je mi jedno jako kdo (co? Laughing out loud ) tam budu Laughing out loud

Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, Út, 2012-08-14 20:35 | Ninja už: 4567 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

Álelůja, álelůja, lelůja, lelůja. Laughing out loud Můžu jít za družičku?? :DD
Ne promiň, takžéé pro začátek, opravdu skvělej dílek. Moc se ti povedl, a ta délka, je perfektní, mohlo to být tak vždycky. Laughing out loud No přiznej sama, že je to tak čupróznější! Laughing out loud
Jsem zvědavá, jak bude reagovat Yoru na svatbu. Možná nás všechny překvapí a půjde vyrábět svatební oznámení, nebo taky ne... Laughing out loud
Tokimeškě drobeček. To je přesně jako já: Jelikož nebylo co dělat, tak jsem nic nedělala... Jak jinak :DD
Jsem zvědavá na tu "minulost" co bude Tokča vyprávět.
Jinák, jako vždy, skvělej, úžasnej a super díl a já se moc těším na další Kakashi YES

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, St, 2012-08-15 11:46 | Ninja už: 4887 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

No zlatíčko, nezci tě zklamat, ale ona tam toho moc nepovypráví Laughing out loud Dám to jako, že už bude kecat ke konci a asi se to tam nějak shrne, ale to si ještě nejsem jistá, noo Laughing out loud xD Jinak no je lepší, když je to delší... aleeee xDD já bych to sem pak dávala tak pozděě a někdy by mi to nevycházelo xD ale nuže dobrá, pokusím se Laughing out loud No jo Tokiška xD tak to dá rozum, že když neni co dělat, tak se nedělá :DDD No svatbáá... xDDDD Já se strašně těšim xD to bude fajne psát, na Yoruovo reakci se taky moc těšim, ale myslim, že to bude zajímavý Laughing out loud uvidíme Laughing out loud jéé to je úpe kawaii představa, jak drsná, hodná, neusmívající se Hitominka v mém podání pohazuje květy růžiček za nevěstou :DDD muhehe, dobrý nápad xDDD no níííč, děkuju za komentík, opět zvedl náladu a hurá na další psaní :DD

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..