manga_preview
Boruto TBV 09

Super Sestry 41

Meshiki : Ležela mi v náruči tak bezmocně, že pouhý pohled na ni mě děsil. Věděla jsem, že rána na jejím břiše bude problém, ale tohle přece zvládne. Už toho tolik zvládla, oproti tomu co už má za sebou, je to procházka růžovým sadem... ne? Přeci jí jedna rána neskolí. Nebo je v tom něco víc?
„Podej mi ji,“ natáhl ke mně muž ruku. Přinesl ji, ale jak můžu vědět, že patří k nám? I když pochybuju, že by nepřítel vrátil obět a pomohl zneškodnit svého spojence.
„No tak, rychle. Potřebuje okamžitou pomoc,“ začal naléhat. Sakra, jenom mě znervózňuje, tak je s námi nebo ne?
„Poslechni ho, Meshiki,“ zapojil se Kakashi, který s Ayano bojoval proti Kisamemu. Můj pohled zabloudil k Itachimu, který se sotva držel při vědomí.
„Venmu ho taky, nenechám ho zemřít, mohl by pro nás být důležitý,“ zareagoval okamžitě.
„Vaše jméno,“ zeptala jsem se. Zarazil se a zmateně mě pozoroval. Nedivím se mu, je to vcelku nevhodná situace na představování.
„Vaše jméno,“ zopakovala jsem.
„Yoru... Yoru Kawari,“
„Dobrá. Takže pane Yoru... pokud Tokime jakkoliv ublížíte. Zabiju vás,“ mluvila jsem naprosto vážně. Ani přes Kakashiho slova jsem mu ji nechtěla svěřit. Po tak dlouhé době ji mohu držet a opět se mi ztrácí. Jenže pokud bych ho nenechala, mohla by nejspíš zemřít. S váháním jsem mu ji předala. Chytl ještě Itachiho a zmizel. Ta rychlost byla více než obdivuhodná, ale tím se teď zabívat nemůžu. Kakashi s Ayano kupodivu skvěle spolupracovali, tak jsem nechala Kisameho jim, namísto toho jsem se zaměřila na úplně jiného člena Akatsuki. Na Hidana. Opět mával s tou svou kosou jako zběsilej. Smál se a křičel při tom. Neznát ho, tak nevěřím vlastním očím. Byl to ten, který mé sestře ztrpčoval nechtěný pobyt u Akatsuki.
„Hej! Nech už toho bordelu a radši vypadni, ty chcíplotino,“ zavolala jsem na něj. Evidentně můj hlas poznal, jelikož měl při otočení velice škodolibý úsměv.
„No čekal jsem, kdy se tady konečně objevíš,“ ušklíbl se.
„Za to tys byl vidět už od začátku,“
„To víš, můj styl, Jashin-sama si to tak přeje,“
„Tvůj slovník se nějak sklidnil, ne? Čekala jsem, že budu poslána do pr*ele a ještě dál,“ zvedla jsem obočí. Změnil se? Pořád v jeho očích vidím chuť zabíjet, ale není to takové jako dřív.
„Promiň, zapomněl jsem... Tak co ty ku*vo, rozdáme si to?“ zakřičel a postavil se do útočného postoje.
„Pořád to není ono, ale snaha se počítá,“ zasmála jsem se a on začal ve vzteku opět mávat kosou. Mihala můj obličej tak rychle, až se mi z toho motala hlava. Přišel výkop, stihla jsem se bránit, ale přesto mě to dostalo na zadek. Pořád jsem vysílená, nervy se mnou dělají hodně. Přišlo toho na mě v jednu chvíli moc a co to odneslo? Tělo. Podežřívavě si mě přeměřil.
„Nejsi ve formě,“ podotkl.
„Díky, všímla jsem si,“ zvedla jsem se. „Výhoda pro tebe,“
„Ccc, bojovat s odpadlíkem je pod mojí úroveň,“ vrhl se na někoho jiného. Co to s ním je? Měl by využít té situace debil. Ne, že bych mu chtěla radit, ale takhle se nikdy nechoval.
„Já tě nenecham jen tak jít,“ rozběhla jsem se k němu, ale on můj útok odvrátil a sekl mě do pravé paže. Zavrtěl hlavou, jakoby říkal ,Nechtěl jsem to udělat, ale nemám na vybranou,. Prohlédl si krev na ostří.
„Tohle bude tvůj konec,“ řekl. Zorničky se mi zúžily a dech zastavil daleko v hrdle. Byla jsem příliš nepozorná, na zemi už totiž byl připravený kruh s trojúhelníkem uprostřed. Nevšimla jsem si ho... to bude můj konec. Olízl krev a pomalu se na mě podíval.
„Teď se teprv pobavíme,“ zasmál se... zůstala jsem na něj zírat v očích smrt. Zvuk okolo mě byl tlumený, téměř jsem ho neslyšela, byl slyšet pouze tlukot mého srdce.
„Kage Nui,“ najednou se za mnou scela jasně ozvalo. Hidan musel vystoupit ze svého kruhu, uhýbal před stínovými nitěmi a vražedně sledovala Shikamara.
„V pořádku?“ zeptal se mě. Byla jsem stále v šoku, ale kývla jsem.
„Ty hajzle. Jo, s tebou mluvim,“ sledoval Shikamara. „Přerušil jsi můj obřad, za to se budeš smažit v pekle, ty sr*či!“
„Fuuton : Atsugai!“ ozval se dívčí výkřik a poté obrovská rána. Za námi se rozpadlo několik domů. Nevěřícně jsem to sledovala. Od místa demolice odskočil až k nám Kakuzu. Zastavil se u Hidana a bystře sledoval hromadu sutin. Z prachu se začalo objevovat tělo, nejspíš útočník. Když prach začal usedávat, byla vidět celá postava. Stála tam dívka přibližně v mém věku, světlé triko na ramínkách, výstřich vyplněný síťovinou, k tomu uplé černé kalhoty s vysokými boty. Tmavé vlasy měla rozpuštěné, až na ofinu, která se jí spínala nahoru. Vypadala velice dobře, ale také omláceně.
„Vracíme se,“ řekl Kakuzu. „Své jsme splnili,“
„Ale vždyť to začínalo bejt zábavný,“ protestoval Hidan.
„Jak jsem řekl,“chytl ho za rameno a zmizeli, též i ostatní Akatsuki. Byla jsem strašně unavená. Spadla jsem na zem a zůstala v krkolomné pozici, bylo to vcelku příjemné, tak omračující. Shikamaru s dívčinou ke mně přiběhli.
„Ovládáš vítr,“ otočila jsem se na záda. Dívka byla zaskočena, nejspíš v této situaci nečekala takovou reakci.
„Ano,“
„Odnesu tě do nemocnice,“ nabídl se Shikamaru.
„Jsem jenom unavená,“
„A zraněná,“ poznamenala.
„Tvé jméno?“ pohlédla jsem na ni.
„.. Tareshi Hitomi,“ odpověděla nejistě.
„Tak Hitomi, až se budu cítit zraněná... Tak řeknu!“vypadala zaskočeně. Teď je nejdůležitější Tokime. Přes mou snahu ukázat všem jak jsem na tom skvěle, jsem ztratila vědomí...

Když jsem se druhý den probrala, seděl u mě Neji, který se musel později vrátit, i s Ayano... Co ta tady dělá?!
„Konečně jsi vzhůru lásko,“ postavil se a přišel ke mě.
„Ahoj miláčku,“ objala jsem ho a pořád tupě sledovala Ayano. Když odstoupil a sedl si, mohla jsem se naplno věnovat svému nechápajícímu pohledu. Místo toho, aby Ayano podala radikální vysvětlení, proč se obtěžuje u mé postele, se na mě zazubila a zamávala. S kapkou u čela jsem si opět lehla. Okamžitě jsem si vzpomněla na Tokime, a tak za pomoci Nejiho a té trubky, jsem se vydala do jejího pokoje. Okolo Tokiminy postele stála Tsunade, muž, který jí přinesl a Jiraiya. Přišla jsem blíž a viděla jak sebou mírně cuká, oči zavřené. S hlubokým nádechem se posadila a chytla ze zadu za krk. Když se rozkoukala, všechny si prohlížela. Kromě Ayano, která nevěděla o co přesně jde a nejspíš kdo to je, se na ni všichni usmívali.
„Tokime,“ dostala jsem ze sebe a chtěla se k ní přiblížit, jenže ona vzala sklenici vody, která byla na stolku vedle ní a hodila ho po mě. Neji mě stihl strhnout k sobě a sklenička se roztříštila o zeď. Vyděšeně jsem na ni pohlédla.
„Tokime,“ zopakovala jsem, tentokrát naléhavěji a žalostněji. Očima těkala z jednoho na druhého. Držela se co nejblíže u zdi. Nikdo nechápal její chování, ani já ne.
„Kdo jste?!!“ křikla...

Poznámky: 

Laughing out loud Hojky lidi, opět je to tu déle a ano, není to moc dlouhé, ale tahle část mi teda vůbec nešla. Ani se nedivim, jestli vás to už nebaví číst, kdo by se furt čet s takovou roztahanou spatlaninou Laughing out loud doufám, že mi zbylo ještě pár čtenářů a budu doufat, že dílek nebyl špatný Smiling jako vždy vítám každý komentář a hvězdičku Smiling

5
Průměr: 5 (17 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Mitora
Vložil Mitora, Čt, 2013-02-14 18:43 | Ninja už: 4274 dní, Příspěvků: 807 | Autor je: Tsunadin fackovací panák

Úžasný (sakra zase se opakuju) Laughing out loud

Obrázek uživatele Tory
Vložil Tory, Po, 2012-10-08 19:51 | Ninja už: 4340 dní, Příspěvků: 788 | Autor je: Konohamarova chůva

Na začátku jsem se fakt lekla (nadskakovala jsem na židli) že Meshiki umře ale uffff!!Přežila Laughing out loud A Tokime je nepoznává? Ani Meshiki?? Chudák Sad
Jo a máš tam zase novou postavu Laughing out loud Jsi strašně kreativní Laughing out loud Prostě Borka Laughing out loud

[/hide]

Občas si tak večer ležím v posteli, dívám se na hvězdy a říkám si: Kde mám ku**a střechu?!
Tobiho syn je hodný chlapec! Ne! Tobiho dcera je ještě hodnější chlapec!! *by Somča Laughing out loud *
Gaiův táta: Sobečtí lidé jsou... jako kočky. Gai: A chlupatí lidé? Gaiův táta:Taky jako kočky. xDDD

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, Po, 2012-10-08 21:10 | Ninja už: 4887 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Laughing out loud No to mě hrozně děsilo, strašně jsem se bála, že vám to bude vadit a ani bych se nedivila, přeci jen tam v jednu chvíli naskákalo spousta postav.. = Yoru, jeho dva synové, Ayano, Hitomi a předtím Sunai... xDD Nooo komické, doufám, že to nevadí, jinak opět mooc děkuju Smiling A jsem moc ráda, že chápeš Tokime, přeci jen za to nemůže Smiling

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Sarah Nara
Vložil Sarah Nara, So, 2012-05-26 07:25 | Ninja už: 4729 dní, Příspěvků: 473 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Ale nevadí že to nie je dlhé Laughing out loud My všetci si to radi prečítame XD Ten koniec bol úplne parádny... snáď sa z toho Toki dostane Smiling Však dúfam že uvidíme. Teším sa! *zdvihla sa jej nálada*

~FC for mestekova~

Moje FanFiction

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, So, 2012-05-26 11:31 | Ninja už: 4887 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Smiling to jsem ráda, že se to líbilo Smiling všichni se tak staráte o Tokču :DDD to mě taky těší Laughing out loud děkuju moc Smiling

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Rikki
Vložil Rikki, Pá, 2012-05-25 20:15 | Ninja už: 4699 dní, Příspěvků: 457 | Autor je: Prostý občan

báječný podvečer Laughing out loud dívám se na nové FF a co tu nevidím? povídku od Tokime Laughing out loud no co, úklid pokoje počkat může Laughing out loud tak jsem vzala noťas, lehla na postel a četla Laughing out loud teď jenom čekám na to, až sem přijde máma a začne mít komentáře typu: ,,ty se zase flákáš!" ,,Okamžitě si ukliď! Takový bordel tu mít nemůžeš!" Laughing out loud balím na kurz, bez rozházeného oblečení by to balení bylo o ničem, ni? Laughing out loud Laughing out loud
zase jsem to udělala -.- zase! půl hodiny tu žvatlám o mně a povídce věnuju jednu větu -.- jsem hold strašná Laughing out loud ale nestěžuju si Eye-wink

PS: díl byl super Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, So, 2012-05-26 11:30 | Ninja už: 4887 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Laughing out loud dobré, mě to vůbec nevadí Laughing out loud ale normal jsem si myslela, že to napíšeš - žes to zase udělala- :DDD úpe z toho nemůže Laughing out loud no děkuju mockrát, mě to strašně těší, jak to, že mi to vždycky strašně pěkně napíšeš a za to, že jsi se takhle obětovala - hrozila možnost ostré komunikace s matkou :DDD- děkuju moc Smiling

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Rikki
Vložil Rikki, So, 2012-05-26 15:08 | Ninja už: 4699 dní, Příspěvků: 457 | Autor je: Prostý občan

ostrá komunikace přišla později Laughing out loud po tvojí povídce jsem kecala s bráchou u něj v pokoji Laughing out loud

Obrázek uživatele HiTomi-chan
Vložil HiTomi-chan, Pá, 2012-05-25 07:08 | Ninja už: 4567 dní, Příspěvků: 1154 | Autor je: Pěstitel rýže

Jashinééé !! Laughing out loud Ú-ž-úžasný ! Laughing out loud... Nasmála jsem se, aji čučela jak tele na nový vrata Laughing out loud ...
A když sem přišla na scénu, tak mi srdíčko radostí dělalo kotoule a přemety :DDD... Ale musím říct, že si mě dobře vystihla :DDD Jelikož jak si psala že jsem byla zaskočena, tak sem byla i já sama o sobě :DDD... Ale já bych se možná začala ještě smát, ale to asi podle situace :DD...
A Aya mě dostala Laughing out loud Místo toho, aby Ayano podala radikální vysvětlení, proč se obtěžuje u mé postele, se na mě zazubila a zamávala. S kapkou u čela jsem si opět lehla. ... Živě jsem si to představila Laughing out loud a skončila jsem pod stolem :DD
A ty boje Laughing out loud Hustýý Laughing out loud Hidánek používal stýl našeho velkého pána a jelimána v jednom Jashinka-sama ! :DDnevím proč, ale čekala jsem že ji Shika zachráníí :DD... A odvedl se Itachi ? Laughing out loud Sexy :DDD ...
No nic Laughing out loud těším se na další díl a moc děkuju Smiling Jsem strašně zvědavá jak to bude s Tokčou Laughing out loud.. A nepodceňuj se tolik Toki ! :)

Přátelé jsou jako brambory, když je sníte, tak zemřou...
Ne všichni, kdo bloudí, jsou ztraceni.
Hloupost a pýcha na jednom dřevě rostou..

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, So, 2012-05-26 11:25 | Ninja už: 4887 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Smiling děkuju mnohokráte Laughing out loud k tvé postavě = mám v plánu, že bude taká ..... no napíšu do zpráv, takže se v ní asi dost shodovat nebudeš, ale pajdón potřebuji tam taky také charaktery :DDD přitom já je mám teda ráda Laughing out loud ohledně Tokči se to snad nějak vyvrbí Laughing out loud jinak samosebou ti moooc děkuju Smiling)

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele lucathemeh
Vložil lucathemeh, Pá, 2012-05-25 06:37 | Ninja už: 4651 dní, Příspěvků: 393 | Autor je: Pěstitel rýže

No to máme pěkné ráno Laughing out loud
Tááááákže, boj byl vážně super, ale Hidan to zabil XD OMJ Tokime kam chodíš na ty nápady? Smiling Tak dál... Délka je pro mě akorát, já totiž přečtu všechno (ehm... snad) Smiling Ale jsem strašně zvědavá, co bude s Tokime, když se nevzpomíná a s Itachim, kterej tam vypadal že bude K.O. Takže tento díl bude 5/5 a jednoduše řečeno, FAMÓZNÍ Laughing out loud Laughing out loud Budu čekat na další díl Smiling

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, So, 2012-05-26 11:17 | Ninja už: 4887 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Laughing out loud Izanami Laughing out loud děkuju vážně moc a mě tenhle díl právěže přišel takovej nudnej Smiling tak to díky. No Itachík Laughing out loud uvidíme, jak to s ním dopadne Laughing out loud sama nevím, jak se z toho vymotat Laughing out loud ještě jednou díky Smiling

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..

Obrázek uživatele Ría
Vložil Ría, Čt, 2012-05-24 22:49 | Ninja už: 4546 dní, Příspěvků: 1511 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

ACh božéééé Laughing out loud Na tohle sem čekala xDD Zase dílek, kde sem vyprskla smíchy a zároveň překvapeně čučela Laughing out loud ....
"Místo toho, aby Ayano podala radikální vysvětlení, proč se obtěžuje u mé postele, se na mě zazubila a zamávala." + "Trubka" :DDD Božééé... to mě fakt dostalo :DD Hezký, hezký! Laughing out loud Jen tak dál... Dokonce i Hitominka se tam objevila Laughing out loud Když sem četla ofina nahoru, došlo mi o koho jde Laughing out loud A Itík byl odveden... Mmmm... začíná se to pořádně rozvíjet Laughing out loud Moc se těším na další pokráčko, hlavně na to... co se stane s Tokiminkou, která chudinka přišla i o zbytky vzpomínek (Fakt jí ten fotr neměl odvádět do Konohy.... v Akatsuki zapomínala pomalu, ale sestru si pamatovala... dojde do Konohy a bum.... paměť absolutně v kelu :DDD)
No, prostě se děsně těším na pokráčko, takže snad ho napíšeš co nejdřív - až budeš mít čas, sámo Smiling - protože jsem děsně nedočkavá, zvědavá a tak dále... však to znáš Laughing out loud ....Moc mě to prostě zajímá Smiling A hlavně jsem děsně ráda, že je tu zase úžasnej dílek úžasné série Smiling Kakashi YES

Obrázek uživatele Tokime
Vložil Tokime, So, 2012-05-26 11:12 | Ninja už: 4887 dní, Příspěvků: 866 | Autor je: Recepční v lázních

Laughing out loud Ty umíš tak povzbudit Rí Smiling to je krása číst Laughing out loud děkuju mockrát Laughing out loud no Ayano to je takový tak trošku pako :DD ale jen někdy, myslím, že se ještě pěkně vybarví :DD Hitomi se nám tam objevila, ani jsem nečekala, že se objeví tak brzy, ale přeci jen teď tam až tak moc nebude, jelikož máme problémy s Tokime, takže uvidíme, ale to se teď bude řešit nejvíc Smiling no ono se ukáže jak to ještě s Toki je Laughing out loud tak tuhle část příběhu jsem viděla hodně daleko a ona už je tady :DDD děkuju ti moc Smiling

Moje FC - trapás, taky jsem se k tomu donutila :DD
FC nejbestovějšího borce = Ría ^^
Anime is my LIFE!
Narodil ses jako originál, nezemři jako kopie..