manga_preview
Boruto TBV 10

Prázdno 4. část

(ich forma)
"Kruci!" Zprudka jsem se opřela o kmen stromu, na jehož větvi jsem se zhroutila. V noze mě cosi neuvěřitelně pálilo.
"Mariko?! V pořádku?" Temari se taktéž zastavila, ač několik metrů přede mnou. Ohlédla se. Vypadala, že si dělá starosti.
Na tváři jsem vyloudila pokroucený úsměv: "Jasně," a pokračovaly jsme dál. Noha pálila jako čert, ale teď nebyl čas se zdržovat. Koru mě potřebuje!
"Tsunade-sama říkala, že s tím budou ještě problémy. Měla sis před tou cestou alespoň den dva odpočinout," vytýkala mi.
"Jsem v pořádku. Jediné, co teď potřebuji je vidět brášku, Temari-san." Vzápětí jsem však litovala, že jsem to kdy vyslovila. Temari na mě byla sice poslední dobou hodně milá, ale cítila jsem k ní jakýsi respekt. Nechtěla jsem, aby mě měla za slabocha.
K mému překvapení jen pokývala hlavou: "Rozumím ti." Usmála se a bez dalšího slova jsme nabraly směr-Suna. Konec lesa není daleko.

__ČP__

(er forma)
Dvě osoby běžící pouští za sebou zanechávaly rozmazané stopy v rozpáleném písku. Žhavé Slunce pomalu ustupovalo vyjasňujícímu se Měsíci a tak raději spěchaly. Nechtělo se jim běžet pouští v noci, kdy je taková zima.
Na dívce, s polodlouhými černými vlasy, bylo nápadné kulhání na levou nohu. Snažila se, ale cesta ji zmáhala mnohem víc než její společnici. Vlasy jí spadaly asi pod lopatky a během cesty je měla svázané do culíku. Do obličeje jí však stále spadala patka. Často kvůli ní pohazovala hlavou, aby si překážející prameny odhodila z očí.
Na sobě měla nabírané, nad koleny stažené, černé šortky a síťované tílko. Přes to měla oblečený dlouhý béžový kabát, na jehož levém rukávu byla přišitá čelenka Vesnice skryté v trávě a na rukou bezprsté rukavice. K černým sandálům měla připevněné chrániče holení, kolem lýtek obepnuté provázky.
„Támhle!“ zvolala najednou Temari s rukou namířenou na kamenný masiv pár set metrů před nimi, který se před nimi objevil, když přeběhly přes jednu z písečných dun. Mariko už byla obeznámena se skutečností, že Písečná vesnice je skrytá právě uvnitř těchto na hradby upravených skal. Mariko samým nadšením přidala do kroku a Temari ji s jemným úsměvem napodobila.

Poznámky: 

Jo jo a jo. Vím, že mi to děsně trvalo, ALE mám k tomu rozumné odůvodnění ˇ_ˇ Naši mi zakázali počítač a oni jsou v tomto ohledu dost...přísní A i když jsem na ten comp párkrát vklouzla, nestačila jsem se ani pořádně rozkoukat a bolela mě šiška DX (já vím, je to děs ty rodiče).

4.8
Průměr: 4.8 (5 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Uchiha Naomi
Vložil Uchiha Naomi, Út, 2012-01-10 22:07 | Ninja už: 4645 dní, Příspěvků: 36 | Autor je: Prostý občan

Hojky, chci se zeptat na další díl, vím, že te to otravuje, ale příběh se musí rozšířit ne jenom v tvoji hlavě ok ???! XDDDDD, Smiling Smiling

Obrázek uživatele Uzumaki Schianni
Vložil Uzumaki Schianni, Po, 2012-01-16 21:22 | Ninja už: 4653 dní, Příspěvků: 69 | Autor je: Prostý občan

Ty si ty svoje komenty schovej, zlato! Laughing out loud

Podpis byl zkrácen z důvodu nadměrné velikosti.

Obrázek uživatele Dagkharis
Vložil Dagkharis, Út, 2012-01-17 23:10 | Ninja už: 5035 dní, Příspěvků: 325 | Autor je: Sluha v rezidenci klanu Hyuuga

Náhodou dobrá připomínka, Schi-san Eye-wink

Obrázek uživatele Dagkharis
Vložil Dagkharis, Út, 2012-01-03 22:25 | Ninja už: 5035 dní, Příspěvků: 325 | Autor je: Sluha v rezidenci klanu Hyuuga

Jajajááj, to je krátk. mockrátké, moc... =,=" možná že kdyby to bylo delší a víc příběhu.... Puzzled Takhl jsem se akorát stačila jakž-takž ponořit do děje a už to skončilo.