manga_preview
Boruto TBV 13

Poslední válka shinobi, část 2

Boj

Tsuchikage pohlédl na pětici. Dva přední neznal, ale další poznával s jistotou. Celá pětice stála nehnutě jako stroje, zato prostřední se upřeně zahleděl na Uchihu. Sasuke toho muže znal a nejspíš věděl proč tady je. Věděl, že nastane boj.
,,Sasuke asi víš proč tady jsem," řekl muž a do ruky si vzal zlatý kunai.

Sasuke se zamračil a tiše promluvil: ,,Co zde děláš ty chápu, ale proč je tady Jiraiya a Bílý tesák," vyhnul se kunai, který se zabodl do jeho jestřába a pokračoval, ,,možná si myslíš, že mě takhle porazíš, ale ani Jiraiya na to nebyl tak silný," vztyčil tuku a s náznakem křiku pokračoval, ,,dokonce ani tvůj otec ne, Naruto!" v tom okamžiku vymrštil na Naruta jehlice chidori, chidori senbon.
Naruto na to reagoval výskokem a opětoval Sasukeho útok sadou shurikenů. Sasuke se usmál, protože všechny shurikeny mířily na něj a bylo snadné se jim vyhnout, ale poté co Naruto vyznakoval nějakou Fuutonovou techniku rapidně zrychlily a vytvořily dlouhé větrné čepele, které nejprve rozsekly jehlice chidori a potom rychle mířily na Sasukeho. Sasuke se sice vyhnul shurikenům, které následně poranily jestřáby jeho společníků, ale nesledoval Naruta, který mezitím stihl vytvořit rasengan.

,,Naruto to mě chceš porazit rasenganem?“ zakřičel Sasuke, když se zničehonic Naruto přemístil za něj.
,,Sasuke pojď si popovídat jinam, tady je moc rušno,“ zašeptal Naruto a zaútočil na Sasukeho rasenganem. Sasuke se nestihl vyhnout úplně a rasengan mu rozsekl ruku.
Ještě kousek a zasáhl by tepnu, pomyslel si Sasuke.
,,Naruto zesílil jsi, vypadá to, že budu muset, pro dobro Iwagakure, s tebou bojovat jinde.

Než stihl jestřáb s Narutem a Sasukem odletět, Jiraiya se díky technice Ranji shigami no Jutsu, technika běsnící lví hřívy, dostal na jestřába taky.
,,Co ten tady dělá, snad ne Edo Tensei,“ pokřikl Sasuke na Naruta.
,,Sasuke už nejsi tak klidný jako dřív. Mohu tě ujistit, že Sensei je tady, protože byl sennin, ne díky takové technice.“

Mezitím jestřáb odletěl pryč z bojiště.
,,Naruto, co zmůže fuuton proti Uchihům?“ zašklebil se Sasuke a pár ručními pečetěmi zakončenými pečetí tygra vytvořil katonovou techniku. Katon: Housenka no Jutsu, to samé opětoval Jiraiya, který v sennin módu měl techniku výrazně silnější. Sasukeho a Jiraiyovy ohnivé koule do sebe narážely a pohlcovaly se navzájem.
Teď měl Naruto šanci, do rukou vzal několik shurikenů, nabil je chakrou a vymrštil směrem k Sasukemu, shurikeny vytvořily větrné čepele. Fuuton: Kazeshuriken. Když už se zdálo, že Narutův plán vyšel, Sasuke otočil svou techniku na shurikeny, pár ohnivých koulí Narutovu techniku zneškodnilo. Nicméně Sasuke nedokázal zareagovat na jednu z Jiraiyových ohnivých koulí a dostal přímý zásah.

Naruto věděl, že na hřbetě Sasukeho jestřába nemohou bojovat. Pod nimi byla rozlehlá kamenná poušť. Bitva na jestřábovi byla pro Sasukeho výhodnější, přestože znal okolní terén, bojuje proti přesile a ještě se ji muset bránit ze všech stran by bylo nemožné. Věděl, že Jiraiya musí ze hry, protože dokáže vytěsnit Narutovu slabinu a vytváří přesilu. Naruto se bude snažit dostat z jestřába, asi mu to splním, napadlo Sasukeho a řekl něco jestřábovi. V tu chvíli jestřáb rychle vyletěl a shodil i Jiraiyu i Naruta. Jiraiyovi ani Narutovi v sennin módu nemohl pád ublížit. Naruto ucítil žabí olej a Jiraiyu, který zmizel pod plameny Amaterasu. Aha, to byl Sasukeho plán, kdyby to Sasukemu vyšlo úplně dostal by také mě.

Poznámky: 

Příšti díl - Pět Kage

4.125
Průměr: 4.1 (8 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Aki no sakka
Vložil Aki no sakka, Čt, 2010-10-21 23:45 | Ninja už: 5542 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Prostý občan

Obrázek uživatele Kioshi Makoto
Vložil Kioshi Makoto, Pá, 2011-07-29 13:35 | Ninja už: 5755 dní, Příspěvků: 173 | Autor je: Prostý občan

Totální souhlas...například ten boj na jestřábech sem si nedokázal totálně vubec představit jak na malé ploše mohli "Takhle" Bojovat navíc má to nějaký rychlí a nesouvyslí spád dle mě...ale je to jen muj názor né všech ale skus to nějak propracovat určitě to bude lepší jen trocha cviku Smiling

jméno změněno z Akiotto na Kioshi Makoto
Festovní FanFikce - Animefest 2009
/>

Obrázek uživatele Capsior
Vložil Capsior, Pá, 2010-10-22 15:13 | Ninja už: 5134 dní, Příspěvků: 25 | Autor je: Prostý občan

Děkuji moc

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Čt, 2010-10-21 16:35 | Ninja už: 6010 dní, Příspěvků: 2208 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Achich ouvej. Po všech těch radách... Tu nic není. Popis chybí, bitva formou tělocviku. Já vím, že tohle je Fan Fikce a může tam být Jiraiya, může tam být Naruto i Sasuke, ale co v té době tam dělá Bílý tesák a Minato, to vážně netuším. Ale budiž, to bych ještě brala. Ale promiň, tělocvik a stručně popsaný děj, ještě navíc rozodstavcovaný děj, který je stejně na houby, když se odehrává na jednom místě a ve stejnou dobu, ti vážně neodpustím. Strohé věty, opakování se. Vím, jsi nováček a nevíš, jak by to mělo vypadat pro ty náročnější čtenáře, kteří od toho něco čekají. Takhle ti všichni utečou. Proč se pořádně nezamyslíš nad celým celkem? Copak nevidíš, že tam máš jenom samou akci? To není dobrý. A navíc jde děj strašně rychle. Tak moc, že jsem to mohla jenom přelétnout a věděla jsem, co v tom je. Proč si s tím nepohraješ? Proč nedáš víc prostoru popisu? Krajině? Dalším postavám? Proč tam máš jenom strohost? Vážně se nad tím zamysli, gramatika jenom nestačí. Stylistika je taky velmi důležitá.

Obrázek uživatele Capsior
Vložil Capsior, Čt, 2010-10-21 21:29 | Ninja už: 5134 dní, Příspěvků: 25 | Autor je: Prostý občan

Odstavce tam jsou kvůli přehlednosti, co tám dělají všechny postavy se v další dílech objastí, budu se to snažit zlepšit, už v tomto díle sem se snažil rozvětvit některé údaje, tento díl měl mít rychlý spád, přece jen jsem popisoval kousek, který by se v reálném čase mohl odvíjet nějakých 10minut. Nicméně děkuji za kritiku, určitě si z ní neco vezmu