manga_preview
Boruto TBV 08

Sasukeho pohroma?!- TCHÝNĚ: 09- Velký úklid (KONEC)

Tentokrát se otráveně zvedl Naruto a pomalým krokem vyrazil za zvukem té otravné věcičky. Zvedl telefon a přiložil sluchátko k uchu. Hinata ho sledovala, pozorovala., jak se jeho výraz postupně mění, až se nakonec začal neovladatelně smát, pak sluchátko položil.
„Kdo to byl?‘‘ vyptávala se hned tmavovláska, jelikož měla nějaké tušení a milence. Naruto se stále smál.
„Sasuke dneska málem zabil tchýni, ke vší smůle jen omdlela a vezou ji do nemocnice,‘‘ sdělil a dál se smál. Hinata se ovšem zamračila. Jí to tak moc vtipné nepřipadalo.
„Víš, to ale není vtipný, co kdyby se tohle stalo mé matce,‘‘ řekl Hinata a Naruto zmlkl. Byla to zajímavá myšlenka, ale zas tak moc svoji tchýni nenáviděl, vlastně viděl ji jenom na svatbě a tak jen utírala slzy.
„No asi ne, každopádně, nám sem přinese Itachiho, abychom ho pohlídali,‘ oznámil ji druhou, trochu méně radostnou zprávu. Hinata, ale nebyla proti, jakmile ho přivedl, oba s Minatem zalezli někam do pokoje.

To mezitím Sasuke netrnul strachy, co s jeho tchýní bude. Dopadla sice ošklivě na hlavu a momentálně něco nesmyslně mumlala. Sasuke zůstal doma a slíbil, že za Zakutou hned přijede do nemocnice, momentálně však měl plné ruce práce s dětmi. Co s něma? Nakonec se rozhodl pro jediné možné řešení. Itachiho měl už z krku, co se zbývajícími pěti? Zvedl opět telefon a postupně vytáčel čísla všech svých přátel.
„Ano, děkuji, Tsunade-sama, že se o trojčata postaráte, jste pro ně jako vlastní babička,“usmál se do telefonu.
„Já ti dám babičku!“zařvala na něj Tsunade do telefonu, avšak za chvilku si už pro všechny tři holčičky přišla. Teď už zbýval jen Daisake a Tadashi. Sbalil oběma klukům věci tak, aby mohli zůstat i přes noc a vydal sek sídlu klanu Nara. Otevřela mu Temari, která si s nadšením malého Tadashiho vzala. Sama měla téměř stejně starou holčičku, takže nebyl problém. Nakonec už zůstal jen Daisake.
„Tati a co já?“zeptal se smutně. Načež se Sasuke potutelně usmál, už totiž přesně věděl komu se „pomstí“. Asi o deset minut později stáli oba před dveřmi do malého bytu. Sasuke opatrně zaklepal. Otevřít mu přišel rozespalý Kakashi, ještě ve svém nočním úboru.
„Ohayo, Sensei,“pozdravil Sasuke a mile se na svého bývalého učitele usmál. On však jeho nadšení nesdílel.
„Přišel jsem vás poprosit, jestli byste mi nemohl Daisakeho pohlídat, jen jednu noc,“udělal Sasuke psí očka.
Kakashi se zatvářil, jako by stál na popravišti a čekal na poslední ránu z milosti.
„No, já teda…“
„Jasně, že ho pohlídáme,“ozvala se Anko, která se právě polonahá objevila ve dveřích. Těhotenské bříško už bylo jasně vidět a Sasuke se musel v duchu usmát: Tak i na vás došlo, Sensei!
„Díky moc,!“ zakřičel mezi dveřmi Sasuke, „A pozor na oheň, Tadashi je trošku živější dítě!“

Sasuke si pyšně kráčel do nemocnice, no zas tak pyšně to nebylo, jakmile uviděl pobrekávající Sakuru, radost jako by se rozpustila. Pomalu přišel k ní a objal ji kolem pasu. Sakura vzlykla a dala ruce kolem jeho krku a v klidu se vyplakala na jeho rameno.
Zanedlouho vyšel doktor, Sakura ho i hned začala zasypávat otázkami, až ji nakonec musela Sasuke odtáhnout, jinak by nebohého doktora uškrtila.
„Není to tak zlé jak to vypadá, jen lehký otřes mozku, který jsme dali do pořádku, ovšem nemůžeme zaručit, že nepřišla o paměť, dokonce je to velmi pravděpodobné vzhledem k místu, kde se udeřila. Necháme si ji na pozorování,‘‘ sdělil jim doktor a dočista se vypařil, protože Sasukemu se jeho manželka vyprostila se sevření.
A tak jim nezbývalo nic jiného než se vrátit do sídla, v domě bylo až nepřestavitelné ticho, Sasuke si to ale užíval. Žádné uplakané děti ani běsnící tchýně. Využil tedy situace a povalil Sakuru do postele.
„Co blbneš!‘‘ vyděšeně křikla, ale Sasuke ji umlčel polibkem. Dál pokračoval v rozepínání její blůzičky, ona však pořád měla námitky. Tedy spíš neměla náladu a nějaké hrátky.
„Víš, děti jsem rozdal, protože jsem chtěl, abychom měli čas i na sebe,‘‘ usmál a pohladil ji po tváři. Sakura se usmála, ale i tak vstala z postele. Ale Sasukeho nedočkavosti neutekla, stačilo jen pár minut a ležela nahá pod ním.
Ráno vypadala ložnice jako po výbuchu bomby, Sasuke to vzal až moc nedočkavě takže oblečení bylo snad i venku na ulici, protože ho pokaždé odhodil někam do neznáma. Překvapivě postel byla prázdná, zajímavé zvuky se linuly z koupelny.

„Sasuke!“křikla Sakura a vyletěla z koupelny, zabalená jenom v ručníku. Za ní vyběhl Sasuke v trenkách.
„Ty si vážně….“svou námitku ovšem nedořekla, protože ji Sasuke znovu políbil a začal z ní stahovat ručník. Přerušil je však opět zvuk domovního zvonku. Sasuke v duchu hodně sprostě zaklel, ale Sakura si oddechla, aspoň prozatím byla zachráněna. Sasuke se neostýchal a jen ve spodním prádle šel otevřít. Na prahu dveří stál Daisake a jeho ohořelý doprovod.
„To tvoje dítě je absolutní psychopat!“zakřičel Kakashi. Připálené vlasy značně smrděly.
Sasuke měl co dělat aby se nesklátil smíchy.

Jeho bývalý Sensei naštvaně odkráčel a on popadl Daisakeho a šoupl ho do domu.
„Tati, kde je máma?“řekl Daisake.
„V ložnici,“odpověděl naštvaně Sasuke, protože příchod jeho dítěte ho vyrušil od nějakých „vážnějších věcí“. Neuvědomil, co řekl. Když klučina vpálil do ložnice, zůstal stát na prahu s otevřenou pusou. Všude byl hrozný nepořádek a po zemi se válelo oblečení.
„Co se tu stalo?“zašeptal překvapeně. Sakura vyskočila, už oblečená, z postele a rychle vystrkala Daisakeho ven.
„No, víš… my jsme s tatínkem dělali….velký letní úklid,“usmála se rozpačitě Sakura.

Daisake nasadil uraženou tvář a rozběhl se do svého pokoje, pak ho stejně přemohla zvědavost a nakoukl dovnitř klíčovou dírkou. Nic neviděl, proto to chtěl vzdát, ale když se objevila jeho máma bez trička, nedokázal se odtáhnout, dokud neuviděl, co se tam vlastně děje. Zanedlouho zazvonil znovu zvonek a ve dveřích stála Tsunade, která vypadala jako by snad týden nespala. Přísně vkročila dovnitř, málem smetla i Daisakeho, který šel otevřít a
položila trojčátka na zem a rázným krokem se vydala k ložnici. Daisake se ji snažil zastavit, ale pro ni to byl jako malý brouk. Otevřela dveře na prahu se zastavila. Sakura vykřikla a schovala se pod peřinu.
Tsunade se tedy raději otočila zmizela z tohoto domu.
Nakonec se zanedlouho vrátili další dočasné chůvy a vrátily zbytek početného potomstva. Sasuke se tedy musel smířit s tím, že další „hrátky‘‘ si užijí teprve až děti dospějí a odejdou z baráku.
Další tři týdny to vypadalo jako předtím, než se objevila tchýně. Holčičky plakaly, zbytek potomstva zatím stačil zlikvidovat celou kuchyň. Sasuke právě usnul někde na zahradě v houpací síti. Tedy do té doby dokud se u sítě neobjevila jedna doličná osoba. Sasuke jen jak otevřel oči, zakřičel a vyšplhal do větví stromu.
Tou doličnou osobou byla Paní Haruno, jediné, co ji chybělo byl ten vražedný pohled, kterým Sasukeho docela často spalovala.
„Přišla jsem se podívat za dětmi,‘‘ usmála se popadla nic netušícího Itachiho, který si stejně jako jeho otec odpočinul ze stínu stromu. Popadla ho a přitiskla ho k sobě až nemohl ani dýchat. Sasuke se dál skrýval v korunách stromů. Děsily ho vzpomínky, přesně taková byla jeho babička. Ztělesněné zlo.
Sasuke raději počkal a pak slezl ze stromu a otevřeným oknem se dostal do koupelny, kde na záchodě seděla Sakura a v ruce držela malou krabičku a pozorně si četla její obal.

Tiše vklouzl oknem a zastavil se před svou ženou.
„Tvoje matka přišla,“poznamenal. Sakura jako by nevnímala.
„Saky, děje se něco?“zeptal se a pohladil ji po vlasech. Sakura konečně zvedla oči a na tváři jí pohrával nejistý úsměv.
„Hm, Sasuke, víš…já…jsem asi těhotná,“poznamenala a usmála se ještě víc. Pak už se z koupelny ozvalo jen hlasité buch!, jak Sasuke dopadl na zem. Za chvilku už se u koupelny seběhla celá rodinky a všichni se začali těšit z nového přírustku….

Poznámky: 

Poseldní dílek, doufám, že jste si ho řádně užili Eye-wink

4.933335
Průměr: 4.9 (30 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Aki Uchiha
Vložil Aki Uchiha, Pá, 2017-08-11 14:58 | Ninja už: 4919 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

"Misia L2" Bombastická poviedka. Obrovská škoda, že má iba pár dielikov, lebo z tohto tu by ste mohli urobiť pokojne sériovku aj na dvadsať dielikov. Vážne super zábavná poviedka, ktorá ma bavila od prvého dieliku až po ten samotný. Fakt úžas, keď sa Sasu dozvedel, že bude znova oteckom, ako s ním šľahlo o zem. No Sasuke, mali ste uvažovať o antikoncepcií ak máš až tak rád hranie sa so Sakurou. Laughing out loud

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Čt, 2009-12-17 20:32 | Ninja už: 5852 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Dámy, dlouho jsem se takhle nepobavila xD Co kdybyste uvažovaly nad pokračováním? Vm, jsem hrozná, ale vážně by mě zajímalo, jak budou zvládat i sedmý dítě Laughing out loud Sice tahle série měla sem tam pár překlepů a chybiček, ale čte se to parádně, takže ty mikrochyby jsou zanedbatelné ^^

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Ne, 2009-09-20 14:12 | Ninja už: 5727 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

Kakashi mě teda oddělal xDDDD ale nevím teda,jak Sasuke zvládne sedmé dítě,ale on to určo zvládne xD

Obrázek uživatele Fenste
Vložil Fenste, Čt, 2009-09-17 19:49 | Ninja už: 5437 dní, Příspěvků: 151 | Autor je: Prostý občan

LOL tak to bylo něco 5 hvězd fakt dobrý!!

Jen v těle tom, co zdravím kypí a čistou myslí oplývá, zdravá duše přebývá.

Obrázek uživatele kejt
Vložil kejt, So, 2009-08-29 19:49 | Ninja už: 5518 dní, Příspěvků: 554 | Autor je: Prostý občan

sedmí dítě do se sasuke zachvíli zblízní Laughing out loud jinak povedená serie děvčata Laughing out loud musím jenom gratulovat



Obrázek uživatele Haruka Kasumi
Vložil Haruka Kasumi, So, 2009-08-29 10:33 | Ninja už: 5393 dní, Příspěvků: 401 | Autor je: Prostý občan

heh...sedmý dítě? ten klan bude zachvíli větší než ten původní XD

Můj deviantART
Teidu

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Miley Cyrus na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystala skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu, pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, So, 2009-08-29 10:34 | Ninja už: 5818 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

No jo, Sasuke jde v rodinných stopách a chce předčit své předky Laughing out loud

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling

Obrázek uživatele Rikudo
Vložil Rikudo, Čt, 2009-09-17 19:51 | Ninja už: 5327 dní, Příspěvků: 1 | Autor je: Prostý občan

SASUKE UMI NA 100% SUSAO

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, So, 2009-08-29 09:44 | Ninja už: 5726 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

OO...božínku ten konec je skvělej Laughing out loud Musím říct, že tahle serie se nám hodně povedla Laughing out loud Moc ti děkuji za spolupráci, snad se ještě spolu potkáme i u jiných věcí Laughing out loud

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, So, 2009-08-29 10:09 | Ninja už: 5818 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

Jasně Laughing out loud Hrdě bych ti poplácala rameno, ale bohužel Laughing out loud No, potkáme, to je jasný... Eye-wink

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling

Obrázek uživatele lucwinka12
Vložil lucwinka12, So, 2009-08-29 09:29 | Ninja už: 5350 dní, Příspěvků: 35 | Autor je: Prostý občan

to na konci nemělo chybu fakt krásná povídka:-))Smiling)Laughing out loudLaughing out loud

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Pá, 2009-08-28 23:54 | Ninja už: 5707 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Tak to bylo fajné!! Laughing out loud A chudák Kakashi prej, že je to "psychopat!" Laughing out loud to mě odrovnalo Laughing out loud ach jo Laughing out loud tohle byla báješná série a ta rodinka se jim rozroste ještě o jednoho člena Laughing out loud a nená jich už nějak moc? Laughing out loud Jako obvykle parádní dílek... Laughing out loud
A jak Sasuke omdlel Laughing out loud a ta jeho poznámka: Tak i na vás došlo, Sensei! Laughing out loud
No prostě Laughing out loud

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, So, 2009-08-29 08:15 | Ninja už: 5818 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

No, jo, v posledním díle jsme se rozhodly se všem pomstít Laughing out loud

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling

Obrázek uživatele Nana-chan
Vložil Nana-chan, Pá, 2009-08-28 23:39 | Ninja už: 5495 dní, Příspěvků: 70 | Autor je: Prostý občan

no tak to nakoncii nemalo chybu Smiling (keeezby sa to stalo i v narutovi Smiling )
krasna poviedka aaaleeeee ten sasuke ze odpadol to nemalo chybuuu heheheh