manga_preview
Boruto TBV 09

Alive!

info: Fanfictionáři to nemají vůbec lehké. Každý z nich by měl pamatovat na to, že jeho příběh může žít vlastním životem...

Povídka

Jsou dny, kdy se vám chce pískat si na prsty a skákat metr vysoko. Ale existují i takové, v nichž vaše myšlenky prolétávají pásmem stránek ze slovníku sprostých slov či lexikonu neodpustitelných kleteb a máte chuť vykašlat se na všechno a na všechny. V takových chvílích je nejlepší zbaštit celou tabulku čokolády, odpařit negativní auru relaxační koupelí nebo vzbudit obyvatele domu pořádně hlasitou hudbou.
No jo, kéž by to bylo tak snadné! Bylo by… ale to byste museli žít na liduprázdné planetě. A tak někteří lidé ventilují své emoce, názory a připomínky psaním…

Zas to byl mizerný den, ostatně jako každý druhý. Jenže tentokrát se ani Múze nechtělo spolupracovat. Tedy, přesněji řečeno, Múzákovi. Má múza je totiž rodu mužského, příšerně urážlivá a ráda přichází s nevhodnými a vražednickými scénáři. Však přijde její čas a nechám ji řádit naplno, má to už dávno slíbené. Ale dost už o něm, když mi stejně nechce pomáhat.

Příběh, to je něco zvláštního a křehkého. Nezáleží na tom, jak si ho naplánujete, do kolika detailů ho promyslíte, protože on si žije vlastním životem, a když to nejméně čekáte, podrazí vám nohy a nechá spadnout na zadek. Takže… zkusme se smířit s tím, že námi vymyšlené postavy (a co se týče fanfiction, tak i ty vypůjčené) jsou živější, než kdokoli tuší a nám nezbývá, než je do svého života přijmout a… nezbláznit se.

Psaní nejde, mozkové závity jeden po druhém praskají a já marně hledám nějakou duševní vzpruhu. Hm… a co takhle něco dobrého k jídlu? Ale fuj, ovládej se, vždyť ty slintáš jako nějakej pes! Máš prostě hlad a ten je třeba ukojit. Vyrážím po schodech dolů a za chvíli už si nožem loupám brambory. Mňam, to bude bašta!

Na stole zůstal ležet otevřený sešítek. Ze zcela nepochopitelných důvodů v něm zeje díra, z níž prosvítá slabounká záře. Definovala bych ji asi takto: velký kus modrého blankytu obtočený sytě fialovou stuhou se záblesky žlutých a oranžových paprsků. A uvnitř toho drobného sešítku se skrýval… život.

Vysoký černovlasý mládenec nejistě pozoroval modrou oblohu. Ještě před chvílí se po ní míhalo cosi ostrého a nazelenalého, pokud to mohl soudit z tak velké vzdálenosti.
„Co tě tak zaujalo, Itachi?“ zajímal se muž vypadající napůl jako ryba, ale jehož dolní polovina byla prokazatelně mužská.
„Nebe bylo před chviličkou divně zatažené,“ prohlásil Uchiha zamyšleně.
Druhý ninja se zachvěl. Věděl, na co jeho parťák myslí.
„Víš určitě, že to není…“
„K zemi, Itachi!“
Žralok strhl Uchihu stranou. Něco propálilo do země díru těsně vedle nich.
„Džuzna,“ okomentoval to Hidan a podíval se do ní. Musel si zakrýt oči, protože záře z ní vycházející ho málem oslepila. Zetsu zamlaskal, až všichni nadskočili. Itachi se jen divil tomu, jak rychle se tu sešli. Chyběl jen Pein a Konan.
„Myslíte, že je to „tamto“?“ ztišil hlas Kakuzu.
„Jako ta ďoura, co do ní vlez Šéfík a vrátil se celý od slizu?“ zachechtal se Hidan, který nemohl zapomenout na Vůdcův znechucený výraz, když se přiznával, že se nevědomky vymáchal v něčí toaletě.
„Jo, Konan ho pak drhla asi tři dny,“ zapištěl Deidara, a vzápětí schytal od bělovlasého facku za to, že si zase hraje na ducha.
„A vy tam chcete jít?“ zeptal se Kakuzu poněkud přiškrceným hlasem.
Itachi se zatvářil nekompromisně. „Jestli tam někdo půjde, tak jedině já! Je to příliš nebezpečný!“
„Tobi chce taky!“ zapištěl mužíček a mával rukou ve vzduchu tak prudce, že si ji div neurazil o nejbližší strom.
„To se radši zapíchnu, než bych tam šel s tebou!“ Černovlasý protočil oči v sloup.
„To je nuda, dělals to včera,“ zaryl si Deidara, a vzápětí už musel vytahovat z břicha Itachiho katanu.
„Stokrát ti řikám, abys tohle nedělal! Umřít nemůžu, ale bolest cítím, jasný?“ Blonďáček se k němu obrátil zády.
„No jo, dyť my jsme nesmrtelný!“ zachechtal se Hidan a mrštil kosu po Tobim. „A ty si, prcku, nech na takovýhle výpravy zajít chuť!“ adresoval Tobimu.
„Já to řeknu!“ vztekal se oranžový ninja.
„Na tohle už slyší jedině Madara!“ odsekl nesmrtelný.
„Volal mě někdo?“
„Ne, ten tu ještě chyběl!“ zamračil se Zetsu a pohlédl do Madarovy bledé tváře.
„Aha, chápu, zas si ze mě utahujete,“ prohlásil znechuceně a odporoučel se.
„Jdeme, bude sranda!“ uchechtl se Hidan.
„Řekl jsem, že půjdu sám!“ zařval Itachi.
„A máš zbraň?“
„Vždy po ruce,“ odtušil a zabubnoval prsty na ostří katany, kterou měl na zádech.
„Tak si jdi, my tě nepotřebujem!“ Deidara se pořád ještě zlobil.
„Stejně je to divný,“ mudroval Kisame. „Vy byste měli být už dávno po smrti, ale pořád tu stojíte, jako kdyby se nic takovýho nestalo.“ Pohlédl k obloze. „Moc by mě zajímalo, kdo že nám to dává život,“ zabručel.
„Tak od Šéfa víme jedině to, že za to může velký pan Záchod,“ zabublal Hidan a plácl žraloka po zádech.
„Ale… vy si z toho děláte zase jenom srandu!“ zaprotestoval rybí muž. „Jenže někdo tam nahoře se o nás stará… Naše jména jsou nesmrtelná. Někomu zkrátka stojíme za to, aby náš mrzký život plný plenění, vražd a dalších radovánek nechal plynout.“
„Už těch řečí bylo dost. Mějte se!“ zamračil se Itachi a skočil do díry.

Uchiha strnul. Zůstal v podřepu posedávat na stole ve tvaru písmene L. Přikrčil se. Nechtěl vzbudit pozornost. V příští chvíli však dostal pořádnou herdu do zad a slétl ze stolu na podlahu, až to zadunělo. To už se ze sešítkového „portálu“ hrnuli další ninjové. Hidan, Kakuzu, Zetsu, Deidara a nakonec… Tobi.
„Neřekl jsem vám snad dost jasně, že za mnou nemáte lézt?“ Itachi stejně věděl, že připomínat jim něco takového nemá absolutně žádný smysl. „Aspoň nehlučte!“ zasyčel, zvedl se z podlahy a kradl se podél stěn.
Ostatní naskákali na postel. Deidara nahlédl do vedlejšího pokoje, kde seděl mladík s obrovskými sluchátky na uších a cosi si čmáral. Vzhlédl od práce, malinko zaklonil hlavu, ušklíbl se a pak pokračoval dál, jako by na podobné návštěvy byl zvyklý odjakživa. Blonďáček zatáhl šoupací dveře a pohled mu padl na obrovské kulovité zrcadlo. „Wow!“ Bylo to to jediné, co ze sebe dostal.
Itachi skončil na balkóně a teď hleděl dolů, přidržuje se zábradlí. Hidan zkoumal přívěsky na skříni. „Ani jeden, co by se líbil Jashinovi.“ Pokrčil rameny a znovu je prohrábl.
„Had!“ Kakuzu zíral na plyšového plaza.
„Sralbotko, to je hračka!“
„Já se nebál, Hidane, já konstatoval.“
„Co že si? Koso… konco… kruciš.“
„Konstatoval,“ zopakoval mu maskovaný. „To znamená říkat na rovinu.“
„Já vím, co to znamená!“ durdil se bělovlasý. „Akorát jsem se divil, cos to zas vypustil z tý svý nevymáchaný…“
„A nevadí vám, že tu řvete jak na lesy?“ snažil se je zklidnit Itachi, který už se vrátil.
Zetsu byl zaujatý pokojovou rostlinou. „Dobré odpoledne, madam, co děláte dneska v noci?“
Tobi neustále vykřikoval: „Moje! Moje! Moje!“ a sápal se po knížkách. V Leonydině pokoji zavládla anarchie.

Vracela jsem se po schodech nahoru nic netušíc. Odsunula jsem jednou rukou dveře, poté zůstala překvapeně zírat a přitom upustila talíř. Byl však zachycen slizkými, ale pevnými, zelenými úponky. Chvíli jsme na sebe se Zetsuem zírali.
„Padáme!“ zařval Hidan a chytl Kakuzu za plášť, ale pak ho pustil a zdrhnul sám.
Itachi pohotově hodil na koberec sešítek, jehož objem se zvětšil a začala jím opět prosvítat známá záře. Uchiha skočil dovnitř šipku. Kanibal stáhl úponky zpátky k sobě, otevřel pusu plnou ostrých zubů a mé jídlo zmizelo v nenávratnu.
„Moje večeře! Ty prevíte!“ zaječela jsem a hledala něco, co bych po něm mohla hodit a přitom nic nerozbila.
Zetsu odložil talíř způsobně na stůl a už byl taky v trapu. „Sluší mi to?“ vyptával se Deidara stojící před zrcadlem, než byl Kakuzou shozen do barevné díry a ninja ho ihned následoval.
„Moje! Moje! Moje!“ jásal Tobi a nesl si kořist… tuším, že nový díl ságy Stmívání. Jeden pohled do strany a vznikla jednoduchá rovnice: Tobi + florbalka = výprask. Popadla jsem hůl a jala se mužíčka honit po pokoji. Byl tak zmatený, že se stále nedokázal trefit do díry.
„Padej!“ Schytal pořádnou ránu do zadní části těla, zapištěl, upustil knihu a propadl se do prostoru zvaného nekonečno. „A už se nevracejte!“

Akatsuki hleděli na vycházející hvězdy. Ze všech tekl pot a Tobi si ještě pořád třel namlácený zadek. „Tak tam nahoru už mě nikdo nedostane!“ prohlásil Itachi a zamířil k sídlu. Ninjové souhlasně pokývali hlavou, sbalili zbraně a rozběhli se vstříc svým teplým lůžkům, která už jim otevírala laskavou náruč.

Poznámky: 

Tak co vy na to? Nechtěli byste zjistit, jaké by to bylo ocitnout se ve svých příbězích? Pokud ano, pak prosím o svolení něco s tím provést Laughing out loud Kdo četl Jak jsme vyháněli Naruťáky, ví, o čem je řeč Eye-wink

4.75
Průměr: 4.8 (40 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Nara Shikatemeka
Vložil Nara Shikatemeka, St, 2021-08-18 01:17 | Ninja už: 5625 dní, Příspěvků: 30 | Autor je: Choujiho zlatý brambůrek

Mise O2: Kdysi dávno jsem objevila vícedílné povídky tajemné internetové literární víly s nickem Leonyda Styron, některá její velká díla bohužel zůstala nedokončena. Když jsem se, ale po velmi dlouhé době objevila znovu na Konoze a všimla si nové mise, bylo jasné, kam zamíří mé první kliky, neboť jsem si uvědomila, že jsem pravděpodobně mnoho jejích kratších dílek nečetla.
Tento výtvor mě vrátil o pár let zpátky, a hlavně mi připomněl mé nesplněné přání o přenesení fiktivních postav do naší dimenze se znalostí českého jazyka.
Antagonisti mangy i anime dostali i zde díky této autorce mnohem osobitější tvar, díky kterému, je člověk měl aspoň trochu rád a užíval si jejich příběh dávno před jejich smrtí, nebo odkrytím příběhu od Kishimota.

Obrázek uživatele Nightmare moon
Vložil Nightmare moon, Po, 2013-05-20 01:02 | Ninja už: 4358 dní, Příspěvků: 280 | Autor je: Konohamarova chůva

*pada z postele na kterou se pracne vyskrabala po precteni jakekoli jine tve povidky*

Obrázek uživatele T.a.r.a.n.e.e
Vložil T.a.r.a.n.e.e, Po, 2010-02-22 22:35 | Ninja už: 5900 dní, Příspěvků: 1099 | Autor je: Pěstitel rýže

Tak tohel je geniální. Naprosto totálně vtipný a přitom veeelice hlubokomyslný. My je vlastně opravdu vyživujem, necháváme je žít... za to stojí každá povídka, i kdyby ji nikdo nečet! (ohledně toho, že něco uděláš s ocitnutím se ve vlastní povídce...tak ti dám vědět Laughing out loud určitě bych to zkusila... já jsem na pokusy ta pravá Eye-wink )

一度に心の中で本物の願望があります、そしてその願望和津沿いです...そのときあなた和本物の明らかにされていない脳l族をみつける。
"When there is a true desire in your heart and that desire is strong...that is when you find the real strength that even you did not know you had." (Orochimaru-sama)




PS: Ano, to na tom avataru jsem já.

Obrázek uživatele .Kyubi.
Vložil .Kyubi., Po, 2010-01-25 22:50 | Ninja už: 5209 dní, Příspěvků: 28 | Autor je: Prostý občan

:DDDD nemám řeč :DDDDD

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, St, 2013-05-22 08:48 | Ninja už: 5775 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

.Kyubi.: No, jsem ráda, že nakonec nemáš taky křeč Laughing out loud

T.a.r.a.n.e.e: Jo, jsou to pěkný mršky, tyhle imaginární postavy Eye-wink

Lucy02: Tyhle mi jdou nejlíp. Potrápit se v povídce, na to musí bejt člověk zvláštní typ masochisty Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Luchia_Uzumaki
Vložil Luchia_Uzumaki, St, 2009-10-14 14:41 | Ninja už: 6033 dní, Příspěvků: 326 | Autor je: Prostý občan

Tý brďo... profesionální vrahouni, ale rozlobená leonyda jim nažene pořádnej strach.. Laughing out loud A jako milovník matemaiky oceňuji onu jednoduchou rovnici o žádné neznámé Laughing out loud

Pokud máte chuť tak klikněte na tenhle odkaz... budu vám vděčná Naruto

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, St, 2009-10-14 18:28 | Ninja už: 5775 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Luchia_Uzumaki: Jo, ta rovnice je na tom to nejlepší Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele himiTsu
Vložil himiTsu, Čt, 2009-07-09 16:40 | Ninja už: 5527 dní, Příspěvků: 921 | Autor je: Propadlý student Akademie

Tak to je teda dobrý. xD Jak se Zetsu dvořil pokojový rostlině... muahahááá!!! xD xD xD Šéf a velký pan Záchod... oh my Satan!!!!!!! XD XD XD Vážně skvělý, suprovej nápad. ^^

Obrázek uživatele mollyhana
Vložil mollyhana, Pá, 2009-06-05 21:27 | Ninja už: 5895 dní, Příspěvků: 548 | Autor je: Prostý občan

*umírá smíchy* Muwewe! *šílený smích; poslední slova:* Úžasné, Styronko. Eye-wink

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Ne, 2009-07-12 20:38 | Ninja už: 5775 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

mollyhana: Moc to nepřeháněj Laughing out loud

himiTsume: Ano, toto je totální úchylárna Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Mariah-taichou
Vložil Mariah-taichou, So, 2009-05-30 22:56 | Ninja už: 5863 dní, Příspěvků: 207 | Autor je: Prostý občan

Jej, super povídka... já teda píšu povídku, kde se postavy z Bleache objeví v našem městě, ale takováhle povídka by mě nenapadla... no prostě 5 hvězdiček Eye-wink

Jo, víte... já už tu stejně nejsem. FF jsem smazala. Česká FF nečtu, na Naruta se nedívám. A taky nelituju. A pochybuju, že někomu chybím.
Snažila jsem se pomoct s napravením té "japonštiny" tady, byla jsem ignorována. Já už se do vašich věcí míchat nebudu, klidně se to učte špatně. Bye.

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Ne, 2009-05-31 15:58 | Ninja už: 5775 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Kanda Kimi: Díky moc Smiling

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, So, 2009-05-23 00:09 | Ninja už: 5858 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Opravdu povedený Smiling Mě by teda docela zajímalo, jaké by to bylo, ocitnout se ve svém příběhu Laughing out loud Tuším, že by to dopadlo katastrofálně XD Ale opět skvělá povídka, Styron Eye-wink

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, So, 2009-05-23 07:20 | Ninja už: 5775 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Sayoko: Beru tě za slovo, ale napřed si od tebe taky musím něco přečíst Laughing out loud
Jo a vám všem - hodím tuhle povídku do cyklu s názvem Fanfictionářské trable tzn. bude toho víc Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Faith
Vložil Faith, Pá, 2009-05-22 16:48 | Ninja už: 5587 dní, Příspěvků: 225 | Autor je: Prostý občan

*chvíli se řechtá na celé kolo a její okolí na ní čučí jak na blázna* takhle jsem se už dlouho nezasmála Eye-wink Hidan byl nejlepší, "Co že si? Koso..konco..kruciš." j eto boží Smiling nemá to chybu Laughing out loud

  • Vím, že nic nevím.
  • Dokonalost je nudná.

Zůstat sám sebou ve světě, jenž se dnem i nocí pokouší udělat z tebe stejného člověka, jako jsou všichni ostatní: to je nejtěžší úkol, jaký si člověk může stanovit: úkol, který nikdy nekončí.
E. E. Cummings


Podmínkou koexistence jedince druho Homo sapiens a společenství druhu Canis lupus je sjednocení akustické signální soustavy.

Obrázek uživatele squall 87
Vložil squall 87, Pá, 2009-05-22 15:10 | Ninja už: 5455 dní, Příspěvků: 149 | Autor je: Prostý občan

máš to mocičko pěkný a už ze začátku sem chytal výtlemi(můzák hmm zajimavé) prostě pokračuj

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Pá, 2009-05-22 17:01 | Ninja už: 5775 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

squall33: Díky moc Smiling

Faith: Jsem ráda, že se ti to líbilo Smiling

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Čt, 2009-05-21 21:14 | Ninja už: 5713 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

No teda, tohle je teda něco Kakashi YES goood tam byli jako obvykle všichni, ale Tobi s Hidanem opět váleli, ale jinak subarashiíííí nic jiného se na to říct nedá!! Eye-wink Kakashi YES Smiling Jen tak dál a opět jsi dokázala, že jsi skvělá spisovatelka.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Čt, 2009-05-21 21:33 | Ninja už: 5775 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Kaze19: Červenám se až za ušima. Přitom je to taková děsná blbost Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Čt, 2009-05-21 21:02 | Ninja už: 5775 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Jsem hodně zvědavá na vaše názory Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink