manga_preview
Boruto TBV 09

4ever together 05-Tajemství odkryto

Vraceli se tedy zpět domů. Sakuře už se udělalo dostatečně dobře. Stále však byla bledá a vyděšená. Sasuke byl jen kousek od ní, tentokrát se k ní bál i přiblížil. Netušil, co má od ní očekávat. Moc ji chtěl chytit za ruku nebo ji obejmout, ale strach mu to nedovoloval. Když došli do Konohy, Sakura se s ním rozloučila a vydala se k sobě domů. Ještě se Sasukem nebydlela, jen u něj párkrát přespala, ale dnes si nebyla jistá, jestli by se dokázala ovládat. Krátce se s ním tedy rozloučila a vydala se opačným směrem. Už ji nebylo špatně, ale měla divný pocit a taky jí rušily okolní zvuky. Slyšela neobvykle nahlas. Tak tomu nikdy nebývalo.
Vyběhla schody a otevřela dveře od svého bytečku. Hned jak vešla, padla do postele a usnula.
Trápily ji zlé sny, opakovala se v ní ta osudná noc a taky ta dnešní. Doprovázela ji i nezkrotná chuť po krvi.
Ve spánku křičela a stále se převalovala. Nakonec se jí však podařilo ze snu uniknout. Zprudka se posadila, celá zpocená pohlédla na hodinky. Bylo už šest. Jí však spát nechtělo. Oblékla se a pomalu se vydala na ten dnešní trénink.
Sasuke si stejně jako ona, přivstal. Zamířil do městské knihovny. Potřeboval o tomhle všem vědět trochu víc. Doufal, že knihovna upřesní všechny jeho otázky. I když už bylo brzo, knihovna už byla dávno otevřená.
Vklouzl dovnitř a vydal do chodby plné regálů s nejrůznějšími knihami. Zamířil až dozadu, kde začal hledat tu správnou. Vzal jednu do ruky a otevřel ji. Hned na první stránce se zastavil. Tohle bylo přesně to, co potřeboval.
Chystal se vrátit zpět a pročíst ji až doma, ale po cestě narazil do někoho.
„Promiň,‘‘ omluvil se Sasuke, jen jak uviděl tu blonďatou hromádku neštěstí. Naruto se tvářil stále podrážděně, ani se nepokoušel o žádnou komunikaci se Sasukem. Jen se postavil na nohy a namířil si to ke stejnému regálu, před kterým před chvíli stál Sasuke.
„Počkej, Naruto!‘‘ zavolal za ním. Naruto se otočil, čekal, co z něj vypadne.
„Jsi v pořádku, neděje se něco?‘‘ položil mu stejnou jako předtím na mostě. Ale jako předtím se mu dostala stejná odpověď. Možná by si s ním měl raději promluvit někde v soukromí i na něj byla knihovna moc plná.
„Nechtěl bys jít ke mně, tady je moc plno,‘‘ nabídl mu a čekal na reakci. Žádná nepřišla, Naruto jen sklopil hlavu a dal do hledání knihy, pro kterou si přišel.
„Odkdy ty čteš?‘‘ zeptal se ho s posměškem. Nešlo mu o to, se mu vysmát, ale navázat jakýkoli rozhovor.
„Ode dneška,‘‘ utrousil Naruto potichu, ale stále očima tikal po regálu s knihami. Sasuke netušil, jakou knihu hledá, ale divil se, co hledá v tomhle regálu.
„Hledáš něco?‘‘ optal se ho Sasuke znovu. Naruto odvrátil hlavu od regálů a pohlédla na Sasukeho. Začal ho už totiž mírně znervózňovat. Jakmile na něj však pohlédl, nemohl si nevšimnout knihy, kterou Sasuke držel teď v ruce. Byla to přesně ta kniha, kterou hledal.
„Už nic,‘‘ řekl a prošel kolem něj. Dál už se s ním neviděl, protože hned jak ho minul, zmizel v davu.
„Naruto, počkej!‘‘ volal za ním ještě Sasuke, ale tu už bylo pozdě.
A tak se vrátil domů. Měl ještě nějakou dobu čas, než začne tréninku.
Doma si hned sedl a otevřel knihu, kterou si půjčil. Hned ho zaujala zajímavá kapitola „Jak se projevuje vlkodlaka před a po úplňku‘‘. Hned se do článku začetl.
S otevřenou zíral na hned první bod, jak se projevuje vlkodlak před úplňkem. Přesně to sedělo na Sakuru, se vším všudy, ale bohužel i z části na Naruta. A právě to ho znervózňovalo. Zaklapl knihu a opřel se hluboko do křesla. Docela se v tom začal zamotávat. Jestli je tohle vše pravda, teď je jen několik dní do úplňku. Do té doby, než by se měla Sakura proměnit. Teď už jen doufal, že to neví nikdo jiný. Mohla by z toho mít problémy a to on nechtěl. Znovu otevřel knihu a pokračoval dál, chtěl vědět, na co se má v případě připravit. Mohlo ho čekat cokoliv.
Zrovna když byl v té nejzajímavější části, vyrušil ho otravný zvonek. Položil otevřenou knihu na stůl a vydal se otevřít.
Na prahu stál Naruto. Tohle Sasukeho mírně zarazilo, nečekal ho, ale neměl nejmenší důvod nechávat ho stát před dveřmi. Zavedl ho do kuchyně a sednul si naproti němu.
„Možná bych se ti měl omluvit za to v té knihovně,‘‘ spustil Naruto, ale tohle bylo Sasukemu jedno, jelikož jak říkala kniha, vlkodlaci vždy náladoví.
„Nic se nestalo, každéj má někdy blbej den,‘‘ začal Sasuke. Možná by mohli tentokrát spolu navázat normální rozhovor, ale stejně jako předtím, se Naruto tvářil zakřiknutě. Měl tendenci se stále omlouvat.
„Ne, já už mám blbý dny poslední dobou pořád, tak abys věděl, co tě může čekat,‘‘ řekl Naruto, ale u poslední části se tajuplně usmál. Sasukemu naběhl mráz po zádech. Takhle ho v životě neviděl, ostatně jestli je vše, co se dočetl pravda, tak se má na co těšit. Dva vlkodlaci v bezprostřední blízkosti, poukazovali na velký problém.
„Dobře, nedáš si alespoň něco k pití?‘‘ přeskočil Sasuke to nepříjemné téma, protože už se mu z toho začali ježit všechny chlupy na těle.
„Jo něco by bodlo,‘‘ odpověděl se zvláštním úsměvem. Tohle Sasukeho mírně znervózňovalo, ale nechtěl si to nijak přiznat. Ovšem jak nalíval čaj do hrnku, jeho nervozita se projevila. Hrnek přelil.
„Sakra!‘‘ řekl a vydal se pro hadru a začal nepořádek utírat. Naruto tedy využil situace a natáhl se pro knihu, kterou na stole zanechal Sasuke, bohužel otevřenou na straně, na které skončil. Samozřejmě na ni nechyběly jeho poznámky. Sasuke si povšimnul jak Naruta zaujatě čte jeho poznámky. Netvářil při tom nijak přívětivě.
„Hmm…to je zajímavé a kolik už toho víš?‘‘ otázal se ho Naruto s podivným úsměvem na tváři. Sasuke se otočil a raději si k němu ani nesedal.
„Vím všechno i o tobě,‘‘ řekl velmi pevným hlasem a pomalu si vyndal kunai z pouzdra. Naruto to zaznamenal, ale nijak nezareagoval, spíš jen čekal, co vše si dovolí.
„Tak ty už víš vše, no tak teď jsi pro mě překážka,‘‘ usmál se Naruto a pomalu se postavil. Stále však nechal hlavu sklopenou. Sasuke se ani nepohnul. Nevěděl, jak zareaguje, nevěděl ani jak moc velkou má sílu. Zůstal raději v povzdálí.
„Takže je načase se tě zbavit,‘‘ ušklíbl se s posměškem a pozvedl hlavu. Jeho oči teď nebyly modré, ale černé. Sasukeho to vyděsilo, ustoupil několik kroků v zad až narazil do linky.
„Co to s tebou je,‘‘ řekl Sasuke roztřeseným hlasem. Kunai, kterým se chtěl v případě nouze bránit, upustil na zem.
Teď už musel spoléhat jen na sebe samotného.
Naruto se neprodleně blížil, teď už ho nemohlo nic zastavit.
„Ty nevíš jaké to je, jaké je to utrpení.‘‘ Víc se přiblížil k Sasukemu. Už od sebe stáli jen kousek, když ho Naruto popadl za límec a přitáhl si ho k sobě.
„Nic nevíš, ale moc se staráš!‘‘ křikl Naruto a odhodil ho na druhý konec místnosti. Sasuke narazil na roh stolu a skácel se k zemi. Narutovi to však nestačilo, znovu zvedl Sasukeho mrskl s ním na druhý konec místnosti.

4.92857
Průměr: 4.9 (42 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Hatake Kakashi269
Vložil Hatake Kakashi269, St, 2017-11-22 21:35 | Ninja už: 2350 dní, Příspěvků: 432 | Autor je: Prostý občan

To je premna novinka že sa saske boji naruta ale kebi som tam stal ha nebol bi som na tom onic lepšie. Je to veľmi dobre napisane

Obrázek uživatele Yonaka
Vložil Yonaka, Ne, 2016-02-28 16:40 | Ninja už: 4326 dní, Příspěvků: 154 | Autor je: Hlídač Gaiovy želvy

Mise V:
"Jé, Sasuke se bojí? To bych nečekala." To byla má první reakce, když jsem začla číst, ale abych řekla pravdu, velmi rychle jsem změnila názor. Tohle horor se vším všudy, chudák Naruto a Sakura taky. Dostalo mě, že Sasuke na přišel, ale nechtěla bych být na jeho místě. No, jdu číst dál, páč jsem napnutá jak kšandy. Smiling

Obrázek uživatele BestHokageEver
Vložil BestHokageEver, So, 2013-01-12 23:51 | Ninja už: 4374 dní, Příspěvků: 116 | Autor je: Kankurova kosmetička

toto je super nikdy jsem lepší nečetl jsi fakt dobrá Amy-chan Laughing out loud

Obrázek uživatele USBestie
Vložil USBestie, Pá, 2010-02-12 21:12 | Ninja už: 5200 dní, Příspěvků: 65 | Autor je: Prostý občan

Perfectní!!

At žíjí Yoma,Yokai,Hanyové,Nurarihyonští čtvrtyokai,Hollow,Homunkulové,
Chimery,Mazoku,Noah a Akumové--->Hlavně at tuhle planetu proboha neobývájí lidé!

Obrázek uživatele UzumakiFenris
Vložil UzumakiFenris, So, 2009-10-17 21:54 | Ninja už: 5459 dní, Příspěvků: 345 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Ouuu Luxus!!

Obrázek uživatele Narutofilka7
Vložil Narutofilka7, St, 2009-09-30 16:38 | Ninja už: 5325 dní, Příspěvků: 545 | Autor je: Prostý občan

Doobry xD Už to začíná být akční xD

Jsem fanda:

Obrázek uživatele ...Sakura...
Vložil ...Sakura..., So, 2009-05-23 17:54 | Ninja už: 5620 dní, Příspěvků: 152 | Autor je: Prostý občan

Jůůů.Já fakt nevim,jak je možný,že jsem nové díly přehlídla,když každý den koukám,jestli ňáký díly nepřibyly,ale je taky pravda,že nám těď skoro 2 dny nešel internet.........

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, So, 2009-05-23 18:21 | Ninja už: 5732 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

No ono je to tím, že jsme zapomlěa dát do FF knižky odkazy Laughing out loud

Obrázek uživatele Izayoi
Vložil Izayoi, So, 2009-05-23 09:32 | Ninja už: 5758 dní, Příspěvků: 188 | Autor je: Prostý občan

Super! Smiling Nic lepšího mě bohužel nenapadá

Obrázek uživatele Aoi_tatsu
Vložil Aoi_tatsu, Po, 2009-05-18 18:31 | Ninja už: 5500 dní, Příspěvků: 196 | Autor je: Prostý občan

doooobře týýý...už se docela těšim na neděli.

Podpis byl původně zkrácen z důvodu nadměrné velikosti. Poté, co ses rozhodla nerespektovat rozhodnutí Editora, který ho jen ukryl do spoileru, a následně si celý podpis opět rozbalila, jsem byla nucena jej smazat, jelikož dělal na Konoze bordel.

Calime

Obrázek uživatele Kaia-chan
Vložil Kaia-chan, Ne, 2009-05-17 20:47 | Ninja už: 5824 dní, Příspěvků: 1192 | Autor je: Prostý občan

Doufám, že mě tvoje korektorka nepohřbí..njn, doufám, že bude brzo další Laughing out loud

Už to tak bude?
Return? Smiling Ouki douki, zatím jako čtenářka doháním zameškané čtení starých známých i nováčků Smiling

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, Ne, 2009-05-17 20:53 | Ninja už: 5732 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

To bych nikdy nedovolila! Další díl bude zase v neděli Laughing out loud

Obrázek uživatele Eli von London
Vložil Eli von London, Ne, 2009-05-17 20:23 | Ninja už: 5534 dní, Příspěvků: 297 | Autor je: Prostý občan

jako vždy super! ^^ *v duchu nadává Narutovi... chudák Sasu xD*

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, Ne, 2009-05-17 20:28 | Ninja už: 5732 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

Naruto je v tuhle chvíli ten chudák Laughing out loud

Obrázek uživatele Eli von London
Vložil Eli von London, Ne, 2009-05-17 20:32 | Ninja už: 5534 dní, Příspěvků: 297 | Autor je: Prostý občan

to je taky pravda, ale jakmile někdo ublíží Sasukemu, tak za sebe netučim Laughing out loud *psychopatický smích*

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, Ne, 2009-05-17 20:42 | Ninja už: 5732 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

Ne Sasukemu nikdo neublíží Laughing out loud Tohle bych nemohla dopustit.

Obrázek uživatele Eli von London
Vložil Eli von London, Po, 2009-05-18 13:23 | Ninja už: 5534 dní, Příspěvků: 297 | Autor je: Prostý občan

*ulehčené oddechnutí* Laughing out loud