manga_preview
Boruto TBV 09

Domination dead-2-Nebezpečné zelené šelmy z listové

Vydali se dál, ale u východu je zastavil letící kunai. Přikrčili se a zůstali schovaní.
„Kdo je tam?‘‘ Ozvalo se z venku. Sakura nakoukla ven. Další kunai už neletěl. Z nedalekého křoví vylezli tři postavy.

Všichni tři si oddychli, když v nich poznali Shikamara, Kibu s Akamarem a Inu. (Z ní Sakura teda dvakrát nadšená nebyla, ale lepší, než kdyby z křoví vylezlo zase nějaký zakrvácený, bláznivý individuum.)
,,Klid, to jsme my.“ Uklidnila je, a zvedala se ze země. Společně pak pokračovali v cestě. Shikamaru se Sakurou byli zabraní do rozhovoru na téma: Proč se mrtvej probudil, že si ani nevšimli černovlasého chlapce, který vycházel zpoza rohu. Zato Ino si ho všimla hned, a rozběhla se k němu.
,,Sasuke-kuuuun!!!!!!“ Zařvala poměrně nahlas, čímž vytrhla Sakuru a Shikamara z rozhovoru.
Všichni se obrátili k místu kde šel Sasuke se svým obvyklým výrazem, který říkal: ,,Jestli nedorazil Itachi, tak neotravuj, páč mě to nezajímá,, a s rukama v kapsách, a dělal že Inu neslyší.
Věděl o tom co se stalo v nemocnici, a trochu ho to znepokojilo, ale jako vždy si zachovával ledovou tvář. Navíc opravdu neměl náladu na Ino, která ho bude pořád zasypávat pitomejma řečma, se kterýma se bude marně snažit dělat dojem. Sasuke si jenom vyndal ruce z kapes, a dál nakopával kamínek. Ušel sotva dva metry, když ucítil něco tvrdého na svých zádech, co ho srazilo na zem. To tvrdý byla něčí noha. Všech šest přihlížejících se leklo a utíkalo k Sasukemu, který bezvládně ležel na zemi. Ne však moc dlouho. Prudce se otočil, ale hned nato zaúpěl bolestí, a to ho donutilo přetočit se zpátky na břicho. Ale toho kdo ho napadl stejně poznal. Jeho zelená kombinéza a vlasy sestřihané podle kastrólu se nedají přehlédnout.
,,Síla mládí nad vámi zvítězí!“ Zařval.
,,Kua Gai-sensei, zbláznil jste se?“ Začal nadávat Sasuke, a nadával pak ještě dlouhou dobu, než Gaie pustil ke slovu.
,,Eee.. promiň Sasuke já nechtěl, ale jak jsi tu tak šel… no tak jsem si myslel, že jsi taky no…to vždyť víš, ne?“ Vylezlo z Gaie váhavě a pomalu. Mezitím u Sasukeho byli ostatní a Sakura mu začala léčit záda. Po pár minutkách z ní vylezlo, že Sasuke má naraženou páteř, a že měl vééélký štěstí, protože nechybělo moc a měl jí zlomenou. Načež Ino spustila hysterii, jakej je to chudáček apod.
,,Teď by ses neměl ještě moc hýbat.“ Poučovala Sakura.
,,To tady mám jako ležet na břiše jak rozpláclá moucha a nechat se zabít od těch hnusnejch zombíků, nebo jak? Sakra, Gai-sensei, kdybych mohl vstát tak bych…“
Sakura uznala že má pravdu. Aby tady ležel a nehýbal se, to nebyl nejlepší nápad. Vlastně byl poměrně stupidní. Oni sami pospíchali najít nějakou nejbližší obytnou budovu, aby se mohli schovat, a chudák Sasuke by tady ležel.
Ale po chvíli mlčení (nepočítáme že Narutovi při pohledu ne ležícího Sasukeho cukaly koutky a po chvilkách co se mu smích zadržoval opravdu špatně, byly slyšet prskavé zvuky. Čímž si vysloužil vražedný pohled jak od Sasukeho tak od Sakury a Ino.) dostala spásný nápad jak zabít tři mouchy jednou ranou.
,,Já Sasukeho ponesu.“ Nabídla se. ,,Mám tady z vás největší sílu, tak…“ Podívala se na černovláska. Ten naštěstí nic nenamítal. Hlavně proto, že byl myšlenkami někde u poštvání Leea proti Gaiovi (i když věděl že se mu to pravděpodobně nepodaří), takže neměl páru o čem se vlastně mluví.
,,Tak výborně, takhle budu mít Sasukeho u sebe, naštvu Ino a ještě mu pomůžu.“ Pomyslela si Sakura.
Její plány se ale zhroutily ve chvíli, kdy Gai namítl: ,,To bych nemohl dopustit. Já jsem to zavinil, já ho ponesu.“
V tu chvíli Sasuke zbystřil, a aniž by to tušil, zachránil Sakuře plány.
,,Ne, jen to ne, hlavně mě neneste VY, prosím vás. Já jsem rád, že jste mi tu páteř fakt nezlomil. Teď bych opravdu nechtěl přijít ještě k otřesu mozku.“ Sakura celá šťastná horlivě přikyvovala, zatímco Naruto si jen odfrkl.
,,Tobě se mozek otřásá celej život.“ Neodpustil si kousavou poznámku. Zatímco Sakura už zvedala Sasukeho ze země.
Sasuke se na něj zamračil, ale pak zase naprosto klidně odpověděl jedním slovem.
,,Ubožáku.“ Po celou cestu (jestli oni vůbec ví kam jdou xD ) padlo ještě mnoho nadávek na Sasukeho i Narutův účet.
Shikamaru už z nich byl unavenej, tak bez řečí zamířil k nejbližšímu stromu, svezl se po něm na zadek, a zavřel svoje hnědé oči. Akamaru se při pohledu na strom dost rozštěkal, a Ino už na něj chtěla začít křičet něco o zdržování a lenosti, když zpoza stromu něco zašustělo, a ve stínu se objevil Lee. Ani se nehnul jen upřeně sledoval Shikamara opřeného o strom. Gai a ostatní na něj něco volali, ale jako by je neslyšel. Shikamaru vycítil že se na něj někdo už chvíli dívá a začalo ho to štvát.
,,Ať už jsi kdokoliv, přestaň na mě tak blbě čumět.“ Vypadlo z něj. Lee nereagoval. Narutovi to začalo až moc připomínat, jak ho před chvílí napadla ta malá holčička. Jeho podezření se potvrdilo, když Lee vycenil zuby. Jeho zuby které bývaly až oslnivě zářivě bílé, byly teď celé od krve. Najednou zafoukal vítr, a odhrnul Leemu vlasy z čela. Z čela které bylo také zacákané od krve. Lee vyšel ze stínu. Byla vidět jeho stejně zakrvácená kombinéza a pravá tvář. Naruto okamžitě zařval na Shikamara ať utíká. Ale ten jako by ho neslyšel, ležel dál. Všem už bylo jasné co se tady děje. Gai jen smutně koukal, jak krutě dopadl jeho žák. Sasuke si pro sebe řekl, že teď už Leeho proti Galovi určitě nepoštve. Lee už se chtěl sklonit k Shikamarovu krku aby se do něj mohl zakousnout. Všichni se jen vyděšeně dívali, nebyli schopni slova ani jakéhokoliv pohybu. Avšak Lee se dál nehýbal, vypadal jen překvapeně a taky rozzuřeně.
,,Aha.“ Oddechl si Sasuke, stále v Sakuřině náruči.
Všichni kromě Gaie (ten byl mimo ze svého oblíbeného žáka) se na něj udiveně podívali. Sasuke viděl jejich obličeje, povzdechl si a řekl: ,,Podívejte se mu na nohy.“ Všichni poslechli. Shikamaru držel Leea ve svém Kagemane no jutsu. Stejně jako Sasuke si oddychli. Hnědovlásek pod stromem se ušklíbl a otevřel oči. Ovšem úšklebek mu zmizel hned jak zbystřil, koho to vlastně do Kagemane chytil. Podle zvuků dokázal určit kde stojí, ale nikdy by ho nenapadlo, že ten kdo tam stojí je Lee. Všichni včetně Gaie, který už se vracel do reality, mysleli na jedno: ÚTĚK!
A tak taky udělali. Shikamaru zrušil Kagemane a ve stejné vteřině se rozběhl pryč.
Lee se nehodlal své oběti vzdát a rozběhl za nimi, jeho rychlost se naštěstí tak nějak vytratila. Ale na rozdíl od té holčičky měl výdrž. Už chyběl jen kousek a chytil je, ale najednou do něčeho vrazil a svezl se k zemi. Všichni jen co zaslechli ránu se jako na povel otočili. Ze střechy seskočila Tenten, přesně vedle zrcadla, které pravděpodobně zavinilo Leeův pád. I když bylo poměrně dobře vidět. Tenten bůhví jak vtáhla zrcadlo zpátky do svitku.
,,Tak dělejte než se probere.“ Pobízela je, aniž by řekla alespoň ahoj.

Poznámky: 

No já nějak nevím co sem napsat. xD Snad jen doufat že mě neukamenujete, hned potom co si přečtete první větu.

4.87879
Průměr: 4.9 (33 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Hatake Kakashi269
Vložil Hatake Kakashi269, Pá, 2017-12-29 16:15 | Ninja už: 2356 dní, Příspěvků: 432 | Autor je: Prostý občan

Chudák lee dostaliho a kto bude ďalší neji kakashi kto vie?

Obrázek uživatele Dardes
Vložil Dardes, Čt, 2009-11-05 22:58 | Ninja už: 5307 dní, Příspěvků: 267 | Autor je: Prostý občan

Další díl..... OKAMŽITĚ !!! Ne kecám, je to fakt super díleček a zajímaví, jak to dopadne dál tak na to jsem zvědavá, kdy předpokládáš další dílek ? Eye-wink

Obrázek uživatele Uchiha Joanne Jane
Vložil Uchiha Joanne Jane, Po, 2009-08-24 21:31 | Ninja už: 5540 dní, Příspěvků: 335 | Autor je: Prostý občan

hmmm....zajímavý styl povídky Kakashi YES

Kakashi YES NA CODE GEASS, NARUTO NEMÁ!!! Kakashi YES

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, Čt, 2009-03-12 19:38 | Ninja už: 5534 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

Haháá .. zrdcadlo .. Zelená šelma z Konohy že by ?? Byla taky zombie .. xD

Obrázek uživatele ...Sakura...
Vložil ...Sakura..., Po, 2009-03-09 21:01 | Ninja už: 5626 dní, Příspěvků: 152 | Autor je: Prostý občan

Strašně hezkýýý.
Týý jo co se stane dál??
Další díl šup šup!!!Kakashi ^_^ Kakashi ^_^

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Po, 2009-03-09 20:11 | Ninja už: 6041 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.