manga_preview
Boruto TBV 10

Twin 1 - Nemožné

Co že to zase ten Pary vymyslel?? Toť otázka xD. Další procházka po městě vedla k dalšímu námětu na povídku. Tentokrát sem jí ale odmítl psát sám a tak jsem požádal Alalinku, která díky bohu prosbu přijala a tak je z této povídky spoluautorské dílo. Takže víc už nebudu zdržovat Eye-wink tak dejte se do čtení :)

„Kde…kde to sem.“Ležíc na hrbolaté zemi si zamumlal a pomalu otevíral své modré oči. Chvíli viděl rozmazaně a nedovedl rozeznávat jakékoliv tvary. Nechápavě hleděl na modrou plochu, po které se pohybovaly jakési bílé šmouhy. Po chvíli se mu zrak začal vyjasňovat a jeho zorničky si začali zvykat na okolní světlo, přičemž se jim též povedlo zaostřit okolní tvary. Po několika minutách uviděl krásné modré nebe s několika bílými mráčky, které si po něm pozvolna plynuly.
„Co…co tady dělám?“ Posadil se a začal zmateně koukat po okolí, které jako by v životě neviděl. Jediná věcička v okolí mu nebyla povědomá. Všude kolem něho se rozprostíral les a on seděl na cestě, která jím vedla. Postavil se na nohy a začal se porozhlížet z výše svých ramen, ale žádná změna nenastala.
„Kam mam jít?“ Začal se rozhlížet na obě dvě strany vyšlapané cesty. „Levá…pravá…levá…pravá…“ Nemohl se rozhodnout, a proto vytáhl ze své kapsy kunai, který ani nevěděl kde vzal a začal si ho ve svých rukou prohazovat. „Takže jsem pravák…takže pravá.“ Dopomohl si zajímavou cestičkou k rozhodnutí. Schoval zbraň zpět do své kapsy a vykročil směrem, který si samo jeho tělo vybralo.
Šel asi pět minut. Zdálo se mu, že chodí v kruhu, neboť se krajina nijak výrazně neměnila, všude jenom stromy, cesta posetá menšími kameny a nic víc.
„Kde to sakra sem…“ Zopakoval si otázku, na kterou neznal odpověď. Zastavil se před obří rozevřenou bránou, za jejíž druhou stranou uviděl město plné lidí, s odlišnými výrazy v jejich tvářích.. Hned za bránou byl malý přístřešek s obřím oknem a dvěma ospalými muži, jež se opírali o své ruce s přivřenýma očima. Prošel bránou a jelikož mu onen přístřešek připadal jako možná vrátnice, zastavil se těsně před ním a hleděl na oba pospávající obličeje.
„Ehm.“ Vydal ze sebe a pokusil se tím připoutat svou pozornost, ale ani jeden z nich ho nezaregistroval.
„Ehm…“ Zkusil to tedy hlasitěji, ale výsledek byl stejný. Trochu naštvaně se na oba dva podíval a svou rukou podtrhl jednomu z nich ruku, o níž si podpíral spící obličej. Ozvala se rána a ona osoba se bolestivě chytla za hlavu.
„Co to sakra děláš.“ Zamrmlal naštvaným tónem postižený a začal si rukou protírat oči.
„Eh…nerad vás ruším ze spaní, ale můžete mi říci, kdy to vlastně jsem?“ Zeptal se neznámý na místo jeho momentálního setrvávání.
„V Konoze.“ Odpověděl muž, stále si protírající oči.
„Konoha?? Co je to Konoha?“ Zatvářil se mladík nechápavě.
„Konoha je tahle vesnice.“ Odpověděl a konečně se podíval neznámému do tváře. Strnul jako by uviděl přízrak. Celý roztřesený se podíval na svého vedle spícího kolegu a trochu do něho strčil.
„Hej...Kotetsu, probuď se!“ Špitl. Chlapec nechápal co ninju tak vyvedlo z míry.
„Co je…co se děje Izumo?“ Zeptal se rozespale strážník vchodu.
„O…otevři oči!“ Řekl Kotetsu roztřeseně.
„Nech mě spát…“ Zamumlal. To ale Izumo neměl v plánu a celý rozklepaný se přesunul za svého kamaráda, natočil mu hlavu na chlapce a oběma ukazováčky roztáhl víčka. Muž byl tedy proti své vůli přinucen se na chlapce podívat.
„Můžete mi říct co se děje??“ Podrbal se chlapec nechápavě ve vlasech. Jakmile ho Kotetsu zmerčil, div že nevyletěl z kůže. Nejdříve si stejně jako jeho přítel protřel oči a pak se na Izuma otočil.
„Já spím??“ Zatvářil se nechápavě. Kotetsu pokrčil rameny a vrazil mu pěstí do břicha. Muž se za místo úderu bolestivě chytl a proklínavě se na kolegu podíval.
„Co to mělo bejt??“
„Testoval jsem, jestli spíš.“ Zatvářil se Izumo omluvně, ale to už jí též schytal do břicha.
„Tak asi taky nespíš.“ Ušklíbl se Kotetsu a poté se podíval na nechápavého chlapce.
„Myslím, že bysme ho měli zavést za pátou.“
„Jo…to měli.“ Vykoukla zpod dolního rámu nezaskleného okna Izumova hlava.

Hokage smutně hleděla na Narutovu fotku na svém stole a přemítala v hlavě o minulosti staré sotva měsíc. Z přemítání jí vyvedlo zabouchání ne její dřevěné dveře.
„Dále.“ Pozvala pochmurným hlasem do své pracovny nečekanou návštěvu.
Poté, co spatřila trojici příchozích mírně zbledla a stanula v půli pohybu, s rukou téměř u úst a čímsi schovaným ve své dlani.
„Na-Na-ru-to, Ty se mi zdáš?“ Zajíkla se blondýnka, pomalu položila malý kalíšek ukrývající v dlani na stůl a pevně zavřela oči, po chvíli je znovu otevřela, ale výjev se nezměnil.
„Nejspíš je nejvyšší čas přestat s pitím,“ poznamenala Pátá a přejela očima chlapce od hlavy až k patě. Všechno sedělo, stejná oranžová kombinéza, pouzdro s kunaii na pravé noze, stejně uvázaná čelenka, stejné blond rozježené vlasy, typický přiblblý výraz, avšak jeho oči, jen ty byly jiné, než jak si je pamatovala, nyní byly…prázdné.
„Hokage-sama, Naruto se chová nějak divně, když tedy pominu fakt, že je už měsíc po smrti, narazili jsme na něj u hlavní brány, ptal se, co je to Konoha.“
„Opravdu? To by ale znamenalo…vlastně, proč ne? Jeho tělo jsme nenašli ani po tak dlouhém pátrání. Naruto, kde jsi byl celou tu dobu? Mysleli jsme si, že jsi mrtvý,“ pronesla Tsunade zasmušile a přesunula pohled z Kotetsu znovu na mladíka. Nevypadalo to ale, že by jí poslouchal, zrovna studoval velkou barevnou mapku připevněnou na zdi, Izumo do něho dloubl důkladně loktem.
„Au. Co, to bylo na mě?“
„Copak ty nevíš, jak se jmenuješ?“ Kulil na něho vyjeveně oči jeden z hlídačů.
To už se ale Tsunade zvedla a svíraje malou baterku došla těsně k Narutovi.
„Možná, že ztratil paměť,“ řekla, rozsvítila miniaturní světýlko, palcem mu nadzvedla oční víčko a zpříma mu posvítila nejprve do levého, poté i do pravého oka. Bez jediného slova ještě chlapce prohmatala v okolí obou spánků.
„Nic necítíš? Žádné bodnutí nebo pulzování?“
„Ne.“
Jen, co to dořekl, ozvalo se pracovnou táhlé hlasité zakručení.
„Zřejmě má hlad.“
„Ano, to zcela určitě. Doprovoďte ho do Ichiraku, třeba mu rámen osvěží vzpomínky. A nijak na něho nenaléhejte, je možné, že si vzpomene v nejbližších dnech, ale taky to může trvat mnohem, mnohem déle.“
„Hai!“
Jakmile se za těmi třemi zavřely dveře, usedla Pátá opět za stůl, vytáhla podrobnou zprávu z toho dne, kdy Naruto údajně zemřel a dala se, po kolikáté už, znovu do čtení, něco ji tady nehrálo.

Izumo a Kotetsu procházeli ulicí s Narutem v závěsu, lidé se zastavovali, ukazovali si na ně a vzrušeně si něco šuškali. Nemálo z nich se tvářilo, jako by právě viděli svaté zjevení.
„Není pochyb, je to on,“ vykřikl jakýsi muž, když se díval, jak blonďák se svým doprovodem mizí pod plentou Ichiraku restaurace.
„Zdravím,“ broukl Izumo, když se usadil na barovou stoličku. Ve dveřích vedoucích do kuchyně se objevila půvabná, trošku zardělá tvář mladé Ayame, zůstala stát jako zkamenělá, ústa zděšeně otevřená dokořán.
„Kdo je to?“ Dolehl k nim zezadu Teuchiho hlas.
„Na…rutův duch přišel na rámen, otče.“

Zpráva o tom, že Naruto Uzumaki se vrátil živý a zdravý se vesnicí šířila rychlostí blesku, nebyl nikdo, kdo by si to nechal pro sebe.
Netrvalo dlouho a tato zvěst se donesla i k uším růžovlasé dívky vracející se se skloněnou hlavou ze hřbitova, kam chodívala denně pokládat čerstvé květiny.

Díky bohu? No, nevím, nevím, jestli mi budeš děkovat i po přečtení…ale snažila jsem se ;)

Poznámky: 

Tak, snad se vám to líbilo Smiling

4.955555
Průměr: 5 (45 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele maxik555
Vložil maxik555, Út, 2009-07-28 16:09 | Ninja už: 5961 dní, Příspěvků: 604 | Autor je: Pěstitel rýže

výborné...uplne som sa do deja zažral.

Obrázek uživatele Fibinnka
Vložil Fibinnka, Po, 2009-03-09 21:15 | Ninja už: 5973 dní, Příspěvků: 188 | Autor je: Prostý občan

lidičky moji zlatí.....procházím takhle Paryho seznam povídek, co mu za tu dobu, co sem tady nebyla, přibylo povídek a najednou vydim: spolupráce s Alalinkou.... no to sem si musela přečíst, povídka dvou lidi a s obouma spolupracuju Smiling takže jak jinak musím pochvílit, skvělý nápad, skvěle napsáno Smiling

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Ne, 2009-01-18 21:11 | Ninja už: 5921 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Jsem strašně zvědavá, co z toho vznikne, ale asi nám nenapíšete, co bylo, než Naruto údajně zemřel, co?

Obrázek uživatele Uchiha Sterethys Yumi
Vložil Uchiha Sterethy..., St, 2009-01-14 08:25 | Ninja už: 5950 dní, Příspěvků: 470 | Autor je: Prostý občan

duch na ramene.... xixi, z toho som nemohla... tesim sa dalej Laughing out loud

Obrázek uživatele Izumi Hitari
Vložil Izumi Hitari, Čt, 2009-01-08 14:03 | Ninja už: 5803 dní, Příspěvků: 60 | Autor je: Prostý občan

prej narutuv duch knam přišel na ramen otče tak ztoho sem měla vytlem jak nem ani co Laughing out loud

Obrázek uživatele Kin-Ankoku
Vložil Kin-Ankoku, Po, 2008-12-29 13:40 | Ninja už: 5710 dní, Příspěvků: 86 | Autor je: Prostý občan

Na…rutův duch přišel na rámen Laughing out loud

Obrázek uživatele Ten_Ten
Vložil Ten_Ten, Po, 2008-12-22 14:27 | Ninja už: 5986 dní, Příspěvků: 398 | Autor je: Prostý občan

Velmi zajímavý nápad. Jsem fakt zvědavá, co z toho vzejde.

http://www.zkouknito.cz/video_59020_hymna-yaoi-fanynek Aneb milujeme yaoi =3

TWINCEST FÜR IMMER!!!

Obrázek uživatele VJ.Andy
Vložil VJ.Andy, Po, 2008-12-22 12:36 | Ninja už: 6047 dní, Příspěvků: 30 | Autor je: Prostý občan

Ajéje fantazie zapracovala. Viď pary. No co by sem řekl zajímavej nápad a jako obvykle perfektně podáno k očim čtenáře. Jenom se nezamotej aby z toho nevznikla nějaká slátanina ptz. děláš víc eFeFek najednou Smiling a ještě šetři fantazií jakmile dojde buděš v loji Laughing out loud

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Po, 2008-12-22 12:28 | Ninja už: 5967 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Líbilo, a moc Smiling Zajímavý nápad xD (jak originální koment xD)
Zajímlo by mě, co je s Narutem... ne s tímhle bezduchým, i když to samozřejmě taky, ale s tím "pravým", co se ztratil...

Jinak spolupráce vám svědčí, mami a Alalí Laughing out loud

Obrázek uživatele Kaori n_n
Vložil Kaori n_n, Po, 2008-12-22 12:18 | Ninja už: 5803 dní, Příspěvků: 641 | Autor je: Prostý občan

Zajímavý, jsem zvědavá, co z toho vyleze ;)
________________________
Jsem hrdým členem FC Naruta, FC Sasoríííka n_n, FC Minata a FC Kobylky v pyžámku
FC Kishimoto Masashi xD

Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars
Free userbars

Motta: Nejdříve skoč, potom přemýšlej, co dělat. xD
Smrt je jen vykoupení do nového života...
Tím se řídím já!!

Smeťák s mými FeFes xDD
Můj blog xP

Obrázek uživatele Shion-himesama
Vložil Shion-himesama, Po, 2008-12-22 11:23 | Ninja už: 5719 dní, Příspěvků: 32 | Autor je: Prostý občan

je to hrozně zajímavý,už se těším na další díl

Obrázek uživatele Psycho-chan
Vložil Psycho-chan, Ne, 2008-12-21 23:43 | Ninja už: 6027 dní, Příspěvků: 774 | Autor je: Prostý občan

Hm...zaujímavý nápad. Teším sa na ďalší dielik Laughing out loud

DJ.OZURA & MC.ELIZABETH = ZURA RAP!
Yaru nara ima shika ne - ZURA !!!
Yaru nara ima shika ne - ZURA !!!
Joy ga Joui !!!
Joy ga Joui !!!

Obrázek uživatele Resa Hayko
Vložil Resa Hayko, Ne, 2008-12-21 21:02 | Ninja už: 5960 dní, Příspěvků: 259 | Autor je: Prostý občan

dokonaly Laughing out loud uz ani nwm co rict protoze to nejde Laughing out loud ale snad bude brzy dalsi Laughing out loud

Moje hokusy-pokusy:

Žeby další severočeský? XD http://147.32.8.168/?q=node/57641
7. severočeský sraz XD http://147.32.8.168/?q=node/63309
lidé lidem

Údělěm optimistů je zvedat pesimisty ze země... Ale když i optimista spadne na dno, kdo pak zvedne jeho?

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Ne, 2008-12-21 19:57 | Ninja už: 5979 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

No co z tohohle bude...

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!