manga_preview
Boruto TBV 08

Kakashi Hatake aneb Skutečná pravda o jeho životě 4

Já, šestadvacetiletý Kakashi Hatake, Konožský drsoň ála Sharingan imbecil... jsem v pubertě!!!

Smradi jsou furt v Lese Smrti a já si užívám své vzácné dovolené.
Pravidelně si matlám beďáka TonTonovým sádlem, co mi dala ta stará kraksna. Smrdí to úplně příšerně! Jako byste strčili hlavu oslovi do zadku! Tři dny jsem nemohl vylézt ven, protože bych tím zabil tři čtvrtiny Konohy. Stala se ze mě biologická zbraň.
Ten parchant konečně zmizel, z čehož jsem se málem potentoval štěstím! Jenom doufám, že nebudu mít tolik beďáků jako fotr, to bych už nemohl vylézt nikdy. Zkoušel jsem tu mast i na své bradě, jestli to zafunguje. Bohužel ne. No jo, genetika je hrozná sv**ě.
Smradi by už měli Lesem projít, ale člověk nikdy neví, kterej krtek se jim připlete do cesty a nakope jim zadnici. Jestli tohle Naruto dá, tak... No, radši se už nebudu sázet.
Druhé kolo skončilo a já teď stojím tady a čučím, co kde lítá. Rozhodně zábavnější, než sledovat Sasukeho souboj. Gai mi furt něco žvatlá do ucha, ani nevím o co mu jde. Začínám pochybovat o jeho duševní a sexuální normě.
Je tu nuda... To už je zábavnější přemýšlet o nesmrtelnosti chrousta, který leze Gaivoi ve vlasech. Jen tak ze zvědavosti (nebo spíš proto, že nemám co dělat) se podívám dolů na ty dva. Sasuke je totálně vyřízenej, jestli tohle přežije, bude až do své smrti impotentní. Toho teď jen stačí cvrnknout do čela a už letí pozdravovat Bahamy. Kupodivu se ta nagelovaná řepa vzchopí a začně konečně něco dělat. No, teď se už tomu aspoň dá říkat boj. Nestačím valit bulvu, jak to tomu týpkovi natřel. Žjova, on to fakt vyhrál! Já jsem tak dobrej sensei!
No jo, vyhrál, ale podle jeho pohybů ála mám-zaražený-prdy je vidět, že v Lese sežral něco co do jeho huby rozhodně přijít nemělo. Tak takhle to dopadá, když se strká něco tam, kam nemá.
Radši ho vezmu odsud pryč, než upustí nějaký jedovatý nervový plyn ze svých útrob. Na jednom takovým místě, který je speciálně vytvořený pro podobné případy, ho začnu tak nějak... ehm... "uzdravovat" (fakt nechtějte znát detaily, je to sado-maso!). Chudák, ten tak řval, až se mi z toho třepily konečky. Magor, nemá jíst břečťan! Aby toho nebylo málo... Orochimaru se na nás přišel podívat. Ten parchant, prej že mi už nebude dovážet kuřata, jestli mu nedám Sasukeho. To by nebyl ten hlavní problém, pro mě za mě si ho mohl klidně vzít, ale... Sasuke je jaksi... nefunkční. No nevím, prostě kaput, bum bác, konec, šlus, je po něm. Bělouš se na-to. Ale to jako pořádně. Už mi nebude dovážet kuřata. Ten parchant! Po tom co zmizí, zasáhne ruka Boží... Sasuke je zase tady. Ten parchant! Má jen zaraženej prd!
Další boje jsou nuda, nuda, a ještě jednou nuda. Zívám pod maskou jako o závod, div se mi neroztrhne huba. To je tak otravný, tady takhle kejsnout! Nejradši bych spal, brečel, řehtal se na celý kolo, jen musím něco dělat! A hele, Sakura je na řadě. Tak to se jdu oběsit.
Proboha... Teda ne, prokakashiho, to snad není pravda. Blondýna vs. růžovlasá... To má být apokalypsa? Co přijde teď, zrůda Jackson? Já snad začnu tančit kozáčka! Tohle bude sranda, a trapárna, a ještě jednou sranda, a zase trapárna... Nemáte někdo prostenal?
Tenhle boj je fakt rána mezi nohy. To jste si na mě nemohli vymyslet něco jinýho?! Klidně skočím do jedné jámy s Anko, shodím Ibikimu čepici nebo daruju Orochimarovi opalovací krém, ale tenhle trest je na mě až moc. Mimochodem, ten už je tady taky, a myslí si, jak je děsně nenápadnej. No jo, nenápadnej jako Naruto v křoví. Ts, copak si vážně myslí, že nevím o jeho obchodování s bílým kuřecícm masem? Ten chlap má komplex, to vám říkám.
Ino má náskok, což je ještě horší než když Sasuke myslí. Blondýna a ještě k tomu vychcaná... S čím přijdete příště? S Gaiem v růžovým latexu? Když už je řeč o růžové... Sakura vyhrává! Hej, ona fakt vyhrává! Dělej, ty senseiův mazánku, nakopej jí! Ona vede! Ona fakt vede! Ona... ona už zase nevede. Ona prohrála... stejně jako Ino... Krucinálfagot, tak tohle udělala schválně!
Jestli tohle byla rána mezi nohy, tak teď přijde kastrace. Naruto nastupuje na scénu. Do Kristovy p... paruky, já jdu dát Třetímu krém proti vráskám. To pak budu umírat mnohem rychleji a bezbolestně. To je... tak toto je... to je prostě hnusný, podlý, krutý...!
Kiba Inuzuka? Teda, tak neupřímnou soustrast. Ten udělá z Naruta jeden velký oranžový pytel na kousání. To bude panečku podívaná!
Ehm, říkal jsem že má Sasuke zaražený prdy? Opičí ksicht je má volný víc než dost. Plynová maska by bodla... ono je to totiž pěkně odporný! Chudák čoklík, rovnou do čumáku... No jo, zní to divně, skoro vymyšleně, to i legenda o Žlutovlasém spasiteli je věrohodnější, ale Naruto fakt vyhrál! A to jako nekecám! Páni, já jsem tak dobrý sensei!!!

Poznámky: 

Kristova noho... to to trvalo!!! Laughing out loud Jaj, já jsem Kakashiho vložila naposled před třema měsícema!!! xDDD Lidi... asi s tím seknu. Puzzled Vůbec nejsou nápady, nějak mi došla šťáva. Sticking out tongue Možná napíšu ještě jeden díl, ale jinak už fakt nevím. Smiling

4.897435
Průměr: 4.9 (39 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele orochimaru-sama.112
Vložil orochimaru-sama.112, Po, 2011-10-03 17:15 | Ninja už: 4590 dní, Příspěvků: 60 | Autor je: Prostý občan

NESMÍŠ PŘESTAT TODLE PSÁT TY MÁŠ FAKT TALENT

Obrázek uživatele orochimaru-sama.112
Vložil orochimaru-sama.112, Po, 2011-10-03 17:12 | Ninja už: 4590 dní, Příspěvků: 60 | Autor je: Prostý občan

ne nesmíš přestat to je fakt tutovka fakt to je fakt hustý lepší neš kakashiho uchylka fakt nepřestávej

Obrázek uživatele SakuHina96
Vložil SakuHina96, Ne, 2010-08-01 23:07 | Ninja už: 5011 dní, Příspěvků: 29 | Autor je: Prostý občan

ne nesmíš přesta´t! OMG je to upa super se rechtam tak az me boli bricho! Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele Tatsuri
Vložil Tatsuri, Út, 2010-05-11 15:08 | Ninja už: 5270 dní, Příspěvků: 404 | Autor je: Prostý občan

JJJJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TTTTTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SSSSSSSSSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nemozes prestat!
to je jak keby kishimoto prestal pisat naruta!!!!!!!

Hovorí sa: Múdrejší ustúpi.
Ale keby múdrejší vždy ustupovali, svet by patril hlupákom.

Obrázek uživatele Tamara
Vložil Tamara, Út, 2009-06-09 20:24 | Ninja už: 5638 dní, Příspěvků: 387 | Autor je: Pěstitel rýže

tak zapomeň na to ,že s tím sekneš tobě to jde máš talent byla by škoda s tím seknout!
Mimochodem skvělý díl kdyby tu nebyl taťka tak už bych ležela na zemi.

Obrázek uživatele Astane
Vložil Astane, St, 2009-04-29 11:05 | Ninja už: 5466 dní, Příspěvků: 7 | Autor je: Prostý občan

nemůžeš s tim seknout...tohle je fakt super máš fakt talent opravdu povedený dílečko, málem sem se počůrala xD

Časem člověk lituje všech hříchů, kterých se dopustil - a také těch, které zapomněl spáchat...

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, So, 2009-01-10 20:23 | Ninja už: 5849 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

San, sekneš s tím a já... já... Osobně tě nechám umučit Ibikim! Tohle nemá chybu a tak piš dál Smiling protože tenhle díl mě pod ty fialky srazil Laughing out loud

Obrázek uživatele Psycho-chan
Vložil Psycho-chan, So, 2008-12-20 15:39 | Ninja už: 5955 dní, Příspěvků: 774 | Autor je: Prostý občan

Tak toto fakt nemá chybu! Sticking out tongue

DJ.OZURA & MC.ELIZABETH = ZURA RAP!
Yaru nara ima shika ne - ZURA !!!
Yaru nara ima shika ne - ZURA !!!
Joy ga Joui !!!
Joy ga Joui !!!

Obrázek uživatele Shion-himesama
Vložil Shion-himesama, St, 2008-11-26 17:53 | Ninja už: 5647 dní, Příspěvků: 32 | Autor je: Prostý občan

bez chyby......absolutně luxusní:D

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Pá, 2008-11-21 09:13 | Ninja už: 5985 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Lol....tohle nemá chybu xDD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Alalka
Vložil Alalka, Čt, 2008-11-20 21:14 | Ninja už: 5870 dní, Příspěvků: 1015 | Autor je: Prostý občan

Sanyy, naprosto dokonalé, na tohle jsem se těšila!!!a že už jsou to tři měsíce? opravdu tak dlouho? no, čekání se vyplatilo a já si ráda opět počkám na další bezkonkurenční díl Eye-wink

Obrázek uživatele Tomon
Vložil Tomon, Út, 2008-11-18 21:04 | Ninja už: 5755 dní, Příspěvků: 1689 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

Břicho rozpárané smíchy Laughing out loud "já jsem fakt dobrej sensei"! Laughing out loud Chtěl bych vidět jak by komentoval výhru nad Nejim Laughing out loud
Zkus psát dál, byla by toho škoda, je to boží! Smiling

Obrázek uživatele Zrůda Asuka-san
Vložil Zrůda Asuka-san, Út, 2008-11-18 20:06 | Ninja už: 5724 dní, Příspěvků: 1410 | Autor je: Prostý občan

ja te varuju:sekni s tim driv,a ja si te najdu a vsemi moznymi zpusoby te donutim psat dal,na internetu si najdu nejakou prirucku muceni od IbikihoXD!pls,pls,pisinkej daal,plosiiiim!

Obrázek uživatele Kumiko--chan
Vložil Kumiko--chan, Út, 2008-11-18 00:13 | Ninja už: 5722 dní, Příspěvků: 1389 | Autor je: Prostý občan

nesekej! tahle série mi řekla víc než celý anime a manga dohromady Laughing out loud aspoň se dovím na čem jsem Laughing out loud




2 roky... já už tu jsem 2 roky právě dnes 17. srpna 2010 :)

Obrázek uživatele Srandistka
Vložil Srandistka, Út, 2008-11-18 00:00 | Ninja už: 5745 dní, Příspěvků: 641 | Autor je: Prostý občan

Umírám smíchy... Ty mě chceš zabít nebo obětovat Jashinovi nebo já nevím... xD Snad nejdokonalejší díl! Docházejí nápady? Děláš si legraci? Jestli ti při tomhle docházejí náapdy, chci vidět, kdy jima sršíš... xD Nádhera... Už nemám slov, jdu si přefačovat ty zlomeniny (Pád smíchy ze židle. Vysoké židle. xD)


Aneb: Když Já byla ve Vašem věku, Pluto bylo planeta.

Obrázek uživatele love_kakashi
Vložil love_kakashi, Po, 2008-11-17 23:40 | Ninja už: 5815 dní, Příspěvků: 305 | Autor je: Prostý občan

kch xD ted si me nejvic zabila..
a ja myslela, ze nic uz nebude vtipny jako treti dil (u neho jsem fakt brecela smichy)
.. ale tohle.. to je jeste vic xD
jashine.. San ja proste nemuzu. lol xD
proste vyborny! Laughing out loud

Obrázek uživatele Lali
Vložil Lali, Po, 2008-11-17 21:57 | Ninja už: 5743 dní, Příspěvků: 501 | Autor je: Prostý občan

Ježůůš.. Vlastně Jashin, San!! ... nemůžeš s tím seknou, máš neuvěřitelnej talent na parodie, jako na všechno ostatní Kakashi YES Je to úžasný, dokonalý a strašlivě vtipný.. A sjúúper!! xD


Komu nešibe s námi, tomu s největší pravděpodobností šibe s někým jiným... Smiling

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, Po, 2008-11-17 21:43 | Ninja už: 5723 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

Úžasný, málem jsem se počůrala. Doufám, že bude brzy další!!