manga_preview
Boruto TBV 08

1 a 1/2 roku v márnici 6 - kyuubi rasengan

Naruta zase zaslepila pomsta, ano, Sakura a jeho přátelé žijí. Totéž se však nedá říct o Shikamarovi, Tsunade a Jiraiyovi. A pokud teď Naruto selže, přijdou i oni o život. Ne, to nesmí. ON musí uspět.

Naruto se na zemi chvíli válel, na něco myslel. Musí nějak přijít na to jak porazit peina. Jít do něj s obyčejným Rasenganem se ukázalo být neúčinné. Každý má ale slabé místo. Kde ho ale ten zrzavej, potrhlej chlápek má?
Naruto se zvedl a opět se podíval Peinovi do tváře. Krev na své bradě opravdu měl. Ale vždyť ho nezasáhl tak proč? Naruto se tvářil všelijak, vůbec to nechápal.
„Už ti konečně došlo že vedeš ztracenou bitvu?“Usmál se Pein na Naruta. „Zničíš mi tuhle vesnici? Nevadí. Postavím si novou. Zabiješ mé poskoky? Nevadí, přijdou další. Jediné co mi ale nemůžeš udělat je zabít mě!“ Zasmál se hrozivě. Naruta napadlo zkusit to po Kakashiho stylu.
„Říkal jsi něco?“ Hodil nevinej pohled.
„Ty spratku!“ Zařval Pein a rozběhl se proti Narutovi, již s rinenganem. „Zabiju tě tak jak jsem zabil tvého učitele!“ Naruto si ale zachoval chladnou hlavu. Nebo ne? Narutovo oči se zabarvili do červena, liščí chakra začala proudit jeho chakrovým oběhem. Pein zaútočil bez rozmyšlení. Jeho taijutsu ale Naruto v pohodě vykryl.
„Podíváme se jak ti to půjde proti šesti!“ usmál se pein. „kuchiyose no jutsu!“ složil ruce v pečeť a kolem něho se objevilo 5 dalších osob. Každá vypadala jinak ale všechny měli rinengan.
„Jeho zbylá těla.“ Pomyslel si Naruto, a mírně se zašklebil. „Aspoň to budu mít teší.“
„Co si o sobě myslíš ty hajzlíku!“
„Jenom 2 potřeboval na jiraiyu, co teprve v šesti proti Narutovi.“ Začal se strachovat kakashi. Sakura jen smutně přihlížela boji.
„Kage bunshin no jutsu.“ Zařval Naruto a kolem něho se objevilo 5 jeho kopií.
„Stínové klony? S těmi mě neporazíš.“ Zařval Pein a se všemi svými těly se rozběhnul proti Narutovi. V bariéře se zvedl hustý prachový mrak, přes který nikdo z osob sledující zápas nic neviděl. Když se prach usadil stálo Peinovo pravé a teď již poslední tělo nad tím Narutovím. Které bylo potřísněné krví.
„Blbec, kvůli němu si musím hledat nová těla.“ Podíval se na Naruta, poté se otočil na Sakuru. „Ty budeš první!“ Ukázal na ní prstem. Sakura se ulekla a odskočila kousek od bariéry, kterou Pein zanedlouho zrušil a pomalu se ke kunoichi přibližoval.
„Jen přes mou mrtvolu.“ Skočil před Sakuru Sasuke.
„Na tebe jsem málem zapomněl, ty zrádče!“ Chytil Pein záchvat zuřivosti a i Uchihu pod krkem.
„Neboj se, ty půjdeš hned po něm!“ Řekl směrem k Sakuře. Uchiha se ve vzduchu jen marně kroutil.
„POLOŽ HO NA ZEM!“ Ozval se za nim něčí hlas.
„Naruto!“ vykřikla úžasem sakura. Narutovo rány se začali regenerovat díky kyuubiho síle. Nehorázně naštvaný naruto stál přímo za Peinem se zlobou v rudých očích. Pein se jen ušklíbl a položil Sasukeho na zem.
„Počkej tady, hned se vrátím.“ Řekl Sasukemu a otočil se na Naruta.
„Ty ještě žiješ?“ Usmál se.
„Ty už dlouho nebudeš!“ Řekl zlostně Naruto a začal se na něm pomalu tvořit kyuubiho plášť.
„Chceš zajít až takhle daleko? Dobře.“ Usmál se a začal se na něm tvořit plášť osmiocasého.
„Zaplatíš za to co jsi provedl mým přátelům!“ Rozběhl se úplně pohlcený Naruto proti peinovi. A švihl po něm jedním ze svých 4 ocasů. Pein se ale uskočil.
„Tohle ti nevyjde!“ Zašklebil se Pein.
„Ukončím to rychle!“ Zamumlal si Naruto. „Kage bunshin no jutsu!“ zařval a kolem něho se objevili další 2 klony v kyuubiho plášti. Teda alespoň to viděl Pein.
„Myslíš si že 3 na mě stačíte.“ Zašklebil se.
„Ale mi nejsme 3.“ odpověděl mu Naruto. Peina zezadu chytli další 3 klony dohromady všemi 12ti ocasy. Peinovo 3 ocasy s tím už nic nezmohly.
„Co chce sakra dělat?“ Podivil se Kakashi.
„Snad né tu techniku.“ Ulekla se Sakura.
Naruto začal tvořit společně se klony co měl po ruce rasengan. Ten měl ale červenou barvu. Narutovi se pomalu již spálila všechna kůže na těle.
„Né naruto, prosím!“ Začala řvát Sakura. Naruto jí nevnímal. Rozběhl se proti zadrženému Peinovi s obří červenou koulí v ruce.
„Chu oodama kyuubi rasengan!“ Zařval a narazil obrovskou červenou točící se chakrou přímo do peina. Opět se zvedla mračna prachu a všeho možného. Na místě kde byl naposled Naruto spatřen byl jen obří kráter.
„Néééé!“ Zařvala Sakura a rozběhla se k místu, kde naposledy Naruta viděla. V jámě nebyl, ležel úplně bez kůže asi o 50 metrů dál. Sakura začala s první pomocí. I přes její a kyuubiho léčivou sílu to vypadalo beznadějně. Neměl už vůbec žádnou chakru, kyuubi byl taky na pokraji svých možností a sakura bez vybavení Medika taky moc nesvedla.
„Jak to s ním vypadá?“ Zeptal se starostlivě Sasuke, když doběhl společně s Kakashim za Sakurou.
„Blbě.“ Vyhrkli dívce slzy z očí.
„Dokázal to.“ Ohlédl se Kakashi za sebe. „Zdemoloval vesnici a zabil Peina.“
„Přežije to?“ Podíval se Sasuke na úplně spálené Narutovo tělo, které se jen pomalu regenerovalo i za přispění Sakuřiny léčivé síly.
„Já…já nevím. Životní funkce jsou na minimu. Je úplně vysíleném…“ Pokračovala dívka v ošetřování a pláči. Její slzy dopadali na Narutovo červené tělo. Všechny se vpili do jeho masa a na jejich místě se objevovala nová kůže. Toho si ale Sakura nevšimla.
„Naruto…“ Zavřela dívka na chvíli oči a když je otevřela nemohla jim uvěřit. Naruto měl zas všechnu svou kůži. (zázrak z vůle boží ? pro ty více zažrané. Zázrak z vůle jashinovo? Laughing out loud )
„Kyuubi?“ Podivil se Sasuke s vyvalenými bulvami.
„Asi.“ Podotkl Kakashi a když zjistil že bude Naruto v pohodě otevřel si knížku.
„To bude dobrý Sakuro…“ Vydal ze sebe naruto. Sakura ho radostně objala. Kakashi ho vzal na záda a vyrazili směrem zbořená konoha. Kde již propukli přípravy na obnovu vesnice.

Asi rok poté co Naruto spasil svět od Peinovo nadvlády, se za přispění jeho a kyuubiho síly na místě kde kdysi Konoha stála objevila nová. Tým 7 a další co přežili Peinovo impérium se do vesnice nastěhovali a pomalu se začala obnovovat krajina a ráz přírody. Naruto si vzal konečně Sakuru a měli spolu malého blonďatého chlapečka. Sasuke obnovil (nevím s kým, asi s Karin) klan uchiha. Za několik generací po této události by jste nepoznali že se vůbec něco takového stalo. Všechno se vrátilo do starých kolejí. Naruto jakožto 6 hokage dokázal za svou éru obnovit vesnici a ochránit jí před každým nebezpečím, které si našlo cestu kolem.
(Ta poslední věta byla jak z učebnice dějepisu Laughing out loud , fuj)

Poznámky: 

Tak a to je asi konec Smiling Doufám že se vám série líbila a že jste se při jejím čtení nenudili Smiling Dobro opět zvítěz. Sakra to je až k nevíře Laughing out loud, jak to že to pokaždé dokáže ??? Laughing out loud No protože má na svojí straně Naruta Sticking out tongue Co je to za blbou otázku Laughing out loud
Tak komentíky Kakashi YES

4.734375
Průměr: 4.7 (64 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele hinata666
Vložil hinata666, Ne, 2010-11-14 20:59 | Ninja už: 5828 dní, Příspěvků: 628 | Autor je: Genin

Úžasné Laughing out loud Od začiatku až do konca to oblo úžasne napínavé a malo to úžasný zvrat aj keď niekedy som pochybovala, že by toto všetko dokázal Naruto, bolo to skvelé. Stále verím, že Naruto je najlepší ninja v celom ninja-svete.

Obrázek uživatele Tsukiyama Haruno
Vložil Tsukiyama Haruno, So, 2010-03-20 21:06 | Ninja už: 5482 dní, Příspěvků: 320 | Autor je: Prostý občan

moc pekné Laughing out loud ten koniec bol svetový xD

Obrázek uživatele Die
Vložil Die, Ne, 2010-03-14 01:19 | Ninja už: 5180 dní, Příspěvků: 2749 | Autor je: Prostý občan

to bylo úžasné! smála jsem se při tom jako pominutá Laughing out loud

Alea iacta est – Kostky jsou vrženy (Caesar)

Obrázek uživatele naruto - kun
Vložil naruto - kun, So, 2009-07-04 01:06 | Ninja už: 5523 dní, Příspěvků: 687 | Autor je: Prostý občan

krasna seriovka moc sa mi pacila... mas to krasne rozpisane

Obrázek uživatele Deidara-Niichan
Vložil Deidara-Niichan, So, 2009-01-10 22:37 | Ninja už: 5619 dní, Příspěvků: 14 | Autor je: Prostý občan

Příběh mě zaujal.....Ačkoliv máš někde hrubky je pořádně zajímavý. Těším se až si přečtu další tvé povídky... Zkus se podivat na muj zatím 3dílny FA Akatsuki no Chikara

Obrázek uživatele Hlavinka
Vložil Hlavinka, Čt, 2008-12-04 20:47 | Ninja už: 5734 dní, Příspěvků: 129 | Autor je: Prostý občan

uplne super skoncilo to super opravdu super ff

Obrázek uživatele Resa Hayko
Vložil Resa Hayko, Út, 2008-11-18 16:53 | Ninja už: 5892 dní, Příspěvků: 259 | Autor je: Prostý občan

stastnej konec bo ne to je jedno hlavni je ze se to povedlo a mocXD

Moje hokusy-pokusy:

Žeby další severočeský? XD http://147.32.8.168/?q=node/57641
7. severočeský sraz XD http://147.32.8.168/?q=node/63309
lidé lidem

Údělěm optimistů je zvedat pesimisty ze země... Ale když i optimista spadne na dno, kdo pak zvedne jeho?

Obrázek uživatele Kazumi
Vložil Kazumi, Út, 2008-11-11 17:50 | Ninja už: 5799 dní, Příspěvků: 248 | Autor je: Prostý občan

uuuzasny no ja si tuhle povidku cetla uz podruhe ale stejne supr mama rada pribehy kde je naruto hl postava

Obrázek uživatele Izumi Hitari
Vložil Izumi Hitari, St, 2008-11-05 15:29 | Ninja už: 5735 dní, Příspěvků: 60 | Autor je: Prostý občan

ume mega božííí ja zbožnuju povidky Nrusaku (FF) a ješte když je nekdo píše tak bobře goooooooooooooooooooooooooooddd

Obrázek uživatele Pary7
Vložil Pary7, St, 2008-11-05 15:32 | Ninja už: 5855 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Recepční v lázních

díky Smiling to jednoho potěší Eye-wink

[img][/img]

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Pá, 2008-09-12 18:34 | Ninja už: 5852 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Happy end? Není to špatný, ale sem by se mi hodil spíš tragický konec. Něco na ten způsob, že by ostatní přežili, ale Naruto by nepřežil Laughing out loud To by bylo poněkud pro Narufanatiky zdrcující Laughing out loud

Goog série!!! Laughing out loud

Obrázek uživatele Pary7
Vložil Pary7, Ne, 2008-09-14 21:42 | Ninja už: 5855 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Recepční v lázních

víš, taky mě tahle možnost napadla Smiling ale já sem prostě happyenďák Laughing out loud

[img][/img]

Obrázek uživatele laoxan
Vložil laoxan, Čt, 2008-08-14 22:56 | Ninja už: 5739 dní, Příspěvků: 6 | Autor je: Prostý občan

bravo, super vsetky dieli

Obrázek uživatele Tomsen
Vložil Tomsen, Út, 2008-08-12 20:38 | Ninja už: 5952 dní, Příspěvků: 307 | Autor je: Prostý občan

šesť dielov, šesť krát za päť. Super poviedka, len yb chcela určité veci objasniť, napríklad tú necitlivosť, ale inak super diel, pozriem si ešte tvoju ostatnú tvorbu

FanFiction by Tomsen
môj pokus o poviedky, poprosím ak by sa dalo prečítať a potom okomentovať

Obrázek uživatele Pary7
Vložil Pary7, St, 2008-08-13 01:31 | Ninja už: 5855 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Recepční v lázních

já nevim jak ti ji vysvětlit Smiling vedlejší produkt nějakýho pokusu Laughing out loud odpověď by taky mohla být v tý jeho údajný smrti Smiling pokud by ho Sasuke přizabil tak, že mi vrazil ten svůj mečík do hrudi a poslal mu trochu chidori, mohl mu tím elektrickým proudem spálit nějaký ty nervy a on znecitlivěl Laughing out loud či mu to poškodilo část mozku Laughing out loud vyber si co chceš Laughing out loud hold záhada Laughing out loud

[img][/img]

Obrázek uživatele Selly
Vložil Selly, St, 2008-07-23 13:39 | Ninja už: 5766 dní, Příspěvků: 35 | Autor je: Prostý občan

Kwai příběh,hezky se četl supppeeeerrr konec

Obrázek uživatele Ten_Ten
Vložil Ten_Ten, St, 2008-07-16 12:20 | Ninja už: 5917 dní, Příspěvků: 398 | Autor je: Prostý občan

Žjúva!!! To bylo super!!!

http://www.zkouknito.cz/video_59020_hymna-yaoi-fanynek Aneb milujeme yaoi =3

TWINCEST FÜR IMMER!!!

Obrázek uživatele Akitawa
Vložil Akitawa, Út, 2008-07-15 16:29 | Ninja už: 5831 dní, Příspěvků: 568 | Autor je: Prostý občan

Naruto si vzal konečně Sakuru a měli spolu malého blonďatého chlapečka. Newim proč, ale vybavila sem si blonďatýho Sasana Laughing out loud . To je ale drzá opice, takhle se opičit po ESO RIMMEROVI Laughing out loud - To je ale frajer Laughing out loud Laughing out loud !!

Obrázek uživatele Pary7
Vložil Pary7, Čt, 2008-07-10 16:03 | Ninja už: 5855 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Recepční v lázních

sorafay jo, krátá asi ano Smiling, ale už mám nápad na další Kakashi YES
netti myslím že by sis měla koupit náhradní náplň Kakashi YES
San Inuzuka nejdřív mě seřveš že Niki neprobíhá dobře, a když tohle dobře skončí tak je tu zase chyba Laughing out loud já tě nechápu Smiling
stajan já happy endy rád mam Smiling. nemam rád když hlavní hrdina padne. (kdo čte niki aď mě nechytá za slovo...)
Darkness 4you díky Smiling
SakuraRangerrr já se zase těším na pěkný komentíky pod věcí odemně Laughing out loud
jobek díky, i to cos napsal mi stačí k radosti Eye-wink
riko já bych spíše řek chudáci potomci Sticking out tongue
kubby jsem rád že jsem tě nezklamal Smiling

[img][/img]

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Pá, 2008-07-11 19:23 | Ninja už: 19832 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Nn já tě seřvala za to žes zabil MIKON!!!!! Sticking out tongue Jinak já miluju smutný konce!!! Eye-wink Jo a s tim se netrap mě nikdo nechápe!!! Laughing out loud (včetně mě!!! xDDD) Navíc sem ti napsala že to byla skvělá série tak co ještě chceš?! Smiling

Obrázek uživatele Pary7
Vložil Pary7, Pá, 2008-07-11 21:05 | Ninja už: 5855 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Recepční v lázních

né v poho Eye-wink
mimochodme, hodinky s vodotryskem nemáš někde po kapsách ? Smiling

[img][/img]

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), So, 2008-07-12 00:29 | Ninja už: 19832 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud proč hodinky s vodotryskem???!!! Puzzled Laughing out loud

Obrázek uživatele Pary7
Vložil Pary7, So, 2008-07-12 10:17 | Ninja už: 5855 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Recepční v lázních

mam to jako sen Eye-wink

[img][/img]

Obrázek uživatele Kubby
Vložil Kubby, Čt, 2008-07-10 15:23 | Ninja už: 5886 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Prostý občan

Konečne oddych po celodennej práci a čo nevidím???Márnicu!!! Smiling
Ti vieš jak som sa na tento diel tešil,a nesklamal ma Smiling
Krásne ukončenie,krásnej série!!!!!! Kakashi YES
Len tak dalej Smiling

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Čt, 2008-07-10 14:10 | Ninja už: 5988 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Pecková série xDD prej nevim asi s Karin xD nevím jestli mám říct chudák Karin nebo chudák Sasín...spíš řeknu jen dobře jim tak xDD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, Čt, 2008-07-10 08:16 | Ninja už: 5873 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

mno jako stejně dobrý konec jako celá serie nevým co bych ti na to řekl...prestě skvělí:-D

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele Uchiha Sterethys Yumi
Vložil Uchiha Sterethy..., St, 2008-07-09 22:09 | Ninja už: 5881 dní, Příspěvků: 470 | Autor je: Prostý občan

Juhuhuuuuu teším na dalsie veci od teba

Obrázek uživatele Darkness 4you
Vložil Darkness 4you, St, 2008-07-09 21:39 | Ninja už: 5857 dní, Příspěvků: 427 | Autor je: Prostý občan

veľmi pekné Smiling


Nakŕmit pleas
jo a odporúčam si pozrieť "Trik se špičatým kloboukem" Laughing out loud

Obrázek uživatele stajan
Vložil stajan, St, 2008-07-09 21:34 | Ninja už: 5870 dní, Příspěvků: 254 | Autor je: Prostý občan

No i když ty úplný happy endy nemám moc rád tak musim říct že tahle série byla fakt hodně povedená!

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), St, 2008-07-09 21:31 | Ninja už: 19832 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Zase happy end!!! Sad Svět se proti mně spiknul!!! Laughing out loud Skvělá série!!! Eye-wink