manga_preview
Boruto TBV 09

Výměna KAGE VII.

Je tu sedmý a poslední díl (pohádková sedmička), tak doufám, že se vám celá povídka líbila jako mně Eye-wink Tato série sice končí, ale já rozhodně ještě něco napíšu. Sice bych si měla hledat práci nebo brigáda a tak, ale tohle je mnohem zábavnější. Smiling Tak, prosím, napište nějakou tu větičku, jestli to vůbec stálo za něco. Děkuju.

Už si objednává třetí saké, vůbec se nezměnila. Určitě stále ráda hraje jako tenkrát, když jsme se potkali. A je s ní i ta černovláska, to mě udivuje, jen málo lidí dokáže s Tsunade vydržet tak dlouho. Ale kdo jsou támhleti dva? Mají na sobě čelenku se znakem Písečné vesnice, takže ninjové. Nevypadají nijak hrozivě, ale rozhodně se nechystám nikoho předem podceňovat. Moji muži je zvládnou. Tsunade, konečně se znovu potkáme, přemítal muž ukrytý v lese za stromy, otočil se za sebe, každý strom okolo něho halil jednoho z jeho mužů, je jich dost na ty čtyři osoby debatující nic netušíc o dvacetpět metrů dál. Velitel oné skupiny se znovu toužebně zadíval na tu krásnou ženu sedící naproti skrčkovi s červenýma vlasama a podivnou dýní na zádech.
Konečně budeme spolu, má milovaná.
Aniž by se ohlédl, ukázal prsty domluvené znamení a všichni do jednoho opustili své úkryty.

,,Ježíšku na křížku, invaze! Jsou tu mimozemšťani! Rychle všichni zaplaťte, než budeme utíkat!“ vřískal nepříčetně Oslík vycházející ze dveří a nesouce tác plný jídla, které díky jeho zděšení skončilo na zemi.

,,Pozor! K zemi!“ zahřměla Tsunade, odstrčila ostatní od stolu a ten pak převrátila, aby se za něj mohli schovat a vyhnuli se tak nejméně sedmi letícím shurikenům.
Na terase vypukl totální chaos, hosté začali prchat, převraceli židle, o které pak jiní v tom spěchu zakopávali, kolem bylo popadané jídlo a vylité pití a do toho ještě vběhl na scénu Shrek, zhrozeně se držíc za hlavu se snažil zachránit, co se dá.
,,Ne! Moje hospoda! To neee! Hele, polož ten popelník, a hned! Jestli se něco roz… Áááááá!!“ Ještě to ani nedořekl, když kolem něho proletěl talíř a dvě vidličky, který se následně roztříštil o hlavu jednoho z hostů.

Tsunade se rychle rozhlédla, aby zhodnotila situaci. Byli v pasti.
Byli obklíčeni dobře dvaceti ninji.
,,Cože? To jsi ty?“ koukala vyjeveně Pátá.
,,Taky tě rád vidím, Tsuny, už je to nějakou dobu. Vůbec si se nezměnila, jsi pořád stejně krásná,“ lichotil neznámý.
,,Amoreto Kunotichi (dál mu budem říkat Amor, jo?), ani ty ses nezměnil. Jsi pořád stejný ubožák jako tehdy. A neříkej mi Tsuny!!!“
,,Chm, však ty dřív nebo později změníš názor. Ostatně, budeš na to mít čas do konce života. A teď si můžeš vybrat. Když se mnou půjdeš dobrovolně, ušetřím tvé přátelé.“
Haha, ten hňup si asi neuvědomuje, že se zrovna zapletl s dvěma nejsilnějšími lidmi z celé země. Je jich dvacet a my jsme čtyři, to znamená jeden proti pěti. Tak jo, pohrajeme si.
,,Vidím, že ti nestačilo, jak jsem tě kdysi obrala při pokru. Volím tu druhou možnost. Vždycky jsem měla radši násilí před vyjednáváním.“
,,Tsunade spoutejte, ostatní zabijte,“ přikázal chladně Amor a díval se, jak jeho muži vykročili ke čtyřem lidem uvězněným v kruhu nepřátel.
,,Nepočítej s tím, že se dáme tak lehce,“ ubezpečila ho Pátá, nohou vykopla v zemi kráter 20x20 a hluboký minimálně deset metrů, čímž smetla tři blbečky, kteří se nestačili uhnout.
,,Fukumikuchi Hari!“ vykřikla Shizune ještě stále zahalená v prachu, který se zvedl ze země při Tsunadinu útoku a vyslala na své čtyři protivníky jehly, dva z nich zasáhla a jednoho zranila opravdu těžce.
I Kankurou měl jeho tři dřevěné pomocníky v pohotovosti a začal s nimi likvidovat nepřátelé.
Jen Gaara si opodál postával se založenýma rukama a čekal, až ti neznámí muži udělají první krok. Vyslali na něj pár kunaiů, ale červenovlasý neudělal jediný pohyb, o všechno se postaral písek vycházející z dýně.
Proti Tsunade stál Amor a další čtyři ninjové.
,,Nemusí to takhle skončit. Já… jenom chci být s tebou. Miluju tě od okamžiku, co jsem tě poprvé uviděl, když jsi mi dala první facku, protože jsem u tebe stál příliš blízko. Pak jsi ale zmizela. Hledal jsem tě celou dobu, osm let, dlouhých osm let a konečně jsem se dočkal, Tsuny, už budeme navždy spolu,“ vylíval si srdce Amor.
,,Zapomněl jsi ale na jednu věc. Já s tebou být nechci! Jsi ještě otravnější než Jiraiya a smrdíš!“ Poslala ho někam hokage.
Rozeběhla se na něho s modře zářící pěstí. Ani ji nepřekvapilo, že ji Amorovi poskoci zastoupili cestu, pustila se do nich opravdu s chutí, obzvlášť když kvůli nim nemohla dopít to třetí objednané saké.
Nakonec se dopracovala i k samotnému veliteli.
,,Myslím, že by sis měl najít někoho jiného,“ radila mu Tsunade, zatímco se sbíral na nohy z jedné z jejích mírnějších ran.
,,Když ty jsi tak krásně brutální!“ rozplakal se Amor s hlavou v dlaních.
,,Ale rozhodně nejsem jediná v téhle zemi,“ pokračovala Pátá a před očima se jí přehrála scénka, kdy si Sakura celkem tvrdě podávala Naruta.
,,Musíš hledat dál, a ke všemu jsi na nás sám.“ Amor se rozhlédl kolem a... a měla pravdu, jeho malá armáda byla všechno, jen ne na nohou a bojující.
,,Ale víš co, necháme tě jít. A na rozloučenou za nás můžeš zaplatit tenhle účet,“ mrkla na něj Pátá a ukázala mu půl metrový lístek (nakonec si přece jen objednali pár kachniček, ale většina položek byla úhrada zdevastovaného nábytku).

,,No jo, chlapi, pravá láska se ukáže až tehdy, kdy mají něco zaplatit,“ procedila blondýnka mezi zuby sledujíc Amora, který se až příliš rychle přidal ke svým prchajícím kolegům.
U mého pomalovaného ksichtu, ještěže jsem na ni nic nezkusil. Nejspíš bych skončil jako tenhle sadomasochista – s křikem a dobře schovanou peněženkou bych utíkal co nejdál by to šlo, děkoval si v duchu Kankurou za svůj zdravý rozum.
,,Myslím, že tady už jsme skončili, měli bychom se vrátit. Není dobré na takovou dobu opouštět vesnici,“ projevil se Gaara jako zodpovědný vůdce.

A tak nastoupili po dvojicích do vozů a vydali se k domovu.

Dvě ženy, z toho jedna spící, dorazily před bránu Konohy. Shizune musela s Tsunade pořádně zaklepat, aby se probrala.
,,Hm? To už jsme tu? Hele, není támhleta věž trochu nakřivo?“
,,Ó, hokage-sama, vítejte doma. Jsme rádi, že jste zpátky.“
,,Díky, Izumo, já taky. Jo, a nepočítejte se zvýšením platu, v Pískové na tom jsou strážní mnohem hůř.“ Nevšímala si jejich zprvu udivených, potom naštvaných pohledů a šla dál.
,,Shizune, dneska už nepracuju, jasný?“

Dva muži dojeli domů o chvilku později (jejich býk se musel po cestě třikrát vydýchat) a prošli průchodem mezi skalami do vesnice.
Kankurou se držel radši tři kroky za svým bratrem.
,,Vaaaaaháááááá, co to je?!“ vykřikl Gaara hrůzou a zděšením. Vykulil oči, zatřepal hlavou, pak oči zavřel a protřel si je pěstmi.
Já spím, já spím, mám strašnou barevnou noční můru. No tak, Gaaro, probuď se! nabádal sám sebe a štípal se do ruky.
,,Ááááá, písečný bože, to není sen!!! TSUNADE!!!“

Poznámky: 

Děkuju všem, co dočetli tuhle hovadinku až do konce. Nesmutněte, už mám další nápad, takže další povídky budou... snad brzy:)

4.92857
Průměr: 4.9 (28 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, St, 2019-01-09 20:42 | Ninja už: 2688 dní, Příspěvků: 3013 | Autor je: Metař Gaarova písku

„Misia 3S:“
A sme vo finále. Sedmička sa mi tiež veľmi páči (napr. aj s trpaslíkmi) Smiling No, už som spomínala, že vždy ktosi musí narušiť šťastné chvíle, a najmä slopanie našej blonďavej krásky xD Útok pomäteného ctiteľa Amoreto Kunotichiho zničil krásnu krčmičku OMG! Vážně nevím, co dál... Piata je známa ničením stolov. Amor mal radšej navštíviť psychiatra a nie sa púšťať do boja s našimi hrdinami. Booože, prečo sa nešiel okúpať a vyvoňať pred vyznávaním lásky? Ehh... jasně... hehe... Mužov priťahuje kadečo: ,,Když ty jsi tak krásně brutální!“ rozplakal se Amor s hlavou v dlaních.“ Možno aj Naruto potrebuje ku šťastiu tie Sakurine mláťačky hihihi Hehe, ctiteľ je držgroš: ,,No jo, chlapi, pravá láska se ukáže až tehdy, kdy mají něco zaplatit,“ procedila blondýnka mezi zuby sledujíc Amora, který se až příliš rychle přidal ke svým prchajícím kolegům.“ Nya! Ja sa zmyším z tvojich prirovnaní: „U mého pomalovaného ksichtu, ještěže jsem na ni nic nezkusil.“ (Kankuro) Laughing out loud Piata po návrate do Listovej vidí akosi nakrivo a bez obáv nahodila svoje zaužívané domáce móresy ^-^ Snáď chudáka Gáru nebudú nadosmrti trápiť farebné nočné mory, možno použije svoju tekvicu a všetko zapieskuje Gaara HeHe Hlavne, že nevyhlásil Listovej vojnu Ja to nebyl
Alalka moja, veľmi som potešená a zrelaxovaná z tvojej série Kiss! Nápad vynikajúci, spracovanie tiež Kvítek sakury Možno teraz, keď malý začne šantiť, tiež sa budeš musieť stať dieťaťom a sršať radosťou a vtipom a paródie či komédie sa ti budú písať samé Mrk Vďaka za oživenie môjho bytia Ino ti gratuluje!

Obrázek uživatele Alalka
Vložil Alalka, Čt, 2019-01-10 21:36 | Ninja už: 5882 dní, Příspěvků: 1015 | Autor je: Prostý občan

Moc děkuju za přečtení, jsem ráda, že jsem ti svým ujetým výtvorem zpříjemnila těch pár dní a pomohla navodit trochu toho duševního klidu Smiling
Máš pravdu, chtělo by to se kapku uvolnit a třeba by nápad na nějakou další parodii opět přišel, teď bych ale řekla, že by se to tu stejně neuchytilo, frčí spíš věci váznějšího charakteru... Uvidíme, možná se nějaké dílo zvrhne a zase do něj nacpu všechno možný, co mě v tu chvíli napadne. Ještě jednou díííky Eye-wink

Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Čt, 2019-01-10 22:04 | Ninja už: 2688 dní, Příspěvků: 3013 | Autor je: Metař Gaarova písku

Myslím si, že môže byť ťažšie napísať dobrú komédiu/paródiu/satiru/humor a iné formy komična. Rozhodne také diela potrebujeme ako soľ. V rozmanitosti je krása Úpa boží!!! Všimla som si, že tie staršie FF sršali optimizmom a akousi radosťou, povznesenosťou, uvoľnenosťou. Možno to bolo spôsobené vekom, dobou... Ak ťa niečo napadne, určite napíš, neviem, či už máš ten odporúčaný diktafón a malý sa bude určite chichotať, že mamina mu rozpráva a smeje sa hihihi Možno aj okoloidúcim rozjasníš deň Jump!

Obrázek uživatele Polednice
Vložil Polednice, Út, 2011-06-14 17:11 | Ninja už: 4768 dní, Příspěvků: 75 | Autor je: Prostý občan

Ty brďo, jak to dokážeš?
Já mám záchvaty ještě teď!!!
A to už to mám asi tak půl hodiny přečtený a nevidim na to!
BOMBA!


Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Čt, 2009-08-20 21:47 | Ninja už: 5861 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Tákže... Já slibovala mega koment, že? Nevím, jestli se mi to povede xD
Tahle bláznivá série... Ano, opravdu musím napsat bláznivá , protože při tomhle jsem se nasmála jak postřelená kachna. Prostě, tahle bláznivá série má grády! Tohle mě teda opravdu ani ve snu nenapadlo... Výměna Kage... Už jen když jsem viděla ten název, tak mě napadlo, že tohle bude všechno, jen ne nuda. A můj instinkt nezklamal.
Díky ti, Alalinko, za tenhle nápad, protože tohle mě opravdu rozesmálo.
Laughing out loud

Obrázek uživatele Alalka
Vložil Alalka, Čt, 2009-08-20 23:09 | Ninja už: 5882 dní, Příspěvků: 1015 | Autor je: Prostý občan

to jsem strašně ráda, proto jsem to vlastně celý spáchala... mooc ti děkuju Smiling

Obrázek uživatele Ten_Ten
Vložil Ten_Ten, So, 2009-07-11 22:30 | Ninja už: 5926 dní, Příspěvků: 398 | Autor je: Prostý občan

Teeeda, tohle je fakt bomba *furt se gebí*

http://www.zkouknito.cz/video_59020_hymna-yaoi-fanynek Aneb milujeme yaoi =3

TWINCEST FÜR IMMER!!!

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Po, 2008-10-13 22:09 | Ninja už: 5779 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Wow, tak tohle bylo vážně brutální! 10 bodů, jednoznačně Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Alalka
Vložil Alalka, Po, 2008-10-13 22:26 | Ninja už: 5882 dní, Příspěvků: 1015 | Autor je: Prostý občan

tak jsi se prokousala až do konce? Smiling
moc moc děkuju za krásné komentáře, potěšily!
a jsem opravdu ráda, že se ti ta má matlanina líbila Eye-wink

Obrázek uživatele Kairi.Ratten
Vložil Kairi.Ratten, So, 2008-12-13 12:34 | Ninja už: 5638 dní, Příspěvků: 710 | Autor je: Prostý občan

že prej matlanina? dyť je to perfektníí Smiling
smála sem se celou dobu ~_^d

Moje úplně první FF: Při západu slunce . . . . . . . . . . . . . . . . Hontoni kawai video ^^
Staň se mým žákem na mybrute.com!

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Út, 2008-10-14 07:36 | Ninja už: 5779 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

No to si piš, že líbila a moc Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Ayanne
Vložil Ayanne, Po, 2008-07-07 21:49 | Ninja už: 5867 dní, Příspěvků: 364 | Autor je: Pěstitel rýže

jo, skvely Laughing out loud
presne jak psala San, na tu Gaarovu reakci sem cekala... a dockala sem se!!! ja nwmohla z toho oslika!!! a ze shreka a z kankura a vubec sem se chlamala celou dobu Laughing out loud

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Po, 2008-07-07 12:55 | Ninja už: 19841 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Jj tak na tohle sem čekala!!! Laughing out loud Ta Gaarova reakce... sic sem to čekala ae ještě teď se zubim!!! Sticking out tongue Už se těšim na tvou další FF!!! Eye-wink

Obrázek uživatele Alalka
Vložil Alalka, Po, 2008-07-07 13:51 | Ninja už: 5882 dní, Příspěvků: 1015 | Autor je: Prostý občan

San Inuzuka:Bude brzy...už mám pár nápadů Eye-wink
A díky moc, jsi má nejvěrnější čtenářka (u každého dílu komentářík a tak to má být), máš u mě medaili Laughing out loud
Uraa Shakra: díky moc Smiling

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Po, 2008-07-07 16:36 | Ninja už: 19841 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud aspoň někdo!!! Sticking out tongue Žjůůůůů já mám medaili!!!!!!! xDDD Mno jo to víš já sem moc věrná ta nejvěrnější čtenářka která vůbec existuje na to vem jed!!! Laughing out loud Eye-wink

Obrázek uživatele Uraa Shakra
Vložil Uraa Shakra, Po, 2008-07-07 09:31 | Ninja už: 5809 dní, Příspěvků: 133 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud krásnej konec..Laughing out loud