manga_preview
Boruto TBV 09

Výměna KAGE V.

Tento díl je mírně romantický, ale myslím, že se celkem vydařilo… posuďte sami. Příště budou opět vtípky Smiling

Mezitím, co za sebe Naruto nechal bojovat klony, proplížil se na most s úmyslem za každou cenu dokončit misi. Položil ruku na pojistku a zatáhl (nevím, jak funguje C4 ani jiný takový vymoženosti a ani neznám, díkybohu nebo bohužel?, nikoho takového, tak to kdyžtak přehlídněte), okamžitě se ozvala ohlušující rána a v lese padaly ze stromů šišky i s veverkami.

Sakura se zrovinka chystala použít na tříočka své nové jutsu, když ji něco donutilo se ohlédnout.
Viděla Naruta v prostředku mostu a potom se všude rozlila mlha, prach a hrůzu nahánějící ticho. V tu chvíli jakoby se čas zastavil (viz. reklama na O2).
Zčistajasna vnímala každý detail, každé zrnko prachu a drobnou třísku, co se snášely z nebe.
,,Narutoooo!“ zaječela ještě strašlivěji, než Shion v Naruto movie 4. Cítila, jak přimrzla k zemi, věděla, že tenhle nepatrný moment nepozornosti se jí vymstí a možná ji bude stát i život, ale... bylo jí to jedno.
Jako ve zpomaleném filmu se otočila a přímo proti jejímu srdci letěly tři kunaie. Neudělala nic, se svýma vykulenýma očima tam jen tak stála (nejspíš všici víte, jak to dělá) a čekala, až bude konec.
Zavřela oči.
Nakonec ucítila prudký náraz a čísi přidušený výkřik, spadla na zem a ten někdo na ní, otevřela vyděšeně oči. Byl to Naruto, její Naruto, zase ji zachránil, ležel na ní a rukama ji objímal.
,,Jsi v pořádku?“ zachraplal.
Začala na ní stékat jeho krev.
,,Moc dojemný, chcípne tak jako tak!“ řekl tříočko a vykročil k nim.
Sakura se vysoukala zpod Narutova těla, napřáhla se a dobře mířeným úderem poslala toho bastarda do kytek.
Hned se otočila a přiklekla ke svému zachránci.
,,Naruto, ty… ty jsi…“ evidentně nenacházela vhodná slova, sklonila se o trochu níž a se slzami stékajícími po tváři ho jemně políbila na rty.
Naruto se probral z šoku a pokusil se jí pohladit po vlasech, avšak z úst se mu vydralo bolestné zasyknutí.
,,Jé, promiň, hned tě vyléčím,“ vzpomněla si Sakura a začala mu vytahovat kunaie ze zad.
Byla to vskutku srdcervoucí scénka, chlapec ležící na zemi měl oči jen pro dívku, z jejichž rukou vycházelo teplé zelené světlo a zacelovalo mu krvácející rány.
,,Já vím, co to je. To je láska, četl jsem o tom v jedné knize,“ přerušil jim Sai chvilku.
Sakura se postavila a pomohla na nohy i Narutovi, musela ho trochu podpírat, aby neupadl . Teprve teď se podívala okolo a viděla tu spoušť . Místo mostu díra, všude třísky, kousek dál ležel Afro s vlasama sežehlýma od ohně a Kakashi zrovna svázal ostatní zbytky z nepřátelského týmu.
,,Naruto, jak je ti? V pořádku?“ zeptal se jejich senseie starostlivě.
,,Jo, jen… šel bych už domů. Mám hlad,“ odpověděl tázaný a všichni se rozesmáli.

Tým sedm se vracel do vesnice a nemohl věřit svým očím.
,,Co to? Nezabloudili jsme zase?“ zeptal se Naruto a nechápavě se podíval na Kakashiho.
Cestou se už úplně uzdravil a poskakoval vesele okolo ostatních. Vlastně se až přehnaně ometal kolem Sakury, které se to (k jeho velkému údivu) nepříčilo tak jako obvykle.
Na první pohled nebylo v Konoze něco v pořádku, u hlavní brány vládla pěkná rozpracovanost a spousta lidí se pokoušela něco dřevěného postavit.
Mezi všemi dělníky pobíhal jako Ferda mravenec Rock Lee a říkal něco o pomoci a způsobu tréninku.
Odkudsi se před jejich udivenými obličeji zjevila Shizune.
,,Tak už jste se vrátili, doufám, že jste uspěli, aby si kazekage nemyslel, že máme ve vesnici samí trotli,“ vyhrkla na ně bez jakéhokoli přivítání a z jemu neznámého důvodu se dívala na Naruta.
,,Hej, co, proč zase já? Jako, mě na týhle misi škaredě zranili, takže bych prosil trochu úcty k místnímu hrdinovi,“ ohradil se Naruto, potom se hned optal, co se to děje v jeho vesnici – nechtěl dát prostor případným komentářům.
,,To jsou nové strážní věže, kterými získáme skvělou výhodu a ochranu před nepřáteli, vymyslel to Gaara-san a úplně sám. Fakt, nekecám,“ vysvětlovala horlivě černovláska a pýchou by se bývala k nebesům vznesla, kdyby se hlavou nemajzla o trám, který se dva dělníci snažili upevnit na jedné ze strážních věží.
,,Pojďte se ohlásit, kazekage vás rád uvidí, dneska má celkem dobrou náladu,“ snažila se trapas zamluvit Shizune a bezpečně je provedla stavbou.
,,Já nejdu, opět se mi ozvaly žlučový kameny, musím si na chvíli lehnout a uvařit si heřmánkový čaj,“ omluvil se Sai a mazal domů.
,,Já taky ne, chci se jít osprchovat, smrdím jak Ton-Ton ve svém nejhorším stavu“ (nejen, že vymetá hospůdky s Tsunade, ale též se koupe jednou ročně a to pouze před Vánoci), přidala se Sakura, usmála se na Naruta a zamířila opačným směrem.
Naruto, blahem celý bez sebe, následoval Kakashiho a Shizune ke kage budově. Po pár minutách už klepali na dveře, ozvalo se hlasité ,,dále“ a všichni tři vstoupili.
,,Naruto, rád tě vidím. Jak bylo na misi?“ vyzvídal Gaara a otočil se i s křeslem čelem k nim.
,,Na mi… Ááááá, u Kabutových zamlžených brýlí, Gaaro, co se ti…..? Tvoje… tvoje kruhy pod očima jsou… teda nejsou… dočista zmizely!“
,,Jo, tohle. No, to je tím, že jsem dodržoval režim Tsunade-sama. Po každých pěti hodinách práce jsem si musel na třicet minut zdřímnout. Co myslíš? Neubírá mi to na autoritě?“ dožadoval se odpovědi kazekage a afektovaně zamrkal.

Poznámky: 

Chtěla jsem si vyzkoušet, jestli zvládnu napsat i něco dramatickýho a romantického (ne samý p...) a myslím, že to není zas až tak k zahození, ne?

4.958335
Průměr: 5 (24 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, St, 2019-01-09 14:48 | Ninja už: 2688 dní, Příspěvků: 3013 | Autor je: Metař Gaarova písku

„Misia 3S:“ Naši partizáni a záškodníci sa pustili do diela, Naruto odpálil C4 a ako už on - horkokrvný, nepremýšľajúci - asi ostal v centre explózie a vydesil Sakuru na smrť, takže jačiaca persóna je odhalená Laughing out loud Jej postoj, ako si opísala, je dobre známy a jedným z dôvodov, prečo lezie mnohým na nervy a tie slzyyyy Takový trapas... Ako obyčajne, záchranca Naruto je pre ňu ochotný urobiť všetko. Ešteže ho nevyplieskala, ale prejavila nežné city a pobozkala ho Nevím, co jsem si dal, ale bylo to vážně silné! Sai so svojimi knižnými znalosťami je neodolateľný, ale aspoň sa snaží so sebou niečo robiť. A zas je náš hrdina hladný, mal by navštíviť veterinára. Lee alias Ferdo Mravec je šťastný človek, každá činnosť, aj staviteľstvo je motivácia na dôkladnejší tréning Hihi, vše je v pohodě No, Gára by mal asi kazekageovať aj hokageovať - dva v jednom, aký skvelý obranný systém vymyslel Wow, tak tohle je vážně krutě hustý!! Len, ako vieme, pýcha predchádza pád a naša Šizune si otrieskala hlavičku, asi jej tiež Gára padol do očí, rozhodne ju tak nevykorisťuje ako Piata Kiss! Saiove žlčníkové kamene, Sakura páchnuca ako Tonton, sú ozaj nedôstojné stavy, aby sa postavili pred našu vládnucu Orionovú hviezdu Ehh... jasně... hehe... Kakaši s Narutom asi nie sú takí citliví na pachy, prvý všetko rieši maskovaním a strkaním hlavy nie do piesku ale do kníh a druhý má ako pohlcovač puchov Kuramu Kawaii jako Kyuubi! Skvelá uvítacia perlička: ,,Na mi… Ááááá, u Kabutových zamlžených brýlí, Gaaro, co se ti…..? Tvoje… tvoje kruhy pod očima jsou… teda nejsou… dočista zmizely!“ hihihi Ja sa z pieskovládcu zmyším: „...Co myslíš? Neubírá mi to na autoritě?“ a ešte sa naučil aj afektovane žmurkať, však ho doma nespoznajú Cool Nuž, tvoje písanie určite nie je na zahodenie Sticking out tongue Kvítek sakury

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Čt, 2009-08-20 21:32 | Ninja už: 5861 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Hehe... Alalí, teď jsi mě dostala. A to tímhle:

,,Naruto, jak je ti? V pořádku?“ zeptal se jejich senseie starostlivě.
,,Jo, jen….šel bych už domů. Mám hlad,“ odpověděl tázaný a všichni se rozesmáli.

Připomnělo mi to totiž jednu událost, která se stala před čtyřmi lety.
Můj malý bráška, tříletej, aby bylo jasno, se rozhodl, že si vyskočí z kočárku a přihopsá si pro kytičku. Jenže aby to nebylo tak jednoduchý, ta kytka byla u zábradlí na mostě. A pod řeka s kameny, jak určo tušíš. No... Bráška se prostě uráčil tam spadnout. Mamka byla z toho na psychiatra a můj brácha seděl v kočárku, mimochodem, byly to golfky, a řval, že tu rozbitou hlavu nechce zašít, ale aby mu jí taťka zalepil. Inu, nestalo se tak, ale prej ve špitálu jeho první reakce byla: "Já mám hlad." Laughing out loud

Obrázek uživatele Alalka
Vložil Alalka, Čt, 2009-08-20 23:07 | Ninja už: 5881 dní, Příspěvků: 1015 | Autor je: Prostý občan

hehe, tvůj bráška je asi pěkný číslo Laughing out loud
nj, oni to ty děti umí. To mi taky připomíná: sestři si jednou vykloubila rameno, strašlivej řev, naši s ní hnali hned do nemocnice, ona si to před nemocnicí nějak sama nahodila, a pak před doktorkou: "mě už to nebolí" a za chvíli "mám hlad" Laughing out loud

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Po, 2008-10-13 21:47 | Ninja už: 5778 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Hehe, tak z toho konce jsem fakt nemohla. A neubírá mi to na autoritě? Gaaro, já se z tebe fakt picnu Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Alalka
Vložil Alalka, St, 2008-07-02 18:47 | Ninja už: 5881 dní, Příspěvků: 1015 | Autor je: Prostý občan

Ale (musím se bránit) ten Gaara je originál. Vymylela jsem to úplně sám. Fakt, nekecám! Eye-wink

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), St, 2008-07-02 18:48 | Ninja už: 19840 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Klídek neboj já ti věřim!!! Eye-wink

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), St, 2008-07-02 18:20 | Ninja už: 19840 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Chachá prej: ,,Já vím, co to je. To je láska, četl jsem o tom v jedné knize,“ - nebylo to náhodou Icha Icha Paradise?! Laughing out loud A nebo taky: u Kabutových zamlžených brýlí - xDDD jj to mě položilo!!! Laughing out loud Holka ty teda válíš a vůbec to neni k zahození!!! Eye-wink Mimochodem... poslední dobou ňák frčí Gaara bez kruhů pod očima páč já ho tak mám ve svý FF taky!!! Sticking out tongue Tak honem další díl!!! Smiling

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, St, 2008-07-02 14:44 | Ninja už: 6038 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Hahaha, to je dobré Smiling
Ide ti každý štýl, hoci, toho romantického tam teraz veľmi nebolo, ale myslím, že nás možno ešte prekvapíš Laughing out loud
pekne, Gaarinko si berie príklad z Tsunade, len aby nezačal aj s tým pitím Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.