manga_preview
Boruto TBV 09

Co je to OSUD? Minulost,přítomnost, budoucnost … | 15. |

„Cože???!“ Kibovi se zjevil na tváři ustaraný výraz, který ostatní překvapil.
„Kankurou sežeň schopný ninji jdeme za nimi !!!“ zařvala Temari.
Po chvíli se vydali všichni z Konohy už vyléčení s posilou, Temari, Kankurou a pár ninjama za Kazekagem, mladou dívkou a zločineckou organizací Akatsuki …………………………..

„Musíme si pohnout, jsou rychlí …“ oznámil jim Kiba, který šel ve předu spolu se svým věrným přítelem a Kurenai-sensei. Všichni přidali.Za chvíli měli pod nohami místo rozlehlé pouště travnatou zem. Ocitli se na okraji lesa. Akamaru se zastavil a zakňučel.
„To je špatné Akamaru …“ zamračil se Kiba.
„Co se děje?“ ozvala se poprvé pořádně za tu dobu Hinata.
„Akamaru ztratil stopu. Je jich tu strašně moc a každá vede nějakým směrem. Je to zamaskované až moc dobře, abychom nenašli správnou cestu.“
„Neji, Hinato ?“ ozve se Gai. Oba aktivují svůj Byakugan. Prohlédnou okolí, ale nic nespatří. Zavrtí hlavou na znamení, že nikde nic.
„To je divné …“ zamračí se Kakashi a řekne :
„ … Kuchiyose: Doton: Tsuiga no Jutsu (Přivolání: Země: Sledovací tesák).“
Zjeví se před ním jeho stopovací psí smečka.
„Pakune, potřebujeme najít Gaaru a jednu dívku.“ Dal mu očichat ochrannou čelenku písečné a kus látky. Kývne na souhlas a psi se rozběhnou každý svojí cestou.
„A to tu mezitím budeme jen tak postávat, než dá vědět?!“ vykřikne nervně Naruto.
„Jo.“ Oznámí mu Kiba nevrle. Má o ně strach. Zvlášť o Nano. Nějak podezřele mu přirostla k srdci a Akamarovi také.
„Co jiného by si chtěl tak asi dělat?“ poznamenala ironicky Sakura a sedla si na kámen poblíž. Shino stojící opodál povolal své brouky, aby po nich taktéž pátrali.
Každý si našel svou práci a čekali, dokud nedostanou zprávu. Všude se rozhostilo ticho. Sem tam vanul vítr a nekonečně žhnoucí slunce dopadalo na jejich postavy.

***

/Safryš .... jsou rychlí … doufám, že je někde za námi posila. Tohle sami zvládnout nemůžeme. Paao !!/ zjeví se po boku Nano její věrný přítel – panter.
´´´ Mám jít zpět a dát jim naší stopu? ´´´ zeptal se jí telepaticky.
„Ano, ale co nejrychleji se vrať. Budu tě tu potřebovat.
´´´ Chceš TO použít? ´´´
„Když budu muset, tak ano…“ odpověděla mu a rozdělili se.
/Jsou blízko …/ skrčila se za keřem a kmenem stromu. Před ní se rozléhala mýtina. Na ní se zjevilo 5 členů v černých pláštích s červenými obláčky. Naproti nim právě doskočil Gaara celý bez sebe.
/Gaaro … ty tupče … / nadávala mu v mysli Nano.
„He a to si myslíš, že nás všechny porazíš???“ zašklebil se Kisame.
„Asi mu nedošlo, že naším cílem je on …“ dodala Konan.
„Myslím, že se nám to podařilo …“ sdělil Deidara.
Obklíčili ho.
„Dobrovolně s námi asi nepůjdeš co?“ zeptal se ho Itachi chladným hlasem. Gaara jen vztekle zavrčel … ještě pořád nemohl zapomenout na „písečnou obludou“ , jak ho nazval Deidara. Byl otočený směrem k němu. Jeho písek se začal vylévat z nádoby na jeho zádech.
„Suna Shigure“ tasil ruku před sebe a zvolal.
Na Deidaru a ostatní členy Akatsuki se snesl písečný déšť. Konan se tomu vyhnula jen stěží, jelikož její hluboká zranění se zhoršovala. Stáhla se mimo a zůstala opřená o strom.
„Itachi, nemáme čas si hrát!“ oznámil mu Deidara. Ten jen kývnul. Deidara na něj zaútočil se svýma figurkami z jílu.ze předu. Z boku ho kryl Kisame. Zezadu se na něj řítil Rogen se svou katanou.
„Mendoukusai Saaburu (Otrávená Šavle - サーブル)“ zvolal mířící na něj Rogen.
„Suna no Yoroi (písečné brnění)“ zašeptal Gaara. Kolem něj se shlukoval písek. Myslel si, že to bude stačit, ale zmýlil se. Kisame se svým ohromným mečem a Deidarovými jílovými loutkami prorazili brnění.
„Co …?“ řekl překvapený Gaara. Nestihl ani udělat další krok a ze zadu byl skoro u něj Rogen. Jenže … jeho katanu odrazili letící shurikeny. Další zbraně, kunaie donutili uskočit zpět Kisameho a Deidaru. V tu chvíli se objevila vedle Gaary Nano.

„Ty troubo … si normální nebo co? Ihned se vrať zpátky !!!“
„Co tu děláš?“ zmohl se jen na jednu větu. Právě mu zachránila krk.
„Přišla jsem si zahrát piškvorky …“ řekla ironicky.
„Tak už konečně běž !!! Jsem tu pro to, aby ses vrátil zpátky!!! Vesnice je bez tebe ohrožená, to tě nenapadlo?! Jsem tu,abych ti zachránila život a protože je to má mise … a hlavně nechci vidět umírat přítele…“ koukla na něj, ale stále připravena v bojové pozici sledovala po očku okolí.
„Nonono … jak dojemné … Jsem tu,abych ti zachránila život…“ opakoval odporně Kisame po ní.
„Tak už BĚŽ!!!“ řvala skoro na Gaaru. Vypadalo to, že chce něco namítat, ale nakonec se otočil. Cestu mu zastoupil Rogen.
„A to si myslíš, že ho jen tak lehce pustíme? To si asi na omylu…“ stal se z něj zas chladný Temný Anděl. Nano to naštvalo.
„Jo pustíte ho … nebudete mít na výběr!!!“ vykřikla. Začala dělat pečetě, poklekla, práskla rukou o zem a řekla : „Liana no Jutsu !!“
Uchopila do rukou pár shurikenů a kunaiů. Vrhla je po nepřátelích. Tím uvolnila cestu Gaarovi. Naposledy se na ní podíval s díky a strachem v očích a zmizel.

Mezitím u posily

Pakun běžel co nejrychleji, jak uměl a hledal sebemenší stopu. Najednou uviděl před sebou utíkat jeho směrem nějaké zvíře. Byl to černý panter s rudě žhnoucíma očima.
´´´ Šli támhle tudy … jsou nedaleko. Potřebují pomoct … ´´´ pravil a zmizel ke své majitelce.

„Co ? Jsme tam za chvilku…“ řekl si Kakashi pro sebe nahlas.
„Pakun je našel. Jdeme ! Potřebují pomoct!“ na toto oznámení situace se všichni okamžitě zvedli a vyrazili, jak nejrychleji mohli.
„Někdo je před námi.“ Oznámil jim Kiba. Hinata to zkontrolovala.
„To je Gaara!!!“ vykřikla.
„Kde je, ale Nano? Je s ním ???“ zeptal se Naruto horlivě. Částečně se mu ulevilo, ale jakmile mu Neji oznámil, že tam není, opět se mu přitížilo.
„My odvedeme Gaaru do písečné …“ oznámil Kankuro a ukázal na polovinu ninjů z písečné.
„A my vám pomůžeme…“ doplnila ho Temari s pohledem na druhou skupinu ninjů.
Za chvilku se střetli s Gaarou.
„Musíte jí pomoct!!! Je nedaleko odtud … zachránila mi život.“ Řekl se starostí v hlase. Poté se podíval na Naruta a vydali se spolu s Kankurou zpět do vesnice. Ostatní pokračovali dál.

***

/Au … sakra! Paao … kde si./ dopadla Nano na zem a chytla se za nohu. Měla na ní ošklivý šrám od Kisameho meče. Divila se, že jsou ještě její končetiny u těla. Ze všech stran na ní šli členové Akatsuki, ale přesto je nepustila mimo mýtinu. Útočili na ní bez přestávky, kromě Itachiho a Konan, kteří stáli opodál. Modro vlasá dívka bolestně oddechovala a Itachi pozoroval boj svým sharinganem. Věděl, že tato mise je už nepodařená a že se to nezmění. Alespoň chtěl ještě zjistit, co je v té dívce. Nějakou informací o ní by si to u Paina vyžehlili.
„Ale ale … docházej ti síly co ?“ posměšně se na ní podíval Kisame a dloubal se prsty v zubech.
„Nech si zajít chuť ty rozjetá rybo …“ odvětila mu drze Nano. On se začal vztekat, když viděl jak se Deidara uchechtl.
„A čemu se směješ ty … ty peroxidovej blonďáku!!!“ vylejvák si vztek na Deidarovi.
Mezi tím, když si jí nevšímají, vytáhne Nano svitek, co si balila. Po boku se jí zjevil konečně její démon.
/Konečně Paao …/
´´´ Promiň. Trochu to trvalo, ale pomoc se blíží.´´´ odvětil jí a kouknul se na svitek.
´´´ Jdeme na to … ´´´ Všichni zpozorněli … i Rogen.
Rozvinula svitek … kousla se do malíčku začala se točit spolu se svitkem, který se obmotal kolem ní, jak byl dlouhý. Přejela zkrvaveným prstem po celém svitku. Poté se prudce zastavila, dala ruku do znamení a zašeptala : „Kai“. Svitek se sroloval a ona si ho založila tam, odkud ho vzala. Měla zavřené oči.
Zvedl se vítr. Gumička jí spadla z vlasů a ty se ve vlajícím větru rozpustili. Ruce svěsila podél těla. Kolem ní a pantera se objevovala chakra Tokapaao. Měla jakoby šedo-bílo-černý plášť kolem sebe. Otevřela oči. Teď už neměla obvyklou svojí barvu. Teď byli křiklavě zelené.
„Tokao no Jutsu !!!! (Doslova : Tok )“ vykřikla otočila se obrovskou rychlostí. Prudce se zastavila a zkřížila ruce před sebe. Z nich vyšlehl proud chakry, který odmrštil nepřátele na druhou polovinu mýtiny.¨Pomalu se zvedali, ale než si stačili uvědomit co se děje, byli chyceni do chakrové klece, která se rozprostírala kolem nich. Byli v ní uzavřeni všichni. I Konan i Itachi.
„Tohle není dobrý …“ řekl Rogen a Itachi se zděsil. Tohle se s nimi stalo i minule.
/ Zas cítím tu ohromnou sílu , ale vypadá to že je kontrolovatelnější !!! A daleko mocnější!/
„ Blíží se její posily ! Musíme zmizet!“ křikl Kisame.
Klec se zmenšovala čím dál tím víc. Do toho kolem nich běžel Paao takovou rychlostí, že už ho lidské oko nemohlo spatřit. Viděli jen proudící pruh chakry. Cítili ohromný tlak a vítr co je stlačoval spolu se smršťující se bránou. Začali jednat. Podařilo se jim potlačit stahování klece. Nano proto nechala zmizet klec s výbuchem. Tlak je odrazil a silou rozmetal každého někam.
Konan začala silně krvácet.

„Konan!“ křikl Rogen. Postavil se na nohy, doběhl k ní. Všichni rázem zmizeli. Tohle nemělo cenu … navíc co potřebovali zjistit, zjistili.
Nano pomalu opouštěla mocná síla.
„Alespoň, že tak. Přeci jenom se to podařilo, alespoň z části.“ Zatmělo se jí před očima a ona upadla. Paao si stihl lehnout pod ní, aby nedopadla na tvrdou zem…………………………….

Poznámky: 

Tento dílek je takový ... nevím no ... nějak sem to sepsala. xD
Každopádně doufám, že se vám alespoň trošičku páčil. :)

Vaše Iri
__________________________________________________________________________
Nechte se překvapit, co bude příště! Těšte se !!!

POKRÁČKO PŘÍŠTĚ !!!

5
Průměr: 5 (34 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, So, 2020-09-19 20:08 | Ninja už: 2685 dní, Příspěvků: 3012 | Autor je: Metař Gaarova písku

„Misia PM:“ Akamaru nič necíti a naši dvaja bjakuganisti nič nevidia, tak Kakaši privoláva mojich obľúbencov na čele s Pakkunom, tí zvládnu všetko Úpa boží!!! Kiba je určite tiež zamilovaný. Našťastie Paao slúži aj ako informátor. Gára svojou nepremyslenosťou vbehol rovno do náručia nepriateľov Gaara Itík je vlastne ako pozorovateľ, zatiaľ nič nepodniká. Hehe, zas tu máme autorkine obľúbené – „Otrávená šabľa“ u Rogena Laughing out loud Nano zasahuje, nadáva Gárovi a vyhnala ho domov, tá si teda trúfa Hehe... Zaujímavé, že Samehada dajako nepapká čakru Nano, však by mala byť nadšená z takej pochúťky, možno v tomto príbehu je to len obyčajný meč Hrr na to! Aha, tak v tom zvitku Nano zdokonaľuje svoju techniku, asi sa dačo poučila u mníchov, keď sprevádzali toho obchodníka. Páni, v Tokapaao má krikľavo zelené oči, možno preto si aj so Sakurou sú blízke Ehh... jasně... hehe... Fakt mi zdesený Itík pripadá ako ne-Itík Puzzled A Nano zas odpadla... tá je horšia ako Hinatka Laughing out loud

P.S. Odkaz na 16. diel: https://konoha.cz/node/30208

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, St, 2008-08-27 01:45 | Ninja už: 5988 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

Moc zajímavý. Mrknu se na další. Laughing out loud

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Út, 2008-06-17 19:10 | Ninja už: 19837 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Co říct, jen že je to prostě super!!! Smiling Samý boje a žádná krev...to mi nedělej nebo umřu hlady! Laughing out loud

Obrázek uživatele Shinuzuka
Vložil Shinuzuka, Ne, 2008-06-15 19:23 | Ninja už: 5883 dní, Příspěvků: 214 | Autor je: Prostý občan

Shocked mno popravdě sem zaskočen jje to čím dál tím lepší Smiling
ale páčil se mi a moc Laughing out loud

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Ne, 2008-06-15 19:26 | Ninja už: 5834 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Tak to jsem ráda. Teď píši 17.díl ... mám vymyšleno pár zápletek.

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Ne, 2008-06-15 19:01 | Ninja už: 6035 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Iri to skvelý dielik Laughing out loud
príde mi to, ako keby sa Rogen čím ďalej tým viac podobal Zetsuovi s jeho rozdvojenou osobnosťou, raz taký, potom taký Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Ne, 2008-06-15 19:24 | Ninja už: 5834 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Ooo děkuji. Mno když o tom tak přemýšlím... ani postavu Zetsua pořádně neznám xD... ale pssst Ja to nebyl Proto jsem ho kuchla co nejdříve Laughing out loud .

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -