manga_preview
Boruto TBV 08

Co je to OSUD? Minulost,přítomnost, budoucnost … | 4.|

„Cože ???!“ stoupne si Hokage tak rychle, až se jí všude rozlétly papíry, co držela v ruce …..

„Zjistila jsem to před chvílí, když jsem se chystala k ní na pokoj, dát jí její lék,“ dodá Sakura.
„Musíme jí okamžitě najít!“ křikne Tsunade a vydají se spolu s její žákyní rychlostí blesku ze dveří.Doběhnou do jejího pokoje.
/Alespoň, že si vzala svůj lék./ koukne se Hokage na stolek jen s poloplnou skleničkou vody.

Nano se pomalu probouzí.
/Ještě je tma. Nemůže být moc hodin./ řekne si v duchu. Zvedne se potichu tak, aby nevzbudila chrápajícího Naruta ležící kousek od ní. Usadí se na kopci kousek od místa, kde včera nechtěně usnula.
/Kolik může být?/ Přemýšlí… .
Naruto otevře jedno oko, pak druhé. Promne si je a podívá se vedle sebe. Nikdo tam není.
/To se mi to včera jen zdálo? No jistě, jak jsem si mohl myslet, že by se tu náhle objevila, když ještě odpoledne ležela v nemocnici./ Trochu posmutní.
Zvedne se ze země, opráší se a pohlédne směrem k východu. Akorát vychází pomalu slunce. V tom ale vidí, jak tam sedí nějaká postava. Vydá se směrem k ní.
/Že by to nakonec nebyl sen?/
/Zase východ slunce./ Pousměje se Nano. /Jak já to dělám, že vždy chytnu buď západ a nebo východ ?/
„Pozoruješ východ slunce?“ optá se Naruto stojící vedle ní.
„Je to krása…“ vydechne nadšeně Nano.
„ Taky ho mám rád.Tak vyrazíme zpět do vesnice ne?“
„Asi ano. Budou se po mně už určitě shánět,“ odpoví a oba se vydají na cestu.
Za chvilku dorazí do vesnice. Zastaví se na ramenu k snídani.
„Hmmm … jako vždy vynikající!“ Pochválí Naruto kuchaře a usměje se jako měsíček na hnoji. / To mě teda rozesmálo!!!/ a už se Nano chichotá, div jí nezaskočí ramen. Sotva dojí, vtrhne někdo jako uragán do obchodu.
„Tak tady jste! Ty si tu tak pěkně sedíš a Tsunade-sama tě všude hledá a zuří!“ oznámí mi udýchaně Shizune.
„A jeje. Tak to budu mít asi problém co?“ poťouchle se usměje dívenka, na kterou řvala Shizune.
„Hele to ti nezávidím. Když se bábi Tsunade naštve, je pěkně zlá a nevrlá čarodějnice,“ řekne vážně Naruto a pak se začne culit.
„Dojím svou porci a přijdu,“ oznámí Nano. Naruto si pomalu chystá peněženku. Ví, že všichni vždycky rychle zmizí a on to pak musí platit. Smíří se s tím, zas to bude stejně. Ale když dívka odejde, leží na stole peníze, které jsou i za jeho porce. /Tak dnes platit asi nebudu./

/Mám zaklepat nebo ne?/ Stojí Nano před místností Hokage a chytá za kliku. Nejprve radši zaklepe a pak až vejde. Tsunade vyletí ze židle okamžitou rychlostí a vykřikne rozčíleně :
„ Neměla si být náhodou v nemocnici ?!?!“
„Omlouvám se Tsunade-sama. Nemohla jsem cítit ten pach nemocnice. Potřebovala jsem na čerstvý vzduch,“ usmála se omluvně.
/Radši jí nebudu zmiňovat, že jsem tam vlastně nebyla celou noc./ Pomyslí si.
/Ten úsměv. Čím dál víc mi připomíná Naruta./ Tápe v duchu Hokage a poslouchá jí dál.
„A krom toho, je mi už dobře. Vzala jsem si poslední dávku od vás, co jste mi nechala na stolku,“ opět se zaculila na Tsunade.
/ Vypadá opravdu v pořádku. Zvláštní. Na jednu stranu je to skvělé, ale na druhou stranu mě to teď ještě více znepokojuje./ Ta si jen povzdechne a odpoví :
„Ach jo, co mám dělat no. Dobrá, ale stále na sebe teď chvíli dej pozor. Ještě než odejdeš-“
Protože viděla jak už míří pomalu ke dveřím, ještě dodala : „ … mám pro tebe takovou poznámku. Dnes se seznámíš se svým novým týmem, tak se připrav. Teď už můžeš jít.“ Vydala se tedy na odchod.

„Tady máte poslední svitky , co jste chtěla Tsunade-sama,“ pípne tmavovlasá dívka a položí jí to na stůl.
„Díky Shizune. Najdi prosím Kakashio a ať se ke mně dostaví. IHNED.“ Zdůrazní poslední slovo, jelikož ho moc dobře zná.
„Ano madam,“ zmizí Shizune ve dveřích. Uplynulo ani ne 10 minut a z oblaku kouře se objeví před pátou Hokage stříbrovlasý muž.
„Konečně. Posbírej celý svůj tým. V devět hodin, což je zhruba za půl hodiny, budete vyrážet na svojí první společnou novou misi. Je to mise typu : B. Budete chránit jednoho mého starého dobrého přítele, při cestě do Zemi Vodopádu ze Země Deště. Je to velevážený obchodník. A vy budete jeho ochrana. Za jakoukoliv cenu se musí dostat tam, kam míří. Spoléhám na vás. Nesmíte zklamat,“ zatvářila se hodně vážně.
/Buď u něj měla nějaké dluhy a nebo jí dost zaplatil, když je tak vážná a hodně na tom trvá./
S kývnutím hlavy zmizel. Všem vyřídil, kde a kdy se sejít. Nano si sbalila pár věcí. Moc toho neměla. Vše, co potřebovala si připevnila na nohy a do takových mini batůžků kolem boků. Samozřejmě nezapomněla na svůj oblíbený plášť. Vlasy si vyčesala do culíku, jen pár pramenů ji zůstaly rozpuštěné a jeden neposedný pramínek jí visel v lokně přes obličej. Hodila přes sebe plášť, zamkla za sebou dveře a vyrazila k hlavní bráně do Konohy, kde se měla setkat s týmem. Byla trochu nervózní. Bude to první setkání se svým novým týmem. Tedy krom Naruta. Toho už zná.
„Ty idiote jeden vypatlanej !!!!!!!!! Prááásk!“ udeřila Sakuřina pěst Naruta takovou silou až odletěl 3 metry od ní. /Ach jo … jsou pořád stejní./ Říká si v duchu Kakashi a dívá se na rolexky. ( xD )
„Už by tu měla být každou chvíli.“
„A kdo sensei ???“ ptá se Sakura a nevšímá si skuhrání Naruta.
„AAA támhle je. Přesně v čas,“ usmívá se Kakashi a založí svojí knížku.
Z dálky k nim míří zahalená postava.
(Sorry zase že je zahalená v plášti, ale prostě Nano to má ráda mno. xD)
Dojde k nim a shodí kápi. Naruto se usměje a radostně jí přivítá. Sakuře se objeví na tváři překvapený výraz. /Vždyť to je ta holka z nemocnice!/ diví se.
„Ahoj. Jsem Sakura Haruno,“ neřeší to dál, podá jí ruku a usměje se.
/ Hmm je celkem pěkná, připadá mi že ten obličej co má sem někde viděla./
( pozn. Autora: Heh fakt ? Není ta Sakura chytrá ? xD)
„ Takže pokud jste se představili, rád bych vás seznámil s touhle misí a plánem…“ odkašlal si Kakashi a začal jim vyprávět to co jemu Tsunade a plány na sestavu, kdyby na ně někdo zaútočil. Když to povysvětlil, sebrali se a vyrazili na cestu. Nikam nespěchali, takže se si v klídku běželi. Necelé dva dny cesty měli před sebou a jeden navíc na setkání s důležitým obchodníkem. Nano zůstávala úplně vzadu. Po chvíli se k ní přidala Sakura a začali si povídat. Řekla něco o sobě a dokonce se rozpovídala i o Sasukem.
/ Jim na něm opravdu záleží. Cítím se trochu … že jsem nepatřím, že zabírám místo tomu klukovi./ posmutní Nano s dál poslouchá. Pak přijde řada na ní a tak jí povypráví příběh, který povídala Narutovi a který spolu vymysleli s Tsunade jako nepravou identitu.
/Hmmm zajímavý příběh, ale něco se mi na tom nezdá. Nevím jistě co./ zamyslí se Sakura a pak zas zaujme svoje místo jako předposlední.
Pomalu se stmívá a proto se rozhodli, že se utáboří. Stihli to celkem dost rychle. Jsou skoro u hranic Země Deště. Takže mají asi tak půl dne náskok. Rozložili stany.
„Dojdu pro dříví na oheň!“ Oznámí jim Nano a ostatní jen přikývnou. Mezi tím jim Kakashi uděluje hlídky. Poté se sám vydá na lov pro něco k večeři
Dívka s pláštěm prochází po lese a sbírá dříví. Občas natrhá nějaké to ovoce k jídlu. Její chakra zavibruje ( lol toe výraz xD ) a Nano má divné tušení. Ví, že je nedaleko někdo, kdo je sleduje, ale jak je vidět, dává si dost dobrý pozor, aby se k nim nepřiblížil dost blízko… ale byl by dost daleko na to, aby zjistil co dělají.
/ Tohle asi nebudou přátelé.Mám nějaké divné tušení./

„Jsou tam 4. Dva Chuunini, jeden genin a jeden jounin.Nevidím přesně kdo, musel bych jít blíž, ale to bych nedoporučoval. Je to hodně riskantní, že by nás odhalili. Pravděpodobnost je na 85 % . Už teď mam menší podezření, že jeden z nich něco možná tuší, ale to je jen domněnka,“ otočila se zahalená postava ke skupince 3. lidí.
„Díky za informace. Nevypadá to zatím tak , že by to ohrožovalo naši misi. Budeme si ovšem držet teď trochu větší odstup. Přesuneme se kousek dál od nich. Potom vám rozdělím hlídky. Zítra brzo ráno vyrazíme.Snažte se být co nejméně nápadný!“ tu poslední větu skoro vykřikne jeden z nich a podívá se na další postavu, která se snaží postavit stan a rozčiluje se u toho , jelikož to nejde.

Pobere věci a vyrazí zpět k táboru. Od téhle doby je Nano daleko bystřejší a sleduje vše okolo jako ostříš.
„Tady je dříví.“ Sakura se ho chopí, rozdělá oheň a začne připravovat jídlo. Naruto se pokouší skládat stan a Kakashi se hrabe ve svém batohu. Nano k němu nenápadně přijde.
„ Někdo nás musí sledovat. Cítila jsem jejich přítomnost a nevypadá to, že by byli zrovna přátelé,“ řekne naléhavým a znepokojivým hlasem.
/Že by mi něco uniklo?/ Kakashi se zvedne a na otázku Naruta :
„ Kam jdete?“
Odpoví : „Chtělo by to ještě trochu dříví,“ ten na něj jen koukne nechápavě a dál se věnuje stavění toho prokletého stanu. Nano ihned pochopila, že sensei to moc nekontroloval a ničeho si nevšiml. Proto ho nechala jít a jen čekala až se vrátí. Mezi tím pomáhala Narutovi. Po chvilce se vrátil Kakashi se dřívím, pak si to zamířil k Nano a nenápadně jí řekl.
„Měla si pravdu, předtím sem nedával moc pozor. Budeš mít první hlídku místo Naruta. Jestli ti to nevadí. Pak přijdeš vzbudit mě,“ oznámil ji sensei.
/ Nečekal jsem, že v tomhle bude tak dobrá. Dokonce ani já jsem si toho nevšiml, dokud jsem teď neprozkoumal blíže okolí./ podívá se po ní zvědavě. Po upečeném králíkovi se uloží ke spánku všichni kromě Nano. Sedla si k ohni a tiše poslouchala okolí. Usilovně přemýšlela, kdo jsou ti cizinci, kteří je sledovali.
V půlce noci jí někdo poklepal na rameno.
„ Omlouvám se trochu jsem zaspal,“ řekl Kakashi-sensei.
„ Nevadí, jestli si chcete zdřímnout tak klidně nejsem moc unavená.“ Řekla Nano a to byla pravda. Nechtělo se jí vůbec spát.
„ Musíš si odpočinout, jestli ti cizí lidi jsou nepřátele, budeme potřebovat každou sílu,“ odvětil jí.
/ Zase další věc, co je zvláštní. Pomyslel si v duchu./ Najednou se ozvalo zašustění a na zlomek vteřiny jenom ona viděla bledě modře zářící oči. /Ty oči...čí byli ???/ ptá se sama sebe s divným snad i uchváceným pocitem Nano. Teď už tam nebyli, ale oba stáli v pozoru s kunaiema vytasenýma.
„Tohle se mi nelíbí,“ oznámila mu.
„ Mě taky ne,“ souhlasil s ní sensei.
„Přeji dobrou noc, kdyby něco vzbudím vás včas,“ usmál se na ní.
„ Dobře. Dobrou noc.“
Zalezla do stanu a uložila se ke spánku.

Časně ráno je vzbudil už sbalený sensei a pobízel je k rychlému pohybu. Naruto nevrle odsekl.
„Proč tak spěcháte. Včera jsme tak nehnali. Dyť máme ještě náskok!“
„Taky to nechápu,“ řekla ospale Sakura.
„ Čím dřív tím líp!“ ozval se jediný Kakashi s plným elánem.
„Evidentně se skvěle vyspal …“ zamumlala Nano a připevnila si zbytek věcí. /Za to já jsem měla noční můry …/ za 5 minut byli všichni sbalený a vyrazili na cestu. Odpoledne překročili hranice Země Deště a k večeru vstoupili do Vesnice skryté v dešti (Hidden Rain Village).

Jako první zamířili rovnou k obchodníkovi kolem kterého se točila tahle celá mise ……….................

Poznámky: 

Takže tohle byl myslím si trochu delší dílek. Snad se vám to zalíbilo. Opět budu ráda za komentíky a hlásek.
PS: Sry za chybky, časem opravím, jestli je najdu xD.
___________________________________________________________________________
Kdo to byli ti lidé ??? Jak dopadne setkání s obchodníkem ??? Jak proběhne jejich cesta ??? Nechte se překvapit v dalších dílech !!! (Opět reklama xD)

POKRÁČKO PŘÍŠTĚ... !!!

4.89091
Průměr: 4.9 (55 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, St, 2020-09-16 23:48 | Ninja už: 2677 dní, Příspěvků: 3003 | Autor je: Metař Gaarova písku

„Misia PM:“ Východy slnka sú očarujúce aj pre súrodencov Wow, tak tohle je vážně krutě hustý!! A ramen na raňajky je úplná uzumakiovská balada Božíííííííííííííííííííí Chudák Šizune je vždy lietajúca stíhačka. Cunade nakoniec nebola čarodejnica, ani nerozlámala stôl, Nano je predsa milá dievčina a má móresy. A máme tiež misiu, tak hor sa do sveta. Som zvedavá, ako sa Nano zachová voči mláťačne brata Sakure, dúfam, že ju zrovná na správnu veľkosť Jump! Nano má tušáka, že sú sledovaní. No iní misijníci, ktorí sa držia opodiaľ, kto sú, čo sú, sa určite dozvieme. Páni, čo to vidí za oči? Komu patria? Dažďová, to je tiež „fajnové miesto,“ vládne tam Pein? Uvidíme, čo za týpka je ten obchodník Puzzled Príbeh fajn odsýpa, téma je najpríťažlivejšia, škoda, že autorka sa tu už roky nezjavila Kvítek sakury

P.S. A zas odkaz na 5.diel https://konoha.cz/node/29211

Obrázek uživatele Nesi
Vložil Nesi, So, 2010-02-06 01:58 | Ninja už: 5363 dní, Příspěvků: 84 | Autor je: Prostý občan

to asi dobře platijou v konohe kdyš má kakashi rolexky Smiling

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, Po, 2008-08-25 00:04 | Ninja už: 5980 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

Super!!

Obrázek uživatele Akitawa
Vložil Akitawa, So, 2008-07-19 16:46 | Ninja už: 5829 dní, Příspěvků: 568 | Autor je: Prostý občan

Supeer!!! CHyby, nechyby ,moc se ti to povedlo Laughing out loud Sticking out tongue !!!

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., St, 2008-08-20 09:28 | Ninja už: 5826 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Jaj díky ! Laughing out loud

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Wizz - san
Vložil Wizz - san, Ne, 2008-06-29 16:56 | Ninja už: 5776 dní, Příspěvků: 56 | Autor je: Prostý občan

Paráda

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Út, 2008-07-22 15:48 | Ninja už: 5826 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Jsem ráda, že se vám to líbí Eye-wink. Sticking out tongue

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Čt, 2008-06-05 14:06 | Ninja už: 19829 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Super! Smiling Sice se tam najdou menší chybičky ae to se časem spraví! Eye-wink

Obrázek uživatele SELINA
Vložil SELINA, St, 2008-06-04 23:13 | Ninja už: 5890 dní, Příspěvků: 392 | Autor je: Prostý občan

Promiň, ale tentokrát musím souhlasit s Rikou. Nějak teď v tom mám nejasno. Opravdu ty minulý a přítomný časy by si měla možná nějak víc upřesnit, nebo popsat. Ale i tak je to dobrý Laughing out loud Co dobrý...........je to vážně mocinky pěkný Smiling Doufám že se na mně nezlobíš.

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Čt, 2008-06-05 17:23 | Ninja už: 5826 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Ne v žádném případně klidně tak raď dál Eye-wink Laughing out loud .

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, St, 2008-06-04 12:52 | Ninja už: 5986 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

JE to pěkný..moc pěkný, akorát mi trochu vadí, že střídáš minulý a přítomný čas..je to trochu matoucí xDD...a když opominu drobné chybky, kterých naštěstí není moc, tak je to vážně super a zjímavý příběh

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., St, 2008-06-04 17:26 | Ninja už: 5826 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Mno jo jsem takovej patlal, já to jinak neumim, ale tak budu se snažit nějak srozumitelně napsat. Opět díky za komentík Laughing out loud.

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Jaden
Vložil Jaden, Út, 2008-06-03 22:26 | Ninja už: 5901 dní, Příspěvků: 3462 | Autor je: Editor všeho, Moderátor, Ichiny trojky

výborně, už se lepšíš s tou gramatikou XD
jinak super, pokračujeme, šup! Laughing out loud


Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., St, 2008-06-04 17:26 | Ninja už: 5826 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

ooo děkuji ... Laughing out loud

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Út, 2008-06-03 21:07 | Ninja už: 6027 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

no pekne Laughing out loud a už sú na ceste Smiling Nano je naozaj zaujímavá osôbka Smiling

chybičky sú tam zväčša len čiarky Eye-wink


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Út, 2008-06-03 21:14 | Ninja už: 5826 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Ok zítra to prozkoumám (možná i dnes) a opravím. Doufám, že moc nevadí, že teď se to točí spíš o Nano ... ale tak Naruto tam taky bude mít hlavní role ... Laughing out loud Jinak opět děkuji za komentáře Smiling
Kakashi YES

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Út, 2008-06-03 21:20 | Ninja už: 6027 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

mne vôbec nevadí, že sa to točí okolo nej, ona je tam teraz taká najzaujímavejšia Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Út, 2008-06-03 21:27 | Ninja už: 5826 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Tak to je dobře Smiling

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -