manga_preview
Boruto TBV 07

Co je to OSUD? Minulost,přítomnost, budoucnost … | 3.|

Hokage odpoví …………………………… .

„Po usilovném dlouhém léčení … jsme její stav stabilizovali.Ovšem hned jí nepustíme. Musí min. 3 dny odpočívat.“
/ Alespoň, že tak,/ oddychne si Kakashi, Naruto stále tápe ve svých myšlenkách.
„ Za chvíli za ní můžete na pokoj jestli chcete. S vámi budu chtít ještě mluvit, tak se pak co nejdříve dostavte ke mně. Je to DŮLEŽITÉ,“ ukázala na senseie. Při zdůraznění slova důležité zpozorněl i Naruto. Poté se oba vydali navštívit svou novou členku týmu.
V pokoji bylo naprosté ticho. Sem tam bylo slyšet klapaní bot o podlahu z chodby. Okno v místnosti bylo otevřené, aby profukoval čerství vzduch. Vedle něj byl malý bílý stolek se skleničkou vody a nějakou tekutinou v láhvi. Kousek od stolku se rozprostírala úzká postel na níž leželo tělo dívky. Nevinně oddechovala už v pravidelných rytmech. Vstoupili dovnitř, až k její posteli. Naruto si jí teď pořádně prohlíží. Předtím to nějak nestihl. Její hnědo-blonďaté vlasy, již rozpuštěné, se rozprostírali kolem ní a leskly se slunečními paprsky, které dopadaly z okna do malé místnosti. V některých místech na rukou, byly obvazy. Po chvíli začala otevírat oči. Měla v nich zvláštní výraz, ale především se v nich odrážela únava. Byla ráda, že jí přišli navštívit.
„Možná to není vhodná chvíle, ale měl bych se představit. Jsem, jak už jistě víš, Naruto Uzumaki,“ usmál se na ní brácha. Může říkat brácha? Ale proč by ne? Vždyť je to tak. Zářila radostí.
„V pořádku. Nano …“ zasekla se jelikož zapomněla na falešné příjmení. / Sakra to je průser!/ Říká si v duchu.
„ … Byemkoa,“ zachrání mě Kakashi-sensei.
„Myslím, že by jsme měli už jít. Vypadá to, že si hodně unavená,“ ještě dořekne. Naruto i se senseiem se vydají pryč. Ještě se kouknu na Kakashio s děkovným pohledem tak, aby to Naruto neviděl. Hned jak odešli, tak Nano usnula únavou.
„Musím si ještě něco vyřešit,“ zmizí Kakashi.
/Takže dnes zas budu muset trénovat sám,/ povzdechl si smutně Naruto a vydal se trénovat.

***

„Ťuk,ťuk …“ klepe někdo na dveře do pracovny.
„Dále!“ ozve se z místnosti. Kakashi vstoupí.
„Tak jsem tady. Předpokládám, že jste se mnou chtěla mluvit o Nano,“ optal se jounin.
„Hm…ještě čekáme na jednu osobu,“ broukne Hokage. Ještě chvíli, než přišel Jiraiya-sama, každý tápal ve svých myšlenkách a usilovně přemýšleli. Jakmile se objevil, ticho v místnosti se proměnilo v debatní kroužek. ( toe výraz xD).
„Co si přesně viděl?“ ptá se Kakashio Tsunade s rukama opřenýma lokty o stůl a podpírajíc bradu. ( její typická pozice xD) Jiraiya jen pilně poslouchá.
„Prověřoval jsem si její schopnosti, jak jste řekla. Dostali jsme se na mýtinu a zahájili boj. Nejdříve jsme bojovali s kunaiemi a taijutsu. Měl jsem zapnutý Sharingan, takže to bylo plus pro mě. Pochopila rychle, že s tímhle typem boje proti mně nevyhraje. Vytvořila klony. Stejně dobré jako umí Naruto.“
/Mají to v rodině/ pomyslí si Jiraiya.
„Dva na mě zaútočili. Jelikož jsem nedával pořádně pozor, zjistil jsem že se dostala za mě. A to netuším jak. Viděl bych jí. Možná to byl plášť neviditelnosti,“ zauvažoval Kakashi a pokračoval ve vyprávění.
„Teď nastává začátek zajímavého. Zlikvidoval jsem posledního klona. Zjistil jsem, že se objevila za mnou. Stihl jsem jen vidět, jak dodělala nějaké neznámé pečetě. Ovšem sotva jsem dopadl na zem, vynořili se z půdy liány, dost pevné a znemožnili mi jakýkoliv pohyb. Byl jsem v pasti, která byla dobře promyšlená. Musela mít strategii. Z ničeho nic se tam objevil Naruto.
Ukončil jsem ten boj, ona mě pustila a já se ho ptal, co tu dělá. V tom jsme oba ucítili obrovskou vlnu tlaku a zvedl se vítr. Podíval jsem se po tom, co to způsobilo. Viděl jsem Nano jak klečí na zemi a svíjí se v bolestech. To ovšem nebylo všechno. Kolem ní se objevila šedo-bílo-černá chakra a se zvětšujícími se kruhy sílila. Sotva jsem stál na zemi, jak to bylo silné. V tu chvíli jsem nevěděl jak mám reagovat. Přemýšlel jsem, ale najednou to ustalo. Pomalu se zmírňoval tlak a zmizela chakra dokud po ní nezbylo ani smítko. Zvedla se zpátky na nohy, myslel jsem, že je celkem v pohodě. Jakmile se zamotala, tak sem věděl, že to zas tak v pohodě asi nebude. Padala k zemi , ale stihl jsem jí včas chytit a namířil jsem si to s ní do nemocnice,“ ukončil svůj proslov. Všichni se zamyslí.
„Věděl si o tom Jiraiyo ?“ ozvala se po dlouhé odmlce Tsunade. Ten jí na to pouze odpověděl:
„ Vůbec ne. To slyším poprvé. I o těch pečetí. No napadá mě jen jedna věc …“
„ Je možné, že by mohla mít v sobě …“
„ … démona.“ Dopověděla Tsunade. Zase mírné ticho.
„ Je to zvláštní … nevím proč, ale myslím si že je Jinchuuriki. To by o tom někdo musel vědět ne? Jen, prostě mi to přijde divný … jenže nic jiného mě nenapadá…“ podívá se na ostatní Jiraiya.
„ No … mám na to podobný názor,“ řekne Hokage.
„ Já taktéž. Každopádně … měli bychom jí hlídat a co nejvíce o tom zjistit. Třeba o tom ví něco i ona. Mohl bych se jí na to zeptat. Taky se můžeme podívat na svitky, kde se píše o Bijuu a různých démonech,“ poví svůj názor Kakashi.
„V tomto případě… souhlasím s vámi oběma. Proto se Kakashi postará o Nano. Jiraiyo, ty budeš hledat informace mimo Konohu.Poté, až se seznámí s týmem 7 a bude na tom i zdravotně lépe, vezmeš si jí na trénink mimo vesnici. Zjistíš víc o její chakře a pomůže jí to i v tréninku. A já se postarám o svitky a veškeré informace ve vesnici. Pokud jste rozumněli, přeji dobrou noc. Já jsem tedy dost unavená po dnešku,“ dořekne dlouhý proslov Tsunade. Oba dva se rozloučí a zmizí to ticha noci.
„Co o tobě ještě nevíme?“ zašeptá do ticha a zavře dveře od své kanceláře.

***

Všichni jsou uložený ke spánku. Celá vesnice. Kromě jednoho člověka. Sem chodí vždy, když potřebuje trénovat.
„SAKRA!!!“ rozčiluje se. „ Kage Bunshin no Jutsu !!!“ zakřičí znova asi už po několikáté.
S pomocí klonu vytváří v ruce kouli z chakry. Rozběhne se proti obrovské trojici stromů postavené za sebou a zaječí: „ RASENGAN !!!!“
Udeří do nich. Probourá to jen 2 stromy. Toho třetího se to ani nedotkne.
„ Sakra !!!“ rasengan nechá pro dnešek už být. Cítí, že má už slabou chakru. Zkusí si párkrát hodit ještě kunaiem na terče, ale evidentně ani to mu už moc nejde. Z 5 terčů trefil 3. Obvykle to trefí vždy vše max. o jeden míň. Nakvašeně si lehne do trávy a kouká na oblohu posetou hvězdami, co krásně září.
„ Jestli to takhle půjde dál, nikdy nezesílím. Nikdy nebudu dost silný ho přivést zpět. Ale dal jsem slib, který neporuším. Vždy dodržím to co jsem slíbil … ať to stojí co to stojí. Tolik otázek mám na jazyku, ale jen málo odpovědí se mi dostane...“ přemýšlí nad minulostí, budoucností a přítomností Naruto.
„ Spotřebuješ zbytečně moc chakry, než musíš. Když se rozčiluješ tak tě to víc zabrzdí. Musíš se soustředit a ne jen tak bezhlavě útočit. Takhle ničeho nedocílíš,“ ozve se příjemný tajemný hlas odněkud ze tmy. Zpoza stromů vyjde známá osoba.
„ Nano ??? Co tu děláš? Neměla by si být náhodou v nemocnici? Odpoledne ti nebylo zrovna nejlíp. Vypadala si unaveně.“
„Je mi dobře. Nemohla jsem usnout. Navíc nechtěla jsem čuchat ten nemocniční pach. Čerstvý vzduch je daleko lepší. Kord v noci. Je krásně vidět na hvězdy," lehne si vedle Naruta na trávu.
„Já se snažím být v klidu."
„Evidentně ne dost, když vidíš výsledky. Ovšem i tohle je dost dobrý výkon, jak tak koukám,“ znovu povídá Nano.
„Jenže ne dost,“ řekne smutně Jinchuuriki. Dlouze si povzdychne a vzpomene si na Sasukeho.
„Proč tak moc chceš v tak krátké době zesílit ? Vždyť by to šlo lépe pomaleji… už tak musíš být celkem silný,“ koukne se na něj dívka.
„ Potřebuji to v krátkém čase. Je to důležité. Před třemi roky odešel z vesnice můj přítel. Uvěřil jednomu prolhanému člověku jménem Orochimaru a šel k němu do učení. Chtěl získat větší moc, aby vyplnil svůj sen. Spíš pomstu na svém bratrovi. Jmenuje se Sasuke Uchiha. Slíbil jsem své týmové partnerce,“ teď se Naruto trochu červená: „...že ho přivedu zpátky. Před třemi roky se mi to nepovedlo a tak teď už se to musí povést. Nebyl jsem dost silný…“ odpoví smutně. Nano cítí, že mu na něm opravdu záleží, skoro jako kdyby mluvil o bratrovi. Posmutní Nano. Ví o jejím bratrovi skoro vše z vyprávění. Ale tohle netušila. Je jí ho líto a tak ráda by mu pomohla.
„ Víš co ??? Budeme spolu trénovat. Co ty na to ?“ usměje se na něj. Vypadá podobně jako on v téhle pozici. Ale nevšiml si toho.
„Vážně ???“ zeptá se Naruto s pusou dokořán.
„No jasně ! Pomůžu ti splnit slib.“
/Chci ti pomoc a navíc, alespoň s tebou mohu strávit co nejvíce času. Moc ráda…/ ale to si nechá jen pro sebe.
„Tak to je skvělí!!!“ raduje se její týmový parťák.A dál jí vypráví o Sasukem a Sakuře. Vlastně o všech… pořádně se rozkecal.
„No a tak pověz mi něco o sobě ty? Ty o mě víš vše a já o tobě skoro nic...“
podívám se na něj a tak tedy zpustím.
„Pocházím ze Země Blesku. Bydlela jsem u přítele mé rodiny, ten ale už zemřel. Staral se o mě pár let, jelikož moje rodina byla vyvražděna.Vím jen to, že zemřeli statečně. Víc si toho nepamatuji, jelikož jsem byla strašně malá. Moc toho o své minulosti nevím. Jinak nedávno jsem přišla do konohy s prosbou, zda bych tu nemohla zůstat. Po smrti přítele sem neměla kam jít a nic mě nečekalo. Ale zde pocházel jeden můj známí. Jmenuje se Jiraiya-sama. Myslím, že ho znáš dobře. No a tak nevím co bych ještě o sobě řekla. Jen, stále hledám místo, kde bych někam patřila a kdo by mě přivítal s otevřenou náručí ať jsem jakákoliv,“ smutně se pousměje.
/Rozumím, některé pocity jsou stejné jak moje./Pomyslel si Naruto.
„V tom případě si na správném místě. Protože přátelé jsou někdy jako rodina…“ usměje se a dá ruku do jeho typická pózy …
„Tak to jsem ráda,“ odpoví mu radostně Nano. Po chvíli ticha :
„Ehm … víš chtěl jsem se tě zeptat … po tom boji s Kakashi-senseiem … no byla kolem tebe dost divná chakra. Tak mě napadlo , co to vlastně je ?“ zeptá se opatrně Naruto.
Nano je trochu zaražená, doufala že na to zapomene,ale byla asi dost naivní, to se nedalo zapomenout. Chtěla se tomu nějak vyhnout a tak to zaokrouhlila na :
„ No, jak bych to řekla… je to něco co mi leze dost na mozek,“ řekla vážně a pak si uvědomila co právě vyslovila. Začala se strašně smát. Už dlouho se nezasmála. / Co když je taky Jinchuuriki ? /[b] Napadlo Naruta. V tom se ale začne smát taky, protože viděl jak se Nano svíjí se slzami v očích smíchy v trávě. Ještě chvíli si povídali a pak Naruto nějak vytuhl.
Dívka si to ani neuvědomila a taktéž usla….

„Tsunade-sama !!! Ta holka co jsme včera léčili na sále 3 zmizela !!! Není v pokoji !!“
Vtrhla do pracovny uřícená Sakura.
„Cože ???!“ stoupne si Hokage tak rychle, až se jí všude rozlétly papíry, co držela v ruce …..

Poznámky: 

Tak zas přidávám další dílek. Omlouvám se za chybky, snad to nebude tak hrozný. Smiling Tyto začáteční dílky budou takový spíš o minulosti o těch osobách , mno ale zachvilinku budou začínat tréninky, boje a různé city mezi různýma lidma a skupinama lidí. Ha až se mi z toho zamotala kebule Laughing out loud Laughing out loud. Mno každopádně uvidíte a já musim být Barf! jinak všechno prokecnu. Doufám, že i přes to, že to jsou oddychové dílky, se vám to bude líbit.
________________________________________________________________________
O5 budu ráda za kritiku i pochvalu ... takže pište klíďo komenty a hlasujte!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
A co bude příště ??? Bude to o .......... nechte se překvapit ! xD

POKRÁČKO PŘÍŠTĚ !!!

4.913795
Průměr: 4.9 (58 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, St, 2020-09-16 22:19 | Ninja už: 2658 dní, Příspěvků: 2989 | Autor je: Gaarova tykev

„Misia PM:“ Naša Nano je aspoň stabilizovaná a možno ju navštíviť Jump! Slávne trio sa zišlo na poradu. Kakaši popisuje priebeh boja s Nano a šedo-bielo-čiernu čakru s veľkou silou, čo to môže byť, keď Naruto teda Kurama má červenú? Puzzled Ani Džiraija o čakre a neznámych pečatiach nič nevie. Nuž treba bádať. A Naruto len neochvejne trénuje. No nevedela som o zložení Tímu 7, tešila som sa na stretnutie Nano so Sasukem, ale ten je v háji zelenom, asi u Oročimara Orochimaru ^.^ Páni, Nano zdrhla z nemocnice a dáva bratovi rady. Naruto sa zverí o trabloch so Sasukem a svojom debilnom sľube, ach tá pojašená Sakura Bad ale zas Nano bude s ním trénovať, to sa teším Jump! Hehe, zatiaľ čo si súrodenci odfukujú, Sakura spôsobí poplach. To som tiež zvedavá, ako budú vychádzať tie dve Puzzled
P.S. Odkaz na 4.diel je tiež nefunkčný https://konoha.cz/node/29143

Obrázek uživatele Akane-chan
Vložil Akane-chan, Út, 2010-01-19 16:35 | Ninja už: 5255 dní, Příspěvků: 48 | Autor je: Prostý občan

moc se mi to líbí Smiling Z lásky

Nakrm mě, prosím!

Obrázek uživatele Kazumi
Vložil Kazumi, Pá, 2008-10-03 11:57 | Ninja už: 5778 dní, Příspěvků: 248 | Autor je: Prostý občan

fakt moooc uzasny

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., So, 2008-10-11 16:44 | Ninja už: 5807 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Faaakt ??? Jsem moc ráda, že se ti to líbí ! Laughing out loud

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, Ne, 2008-08-24 22:52 | Ninja už: 5962 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

Super!! Moc se ti to povedlo. A elá hop na další díl.

Obrázek uživatele Dark-Byakugan
Vložil Dark-Byakugan, So, 2008-08-02 21:48 | Ninja už: 5989 dní, Příspěvků: 6 | Autor je: Prostý občan

Mám prosbu do budoucna až ti bude víc jak 18 tak si sežen svůj vlastní anime tím a zanimuj to myslím že by to byl super příběh ze začátku se mi to zdálo jako nevyvedená série povídek ale je to opravdu zajímavý Laughing out loud

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., So, 2008-08-09 17:12 | Ninja už: 5807 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Kéžby Laughing out loud

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Akitawa
Vložil Akitawa, So, 2008-07-19 15:32 | Ninja už: 5810 dní, Příspěvků: 568 | Autor je: Prostý občan

Jj souhlas s Dasenkou tahle povídka se zkritizova t nedá Laughing out loud !!! JE to fakt úúža=)!!!

Obrázek uživatele dasenka
Vložil dasenka, Ne, 2008-06-22 20:09 | Ninja už: 6030 dní, Příspěvků: 52 | Autor je: Prostý občan

Chci ti zkritizovat to jak nádherně, překrásně píšeš Laughing out loudLaughing out loud Neeee to se kritizovat nedá jen chválit a chválit prostě uuužasné Smiling

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Po, 2008-06-23 20:00 | Ninja už: 5807 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Sakra toe ale krásná kritika xD! Dík Smiling

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele SELINA
Vložil SELINA, St, 2008-06-04 22:07 | Ninja už: 5872 dní, Příspěvků: 392 | Autor je: Prostý občan

Hmm...........tak tady sem zvědavá jak se to vyvrbí dál. no půjdu na další :-)Pěkný , (akorát ty lomítka a velký písmenka za koncem přímé řeči uprostřed) ale jinak super Smiling

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Čt, 2008-06-05 16:22 | Ninja už: 5807 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

jj omlouvám se přečetla jsem si komentář až dnes takže, to bude tak od 6,7 dílu. Eye-wink

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Po, 2008-06-02 21:43 | Ninja už: 5967 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Je to moc pěkný...Nano je celkem sympatická osůbka...jen tak dál Smiling

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Út, 2008-06-03 17:05 | Ninja už: 5807 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Díky Smiling

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Jaden
Vložil Jaden, Po, 2008-06-02 20:58 | Ninja už: 5882 dní, Příspěvků: 3462 | Autor je: Editor všeho, Moderátor, Ichiny trojky

bezva Eye-wink Smiling


Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Po, 2008-06-02 20:34 | Ninja už: 6008 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

no pekný dielik, už sa teším na pokračovanie Laughing out loud
a zlepšuješ sa aj v písaní, eh, jo, moje rýpanie Eye-wink


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Po, 2008-06-02 20:37 | Ninja už: 5807 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Fakt ??? Že by ??? Laughing out loudLaughing out loud mno dík za komentík mocinky xD

Kakashi YES

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -