manga_preview
Boruto TBV 10

Co je to OSUD? Minulost,přítomnost, budoucnost … | 2.|

„ Jdeme na to !!!“
Vykřiknu a řítím se na něj ………………………………….. !!!

Napřáhnu se a … vedle ! V pohodě vykrývá další moje útoky. Vždy se vyhne, sakra! Teď se určitě strefím! Napřahuji se … , ale promáchnu jen vzduch. Najednou vyskočí ze země a objeví se přímo za mnou. Než stihnu zareagovat, schytám ránu do břicha a odletím o pár metrů dál.
/ Jejda asi sem to přehnal./ Říká si Kakashi, když vidí, jak se vrávoravě zvedám zpět na nohy. Ok, proti Sharinganu tímhle způsobem boje nemůžu vyhrát ani omylem. Ví kam udeřím dřív, než to udělám.
A evidentně všechny mé pohyby kopíruje … Hm . Z těží dýchám a přemýšlím … Ha !!! Už vím!!! Škodolibě se na něj usměji.
„Kage Bunshin no Jutsu ,“ zakřičím a po boku se mi objevý klony. Dva se rozběhnou proti soupeři s kunaiema v ruce.
/Vida klony a v perfektním provedení … to mi připomíná Naruta. Ale tohle není všechna její chakra. Určitě ne, cítím že je větší./
Mezi tím, co se Kakashi-sensei věnuje klonům, provedu
„ Kakurenino no Jutsu ( kabát neviditelnosti ),“ zašeptám, dokud mě nesleduje. Zůstane tam jenom jeden můj klon a já se přemístím do vhodného úkrytu, ze kterého bych mohla zaútočit, až to bude nejméně čekat. Poté, co se zbaví klonů u sebe, se rozběhne k mému(taktéž nepravému) já, co stojí ve předu a útočí …
/Moment, nebyly 4 ?/ Falešné já zmizí.
/Jak jsem si myslel … klon./
Ale než se stihne pořádně rozkoukat, ze zadu na něj letí další Nano.
/Že by tahle byla pravá ?/
Ta se ho snaží zasáhnout kunaiem. Podaří se jí jen seknout ho do nohy. Avšak kdyby neuhnul, asi by to dost bolelo. Poté klon zmizí. Mezi tím vylezu ze svého úkrytu. Plášť neviditelnosti už opadl. Kleknu si, dělám ruční pečetě a položim ruku na zem.
/He ? Cože? Kdy … ?/ podiví se sensei.
Sotva kousek nad zemí, ještě ve vzduchu chytnu Kakashio. Ze země vyrostou liány s listy a obmotaly mu nohy i ruce svázané za zády tak, aby nemohl použít žádné Jutsu.

***

Kousek od nás se prochází Naruto. Jeho instinkt mu říká, že se nedaleko bojuje. Vydá se tím směrem. Přikrčí se v koruně stromu a sleduje boj.
„ Kakashi-sensei … ?“
Chystá si svůj kunai, se kterým by se pustil do boje na pomoci svému mistrovi. Ale ještě předtím se blíže zaměří na soupeře a zjistí, že má čelenku se znakem listové.
/He? Jakože … ? Nikdy jsem jí tu neviděl. Musel bych si jí stoprocentně všimnout!/
dívá se ohromeně a schová zpátky svůj kunai. Dál pozoruje souboj.
„ Kakashi-sensei se s ní hravě vypořádá !!!“ říká si pro sebe, když v tom uvidí, jak ho sekne do nohy a poté zmizí.
„To byl jen klon???“ Vidí, jak než stačí sensei zbystřit své smysly, už se za ním objeví (zřejmě) ta pravá a provádí nějaké neznámé ruční pečetě. Poté je Kakashi chycen do pasti.
„ Tak tomuhle fakt nemůžu uvěřit !!!“ vyvalí oči .
„ Jak jste se mohl nechat chytit Kakashi-sensei !!!!“ vykřikne zpoza stromu .

***

/Co je tohle za Jutsu ??? Nemůžu se ani hnout!!! Skočil sem do tak hloupé pasti … ach jo. Je hodně dobrá ... ./ zoufale se kroutí sensei.
„Ok KONEC!“ řekne. V tom někdo vykřikne :
„Jak jste se mohl nechat chytit Kakashi-sensei !!!!“
Zruším svou techniku a liány zmizí. Namáhavě si otřu čelo a podívám se ke stromu, odkud vyšel ten výkřik. Kakashi si mne ruce a ptá se :
„ Naruto, co tu děláš ?“
„Šel jsem okolo a všiml jsem si , že tu někdo bojuje, tak jsem se přišel podívat a hle co nevidím. Bojujete tu vy. A-“ podívá se zamračeně na tu dívku. Když o tom tak přemýšlím je celkem pěkná, dost pěkná. Může být tak stejně stará jako on, možná o rok starší.
Tak to je on ?Můj bratr??? Koukám se na celkem vysokého mladíka se znaky (čárami) na obličeji, zářivě žlutými vlasy, oranžovo – černým oblečením a skoro stejnýma očima jako mám já. Krom barvy. Kouká na mě upřeným a podezíravým pohledem.
Ach tak konečně …
Srdce mi bije radostí, ale najednou … mě popadne strašná bolest hlavy !!! Cítím, jako kdybych byla v jednom ohni. Únavou a bolestí se skácím na zem na kolena, chytnu se za hlavu a svíjím se v bolestech. Kolem mě se začne kroužit šedo-bílo-černá chakra a s většími kruhy se stále zvětšuje.
NE TEĎ NE!!! SAKRA TOHLE SE NEMĚLO STÁT!!!
Do očí mi vhrknout slzy a těžko se mi dýchá … cítím jak mi splašeně bije srdce a krev, která protéká nepopsatelnou rychlostí mým tělem.
Tohle není dobrý … vůbec to není dobrý ! Jdi pryč !!! Vypadni !!! Křičím uvnitř sebe na tu obrovskou sílu. Nech mě být!!!! Táhni!
„He ? Co to sakra je ?“ podiví se Naruto. A přikryje si oči rukou, jelikož na něj jde nepopsatelně silná tlaková a větrná vlna. Sotva stojí na nohou.
/Co je to za chakru? Ta ohromná síla!!!Přesně tuhle chakru jsem cítil. Ale nevypadá to dobře! Co mám dělat?/ usilovně přemýšlí Kakashi a i ten si teď zakrývá oči, zapírá se o zem co nejvíce, protože už ani on toho tolik nezvládá ustát.
Najednou to všechno ustává. Vítr a tlak slábne, až úplně ustane. Ta tajemná neznáma chakra slábne, až se ztratí tak jako vítr s tlakem.
Bolest je pryč !Zvládla jsem to… zvládla jsem to!!!
Seberu se a postavím se pomalu na nohy. Otevírám oči a snažím se to ustát. Jakž takž to jde.
„Si v pohodě ?“ zeptá se mě Naruto. Sám se podiví, kde se vzala ta starost v jeho hlase. Sensei pozvedne obočí, což zřejmě znamená, že se chtěl zeptat na něco podobného.
„Jo je mi OK …“ popojdu kousek dopředu. Pohled se mi trochu rozmaže. Zatřepu hlavou a udělám další krok. Zamotá se mi hlava a únavou jen cítím, jak padám do temnoty bezvědomí.

Kakashi k Nano přiskočí a ještě jí stihne chytit, než dopadne na zem. Cítí slabý dech a puls. Vezme jí do náručí a okamžitě si to namíří do nemocnice. Naruto mu jde po boku.
„Kakashi-sensei , kdo to je ?“ zeptá se jeho žák.
„Vaše nová týmová partnerka...“ oznámí mu. Naruto má na jazyku už další otázku, ale než jí stihne vyslovit, jsou v nemocnici. Předají dívku na starost Sakuře a vydají se pro Tsunade.
Ta se přižene jako vítr.
„Sakuro jedem do sálu 3! Honem!“ zanechá za sebou Naruta a jeho učitele v čekárně.
Naruto přechází sem tam, tam a sem a pěkně znervózňuje Kakashiho. Teď už to nevydrží a seřve ho.
„Sedni si laskavě a nepřecházej tu jak prase před porážkou.Nechtěl si se mě na něco zeptat?“
Říká závěr věty už v klidu.
„Vlastně jo, jak jako týmová partnerka?“ optá se Naruto.
„Tak jak to zní. Bude s vámi od teď v týmu 7,“ odvětil mu.
„Aha. Ale ona není zdejší, že ne ? Nikdy jsem jí tu neviděl.“
„Dostavila se nedávno. Její klan byl vyvražděn a neměla kam jít. Slyšela o Konoze a některý lidi odtud zná. Tak sem přišla s prosbou, zda by tu nemohla zůstat a trénovat.“
„Tak takhle je to,“ podívá se na dveře od sálu. Znovu otevře pusu, jelikož na jazyku má ještě jednu důležitou otázku.
„Kakashi-sensei, to byla chakra že jo? Nevíte co to mohlo být za druh? Byla … ohromná…“ utichl Naruto.
„Sem stejně zmatený jako ty... netuším co to mohlo být.“
/ No možná trochu kecám, mám menší podezření, ale to si musím potvrdit u Tsunade-sama a Jiraiy-sama./ zamyslí se Kakashi.
„Někoho mi ale strašně připomíná … a já zjistím koho. Dříve nebo později …“ zašeptá Naruto. Konečně po 2 hodinách čekání se rozrazí dveře. Prvně z nich vyjde Tsunade s kamenným výrazem na tváři…
„Tak jak to dopadlo?“ zeptá se Kakashi.

Hokage odpoví : …………………………… .

Poznámky: 

Takže k pozdnímu nedělnímu večeru přidávám další dílek této FF. Doufám, že se vám bude alespoň trochu líbit. Ocenila bych zas nějaké komentáře. Ať už je to kritika či pochvala. Potřebuju vědět jaký to je a né jen z mého pohledu. Laughing out loud Proto neváhejte pište a hlasujte !
__________________________________________________________________________
Dneska večer ještě začnu něco smolit na papír, takže zítra, pokud to stihnu by mohl být další dílek. Nějak podvečír, večír.
__________________________________________________________________________

Jak to asi dopadlo? Jaké to bude mít následky??? Co to vlastně bylo za chakru ? Co ještě o Nano nevíme ??? To se dozvíte v dalším dílu !!! Laughing out loud (heh to je jak nějaká reklama xD )


POKRÁČKO PŘÍŠTĚ !!!

4.796295
Průměr: 4.8 (54 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, St, 2020-09-16 22:16 | Ninja už: 2747 dní, Příspěvků: 3022 | Autor je: Metař Gaarova písku

„Misia PM:“ Máme boj Shocked Nižšie komentujúci majú pravdu, že orientácia kto je kto, je dosť náročná, ale Kakurenino no Jutsu (kabát neviditelnosti) ma pobavilo. Špehujúci Naruto, však ten sa len obšmieta okolo cvičiska v nádeji, že si potrénuje Naruto No toto, Nano lapila Kakašiho do pasce, asi je to dajaký uzumakiovský zázrak Ehh... jasně... hehe... Páni, čo sa to s Nano deje, asi rezonujú spolu s Narutom, teda tým, čo je v ich vnútri. Nano síce ničivú silu zvládla, ale odpadla nám asi od vyčerpania. Naruto je zvedavý, ale sám Kakaši nevie všetko a nechce odpovedať. Tak šups na ďalší diel, čo objavila naša Cunade Jump!

P.S. Asi sa prepájanie pri preklápaní pokašlalo, tak ani odkaz na 3. diel https://konoha.cz/node/29025 nefunguje, sa namakám, keďže séria má 24 dielov Laughing out loud

Obrázek uživatele Lee
Vložil Lee, Út, 2011-12-13 21:55 | Ninja už: 4771 dní, Příspěvků: 2392 | Autor je: Moderátor, Manga tým, Tsunadin poskok

Zatím to jde.

Už jsem čekal dost! Dvanáct let! Na Konoze!

Obrázek uživatele Kioko Misaki
Vložil Kioko Misaki, Čt, 2009-12-31 14:39 | Ninja už: 5883 dní, Příspěvků: 625 | Autor je: Pěstitel rýže

Jaká ironie, jak se v tomhle příběhů míjí genialita, originalita, klišé a naprostá blbost.
1)Originální je nápad s Narutovou sestrou. Nejvíc to dřelo asi v tom boji → to co předvedl Kakashi, to vůbec nebyl on - když jsi nejsi jistá, co ty postavy dokáží a co jak je (a pokud chceš ty postavy psát aspoň trochu tak jak jsou) pak je tu Konoha a její informace o všech postavách a lidi co ti vždycky rádi poradí.
Jinak se mi to líbilo, asi bych to tak hezky neopsala.
2)Další co mi přišlo jako blbost v tomto příběhu, ale hodilo by se to zakomponovat jinam, je ta věc s neznámou silou uvnitř Nano.
3) Ten konec...
4) Dávej si bacha na přecházení časů a pohledů. Nebo vždy napiš upozornění, jinak je to nepřehledné...
Sorry, ale musím to sem napsat...

Obrázek uživatele ledik
Vložil ledik, St, 2009-05-06 19:36 | Ninja už: 5824 dní, Příspěvků: 34 | Autor je: Prostý občan

Hm, zase osoba, co dokáže přemoci vše...nic nového

Bad

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., St, 2009-05-06 19:40 | Ninja už: 5896 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

to říkáš po druhém dílu ... ale dobře, brát ti to nebudu Eye-wink

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, Ne, 2008-08-24 23:39 | Ninja už: 6051 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

Bááájo!!!

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., St, 2008-09-17 21:02 | Ninja už: 5896 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

To jsem ráda ! Laughing out loud

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Dark-Byakugan
Vložil Dark-Byakugan, So, 2008-08-02 22:33 | Ninja už: 6078 dní, Příspěvků: 6 | Autor je: Prostý občan

Jo je to docela good ale jedna menší chybička Kakashi dokáže pomocí Sharinganu rozpoznat klony takže ho to asi zas tak moc nedokazalo prekvapit a taky s nim dokaze rozpoznat jutsu snad jeste driv nez udela prvni pecet ale nechci te kritizovat sam bych neco takovyho napsat nedokazal .Takže ti dávam 11 bodů z 10 Laughing out loud

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., So, 2008-08-09 18:12 | Ninja už: 5896 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Pohoda Laughing out loud

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Akitawa
Vložil Akitawa, So, 2008-07-19 13:05 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 568 | Autor je: Prostý občan

Jůůů to je úúúžááááá!!!!! Laughing out loud Eye-wink !!!!

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Út, 2008-07-22 15:47 | Ninja už: 5896 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Tak to jsem ráda xD !

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Shinuzuka
Vložil Shinuzuka, Pá, 2008-06-06 10:56 | Ninja už: 5945 dní, Příspěvků: 214 | Autor je: Prostý občan

bravo bravisimo Smiling užasnééééééé

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Út, 2008-06-03 18:26 | Ninja už: 19900 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Suprový ae mám připomínku: Ale než se stihne pořádně rozkoukat, ze zadu na letí další Nano. - místo toho tam dej něj (pokud myslíš Kakashiho Eye-wink). Sou tam sice pidichybičky ae ty se rychle přehlídnou Eye-wink jinak opět super!!! Smiling

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Út, 2008-06-03 21:43 | Ninja už: 5896 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Mno jo ... xD ... hej opravdu sorry ta klávesnice je na mě pomalá ani nvm co píšu xD

Přísahám, že se napravím Smiling Kakashi YES

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Sakiro
Vložil Sakiro, Po, 2008-06-02 15:08 | Ninja už: 5888 dní, Příspěvků: 340 | Autor je: Prostý občan

suprový!!!!

Honem další díl!!!

Báječně napsaný a myslím, že jinchuriki už jich bude asi 3
(Gaara,Naruto a ten nebo ta si už dokážete domyslet)

Suprový zápletky!!!

Ale jsem zvědaví co to bylo za chakru

http://s1.katsuro.cz/woo.php?id=18378
http://s1.tanoth.cz?kid=ANBU , PLS Klik jedinej....
http://147.32.8.168/?q=node/40389
http://147.32.8.168/?q=node/48065
Prosim podivejte se na tyto 2 FF,pise ji fakt nadana fanfictionarka Laughing out loud Pls a taky o komentiky k jejim FF Dikes ,lidi

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Ne, 2008-06-01 22:09 | Ninja už: 6056 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Ok.....je to moc fajn, nápad jsi měla opravdu dobrý, ale sem tam se vyskytují chybky a taky občas nevím, z čího pohledu to vlastně vyprávíš...ale abych nebyla takový surovec...vážně se mi to moc líbí a ty nedostatky jsou jen malou vadou na kráse, která se dá lehce odstranit xD jen tak dál...Doufám že ti kritika nevadí? z vlastní zkušenosti vím, že to jen pomáhá

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Ne, 2008-06-01 22:17 | Ninja už: 5896 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

jasně v pohodě právě potřebuju i tu kritiku,m jestli to chci dotáhnout na dobrý psaní (nebo alespon lepší Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud) jinak dík moc. Kakashi YES

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele narusaku
Vložil narusaku, Ne, 2008-06-01 22:04 | Ninja už: 5879 dní, Příspěvků: 42 | Autor je: Prostý občan

zase len chvala nic ine si fakt dobra

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Ne, 2008-06-01 20:25 | Ninja už: 6084 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Heh tak jsem přečetl všechny tři díly zatím a je to good. Mám podezření, že Naruto nebude jediným nositelem ocasatého démona co?? Laughing out loud

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Ne, 2008-06-01 20:30 | Ninja už: 5896 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Tak jsem ráda, že se ti to líbí, jelikož to mě popohání k dalšímu psaní. Smiling Musim zapojit zas mozek, abych věděla co bude dál, ale fantazie snad mám celkem dost tak uvidíme. Laughing out loud

Kakashi YES

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Ne, 2008-06-01 19:35 | Ninja už: 6097 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

no pekný to má spád Laughing out loud

mohla by si tam dať ešte odkaz na predchádzajúci dielik, a aj trošku odstrániť chybičky (hrúbky, čiarky..) Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Ne, 2008-06-01 19:50 | Ninja už: 5896 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

OK thx za rady ! Laughing out loud Ještě je musim najít xD

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -