manga_preview
Boruto TBV 09

Co je to OSUD? Minulost,přítomnost, budoucnost … | 1.|

„Abych se představila, jmenuji se Uzumaki Nano .............................“

Teď už nejen, že Kakashi vyvalý oči, ale i sama Hokage má výraz velice velkého překvapení. Dlouhou dobu je ticho a nikdo se skoro ani nehne.
„Ehm, Ehm …“ odkašle si Jiraiya, aby přerušil tuto dlouhou chvíli. Tsunade jen dosedne zpět na svou židli a stále je beze slov z té novinky. Ozve se Kakashio mumlání :
„Myslel jsem, že Naruto je poslední ze svého klanu ….“
/To si asi nebyl jediný … / pomyslí si Tsunade.
/Tak dobrý.Nechala jsem je rozdýchat a teď už k věci/ honí se v hlavě Nano. Chystá se, že začne mluvit, ale předežene jí 5.Hokage.
„Také jsem nevěděla, že má Naruto…sestru… jak je to možné ?“
„Věděl jsem o tom jen já po smrti klanu Uzumaki. Čtvrtý Hokage mi jí svěřil, když se ozval poplach díky Kyuubimu. Naruto o Nano neví. I kdyby tápal ve vzpomínkách, nevzpomene si. Skoro se nevídali. Spíše vůbec. Nevím však proč. Vyrůstala u mého dávného přítele Zanakino-san v Zemi Blesku (Kaminari no Kuni),“ vmísil se do rozhovoru Jiraiya.
„Ano. Zanakio-kun před 3 roky zemřel.Od té doby jsem žila v jeho domě sama a občas jsem vídala Jiraiya-sama, který mě trénoval. Pověděl mi vše o mé rodině i rodné vesnici. Tak jsem se vydala na cestu. V Zemi Blesku mě stejně nic nečekalo, neměla jsem co ztratit.Tady mám alespoň někoho z …“ srdce se jí mírně rozbušilo a ztěžklo „ … rodiny.“ V jejích očích zajiskřilo slabé světélko zvědavosti, smutku a něčeho, co nešlo rozpoznat.
„Proto jsem šla rovnou za vámi.Chci vás požádat, zda bych tu nemohla zůstat a dál pokračovat ve svém tréninku,“ s těmito slovy se prosebně podívala na Tsunade.
/Nikam nemůžu jít, chci někam patřit … a hlavně chci poznat svého bratra!/
Ta se zapřemýšlela, koukla se na ostatní , /evidentně proti tomu nic nemají a jestli jí Jiraiya zná …/ a řekla :
„Nuže dobře,“ pousmála se.
„Mám ještě jednu malou prosbu. Nechci, aby Naruto věděl, že jsem jeho sestra nebo, že nějakou vůbec má. Prozatím to tak asi bude nejlepší. Až bude ten pravý čas, tak se to dozví. Proto prosím, aby toto tajemství zůstalo jen mezi námi, co tu jsou,“ odpověděla Nano.
„Jak si přeješ. Teďka musíme vymyslet jméno a něco o tom, odkud si se vzala. (Falešnou identitu , byl bylo asi kratší xD)“ takto se ještě chvíli domlouvali. Poté šla Nano k Ichiraku ramen, kde se má sejít později s Kakashim, aby jí ukázal, kde bude od teďka bydlet.
On si ještě musel vyřídit věci ohledně mise.
„ Po Akatsuki je jen málo zmínek, které jsem sepsal do těchto dokumentů-“ podává jí papíry „-,ale po Orochimarovi nikde ani stopa. Kdyby byl sebemenší náznak, tak se toho okamžitě chytnu, ale nikde nic,“ zklamaně si Kakashi povzdechne.
„Nu, co se dá dělat. Alespoň něco. Tvým novým úkolem bude : Proklepnout si Nano a její dovednosti, představit jí týmu 7,“ s těmito slovy ho pustila. Když otevíral dveře, ještě se za ním ozval Jiraiya:
„Dávej na ní pozor, prosím.“
„Neboj“ usmál se Kakashi a vyrazil k obchodu.
„Tak jsem tu omlouvám se, že to tak trvalo. Můžeme vyrazit? Je to kousek,“ optal se Nano.
„ Jasně, že jo,“ usmála se. Po cestě jí vyprávěl o Kakashio Týmu. Když dorazili před budovu, dal jí klíč a popřál dobrou noc.
„ Zítra ráno kolem 10 hodiny tě budu čekat před hlavní bránou do vesnice. Pořádně se vyspi, zítra bude náročný den. Nano kývla, také popřála dobrou noc a vydala se do svého nového bytu. Osprchovala se a lehla si do nové postele. /Tak jsem tady. Těšila jsem se tak dlouho a teď jsem tu, ale mám trochu obavy./ Pomalu se jí klíží oči spánkem až nakonec usne.

(Psáno z Naninýho pohledu...)
Probouzím se a koukám na budík. Cože ? To jsou teprve 4 hodiny ráno ??? Zvláštní, ani se mi už nechce spát. Pokouším se usnout dalších půl hodinky, ale nějak to stále nejde. Takže vstanu, ustelu postel, udělám ranní hygienu a obléknu se. (Nebo spíš opačně ? xD)
„Krchkrchh…“ zakručí mi v žaludku. A jeje. No tak si asi vyrazím do Ichiraku ramen. Počkat... ale jsou teprve 4 hodiny. Budu si muset ještě chvilku počkat. Zatím se porozhlédnu po Konoze. Zamknu za sebou a vydávám se na cestu. Procházím ulicemi až dojdu na vrcholek skály, kde se tyčí vytesané hlavy Hokagů.
„Tyyy jo ! To je krásný pohled !!!“ Pomalu vychází slunce a ozařuje celou Konohu. Lidé se probouzí a otevírají některé obchody. Už by mohli mít otevřeno … .
Vida měla jsem pravdu. Ichiraku ramen je otevřen.
„Bré jitro přeji.“
„Taky taky,“ Odpoví milý chlapík u obsluhy. Usadím se a objednám si extra ramen.
„Hm to je vynikající.“
„Jsem ráda že vám to chutná,“ usměje se na mne mladá dívka jménem Ayame jak už jsem zjistila. Milí lidé.
„Vy nejste zdejší že ?“ zeptá se mne Ayame.
„Ne nejsem. Jaká je Konoha?“ optám se jí. Začneme si povídat jaké to tu je, jací jsou lidi a pomaloučku mi připadá, že by to tu mohlo být úžasné. Kouknu na hodiny a je 9.
„Jeje to se nám to ale protáhlo. Děkuji za vynikající ramen a informace, ale budu muset vyrazit,“ mile se usměju.
„Není vůbec zač. Přejeme krásný den a ještě něco ! Tady máte slevu za to jak jste milá,“ podá mi papírek a oba se na mě usmějí.
„Díky, zase naschle !“ přehodím si přes sebe kapuci a vyrážím směr hlavní brána. Neuškodí, když tam budu dříve. Stejně nemám co dělat. Dneska je opravdu krásně. Podívám se směrem k zářícímu slunci, když v tom do mě někdo vrazí .
„Au !!!“ zakvílím bolestí a mnu si rameno.
„Auvajs sakra … Akamaru kde si ??? Jo tady.“
Podívám se na toho dotyčného co do mě narazil. Podařilo se mu natrhnout mi kousek kapuci při němž mi jí sundal z hlavy.
„Jsi v pohodě? Omlouvám se my jsme měli zrovna naspě-“ nedořekne ten hnědovlasý kluk s kočičíma očima a dívá se na mě překvapeným výrazem.
/ Té holce může být 15 sotva 16 . Ty oči … připadá mi nějaká povědomá.../ pomyslí si Kiba a Akamaru zaštěkne.
„Jo jsem. Taky jsem nedávala pozor na cestu. Jé ty si ale roztomilý pes,“ sehnu se k bílému chlupatému psovi a pohladím ho. Akamaru zaštěkne. Soudím, že se tak jmenuje podle toho, jak říkal ten chlapec. Vypadá v poho.
Nakonec se konečně zase chopí slova hnědovlasý kluk.
„Omlouvám se za ten plášť, opravdu sem nechtěl. Spravím ti to jestli chceš. To bude maličkost.“
„Ne to je v pohodě, vážně se nic nestalo,“ je milí, usměji se na něj.
„Mimochodem jsem Kiba Inuzuka...“ Podá mi ruku. Stisknu jí ,
„Nano Byemkoa.“
„Ty nejsi odtud. Všiml bych si toho.“
/Stejně mi ale někoho připomíná a já na to přijdu , co je to vůbec za klan ?/
„ Máš pravdu, přišla jsem ze Země Blesku,“ kouknu se na hodiny a je za 9:50. Sakra musím letět,
„ Omlouvám se, ale už musím běžet mám skluz. Ty si taky pospíchal ne? Tak zatím ahoj Kibo!“ Rozloučím se ani nestihne mrknout a ženu se k bráně jako pomatená Laughing out loud .
„Tak to bylo rychlý Akamaru.A jeje Kurenai-sensei nás zabije!“ rozkřikne se a s kňučením Akamara vystřelí jako šípy.
Tak jsem tu. Akorát přesně. Kakashi taky akorát dorazil.
„Můžeme jít ?“ optá se.
„Jasně. Mám vám teď říkat Kakashi-sensei ?“ radši se zeptám, člověk nikdy neví.
„Ano odteďka jsem tvůj sensei a budeš patřit do týmu 7.“
Jsem nějak nervózní.
„Nejdříve si tě musím prověřit,“ zastavíme se na nějaké mýtině a on se ke mně otočí.
Co tím myslel to s ním jako mám bojovat ? Postaví se do bojové pozice. Tak fajn. To bude zábava.
„Mám vás šetřit?“ culim se na něj.
„Nemusíš jen se pořádně snaž!“
„Dobrá!“
Kakashi-sensei si odkryje levé oko. Vida Sharingan. To by mohla být ještě zábava. Ušklíbnu se, odhodím plášť a vytáhnu kunai.
„ Jdeme na to !!!

Vykřiknu a řítím se na něj ………………………………….. !!!

Poznámky: 

Mno tak nvm no něco jsem sepsala tak snad je to alespoň ucházející, budu ráda za komentáře Laughing out loud . Eye-wink
_________________________________________________________________________

→ Souboj : Kakashi vs. Nano

POKRÁČKO PŘÍŠTĚ !!!

4.82456
Průměr: 4.8 (57 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, St, 2020-09-16 21:39 | Ninja už: 2691 dní, Příspěvků: 3014 | Autor je: Metař Gaarova písku

„Misia PM:“ Takže Nano je Narutova sestra a vie o tom len Džiraija, čo ma neprekvapuje. V jednom komentári je výčitka, že nemá priezvisko po otcovi Namikaze, ale vieme, prečo to tak je. Tiež vieme, že klan Uzumaki bol vyvraždený a ostalo živých len zopár kúskov, čo sa odhalilo v Narutovi až neskôr. Vyrastala v Zemi Blesku a trénoval ju Džiraija, to je asi jeho životné poslanie, keďže dievčinka asi má v sebe časť Kuramu, teda predpokladám Puzzled Nečudo, že sa Nano chce vrátiť domov, kam patrí, leeen chce byť v utajení. Ooo, je priradená k Tímu 7, to bude švanda Wow, tak tohle je vážně krutě hustý!! Nano je ranné vtáča a tuším ramen v Iširaku je dedičná záležitosť hihihi Ajame je zlatíčko, aspoň podá dajaké info. Hehe, prvý jej vstúpi do cesty Kiba. Asi sa mu Nano páči, keď je taký ústretový. Sa čudujem, že Kakaši sa nestratil na ceste životom a prišiel včas Kakashi ^_^ Uvidíme, ako sa Nano osvedčí so svojimi schopnosťami pred Kakašim, zatiaľ veľa spoločného s bratovou povahou nemá. No tu už radšej pripomínam vzhľadom na množstvo chýb, že gramatiku si nevšímam hihihi

P.S. Ani tu nefunguje odkaz na ďalší 2. diel https://konoha.cz/node/28941 a ani spätne na úvod Sad Kaze, asi by som mala požiadať o dajaké plusko, že mám sťažené podmienky Ja to nebyl

Obrázek uživatele PCoky
Vložil PCoky, Po, 2012-09-10 16:20 | Ninja už: 4296 dní, Příspěvků: 168 | Autor je: Prostý občan

je to pěkné, jen by mi zajímalo, i když sem přečetl teprve první díl, je to jeho sestra, ale co když se začne Narutovi líbit.

'' Čau Nano, já tě miluju, budeš se mnou chodit? Hm, to nejde, protože si můj bratr.''

Divný. Jen aby to tak nedopadlo.

Obrázek uživatele Lee
Vložil Lee, Út, 2011-12-13 21:51 | Ninja už: 4715 dní, Příspěvků: 2392 | Autor je: Moderátor, Manga tým, Tsunadin poskok

Dobrý!

Už jsem čekal dost! Dvanáct let! Na Konoze!

Obrázek uživatele Kioko Misaki
Vložil Kioko Misaki, Čt, 2009-12-31 13:50 | Ninja už: 5827 dní, Příspěvků: 625 | Autor je: Pěstitel rýže

A je to docela hezký, na nováčka.
Jedna taková věc, neurčuje se klan po linii otce?
Jinak jeho otec je:


No trošku mi tam připadala blbé co říkal Jiraya, trochu to nedávalo smysl. Pak je tam víc takových věcí, které tam působí trochu divně a hlavně tam je spousta chyb.
No, na to, že je to první povídka to vypadá dobře. Doufám, že se to nebude vyvíjet, tak jak si myslím...
PS: hezká myšlenka o Narutově sestřičce

Obrázek uživatele Astrid
Vložil Astrid, Po, 2008-09-15 13:12 | Ninja už: 5745 dní, Příspěvků: 230 | Autor je: Prostý občan

Júúú to je skveléééé Kakashi YES kmitám na dlaší diel Laughing out loud

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Po, 2008-09-15 16:56 | Ninja už: 5840 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Tak to je dobře !!! Díky Laughing out loud

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, Ne, 2008-08-24 23:30 | Ninja už: 5994 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

Slibnej začátek, uvidíme jak se to rozjede. Laughing out loud

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., So, 2008-08-09 18:11 | Ninja už: 5840 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Jsem ráda, že se vám to líbí Smiling

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Ramengirl
Vložil Ramengirl, Čt, 2008-07-31 21:04 | Ninja už: 5776 dní, Příspěvků: 320 | Autor je: Prostý občan

užasnéé

Obrázek uživatele Akitawa
Vložil Akitawa, So, 2008-07-19 12:53 | Ninja už: 5843 dní, Příspěvků: 568 | Autor je: Prostý občan

Jééé supeeer!!!!! A já už chvátám na pokráčko Laughing out loud !!!

Obrázek uživatele Hepi
Vložil Hepi, Út, 2008-07-08 18:50 | Ninja už: 6053 dní, Příspěvků: 34 | Autor je: Prostý občan

Super počteníčko , moc se mi to líbí , si šikula Laughing out loud

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Út, 2008-07-22 15:46 | Ninja už: 5840 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Juuu díky !!! Laughing out loud

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele SELINA
Vložil SELINA, St, 2008-06-04 23:02 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 392 | Autor je: Prostý občan

JE TO MOC PĚKNÝ. Smiling OPRAVDU Laughing out loud
Jenom bych ti něco malinko chtěla poradit.
Vím že já bych na to neměla mít nejspíš právo to říkat, ale protože Jsem se sama tím ponaučila, chtěla sem ti akorát říct že: Je to moc pěkné to ano, ale když vedeš přímou řeč uprostřed věty, není dobré před ní dělat lomítka ale dvojtečku :-)a když ji ukončíš, a chceš za nÍ něco ještě dodat, tak nemusíš psát veká písmena. Já sama to dělala, a musím uznat, že jsem ráda za každou radu, jinak bych neměla možnost se zlepšit, protože já to tam prostě neviděla(ty chyby myslim). Tak to prosím odemně neber špatně, jen se to tak bude líp číst, v tom má hodně lidí pravdu. No já taky nikdy nebyla na češtinu zrovna expert, a to je mi kolik...... Heh Laughing out loud no ale jsou i horší a to starších let, takže máme ještě obě čas to vyladit Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Čt, 2008-06-05 17:20 | Ninja už: 5840 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Jasně pohodka a děkuji za radu moc se hodí !!! Eye-wink

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Út, 2008-06-03 18:18 | Ninja už: 19843 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Co se tý lištičky týče skloňuje se takhle: (pro, u, bez...) Kyuubiho, (ke) Kyuubimu...vlastně sou jenom tyhle formy (nebo o těch ostatních nevim Laughing out loud) a ten Kakashi...von přišel VČAS?????!!!!! Aj error!!! Laughing out loud Skvělý počteníčko! Eye-wink

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., St, 2008-06-04 21:45 | Ninja už: 5840 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

thx Laughing out loud

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Shinuzuka
Vložil Shinuzuka, Čt, 2008-06-05 18:06 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 214 | Autor je: Prostý občan

tak to je bomba jestli takhle budeš pokračovat dále tak u toho asi budu sedět dlouho do noci a číst mno teda jestli bude co Laughing out loud a jestli můžeš piš ve třetí osobě je to lepší

Obrázek uživatele narusaku
Vložil narusaku, Ne, 2008-06-01 21:37 | Ninja už: 5823 dní, Příspěvků: 42 | Autor je: Prostý občan

no pises skvele...len tak dalej,ale pis radsej v tretej osobe je to lepsie

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Ne, 2008-06-01 21:49 | Ninja už: 5840 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

KK dík za radu, já právě nevědal jak to psát. Ještě musim pořádně naštudovat, než se do toho pořádně dostanu Eye-wink.

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Ne, 2008-06-01 20:18 | Ninja už: 6028 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Hned jdu na další díl Laughing out loud

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Ne, 2008-06-01 01:18 | Ninja už: 6041 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

no pekne, nová postava, začína to dobre Laughing out loud.....len, aby si to mala také priehľadnejšie, mohla by si oddeliť priame reči postáv od seba a zvýrazniť ich myšlienkny Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Ne, 2008-06-01 15:33 | Ninja už: 5840 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Mno právě, nevěděla jsem jak to přesně udělat, ale zkusím to nějak vykoumat. Laughing out loud Jinak sem ráda, že se líbí !!! Tím víc mě to popíchlo k psaní takže jako zachvilinku bude další díl. Děláte mi ohromnou radost Laughing out loud Eye-wink.

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -