manga_preview
Boruto TBV 09

Minatova povinnost 7

Část šestá - Tady

Část sedmá - Změna

Ležel a pozoroval znovu ten strop místnosti. Kámen, jenom chladný kámen. Proč ho tak fascinoval? Proč se mu tak líbily ty studené, nepravidelné zářezy? Ten hrubý povrch? Možná, že mu to připomínalo tak trošku jeho. I když se většinou smál, uvnitř sebe měl pár nerovností. Chladných, zlých. Těch, kterých se předtím nesnažil zbavit. Své druhé síly, pocházející od Kyuubiho.
Když byl malý, všichni se k němu obraceli zády.
„To je ten …“
„Liščí kluk!“
„Všichni pryč!“
„Ale vždyť je to jenom chlapec …“
„Ale v sobě má démona!“
„Aha.“
„Nedívejte se na něj, děti.“

Ty pohledy. Vryly se mu do paměti. Opovržlivé, jenom někdy soucitné. Ale i ty se změnily. Prý on … Prý …
Viděl to před očima. Představoval si to. Jak jeho otec běží tmavým lesem, se svým synem v náručí. Před nimi byl ohromný řev. Řev devítiocasé lišky, která se nehodlala vzdát.
„Ty budeš hrdina Naruto … Já doufám, doufám, že tě tak všichni budou brát. Jako hrdinu, který ochránil vesnici.“
Současný Naruto se usmál. Přesně pár metrů nad ním zemřel jeho otec. S myšlenkami, které do něj vtlačovaly naději. Myšlenkami, které v něho doufaly. Nesměl zklamat. Jak o sobě mohl pochybovat? On všem musí ukázat, že je ten nejlepší! Jak ho mohlo napadnout, že se promění v démona a všechno bude ztraceno? Ne. On musí věřit. Naděje umírá poslední. Víra umírá poslední. A ten, kdo věří a má naději, ten může vyhrát. I sám nad sebou.
Otočil se na svou matku. Soustředila se a s Jiraiyou odříkávali nějaké pečetě. Byla vidět kupa chakry, která při soustředění vznikala kolem jejich těl. Co všechno pro něj udělají … Co všechno pro něj udělali i ostatní. Jenom aby pomohl. Pomohl vesnici. Věřili mu … Věřili v něj. Nesmí je zklamat.
„Když věříš, že něco dopadne dobře, doopravdy to dobře dopadne,“ vzpomněl si na slova své matky. Kdysi mu to řekla, jenom tak, mezi větami, ale on cítil, že si to musí zapamatovat.
„Dobře to dopadne …“ ležel a šeptal kameni nad svou hlavou. Viděl skrz něho ty hvězdy. Hvězdy, které svítí lidem na cestu. Lidem, kteří věří, že dojdou k cíli. Ale najednou se vzdálily. Vzdálil se i kámen, místnost … Bylo mu větší horko. Otevřel oči a zjistil, že je znova před těmi mřížemi. Chakra se povalovala vzadu a tentokrát nevypadala nebezpečně. Ale to dusné teplo stále viselo ve vzduchu.
„Je to součást toho jutsu-ttebayo …“ říkal si. Neměl strach. Měl tu naději.
Žádná ozvěna.
„Tentokrát to tu nevypadá tak nebezpečně..“
„To je dobře …“ zaslechl cizí hlas. Byl to hlas …
Naruto se rychle rozhlédl, ale nikoho neviděl.
„Tati?“ zkusil zakřičet. Ozve se?
„Naruto …“ řekl znovu hlas, ale chlapec svého otce nikde neviděl.
Stále se rozhlížel. Věděl, že musí přijít. Nejdřív se objeví hlas, a potom …
„Tam!“ pomyslel si. „Už!“
Pár kroků od sebe uviděl nějakou páru. Mlhu, která byla seskupená do tvaru postavy. Poznával ten plášť. Ten plášť Hokage. Dávalo mu to ještě víc naděje.
Mlha se postupně zhušťovala. Naruto už rozeznal črty obličeje. Rty, oči … Modré oči. Dívaly se na něj a usmívaly se. Vlasy, tělo … Mlha se zhušťovala ještě víc. A najednou, stál tam. Takový, jaký byl dřív. Takový, jakého si ho Naruto pamatoval z fotografií.
Muž zdvihnul ruku. Zamával.
„Naruto?“
Chlapec se usmál.
„Tati,“ vydechl a rozběhl k němu. Objal ho. Konečně … Předtím se objímal jenom s kupou chakry a ačkoliv cítil i kůži, teď Yondaime alespoň neprosvítal. Vypadal jako normální člověk, ale Naruto věděl, že je to jenom duše. Duše, jeho otec. Ten, který mu musí pomoct …
Yondaime ho hladil po vlasech. Usmíval se.
Naruto se pustil a dal si ruce za hlavu. Tak, jak to dělával vždycky.
„Podobáš se mi čím dál víc,“ zasmál se Minato, když pozoroval jeho obličej.
Naruto se znovu zatvářil nechápavě.
„Vážně?“
„A máš ten přívěsek Tsunade,“ usmál se. Naruto neměl oranžovou bundu, takže teď ta tyrkysová barva zářila v odlesku světla.
Chlapec nejdřív překvapeně pootevřel ústa, ale vzpomněl si na slova Yondaimeho.
„Budu tam pořád s tebou,“ zaznělo mu v uších. Ano, byl přece stále s ním. Otec se svým synem. Proto všechno věděl.
„No jo, dattebayo! Myslím, že jsem si ho zasloužil! Byla to dřina, tehdy,“ zazubil se nadšeně.
„Venku se asi někdo pořádně nadře, takže bychom si měli pospíšit. Vidím, že jste našli moje poznámky …“
„Jo, jo.“
„Hmm … Nejdřív jsem si myslel, že se to na nic hodit nebude. A teď se dívám, že to bude asi přesně naopak.“
„Dattebayo …“ zamyslel se Naruto.
„Ačkoliv jsem to netušil, je mi to moc líto,“ sklopil Yondaime k zemi svůj zrak, „nechtěl jsem, aby se stalo tohle. Tehdy jsem ti chtěl jenom pomoct.“
Naruto se usmál.
„Nemusíš se omlouvat. Vždyť já to chápu-ttebayo …“
Minatovi očividně spadl kámen ze srdce. Ze srdce, které tvořila jenom duše … Ale srdce, které mělo stejně pocitů, jako živé. A ještě víc. Konečně, znovu vidí svého syna. A je na něj hrdý. Teď věděl, že mu musí pomoct. Vždyť je to jeho hlavní cíl. I když on sám byl hrdinou Konohy, chtěl, aby jím byl i jeho syn. Syn, který na to měl. Víc než měl. Byl k tomu zrozen. Vyvolený.
„Takže začnu … Ať vidíme, jestli to k něčemu je.“
Udělal pár pečetí a Narutovo já cítilo, že z jeho těla trochu odčerpává jeho vlastní chakru. Říkali to. Říkali, že chakru bude potřebovat. A on jí přece má víc než dost.
„Já …“ zašeptal Minato v soustředění, „budu se snažit odvést polovinu téhle chakry. Ten zbytek by tvoje vlastní měla ovládnout a nic by se nedělo. Nebudeš oslaben. Budeš jenom v bezpečí. Protože ani předtím jsi nevyužil veškerou chakru devítiocasého. Ale přesto ti nechám dostatečné množství.“
„Dobře .. Nechám to na tobě-ttebayo,“ také zašeptal Naruto, jako kdyby se bál narušit to ticho.
„A ještě něco,“ dodal Yondaime s úsměvem, „mojí specialitou nebývalo jenom ovládání větru, ale taky blesku … Zkus s tím spojit Rasengan … “ řekl jakoby mimochodem a na Naruta mrkl. Dál už ale nic neříkal a pokračoval v provádění pečetí.
Chlapec se díval na svého otce. Ten před sebe vztáhl ruce a chakra za mřížemi se začala vířit. Vířila se pomalu, ale přesto cítil, jak ho právě vzniklý horký vzduch ovívá. Co se stane teď?
Chakra začala vyplouvat z mříží. Ne divoce. Naopak, byla zkrocená, klidná.
Ale Naruta něco zneklidnilo. Ošil sebou. Nějaký divný pocit … Podíval se na svého otce. Ten stále dřepěl u země a soustředil se. Ruce složené před obličejem, se zavřenýma očima. Ale Naruto cítil, že se něco děje. Něco bylo špatně.
Rozhlédl se kolem. Všechno bylo tak, jak má být. Byl to jenom nějaký výmysl jeho fantazie?
Ale pocit stále nemizel. Usadil se v něm a on se musel stále rozhlížet až …
Najednou mu trhlo v žaludku. Co to?
Znovu. Jeho nohy se odlepily od země.
„Ta-,“ nestihl dokončit. Jakoby ho vzduch vynášel nahoru … Tou samou cestou, kterou kdysi odešel Kyuubi. Tou samou cestou?
Mířil stále výš, ke stropu. K té tmě, v níž netušil co je. Cítil ten chlad, jak se vzdaloval od zdroje tepla. Všechno dole viděl z ohromné výšky. Letěl vzduchem, který ho ovíval. A náhle …
Všechno zčernalo. Nastalo ticho.

Cítil, jako kdyby ho něco bolelo, ale nevěděl co. Všechno bylo nějaké zvláštní … Otevřel oči. Stál v jeskyni, ale teď do ní vcházelo měsíční světlo. Podíval se nahoru. Rýsovaly se tam dva stíny. Jako když …
„Ne! To není možný!“ pomyslel si, ale ačkoliv to byly jenom myšlenky, cítil otvírat své ústa. Hýbala se do tvarů písmen. Aniž by on sám chtěl.
Zaostřil na ty dvě postavy. Dva stíny, ale třpyt hvězd mu odhalil alespoň přibližné rysy těch dvou.
Kolem nich byly rozházené kameny. Tak, jako dole. Strop byl probořený, ohromný otvor byl udělán nějak … S ohromnou sílou. Nedokázal odhadnout jak. Nedíval se kolem sebe. Jeho zrak byl jakoby spojený s těma dvěma nahoře. Protože měl nepříjemný pocit, že …
Viděl to. Sharingan.
Byl to … Byl to Sasuke! Stál tam, a díval se dolů s klidným pohledem. A měl na sobě … Měl na sobě plášť těch, které Naruto z celého srdce nenáviděl. Akatsuki. Proč? Proč se k nim přidal?
Naruto cítil, jak se mu sevřelo srdce, podíval se dolů a-
„Cože?“ vykřikly jeho další myšlenky. Neviděl své tělo. Vůbec … Vůbec se neviděl. Pokusil se natáhnout ruce … Konečně. Jenom světlounké, průhledné … Zářily modře ..
„Co se to děje-ttebayo?!“
Sasuke se najednou pohnul. Vytáhl zpod pláště paže a vyndal s nimi i svou katanu.
„Naruto … Uzumaki Naruto …“ pronesl pomalu. Naruto však cítil, že to nebylo mířeno na to místo, kde stojí. Rozhlédl se. Jeho zrak nejdřív padl na dvě těla, která ležely mezi kameny. Jirayia i Kushina. Při rozboření je to asi uhodilo a oni .. Snad byli jenom v bezvědomí.
„Pleteš se,“ zaslechl důvěrně známý hlas. Svůj hlas. Otočil se tam, kde stával oltář. Jeho tělo …
Narutovo tělo sedělo na oltáři a dívalo se proti slunci. Zvláštním pohledem. Překvapeným, zmateným .. Ale zároveň ostrým, rozhodným. Nebyl to Narutův pohled.
„Co se to děje, sakra?“
„Uzumaki. Přišli jsme si pro Kyuubiho sílu,“ řekl se zlomyslným úšklebkem ten druhý. Zdálo se mu to, nebo měl modrou kůži?
„Pleteš se …“ zopakoval znovu Narutův hlas a pravý Naruto se za ním otočil.
Najednou zaslechl padající kamínky. Sasuke sbíhal po stěně. V rukou držel katanu, kterou obklopovaly malé blesky.
Byl to okamžik. Kraťoučký okamžik, ale Sasukeho katana se jenom zarazila do kamene oltáře. Narutovo tělo stálo o kus dál.
„Co -“
„Nejsem Naruto Uzumaki. Ale ty budeš asi Uchiha. Sasuke?“
„Já … Cože?“ Sasuke byl zmatený, ale nedával to moc najevo. Bylo však vidět, že zpod pláště se mu čím dál víc nepravidelně zdvihá hrudník. Naruto si ho napamatuje?
„Přerušil jsi velice důležité jutsu. Teď jenom doufej, že to půjde napravit. Já nejsem Naruto Uzumaki, jak jsem říkal. Jeho duše asi vypadla z těla, tvojí vinou.“
„A kdo … Kdo jsi ty, sakra?“
„Minato Namikaze. Čtvrtý Hokage a Narutův otec.“

***
Heh xD
Naděje umírá poslední. Když budete věřit že něco dobře dopadne, doopravdy to dobře dopadne. Já tomu věřím ... :)

11.3.09 - He? Tak oni (Minato a Naruto) se v manze taky potkali na tomhle místě! Ha, asi umím věštit Laughing out loud

Pokračování: Pláč duše

5
Průměr: 5 (79 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Lukera Barake
Vložil Lukera Barake, St, 2018-07-04 09:32 | Ninja už: 2141 dní, Příspěvků: 14 | Autor je: Utírač Udonova nosu

„Mise L3"
Zdravím,
mise mě dovedla do sekce Tajemných, avšak mé kroky mě zavedly sem. Nastal skvělý zvrat situace. Organizace Akatsuki konečně zasáhla do děje a pomoc Narutovi se stává čím dál tím víc obtížnější. A ještě je lepší, že se tam objevil i Narutův rival s jménem Sasuke. Jak dopadne Narutův otec a jak se celá situace vyřeší? To je další otázkou pro nadcházející kapitoly.

S pozdravem,
Lukera Barake, nejmladší zástupce klanu Barake.

Obrázek uživatele Kazumi
Vložil Kazumi, Út, 2008-12-23 18:37 | Ninja už: 5824 dní, Příspěvků: 248 | Autor je: Prostý občan

fantasticke!!!

Obrázek uživatele Sayoko
Vložil Sayoko, Po, 2008-11-17 17:00 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 2209 | Autor je: Editor všeho, Editor FF, Manga tým, Naháněč jelenů

Naděje umírá poslední... Jo to je fakt Smiling Věřím, že to dobře dopadne Smiling

Obrázek uživatele Blackness
Vložil Blackness, Út, 2008-08-12 13:58 | Ninja už: 5771 dní, Příspěvků: 302 | Autor je: Prostý občan

no teda to je nieco ! teraz je susuke v p***li co ?

Obrázek uživatele Tatsu
Vložil Tatsu, St, 2008-08-20 12:09 | Ninja už: 5753 dní, Příspěvků: 748 | Autor je: Recepční v lázních

vipada to tak Laughing out loud

Obrázek uživatele Uzumaki Naruto-san
Vložil Uzumaki Naruto-san, St, 2008-08-06 15:36 | Ninja už: 5799 dní, Příspěvků: 62 | Autor je: Prostý občan

dobrej pribeh, dost napinavej.

Obrázek uživatele Cornellia
Vložil Cornellia, So, 2008-05-31 21:51 | Ninja už: 6174 dní, Příspěvků: 191 | Autor je: Prostý občan

Shocked Minato v těle Naruta? Shocked fíííííha

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Pá, 2008-05-30 23:44 | Ninja už: 5912 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Tak, pokračování visí Smiling
Snad ho brzo schválí Smiling
Pláč duše

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Pá, 2008-05-30 23:48 | Ninja už: 5923 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Super! Už se moc těším.. Pláč duše, to zní zajímavě...

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Pá, 2008-05-30 23:48 | Ninja už: 6054 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

jj mňa moooc zaujíma, ktorej duše....


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Pá, 2008-05-30 23:47 | Ninja už: 6054 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

to je dobrá správa Laughing out loud


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Lady Kazekage
Vložil Lady Kazekage, Pá, 2008-05-30 15:28 | Ninja už: 5838 dní, Příspěvků: 204 | Autor je: Prostý občan

......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......POKRACKO.......

Obrázek uživatele stajan
Vložil stajan, Čt, 2008-05-29 21:08 | Ninja už: 5895 dní, Příspěvků: 254 | Autor je: Prostý občan

No kdybych to pochvalil tak jak bych chtěl tak by mi to asi zabralo hodně času a na týhle stránce by to zabralo hodně prostoru takže se jen zeptám na to jaká je situace s daším dílem.

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Čt, 2008-05-29 21:10 | Ninja už: 5912 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Další díl udělám (snad ... asi určitě Laughing out loud) o víkendu ...
Tak v sobotu? Možná už zítra ...
Prostě celkem brzo xD

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Čt, 2008-05-29 21:15 | Ninja už: 6054 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

tak to je dobrá správa Smiling jaaaj sa budem tešiť Laughing out loud


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, St, 2008-05-28 18:53 | Ninja už: 5912 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Jééé ... Vy jste úžasní! Tyhle komentáře mi dávají sílu pro psaní dál ... Já jsem vám strašně moc vděčná, za ty nádherný slova ...
Nový díl bude asi o víkendu, tu pauzu ... Nevím ... Možná už jsem si tuhle FF uspořádala v hlavě a znova se do toho naplno dostanu Smiling
Arigató!

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Flying_Nikass
Vložil Flying_Nikass, Čt, 2008-05-29 19:03 | Ninja už: 5903 dní, Příspěvků: 309 | Autor je: Prostý občan

Hele, já tu na stránkách čtu největší parodie, u kterých je v komentářích, jak se všichni smějou až se za břicho popadaj. Ale se mnou to ani nehne. Jo, je to vtipný ale prostě se tomu nesměju... Pak zapnu tvůj příběh a... A usmívám se jako blbeček! xD Na konci jsem se dokonce zasmála nahlas! =)

Ne, tvůj příběh není k smíchu, ale prostě mi dodává hrozně dobrou náladu. Nevím, jak to popsat ale... No chápeš ne? xD

Obrázek uživatele ExequiaS
Vložil ExequiaS, Čt, 2008-05-29 20:28 | Ninja už: 6034 dní, Příspěvků: 155 | Autor je: Prostý občan

jo taky mi ta FF dala dobrou naladu kdyz jsem ho obevil...
jako Minato pises nadherne Laughing out loud

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Čt, 2008-05-29 21:03 | Ninja už: 5912 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Jé, děkuju Smiling
Já jsem strašně ráda, že dodávám tu dobrou náladu ... Když sama čtu a něco mi ji dodá, je to totiž hrozně fajn Smiling
A mě zas teď dobrou náladu dáváte vy! Nejdřív tu usínam a pak tohle ... Děkuju Smiling

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Flying_Nikass
Vložil Flying_Nikass, Čt, 2008-05-29 19:04 | Ninja už: 5903 dní, Příspěvků: 309 | Autor je: Prostý občan

Pardon, odeslalo se dvakrát =/

Obrázek uživatele Shikamaru Naaara
Vložil Shikamaru Naaara, St, 2008-05-28 12:38 | Ninja už: 5844 dní, Příspěvků: 50 | Autor je: Prostý občan

jen at si odpocine. snad nedojdou napady

Obrázek uživatele ICE
Vložil ICE, St, 2008-05-28 10:38 | Ninja už: 6098 dní, Příspěvků: 27 | Autor je: Prostý občan

tak si pekne odpočin, ale potom nech nás všetkých ďalší diel priklincuje ku stoličkám, oki ???? Smiling

Glitter Words[Glitterfy.com - *Glitter Words*]

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Út, 2008-05-27 19:07 | Ninja už: 5853 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

AAAA to mi děláš schválně!!! Začala jsem číst všechny ty díly napínavě se dostanu na tuto kapitolu a ono ouha pokračování příště !!! ještě nenapsanej díl a navíc zpráva kraťičká pauza??? Cože to mi nemůžeš udělat !! Laughing out loud Sad Cry Sakra sakra prosím co nejrychleji nebo se ti tu fanoušek ukouše napětím Laughing out loud !!!

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele evica129
Vložil evica129 (bez ověření), Út, 2008-05-27 13:44 | Ninja už: 19857 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

ja neviem co mam nba to povedat nenormalne pises ja sa ti sklanam...krasne uz dalsie super fantastisch belisimo

Obrázek uživatele Ailen Shinestar Sakuro
Vložil Ailen Shinestar..., Po, 2008-05-26 22:48 | Ninja už: 5857 dní, Příspěvků: 862 | Autor je: Prostý občan

To je tak nádherný až mi z toho tečou slzy. Laughing out loud Ani nevím proč, ale strašně mě to dojalo. Smiling Děkuju za to že existuješ! Laughing out loud


Dělej cokoliv, ale dělej to s úsměvem, protože bez toho to prostě nejde.

Obrázek uživatele nikakola
Vložil nikakola, Po, 2008-05-26 22:01 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 50 | Autor je: Prostý občan

8x denně sleduji tuhle stránku a nemůžu se dočkat dalšího pokračování.. mám z toho depku, tak rychle, bo budu muset nasadit antidepresiva:D další dííííííííííííííl:D

Obrázek uživatele Akiyoshi-do
Vložil Akiyoshi-do, Po, 2008-05-26 18:15 | Ninja už: 6141 dní, Příspěvků: 133 | Autor je: Prostý občan

No tak...si kľudne daj pauzu Smiling...ja ju pri mojom vlastnom projekte mám už asi 5 mesiacov Laughing out loud Laughing out loud

P:S: Je to nádhera

stop trollin man!

Obrázek uživatele Sakiro
Vložil Sakiro, Po, 2008-05-26 15:34 | Ninja už: 5845 dní, Příspěvků: 340 | Autor je: Prostý občan

Honem další díl!!!

Tenhle byl doslovně báječný!!!

Ale bylo to jakž takž smutné!!!

Ale já věřím, že to skončí Happy Endem!!!

http://s1.katsuro.cz/woo.php?id=18378
http://s1.tanoth.cz?kid=ANBU , PLS Klik jedinej....
http://147.32.8.168/?q=node/40389
http://147.32.8.168/?q=node/48065
Prosim podivejte se na tyto 2 FF,pise ji fakt nadana fanfictionarka Laughing out loud Pls a taky o komentiky k jejim FF Dikes ,lidi

Obrázek uživatele ExequiaS
Vložil ExequiaS, St, 2008-05-28 20:31 | Ninja už: 6034 dní, Příspěvků: 155 | Autor je: Prostý občan

Happy End musi byt Laughing out loud...zvlast kdyz je to tak dlouha povidka a je to o moji oblibene postave Laughing out loud

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, Po, 2008-05-26 12:47 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

Ježišinko maria... no toto zase dopadne!

NYOHOHOHOO~